hur lång tid tar det mögel pa hårdoast

Hur lång tid tar det att Fry kyckling?


Om du gillar home-style mat, det finns inget bättre än gammaldags stekt kyckling. Serveras med potatismos och gravy, en friska sidan skålen av grönsaker och kanske något sött till efterrätt, kan det vara den perfekta måltiden. Men hur lång tid tar det att steka kycklingen?

Fungera

Skär upp en stor fritös kyckling i åtta stycken - vingar, bröst, lår och ben - på en skärbräda specifikt används för kött. Tvätta och torka ordentligt. Blötlägg bitarna i 2 koppar kärn under minst sex timmar i kylskåp innan strö med salt och peppar samt cirka 1 ½ tsk vitlökspulver.

Häll 1 ½ koppar själv stigande mjöl i en gallon förslutningsbar påse. Drop in bitarna två åt gången, och skaka tills kycklingen är väl belagda. Ta bitarna ur påsen och skaka bort överflödigt mjöl.

Värm 2 dl jordnötsolja i en stor stekpanna tills den når 325 grader. Det ska bara vara omkring en 1/8 av en tum av olja i stekpanna. Beroende på storlek, kan du behöva mer eller mindre olja för stekning.

Lägg kyckling, arrangera bitarna på ett sådant sätt att de låren är mot mitten av pannan och resten närmare kanten. Koka 10 till 12 minuter på varje sida, svarvning endast en gång under processen.

Ta bort från olja och plats på en kylande rack så överflödig olja har en chans att droppa av innan servering. Placera en cookie blad under racket för att fånga upp fett. Placera på en tallrik och servera.

Tidsram

Det tar ungefär 20 till 24 minuter att steka kyckling - 10 till 12 minuter per sida. Du bör börja med skinnsidan nedåt och vrid halvvägs genom matlagning.

Identifiering

Även om det skulle ta 20 till 24 minuter att steka kyckling, till en av de bästa sätten att berätta när kycklingen är gjort är att titta på det noga. När det börjar bli gyllenbrun, din kyckling är förmodligen gjort, så håll ett öga på din måltid som du steker den.

Storlek

Med större kycklingar på ca 3 pund., Kan det ta närmare 14 minuter per sida för att steka (28 till 30 minuter totalt). Återigen, titta noga och använda en pålitlig termometer är bra sätt att veta när kycklingen är verkligen gjort.

expert Insight

Om du har en köttermometer, bör den inre temperaturen kycklingen vara 165 grader för ett bröst och 180 grader för ett lår. Dra en bit ut ur oljan och hålla fast i stektermometer. Det tar bara några sekunder att registrera temperaturen i köttet. Om den behöver mer tid, försiktigt placera kycklingen tillbaka i oljan och fortsätta att värma en minut innan du kontrollerar igen.

Ost sker genom en curdling process av mjölk från olika djur, inklusive kor, getter och får. Efter det att mjölken har förvandlats till ostmassa och vassla, de naturligt förekommande bakterier och enzymer sedan arbeta för att korrekt stänga av vätskan till en fast massa som vi känner till som ost. Genom denna åldrandet är ostar hårda, mjuka och halvmjuka sorter produceras enligt olika temperaturer, tid och andra faktorer. Eftersom ost innehåller ett överflöd av bakterier, är det mycket känslig för växande mögel.

Hur lång tid tar det för ost för mögel?

Ost

Identifiering

Hur lång tid det tar för mögel att växa på ost beror på några faktorer, bland annat vilken typ av ost, hur hårt ost är och hur mycket fukt är närvarande i osten. I allmänhet är den hårdare en ost desto längre kommer det att vara i stånd att motstå mögeltillväxt. Detta är på grund av dess låga vatteninnehåll och pH-nivå. Omvänt, den mjukaste av osten, inklusive ricotta, tenderar att växa mögel snabbt om de tillåts gå dåligt.

potential

För mögel att växa osten måste införas till sporer. Mögel är en typ av svamp, tillsammans med svamp, och som sådan, återger genom sporer. Beroende på om eller inte en spor tilläts glida in i en särskild förpackning av ost, är graden av innan mögel synlig kan vara snabbare. Det är därför, även bland ostar av samma sort, kan ett paket producera formen innan den andra. Dessutom trivs mögel i varmare temperaturer, och varmare miljön runt osten är, desto snabbare formen visas.

varningar

Formmanifesteras i många olika former. De synliga delarna av formen är sporer, och dessa kan färgas ränder i grönt och blått, fuzzy vita klumpar, eller till och med svart. Svart mögel är faktiskt mycket giftiga och vid inandning kan orsaka nästan omedelbar sjukdom. Toxiner, eller mykotoxiner, inte dödas när kokta, och eftersom de är luft födda är kända för att särskilt drabba vem som helst med mögel allergier, vilket gör dem mottagliga för vissa lungsjukdomar. Det är alltid bäst att vara medveten om vilken typ av mögel är på ost, och om det är giftigt eller inte.

Fungera

Medan formen i allmänhet betraktas som en indikation på att ett visst livsmedel har gått dåligt eller bortskämd, faktiskt några ostar görs att främja tillväxten av mögel på dem. Detta är fallet i ädelost, med den blå färgen vara själva formen. Denna form tillför smak till osten, och förbättrar sin palett överklagande. Stilton, Roquefort, och Gorgonzola ost är också exempel på sorter som är avsedda att ha mögel, och de produceras med speciellt odlade formar som främjas att växa och frodas.

Tidsram

Såsom tidigare noterats, är det mjukaste av ostarna som är benägna att odla mögel i de kortaste mängder tid. Ost i denna kategori kan växa mögel även i bara en vecka om inte förvaras i kylskåp och deras paket har öppnats. Halvmjuka ostar inkluderar Mozzarella, Monterey Jack, och feta, och de kan gå dåligt
efter ca tre veckor. Nästa sorten är fasta ostar, såsom Cheddar, Colby, och Schweiz, och de kan producera mögel om de lämnas i ett varmare klimat efter fem veckor. Slutligen kan de hårda ostar som parmesan motstå mögeltillväxt för upp till tio månader.

Maten fenomen som kallas turducken kan spåras tillbaka till södra USA mat. Som en populär maträtt att tjäna på Thanksgiving, familjehögtider och jul har det gett upphov till många turducken producerande företag som fartyget tusentals år. Hur lång tid en turducken tar att laga mat är helt beroende på vilken typ av tillagningsmetod, även om det färdiga resultatet smakar allmänhet samma.

turducken

För att göra en turducken, lägga ut en benfritt kalkon och börja lager med anka, en urbenat kyckling, fyllning, och korv. Du kan be din slaktare att debone dessa kött om du ringer i förväg. Rulla upp Turkiet som en matta med lagren inuti och bind kroppen med en sträng som håller ihop allting. Du kan personifiera insidan med vad du vill så länge du använder anka kött och kyckling. Vissa recept kräver Cajun kryddor, russin, majsbröd dressing eller ströbröd (se Resurser). Även om det är frestande att kasta turducken i fritösen, måste du avstå eftersom stekt kalkon måste vara ihålig för att säkerställa att köttet är helt kokta. Var noga med att ha en köttermometer praktiskt för olika matlagning.

Bakning Turducken

Strategiskt placera fyra stektermometer i den tjockaste delen av båda kalkon lår, och på bröstet. Stick en stektermometer i fågeln. Sätt ugnen på 225 F. Låt fågeln koka 8 till 10 timmar tills alla stektermometer de läsa 165 F. Storleken på dina fåglar kommer mängden av fyllning du använde och andra accouterments som du använde för receptet diktera mängd tillagningstiden. Varje fågel är olika och att se till att termometern ger korrekt avläsning är absolut nödvändigt. Om kalkon börjar brinna på toppen, placera en bit folie bara på långsamt brinnande delen. Det är bäst att låta 4 timmar avtäckt matlagning och de sista 4 timmar för att få aluminium pälsen. Låt fågeln stå i 1 timme innan du skär upp så att det behåller sina juicer.

Grillning din Turducken

Olja på utsidan av er turducken med antingen olivolja eller smör. Rulla aluminiumfolie runt fågeln och packa tätt. Poke stektermometer genom folien så att de är synliga. Se till att grillen värme är på 350 F med en termometer. Placera turducken på grillen och stäng locket. Om du köper din turducken genom en butik och det anländer fryst, tillåter två till tre dagar för att tina. Använd aldrig en turducken som har anlänt varm. Din turducken temperatur kommer att nå 165 grader F efter 5 till 7 timmar beroende på storlek och vikt. Det är bäst att aldrig lämna grillen när du lämnar huset.

Hur lång tid tar det till Hatch Duck ägg?


Oavsett om du köper anka ägg att ruva hemma eller om din anka är kapsling, kanske du vill veta hur lång tid det dröjer innan du kan se några fluffiga, små ankungar. Hur lång tid det tar för anka äggen att kläckas varierar med anka ras, men är i allmänhet en kort väntetid. Om du inkubation dem själv, det finns ett par andra inställningar, som i temperaturer, fuktighet och tid, att hålla i minnet.

Tidsram

Du kan ruva och kläcka ankägg själv eller så kan du låta en broody anka (eller ens en broody höna) att lägga på dem att inkubera och kläcks äggen. Gräsand äggen kläcks efter cirka 27 dagars inkubation. Myskänder ägg tar 35 dagar att kläckas. Pekin anka ägg och de flesta andra anka ägg kläcks efter 28 dagars inkubering.

överväganden

Om äggen är gamla eller om inkubatorn inte är tillräckligt varmt, kan inkubation ta längre tid. Om inkubatorn är för varmt, händer inkubation snabbare. Emellertid kan flera timmar av för hög eller för låg för en temperatur vara farligt för ägget. Alltför hög temperatur är farligare och kräver att inkubatorn tillåtas att svalna.

Innehav

Efter ett ägg läggs, kan det hållas i upp till en vecka innan de odlades. Tre dagar eller mindre innehav är idealisk för ett ägg och 55 till 60 grader Fahrenheit är den idealiska temperaturen för ägg som ska hållas före ruvning.

Inkubation

Under antagande av en 28-dagars inkubation innan ungarna visas måste du ha ägg på 99,5 grader Fahrenheit med 86 procent fuktighet under de första 25 dagarna. Ägg bör vändas ofta under denna tidsperiod. Oavsett om du slår dem tre gånger per dag eller sju gånger om dagen, se till att det är ett udda antal varv för att säkerställa att duckling "sover" på en annan sida varje natt som rekommenderas av experter.

Skuggning

De sista tre dagarna av en 28-dagars inkubation är kläckning period. Vid denna tidpunkt, bör äggen hållas vid 98,5 grader Fahrenheit och luftfuktigheten bör vara 94 procent. Du behöver inte längre att vända äggen under kläckningsperioden. Dina ungar ska börja visas på den 28: e dagen. Såvida en ankungar inte har gjort framsteg under 12 timmar efter att ett hål, inte oroa sig för att hjälpa den ut ur äggskal. Låt det dyka upp på egen hand.

Hur länge Till mina bryn växa tillbaka?

Oavsett om du bara älskar din nuvarande panna form efter plockning, gäng eller rakning, eller hatar det och dör för ögonbrynen att växa ut igen och är en viktig fråga hur lång tid det tar ögonbrynen att växa ut igen. Att veta hur lång tid det tar för att återgå till "normal" kan göra en stor skillnad i hur du känner och hur du hanterar din hårborttagning schema.

De goda nyheterna och Bad

Den goda nyheten är att ögonbryn hår växer på en mycket kort cykel jämfört med huvudhår. Huvudhår cykler i över en period på fem till sex år. Ögonbryn hår cykler över ett par månader. Den dåliga nyheten är att ögonbrynen växer långsamt: ungefär en tredjedel så snabbt som huvudhår. Den genomsnittliga tillväxttakten för ett ögonbryn är 0,16 mm per dag - långsammare än ens hår på ditt lår, som växer i ett genomsnitt på 0,25 per dag.

Hår tillväxt i hela kroppen påverkas av hälsa och ålder. De kortaste tid för att ersätta ett ögonbryn hår är för förpuberteten barn och mogna vuxna, vid 58 och 56 dagar respektive. Den längsta är för ludna barn och vuxna i pensionsålder, vid 65 och 73 dagar att ögonbryn hår ersättning.

Den genomsnittliga väntetiden från Plockning.

Om du plocka brynen eller trä dem, den genomsnittliga tiden det tar för brynen att växa ut igen i ca 56 dagar: nästan två månader. Rakning är en svårare sak att avgöra. Eftersom tillväxtmönstret av follikeln inte avbryts, kommer håret att fortsätta så länge som finns kvar i den naturliga tillväxten cykeln. Det kommer då att falla ut, och cykeln börjar om från början.

Boiling ägg

När du koka ett ägg, uppstår en fysisk förändring som får den att hårdna. Hur lång tid det tar att hårt koka ett ägg beror på storleken av ägget. Ge ägget tid att nå rumstemperatur, omkring 12 till 15 minuter. Placera äggen i en kastrull med vatten och ger vattnet tid att koka. Det bör ta åtta till tio minuter för vattnet att börja koka, mindre tid om du täcker pannan med ett lock. Du kan också lägga till salt till vattnet för att uppmuntra vatten att koka snabbare. När vattnet har börjat koka, reducera värmen till sjuda och ta bort locket. Det är där storleken på ägget blir viktigt. För hårdkokta ägg, bör medel ägg lämnas i sjudande vatten i 11 minuter, 12 minuter för stora ägg och 13 minuter för jumbo ägg. För mjuka kokt ägg, bör stora ägg lämnas sjuda i fem minuter, medel ägg fyra minuter och jumbo ägg i sex minuter. För medel kokt ägg, bör stora ägg sjuda i sju minuter, medel ägg för sex minuter och jumbo ägg för åtta minuter. När tiden är slut, ta bort ägg från pannan och lägg dem i kallt vatten i 10 till 15 minuter.

andra faktorer

Högre höjder kan påverka hur dina ägg koka. I högre höjder vatten kokar vid en lägre temperatur. Som ett resultat, ägg har att koka längre tid att bli hårdkokta. Låt dina ägg sjuda i några extra minuter efter att de har kokt att försöka kompensera för detta. Att hitta rätt mängd tid att koka ägg kan vara en process av försök och misstag.

Om du tillagar en hel del ägg på en gång kan det ta lite längre tid för dem att laga mat. Detta är ett resultat av den extra vatten du behöver använda för att rymma den stora mängd av ägg. Se till att ta hänsyn till detta när du kokar ägg. Låt dem mer tid att sjuda när du kokar ägg i stora mängder för att se till att de genomkokt.

ägg Timers

Ett bra sätt att tajma dina ägg utan allt krångel är att använda en äggklocka för att koka ägg. Denna timer är en plast, äggformade enhet som placeras i vattnet med dina ägg. När dina ägg koka röd bakgrund på äggklocka börjar försvinna. Det finns olika markeringar på denna bakgrund som indikerar om äggen är hård eller mjuk kokt. När timern visar att äggen kokas hur du vill dem bort timern och ägg från pannan och lägg i kallt vatten.

Hur lång tid tar det att få ett pass för sista minuten kryssningar?


En sista minuten kryssning kan vara en lockande affär, men det är viktigt att kontrollera dina reseidentitetshandlingar för att undvika en obehaglig överraskning. Även om du inte har ett pass när du bokar dina biljetter, eller du upptäcker att ditt pass har gått ut, är inte allt förlorat. Utrikesdepartementet erbjuder två sätt att få ditt pass snabbare, förutom till rutinen pass tjänsten. Hur lång tid det tar att få din nya pass beror delvis på vilken tjänst du väljer när du lämnar in ansökan.

rutinservice

Använd inte rutinen pass tjänsten om din kryssning är mindre än 10 veckor bort, varnar det amerikanska utrikesdepartementet. Vid de flesta tider på året, kan du räkna med att få nya pass via rutinservice inom sex veckor, men det kan inte garanteras, så att inte ta risken. Detta gäller i synnerhet under de hektiska sommarmånaderna när utrikesdepartementet får mer passansökningar, vilket resulterar i en längre behandlingstid.

skyndsam Tjänst

Däremot sänder skyndsam tjänsten normalt ut nya pass inom tre veckor, förutsatt att du har betalat för leverans nästa dag. Vid tidpunkten för publiceringen skyndsam tjänsten tillsätts $ 60 på toppen av passet ansökningsavgiften och kostnaden för en kurir eller en spårbar leveransmetod. Om du ansöka personligen, be att använda skyndsam tjänsten, eller alternativt skriva "Påskynda" tydligt på kuvertet och inkluderar avgiften i din betalning om du skickar in din ansökan per post.

Pass Agency Application

Om din sista minuten kryssning lämnar inom två veckor, ring 877-487-2778 att boka tid på en av de 25 regionala pass organ med placering i USA eftersom vissa kräver bevis på din kommande resa, vara beredd att visa din kryssning biljetter genom att papperskopior av biljetter eller ett brev från din resebyrå. Staffers kan inte acceptera en elektronisk kopia av dina researrangemang. Skicka in din ansökan på ett pass byrå innebär att betala $ 60 Expedite avgift, men ditt pass bör utfärdas inom fem arbetsdagar, och du kanske kan plocka upp så att du kan undvika att vänta på att komma med posten.

Kontrollera utgångsdatum

Även om du redan har ett pass, är det viktigt att kontrollera utgångsdatumet. Vissa länder kräver att passet har minst sex månaders giltighet kvar; Om det inte gör det kan du nekas inträde. Av denna anledning rekommenderar State Department förnya ditt pass runt nio månader innan det upphör att gälla. Dessutom har många kryssningsföretag gör ett giltigt pass ett krav på resa, så US Customs and Border Protection starkt råder kontrollera med ditt företag eller resebyrå när du bokar dina biljetter.

Även varje köttfärslimpa recept har sin egen personlighet och egenheter, de har alla några saker gemensamt - bland annat det faktum att de alltid ska genomkokt. De ingredienser som är konsekvent över recept, såsom köttfärs och ägg, att du inte kan nöja sig med en svampiga entree, annars riskerar du att anlita en livsmedelsburna sjukdomar. Medan ditt recept kan ge en uppskattning baserad på faktorer som vikt, bör du alltid kontrollera din köttfärslimpa att se till att det är gjort.

Gå hela vägen

Även om köttfärslimpa består främst av köttfärs, dess matlagning specifikationer är till skillnad från andra köttfärs recept, såsom hamburgare. Även om du kan laga mat som en hamburgare till en sällsynt, medellång-sällsynta eller medelhög temperatur, bör din köttfärslimpa inte serveras med någon rosa i mitten. Detta är inte bara på grund av risken för livsmedelsburna sjukdomar som härrör från själva köttet, dock. Köttfärslimpa är ofta med bindemedel som ägg, vilket är lika viktigt att laga mat grundligt som kött. Om din köttfärslimpa är inte brun hela vägen igenom i mitten, det är inte säkert.

kött område

Den typ av kött som du väljer för din köttfärslimpa kan påverka hur lång tid det tar att laga mat - och dess kvalitet när den är klar. Mager köttfärs, till exempel, tar längre tid att laga mat än nötkött med en högre fetthalt, och det tenderar också att torka ut mer. För en relativt kortare tillagningstid och en fuktigare färdig produkt, väljer köttfärs med så mycket som 30 procent fett. Med mindre än 20 eller 15 procent fetthalt, kan dina köttfärslimpa torka ut från både brist på fukt-fångst fetter och längre tillagningstid.

Tillagningstid

Köttfärslimpa bör koka vid en temperatur mellan 375 och 400 grader Fahrenheit. Denna temperatur säkerställer att limpa kockar hela vägen samtidigt utveckla en relativt seg skorpa på utsidan - en stapelvara i skålen. En två-pound köttfärslimpa tar ungefär en timme att laga mat, så om din väger in på 1,6 pounds, ta ut den ur ugnen efter ca 45 minuter för att kontrollera om det är gjort. Det kan kräva lite extra tid, men du är bättre att kontrollera det för tidigt än för sent - annars kan det bli svedda på utsidan och torkade ut på insidan.

Tar dess temperatur

På grund av variationer mellan recept, ugnar, bakning kastruller och andra faktorer, det finns ingen idiotsäkert sätt att förutsäga tillagningstiden för köttfärslimpa, oavsett hur mycket den väger. Detta innebär dock inte innebära att det finns inget sätt att berätta när det är gjort. När du drar din köttfärslimpa ur ugnen, ta dess temperatur genom att sätta in en stektermometer i dess centrum. Om det är runt 155-160 F, är det säkert att tjäna. Låt det sitta i några minuter så att dess safter kan lösa innan du skär den.

Hur lång tid tar det att få en solbränna på ett solarium om du är klistra White?


Medan en solbränna kan ge en fräschare glöd till huden, i verkligheten är en solbränna inte hälso, eftersom det är ett tecken på skador på huden. Om du väljer att fördelarna överväger riskerna, är ett solarium ett populärt alternativ. Det är svårt att veta hur lång tid det tar att få en solbränna på ett solarium om du är klistra vit, som du behöver för att sola långsamt. Någon med en solbränna kommer att kunna få en glöd snabbare eftersom hon har mer melanin i hennes hud. Testa det och se om du kan sola och inte bara bränna.

garv Grunderna

Garvning uppstår när UV-strålar penetrera huden. Tan inträffar som DNA i huden blir uppdelade. Kroppen producerar melanin i form av en solbränna. Detta är ett sätt för huden att skydda sig. Om du har degig vit hud, har det mindre skydd mot solen än mörkare hud. Den extra melanin skyddar mörkare hud. Det är därför det är viktigt för någon som är klistra vitt för att få en solbränna på ett solarium mycket långsamt.

Solbränna

Hur lång tid att börja med i ett solarium beror på din historia av garvning och hur degig vit huden är. Det bästa sättet att avgöra hur lång tid det kommer att ta dig är att diskutera det med garvning salong professionella. Förklara din bakgrund och hur benägna att solbränna du är.

tanning lotion

Öka hastigheten på garvning med hjälp av garvhöjande lotion. De omfattar mjukgörande såsom hampa och kakaosmör, plus egna blandningar som kan hjälpa dig sola snabbare och hjälpa dig att behålla solbrännan längre. De mjukgörande i tanning lotion hålla huden smidig och hydrerad, vilket förlänger solbrännan. Detta kan motsvara en snabbare solbränna än bara garvning ensam.

garv Schema

Börja sola i korta löptider. Tillbringa bara upp till fem minuter i solariet för den första veckan eller så. Använd endast solariet varannan dag på mest. Detta är det enda sättet att bygga en solbränna på pasta vit hud. Maximum för alla hudfärger är 20 minuter. Efter den första veckan, börja lägga till en minut åt gången till varje session. Om du inte bränner, fortsätta att göra det till varje session under veckan. Inom de två första veckorna, bör du se lite färg.

Hur lång tid tar det att släppa en klänning storlek?


Oavsett om du hoppas att komma in i en något mindre klänning för ett speciellt tillfälle eller helt enkelt hoppas att belöna viktminskning med en ny garderob, är den nedåtgående utvecklingen till en ny klänning storlek ofta en långsam. Det finns ingen enskild formel för att bestämma hur många pounds du måste förlora för att släppa en klänning storlek, och därför inget sätt att veta hur lång tid det tar dig att passa in i en mindre storlek. Viss grundläggande kunskap om mode och kondition, men kan hjälpa dig att uppskatta din viktminskning bana.

Klänning storlek Grunderna

Klänning storlek är baserad på kroppsproportioner, inte vikt. Därför kan du förlora 20 pounds och ändå inte ändra din klänning storlek, eller du kan förlora 2 pounds och gå ner en storlek. Klänning storlekssortering är också relativt inkonsekvent över tillverkare. En storlek 2 med ett företag kan vara en storlek 4 eller 0 med ett annat företag. Kläder proportioner varierar också något från företag till företag. Till exempel kan en tillverkare designar kläder med mer utrymme för höfterna, medan en annan kan skapa ganska trånga utrymmen för höfterna.

Drop Dress Storlekar

Din klänning storlek kommer sannolikt att baseras på din största kroppsdel. Om till exempel, har du stora höfter i förhållande till resten av kroppen, kommer dina höfter inte passa in i en mindre storlek, även om resten av kroppen gör. Du måste vänta tills du gå ner i vikt på höfterna. Det är viktigt att notera att du inte kan spot-tåg ett visst område utan att förlora fett i hela kroppen. Om du hoppas att gå ner i vikt, är din bästa insats kalori-bränning cardio, som fungerar hela kroppen snarare än bara ett enda område.

Klänningar och vikt

Som din vikt varierar, kanske dina gamla kläder vara alltför stor, men din ideala storlek kan fortfarande vara för liten. När du träffar denna punkt, är det ett gott tecken att du närmar dig viktminskning mål. Under tiden kan du ta hjälp av en skräddare, som kan förändra dina kläder så att de passar din nuvarande kropp.

Viktminskning Time

För varje pund som du vill förlora, måste du eliminera 3.500 kalorier genom en kombination av kost och motion. Mayo Clinic betonar att en till två pounds per vecka är i allmänhet en rimlig viktminskning mål, och förklarar att många människor behöver så mycket som 300 minuters konditionsträning per vecka för att gå ner i vikt. Ta bort tomma kalorier såsom läsk, klippa ut ohälsosamma mellanmål som chips, och öka din aktivitetsnivå under dagen genom att gå mer och schemaläggning regelbunden motion kan alla hjälpa till att snabba upp din viktminskning.