knyta sarong

Sätt att knyta Saronger


Sarongs är en mångsidig sommar stapelvara. Du kan bära dem på flera sätt, de flesta involverar bara några steg för att skapa utseendet. Sarongs finns i olika färger, stilar och några olika längder. För att göra längre kjolar och klänningar, behöver du en sarong som täcker kroppen och samtidigt tillåta dig att flytta smidigt. En 73-tums-by-45-tums sarong kommer att fungera för de flesta stilar, om du vill ha något kortare, vik sarong på mitten.

Triangle kjol

Skapa en triangel kjol genom vikning av sarong på mitten, som bildar en triangel med materialet. Eftersom materialet viks, kommer det att skapa en "kort kjol" stil. Ta den långa änden av sarong och linda den runt midjan. Samla ändarna av materialet och göra en slinga med varje sida; knyta ihop dem på höfterna och låta den återstående tyg flödet.

wrap Dress

Håll två hörn på en av långsidorna av sarong, och linda den bakom ryggen horisontellt. Ta en sida över din kropp, dra den mot dig tätt, till motsatt axel. Linda andra sidan under bröstet, och föra materialet runt ryggen till motsatt axel. De två delarna ska träffas på axeln; knyta båda delarna tillsammans för att skapa en omlottklänning.

Tube Dress

Ta sarong bakom dig som en handduk, håller varje sida under armhålorna. Föra ändarna mot bröstet, och sedan kors och tvärs dem. Dra sarong tätt omkring dig och koppla ihop de två ändarna tillsammans strax ovanför bröstet med hjälp av en dubbelknut.

Toga Dress

Skapa en toga klänning genom att hålla sarong med två hörn på den långa änden. Håll sarong upp bredvid dig horisontellt och linda den ena änden runt din kropp helt, hugg det under en arm. Dra bakstycket över ena axeln; hålla detta hörn och dra den andra hörndelen på framsidan under samma axel. Knyt två ändarna i en knut över ena axeln. Låt extra tyg drapera över armen.

Lång kjol

Ta två hörnen på den långa änden och linda dem runt midjan; ändarna måste komma samman i fronten. Knyta hörnen tillsammans med hjälp av en kraftig överhandsknop, eller en liknande stark knut.

Instruktion om sätt att knyta en sarong


En sarong är en längd av tyg som kan knytas till att bilda en kjol eller en klänning. Du kan skapa din egen sarong genom att avsluta ändarna av en 2-yard längd av tyg. Välj en ren tyg för stranden. En utskrift fungerar bra med en enfärgad baddräkt. Para en fast tyg med tryck kostym. Använd en ogenomskinlig siden sarong att göra en klänning.

Instruktioner

Kjol

1 Linda långsida sarong runt midjan med mitten av sarong i mitten av ryggen.

2 Vik 8 inches på varje ände av den övre kanten på insidan.

3 Ta tag i toppen av en av veck i varje hand.

4 Knyt hörn tillsammans och dra upp på sarong hårt runt höfterna.

5 Bind hörnen igen för att göra en dubbelknut.

6 Dra knuten åt sidan för att flytta slitsen direkt över benet för en smickrande utseende.

7 Dra vikta i sidorna för att täcka gapet i kjolen.

Halter Dress

8 Linda sarong runt ryggen och föra båda ändarna till fronten under armarna.

9 Korsa övre hörnen av sarong framför halsen.

10 Knyt två övre hörnen tillsammans bakom nacken.

Tips

  • Knyt sarong under armarna på samma sätt som du bunden runt midjan för att göra en axelbandslös klänning.
  • Vrida hörn sarong runt varandra flera gånger innan du knyter dem bakom nacken för att variera utseendet på grimman klänning.

Hur man knyter en strand Sarong


Sarongs bärs över hela världen, särskilt i Sydostasien och östaterna i Stilla havet och Karibien. Även knyta stilar och mönster varierar, de bärs av både män och kvinnor. Sarong, också känd som: lavalava (Samoa), pareo (Indonesien), sulu (Fiji) eller en kanga (Brasilien), kan också fungera som en handduk, filt, duk, halsduk eller en väggbonad. Var kreativ och använd din fantasi, eftersom det finns inget rätt eller fel sätt att använda eller binda en sarong!

Instruktioner

top Tie

1 Placera sarong ut på en plan yta såsom ett bord eller en säng så att du har en rektangel med långsidorna mot dig. Ta den övre kanten av din sarong ner för att möta den nedre kanten så att du har en kortare rektangel framför dig. Plocka hörnen av sarong upp och stå så att tyget i den vikta kanten är bakom ryggen och de kortare sidorna flyter ner sidorna från dina händer.

2 Placera den vikta kanten på tyget tätt över ryggen och under armhålorna. Bringa ändarna av tyg tillsammans i fronten och matcha dem tillsammans för att jämna sidorna.

3 Cross tyget slutar framför dig så att den vänstra sidan av sarong är nu i din högra hand och den högra sidan av sarong är i vänster hand. Twist ändarna runt varandra två gånger och sedan binda dem bekvämt bakom nacken och låt ändarna dingla ner ryggen.

Long Tie Style

4 Håll ett hörn av sarong i varje hand och stå så att långsidan är mot korsryggen och kortsidorna hänger ner från dina händer.

5 Ta händerna framför dig och se till att hörnen i tyget är ännu.

6 Knyt sarong slutar bekvämt tillsammans. Du kan lämna knut i fronten eller dra den åt sidan.

Förkortad Tie Style

7 Lägg sarong ner på en plan yta som ett bord eller säng så att du har en stor rektangel med långsidorna mot dig. Vik den övre delen av rektangeln ner så att den ligger i mitten av tyget och du har en kortare rektangel.

8 Plocka upp de vikta hörnen av rektangel med en i varje hand och stå så att den vikta kanten är bakom din rygg.

9 Ta med händerna framför dig och se till att hörnen i tyget är ännu.

10 Knyt sarong slutar bekvämt tillsammans. Du kan lämna knut i fronten eller dra den åt sidan.

Tips

  • Försök att placera knuten för både långa och korta stilar i fronten och sidoområden innan du vågar ut, som man kan vara lättare att gå in än den andra.

Hur man knyter en malaysisk Sarong


En malaysisk sarong är en av de primära bitar av dagliga kläder bärs nästan dagligen av malaysiska människor. En mans sarong bör aldrig vara en vanlig färg, och vanligen med en rutig designmönster. En kvinnas sarong har en mönstrad eller blommönster. Batik stil kan också användas i en kvinnas sarong. En malaysisk sarong lindas runt kroppen och ofta bärs med en skjorta över sarong.

Instruktioner

1 Ta en ände av sarong i ena handen och den motsatta änden i den andra handen.

2 Håll sarong bakom ryggen med armarna utsträckta åt sidorna. Se till sarong sträcker lika på båda sidor.

3 Dra båda sarong ändar framför dig.

4 Dra båda ändarna mot dig.

5 kors och tvärs över sarong som du tar det mot dig.

6 Knyt sarong bakom nacken i en enkel knut.

7 Justera vid behov, och slips på sidan om det behövs.

Tips

  • Detta är en metod för att binda en sarong, men tiotals existerar.

Saker du kan göra med en sarong


Sarongs är vanligtvis stora men mycket tunna kvadrater eller rektanglar av tyg. De finns i alla färger och mönster tänkbara och är ofta tillgängliga billigt på marknader över hela världen. Med flygbolag begränsar tillåtet bagage, packning saronger är ett otroligt utrymme sparare. Saronger kan fungera som många av förnödenheter när packning för en tropisk semester eller bara en dag på stranden i närheten.

SY EN KLÄNNING

Gör en klänning, kjol eller stranden täcka upp med en sarong. Du kan vika och knyta sarong i ett antal olika sätt för att skapa olika utseende. Gör en axelbandslös klänning genom att linda sarong omkring dig två gånger och binda de två översta ändarna tillsammans, eller linda de två övre hörnen runt halsen för en grimma klänning. Vik sarong på längden och linda den runt dig för en söt kjol eller göra en lång kjol när de reser för att täcka dina ben när du skriver heliga platser.

Hålla varm

Använd en sarong som en sjal att hålla axlarna varm på en sval kväll eller i ett konditionerat alltför rade rum. Knyt en runt halsen som en halsduk eller runt huvudet och halsen om du inte har en hatt på en kall natt. Använd den som en extra filt på natten för att hålla dig varm medan du sover.

Substitut för Linne

Saronger kan allvarligt spara utrymme i bagaget genom att fungera som lakan, handdukar, strand filtar och picknickfiltar. Vissa hotell och vandrarhem har sängar som du inte kan vara säker på är rena. Använd två saronger som bladen för skydd mot tvivelaktiga sängkläder. När du vaknar, använd din sarong att täcka dig själv på väg till ett badrum situation delas och som en handduk att torka dig av. Sarong material är vanligen mycket tunn och torkar snabbt, vilket gör det till en perfekt kandidat för ett bad eller handduk substitut.

bära saker

Knyt hörn din sarong tillsammans för att göra en väska att bära dina saker till stranden eller en picknick. Använd den som väska för att hålla smutstvätt separeras från rena kläder. Sarongs används också i många länder för att göra bärselar. Slå upp instruktioner för att linda och knyta en sarong i en bärsele och använda den hemma eller på resan snarare än att packa onödiga skrymmande föremål.

ge Privacy

Sarongs är oftast ganska stora rektanglar, perfekt för att använda i situationer när du föredrar lite ödmjukhet. Fäst den över fönster som ett fönster skugga eller drapera den mellan två träd som en sol-skugga. Om du behöver använda naturens toaletten medan i sällskap med andra, som på en vandring, har någon annan hålla sarong som en make-shift väggen för lite privatliv. På samma sätt, skapa en on-the-go omklädningsrum för stranden eller poolen genom att ha någon annan hålla sarong omkring dig medan du byter in din baddräkt.

Sarong Bind Styles


Sarong, en 2-yard bit bomullstyg, ursprungligen bärs av män och kvinnor i södra Stilla havet. På 1930-talet, västvärlden fångade en av de första glimtar av sarong i många av stranden-tema, romantiska Hollywood-filmer. Då var det Dorothy Lamour s svelte siffra som bidragit till att göra sarong ikoniska. Dagens sarong är ett praktiskt badkläder objekt som kan lindas, vridna och knutna till en uppsjö av baddräkt-dölja silhuetter.

Asymmetrisk bubbla kjol

Vika en sarong på mitten och knyta den runt midjan är ett enkelt sätt att täcka upp en baddräkt botten. Men om en kvinna kräver lite mer beach-mode drama, kan hon välja att skapa en bubbla kjol med sin sarong. Denna stil kräver att linda en sarong vågrätt runt midjan, håller de två översta slutar ut framför. Sedan korsa ändarna runt midjan, knyta dem i ryggen. Lyft de två nedersta kanterna på kjolen diagonalt, och stoppa in dem på midjan, överlappande dem. Detta kommer att producera asymmetriska volym, eftersom kjolen kommer att bubbla fylligare på ena sidan.

Halter Dress

Grimman klänning är en av de enklare sätten att göra en klänning av en 6-fot tygstycke. För att uppnå detta utseende, linda sarong runt ryggen, håller toppen slutar ut framför. Vrid sedan de två ändarna innan inslagning dem runt varandra två gånger. Efteråt binda dem runt halsen, lämnar fullhet i kroppen på klänningen att böljar ut framför. Detta kommer inte bara att ge grimman halsen, men kommer också att hålla bidrar till att hålla plagget stängd i fronten.

ärmlös klänning

Den ärmlös klänning är en något mer komplicerad silhuett eftersom det kräver två uppsättningar av knytning. Vad är unikt med detta bind stil är den producerar en klänning med en slutgiltig midja. Ta de två översta ändarna av sarong, som håller dem i det vertikala läget. Sarong lindas sedan runt kroppen och band under armen. Fållen, eller de två nedersta kanterna på sarong, viks uppåt och band runt midjan. Se till att binda sarong på samma sida som den övre delen av plagget för en slankare utseende.

Cowl Neck Dress

Om du föredrar en mer elegant sarong lösning - kanske för kvällscocktails, vid poolen - knyta sarong i en kåpa ringad klänning. Ta sarong av de två övre ändarna, hålla den vertikalt. De övre ändarna är bunden runt halsen löst, vilket möjliggör en kåpa, eller mjuk drapering, för att bilda runt ringning. Greppa sidorna av sarong precis vid höftnivå, lyfta upp dem och knyta dem vid midjan. När knyta sarong i midjan, fäst den på sidan, inte ryggen. Detta gör det möjligt för klänning "slit att falla längs sidan av plagget.

asymmetrisk Dress

Skapa denna look börjar med att linda sarong vågrätt runt ryggen, som håller de två översta ändarna ut framför. Wrap ena änden runt kroppen och placera den på toppen av axeln. Den andra änden skall fästas kring den andra sidan av kroppen till baksidan, och träffa den andra änden på samma axel. Tye plagget på toppen av axeln, och stoppa knut under axelrem.

En sarong kan hålla dig täckt på stranden eller göra ett uttalande om din etniska arv. Traditionellt en enkel, fyrkantig bit lätt material, kan du packa in den på flera sätt för att skapa olika utseenden bara genom att knyta den. Vissa kanske redan vet hur man binder saronger i några av de mer grundläggande metoder, men andra metoder kan kräva lite övning innan du blir bekväm med dem. Hursomhelst, att veta hur man knyter en sarong ordentligt är en bra färdighet att ha.

kjolar

Några av de enklaste sarong knyta metoder kommer att ge dig en kort eller lång kjol, beroende på hur man knyter. Du kan göra en kort kjol genom att vika sarong på mitten, och sedan knyta den runt midjan med en knut på höften. En lång kjol är lätt uppnås genom att lämna sarong i full längd och linda den runt dig. Se till att hålla tyget platt mot kroppen så att du inte binda det med för mycket skrymmande. Du kan också linda sarong två gånger runt kroppen, hugg det i stället för att binda till ett elegant utseende.

klänningar

Sarong klänningar ser stam- och eterisk när knuten på rätt sätt. Du kan knyta en sarong grimma klänning genom att sarong runt kroppen och upp till halsen, passerar det över och binda bakom huvudet för bästa passform. Ett annat sätt att knyta sarong i en klänning är genom att föra ändarna genom benen, så att du har en definition mellan benen. Du kan också göra en enkel tuck klänning genom att hela sarong runt din kropp och knyta den över din byst.

Tillbehör

Sarong kvitt behöver inte vara begränsad till klänningar och kjolar. Du kan knyta din sarong så att den accessorizes valfritt antal outfits, gör din sarong mångsidig nog att bära både på och utanför stranden. knyta sarong runt axlarna för en sjal att bära när luften blir kyligt. Att knyta den i en slinga runt midjan, eller genom din hällor gör en sarong skärp. Samla sarong och knyta det bara runt botten kan framhäva dina höfter när du bär en längre kjol eller byxor.

Instruktioner för en sarong


En sarong är ett bra tillbehör att ha under de varmare månaderna. Det är lätt och enkel att packa för en resa till stranden. Det kan klä upp eller ner, beroende på hur man utformar det. Det kan tyckas vara en stor halsduk, men unika färger och lättvikta material gör det viktigt baddräkt täcka. Följ dessa anvisningar för att skapa tre perfekta stranden mot lunch utseende.

Instruktioner

Skapa "kjol"

1 Linda sarong runt midjan som en handduk.

2 Samla de två ändarna av omslaget och slingan dem, som om att knyta en knut.

3 Dra slinga knut tätt runt midjan och låta ändarna rinna ner.

Skapa "Dress"

4 Linda sarong runt ryggen och under armarna, på samma sätt som en handduk. Armarna kommer att hålla ändarna av sarong ut framför dig.

5 Ta de två ändarna av materialet och korsar dem framför bröstet område, nära halsen. Gör detta två gånger för att säkerställa täthet.

6 Ta dessa ändar och knyta dem bakom nacken. Tillåter den främre delen av sarong att falla ner förbi magen.

Skapa "Shirt"

7 Vik sarong horisontellt i mitten.

8 Linda den runt nacken, så att ändarna är nu framför nära bröstet.

9 kors och tvärs materialet, som bör vara lika stor som en stor halsduk, en gång.

10 Sprid genomkorsas material över bröstet så att den täcker ett tillfredsställande sätt.

11 Knyt sarong i ryggen, i närheten av din mid-back.

Om Hawaiian saronger


Sarongs är plagg med ursprung i Bali och Tahiti, gjorda av en lång rektangulär bit tyg. De Tahitians förde sarongs till Hawaii, där de är allmänt sliten och finns att köpa. Saronger kan bäras som strand mörkläggning eller så varmt väder mode. Det finns många sarong tryck och färger, och de kan knytas i olika stilar inklusive som klänningar, kjolar och huvud wraps.

sarong Information

I Hawaii är saronger även känd som pareos. Saronger gå under andra namn på olika platser, samt - de kallas pakome i Thailand, lava lava i Samoa, kanga i Brasilien och Kain i Indonesien. År 1936 genomfördes en sarong bärs i filmen "The Jungle Princess", som orsakade en ökning i sarong popularitet på 1940-talet. På 1980-talet, saronger hade ett uppsving av popularitet så varmt väder mode.

typer

Hawaiian saronger finns i olika typer av material. En Hawaiian sarong typ är rayon sarong. Rayon tyget andas och ljus, så den är lämplig för varmt väder. Förutom vanlig rayon, handmålade mönster på rayon tyg finns i många blommönster. Silke är ett annat tyg som används för Hawaiian saronger för den som söker en mer lyxig plagg. Priset på en Hawaiian sarong varierar avsevärt baserat på materialet; silke saronger är dyrare än rayon stilar.

binda

En av de främsta fördelarna med Hawaiian saronger är mångsidigheten som de erbjuder på grund av binda stilar. Sarongs kan bäras på ett flertal sätt, typiskt såsom kjolar eller klänningar. Några av de sätt att knyta saronger innefattar kvitterings som en skuldra klänningar, grimma klänningar, grimma klänningar med en knut i front, grimma klänningar med sido knop, vridna grimma klänningar, långa kjolar och korta kjolar. Det finns ingen väg som är rätt för att binda saronger; de kan knytas som du vill.

Färger och tryck

Hawaiian saronger finns i en mängd olika färger och mönster. Solida färger finns i många nyanser, som är tryck. Blommor utskrifter är vanligt med saronger; hibiskus blommor, vatten blommor, fågel av paradisblommor, orkidéer och plumeriablommor finns alternativ. Andra utskrifts typer är palmer, ananas och olika naturmotiv såsom sköldpaddor och delfiner. Många av utskrifter finns i många färgkombinationer, liksom.

hand~~POS=TRUNC Sarong


En sarong är måste för många kvinnor på stranden och på semester. Denna typ av kläder är tillverkad av en mängd olika tyger med syfte att täcka upp en kvinnas bakre änden och ben när hon är i hennes baddräkt. Sarongs ses på kvinnor vanligtvis på stranden eller slappa vid poolen. Gör din egen sarong är enkelt och billigt.

Instruktioner

1 Välj din sarong tyg. Tyget kan vara något som du väljer; flesta sarongs är tillverkade av ett lätt, bomull eller polyesterväv. Vissa sarongs är från chiffon och är något ren.

2 Klipp tyget till era storlek behov. Varje person är unik i längd och vikt. Det bästa sättet att mäta är att hålla tyget upp till midjan och lät den falla till den längd du vill ha det. Gör en markering på tyget och rita sedan en linje över att följa när du klipper. Linda tyget runt höfterna, markera den där de två sidorna möts och tillsätt 6 eller 8 inches till denna bredd för den färdiga sarong. Du behöver extra tyg att knyta sarong vid midjan.

3 Sy runt tyget med en 1- eller 2-tums hem. Vik tyget under 1 eller 2 inches, för att göra din hem. Nåla fast tyget som du fäller att hålla den på plats. Den färdiga fåll kommer att förhindra kanten på tyget fransar sig.

4 Linda din sarong runt höfterna och knyta de två övre hörnen tillsammans i en enkel knut. Eftersom sarong vanligtvis täcker upp en baddräkt och slitna på stranden, är det OK att visa lite hud. Om du vill ha den som en kjol, anser bär pojke spandex shorts under och / eller sätter de två sidorna tillsammans som går ner längden på benen.