Hur gör man Pippi håret

Folk blir märkt av hur de bära sitt hår. Lägga till extra volym till håret är ett bra sätt att få uppmärksamhet. Eftersom alla inte föddes med naturligt tjockt hår, finns det några steg som kan följas för att uppnå utseendet av att ha frodig, hela håret.

Instruktioner

Hur får man hela håret

1 Använd mousse före torkning. Efter tvätta håret, kamma igenom håret och lägga mousse innan du föna det. Moussen kommer att lägga extra volym och ger dig en fullständig utseende under hela dagen.

2 Tänk annorlunda om hur du torkar det. När du tvättar den, vända håret upp och ned och sedan föna det. Torkning det upp och ner ger håret extra volym.

3 Lägg till produkten i ditt hår. Använda hårspray i håret kommer att hålla den på plats och kan ge den utseendet ser full. Vänd håret upp och ner och applicera sprayen.

4 Reta håret. Retas håret låter dig bestämma hur mycket volym du vill. Ta delar av håret och kamma det från rot till topp för att skapa volym.

5 Använd mer än en vanlig borste. Istället för att använda din dagliga borste, använd en rulle borste för att göra håret mer full. Efter torkning mesta av håret, arbeta igenom håret med rullborsten och avsluta slag torkning.

6 Få en ny frisyr. Istället för att få ditt hår klippa alla en längd, tillägg av lager med ge håret mer kropp.

7 Använd varma rullarna. Efter uppvärmning upp rullarna, rulla dem i delar av håret från spetsen till roten. Hålla på plats under 20 minuter, och sedan köra fingrarna genom lockarna när du tar bort rullarna. Lägg hårspray för mer grepp.

Tips

 • Använd en lätt Volumizing balsam varje dag. Detta kommer kontinuerligt lägga till volym till håret, men se till att det är lätt. Om ditt hår känns tyngs sedan byta till en annan typ.

Hur får man en året runt, Safe & Snabb Tan


En sexig, brons glöd är uppnåeliga året runt oavsett var du bor. I stället för att besöka ett solarium, som vissa läkare bedömt farliga för din hälsa, kan du få gyllene resultat av en flaska Brun utan sol lotion. Brun utan sol lotion innehåller dihydroxiaceton (DHA) som reagerar med hudens döda hudceller för att skapa ett faux solbränna. Efter att tillämpa en Brun utan sol lotion, kommer en solbränna utvecklas i mindre än fyra timmar. Det bästa är att din hud inte kommer att utsättas för skadlig UV-ljus som kan orsaka hudcancer.

Instruktioner

Hur får man en året runt, Safe & Snabb Tan

En dusch innan de ansöker Brun utan sol lotion.

Eftersom DHA följer att det översta lagret av huden, kommer du vill ta bort alla döda hudceller som kommer flagna snabbt. Du kan exfoliera huden i duschen med en luffa eller en tvättlapp. Om du rakar benen eller någon annan del av kroppen, kommer du också att göra detta innan du applicerar Brun utan sol. När du rakar, du tar bort det översta lagret av huden. Om du rakar efter lotion är på din hud, kommer du att ta bort en del av din solbränna också.

2 Undvik smink och krämer innan du använder en Brun utan sol.

Det finns vissa mineraler i både makeup och lotion som kommer att fungera som en barriär mellan huden och Brun utan sol. Om du har lotion på huden innan du applicerar Brun utan sol, kan det sluta med ränder och en ojämn solbränna. För bästa solbränna, kommer du vill använda din sol för att rengöra och klar hud.

3 Skaka flaska Brun utan sol lotion innan applicering av lotion på huden.

Genom att skaka lotion, kommer du att försäkra att alla ingredienser har blandats ihop. Pressa lotion i händerna och applicera jämnt på hela kroppen. Använd ett tunt lager lotion på huden. Gnid lotion tills huden absorberar allt. Torka omedelbart handflatorna när du är klar. Detta kommer att hindra händerna från att vrida orange.

4 Klänning i löst sittande kläder medan du väntar på din solbränna att utvecklas.

Om lotion får på kläderna, inte frukta. Lotionen kommer att lossna enkelt med tvätt tvål och vatten i en tvättmaskin. Utsätt inte huden för vatten under fyratimmarsperioden efter att du har tillämpat lotion. Vatten kan orsaka lotion att lossna och du kan sluta med en fläckigt solbränna. Efter väntetiden fyra timmar, kan du duscha som vanligt.

5 Applicera egen sol varje par dagar som behövs.

Om du vill ha en mörkare solbränna, kan du använda lotion varje dag tills du når önskad mörker. Emellertid DHA pinnar endast i den översta lagret av huden. Din hud kommer naturligtvis exfoliera och du förlorar din solbränna inom några dagar om du inte återanvända lotion.

Tips

 • Testa lotion på en liten, dold yta så att du inte är allergisk mot det.

Hur man styla håret som Antonio Banderas s. Antonio Banderas gör kvinnor svimma över hela världen. Han har Latino rötter, bra utseende och charm. En funktion som skiljer honom men som kan kopieras är hans frisyr. Här är hur man har hår som Antonio Banderas.

Instruktioner

1 Odla håret till hakan eller axelhöjd. Färga den mörkbrun eller svart för att matcha Antonio Banderas utseende.

2 Har ditt hår klippa i vertikala skikt där botten når längre än botten av skjortkragen. Lägg lugg som går strax under ögonen, vinkel sidorna och blandar lagren väl.

3 Bär håret rakt eller lockigt; Antonio Banderas har naturligt lockigt hår som han ofta rätar. Om du hår är naturligt rak, få en perm att lägga tjocklek och curl som mer liknar Antonio utseende.

4 Lägg pomada, mousse eller gel till håret och kamma igenom med en luskam. Detta ger Antonio underskrift vått utseende på håret.

5 Slick håret tillbaka eller dra den till en låg hästsvans när klä upp. Antonio Banderas är ofta fotograferade sätt. Utseendet kan dras av de flesta ansiktsformer när det görs på rätt sätt, även om det ser bäst med en mer definierad käklinje.

6 Använd en diffusor på hårtork när du bär ditt hår med lockar. Applicera stylingprodukter när håret är nästan helt torr och stil det bort från ansiktet. Använd dina händer för att krama lockarna i önskad stil.

Tips

 • Se bilder från Antonio Banderas som en guide när du skapar din frisyr och när få en frisyr.
 • Använd stylingprodukter som gör håret verkar våt utan att göra det fett.

Många kvinnor med rakt hår få permanents att uppnå vackra, spänstiga lockar. Spiral lockar är en väg att gå och rullas på längre stavar än andra perms. Det tar en viss teknik för att rulla håret för en spiral perm. Naturligtvis är det bäst att besöka salongen för att få bästa resultat, men du kan rulla en spiral perm själv med lite arbete och några material.

Instruktioner

Hur man rullar håret för en spiral permanent

1 Shampoo och handduk torrt hår, lämnar den lätt fuktad. Det är bäst att rulla håret medan det är något vått.

2 separata håret i en-tums sektioner med en råtta-tail kam och använda klämmor för att hålla varje avsnitt av hår. Ångra en del av håret och kamma ut eventuella snarls eller trassel.

3 Börja längst ned i hårbotten. Linda en remsa av hår i Perm papper, och se till att helt täcka håret, inklusive ändarna.

4 Håll perm stången vid en vinkel och placera ändarna av hår på stången. Linda håret på stången, med början vid botten, rullande hår i en spiralrörelse. Håret ska vara jämnt fördelade från curl innan. Försök att inte överlappar varandra, men om du gör, är det okej. Rulle hår hela vägen upp till hårbotten. Stäng stången och säkra med en klämma på toppen av huvudet. Därefter rullar den del av håret omedelbart ovanför denna. Fortsätt tills alla hår rullas alltid rulla den del av håret ovanför den föregående. Spraya håret med vattenflaska som du rullar, tills permanent lösning tillämpas.

5 Lämna stavarna i håret så länge som riktas antingen genom en stylist eller permanenta riktningar.

Tips

 • Se till att hålla håret fuktigt tills permanent lösning tillämpas. För lösare lockar, lämna stavarna i en kortare tid, längre snävare lockar. Färgat eller skadat hår kan behöva lämnas i stavar längre.

Hur man har håret som Dita Von Teese. Burlesk Dita Von Teese bär alltid håret i årgång 1940 mode. Hennes kolsvarta lås (naturligt blonda) är böjda och stylade till perfekta 1940 pinuppa affisch. Von Teese gör faktiskt sitt eget hår, och det ser perfekt varje gång. Här är hur du kan få hår som Dita Von Teese.

Instruktioner

1 Applicera ett värmeskydd produkt till håret. Du kommer att utsätta håret till en hel del värme för att få hår som Dita Von Teese, så skydda den så mycket som möjligt från skador genom att köra en överhettningsskydd produkt genom håret medan det är fuktigt. Försök Frizz-Ease Värmeskydd Formel eller L'Oreal Natures Therapy Heat Control.

2 Få Dita s lockar. När du föna håret, göra en djup sida del och börja curling håret i varma valsar. Se till att papiljotter är vertikala och inte horisontellt; Detta är tricket att få den glamorösa 1940-talet stil hår som Von Teese älskar så mycket.

3 Mist håret med en medellång till stark-hold hårspray. Medan håret är fortfarande i rullarna, spraya lätt med hårspray. Använd en värmeaktiverad sprej som Thermasilk värmeaktiverade Flexibel Hold Spray. Genom att använda denna typ av spray hjälper dina lockar att hålla längre eftersom det fungerar med värmen rullarna att locka håret.

4 Låt rullarna ensam. Vänta 15 till 20 minuter, beroende på hur lätt håret har en curl, ta bort alla rullarna.

5 Applicera en glans serum. Detta kommer att lägga glans till din färdiga utseende. Du vill göra detta innan du avslutar styling håret som Dita Von Teese. Efter det formaterad, inte röra det igen, eftersom det kommer att röra upp stilen. Dita har aldrig en enda hår på sin plats.

6 pin håret upp i templet eller lämna den. Dita Von Teese bär håret åt båda hållen. Om du väljer att fästa det, placera stift runt tempel och flytta tillbaka för att skapa en vågig smäll. Om du lämnar det, helt enkelt stoppa håret på den sida där din del ligger bakom örat.

Hur får man en bra frisyr


Du har förmodligen varit nere båda dessa vägar: det lyckligt, happy-go-lucky vägen för bra frisyr och olyckliga, fruktade väg, "Jag kan inte tro min frisör sa bara" oops "och jag är fortfarande kommer att tippa honom "frisyr. Du vet båda känslor, men vad som orsakade de olika erfarenheter? Var det barberaren? Har du kommunicerar ineffektivt eller har du just kommit in på en dålig tid? Det finns en hel del faktorer som går till att få en bra frisyr, och inte alla av dem är vad man kan förvänta sig.

Instruktioner

1 Håll utkik efter andra människor som har frisyrer som liknar den du vill. Berömma dem på deras hår, och be dem där de fick det skär. Chansen är stor att de kommer att vara glad, och de vill gärna dela sin stylist med dig.

2 Sök efter ett foto av frisyr du vill ha och ta en kopia till stylist. Det spelar ingen roll om man tittar på nätet eller skära bilden av en tidskrift. Visar din stylist en bild kommer att bidra till att du får ett bra snitt.

3 Utveckla en god relation med din stylist. Om du hittar någon som gör ett bra jobb, hålla gå tillbaka. Om du är nöjd med hur han klipper håret, tala om för honom, och visa honom genom att tippa väl. Om du inte är nöjd med hur någon skär håret, sluta gå till honom. Det betyder inte att du inte kan ge honom ett pass för en dålig snitt efter ett dussin bra nedskärningar, men om du konsekvent inte får vad du vill, inte gå tillbaka.

4 schemalägga möten för mitt på dagen. Din stylist kommer att ha haft en chans att värma upp, och han kommer inte att vara angelägen om att få ut genom dörren som han kan vara i slutet av dagen. Vill du verkligen vill ha en frisyr från någon som inte har haft sin morgon kopp kaffe? Eller vad sägs om någon som tänker på vad han ska bära sin hittills i 45 minuter? En middagstid möte undviker dessa situationer.

5 Lyssna på din stylist. Prata med honom om snittet, och när han beskriver det tillbaka till dig, se till att du är på samma sida. Det är okej att upprepa sig själv för att säkerställa stylist vet vad du vill.

Tips

 • Om du tror att din stylist gör något fel under din frisyr, stoppa honom och upprepa din begäran, berätta vad han gör det har du orolig. Vara trevligt, men eller du kan höra honom säga, "oops."

En personbevis är en viktig del av dokumentationen. Det visar hur gammal du är, var du är född och även att du är medborgare i USA. När du ansöker om nya socialförsäkringskort, pass och körkort denna punkt krävs ofta. Om du förlorar eller tappar bort din födelseattest, få dessa dokument blir svårare. Lyckligtvis finns det ett sätt att få ett nytt via försäkringskassan.

Instruktioner

Hur får man en kopia av ett personbevis från socialförsäkringskontoret

1 Ta reda på vilka tillstånd du föddes i. Många människor flyttar runt ofta som barn och i vissa fall inte vet vilken stat de är födda i. Be dina föräldrar för att bekräfta platsen, om de inte är tillgängliga be andra släktingar för att hjälpa dig avgöra var du föddes.

2 Kontakta ett socialförsäkringskontor i staten du föddes i. Socialförsäkringskontoret har befälhavaren kopior av födelsebevis på fil och detta kommer att vara det första steget i att få ett nytt personbevis. Ta reda på vilka krav som behövs vid denna tid för att få det nya certifikatet.

3 Fyll lämplig pappersarbete försäkringskassan kräver av dig. I många fall kan fylla en ansökan ut och bifoga kopior av dina körkort och socialförsäkringskort om du har dem tillgängliga. Veta så mycket som möjligt om din historia, inklusive födelse stad, sjukhus och datum. Detta gör att hitta certifikatet lättare.

4 Post i alla lämpliga pappersarbete tillsammans med en check eller postanvisning som krävs för att behandla begäran. Beroende på läget här kan variera från $ 20- $ 50.

5 Vänta i flera veckor att få ditt nya födelsebevis. På många gånger under året dessa kontor kan få mycket upptagen och inte snabbt kunna fylla din beställning. Ha tålamod.

Hur får man rabatt flyg. Hitta billiga resor kan vara en lätt uppgift, och det behöver inte vara alltför tidskrävande. Om du känner till rätt kontakter, företag och online webbplatser, kan du hitta många erbjudanden och rabatter. Dessutom, kom ihåg att företag ibland erbjuda rabatter om du boka hotell och biluthyrning samtidigt.

Instruktioner

1 Forskning på nätet för rabatter och flygresor. Flyg priserna kan variera på säsongen, oavsett om det är låg eller högsäsong för resenärer och på grund av destinations val. Om du kolla på nätet webbplats företag som Travelocity, promotions och Expedia, kommer du att hitta bra flygerbjudanden.

2 Fråga din resebyrå om de har några flygrabatter om du bokar i ett visst ögonblick eller tid på året. Uttrycka att du letar efter en rabatt flygning.

3 Titta i den lokala tidningen. I avsnittet resor i vissa stadstidningar, resebyråer tenderar att lista sina billiga resor och sälja dem i sista minuten. Sök igenom tidningens resor avsnitt.

4 Fråga din kreditkortshållare företaget om du får eventuella rabatter med ditt kreditkort medlemskap. Vissa företag erbjuder 20% rabatt på vissa flygbolag och flyg.

5 Fråga runt din grupp av vänner. Se vad förhandlar de har fått när de reser och se om det kan finnas ett flygbolag sälja rabatterade platser för säsongen.

6 Kolla Ebay eller andra auktion webbplatser. Ibland människor sälja sina flygningar och semester i sista minuten, och de får avstå dessa biljetter på ett omfattande sätt.

Hur får man permanent rakt hår utan Krämer


Medan kvinnor med pin-rak flätor vax önsketänkande för bara en liten våg i håret, de med oregerliga lockar fundera sätt att få permanent rakt hår utan kopiösa användning av krämer, geler eller andra tungt hårprodukter som bara ger en tillfällig fix i bästa fall. Föning och platt-strykning lockigt hår är en tid strävan och ofta varar bara en dag eller två, eller tills fuktigheten i luften stiger. Den goda nyheten är att det är ett sätt för kvinnor som gör daglig kamp med frizz och lockar att få permanent rak, silkeslen hår - men det kommer med en hög prislapp.

Instruktioner

Hur man får Permamently rakt hår utan Krämer

1 Titta till japanska hår riktning - även känd som termiska rekonditionering, en rak perm och en japansk rak perm. Detta förfarande innefattar att applicera en kemisk behandling på håret och därefter platta stryk den. Japanska hår riktning kan lämna hår permanent rakt utan behov av föning eller platt-strykning. Men håret som växer ut igen växer tillbaka lockig, vilket nödvändiggör behovet av ytterligare behandlingar. Enligt ABC New s 20/20, termisk rekonditionering behandling kommer med en risk: extremt skadat hår. Vissa kvinnor har noterat uppenbara håravfall efter behandlingen, och experterna inte rekommendera det för hår som har blekts, redan rätade eller gått igenom någon annan kemisk process. Afroamerikanska kvinnor är inte bra kandidater för japanska hår riktning, heller, eftersom deras hår är för känslig för att tåla behandlingen. Den japanska rak perm levereras med en hög prislapp: upp till $ 800 utan tips för stylist. Men vissa salonger betalt per timme, typiskt runt $ 100.

2 Go brasiliansk. Nej, inte den typen - den senaste trenden i permanent hår riktning teknik som erbjuds i salonger. Till skillnad från japanska hår riktning är lämplig för alla typer av hår brasilianska keratin behandling, även det som tidigare har färgats. En brasiliansk keratin behandling är en tidskrävande strävan, ta allt från 1,5 till 4 timmar och kostar allt från $ 150 till $ 600. Ett protein som kallas keratin appliceras på håret, varefter den är platt-strukna rakt. Beroende på hur ofta du tvättar håret, kan denna behandling lämna hårnål rakt allt från sex veckor till sex månader. Förutom kostnaden, är en annan nackdel att många brasilianska keratin behandlingar innehåller formaldehyd, ett cancerframkallande ämne som kan irritera ögon och lungor vid inandning.

3 DIY hemma. En het produkt att slå hyllorna är Liquid Keratin, som kan köpas på någon Ulta butik eller online på Drugstore.com eller företagets officiella hemsida LiquidKeratin.com. Flytande Keratin är i huvudsak en utspädd version av den brasilianska keratin behandling och fungerar på samma sätt, genom att applicera keratin lösning på håret och platt-strykning det rakt. Din flätor förblir rakt endast cirka sex veckor, varefter en annan behandling skall tillämpas. Avslöjar emellertid obekräftade uppgifter om att Liquid Keratin fungerar för vissa, men inte alla. Vissa kvinnor noterade ingen skillnad efter behandlingen, och andra rapporterade skador eller håravfall. Men andra rapporterade att behandlingen bleknat deras hårfärg eller vände hår som färgats blond fräck. Många kvinnor, men rapporterade att Liquid Keratin fungerade lika bra som dyra salong uträtning behandlingar. Kostnaden för en flytande Keratin at-home behandling är ca $ 70.

Tips

 • Lockigt, burrigt hår är bättre än hår som uppenbarligen är skadad eller synligt tunt. Om du hår skadas lätt av plattänger, relaxers och färgbehandlingar, kan du inte vara en bra kandidat för någon typ av permanent hår riktning som innebär en kemisk process. Konsultera en erfaren frisör innan man börjar på det okända.

Hur får man en perfekt Spray Tan


En spray tan kan du få en perfekt solbränna utan att riskera hudskador från farliga UV-strålar. När du gjort korrekt, kommer en spray tan ge snabba, även resultat för en all-over kroppen solbränna. För att få en perfekt spray tan, individer behöver för att förbereda huden före garvning, följa tillverkarens anvisningar exakt och vidta åtgärder för att bevara resultaten. Med lite övning kan du få professionella spray tan resultat hemma.

Instruktioner

Hur får man en perfekt Spray Tan

1 Skrubba huden före spray garvning. Detta stöts bort död hud som annars skulle lämna mörka fläckar. Undvik att använda oljebaserade scrubs eftersom de kommer att fungera som en barriär och förhindra garvning lösning från att tränga in i huden.

2 Skydda områden som absorberar garvning produkter för snabbt. Om du använder en spray tan för första gången och göra det hemma, applicera ett tunt lager av lotion på armbågar, knän, händer och fötter, eftersom dessa områden tenderar att mörkna snabbt. Dessutom kan du använda engångshandskar och fot täcker, sedan använda en brun utan sol till dessa områden efter spray tan.

3 Behåll samma hastighet vid sprutning produkten på. Ränder och fläckar uppträda när spray tan appliceras för snabbt eller för långsamt. Försök att hålla sprutan kommer konsekvent hela tiden. Dessutom följa tillverkarens anvisningar om hur långt sprutan bör vara från kroppen vid tillämpningen (vanligtvis 8 till 12 inches).

4 Undvik drastiska färgförändringar. Gradvis ökande mörker tan kommer bidra till att undvika den "falska baka" utseende. Dessutom kommer eventuella brister från en mindre än perfekt spray tan vara lika självklart i en ljusare nyans, och misstag kan korrigeras med ytterligare garvning sessioner.

5 Dab omedelbart körningar eller mörka fläckar. För mycket spray tan tillämpas på ett område kan resultera i körningar. Snabbt blot överskottet produkt för att förhindra fläckar. Dessutom, om solbränna torkar med ränder eller mörka fläckar, använda lite citronsaft att lätta på området.

6 Tänk dig en professionell solbränna om detta är första gången försöker spruta solbränna. Spray tan bås är snabb, effektiv och privat, belägga dessa svåråtkomliga områden utan ett extra par händer. Var noga med att få tydliga instruktioner från skötare som ansvarar för maskinen innan garvning.

7 Bevara din spray tan. Förhindra din solbränna från gnugga på kläderna genom att vänta 20 till 30 minuter efter en behandling innan klär. Undvik att duscha efter en hel dag när du har solat och undvika exfolierande i flera dagar.

Tips

 • Om du garvning för en kommande händelse, vara noga med att spraya tan åtminstone en vecka före evenemanget så att du kommer att kunna rätta till eventuella misstag.
 • Bär löst sittande kläder de första timmarna efter en spray tan.
 • När du bär ett lock för att skydda håret i en solarium, lämna hårfästet exponeras eller du riskerar att ha en vit linje över pannan.
 • Förhindra irritation och säkerställa en mer enhetlig tan genom att raka cirka 8 timmar innan en solningen.