hur mörar man bläckfisk

En personbevis är en viktig del av dokumentationen. Det visar hur gammal du är, var du är född och även att du är medborgare i USA. När du ansöker om nya socialförsäkringskort, pass och körkort denna punkt krävs ofta. Om du förlorar eller tappar bort din födelseattest, få dessa dokument blir svårare. Lyckligtvis finns det ett sätt att få ett nytt via försäkringskassan.

Instruktioner

Hur får man en kopia av ett personbevis från socialförsäkringskontoret

1 Ta reda på vilka tillstånd du föddes i. Många människor flyttar runt ofta som barn och i vissa fall inte vet vilken stat de är födda i. Be dina föräldrar för att bekräfta platsen, om de inte är tillgängliga be andra släktingar för att hjälpa dig avgöra var du föddes.

2 Kontakta ett socialförsäkringskontor i staten du föddes i. Socialförsäkringskontoret har befälhavaren kopior av födelsebevis på fil och detta kommer att vara det första steget i att få ett nytt personbevis. Ta reda på vilka krav som behövs vid denna tid för att få det nya certifikatet.

3 Fyll lämplig pappersarbete försäkringskassan kräver av dig. I många fall kan fylla en ansökan ut och bifoga kopior av dina körkort och socialförsäkringskort om du har dem tillgängliga. Veta så mycket som möjligt om din historia, inklusive födelse stad, sjukhus och datum. Detta gör att hitta certifikatet lättare.

4 Post i alla lämpliga pappersarbete tillsammans med en check eller postanvisning som krävs för att behandla begäran. Beroende på läget här kan variera från $ 20- $ 50.

5 Vänta i flera veckor att få ditt nya födelsebevis. På många gånger under året dessa kontor kan få mycket upptagen och inte snabbt kunna fylla din beställning. Ha tålamod.

Beväpnad med en mängd färger och skarpa instrument, känner du förmodligen redo att göra det som en begåvad och respekterad tatuerare. Även om dessa är alla mycket viktiga verktyg för handeln, måste du ta hänsyn till de juridiska inblandade med att arbeta som en tatuerare. Varje stat har olika krav på tatuerare, men bara om alla av dem kräver tillstånd att erhållas för säkerhets- och hälsoskäl. Här är några enkla steg du behöver ta för att få en tatuering tillstånd.

Instruktioner

Hur får man en tatuering Tillstånd

1 Kontrollera att du har alla de nödvändiga instrumenten för att köra en tatuering företag eller fungerar som en tatuerare. Dessa kommer alla att behöva kontrolleras så om du saknar något processen att få en tatuering tillstånd kommer att försenas.

2 Kontakta din länets hälsodepartementet lokala. Fråga om att få en tatuering tillstånd och de kommer att schemalägga en tid med dig för en miljöhälsa specialist att komma och inspektera din arbetsplats för renlighet och se till att det inte finns några hälsorisker närvarande.

3 Om dina instrument och arbetsplats pass inspektion kommer du tilldelas din tatuering tillstånd. Detta gör det möjligt för dig att lagligt arbeta som en tatuerare i staten tillståndet utfärdades.

Hur många gånger har du sett TV-program där desperata kattägare ringa brandkåren att få Fluffy ur trädet? Om du inte har en tolerant brandkår, det är inte en bra idé, men ingen tänker Fluffy kommer ner på egen hand. Ju längre hon upp i trädet, desto längre hon gå utan mat och vatten.

Instruktioner

Hur får man en katt från trädet eller tak

1 locka henne med potenta luktande livsmedel. Uppmuntran din katt med mat kan tyckas alltför lätt, men vara sparsmakad om vilken typ av mat. Satsa på något med en stark doft, eftersom utomhus dofter kan övermanna mat doft som lockar ditt husdjur. Satsa på fuktig hundmat eller en fiskliknande lukt burk kattmat, även en burk sardiner eller tonfisk.

2 Häll fågelfrö på marken. Detta trick har varit kända för att arbeta på skygg förvildade katter fångas i träd. Sprid fågelfrö på marken runt trädet eller direkt under taket där katten är uppflugen. Det kanske inte locka din katt direkt, men det kommer att locka fåglar som kommer att fånga din katts intresse, möjligen övertyga din katt att komma ner.

3 Öva säker hämtning. Om du måste rädda ditt husdjur själv, vidta lämpliga säkerhetsåtgärder. Det bästa sättet att förstå din katt är med händerna, inte en örngott eller tvättkorg. Bära långa byxor, ärmar och handskar för att inte repas. Om det är möjligt, välja ögonskydd.

4 Använd scruff tekniken. Scruffing är det bästa sättet att stänga av din katt. Även om det kan se medeltida, det är inte skadligt för din kisse (även om ett fall kan vara). När du är inom räckhåll för ditt husdjur, greppa nacken, fast plantera din hand in i huden. Do not get bara pälsen. Genom att göra så kommer katten inte kunna vrida sig, och du kommer att kunna lättare bära ner honom.

5 Anställ rätt person för jobbet. Om det är en högt träd eller annan struktur, avgas andra hämtning källor innan du går efter din katt själv. Ring din lokala humant samhälle, lokala djurlivet rehab tjänster eller trädbeskärning företag. Några av dem erbjuder katträddningstjänster för en nominell avgift.

Tips

 • Spraya inte din katt med någonting. Lutningen kan vara att detta kommer att tvinga katten ur trädet eller från taket. Egentligen kan du skrämma henne mer än hon redan är, eller ännu värre, kan hon falla.

Hur får man en fin solbränna


Samtidigt försöker uppnå perfekt solbränd hud är mindre alltid mer. Genom att garvning för mycket eller för ofta kan du komma över som har läderartade, orangefärgad och flagnande hud. För att undvika denna look, samtidigt på din nästa semester i solen (eller resa till solariet) tänk på följande tips och du kommer att belönas med glödande, naturlig, bronsfärgade huden.

Instruktioner

Hur får man en fin solbränna utomhus

1 Köp en lotion eller garvning olja med en solskyddsfaktor på minst 15. Använda något mindre än detta vid början stadier av din solbränna kan leda till att du bränna. American Academy of Dermatology rekommenderar att du använder en solskyddsfaktor på minst 30 för att undvika skadliga UVA och UVB-strålar. Glöm inte att köpa en SPF infunderas läppbalsam och ansikte lotion också.

2 Applicera produkten på huden minst en halvtimme innan du lägger ut, vilket ger tid att ordentligt absorbera i huden.

3 Vrid positionerna där du möter solen för det mesta även, naturlig solbränna. Även om detta kanske låter som sunt förnuft, skulle du bli förvånad över hur många garvare bara fokusera på garvning fronter av sina kroppar.

4 Tillämpa solkräm varannan timme eller efter bad eller kraftigt svettas.

5 Begränsa direkt solljus till mindre än 45 minuter per dag. Man kan uppnå en naturlig solbränna genom att bara lägga ut i två till fyra timmar i veckan.

6 Efter att lägga ut, omedelbart tillämpa en bodylotion som innehåller Aloe Vera för att förlänga din solbränna, lugna huden och förhindra framtida peeling.

Hur får man en fin solbränna inomhus

7 Leta ett solarium och boka tid. Låt vem du talar med vet om är första gången sol så att de kan gå igenom solarium grunderna vid ankomsten.

8 Ankomst till din garvning möte med rätt underkläder (eller ingen, om du väljer). Du kan antingen bära en bikini eller förbli naken om du är delvis att sola linjer.

9 gradvis bygga upp den tid du tillbringar i båset vid varje session. Om du har blek hud, bör ditt första besök bara för cirka 25 procent av montern maximala tid tilldelning på några minuter. Öka din tid genom att bara några minuter vid varje session.

10 Tan två gånger i veckan tills du har nått önskat utseende. När du gillar vad du ser, kommer du bara behöva återvända ungefär en gång i veckan för att behålla din vackra, nya solbränna.

Tips

 • Om garvning inomhus eller ute, är det viktigt att prep genom peeling huden i förväg. Detta kommer att hjälpa din hud göra sig av med döda hudceller och möjliggör en mjukare, jämnare solbränna. Använd en köpta eller hemlagad bodyscrub parat med en tvättlapp eller luffa. Efter duschen och medan huden fortfarande är fuktig, tillämpa en oparfymerad kroppslotion, som kommer att bidra till tätning i ett lager av fukt över hela huden.
 • För att minska dina risker för solbränna, rynkor och hudcancer, begränsa eller undvika din exponering för solen.

Hur får man en Doggen att sluta skälla


Hound hundar kommunicerar genom skällande. Skällande är en naturlig reaktion för hundar till olika situationer, och inte alltid en negativ egenskap. En hund hund skälla är lätt att känna igen på grund av "baying" egenskap. Hound hundar, en arbetar hund var uppvuxna att yla under jakt expeditioner. När hunden fångas eller hörn byte, ett högt tjutande ljud eller baying var en vanlig reaktion. Ändå kan överdrivet skällande bli störande, och är en vanlig orsak till buller klagomål med hund hundägare (och grannar) idag.

Instruktioner

Hur får man en Doggen att sluta skälla

1 Umgås hunden. Hound hundar är flockdjur och njuta av att spela i grupp. När överdrivet skällande blir ett problem, är en källa ensamhet. Schemaläggning aktiviteter med andra hundar som utflykter till en hund park, promenader i grannskapet eller en resa till en väns hem hjälper med socialisering och kan minska rastlöshet.

2 Genomföra en vattenträningsmetod. Vatten utbildning är en enkel, icke-skadliga metod för att träna en hund hund att sluta skälla. När hund hund skäller, spraya två lätta dimmor vatten i hundens ansikte. Ge ett kommando som "Nej bark" eller "Tyst". Upprepa efter varje bark. Kom ihåg att visa positiv förstärkning till hound dog under träningspass.

3 Rotera leksaker. Leksaker kommer att undvika tristess och låta en hund hund att fokusera på en specifik uppgift. Genom att rotera leksaker, kommer en hund alltid har en ny punkt att fokusera på. Använd leksaker som kan fyllas med godsaker där hunden måste arbeta för att ta bort behandla som en belöning.

4 Ta en lydnadsklass. En lydnadsklass kommer att innehålla socialisering med andra hundar, lärande träningsmetoder för ägaren och interaktionstiden mellan hund hund och ägare. En ägare kan lära sig nya tekniker från experter på området.

Tips

 • Kom ihåg att hundar gör bark för positiva skäl. Dessa kan bestå om en inkräktare eller främling är nära ett hem eller om en alarmerande ljud hörs. Beröm en hund hund när skäller ska användas för positiva skäl med fraser som "bra hund" eller "Tack."

Om du funderar på att komma in i klädbranschen, skulle den största tillgången vara ett partihandelstillstånd. Denna licens ger dig möjlighet att köpa varor i bulk till låga kostnader, direkt från tillverkare och distributörer. Att få din partihandelstillstånd bör vara avgörande i alla affärsplanen. Lyckligtvis erhålla en partihandelstillstånd för kläder är inte svårt, eftersom det är en enkel process för att fylla i några papper och betala några avgifter. Varje stat är något annorlunda, så det är bäst att följa upp med uppgifter om den stat där du gör affärer.

Instruktioner

Hur får man en partihandelstillstånd för kläder

1 Skaffa en DBA. Också känd som en "fiktivt namn" eller "göra affärer som" en DBA är namnet ditt företag kommer att verka under. Detta gäller inte bara till företag, men också för partnerskap och sole-firmor. Såvida du inte göra affärer med ditt riktiga namn, detta gäller dig. Du kan få en DBA från statens Avdelningen för Företag genom att lämna ut ett formulär och betala en avgift.

2 Skaffa ett EIN. En EIN är en Employer Identification Number, och det utfärdas av IRS. En EIN liknar ett personnummer, men det är för företag, och det är vad du skulle rapportera när du betalar skatt. Den enda instans som du inte skulle behöva ett EIN är om du var en enda-firma som arbetar under ditt eget namn.

3 Skaffa en omsättningsskatt ID och återförsäljare certifikat. När du har ett EIN och DBA, kan du få din moms-ID och återförsäljare intyg från din statens Department of Revenue eller statlig skatt avdelningen. Återförsäljning certifikat gör att du kan köpa varor i grossistledet utan att betala moms. Omsättningsskatt ID låter dig öppna ett konto hos staten för att debitera moms från kunder. Om du funderar på att köpa varor på grossistnivå, de flesta leverantörer kräver att du har en omsättningsskatt ID eller återförsäljare certifikat.

Tips

 • Din lokala handelskammare, SBA, eller SCORE kontor kan hjälpa dig att kontakta lämpliga kontor för din stat och landsting.
 • De flesta av de blanketter som krävs för att få dessa licenser kan erhållas och skickas in online.
 • Om du känner dig osäker slutföra något av stegen, se till att få hjälp från antingen en advokat eller erfaren agent.
 • Var noga med att följa alla lagar som gäller i ditt tillstånd av företag.

Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning


Att åka på en semester kan antingen vara en planerad eller sista minuten beslut. Sista minuten-erbjudanden på kryssningar kan hittas om du vet hur och vad man ska leta efter. Få det bästa priset för vad du vill är möjligt om du är villig att överväga mer än ett kryssningsrederi eller färdväg. För stora sista minuten-erbjudanden, försök att vara flexibel med dina datum och destinationerna.

Instruktioner

1 Bestäm din totala kryssning budget. Inte slumpmässigt välja ett belopp som du tror att du har möjlighet att spendera. Välj ett belopp som är din absoluta maximum så att när du ser över och jämföra kryssningar du vet din gräns.

2 Bestäm datum du är tillgängliga för cruising. Tänk på att beroende på vilken port du kommer att resa ut, kan du behöva för att möjliggöra en extra dag eller två för resor till och från hamnstad. Gör en lista över de dagar som du är tillgängliga för resande.

3 Välj mer än en port som du bekvämt kan avvika. Till exempel, om du bor i Pennsylvania kan du bekvämt köra till hamnstäder som New York, Bayonne, Baltimore, Philadelphia och Norfolk. Tänk på att om du väljer hamnar längre bort från hemmet kan lägga hotell och bränslekostnader för att din resa. Avgår vanligtvis tidigt, så en övernattning i hamnstaden kan vara nödvändig. Också välja mer än en destination för att öka kryssning alternativ.

4 Gör en lista över alla kryssningsrederier som tjänsten hamnar du valt. Besök webbplatsen för kryssningsterminalen för den mest up-to-date information om vilka kryssningsfartyg seglar regelbundet av dessa områden. Gå igenom listan över alla kryssningsrederier som är medlemmar av Cruise Lines International Association. (Se Resurser.)

5 Granska sista minuten-erbjudanden på webbplatserna för kryssningsrederier du valt. Inte boka eller köpa någon resa utan att kontrollera alla potentiella kryssningsrederier och enskilda kryssningar. Föra en förteckning över alla kryssningar som du hittar som passar din budget, tidsram och destination. Leta efter avsnittet sista minuten-erbjudanden på kryssningsrederi webbplatser, såsom den som anges på Carnival Cruise Lines hemsida som heter Ready, Pack & Go-programmet för rabatt, sista-minuten resor. (Se Resurser.)

6 Välj de fyra kryssningar som intresserar dig och inom din budget. Inte boka kryssningen på nätet. Ring kryssningsrederi direkt och tala med en kundtjänst. Fråga om ytterligare rabatter som de för medlemmar av AAA, AARP, de militära och återkommande kunder. Fråga reservation specialist om fria uppgraderingar är tillgängliga för kryssning eftersom det är sista minuten. Detta kan innebära att även om en hel del, kanske en extra gratis uppgradering till en bättre stuga erbjudas. Ta detaljerade anteckningar under samtalet. Se till att få specifik information om prissättning av ytterligare obligatoriska avgifter såsom avgångs avgifter, dagliga rekreationsavgifter eller andra avgifter som kommer att påverka den totala kostnaden för kryssningen. Fråga bokning agent för att placera en 12- eller 24-timmars artighet håll på kryssningen och priset plus extra funktioner diskuteras. Upprepa denna process för alla fyra kryssningsföretagen.

7 Gör din slutgiltiga beslutet och ringa tillbaka din bästa valet för att boka kryssning. Visa respekt för andra kryssningsrederier och kontakta dem om att ta bort spärren.

Tips

 • Försök att boka kryssningar så tidigt som möjligt som du kan ha rätt till rabatter om kryssningen börjar säljas mellan den tid du bokar och avresedatum.
 • Bokar tidigt ser till att du får kryssning, hytten och resdatum du helst önskan.
 • Inte boka sista minuten resor utan att ha en aktuell pass och inte förlita sig på expedierade pass handläggningstider. Pass är ett krav för de flesta kryssningar som är inte specifikt i USA.

Hur får man en gratis uppgradering på hyrbil


Ta emot en gratis hyrbil uppgradering är ett trevligt sätt att se till att din resa ska bli så trevlig som möjligt. Det finns flera olika sätt att gå om att ta emot en gratis hyrbil uppgradering. Gratis hyra uppgraderingar bil är ofta möjligt om du ställa de rätta frågorna och titta på de rätta ställena.

Instruktioner

Hur får man en gratis uppgradering på en hyrbil

1 Kontrollera om det kreditkort som du använder oftast har ett program som inkluderar gratis hyra uppgraderingar bil. Genom att använda kortet konsekvent, kan du ha samlat tillräckligt med poäng för att vara berättigad till en gratis uppgradering.

2 Boka hyrbilar med samma företag på samma plats. Många hyrbil företag ofta kommer att ge dig en gratis uppgradering om du är lojala mot sitt företag. Det kan dock ta sex eller fler hyror innan du är berättigad till en kostnadsfri uppgradering.

3 Ansluta sig till föreningar som American Automobile Association (AAA) eller American Association of pensionärer (AARP). Dessa föreningar erbjuder rabatter biluthyrning och särskild prissättning för sina medlemmar. När du bokar din hyrbil, se till att nämna att du tillhör en förening som erbjuder rabatter, ofta biluthyrningsföretag inte kommer att be. Se till att företrädaren hjälper dig gör en anteckning av den i filen.

4 Vissa hyrbil företag kommer att erbjuda en gratis uppgradering om du bokar online. Kontrollera alltid för online special innan du ringer platsen att boka fordonet.

Tips

 • AARP är endast tillgänglig för dem som är äldre än 50.
 • De bästa online erbjudanden är tillgängliga när du bokar med kort varsel.
 • När reservera en bil på nätet, använda välrenommerade webbplatser som du vet är pålitliga.

Folk blir märkt av hur de bära sitt hår. Lägga till extra volym till håret är ett bra sätt att få uppmärksamhet. Eftersom alla inte föddes med naturligt tjockt hår, finns det några steg som kan följas för att uppnå utseendet av att ha frodig, hela håret.

Instruktioner

Hur får man hela håret

1 Använd mousse före torkning. Efter tvätta håret, kamma igenom håret och lägga mousse innan du föna det. Moussen kommer att lägga extra volym och ger dig en fullständig utseende under hela dagen.

2 Tänk annorlunda om hur du torkar det. När du tvättar den, vända håret upp och ned och sedan föna det. Torkning det upp och ner ger håret extra volym.

3 Lägg till produkten i ditt hår. Använda hårspray i håret kommer att hålla den på plats och kan ge den utseendet ser full. Vänd håret upp och ner och applicera sprayen.

4 Reta håret. Retas håret låter dig bestämma hur mycket volym du vill. Ta delar av håret och kamma det från rot till topp för att skapa volym.

5 Använd mer än en vanlig borste. Istället för att använda din dagliga borste, använd en rulle borste för att göra håret mer full. Efter torkning mesta av håret, arbeta igenom håret med rullborsten och avsluta slag torkning.

6 Få en ny frisyr. Istället för att få ditt hår klippa alla en längd, tillägg av lager med ge håret mer kropp.

7 Använd varma rullarna. Efter uppvärmning upp rullarna, rulla dem i delar av håret från spetsen till roten. Hålla på plats under 20 minuter, och sedan köra fingrarna genom lockarna när du tar bort rullarna. Lägg hårspray för mer grepp.

Tips

 • Använd en lätt Volumizing balsam varje dag. Detta kommer kontinuerligt lägga till volym till håret, men se till att det är lätt. Om ditt hår känns tyngs sedan byta till en annan typ.

Hur får man ett jobb med Sephora. Att få ett jobb på Sephora är inte för alla. För att göra ett bra jobb, måste du passa del genom att veta kosmetika och parfymer, ta hand om dig själv och veta vilka produkter att rekommendera. Men stressa inte ut för mycket. Du kan lära sig några av dessa färdigheter på jobbet. Visar du brinner ser bra ut är en bra start till att få jobbet du vill ha.

Instruktioner

1 Besök din lokala Sephora butik. Ta hänsyn till det stora utbudet av produkter de säljer. Fråga dig själv om du är villig att sätta i arbetet med att lära sig skillnaden mellan Chanel No 5 och kurva. Om detta inte uppväcka dig, leta efter ett annat jobb.

2 Ta reda på vad som fungerar bäst för din hud i makeup, doft och lotion. Chefer och kunder på Sephora kommer att döma dig på hur du presenterar dig själv. Om du inte kan hitta en titt själv eller bryr sig inte till, det är mycket möjligt att du inte kommer att kunna göra samma sak för en annan person. Ser delen.

3 Tala med en aktuell Sephora anställd för att se om hon hade någon särskild utbildning innan hon anställdes. Be för henne råd om vilka åtgärder för att slutföra för att säkerställa bli anställd.

4 Gå till butiken en gång och plocka upp en ansökan. Ta ansökan hem, fylla i och returnera den. Fylls ut i butiken ser desperat.

5 Be för chefen när du återvänder till butiken. När chefen anländer, lämna ansökan direkt till henne med din bästa leende.