Karamellfärg färgar sperma

Hur man gör grönt hår strimmor med karamellfärg


Grönt hår ränder är ett roligt sätt att tillfälligt färga håret för ett parti eller en kostym. Karamellfärg är bra eftersom det är tillfälligt, billig och lätt att hitta. Även detta projekt kräver grön färg, kan du enkelt använda vilken färg du vill. Försök att justera nyans av grönt från ljust till mörkt genom att använda mer eller mindre karamellfärg.

Instruktioner

1 Sätt på latexhandskar innan du börjar som karamellfärg färgar huden. Töm karamellfärg av ditt val i en stor, tom och ren plastflaska. Du kan använda mer eller mindre färg att variera nyans av grönt, men hela karamellfärg flaska rekommenderas för bästa resultat, speciellt om håret är mörkt.

2 Häll din favorit schampo, företrädesvis en färgskyddande schampo, i flaskan med karamellfärg. Flaskan bör vara ungefär en fjärdedel. Skaka blandningen väl, tillsätta ca en matsked vatten. Skaka igen.

3 När fullt kombineras placera en gammal handduk runt halsen för att skydda din hud och kläder från karamellfärg. Börja tillämpa färg på områden i ditt hår som du vill grön. Använd hårspännen eller folie för att skapa höjdpunkter. Låt färgen inställd på håret i ca 20 minuter; om ditt hår är mörkt, låt verka i 30-45 minuter. Skölj färgen ur håret helt, tills vattnet är klart.

Hur man Färg torr pasta med karamellfärg


Torr, färgad pasta dyker upp ofta i hantverk och gör det är ett enkelt projekt som kan göras snabbt, med hjälp av några vanliga objekt de flesta människor redan har hemma. När du gör färgad pasta, kommer dina barn tycker om att använda den för att skapa en mängd olika hantverk projekt. De kan införliva det i mobiler, halsband och armband, collage och semester hantverk såsom krans för julgranen.

Instruktioner

1 Häll 1/4 kopp tvättsprit i en zip-tight baggie. Tillsätt ca 10 droppar eller 2 msk. Av karamellfärg till påsen. Försegla den och blanda väl.

2 Öppna påsen och tillsätt en till två koppar torr pasta nudlar. Förslut påsen och skaka det kraftigt. Se till att alla olika delar av pasta i påsen täcks. Ställ påsen åt sidan och låt färgen satt i minst en timme. Ju längre du låter färguppsättning i pastan, desto mer levande färgen vara. Om du vill pastellfärger, minska tidsinställningen.

3 Häll färgade pastan i ett durkslag i vasken. Noggrant skölja pastan med kallt vatten och låt den rinna av. Placera två skikt av pappershanddukar på disk eller bröd ombord, och häll sköljas pasta på dem. Låt pastan torka helt innan låta barnen röra vid dem.

4 Sätt färgade pastan i en lufttät behållare för lagring efter den är helt torr. Upprepa denna process så många gånger du vill för flera färger.

Tips

 • Använd färgkombination guide på baksidan av karamellfärg paketet för att skapa extra färger.
 • Använd plasthandskar och har ett förkläde på plats för att förhindra mässar. Karamellfärg färgar om det blir på dig eller dina kläder.

Hur man blandar baslivsmedel färger


Grundläggande livsmedelsfärg kommer i rött, blått, gult och grönt. Dessa fyra färger är inte din enda val. Du kan blanda två eller flera färger tillsammans för att skapa en regnbåge av val att använda med tårta dekorering, isbildning alternativ eller färg ägg. Karamellfärg är billigt och du bara använda några droppar, så om du inte skapar den perfekta färgen direkt, kan du försöka igen tills du hittar din match. Cook Kids Cook har en praktisk diagram för att blanda karamellfärg.

Instruktioner

1 Lägga den minsta mängden av droppar. Börja i liten skala och tillsätt några droppar, som färgerna är levande. Lägg till fler droppar att förbättra din färg.

2 Blanda rött och gult för att göra orange. Tillsätt en droppe av rött och två droppar av gult för att skapa orange.

3 Blanda rött och blått för att göra lila. Tillsätt tre droppar av rött och en droppe av blått för att göra lila. Tillsätt mer blå för att skapa en blå-violett färg.

4 Skapa limegrön med gult och grönt. Blanda tre droppar av gult och en droppe av grönt för en limegrön färg.

5 Skapa aqua med blått och grönt. Blanda fyra droppar blå med två droppar av grönt för att skapa en aqua färg. Tillsätt mer blå mörkare färg.

6 Blanda rött, blått och gult för att skapa svart. Lägg lika droppar av rött, blått och gult. Blanda samman för att skapa den svarta färgen.

Tips

 • Karamellfärg färgar bänkskivor, mattor och kläder, så var försiktig när blanda färger.

Hur man Färg poppade popcorn


Poppade popcorn är en läcker behandla som om de lämnas avslöjats av smält smör och andra gödning smakförstärkare, är också låg i fett och kalorier. Du kan använda popcorn för att dekorera ditt hem under storhelger, inklusive popcorn strängar på julgranen eller smaskiga popcorn bollar för bus eller treaters. Döende popcorn bollar kommer att ge din nästa popcorn hantverk en ny dimension, eller det kan vara en särskild behandling som dina barn kommer att njuta av.

Instruktioner

1 Pop 1/4 kopp popcorn kärnor och placera dem i en stor plastskål. Använd inte plast, som karamellfärg färgar.

2 Två till tre droppar karamellfärg och 1 msk. vatten till en plastblixtlåsförsedd påse.

3 Lägg popcorn till dragkedja väska och nära.

4 Skaka påsen försiktigt för att arbeta karamellfärg i popcorn. Skaka inte påsen alltför kraftigt, så att man undviker att krossa popcorn.

5 Öppna blixtlås plastpåse och häll popcornen i den stora glasskålen. Tillåt popcornen för att sitta i fem till tio minuter. Detta gör det möjligt för popcorn torka innan du använder den i ett hantverk projekt.

Tips

 • Använd drivs karamellfärg i stället för vätska för att uppnå en ljusare färg.

Du kan vara rädd för biverkningar tillskrivs konstgjorda färgämnen. Ett alternativ skulle vara att köpa naturlig karamellfärg från en specialitet butik, men det kan bli mycket dyrt. Det är ett annat val: gör din egen. Med bara några enkla steg och lite tid, kan du ha din egen naturliga röd karamellfärg. Aldrig mer kommer du oroa dig för att ge din familj en artificiell produkt av tvivelaktig karaktär.

Instruktioner

1 Att bära handskar, skrubba betorna under rinnande varmt vatten för att tvätta bort all smuts eller bekämpningsmedel (om du använder icke-ekologiska). Rödbetor färgar huden, men det kan tvättas bort med tvål och vatten.

2 Lägg rödbetorna i potten, täck betorna med vatten och koka upp över medelhög värme. Koka tills betorna är gaffel anbud. Avlägsna från värmen.

3 Dra betorna från potten. Reservera kokvätskan. Skala och hacka betor, hälla någon juice som kommer ut ur dem tillbaka in i kokvätskan. Tillsätt hackade rödbetor tillbaka i kokvätskan och låt dra i minst fyra timmar.

4 Sila vätskan i burken. Tillsätt 2 tsk. av vinäger. Täck och förvara. Du kan använda i liknande mängder som konstgjord matcoloring, men resultaten kan variera beroende på olika betor som används. Experimentera för att hitta rätt mängder för att uppnå den färg du vill.

Tips

 • Använd en glasburk i stället för en plastbehållare eftersom färgen permanent färgar insidan av plast container.If du får betor juice på huden eller kläderna, tvätta omedelbart i varmt vatten.

Hur man gör Pink karamellfärg från färska Beets


Moderna livsmedel innehåller ofta en mängd olika ingredienser för att göra dem att se, smaka eller hålla bättre. Vissa konsumenter har blivit försiktiga med denna störtflod av tillsatser och konserveringsmedel, med rätt eller orätt tillskriva en mängd olika hälsofrågor för kemikalier i livsmedel. Karamellfärg är en av dessa tillsatser, och naturliga alternativ är ofta välkomna. En sådan ersättning är användningen av betor juice att färga livsmedel röd eller rosa.

Instruktioner

1 Sätt på kökshandskar eftersom betor juice kommer att få fläckar på händerna utan dem. Trimma stam- och rot ändar från betor och skala dem. Skär stora rödbetor i halvor eller fjärdedelar.

2 Juice betorna i en juice maskin. Ett pund av betor ger cirka en fjärdedel koppar juice, beroende på storleken av betorna och effektiviteten av maskinen.

3 Skär rödbetorna i grova bitar och bearbeta dem i en matberedare tills det är helt mosade. Rada ett glas eller skål av rostfritt stål med flera lager av ostduk. Använd en sked, spatel eller din behandskade hand att tömma betorna i cheesecloth.

4 Samla hörnen på tyg för att göra en påse och försiktigt vrida den tätt att pressa så mycket saft från massan som möjligt. Ju fler lager av cheesecloth du använder, desto starkare påsen och mer tryck du kan använda.

5 Strimla betorna på en låda rivjärn eller använda fina skiva med en matberedare. Linje skålen med cheesecloth, såsom beskrivits i Steg 4, och pressa ut saften.

6 Refrigerate betsaften i en liten burk och använd sparsamt för att skapa rosa färg i livsmedel eller isbildning. Betor juice fungerar också som en röd karamellfärg när de används i större mängd.

Tips

 • Matberedaren eller rivjärn metoder kommer att producera 30 procent till 40 procent mindre saft från en given vikt av betor.
 • Alkaliska livsmedel kan leda till att betor juice att vända lila. Detta är oftast resultatet av bakpulver i receptet. Effekten kan omkastas genom att tillsätta en liten mängd citronjuice eller annan sur ingrediens till receptet.
 • Använda ett glas eller rostfritt stål skål för uppsamling av betor juice eftersom den färgar de flesta andra material.
 • Betor juice fläckar flesta tyger permanent. Förutom handskar, kanske du vill ha ett förkläde och en kortärmad tröja.

Om snygga kragar och designerkläder misslyckas med att göra din hund lika moderiktiga som du önskar, kan du överväga färgning din hund med karamellfärg. Använda karamellfärg att tona en hunds päls är den senaste trenden för att göra ditt husdjur det perfekta tillbehöret och är måttligt lätt, även för den genomsnittliga husdjursägaren med lite grooming erfarenhet.

Instruktioner

1 Fyll en sprayflaska tre fjärdedelar fulla med ljummet vatten. Lägg karamellfärg till flaskan tills du når önskad färgdjup. Kom ihåg att när den tillämpas, kommer färg vara lättare än det är i flaskan, så att den ursprungliga blandningen mörkare än den färg du vill ha som slutresultatet.

2 Placera ett lager av tidningen på golvet för hunden att stå på i din arbetsplats, och säkra hunden i en plats med hjälp av ett koppel.

3 Spraya pälsen med vatten / karamellfärg blandning med hjälp av en kam eller borste för att arbeta lösningen genom pälsen. Fortsätt sprutning och borsta tills färgen når önskad nyans. Spraya inte hundens ansikte.

4 Använd en bomullstuss eller trasa doppad i den färgade vattnet att tillämpa blandningen till hundens ansikte, med stor omsorg för att säkerställa att lösningen inte kommer in i hundens hörselgången eller ögon.

5 Låt hunden helt torr innan låta honom komma i kontakt med alla kläder, mattor eller möbler. Du kan påskynda torkningen genom att använda en hårtork på en låg nivå.

Tips

 • Bär gamla kläder eller ett förkläde vid färgning din hund, eftersom den färgade vattenblandningen färgar kläder.
 • Utföra uppgiften utomhus för att förhindra blandningen från att komma i kontakt med hushålls inredning som kan färgas av vattnet.
 • Den tid som din hunds färg jobb kommer att pågå varierar från några dagar till några veckor. Begränsa bad och använda mörkare färger för att göra färger håller längre. Ljusare färger kommer att blekna snabbt och får endast pågå cirka fem till sju dagar.
 • Använd aldrig hårfärgnings utformad för människor på en hund. Inte färga hund med karamellfärg om hon lider av hudallergier eller är benägna att hudirritation.
 • Var försiktig när man beslutar att färga din hund eftersom maten färg färgämnet är praktiskt taget omöjligt att tvätta ur. Om du är missnöjd med färgen, bada hunden med ett milt schampo en gång eller två gånger i veckan tills färgen har bleknat.
 • Inte bada hunden med starka kemikalier eller färgämne remover i ett försök att tvätta bort karamellfärg eftersom det kan irritera hundens hud och kan orsaka frätskador.

Lägga till karamellfärg till Frosting


När du gör din egen bakverk, såsom semester kakor eller en speciell kaka, kan du dekorera dem med färgglada glasyr. Även om du kan köpa färgstarka glasyr från en stormarknad, kan produceras kommersiellt glasyr innehåller transfetter och konstgjorda smakämnen. Däremot kan du göra din egen naturliga, hemlagad glasyr färg genom att lägga grundkaramellfärg till det.

Instruktioner

1 Sätt på gummihandskar för att skydda händerna från karamellfärg fläckar.

2 Gör glasyr. Kombinera två pinnar av mjukt smör, 4 koppar florsocker och halv kopp mjölk i en skål. Vispa väl med en elvisp tills den är slät. Lägger inte i vaniljextrakt, som är en gemensam frosting ingrediens, eftersom det kommer att leda till att glasera att vända brunfärgat.

3 Besluta om vilken färg du vill att glasyr att vara. Om du ska använda glasyr för julkakor, kan du välja grön eller röd karamellfärg. Om du ska göra en kaka för en baby shower, kan du välja röd eller blå karamellfärg för att skapa rosa eller ljusblå glasyr.

4 Pressa i tre droppar karamellfärg, och slå in den i glasyr med elvisp. Inspektera glasyr för att se om du vill att färgen att bli mer intensiv.

5 Pressa i tre droppar av samma karamellfärg, slå in den som tidigare. Fortsätt att lägga i karamellfärg och slå glasyr tills färgen passar dina önskemål.

Hur Dye riven kokos Använda karamellfärg


Färgade, ger riven kokos en övertygande bakgrund för ett obegränsat antal dekorationer på en tårta. Grön kokos fungerar bra som gräs, gör gult kokosnöt en nyckfull anka och blått eller grönt kan användas för att göra seriefigurer. Karamellfärg är inte giftig, så det är säkert att använda på något ätbart och flingade kokos är porös nog för att absorbera färger.

Instruktioner

1 Placera 1/2 kopp sötad, riven kokos i en skål.

2 Tillsätt 1 droppe gel karamellfärg i skålen.

3 Blanda kokosnöt med en sked tills färgen är även hela kokosnöt.

4 Tillsätt mer karamellfärg och blanda igen tills du är nöjd med färgintensitet. Om färgen är för mörk, tillsätt mer sötad, riven kokos och blanda igen.

5 Häll kokos på vaxat papper och låt den torka innan du använder den.

Tips

 • Försök att blanda grundfärgerna för att få sekundära färger genom att blanda gel karamellfärg innan du lägga till den kokos.
 • Du kan använda dina händer för att blanda färg i kokos, om du föredrar.
 • Sätt kokos och färg i en zip-top väska och skaka det bra för en enda röra fritt metod att blanda.
 • Karamellfärg kan färga hud och kläder.

Hur man blandar karamellfärg för att göra olika färger


En ljust dekorerad tårta kan göra en vacker parti mitt och du don `t behöver köpa karamellfärg i varje färg av regnbågen för att skapa din dessert mästerverk. Du kan skapa exakt färg du vill genom att blanda ihop några grundfärger. Börja med de primära färgerna och experimentera med olika kombinationer för att få den perfekta färger att samordna med din nästa fest eller annan speciell händelse.

De primära färgerna

Lägg till din repertoar av kakan dekorera färger genom att blanda grundfärgerna tillsammans för att göra sekundära färger. Dessa färger är tillverkade genom att blanda samman lika delar av olika primära färger. Blanda två droppar blå karamellfärg tillsammans med två droppar av rött för att göra lila karamellfärg. Kombinera två droppar röd karamellfärg med två droppar gul karamellfärg för att göra orange. Gör grön karamellfärg genom att blanda två droppar gul karamellfärg med två droppar av blått.

Blanda Sekundära färger för att göra Tertiary färger

För att göra en kaka som koordinerar med någon färgschema, fortsätter att blanda dina nyskapade färger för ännu mer. Gör limegrön karamellfärg genom att blanda tre droppar av gult med en droppe av den gröna karamellfärg. Blanda två droppar grön karamellfärg med fyra droppar blå att akvamarin. Kombinera tre droppar av lila karamellfärg med två droppar blå för att göra en blåviolett karamellfärg. När du kombinerar tre droppar av lila karamellfärg med två droppar röd du nu har en röd-violett karamellfärg. Skapa chartreuse karamellfärg med nio droppar av gult och en droppe grön karamellfärg.

Brunt och svart

Medan chokladisläggning fungerar ibland som en lämplig brun färg för tårta dekorering, ibland en djupare eller ljusare brun krävs. Blanda två droppar av rött och två droppar grön karamellfärg för att göra en mörkbrun. Ljusare brun karamellfärg till en ljusbrun färg genom tillsats av två droppar av gult åt gången. Blanda och sedan lägga till mer gult tills färg når nyans av brunt som du vill. Gör svart karamellfärg med tre droppar blå, tre droppar av rött och två droppar grön karamellfärg.

Ljus, mörk och bättre svart

När du har skapat en stor färg, men det är bara lite för mörk för dina dekorera behov, kan du lätta karamellfärg genom att blanda i lite vit glasyr. Detta är ett bra sätt att göra pastellfärger glasyrer samt. Mörkare karamellfärg för en djupare, rikare färg, tillsätt lite svart karamellfärg.

Vid svart glasyr, ibland vanlig flytande färg inte fördjupa färg så mycket som behövs. Istället börjar med choklad glasyr och tillsätt lite svartkrut eller gel karamellfärg. Börja inte med vanilj glasyr eftersom det ger glasyren en bitter smak från mängden svart färg som krävs för att mörkare isbildning.

Tips

 • Blanda en liten mängd i taget