hur man gör en klänning större

Hur man gör en klänning större


Det finns inget värre än att ta reda på klänningen du planerat att bära för ett viktigt tillfälle har på något sätt krympt. Eller det kan vara att du inte har slitna din lilla svarta klänning under en tid och när du försöker lägga den på, kan du inte få den förbi midjan. Om din favorit klänning har blivit lite tätt runt höfterna, inte ge bort. Istället gör det större. Förändra ett plagg kan ofta ge en ökning på upp till 1 tum i storlek, beroende på hur mycket tyget var kvar i den ursprungliga sömmen.

Instruktioner

1 Vänd klänning ut och in för att exponera de ursprungliga sömmarna. Mäta midja och höft områden av bäraren och registrera antalet. Mäta midja och höft omkrets område av klänning och registrera antalet. Subtrahera de två numren av mätningarna. Skillnaden är hur mycket klänningen måste släppas ut för att passa ordentligt.

2 Beräkna en fjärdedel av det belopp som behövs för att göra klänningen passar. Till exempel om antalet från steg ett är en tum, tillsätt 1/4 tum till klänningen fram och klänningen tillbaka, med hjälp av skräddaren krita för att markera varje sida av klänningen.

3 Ta bort föregående dekorsömmar på båda sidor av klänning med en sprättare. Ta bara det område som håller på att förändras. Sy nya sömmen genom att följa krita linje med tråd som matchar färgen på klänningen.

4 Tryck på nya sömmen till en sida med ett strykjärn. Läs inställningar järn innan den placeras på tyget. Om tyget är silkeslen eller känslig användning en pressduk mellan tyget och järn.

Tips

 • Det är lättare att sy nya sömmen innan riva ut den gamla sömmen för att förhindra halka.
 • Sprättkniv är mycket vassa; arbeta med dem långsamt.
 • Försiktigt bort den ursprungliga sömmar att inte skada tyget och har hål syns igenom till utsidan av plagget.

Hur man gör en brudklänning Större


Brud slitage kan vara jobbigt att ändra, och dyrt att. Lyckligtvis kan du ändra många bröllopsklänningar hemma med en vän. Klänningar som är för hårt under armen lätt kan fastställas med en kil, och klänningar för hårt i höften eller midjan kan släppa ut ett par inches. Brud slitage tillverkare införliva en generös sömsmån som tillåter personal att göra snabba förändringar.

Instruktioner

Låta klä ut

1 Vänd klänning avigsidan ut. Festkläder har en liten ge till det som motsvarar ca 5/8 av en tum eller mer sömsmån. Låta sömsmånen ut, och sedan åter sy sömmen utan ersättning kommer att öka bredden en till två inches beroende på sömsmån.

2 Sätt klänningen på. Har din partner märket med färgade band de områden som behöver släppas ut. Ta klänningen bort och sätta klänning på klänningen bildar. Om du inte har ett formulär kan du göra en snabb tejpade formulär. Ta en gammal T-shirt och en stor rulle silvertejp. Sätt t-shirt. Har din partner tejp hela T-shirt tills helt täckt, och försiktigt skära T-skjorta från baksidan. Sätt tejpade form på en galge, och åter-tape ryggen.

3 Ta sprättarkniven och försiktigt skära upp klänning s sömmen trådar i varje område som är tejpade. Skär alla sömmar där bandet är. Åter sy sömmarna utan sömsmån.

Sätta en Gusset

4 Välj ett tyg som liknar ditt bröllop klänning tyg. Det måste vara samma tyg innehåll som den klänning, och i samma färg.

5 Mät bredden på armhålan och längden från botten av armen gå till strax under bysten linjen. Har din partner hjälpa dig med this.Take dessa mätningar och skär två trianglar av samma bredd och längd från tyget.

6 Sätt klänningen på blanketten med avigsidan ut. Hand tråckla trianglarna under varje armhåla på klänningen. Skär bort den gamla tyget så att bara den nya vävnaden utgör. Skär inte utanför triangeln. Maskin eller för hand sy triangeln ordentligt klänningen. Denna typ av kil tillåter fri rörlighet för armarna.

Släppa ut en tidigare Ändring

7 Sätt klänning på blankett fel sida ut. När en förändring sker, tar sömmerskan sömsmånen i men lämnar den ursprungliga sömmen intakt. Detta gör det möjligt för sömmerska att göra ytterligare ändringar om det behövs.

8 Skär alla nya sömmar med sprättkniven. Rör inte de ursprungliga sömmarna. De nya sömmarna syns på den övre sömsmån. Som du skär bort dessa trådar, kommer en andra sömsmån blir synliga med en ny uppsättning av trådar. Rör inte dessa ämnen.

9 Försök på klänningen med avigsidan ut. Har din partner använder färgad tejp för att markera de områden som behöver tas igen. Om klänningen passar perfekt du är klar. Om du behöver ta klänning i, helt enkelt följa den ursprungliga förändringen är sömsmån genom återvikning in den igen och åter sy den.

Tips

 • Om din klänning har flera nivåer eller kjolar kan du professionell hjälp.
 • Brud butiker erbjuder ofta försäljning på objekt som inte säljer bra. Du kan spara pengar genom att köpa en klänning som är alldeles för stor genom att ändra den för att passa.
 • Använd inte sax för att slita sömmar.
 • Använd endast en upplyst sprättkniven för brud slitage.
 • Silke och satin tår och rippa lätt; vara försiktig när du rippar sömmar med dessa tyger.

Hur man bevarar ett dop klänning


Dop klänningar, även känd som Dop klänningar, är vackra plagg som bärs av barn på deras dop. Det är en helig ceremoni, och många föräldrar föredrar att bevara klänning efter dopet. Ofta är rocken en släktklenod arv generation till generation, så att alla nya barn i familjen bära klänning. Familjer vill också bevara klänning som en symbol för en värdefull minne av ett viktigt första milstolpen deras barns liv.

Instruktioner

Hur man bevarar ett dop klänning

1 Undersök dop klänning noggrant efter dess användning. Sök efter alla fläckar eller fläckar. Ägna stor uppmärksamhet åt halsen och främre och övre ben området, eftersom det är där ett barn kan färga klänning mest.

2 Rengör dop klänning på en mild tvättcykel i tvättmaskinen om rengöring av klänning hemma. Förbehandla fläckar och använda ett milt rengöringsmedel. Kör klänning genom en skonsam sköljning och hänga på tork på en trasa hanger. Ett annat alternativ är att ta klänning till en kemtvätt för skonsam rengöring.

3 Köp en förvaringslåda av plast gjord av gjuten polypropylen. Dessa typer av plastlådor skapas av en speciell typ av plast som issafe i bevarandesyfte. Leta efter en återvinningskod på lådan. Om det finns ett nummer fem på insidan den triangel form, då lådan är säker. Det kan finnas bokstäverna PP i stället. Endera av dessa symboler visar att den plast som används i att göra det kommer inte att skada tyget.

4 Förbered dop klänning för lagring genom att först ta bort alla metall snaps eller knapparna för att hindra dem från rost mot rocken under långa lagringstider. Placera dem i en liten plastpåse och lagra dem bort från klänning.

5 Placera en stor bit av muslin tyg på en plan yta, och sedan ligga mjukpapper speciellt gjorda för förvaring på muslin. Även saker ärmarna med vävnaden för att hjälpa dem att hålla formen under lagring. Lägga klänning på silkespapper och vika klänning med pappret så att mjukpapper i mellan veck. Placera kappan i lådan med ett litet paket av silikagel och försegla lådan. Placera lådan i en torrtoalett eller ett hopp bröstet.

Tips

 • Använd alltid rena handsfree lotion och parfymer för att hantera dop klänning. Arkiv vävnad och annan hållbarhets leveranser kan hittas där dop klänningar säljs.
 • Använda mjukpapper inte specifikt för lagring kan skada klänning över tiden. Kartonger, metall galgar och plastpåsar läcka syror på rocken över tiden.

Stryka en kvinnas klänning skjorta kan vara en mödosam knepig när de förbereder för en annan arbetsveckan eller affärsresa. Även om det kan tyckas lättare att ha de kemtvättar trycker skjortorna, tillägger bekostnad upp med tiden och det finns alltid en väntetid. Om du vet hur man stryker en kvinnans klädsel skjorta rätt sätt, kommer det att spara tid och pengar.

Instruktioner

1 Ta en titt på plagget etiketten på skjortan. Leta efter all relevant information om vad värme inställning för att sätta järn för att uppnå bästa resultat. Värmelägen varierar beroende på tyget av skjortan. Till exempel bör skjortor gjort av silke, nylon, polyester och liknande material skall strykas på en låg nivå medan linne och bomullsskjortor behöver en inställning av hög värme.

2 Börja med krage av skjortan. Placera baksidan av kragen på strykbrädan så att den ligger plant. Köra järnet snabbt över kragen med användning av snabba slag. Vänd kragen över till andra sidan och upprepa processen.

3 Gå vidare till axlarna genom att placera hylsan på den smala änden av strykbrädan. Kör järnet över axeln med hjälp av noggranna slag och fortsätter ut till armen. Upprepa processen för den andra axeln.

4 Öppna manschetter och placera ärmarna på strykbrädan. Järn manschetten från insidan först och sedan värma hylsan mot axeln. Upprepa processen för den andra ärmen.

5 Placera knäppt skjorta över den smala änden av strykbrädan. Kragen bör vara vid kanten av brädet medan du stryka tyget snabbt och försiktigt från axeln. Försiktigt jämna ut material för att undvika rynkor. Flytta runt strykbrädan som du stryka på framsidan av skjortan. Järn båda panelerna och vrid sedan skjortan runt bordet för att upprepa processen på tröjan rygg.

6 Iron materialet mellan noggrant knapparna. Undvik att stryka över dem. Detta kan orsaka skador på knapparna eller resultera i repor på plattan av din järn. Strykas skjorta knappslå på knappsidan också.

Tips

 • Sätt klänning skjorta på en galge omedelbart när du är klar strykning så det upprätthåller en pressad utseende.

Hur man stryker en Tulle balklänning


Din vackra tyll balklänning är skrynkligt och du inte har tid att ta den till kemtvätten. Du kan stryka det, men du måste vara försiktig när stryk tyll eftersom den är gjord av nylon och kommer att smälta. Här är hur man får rynkor innan din dag anländer.

Instruktioner

1 Ställ strykjärnet på lägsta värme inställningen tillgänglig.

2 Lägg en handduk på toppen av tyll så att du inte kommer att bränna din klänning.

3 Flytta snabbt så att järnet inte sitta på ett ställe för länge, vilket kommer att orsaka smältning, eller ännu värre, förbränning av din vackra tyll balklänning.

4 Använd ånga funktionen på järn. Med handduken placeras ovanpå din klänning, tryck på knappen på järn för ånga. Ta bort järn och handduken för att se till att rynkor kommer ut och du inte skadar din klänning.

Tips

 • Häng din klänning i badrummet och kör varmvatten. Ångan kommer att hjälpa dra några av rynkor, men du kan fortfarande behöva stryka den.
 • Om järn inte har en ånga inställningen använder en mycket fuktig handduk över tyll. Detta kommer att skapa ånga, som har samma effekt som en ånga inställning på ett strykjärn.
 • Försök inte att järn tyll om du har lite erfarenhet med strykjärn. Detta är ett säkert sätt att förstöra din klänning. I stället be någon om hjälp.
 • Låt aldrig järnet röra tyll direkt.

Några brudar vill att nostalgisk inställning genom att bära sin mors brudklänning på sin egen bröllopsdag. En del mammor som var brudar gång, håller sina klänningar intakt och bevara dem för deras dotters bröllopsdag ger det som en gåva. Men på grund av stil och mode förändringar, bär klänning som är kanske inte lämpligt för dagens mode. Förändra brudklänning för att passa dagens mode kommer att bidra med att hålla traditionen som fastställts av några mödrar och döttrar utan att offra utseendet. Läs vidare för att lära sig att ändra din mors brudklänning.

Instruktioner

1 Bestäm om du verkligen gillar tanken att bära din mors brudklänning. Berätta för henne ärligt om du inte gör det.

2 Fråga din mamma för hennes tillstånd för dig att ändra hennes klänning. Förhoppningsvis hon håller med dig.

3 Prova mors brudklänning om det passar dig. Om den gör så är det är lättare att ändra, men om det inte gör det, skulle du behöva extra arbete för att göra det passar dig. De viktigaste delarna för mätning är arm, axel, midja och höfter. Göra justeringar genom att lossa och åter sy storlek. Vissa brudklänningar skulle ha extra bidrag om du behöver göra storlek större eller du kan lägga till extra tyg om det behövs. Om du måste göra det mindre, kan du sy ner till storlek. Använd ett måttband för att mäta storleken på din hals, midja, övre och nedre höfter, övre delen av ryggen, övre front, byst linje, armhålan, armlängd, handled och längd kjol.

4 Lägg ner klänningen på en plan yta, företrädesvis en lång rent bord. Hålla den främre delen av klänning ovanpå.

5 Undersök över alla utseendet på klänningen och försöka eliminera något som du inte gillar. Det kan vara en extra volang eller spets som inte passar din smak. Om du vill ha korta ärmar eller utanför axeln klänning men din mors klänning har långa ärmar, kan du ta bort ärmarna att förkorta eller ta bort ärmarna hela vägen upp till halsen för att göra det utanför axeln. Om du vill lägga till ärmar så kan du göra ett par hylsor fästa dem sedan.

6 Rita ett mönster. Använd ett mönster papper först och markera mönstret där, sedan överföra senare och markera med en sömmerska krita. Använda mönsterpapper eliminerar stora fel.

7 Cut-linje, vara noga med att lägga till ersättning för sömmar.

8 Sy ihop bitarna.

9 Prova på för storlek.

10 Lägg utsmyckningar eller tillbehör. Ett elegant sätt att förbättra utseendet på rocken är genom tillsats av små vita pärla pärlor på övre livstycket och nedre delen av rocken. Använd en tråd och fin nål för att fästa dem på tyget. Du kan göra en vågmönster vid botten eller bara lägga pärlor längs fållar av din kjol och längs halsen. Lägg skärp eller band längs midjan. Om klänning är ren vit, kan du lägga till ett skärp eller band i blek champagne färg eller elfenben färg för lite kontrast.

11 inte lägga alltför många utsmyckningar. Tricket till en vacker design använder konceptet att less is more. Dessutom vill du inte din klänning att vara alltför dekorerade att det kan förstöra din totala utseende och och distrahera folks uppmärksamhet från en högtidlig tillfälle. Du bör också vara i fokus och inte bara din klänning.

12 Skapa en slöja från en gasväv vitt tyg eller ändra din mors slöja om det fortfarande är i gott skick. Lägg till en enkel tiara, att hårnålar eller pannband avsluta det.

Tips

 • Försök inte om du inte vet hur man syr. Få en professionell sömmerska för att göra de ändringar om du inte kan göra detta projekt på egen hand.

Stilen och passform wrap klänningar gör dem idealiska för alla kroppstyper. Eftersom de ser bra ut på alla, wrap klänningar är ett måste tillägg till någon garderob. Wrap klänningar kommer också i många olika typer av material, så att de kan bäras under alla årstider och för alla tillfällen --- arbete eller spela. Att bära en omlottklänning, måste du lära dig att sätta på klänningen, och även hur man shoppa den för en elegant och klassisk look.

Instruktioner

Att sätta på en omlottklänning

1 Undersök klänningen innan det på. Wrap klänningar finns i flera färger, och var och en bärs på olika sätt. Några knapp stängt på insidan och utsidan, med avtagbara band. Andra har fäst band som måste bokstavligen virad runt kroppen.

2 Sätt på klä sig som en rock eller en mantel. Det kommer att vara helt öppen i fronten.

3 Linda insidan först. Dra panelen som går på insidan mot kroppen. Knappen eller knäppa den på insidan, i förekommande fall, och sedan knappen utanför panelen till den andra sidan. För en sann omlottklänning, kommer du att märka ett hål på insidan sidsömmen på klänningen. Trä slips ansluten till insidan panelen genom detta hål och dra den så tätt som du vill.

4 Dra slips runt ryggen till den motsatta sidan. Linda utanför panelen över och knyta ihop. Om banden är tillräckligt långa, kan du linda dem runt midjan så många gånger du vill.

5 Cinch klänningen så att den passar bra i midjan. Sanna wrap klänningar erbjuda viss flexibilitet i hur hårt du bär klänning, eftersom banden är helt justerbara.

Accessorizing en omlottklänning

6 Lägg till ett bälte som passar bra i midjan. Bälten ser bra ut med wrap klänningar, och bredare band tenderar att se bättre. Även om din omlottklänning har fäst band, kan du fortfarande bära ett bälte över banden.

7 Använd en kofta eller wrap. Koftor och wraps är de bästa all-around tillbehör, och de ser bra ut med wrap klänningar.

8 Lägg smycken. Om din omlottklänning är en grundläggande färg, som svart, kan du ha roligt med tillbehör. Du kan lägga till fet halsband och örhängen, eftersom du i princip har ett oskrivet blad för att arbeta med. Eller, kan du hålla det enkelt med känsliga örhängen och ett enkelt hänge.

9 Välj rätt skor. Vädret kommer att hjälpa dig att avgöra vilka skor att bära. Wrap klänningar ser bra ut med stövlar, klackar, lägenheter och sandaler.

Hur man hittar en Graduation Klänning


Det är vår och dags för Prom, brudar och gradering. Tid att hitta den perfekta klänningen ensemble. Rulla ut röda mattan och få glamorösa.

Har du plockat ut din klänning och skor ännu? Vill du se ut som en miljon dollar?

Instruktioner

1 TIMING: Börja handla tidigt under våren för produkter som är aktuella. I februari och mars finns ofta försäljning av äldre stilar och i mars-April du har urval av nyare stilar avslut. I maj kommer du att ha massor av konkurrens i shopping från dem som uppskjuta. Detta schema kan variera något i olika regioner i landet.

2 stilar: Thumb igenom tidningar för att hitta klänning stilar du gillar. Annonser har ofta en klänning nummer på bilden som kan användas för en Google-sökning för klänningen och affärer som säljer den. (Se resurs rutan för relaterad artikel hur man hittar en balklänning och limo)

När du har bestämt dina favorit stilar och klänningar kan du ta en eller två bilder som handlar med dig, eller beställa offline.

3 BUTIKER: Lokal Shop försök; JC Penny, Forever 21, Macys, Dillard s, Davids Bridal (andra lokala brud butiker). De flesta har online-kataloger att preshop som lagrar val. Fråga vilka tjänster de tillhandahåller: Ändringar, ånga eller pressning, Leverans? Bestäm returpolicy innan du köper. Försök inte att återvända efter balen som är oärlig och cheap.Buy klänningen du har råd. Om priset är högt vissa butiker kommer att förhandla pris några. Det är inte "ont att fråga.

4 SHOP ONLINE: Det är shopping bortom ebay.com. Länkar för några online fläckar listas i resurs rutan. Låt 6 veckor innan examen för att få din klänning klar. På så sätt kommer du att ha tid att återvända om det finns ett problem. 4 veckor eller mindre och du kommer att behöva betala extra för att prioritera sjöfarten.

Prova dessa för stora bal och examen klänningar. GoJane.com, PROMGIRL.COM, Debs.com och findmypromdress.com och Sydney closet.com för plus storlekar.

5 TILLBEHÖR: Leta efter tillbehör till brud affärer eller glasyrer av Claire. De flesta varuhus kommer att ha butiker som säljer vad du behöver. Om du kommer att stå en lång tid under ceremonin, försök att inte förälska sig i super taggiga hälen!

Tips

 • Om du befinner dig i Phoenix, är fantastisk kundservice och trevligt urval Molina brud- Shop. Tvärs över gatan är Salon Luxe tillbaka den perfekta frisyr - fantastisk butik
 • Se till att gå och hämta "glamour skott" fotografier medan klädd till nior!
 • Inget datum? Inga problem! Den stora trenden går i grupper med vänner till balen!

Hur man skräddarsy en brudklänning


Vare sig du har hittat "the" brudklänning i en butik eller har fått din mors klänning eller har beslutat att göra en själv, kommer du antagligen behöva göra några ändringar. Mycket få människor har turen att snubblar på en klänning som passar perfekt.

För att skräddarsy din brudklänning, tänk på de potentiella "hakar" ni kan träffa på vägen. Ge dig själv och din valda sömmerska gott om tid att förändra klänning med minimal stress för er båda.

Instruktioner

1 Hitta en skicklig sömmerska att skräddarsy din brudklänning. Fråga runt och få rekommendationer från familj, vänner din brud butik eller ens lokala high-end tyg butiker. begär alltid att se prov på en sömmerska arbete. Framför allt, leta efter någon som vet hur man ändrar, passform och skräddarsy brud klädsel. Det är riskabelt att placera din klänning i händerna på en nonspecialized oberoende sömmerska eller din lokala kemtvätten, till exempel. Och fastän det kan vara dyrare, har din sydd klänning internt i butiken där du köpte den om du har några tvivel eller behöver omfattande förändringar.

2 Etablera en tidslinje. Ett bra fönster för kappa rördelar och skräddarsy är 2 till 3 månader mellan första och sista avtalade tider. Du kan ha två (minst) till 4 eller fler beslag, särskilt för specialdesignade klänningar. Ge sömmerskan en bestämd tidsfrist, men också se till att lämna minst 4 veckor tills bröllopsdatum för att möjliggöra justeringar i sista minuten.

3 Gå in för inredning. Ta dina viktigaste tillbehör eller åtminstone liknande föremål, så att du kan se hur klänning kommer att se ut med allt annat. Ta bara ett fåtal pålitliga släktingar och vänner att erbjuda sina åsikter. För den slutliga monteringen, ta med din brudtärna, så att hon kan lära sig att bustle ditt tåg (om du har ett) för mottagning.

4 Vet vad som väntar. Tailoring kan vara så enkelt som att släppa ut en hylsa eller så komplicerat som en fullständig omgestaltning. Skickliga sömmerskor kan ofta vitalisera och / eller modernisera en klänning. Observera att beroende på tyget och stilen på klänningen, kan processen vara svår och mödosam, så du gör avsättningar för detta i termer av tid och pengar.

Tips

 • Luta på sidan av större när det gäller att välja en brudklänning. Det är mycket lättare att ta en klänning i än det är att släppa ut det.
 • Även om du själv är en skicklig sömmerska, kan du fortfarande vill placera din klänning i någon annans händer, med tanke på att du kommer att ha gott om andra saker att ta hand om.

Hur många gånger har du hört sägas att kläderna gör mannen? Även om detta kanske inte nödvändigtvis vara sant, kan kläder bära en stor betydelse i affärssituationer. Första intryck gör bestående intryck och en stor del av det första intrycket någon får från er har att göra med dina kläder. Med detta i åtanke, är det värt att uppmärksamma på de kläder val du gör. Avgörande för din klädsel är en högkvalitativ par klänning byxor i brunt eller svart som matchar många färger. Gå med kvalitet skor i botten och en imponerande skjorta på toppen. Hur väljer du en klänning skjorta? Det kan vara lite mer engagerade än du tror.

Instruktioner

Att välja en klänning shirt

1 Besök en hög kvalitet för män butik och få ordentligt mätt så att du kommer att vara säker att köpa en klänning skjorta som verkligen passar dig. Du kan spendera hundratals dollar på en klänning skjorta, men om det inte passar ordentligt, kan man lika gärna ha köpt något från på köpet bin eftersom det är intrycket din skjorta kommer att ge eftersom det hänger olyckligt eller klänger konstigt i alla fel ställen.

2 Känn ditt syfte när du ställer ut för att välja en klänning skjorta. Det finns en skillnad mellan en klänning skjorta avsedd för användning i en formell situation och en klänning skjorta avsedd för en något mer avslappnad look. Vissa skjortor avsedda att bäras under en jacka eller kavaj, medan andra är väl lämpade för att bära ensam. Om en skjorta verkar transparent nog att din undertröja är synlig genom klänning skjorta, är det bäst att ha den under en jacka eller kappa. Om en klänning skjorta verkar ha en högre tråd räkna det är sannolikt lämplig för att bära ensam.

3 Ta med resten av din ensemble med dig när du handlar för din klänning skjorta. Ibland är det enda sättet att veta om en klänning skjorta är det rätta valet är att prova på med byxor, kavaj och slips.

4 Var uppmärksam på kragen. Kragen på din klänning skjorta ska matcha det sätt du kommer att bära din skjorta. Vissa kragar kallas button-down. Som titeln antyder, att dessa kragar för att skjortan hålla hörnen skarpa ser och väl positionerat med din slips. Således är denna typ av krage avsedd att bäras med en slips. Om du inte planerar att bära en slips med din klänning skjorta, bör du välja en krage som har inga knappar på spetsarna av kragen.

5 Matcha färgen på din klänning skjorta till den färg som fungerar bäst för dig. Alla har en "power färg", en färg som verkligen fungerar bra att komplettera sina egna hudtoner. Hitta din och köpa din klänning skjorta därefter.

Tips

 • Även om du kanske hitta honom övermäktigt, är säljaren råd värt att lyssna också. När allt kommer omkring, tillbringar han hela dagen hjälper människor precis som du!