inkubator hönsägg temperatur

Hur man Inkubera en vild fågel ägg


Det finns över 800 arter av fåglar. Av dessa är 836 skyddas av flyttfågel fördraget Act. På så sätt blir det olagligt för människor att ta flyttfåglar, deras ägg, fjädrar eller bon, med undantag för staren, gråsparv och duva. Enligt fördraget är en flyttfågel anses någon art eller familj av fågel som lever, reproducera eller migrera inom eller över nationsgränser. Om inte ägget är en sparv, duva eller stare, lämna ägget där det konstaterades att inte placera ägget i en annan fågelbo eftersom det kan orsaka övergivande av hela boet.

Instruktioner

1 Tvätta händerna innan du vidrör ägg och sanera inkubatorn.

2 Placera inkubatorn i ett rum från drag och direkt solljus. Hålla inkubator vid en konstant temperatur. Kontrollera att inkubatorn är i gott skick. Temperaturen bör hållas vid 99,5 grader till 100 grader Fahrenheit.

3 I inkubatorn, bör den lilla änden av ägget vara högre än den stora änden.

4 Vrid ägg minst fem gånger om dagen för att förhindra överhettning. Slå inte ägg för de sista tre till fyra dagars inkubation.

5 Lägg en trasa nära inkubator där kläckta kycklingar kan gå runt.

Tips

 • Hittade ägg får inte kunna överleva eller utvecklas till en chick. Ägg är ömtåliga och kan inte verkar ha synliga sprickor på dem, men om ägget släpptes, kan membranet inuti skadas att skada embryot.
 • För att uppskatta om inkubation har startat, kontrollera värmen i ägget. Om ägget är sval vid beröring, kan ägget har övergivits eller har inte börjat inkubation ännu. Ett ägg lämnades att svalna efter inkubation har börjat är inte bra för ägget.
 • Om äggen inte korrekt eller tillräckligt många gånger roteras, kan det resultera i att organ ungen att hålla sig till sidorna av sitt skal och kycklingarna kunde födas med sina tarmar utanför deras kroppar.

Hur man Hatch hönsägg och förvandla dem den sista veckan i inkubation


Kläckning hönsägg är relativt lätt med användning av en inkubator och regelbunden uppmärksamhet. Människor som försöker att kläcka ägg i en ugn eller annan uppvärmningsanordning finner i allmänhet resultaten besvikelse. En inkubator kan du styra temperatur och relativ fuktighet, som är avgörande för kläckning hönsägg. Slå ägg minst tre gånger om dagen --- fram till tre dagar innan de kläcks --- är också viktigt för att framgångsrikt kläckning friska kycklingar.

Instruktioner

1 Placera inkubator på en plats där det kommer att vara ur drag och direkt solljus för att säkerställa att temperaturen förblir konstant.

2 Ställ in temperaturkontrollen till 99,5 grader. Kontrollera temperaturen med en termometer i minst 24 timmar innan du lägger ägg i inkubatorn. Temperaturen bör vara mellan 99 och 102 grader.

3 Placera vattenkärl under äggfack. Bibehålla fuktnivån i inkubator vid 50 till 55 procent. Använda en hygrometer för att testa fuktigheten i inkubatorn regelbundet. Övervaka vattennivån i vattenpannan och fyll vid behov.

4 Värm ägg till rumstemperatur innan du placerar dem i inkubatorn. Justera inte inkubatorn inställning högre under denna uppvärmningsperiod; tillåter den att återgå till temperaturen naturligt.

5 Placera äggen i ägget facket på deras sidor. Markera varje ägg med en X så kan du identifiera varje sida.

6 Vänd ägg från ena sidan till den andra minst tre gånger dagligen. Ägg kan vändas oftare, men se till att varven lika ett udda tal. Den sida där äggen låg natten bör altern under inkubationstiden.

7 Placera cheesecloth på skärmen under äggen tre dagar innan äggen kläcks.

8 Sluta vrida äggen tre dagar innan de kläcks. Hönsägg ruvar 21 dagar före kläckning. Undvik öppna inkubatorn och öka luftfuktigheten till 70 procent under de senaste tre dagarna.

9 Ta kycklingar från inkubatorn när de är helt torra och fluffas.

Tips

 • Köp en inkubator som automatiskt slår ägg om du inte kan åta sig att ett regelbundet schema.
 • Placera ägg i inkubatorn kommer att orsaka att temperaturen sjunker. Om äggen är rumstemperatur innan du går in i inkubatorn, kommer temperaturen i inkubatorn stiga till den nivå som krävs snabbare.
 • Den cheesecloth kommer att göra rengöring inkubatorn lättare efter kläckning.

Hur man gör en inkubator för kläckning Ducklings


En hemmagjord inkubator är ett effektivt verktyg för kläckning ungar, ger uppfödare med en konstant temperatur och lämplig fuktighet. Det är upp till uppfödaren att rotera äggen regelbundet under de tre veckors inkubation. Köp befruktade ägg från en bonde eller uppfödare, välja ägg från en normal storlek och form.

Instruktioner

1 Mät arket av glas och skär ett hål i toppen av kylaren, omkring en tum mindre i varje dimension, med hjälp av brytkniv. Placera glasbit över hålet och fäst den till kylaren med silvertejp. Detta skapar ett observationsfönster.

2 Skär ett hål storleken på lampsockeln i ena sidan av kylaren, nära toppen. Montera uttaget i hålet och tejp runt det, inifrån och ut, för lufttäthet. Skruva in 25-watts glödlampa inne i inkubatorn.

3 Skär en bit hönsnät och böja den att innesluta glödlampa. Skär en andra bit hönsnät och böja den för att göra en 1-tum hög plattform för att passa bredden på inkubatorn. Placera den på golvet i inkubatorn, motsatt lampan.

4 Placera svampen i skålen och fyll den till hälften med vatten. Placera den på tråd plattformen. Placera temperatur och fuktighet monitor bredvid den.

5 Kör ett test för värme och luftfuktighet. Placera locket på inkubatorn och slå på lampan. Övervaka temperaturen och luftfuktigheten för de närmaste timmarna genom att titta genom observationsfönstret. En optimal temperatur är mellan 98 ° och 101 ° F, men helst bör inte variera mer än 1 °. Fuktighet bör stanna mellan 55 och 75 procent, ökar i de sista dagarna.

6 Öka temperatur och fuktighet med täta hål i inkubatorn med silvertejp. Minska temperaturen genom att göra små hål med en penna eller mattkniv. Ändra glödlampa för en med en annorlunda effekt kommer också att ändra temperaturen.

7 Inför äggen till inkubatorn, placera dem tillsammans bredvid skålen på plattformen. Kontrollera temperaturen och luftfuktigheten ofta under de första dagarna av inkubation. Vänd försiktigt äggen ett kvarts varv minst 3 gånger per dag under de första 18 dagarna. Stäng inte äggen under de senaste fyra dagars inkubation.

Tips

 • Lagra ägg i högst 10 dagar före inkubation dem, vid en temperatur av 46 ° till 60 ° F
 • Försök att använda ren anka ägg, men inte tvätta äggen innan de förs till inkubatorn.
 • När du behöver lägga till mer vatten i fukt skål, vara säker på att det är ljummet.
 • Håll ankungar i inkubatorn tills de är helt torra.
 • Efter ankungar har kläckts, rengör inkubator med en utspädd lösning av blekmedel och skölj noga.

Om Baby Målade sköldpaddor


Målade sköldpaddor (Chrysemys picta) är sötvatten sköldpaddor infödda till Nordamerika. Honorna lägger mellan fyra och 20 ägg i mitten till slutet av sommaren. Ungar i allmänhet dyka upp i åtta till nio veckor.

typer

Det finns fyra underarter av målade sköldpaddor: östra Målad sköldpadda (Chrysemys picta picta), The Midland målade sköldpaddan (Chrysemys picta marginata), västra målad sköldpadda (Chrysemys picta bellii) och södra Målad sköldpadda (Chrysemys picta dorsalis).

Storlek

Nykläckta målade sköldpaddor mått ungefär en och en kvart inches i sköldens (skal) längd, och kommer i allmänhet att växa till längder av tre till sju inches när de når vuxen ålder.

Diet

Unga målade sköldpaddor är mer köttätande än vuxna, äta en kost som består främst av fisk, maskar och insekter.

habitat

Målade sköldpaddor är sötvatten akvatiska sköldpaddor och barn tillbringar i allmänhet sin tid i den grunda, leriga och tyst vatten strömmar, floder och dammar.

Rolig fakta

Könet av målade sköldpaddor bestäms av den temperatur vid vilken de inkuberas. Lägre temperaturer producera män, medan högre temperaturer resulterar i honor.

Hur man gör en frigolit Incubator för Bearded Dragons


Skäggiga drakar är produktiva uppfödare, och inkubation deras ägg är relativt lätt. Frigolit behållare ger en perfekt inkubation miljön om temperatur och luftfuktighet förblir konstant. Kvinnliga skäggiga drakar gräva hål och begrava sina ägg, så det är viktigt att ge din skäggiga drake med en lämplig plats för att lägga sina ägg. Efter det har lagt sina ägg, gräva upp dem och placera dem i frigolit inkubator.

Instruktioner

1 Fyll frigolit behållare med tillräckligt vermikulit för att täcka cirka två tredjedelar av varje ägg. Vermikulit hjälper till att hålla luftfuktigheten hög i inkubatorn, men ägg som är helt täckta kan forma eller bli alltför fuktig att producera friska ungarna.

2 Placera en värmedyna under behållaren eller en värmelampa ovanför. Den idealiska inkubationstemperaturen för skäggiga drake ägg är 82 till 86 grader Fahrenheit. Om temperaturen inte förblir konstant, kan äggen dör. Fästa en termostat till en värmedyna hjälper till att förhindra snabba temperaturförändringar.

3 Mist vermikuliten flera gånger varje dag för att hålla den fuktig. Luftfuktighet bör vara mellan 70 och 80 procent i inkubatorn. Kontrollera fuktighetsmätare med några timmars mellanrum för att säkerställa att luftfuktigheten har inte minskat.

4 Placera ett lock med hål i det på toppen av behållaren. Locket kommer att hjälpa till att hålla fukt och temperatur stabil, men de spädbarn kommer att behöva för att kunna andas när de kläcks.

Tips

 • Spädbarn bör lämnas i inkubatorn i 24 timmar efter de kläcks. Detta gör det möjligt för dem tid att absorbera gulsäckarna som har närt dem i ägget.
 • Äggen kläcks mellan 60 och 80 dagar efter att de läggs.

Hur Breed Tretåig dossköldpaddor


Tretåig dossköldpaddor är mark sköldpaddor som lever vilt i stora delar av den amerikanska södern, men är ofta hålls i fångenskap, liksom. Dessa djur är i allmänhet betraktas som produktiva uppfödare, och reproduktion i fångenskap är inte ovanligt. Det tar lite arbete, dock. För att uppmuntra dina sköldpaddor att föda, måste du avsätta en bestämd avel utrymme - någon form av inneslutning - i din sköldpadda livsmiljö. Detta kommer att kräva en viss ansträngning att samordna belysning och temperaturkontroll för att optimera äggläggning och kläckning villkor.

Instruktioner

1 Inför en avelspar eller sköldpaddor i klimat kontrollerade inneslutningen, vilket är typiskt inomhus, och låta dem bosätta sig i. Höljet bör omfatta djungel kull som substrat, en mat och vattenskål, ett skydd och rätt Basking områden. Beroende på var du bor, kan du behöva kontrollera klimatet med luftkonditionering eller uppvärmning enheter.

2 uppehåll mat från sköldpaddorna i två veckor innan du påbörjar sin dvala och häckningstiden. Inte undanhålla vatten. Fastan sköldpaddorna kommer att tillåta dem att utsöndra alla livsmedel från deras system som annars skulle ruttna under viloläge perioden.

3 Om du föder upp sköldpaddor i en annan än höstsäsongen, ställa in temperaturen i inneslutningen till 60 grader Fahrenheit under en period av två veckor genom att sänka temperaturen med en eller två grader per dag. Detta kommer att inducera vilolägesperioden. Låt sköldpaddorna att övervintra i 30 till 60 dagar.

4 Vid utgången av dvala period, öka temperaturen i inneslutningen med en eller två grader varje dag två veckor tills det klimatet når 75-80 grader Fahrenheit, som simulerar våren. Om du inte har ett klimat kontrollerad miljö, eller våren är vanligtvis inte varmt där du bor, använder värmelampor och gradvis öka wattal under samma tvåveckorsperiod. Börja utfodring och vattning sköldpaddorna normalt igen när temperaturen har stabiliserats.

5 Vänta sköldpaddorna att kopulera. Det kan ta allt från några dagar till några veckor. Strö kalcium pulver på honans mat under tiden, vilket gör det möjligt hennes kropp för att göra ägg lättare. Honan bör lägga upp till 10 ägg inom ett par veckor.

6 Placera varje ägg i en styrofoam behållare med vermiculit som substrat. Inkubera äggen vid en temperatur av 71 F till 79 F med en 80 procent luftfuktighet. Äggen kommer att börja kläckas efter 75 till 85 dagar.

7 Överför barn tretåiga dossköldpaddor till en hatchling tank. Tanken bör vara dimensionerad på minst 20 liter, och bör innehålla rent vatten samt Basking sajter. Det bör upphettas till 76 F 80 F. Mata spädbarn maskar, syrsor och olika sköldpadda säkra växter längs med kalcium pulver för att stödja en sund tillväxt.

Tips

 • Konsultera en professionell uppfödare att korrekt kön ditt avelspar. Hanarna har längre svansar och en fördjupning under sina skal, men kan annars vara svårt att skilja från hondjur.
 • En utomhus kapsling kan vara det bästa alternativet för avel tretåiga dossköldpaddor om du bor i ett område med milda vintrar. Den naturliga temperaturfall kommer att vara tillräckligt för att inducera en vilolägesperiod.
 • Prata med en professionell uppfödare för fler tips om att reglera temperaturen i kapslingar om din inte har klimatreglering. De kan ha flera tips eller knep för att simulera viloläge period som inte omfattas av denna artikel.

Den Vård & Uppfödning av Flying Geckos


Flygande geckoödlor är hemma i regnskogarna på Malayan halvön, och kallas "flygande geckoödlor" eftersom ibland de glider mellan träden. De är bruna eller svarta, och växa till sex till åtta inches. De är skygga djur som gömmer sig bakom tät vegetation och använda sin färg som kamouflage. De tycker inte om att hanteras, men är bra skärm husdjur och är något lätt att ta hand om.

Utställning

Tillhandahålla en gecko eller ett par geckoödlor med en 10-liters akvarium. Med varje ytterligare gecko, öka storleken på terrariet med 10 liter. Ge en utställning som är lång, snarare än lång, sedan flyger geckoödlor gillar att klättra. Täck golvet i terrariet med substrat såsom Eco Earth eller Coco Fiber. Beståndet utställningen med stockar och stora mängder tjock lövverk. Placera skyddsrum såsom kokosnötsskal eller blomkrukor på baksidan av utställningen.

Fukt- och temperaturmätare

Håll luftfuktigheten i terrariet mellan 70 och 85 procent. Spraya utställning med vatten en till tre gånger om dagen för att hålla den fuktig. Täcka hela eller delar av den övre delen av utställningen med skärmen i stället för glas för att hålla utställningen väl ventilerat. Håll dagstemperaturen på cirka 85 grader F. och sänka temperaturen till de höga 70-talet på natten. Använda en lampa som avger UVA-och UVB-strålar för att ge ljus och en liten värma sig plats, vilket geckoödlor kan eller inte kan använda. Håll ljuset slås på i 10 till 14 timmar varje dag, beroende på om det är sommar eller vinter.

Mat och vatten

Ge flygande geckoödlor med ett stort grunt vatten skålen så att de kan dricka och bada. Placera några stenar i skålen att geckoödlor kan vila på, eftersom de är dåliga simmare. Byt vatten varje dag. Varannan dag, ge geckoödlor med insekter som syrsor och kackerlackor, mjölmask och daggmaskar. Damma av mat med kalcium pulver och andra vitaminer.

Föder upp

Börja förbereda för häckningssäsongen i april. Placera en manlig och kvinnlig i samma utställning. Håll temperaturen varm och hålla ljuset på i mer än 12 timmar varje dag. Varje två till fyra veckor, kommer honan lägger en koppling av två ägg och limma dem på en yta. Låt äggen i utställningen eller ta bort dem och inkubera dem vid en temperatur av 78 grader C. Äggen kläcks i två eller tre månader. Placera nya ungar i sina egna utställningar och ta hand om dem precis som vuxna, men mata dem varje dag.

Hur man håller en gås ägg varm utan en inkubator


Det finns ett antal skäl som du kan behöva hålla en gås ägg varm utan en inkubator. Du kan ha funnit att inkubatorer är för dyra eller för stor för dina ändamål. Om din inkubator bryter i mitten av inkubation behöver du en backup värmekälla. Eller kanske du har ett ägg kläckning och vill flytta den till en mer öppen plats, men ändå hålla den varm. Lyckligtvis är det ganska enkelt och billigt att skapa en egen värmekälla för en gås ägg.

Instruktioner

1 Ta skokartong och ställ den på ett stabilt, plant underlag.

2 Sätt 100 watts glödlampa i skrivbordslampa och ställa lampan så att den pekar nedåt mot rutan.

3 täcker hälften av lådan med plastfolie för att hjälpa till att behålla värmen. Gör detta på den sida som ligger längst bort från lampan.

4 Placera en termometer i rutan på den sida som är täckt med plastfolie. Vrid lampan på och vänta i 10 minuter.

5 Kontrollera temperaturen. Om det är över 99,5 grader F, använd dimmern att vända ljuset ner och vänta 10 minuter. Fortsätt att göra detta tills temperaturen är på 99,5 grader C.

6 Placera en fuktig trasa i rutan direkt under ljuset. Detta kommer att hålla fuktigheten i luften, så att ägget inte kommer att torka ut.

7 Placera ägget i rutan på den sida som är täckt med plastfolie. Fortsätta att övervaka temperaturer för att se till att de förblir stabil och åter väta tyget vid behov.

Tips

 • Gåsägg tar cirka 30 dagar att kläckas. För att öka kläckning framgång, bör äggen kylas varje dag tills den 27: e dagen. Gör detta genom att stänga av lampan och öppna plastfolie under 15 minuter. Spraya ägg med rumstempererat vatten. Detta är också ett bra tillfälle att vända äggen, som ska vridas 180 grader tre till sex gånger om dagen tills den 27: e dagen. Den 27 dagen, sluta vrida, kylning och sprutning äggen. Under kläckning period (dagar 27-30) kan du vill sänka temperaturen en aning, men inte under 99 grader C.
 • Alternativa inkubator metoder kommer aldrig att vara lika stabil som en verklig inkubator, så om du planerar att kläckas i stora volymer och behöver stabila resultat, är denna metod inte rekommenderas.
 • hålla alltid lampor på ett stabilt underlag för att undvika brandrisk.

Kyckling Kläckning inkubera Information


En av de mest fascinerande projekt på gården kläckning kycklingar. Använda en inkubator är det enklaste sättet att hantera kläckning, eftersom kycklingar är inte alltid på humör att vaka över en koppling av ägg. Om du är ivrig att starta din egen hönsfarm, kläckägg från en inkubator är det snabbaste sättet att uppnå ditt mål.

Erhålla befruktade ägg

Det finns två grundläggande saker du behöver för att kläcka ägg: En inkubator i mycket gott skick och befruktade ägg.

En av de bästa sätten att få befruktade ägg är att köpa dem från ett kläckeri. Befruktade ägg är vanligtvis tillgängliga i början av våren och hela sommaren. Priserna varierar beroende på ras av kyckling. Den ovanligare rasen, desto dyrare ägget.

En annan källa för befruktade ägg är en lokal hönsfarm. Jordbrukarna kan vara villiga att skiljas från befruktade ägg för en liten avgift eller kan ge bort dem om de har alltför många.

inkubator

Inkubatorn som du använder till stor del avgöra framgången för ditt projekt. De två grundläggande typer är helt automatiserade eller bordsskiva. En helautomatisk inkubator kan rymma så många som 300 ägg. Bordsmodeller rymmer så få som två eller så många som 50 ägg.

Helautomatiska modeller kommer att övervaka värme och fuktighet och vända äggen. Manuella modeller kräver att du vända äggen samt kontinuerligt övervaka värme och luftfuktighet.

Var noga med att prova inkubatorn du tänker använda i minst 24 timmar innan du lägger ägg. Testa det att vara säker på att det kan hålla rätt temperatur och luftfuktighet.

Temperatur och luftfuktighet

Om en inkubator är för varmt, kommer äggen laga mat, inte kläcks. Och om luftfuktigheten är för låg, kommer det växande embryot torka upp och dö.

Håll din inkubator 99 och 102 grader Fahrenheit. Det bör stanna mellan 50 procent och 55 procent relativ fuktighet under de första 18 dagarna och mellan 65 till 75 procent under de senaste tre dagarna före kläckning.

Om du har en bordsinkubator utan kontroller, använd en termometer för att mäta temperaturen och en hygrometer för att mäta luftfuktigheten.

Det växande embryot

När äggen och inkubatorn har upphandlats, är det dags att börja kläckning processen. Äggen placeras i inkubatorn efter att den har värmts och nedräkningen kan börja. Det kommer att ta 21 dagar från den dag då ägget befruktas med tiden en tjej kommer fram ur ägget.

Inkubatorer som kräver manuell drift kräver fler steg än de som är helt automatiserad. Det viktigaste steget är att vrida äggen. Ägg måste vändas med jämna mellanrum, åtminstone 8 till 10 gånger varje dag, härmar den för en höna. Anledningen till detta är att embryot utvecklas ovanpå äggulan. Den äggvita fungerar som skydd och näring för det utvecklande embryot. Om ägget inte är påslagen, kommer det växande embryot flyta upp genom äggvitan och komma i kontakt med äggskal. När detta händer, blir embryot fastnar, kvävs och dör.

Ägg bör inte stängas efter att de är 18 dagar gamla. Under de senaste dagarna barnet ungen orientera sig och förbereder sig för att bryta igenom sitt skal.

kläckning Dag

När barnet kycklingar börjar kläcka, är det en spännande tid för observatörerna. Kycklingarna har vad som kallas en "äggtand" på toppen av sin näbb som de kommer att använda för att bryta igenom skalet. Det är en lång process och kan ta en hel dag innan ungen kan ta sig ur skalet. Det är viktigt att luftfuktigheten är på rätt nivå under denna tidsperiod eftersom den hjälper ungen i att ta bort skalet från dess kropp.

Placera ett dubbelt lager av ostduk enligt äggen när de börjar att kläckas. Det kommer att hjälpa dem att hålla sig renare under kläckning processen.

Lämna de nykläckta kycklingar i inkubator under minst 24 timmar. De bör vara helt torr och fluffig innan du tar bort dem från inkubatorn och placera dem i en chick grubblare.

Tips om inkubation Chicks


Den bästa metoden för ruvning är på det sätt som naturen avsett - genom att ha en avels höna sitta på dem och ta hand om dem tills de kläcks. Detta är inte alltid möjligt, dock, och ibland naturen behöver en hand från användning av artificiella inkubatorer. Den framgångsrika inkubation kycklingar är inte svårt, men det kräver att vissa villkor upprätthålls.

Kvaliteten på ägg

Se till att äggen är god kvalitet. Välj ägg som lagts av höns som hålls i en hälsosam, ren miljö från en flock som regelbundet servas av en bördig tupp. Välj de renaste ägg; om de kräver tvättning, är det skyddande skiktet avlägsnades och reducerar viabiliteten hos äggen. Källa ägg från en seriös uppfödare som håller sina höns i gott skick, matar dem en hälsosam, naturlig kost och samlar äggen som har lagts på en regelbunden basis.

Lagring

Förvara äggen vid rumstemperatur, som sitter i en inkubatorbrickan med sin spetsiga änden ner. Placera brickor på fuktig vermikulit för att skapa en fuktig atmosfär. Tillåta äggen att sedimentera vid rumstemperatur under 24 timmar innan man lägger i inkubatorn.

Temperatur

Leta reda på inkubatorn på en plats där det är i direkt solljus och skyddas från drag. Reglera temperaturen är en viktig del av inkuberingen; skydda ägg från extrem kyla eller värme. Se till att temperaturen inne i inkubatorn är stabil innan du sätter äggen. Helst köra inkubatorn för ungefär en vecka för att stabilisera temperaturen. Varje inkubator kommer med en termometer, men använda en oberoende termometer för att bekräfta riktigheten i läsningen.

Fuktighet

Bibehålla fuktigheten i kuvösen. Varje modell är annorlunda; följ instruktionerna för hur mycket för att fylla upp facken i varje skede av inkubationstiden processen. Om inkubatorn hålls i en mycket torr miljö, införa en fuktig svamp till enheten för att öka luftfuktigheten.

Ventilation

Se till inkubatorn har tillräcklig ventilation, och se till att ventilationshålen i inkubatorn inte är blockerade. Som äggen utvecklas, öka ventilationen genom att öppna hålen upp lite längre varje dag så att de ägg som får allt syre som de behöver.

Vändning

Vrid äggen tre gånger om dagen under inkubationstiden. Att hålla reda på vilka ägg har vänt, markera en ände av varje ägg med ett "X" för att använda som en referenspunkt under vändprocessen.