kan man frysa coleslaw

Kan man frysa Fresh Pesto?


Pesto är en traditionell italiensk blandning av färsk basilika, vitlök, nötter och ost. Det gör en smakrik förutom smörgåsar, soppor, pasta och många andra livsmedel. Färsk pesto har en mycket kort livslängd, men även när du håller den i kylskåpet. Du kan förlänga hållbarheten av denna känsliga krydda upp till tre eller fyra månader genom att sätta den i frysen. Se bara till att paketera det på rätt sätt för att förhindra frysbränna och hålla pesto provsmakning färskt.

Stora mängder

Du kan frysa en hel sats av pesto genom att placera den i glasfrysburkar eller plastbehållare klassade för temperaturer under 0 grader Fahrenheit. Undvik konventionella behållare som inte görs för frysen eftersom de kan spricka eller split. National Center for Home bevaringsprocesser rekommenderar frysning pesto med 1/2 tums huvud utrymme för att möjliggöra expansion. Lägga till en extra 1/4 tum av olivolja kan hjälpa försegla pesto och hålla den fräsch längre. Du kan få en liknande effekt med mindre olja genom att applicera plastfolie direkt på ytan av pesto före frysning, därefter försegling av behållaren som vanligt.

Pesto för en måltid

Många kockar behöver bara några matskedar pesto åt gången. Detta kan göra det svårt att hantera en stor frusen behållare. Lösningen är att frysa din pesto i mindre partier. Silikon bakning koppar fungerar mycket bra, liksom konventionella muffin stekpannor klädd med bakplåtspapper. Fyll helt enkelt kopparna och placera dem i frysen tills pesto har stelnat. Ta bort den frusna pesto och packa in den i plast för att hålla överskott av syre. Placera de frusna delar i en sluten behållare eller återförslutningsbar påse och lägg tillbaka dem i frysen.

individuella Portioner

Om du föredrar att använda din pesto i enda portion rätter som smörgåsar, soppa pålägg eller enskilda delar av pasta, frysa den i is kub fack gör det enkelt. Du kan använda någon typ av facket, men silikon stilar gör att ta bort den frusna pesto lättare. När pesto har stelnat, ta bort varje kub, packa in den individuellt i plast, och förvara den i en täckt behållare för optimal fräschör. Du kan också frysa enstaka dollops av pesto genom spooning det på en bit plastfolie, frysa det, sedan linda och lagring precis som en pesto kub.

överväganden

Du får den bästa smaken och längsta lagringstid om du fryser din pesto omedelbart efter att ha gjort det. Om du inte kan göra detta, se till att du får din pesto i frysen inom fem till sju dagar. Kommersiellt beredd pesto håller sig fräsch i kylskåpet för en lite längre, men det är ändå bäst att frysa den inom två veckor efter öppnandet.

Hur man frysa Profiteroles


Profiteroles, en klassisk fransk dessert, kan lätt framställas i förväg och frysta, både före och efter bakning. Profiteroles görs med branddeg, en typ av pastaliknande deg tillagas på stovetop och bakas i små, lagom storlek konditorivaror rundor. Degen delas i två halvor och fylld med glass, konditorivaror grädde eller vispad grädde, då traditionellt drizzled med chokladsås. Frysa förberedda, men unbaked, deg i förväg gör montering färska profiteroles snabbt och enkelt. Men du kan också frysa monterade profiteroles fyllda med glass, upptining dem strax före servering.

Instruktioner

Frysning Innan bakning

1 Häll den förberedda branddeg degen till en bakelse väska med en monterad spets. Om du inte har en bakelse väska, kan du lägga den i en stor återförslutningsbar fryspåse och klippa bort spetsen på ett hörn av påsen.

2 Rör ut lika stora högar av deg, ungefär en till två inches i storlek, på en plåt klädd med bakplåtspapper. Space dem så att de är åtminstone 2 inches isär. Knacka ner topparna på varje kulle av deg, som utgör från rörledningar, för att hindra dem från att brinna innan resten av de profite bakar.

3 Placera arket av profite degen i frysen och tillåta dem att frysa helt. Ta bort dem från bakplåten och förvara i en lufttät behållare i lager, med ett ark av fryspapper eller bakplåtspapper mellan varje lager, tills du är redo att baka degen. Du kan frysa dem i upp till 2 månader, men de är bäst när bakat så nära färska som möjligt.

Frysning Monterade Profiteroles

4 Split bakat och kyls profite bakverk i hälften och fyll med en skopa glass, konditorivaror grädde eller stabiliserat vispgrädde. Arbeta snabbt när man arbetar med glass för att hålla den från att smälta.

5 Placera de monterade profiteroles på en plåt och plats i frysen tills degen och fyllningen fryses fast.

6 Wrap varje fryst profite noggrant i plastfolie och återgå till frysen, lagra dem i en stor, lufttät behållare. När du är redo att tjäna dem, låt dem stå i rumstemperatur i cirka 5 till 10 minuter före servering och duggregn med en varm chokladsås. Servera monterade och frysta profiteroles inom tre till fem dagar att njuta av dem på sitt bästa.

Tips

 • Att baka den frysta profite degen, placera dem på en fodrade bakplåten och grädda i en ugn förvärmd till 400 grader Fahrenheit för cirka 10 till 12 minuter, eller tills degen är uppblåst, gyllenbrun och fast. Cool på en tråd rack. Split bakverk och fylla dem med bakverk grädde, stabiliserad vispgrädde eller en glass, sedan ringla med chokladsås, eller ge dem en damning av strösocker.
 • När kylning av profite bakverk, dela upp dem medan den fortfarande var varm för att tillåta centrumen svalna och torka ut, snarare än att få fuktig.
 • Använd alltid stabiliserad vispgrädde, särskilt när frysning, så att det kommer att hålla sin form. Du kan köpa färdigköpta stabilisatorer och följa deras instruktioner, eller så kan du lägga till en matsked majsstärkelse till varje en kopp grädde, efter att ha nått den mjuka toppen skede att göra vispgrädde. Fortsätt att vispa tills hård toppar form.

Hur man frysa Fresh Squash enkelt


Denna artikel kommer att berätta hur man frysa färsk plockade squash. Detta är en snabb och enkel process och squash kommer att hålla i 6 månader till ett år efter frysning det och ändå smaka färsk.

Instruktioner

1 Hur man frysa Fresh Squash enkelt


Först får en ny plockas squash och ta kniven och skär ändarna av. då, skiva squash horisontellt i 1/4 till 1/2 tum tjocka skivor.

2 Hur man frysa Fresh Squash enkelt


Därefter riva av en stor bit folie och lägg den på en plan yta.

3 Hur man frysa Fresh Squash enkelt


Då, låg en pappershandduk ovanpå folien och på toppen av pappershandduk, gör 2 staplar av skivade squash. Jag brukar sätta 5 skivor squash per stack och har 2 stackar, så det skulle vara totalt 10 skivor squash som kommer att vara i varje frusen förpackning.

Pappershanddukarna absorbera fukt från squash och hjälpa till att förhindra frysbränna.

4 Hur man frysa Fresh Squash enkelt


När du har din skivad squash på plats, tätt vika pappershandduk och folie runt squash och få det som lufttäta som möjligt.

5 Hur man frysa Fresh Squash enkelt


När du har svept squash så hårt som möjligt, ställ den åt sidan och upprepa processen för resten av din squash tills du har allt packat. Sedan placera alla förpackningar i frysen. Squash kommer att hålla i 6 månader till ett år i frysen.

Tips

 • Du kan också sätta förpackningar av squash i en zip-lock fryspåse för extra skydd mot frysbränna om du vill.

Kan man använda Dry Dill Heads för Pickles?


Om färsk dill är inte tillgänglig kommer betning tid, oroa dig inte - det finns torkade alternativ som kommer att förläna en liknande dill arom dina pickles. Torkade dill huvuden som inte är allmänt används för betning, men torkad dill utsäde och dill är, och båda är allmänt tillgängliga på din lokala mataffär. Men är färskt alltid bäst om du har en lokal källa; använda andra konserveringsmetoder såsom frysning och lagring i ättika att använda dill huvuden när de är av säsongen.

dill Grunderna

Dill är en av de vanligaste aromer för gurka pickles. På höjden av sommaren då gurkor mognar, så är de gröna-seedade dill blommor som främst används för att skapa dill smaker i pickles. Helst är färsk dill huvuden används när man gör dill pickles, eftersom dessa ger den starkaste och färskaste dill smak. För både färska och fermenterade pickles, är hela huvuden placerade i betnings lerkruka eller burkar och blöta i saltlake under en utsträckt tidsperiod för att extrahera den mest smak.

Torkade Dill Substitutioner

När dill är av säsongen, kan det vara nästan omöjligt att köpa färsk dill. Det är där torkad dill kommer in i bilden. Smaken av pickles är något annorlunda när man använder torkad dill; Men fortfarande har de en tydlig dill smak. Torkad dill och dillfrön är allmänt tillgängliga och är vanliga utbyten för färsk dill huvuden. När du använder någon av dessa, ersätta en matsked av torkad ört för varje dill huvud efterlystes i receptet.

Dill Head hylla lagring

Torkning dill huvuden rekommenderas inte; emellertid, finns det ett sätt att bevara dem för betning senare under säsongen. Placera färsk dill huvuden i en ren burk och täck dem med 5 procent styrka vitt eller cider vinäger tills du är redo att använda dem. Täck burken med ett tättslutande lock och placera burken i en mörk, sval plats tills du är redo att använda dill huvuden. Använd dill smaksatt vinäger i din färska-pack dill pickle recept samt att lägga ännu mer dill smak till dina pickles.

Dill Head Frysning

Färsk dill huvuden kan också frysas för senare användning i ättikslag göra. Detta är det enklaste sättet att lagra dill och låter dig fortfarande använda färsk dill i din pickles när anläggningen inte blommar. Att frysa dill huvuden, avskurna huvuden och tvätta som behövs för att avlägsna smuts. Skaka bort eventuell kvarvarande vatten och låt huvudena lufttorka under ca en timme. Placera huvudena i en frys-säker påse, ta bort så mycket luft som möjligt från påsen före tillslutning. Ta bort huvud och användning i din betning recept som behövs.

Hur man frysa färsk basilika


Färsk basilika är en läcker behandla för att lägga till alla typer av rätter, men i många klimat det inte växer bra under vintermånaderna. På sommaren, samla alla överblivna basilika från en basilika anläggning för att få färsk basilika i vinter. Imponera på dina gäster genom att införliva färsk basilika i såser och recept hela vintern. Om du har fler basilika i din trädgård än du kan äta, det är också en bra idé att frysa basilika under sommarmånaderna. Istället för att ge bort allt eller låta dina basilika växter växa igen, trimma basilika växter regelbundet och frysa varorna. Följ dessa steg för att lära sig hur man frysa färsk basilika.

Instruktioner

1 Trimma basilika av basilika anläggningen. Du kan använda vanliga köks sax eller händerna för att försiktigt dra bladen bort.

2 Tvätta basilika grundligt. Placera basilika i ett durkslag och skaka för att torka. Låt sitta i flera minuter eller tryck med hushållspapper för att avlägsna överskottsvatten.

3 Placera färsk basilika i en matberedare. Puls matberedare tills basilika är mycket grovt hackad. Du kan också använda en vass kniv för att skära basilika hand.

4 Täck basilika lätt med olivolja. Du kan hälla olivolja i medan du pulsera basilika i matberedaren, eller så kan du belägga hackad basilika i durkslag genom att hälla olivolja över basilika och gungade det lätt.

5 Sätta basilika i en plastbehållare med en monterad lock. Packa förpackningen väl för att undvika frysbränna. Basilika kommer att hålla i frysen i ungefär ett år.

Tips

 • Pre-mäta din basilika så att du vet hur mycket är i varje behållare.
 • Frosta av basilika genom att sätta den i en het kastrull eller i mikrovågsugn i 30 sekunder.
 • Får ej frysas basilika som redan brun eller missfärgad.

Om du fortfarande har en hel del gröna tomater hänger på i slutet av trädgårdssäsongen, oroa dig inte. Du har massor av alternativ för att hantera den omogna frukter. Du kan slänga dem i komposten där de kommer att brytas ner. Du kan skörda frukten, linda in dem i tidningen, föra dem inomhus och hoppas att de mognar. Eller så kan du frysa dem! Denna artikel kommer att gå över hur man frysa gröna tomater - det är extremt lätt och det garanterar att frukten inte kommer att gå till spillo - eftersom du kan göra Stekta gröna tomater smörgåsar hela vintern!

Instruktioner

1 Innan första falla frost, skörda alla återstående gröna, omogna tomater. Större tomater, inklusive biffstek, roma och skivning typer frysa bäst. Ta frukten inomhus, tvätta dem noga i kallt vatten och torka med en ren handduk.

2 Stem och kärna tomat genom att sätta in en liten, tandad kniv in i tomat höger där basen av skaftet möter toppen av tomat. Skär av stjälken fri genom att arbeta kniven runt hela kanten av skaftet. Dra ut spindeln och kärnan och kasta.

3 Sedan, med hjälp av en stor tandad kniv (jag hitta en brödkniv fungerar bra), skiva tomat i ¼ till ½ tum tjocka skivor. Packa skivorna i plastbehållare frys, placera en bit av frys wrap mellan varje skiva. Placera locket på behållaren och hålla den i frysen.

4 För att framställa stekta gröna tomater på vintern, helt enkelt doppa frysta tomat segment i ägg, muddra dem i din favorit panering mix och omedelbart stek tills gyllenbrun. Den panering vidhäftar till tomat bäst om den inte tina före stekning.

Det är nästan middag tid. Vet du vad du tjänar i kväll? Om du har förberett genom strumpan frysen full av engångsaluminiumpannor fulla av lasagne, potten pajer och andra grytor och en maträtt måltider, kan du äta middag på bordet på nolltid.

Instruktioner

Hur man frysa i engångs Aluminium pannor

1 Förbered skålen som du vill frysa. Detta kan vara ett recept som du gör specifikt för frysen, eller det kan vara extra av en måltid du förbereder sig för middag. Många av dina favoritrecept fryser väl, även om du kanske vill krydda maten mer lätt än vanligt eftersom frysning intensifieras kryddor, såsom peppar och vitlök.

2 Spray din disponibla aluminiumpanna med matlagning spray så maten inte fastnar.

3 Placera beredd mat i engångsaluminiumpanna. Packa behållaren nästan till toppen, lämnar tillräckligt utrymme för expansion, men inte så mycket att iskristaller kommer att ha utrymme att bildas. Om halv tum utrymme på toppen av din panna är idealisk.

4 Täck pannan med matchande lock eller med ett skikt av aluminiumfolie. Se till att pannan är täckt tätt och säkert för att förhindra frysbränna.

5 Använd permanent markör och stick-on etikett för att förbereda en etikett för din maträtt. Ange namnet på skålen och det datum du förberett det. Notera även matlagnings instruktioner för skålen, inklusive eventuella extra ingredienser du behöver för att lägga till senare (t.ex. riven ost eller en smula toppning).

6 Placera engångsaluminiumpanna i frysen i upp till tre månader.

Tips

 • En 8-tums med 8-tums pan håller vanligtvis tre till fyra portioner, medan en 13-tum med 9-tums pan håller normalt sex till åtta portioner.
 • Du fryser oftast grytor före tillagning dem. Om du väljer att laga din maträtt och sedan frysa det, undercook någon pasta och ris så att de inte blir mosig efter upptining.
 • Rätter med okokt ris, kokt potatis, hårdkokta ägg, majonnäs, yoghurt, gräddfil, och råa grönsaker inte fryser väl. Du kan ofta göra din måltid utan dessa ingredienser och lägga till dem senare när du laga din maträtt.
 • Om du fryser flera engångsaluminiumpannor samtidigt lämna utrymme för luftcirkulation mellan kastruller så att maten kommer att frysa snabbare. När kokkärl av livsmedel är frysta, kan du flytta dem närmare varandra för att spara utrymme i frysen.
 • Frysa dina måltider inom två timmar att förbereda dem för att förhindra bakterier från att utvecklas.
 • Lagra dina frysta måltider på 0 grader F eller mindre för att bevara din mat på ett säkert sätt.

Hur man frysa en limpa bröd


Du behöver inte låta det extra limpa bröd går dåligt. Frysning är ett perfekt sätt att hålla bröd i handen. Med lite förberedelser, kan du alltid ha en leverans av färskt bröd tillgängliga. Detta är en idealisk metod när din favorit bröd börjar säljas. Det är också en bra idé för dem som bakar sitt eget bröd hemma. Gör flera limpor i taget och frysa extramaterial istället för bakning dagligen.

Instruktioner

Hur man frysa en limpa bröd

1 Om det är nybakat, kyla limpa ordentligt.

2 Linda limpa tätt och helt i plastfolie eller folie.

3 Wrap den täckta limpa i frys papper och / eller mer plastfolie eller folie. Ju mer insvept det är fräschare det kommer att stanna.

4 Placera limpan i ett livsmedel förvaringspåse som är stor nog att rymma hela limpan. En två-liters storlek väska är idealisk. Avlägsna så mycket luft som möjligt och förslut påsen.

5 Placera limpan i frysen. Se till att det är på en plats där det inte kommer att krossas av andra poster innan det fryser helt.

Tips

 • Ditt mål är att behålla så mycket luft ut som möjligt. Oavsett ditt val av material, linda helt och tätt.
 • Frysning fungerar bäst med bröd som innehåller fett eller ägg. Den fuktigare bröd, desto bättre.
 • Vetemjöl och vatten bröd som franska bröd har en kort frys liv.
 • Håll beredda vitlöksbröd till hands. Använd folie för första lagret av omslag. Avlägsna från frysen och pop i ugnen.
 • Värma din frusna bröd i en låg ugn. Ditt hus kommer att lukta som nybakat bröd.
 • Du kan också frysa sött bröd såsom kanelbullar.
 • Förvara inte bröd mer än tre månader. Förvara inte franskt bröd mer än en vecka.

Kan Strudel frysas innan gräddningen?


Strudel är ett bakverk tillverkat av en mycket tunn, klibbig deg. Degen är fyllda med olika fyllningar och rullade flera gånger för att skapa en spiralform, som liknar en jelly roll kaka. Bakade strudel kan frysas för att bevara resterna innan de förstör. Du kan också frysa förberedda, okokt bakverk innan gräddningen. Dra en unbaked strudel ur frysen kan vara en tidsbesparing i köket.

ingredienser

Den amerikaniserad version av strudel är oftast en söta bakverk fylld med äpple eller andra fruktfyllningar. Emellertid kan traditionella tyska, österrikiska och bayerska kockar fylla degen med salta kött och grönsaker. Några av fyllningarna som används för att skapa heartier måltid liknande strudel inte frysa också, bland annat kål, potatis och gräddfil. Texturen av dessa ingredienser förändringar vid frysning, vilket gör skålen sörjig och vattniga. Håll dig till frysa unbaked frukt, nötter, eller kött strudel. Servera kål eller surkål bakverk färska ut ur ugnen för bästa resultat.

Montering

Montera strudel som vanligt att baka degen direkt. Fyllningar tillverkade av särskilt saftiga frukter, såsom bär eller äpplen kan koka och bubbla över när bakat från en fryst tillstånd. Förhindra detta potentiellt rörig situation genom att tillsätta en liten mängd mjöl eller majsstärkelse till fruktfyllning - tillräckligt för att låta juicer tjockna lite men utan att göra en pasta. Frukt strudels ofta toppad med socker för att ge en knaprig textur. Utelämna socker toppning tills du är redo att baka strudel att förhindra början av bakverk från att få fuktig.

Omslag

Unbaked strudel ska lindas väl för att bevara smaken medan det är i frysen. Men sticker aluminiumfolie ofta klibbig strudel deg, speciellt när man använder kommersiellt beredd filodeg degen som en genväg. Flash-frysa strudel innan inslagning det. Placera degen, fortfarande på bakplåten eller skärbräda, i frysen i 20 till 30 minuter, eller tills degen är fast. Sedan tar det ut och försegla strudel i en lufttät, zip-top väska eller en bit aluminiumfolie. Märk paketet med dagens datum. Fryst strudel håller sig fräsch i frysen i upp till två månader.

Bakning

Skönheten i en frusen, unbaked strudel är att ingen förberedelser behövs för bakning. Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit, placera frysta bakverk på en plåt och pop i ugnen. En färsk Strudeln bakar vanligtvis i 25 till 30 minuter; en fryst kommer att ta lite längre tid att bli gyllenbrun och värms genom. Kontrollera om doneness efter 40 minuter.

Hur man frysa fisk


Vakuumförpackning är den bästa förpackningen för fryst fisk, men inte alla har tillgång till den här utrustningen. I stället kan man använda näst bästa förpackning av plastfolie. Det börjar med nyfångad eller köpt fisk och inte gräva i någon process innan fisken är redo att frysas.

Instruktioner

Instruktioner

1 Fundera på hur du planerar att använda fisken, så att du kan kasta oönskade delar.

2 Skär fisken i minsta form som möjligt, oavsett om det är en filet eller biff.

3 Linda fisk i en plastfolie tätt, för att säkerställa en tät förslutning.

4 Linda fisken en andra gång med plastfolie.

5 Linda plastklädda fisk med slaktare papper eller aluminiumfolie.

6 Märk förpackningen med fisk typ, vikt och datum det var frysta.

7 Håll en frys logg listar varje objekt och det datum du lägga den i frysen.

8 Placera insvept fisk i frysen.

9 Ställ frys till dess kallaste inställningen, åtminstone tills fisken är helt fryst.

Tips

 • Fisk lagrar bra för tre till sex månader beroende på typ av fisk och förpackning. Andra förpackningar inkluderar:
 • Vakuumförpackning: Placera fisk i plastpåse, använder ett vakuum sealer att suga ut all luft i den och placera den i frysen.
 • Fryspåsar: Placera fisken i en fryspåse och frysa. När frysta, häll lite vatten i påsen och placera tillbaka i frysen.
 • Mjölkkartonger: Fisken placeras in i kartongen, är vatten hälls i den till dess full, och den är frusen.
 • Glasning: Fisken doppas i isvatten för att skapa en is skal och sedan insvept i frysen papper eller aluminiumfolie.