kojic tvål

Vad hudvårdsprodukter innehålla Kojic Acid?


Kojic acid är ett naturligt extrakt som finns i svamp och finns i en mängd olika hudtonande produkter och blekning krämer.

Fungera

Kojisyra förhindrar melanin (pigment i huden) bildningen genom att inhibera aktiviteten hos enzymet tyrosinas.

användningar

Kojic syra används för att behandla fräknar, åldersfläckar och andra hud pigmentering problem. Det används topiskt och arbetar genom att blötlägga in i lager av huden, där den kan interagera med celler och enzymer.

produkter

Kojic syra finns i många olika former, främst i produkter för ansiktet. Hudtonande ansikts peeling (ofta kallad glykol peeling "), fuktgivande geler, natt krämer, serum och tvålar är bland de vanligaste.

Stabilitet

Kojinsyra är instabil i många hudvårdsformuleringar eftersom när den utsätts för luft eller solljus det blir brun och förlorar sin effektivitet. Det är bäst lagras och användas i glasampuller, men det finns även vissa traditionellt flaska natt krämer och hudkräm.

Bieffekter

Kojic syra är i allmänhet fri från biverkningar, men i koncentrationer över 1% Vissa personer upplever ökad känslighet i huden, kontakteksem, och erytem.

Vad är Kojic syra som används för?


Kojinsyra är en naturlig produkt som tillverkas under fermentationsprocessen av den japanska risvin skull. Det är svamp till sin natur, som gjorts av sådana svampar som Aspergillus oryzae, som också är en ingrediens som används i fermenteringen av sojabönor. Namnet "koj" är ett gemensamt namn för bakterier, som betyder "kultur" på japanska. Kojic syra används som en hud-ljusare medel, eftersom det har egenskaper som hämmar melanin (pigment) bildning. Den används också i livsmedelsindustrin för frukt och fisk och skaldjur, och inom den medicinska industrin för att eliminera fria radikaler. Det är allmänt konsumeras i den dagliga japanska dieten för vad som tros vara en mängd olika hälsofördelar.

Lightening

Kojisyra fungerar som en hud blekning genom att hämma enzymet tyrosinas, vilket triggar produktionen av melanin. Det är emellertid en svår produkt att arbeta med eftersom den är instabil i naturen; till exempel, kommer exponering för solljus få den att bli brun och minska dess effektivitet. Utvärtes geler och mediciner som använder Kojic syra som den viktigaste ingrediensen är kända för att orsaka hudirritation, och därmed kombineras med kortikosteroid att minska effekten. De krämer och geler används för att lätta fräknar som orsakas av överexponering för solen, åldersfläckar, missfärgningar och andra pigment villkor.

livsmedelsapplikationer

Som livsmedelstillsats är Kojic syra används som ett naturligt konserveringsmedel som förhindrar brunfärgad skära frukt såsom äpplen. Livsmedelsindustrin använder det antingen att ändra färgen på en produkt eller att förbjuda ytterligare färgförändring. Det är särskilt används som ett antibrowning agent i skaldjur för objekt som räkor, hjälper till att hålla sin rosa färg och mogna omogna tomater. Kojisyra används på samma sätt för att behålla färgen av kött och även för att verka som ett naturligt konserveringsmedel.

medicinsk användning

Som en välkänd antioxidant, är Kojic syra en imponerande renhållare av fria radikaler. Det har också vissa antibiotika och svampdödande egenskaper, som är mild, men den verkliga makten är i dess möjliga cancer-fighting och antiinflammatoriska egenskaper. Även om dessa är fortfarande testas, är personer som tar Kojic syra oralt som en cancer och antiaging tillägg.

Skönhetsprodukter

Kojic syra har länge använts i kosmetiska, hälsa och kroppsvård industri, som börjar med kropps geler och krämer för att jämna ut och ljusare hy. Tvålar med kojisyra är populära också, ofta i kombination med en exfoliant som lovar att mjuka upp huden. Som sådan, kan du också hitta den i badsalt, bubbla badprodukter, body lotion och vissa solskyddsmedel. Några tandkräm i Japan innehåller Kojic syra, på grund av dess antibakteriella och blekning egenskaper.

Varning

Vissa studier har visat Kojic syra för att vara cancerframkallande i lab möss, när de matades mycket stora doser under en längre tid. Möjligheten att denna risk kan överföra till människan är relativt låg, enligt International Agency for Research on Cancer (IARC). I en studie publicerad i volym 79 av monografier kallas "Kojic acid: Exponeringsdata" forskarna slutsatsen: ". Det finns otillräckliga bevis hos människor för cancerframkallande av Kojic syra" Även andra studier har bekräftat den synpunkt att Kojic syra är inte skadligt för människor, är frågan fortfarande upp till debatt.

Hur man behandlar hyperpigmentering med Kojic Acid


Hyperpigmentering, i vilken delar av huden blir mörkare än resten av huden, kan vara ful, särskilt i ansiktet. Ofta är det orsakas av solskador, akne eller ärftlighet, men det kan ha andra orsaker. Topikal behandling är den minst invasiva och mest prisvärda sättet att behandla detta tillstånd. De mest populära topikal behandling för hyperpigmentering är blekning grädde. Hydrokinon är den vanligaste ingrediensen i blekningsprodukter, men kojisyra används också i vissa produkter. I Japan är kojisyra produkter föredrages för behandling av hyperpigmentering.

Instruktioner

1 Se en hudläkare om din hyperpigmente först. I vissa sällsynta fall kan hyperpigmentering vara ett symptom på en annan sjukdom eller störning som ska diagnostiseras. Att ge en sjukdomshistoria bör hjälpa läkaren avgöra vad som orsakar din hyperpigmentering och vilka behandlingar kan fungera för dig.

2 Behandla din hud med produkter som innehåller Kojic syra. De vanligaste formuleringar är krämer och tvålar. Det enklaste stället att hitta Kojic produkter är i hudvårds del av ett varuhus, eftersom de inte är vanligtvis utförs i apotek.

3 Rengör huden innan applicering av Kojic syraprodukten. Det är bäst att använda en mild rengöringsmedel, eftersom hudirritation kan förvärra hyperpigmentering.

4 Applicera Kojic syraprodukten till bara de mörka områden som du vill ljusare. Kojisyra inhiberar tyrosinas, som reglerar produktionen av melanin. Användning av produkten på andra områden kommer att orsaka oönskad belysning, kallas hypopigmentering.

5 Låt produkten tränga in i huden innan du använder några andra hud produkter i området. Detta bidrar till att säkerställa maximal effektivitet.

6 Fortsätt att använda produkten i flera månader innan utvärdering av slutresultatet. Hud blekmedel och vitmedel agera gradvis. Det kan ta så lång tid som sex månader för det område som skall lättas till din belåtenhet.

Tips

  • Undvik att få kojisyra produkter i ögonen eller slemhinnor. Om du gör, spola dem noggrant med kallt vatten.
  • Hudirritation kan resultera från att använda produkter som har Kojic syra i dem. Se upp för dermatit och erytem, ​​eftersom de är vanliga biverkningar.
  • Använd alltid ett brett spektrum solskyddsmedel när du använder blekning produkter, eftersom huden kan bli känslig för solen och hyperpigmentering kan förvärras av UVA och UVB-strålar.
  • Produkter med kojisyra kanske inte är tillräckligt stark för att behandla alla former av hyperpigmentering. Du kan behöva överväga mer aggressiv behandling med vissa ihållande fall.

Hur hittar jag äkta Kojic Acid Soap säljare?


Kojic acid är en svamp biprodukt och produceras under jäsningsprocessen av mältat ris i skull produktion. Även om föreningen är en vanlig komponent i den japanska dieten, var det första odlas för användning i hudvård 1989. När den används på huden, hämmar Kojic syra melanin produktionen, det pigment som ger oss vår unika hudfärg, ljusare hudton och attacker problem pigmentering. Medan hudblekande produkter såsom glykolsyra och hydrokinon är allmänt tillgängliga i butiker, är Kojic acid tvål främst levereras av specialhudvårds återförsäljare eller webbsidor. Innan du väljer en linje av Kojic acid tvål, bör du vidta förebyggande åtgärder.

Instruktioner

1 Rådgör med en hudläkare innan du investerar i Kojic acid tvål. Han kan rekommendera en viss linje hudvård, och, beroende på din hudtyp och allergiframkallande tendenser, kanske han föreslår att du använder den på en försöksbasis. Även Kojic syra dipalmitate - den förening som används i Kojic acid tvål - har färre hälsorisker än hydrokinon, som har kopplats till hudsjukdomar och cancer, kan det orsaka känslighet och kontaktdermatit.

2 Forskning Kojic syra tvål tillverkare på Internet. Läs produkt ingredienser och recensioner innan du köper. SkinWhitening.org recensioner hudtonande produkter som tillverkats av ett brett spektrum av tillverkare, inklusive Meloderm, Ambi, Shiseido och Clinique. Webbplatsen rekommenderar att du överväger att lätta uppväger eventuella biverkningar. Hudtonande krämer, som regel, kan orsaka ochronosis. I detta tillstånd, melanin pigment ligger nära hudens yta går ner i djupare hudlagren och blir nästan omöjligt att ta ut. Användning av hudtonande tvål kan också resultera i akne, finnar och utslag, som inte kan klara sig utan en hudläkare intervention.

3 Läs konsument och professionella produktbetyg. Även under din forskning, notera hur länge tillverkaren har varit i branschen. En av de äldsta papaya Kojic syra tvål tillverkare, Diana Stalder producerar Dermaline hudvård linje. Deras tvålar har färre artificiella ingredienser, och linjen har hudtonande tvål i graderade koncentrationer. Dessutom, om Kojic acid tvål är för stark, har de alternativa ljusare tvålar suger som Black Tvål och rosa lakrits Soap. Meladerm en Kojic syra baserad linje godkändes av American Academy of Dermatology, hävdar att deras produkter kan ge observerbara färgförändringar i så lite som två veckor.

4 Kontrollera företagets returpolicy. När du köper produkten, använd den enligt tillverkarens anvisningar. Det betyder, lämna tvål i ansiktet längre än tre minuter. Kojic acid tvålar tenderar att torka ut och strama upp huden - följa upp med en fuktighetskräm. Och eftersom produkten hämmar melanine produktion, alltid bära en hög solskyddsfaktor solskyddsmedel när du använder produkten. Om du har en allergisk reaktion, att du förstår företagets politik för bidrag och ansvar. Innan de accepterar produkter tillbaka, vissa företag, som Dermaline, kan tyda på en mildare belysning tvål.

Vad är Kojic Acid Soap?


Kojic syra, en naturlig antibiotika medel, kommer från koji, en kultur framställd genom att odla mögel på kokta korn eller sojabönor under fuktiga förhållanden. Används i Japan för att producera miso, soja och skull, kom koji i de vanliga 1955 när Charles Pfizer and Company försökte tillverka det som en organisk syra. Även företaget lyckats, det fanns ingen verklig kommersiell användning för Kojic syra fram till början av 1980-talet, när den kosmetiska industrin upptäckte sin förmåga att hämma tyrosinas, det enzym som ansvarar för melaninbildning.

Soap s Syfte

När den kosmetiska industrin förstått fördelarna med Kojic syra, nästa steg var att införliva det i hudvårdsprodukter såsom krämer, lotioner och tvålar. Kojic acid tvål, i synnerhet, används som en hudtonande agent. Ett säkrare alternativ till hydrokinon - en kontroversiell blekmedel - kojinsyra tvål har visat effektiv vid behandling av hyperpigmentering, solfläckarna, fräknar, leverfläckar och andra pigment frågor. Kojic acid tvål kan också vara effektiva för att förhindra fotoskada och efterföljande rynkor, enligt en studie vid Hacettepe universitet i Ankara, Turkiet, publicerad i "Medicinal Chemistry and Drug Design."

Livsmedel som innehåller mycket Kojic Acid


Kojic acid är en naturlig antibiotika produkt som härrör från koji malt (aspergillus oryzae). Japanska köket använder koji malt i produktionen av livsmedel såsom sojasås, sake och miso. Kojisyra har också använts i stor omfattning som ett konserveringsmedel för kött och färska grönsaker, såväl som en antioxidant för oljor och fetter. Enligt Optiderma webbplats, koji syra besitter svampdödande och antibakteriella egenskaper. Dessutom är ordet "koj" ett gemensamt namn för bakterier och betyder "kultur" på japanska.

miso

Enligt världens mest hälsosamma livsmedel hemsida, är miso en salt jäst pasta som härrör från sojabönor som ligger till grund för sojasås. Ursprunget till miso spåras tillbaka till det gamla Kina. Miso introducerades till Japan runt 7: e århundradet Vatten sattes till miso pasta för att göra den tjocka, mörka produkt som kallas tamari eller sojasås. Även vanligtvis gjorda av sojabönor, är miso också genom att tillsätta koji, ris, korn, vete och andra ingredienser och sedan låta dem jäsa. Jäsningsprocessen kan ta veckor eller år beroende på vilken typ av miso. När jäsningen är fullständig, är ingredienserna mals till en pasta som liknar texturen av muttern smör. Miso ger spårämnen koppar, mangan och zink.

Sojasås

Soja är en annan mat med hög Kojic syrahalt. Soja är också känd som sojasås, tamari och shoyu. Sojasås skapades i Kina som en krydda nästan 2500 år sedan. Soja ger niacin (vitamin B3), protein och mangan. Soja är också naturligt rik på natrium.

Skull

Skull är en Japanse alkoholdryck anor 3: e århundradet. Skull är gjord av ris, vatten, jäst och koji mögel, även känd som kojikin. En mörk, fint pulver gjort av kojikin strös över kokt ris som har tillåtits att svalna. Framkallnings koj sedan ständigt kontrolleras under de närmaste 36 till 45 timmar, beroende på Sake World webbplats.

De bästa Glutathione Tvål i Filippinerna i dag


Glutation har blivit en viktig ingrediens för många skönhet och vitare tvål i Filippinerna. Många lokala och internationella tillverkare och distributörer dra nytta av de antioxiderande egenskaperna hos glutation för många av sina hudvårdsprodukter. Denna viktig ingrediens hjälper till att bevara och skydda kroppen mot skador av fria radikaler för att främja lättare och friskare hud för tvål användare.

SW + SS huden vitare L glutation Bar

SW + SS huden vitare L Glutathione Bar är en populär hudtonande tvål i Filippinerna är känd för sin speciella utformning av L-glutation att öka tydligheten och ljusstyrka hud. Det främjar bildandet av nya hudceller, vilket är nödvändigt för att skapa en tydlig, strålande och jämn hudton.

L-glutation finns i SW + SS tvål är också känd som reducerat glutation, en potent förening som möjliggör cellulär reparation för att hjälpa kroppen återhämta sig från vardagens föroreningar. Eftersom glutation nivåer i kroppen minskningen genom åldrande, är glutation formel i dess reducerade form ett effektivt sätt att förhindra ultraviolett strålning-inducerad hudskada.

Belo Whitening Glutation Kojic Tvål

Belo Essentials är ett allmänt känt filippinska märke av skönhetsprodukter som fastställts av kändis kosmetika läkare och hudläkare Vicky Belo och Belo Medical Group.

Belo produktlinje har huden vitare produkter med glutation och de kommer i kapsel, IV (injectibles), lotion och tvål. För sin tvål erbjudande, Belo erbjuder Belo Whitening Glutathione Kojic tvål. Bortsett från glutation, ger detta vitare tvål även andra blekning ingredienser som Kojic syra och kamomillextrakt.

Nature Essentials Whitening Tvål

The Nature Essentials Whitening Tvål har ett förskott huden vitare systemet komplett med en kombination av hud populära huden vitare ingredienser glutation, nypon fröolja och druvextrakt. Som en antioxidant, hjälper glutation förhindra hudens mörkfärgning, bibehåller hudens ungdomliga vibrance och tillåter bättre regenerering av hudceller. Natur Essentials innehåller också kokosolja och Kalifornien beskär fruktkött. Alla dessa komponenter arbetar tillsammans för att bidra till att minska mörkare hud, omstrukturera regenerativa egenskaper skadad hud, förhindra huden från torrhet och skyddar huden från akne och solbränna.

Om du gillar din hud ljusare och inte alltför solbränna, finns det särskilda åtgärder du kan följa för att hjälpa till att lätta din hudfärg. Om försiktighetsåtgärder inte hjälpa dig att uppnå det utseende du går för, kan du faktiskt bleka huden pigment med tvål som innehåller Kojic syra i det. Tvålen kommer att ytterligare lätta din hud för att ge dig det utseende du går för.

Instruktioner

1 När du går utanför, se till att täcka delar av kroppen som tar emot direkt solljus med solskyddsmedel med minst SPF 45. Använd långärmade kläder för att täcka din hud. Att hålla huden från solljuset kommer att hålla den från garvning.

2 Köp en bar tvål med Kojic syra i det. Denna syra kommer från svamp och flitigt i Asien för att lätta hudpigment. Denna produkt är säker och laglig.

3 Tvätta med tvål varje dag. Se till att du undviker ögonkontakt. Ständig kontakt med munnen så småningom kommer att lätta dina läppar också. Efter flera veckor, kommer din hud vara märkbart lättare.

4 Stoppa användningen av din Kojic syra tvål, och din hud kommer så småningom återgå till sin normala hudfärg. Detta beror på att huden regenerera sig själv efter att du slutat använda tvål.

Flera hud-blekning produkter kan användas under natten för att lätta hudfärg. Du förmodligen inte kommer att se verkliga resultat efter bara en natt av användning, men med tiden - cirka två till tre månader - kommer du att märka fläckar av missfärgning försvinna och försvinner. Regelbunden användning av krämer som innehåller aktiva ingredienser som hydrokinon, lakritsextrakt och Kojic syra kommer att vara det mest fördelaktiga för att göra huden ljusare.

Hydrokinon

Hydrokinon är den mest kraftfulla hud-blekning grädde på marknaden. Det är tillgängliga genom recept i en högre dos och över disk i en ljusare dos. Det fungerar genom att hämma förekomsten av melanin i huden och bryta ner existerande melanin för att avslöja en ljusare färg. Även om det har godkänts för användning av FDA, biverkningar är möjliga. Till exempel har vissa användare rapporterat kontaktdermatit efter användning av denna produkt. Hydrokinon är också förbjudna i Europa på grund av sitt rykte som ett cancerframkallande ämne. Prata med din hudläkare innan du använder den.

Innan sängen, tvätta det drabbade området, ta bort alla makeup och klappa torrt. Massera en dime -stora mängd av grädden på det drabbade området och lämna på natten. Följ denna rutin på en daglig basis och du kommer att börja se resultat i ungefär fyra till sex veckor.

Kojic och glykolsyra

Kombinationen av kojisyra och glykolsyra är en annan potent hud-blekmedel. Kojic syra kommer från en svamp metabolisk process och verkar genom att hämma melanin produktionen också. Kojic syra kan hittas i många over-the-counter hudblekande produkter som används över natten för att lätta åldersfläckar, akne ärr och andra områden av missfärgning på huden. Liknande hydrokinon, har det även rapporterats att ha orsakat kontaktdermatit hos vissa användare. Personer med känslig hud har upplevt viss irritation. Om du har känslig hud, prata med din hudläkare innan du använder några krämer som innehåller Kojic syra.

Ansök på natten över ren hud och massage grundligt in fläckar av missfärgning. Lämna över natten och tvätta bort med tvål och vatten på morgonen. Används för åtminstone en månad för att få önskat resultat.

Hem botemedel mot Melanin Ställen


Oavsett om du är gammal eller ung, kan du drabbas av mörka fläckar på huden från överdriven melaninproduktion på grund av hormonell obalans, solexponering, vitaminbrist, medicinska störningar eller stress. Dessa ibland fula pigmentfläckar kan variera i storlek och läge, vanligtvis förekommer på områden som får mest solexponering, som ditt ansikte och händer. Melanin är en naturligt förekommande mörkt pigment som finns i din hud och hår, som med tiden ger några naturliga förändringar i hudens pigmentering. Men det finns några huskurer för att minska oönskade melanin fläckar och hålla huden frisk.

Instruktioner

Hem rättsmedel för Melanin fläckar på ditt ansikte

1 Tvätta ansiktet med en hud ljusare rengöringsmedel, företrädesvis med naturliga ingredienser som tranbär extrakt och vitamin B5. Free Library förklarar att dessa rengöringsmedel hjälpa undertrycka produktionen av melanin som orsakar mörka fläckar.

2 Blanda havregryn, tomatjuice och ostmassa tillsammans och tillämpa den på ditt ansikte. Låt blandningen i 20 minuter och skölj sedan bort det för att hjälpa till att lätta mörka fläckar.

3 Skär en citron på mitten och gnid saften över ansiktet för att lysa melaninfläckar, eller skära en bit av en Aloe Vera på längden och gnida sin saft över ansiktet för ett liknande resultat. Om du har vitamin E olja hemma, kan du använda detta i ansiktet samt för att minska missfärgning.

4 Blöt fyra mandlar i vatten över natten och mala det till en pasta nästa dag. Applicera pastan direkt till melanin fläckar och lämna den på natten för att hjälpa till med blekning. Tvätta bort det med kallt vatten på morgonen.

5 Applicera en hög SPF solskyddsmedel i ansiktet för att förhindra melanin pigmentfläckar bildas.

Hem rättsmedel för Melanin fläckar på händer och ben

6 Grind några myntablad och blanda dem med vatten för att bilda en pasta. Applicera pastan till melanin fläckar på händerna. Lämna det på i 15 minuter och skölj sedan bort det för att bidra till att minska mörka pigmentering.

7 Blanda ett par droppar limejuice med gurkmeja och applicera blandningen till melanin fläckar på benen för att lätta effekter.

8 Applicera en hög solskyddsfaktor solskyddsmedel till dina händer, ben och andra utsatta hudpartier att förhindra melanin pigmentfläckar bildas.

Tips

  • Huskurer rekommenderar vistas hydrerad med mycket vatten, äta färsk frukt och grönsaker och ta en daglig vitamintillskott för att förhindra oönskad pigmentering och bibehålla frisk hud. Du kan också använda en ljusnande gel eller kräm för att utrota melanin fläckar. Enligt The Free Library, ingredienser i dessa geler och krämer som L-mjölksyra, glykolsyra och Kojic syra hjälp trycka melaninproduktionen och lätta befintliga platser.
  • Om du har allvarliga mörka melanin fläckar eller prickar som inte bleknar med behandling, bör du konsultera en läkare. Försök att undvika starka kemikalier som kan bleka eller negativt påverka din hud. För en mer dramatisk resultat, men föreslår Free Library en kemisk peeling som tar bort det översta lagret av huden där åldersfläckar är bosatta.