Hur gör du popcorn

Om du vill göra din fest skiljer sig från alla andra, är en karneval-stil popcorn maker det perfekta sättet att göra en vanlig fest utöver det vanliga. Men eftersom de flesta människor inte äger en popcornmaskinen, hyra en är nödvändig, men inte en betungande uppgift. Efter dessa tips kommer du att kunna hyra en popcorn maskin och börja det roliga.

Instruktioner

Hur man hyra en Popcorn Machine

1 Hitta en part butik i ditt område. En mängd olika partiuthyrning butiker har popcorn beslutsfattare finns att hyra. Priserna varierar. Se till dig att avgöra vad som kommer att ge dig den mest valuta för pengarna.

2 Bestäm vad du behöver. Popcorn beslutsfattare kommer i en mängd olika storlekar, med priser ökar med volymen av popcorn som kan göras. Om du har en liten träffas, behöver du inte spendera dina pengar för den största maskinen. Bestäm vad som är bäst för din sammankomst.

3 Titta på tillbehör. Priserna på vissa popcorn beslutsfattare inkluderar endast maskinen, medan andra inkluderar vagnen och förnödenheter som behövs för att göra popcorn och lådor för att hålla den i. Se till att du får allt du behöver för att göra den perfekta popcorn.

4 Tänk på din tid. Vissa uthyrning butiker leverera och ställa in maskinen för dig, medan andra kräver att du plocka upp och returnera popcornmaskinen. Beroende på hur snabbt du behöver maskinen eller hur mycket extra tid du har, kan det spela en roll i företaget du använder.

5 Räkna ut hur mycket utrymme du har för maskinen. Med annan maskin storlekar finns, måste du bestämma hur mycket utrymme du har för maskinen samt för alla extra tillbehör, innan du bestämmer vilken popcornmaskinen kommer att vara den bästa för att hyra för din fest.

Tips

 • Rengör popcornmaskinen innan du tillbaka den.

Hur man gör Popcorn Salt Flavors


Om du växer trött på intetsägande popcorn, sedan prova några små knep för att lägga pizazz till din favoritfilm tid mellanmål. Du kan lägga till en mängd olika smaker genom att blanda upp några enkla ingredienser för att göra det vardagliga extra-special. Använda det du redan har i din krydda skåp: prova gräddfil och lök, eller för extra krydda, Cajun kryddor för smaker som kommer att dyka!

Instruktioner

1 Gör en överraskande smak för dina gäster eller familj: lök-dill salt. Kombinera 1/4 kopp popcorn salt, 2 tsk. torkad lök flingor, 2 tsk. torkad dill ogräs och 1/4 tsk. vitlökspulver och vispa ihop. Strö på 3 qts. färdiga popcorn.

2 Ge din mellanmål en speciell smak genom att göra italienska popcorn. Blanda bara 1/4 kopp popcorn salt med 2 tsk. Italienska kryddor och blanda med 3 QTS. popcorn.

3 Koka ihop en verklig smak av Louisiana genom att göra din egen Cajun krydda salt. Blanda 1/4 kopp popcorn salt med 1/2 tsk. varje malen spiskummin, vitlök pulver, torkad basilika, torkad timjan, paprika, 1/4 tsk. svartpeppar och 1/8 till 1/2 tsk. cayennepeppar (smak), beroende på hur varmt och kryddig du vill ha din mellanmål. Kasta med 3 QTS. popcorn.

4 Gör en lätt gräddfil och lök toppning som kommer att bli en succé med dina tonåringar. Kombinera 1/4 kopp popcorn salt, 3 msk. gräddfil pulver, 2 msk. smör pulver och 1 tsk. lökpulver. Blanda i en skål stor nog att rymma 3 QTS. popcorn, gungade i popcorn några koppar åt gången för att belägga.

Oavsett hur dyrt det är, mikrovågspopcorn aldrig riktigt smakar som popcorn du får i biograf. Hemligheten ligger i hur du pop det - luft poppers och mikrovågor inte fungerar så bra - och i de särskilda ingredienser du behöver använda. Du kan behöva experimentera för att få blandningen helt rätt, men den grundläggande processen är ganska enkel, och kan bidra till att göra din filmkväll lite mer minnesvärd som följd.

Instruktioner

1 Hälla ett tunt skikt av hydrogenerad kokosnötolja på ytan av en metallskål. Du kan använda en mängd olika oljor till pop popcorn, men kokosolja är det som gör popcorn smakar som det gör på bio.

2 Hetta upp oljan på medelvärme. Sätt tre kärnor i pannan. När de dyker, täcka botten av pannan med kärnor. Placera inte mer än ett skikt eller du får en hel del gamla pigor eller unpopped kärnor); du kan alltid pop mer popcorn när du är klar med den första satsen.

3 Täck pannan, men lämna locket öppna en spricka. Skaka pannan och tillbaka, försiktigt men stadigt som oljan värms upp. Skakningen är nödvändigt att ordentligt pop popcorn.

4 Fortsätt skaka pannan som popcorn börjar pop. Lyssna på ljudet av smällande tills de börjar sakta: satsen är klar när du här en pop varannan eller tre sekunder.

5 Ta bort kastrullen från värmen och försiktigt avslöja den. Fyll en popcorn kopp halvvägs med popcorn, sedan strö den med pulveriserad salt och smör smaksatt toppning. Fylla resten av koppen med popcorn, strö mer salt och smör på toppen.

6 Förbered en kopp för varje person i gruppen, och äta den heta framför din favorit blockbuster.

Tips

 • Även om du kan tjäna biograf popcorn som du vill, kan du lägga till en touch av äkthet med biograf popcorn koppar. Du kan köpa dem på någon part butik eller på webbsajter som Popcorn Popper och hemmabio Express.
 • När du letar efter smör arom, hitta ett märke som består av hydrerad sojaolja. Den innehåller betakaroten, som är nyckeln till att tillhandahålla den biograf smak.
 • Kokosolja smakar så bra i delvis eftersom det innehåller mycket mättat fett, liksom smör toppning. Om du tittar på din vikt, anser undviker smör och matlagning popcorn med olivolja i stället för kokosolja. Du kommer inte att få biograf smak, men popcorn med bli friskare.

Hur Flavor & Season Commercial Popcorn


Oavsett om du är i biograf, på en baseballmatch eller uppkrupen i soffan, är popcorn den ultimata mellanmål att ha medan du tittar på en film eller det stora spelet. Samtidigt göra popcorn själv på spisen eller i en luft Popper kommer att smaka de färskaste, ibland du bara inte har tid att göra det från början. Du kan fortfarande njuta av väl smaksatt mikrovågspopcorn genom att lägga till extra smör eller din favorit kryddor så snart den är klar popping. Experimentera med kryddor från salta till söt att hitta popcorn smak du gillar bäst.

Instruktioner

1 Kasta med smält smaksatt smör eller smaksatt olivolja. Lägg din favorit krydda till smör eller olivolja, såsom vitlökspulver, citronpeppar eller kanel, och häll den på toppen av popcorn. Toss att belägga alla bitar.

2 Spraya med smaksatt matlagning spray. Välj matlagning spray som kommer i smaker som olivolja och vitlök som kommer att lägga smak till din smör.

3 Strö pulveriserad ost ovanpå popcorn. Efter beläggning av popcorn i en smör eller spray, kommer din favorit smak av ost i pulverform hålla perfekt till popcorn.

4 Strö över marken kryddor. Du kan hitta alternativ såsom kummin, paprika, cayennepeppar, dill och curry i kryddor skåp.

5 Lägg varm sås till popcorn. Om du känner för en liten krydda, strö lite röd het sås till popcorn och kasta att belägga. Du kan också lägga till röd paprika flingor för kryddor.

6 Strö socker och kanel ovanpå popcorn om du gillar din popcorn söt.

7 Ringla popcorn med choklad eller kolasås för en dessert popcorn.

Tips

 • Om du har en part, har en popcorn bar med olika toppings som, såsom oljor, matlagning sprayer, kryddor och söta såser så att alla kan njuta av popcorn hur de trivs bäst.

Ganska förbannat lätt att göra! Om du är fattig, kinesiska, eller bara dö för att ha en unik smak ris behandla, här är handledningen till att skapa den lilla hört talas om Popcorn Rice. Vad är Popcorn Rice? Kul att du frågar. Det är ris upphettas vid en hög temperatur, vilket orsakar insidorna till "pop", avslöjar samma textur som popcorn. Det är mycket krispigt och välsmakande! Jag ska lära dig hur man gör det.

Instruktioner

1 Ställ din eld på huset! Nej, gör inte det. Starta att stekpanna över spisen-top, smäll på en te-sked full av olivolja, och slänga i att ris. Normalt hela är en te-sked rätt mängd, men du kan lägga till eller dra ifrån detta belopp beroende på mängden av ris. Lägg inte för mycket, eller din ris kommer att bli mycket fet! Om du inte är i Mexiko, kommer du inte ha det.

2 Rör din ris om. Rör om ofta. Din ris färgen ska bli brun, uppvärmd, och yummers! Rör din ris nog att inte svärta det dock vara säker på att den gör pop. Rå ris är krispigt och äckligt! Usch! Rör för kanske en bra 5 minuter toppar, eller tills du kan se riset har dykt. Vid denna tidpunkt, kan du lägga till krydda. Mitt råd är LEMON Lucus. Säg vad!? Ja, det goda läcker smak grejer. Det är inte längre i USA så vitt jag vet, men du kan också ersätta det med Twang öl Salt. Salt är också genomförbart, men inte lika välsmakande. Annat än att, fungerar citron krydda bäst. Alla andra kryddor är genomförbart också.

3 Skulle du vara att försöka en mer "kryddig" smak, kan du göra detta ... Lägg till en nypa tabascosås innan tillagning. Tillsätt Tabasco sås i olivolja för att lägga till en hel känsla av kryddig i behandling.

4 Kanske du inte gillar kryddig, eller syrlig ... Tja, då du är ett missfoster. Sluta läsa och gå med i cirkusen. Eller ... Kanske du inte är en missfoster, och du njuta av "sweet" ...
Tja, det är också ett sätt att göra detta. Det är främst på exakt samma sätt som du lägger till kryddig i mixen. Det är dock rekommenderas starkt att du gör detta efter riset har lagts in i mixen. Gör detta med en mycket liten nypa smält honung. Smältande honungen är enkel, och om den inte smälter medan matlagning, kan du låtsas att du är en missbrukare, och tillsätt honung på en sked, för en snabb smälta. Bara kasta den över riset. När det är gjort, kommer det att bli en krispigt Popcorn textur med antingen en söt, syrlig eller kryddig smak. Om du är en vågar djävulen, göra alla tre! >: D

Tips

 • Inte bränner dig.
 • Rör ofta, men inte alltid
 • Du är fortfarande rekommenderas att gå med i cirkusen för att du är konstig.

Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper


Kommersiella poppers är utformade till pop stora volymer av popcorn i en kort tid. De finns i biografer, sportevenemang, insamlingar och någonstans att folk kanske vill en välsmakande behandla. En popper är i grunden bara en stor matlagning vattenkokare svävande över en anläggning område. Vattenkokaren värmer kärnorna tills intern ånga får dem att svalna och skur. Om du använder en popper för första gången, kan det verka skrämmande, men operationen är faktiskt ganska enkelt. Efter några övningsrundor, kommer du att slänga ut popcorn som ett proffs.

Instruktioner

1 Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper

Rengör insidan av Popper väl om den inte har använts nyligen.

Rengör insidan av Popper väl om den inte har använts nyligen. Du vill inte damm och skräp komma in i ditt popcorn.

2 Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper

Anslut den.

Anslut popcornmaskinen.

3 Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper

Tillsätt olja till grytan.

Tillsätt olja till kolven, vilken är upphängd från toppen av den Popper. Mängden olja som du använder kommer att bestämmas av typen och mängden av popcorn som du dyker. Oljebehållaren kommer att berätta hur mycket du ska använda.

4 Slå på värmen och motorbrytare. Värme switch värmer vattenkokaren till 350 till 400 grader, medan motorbrytare aktiverar en roterande agitator inuti pannan som håller allt i rörelse. Utan detta skulle oljan och popcorn bara sitta och bränna.

5 Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper

Tillsätt popcornkärnor.

Lägg popcornkärnor till grytan när oljan är uppvärmd.

6 Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper

Tillsätt salt.

Tillsätt salt till vattenkokare att smaka.

7 Stäng vattenkokaren lock för att förhindra värmeförlust som popcorn poppar.

8 Hur man gör Popcorn i en kommersiell Popper

Låt popcorn att svämma över vattenkokaren och spiller in uppehållsområdet.

Låt poppar popcorn att svämma över vattenkokare och spiller in i Poppers uppehållsområdet. De flesta poppers kommer med en värme ljus som håller denna popcorn varma och färska.

9 Stäng av vattenkokaren värme som knäppande börjar sakta.

10 Använd vattenkokare handtag att dumpa sin i uppehållsområdet när poppar har avtagit till en per sekund.

11 Stäng av motorbrytare för att stänga av omröraren.

Tips

 • Det är mycket lätt att stöta vattenkokaren och bränner dig. Var försiktig när du sätter dina händer.

Hur mäter jag Popcorn?


Popcorn är ett litet mellanmål normalt tjänat sötad eller saltad. Snack är hög i fiber och låg i kalorier, vilket gör det en önskvärd mat när bantning eller hantera din vikt. För att få en rättvisande kaloriräkningen eller för vissa recept, måste du mäta mängden av popcorn som du använder.

Klar Mätglas

Enligt Jane Kirby, författare till "Dieting for Dummies", ett glas eller klar plastmätglas fungerar bäst för att mäta poppade popcorn. Detta gör det möjligt att bestämma en noggrann mätning snabbt.

poppade popcorn

Placera poppade popcorn i en mätglaset och skaka det lätt att låta kärnorna sedimentera mot varandra. Tryck inte på toppen av popcornen eftersom detta bryter den och producerar en felaktig mätning. Popcorn bör vara i nivå med mätlinjen snarare än att skapa en rundad topp för den mest exakta mätningen.

popcorn Kärnor

Mätning un-poppade popcorn att bestämma popped avkastning är aldrig helt exakt, men hjälper för att avgöra hur mycket att göra. Använd en doseringssked att ösa upp un-poppade kärnor och nivå toppen genom att köra fingret över den. Två matskedar un-poppade kärnor ger vanligtvis tre till fem koppar popcorn, säger Kirby.

Hur man gör Popcorn Shrimp


Ingen tycks veta var eller hur popcorn räkor ursprung, men det är allmänt överens om att det hände i Cajun land. Den pigga och fritering av dessa beroendeframkallande, lagom storlek räkor nuggets stöder det. Den praktiska mest Cajun matlagning gör det sannolikt att dessa var räkor som var bruten eller för liten för att sälja och så kom hem för att bli kvällsmat för fiskaren familj.
Enkelt och billigt att fixa, det finns ingen anledning att gå till en restaurang och betala någon annan för att göra popcorn räkor för dig. Vara Cajun för en dag. Har några vänner över, fixa själv lite räkor, pop några öl och koppla av på verandan medan världen skyndar på utan dig. Låt de goda tiderna rulla.

Instruktioner

1 Låt minst 1/4 lb. räkor per portion, mer om y'all är avslappnad och hungriga. Skölj räkor och klappa torrt. Ler mot dem och öppna en öl.

2 Kombinera kryddor och dela på mitten. Tillsätt hälften av mjölet och hälften till brödsmulor. Sätt vardera i en separat skål. Vispa ägg grundligt i en annan skål. Dricka en skål för Justin Wilson Louisiana kock och humorist med ungefär hälften av den första öl.

3 Placera räkor åt sidan, då skål med mjöl, skål med vispade ägg och sedan skål med brödsmulor. Har cookie blad som sitter bredvid brödsmulor. Placera en hålslev framför varje skål. Sätt på lite zydeco musik och ta några fler klunkar öl.

4 Häll tillräckligt med olja i din panna för att komma upp till nästan 3 inches djupt. Sänk värmen till medium och värmeolja medan du Steg 5. Värm din olja till omkring 375 grader Fahrenheit. Avsluta första öl och öppna den andra. Placera den långt borta från den heta oljan. Dansa kort runt i köket.

5 Ta ca 1/4 kopp räkor och släppa till mjöl. Coat noggrant, sedan lyfta ut med första sked. Överför mjölat räkor till ägget skål. Coat noggrant och lyft sedan ut med andra sked. Flytta eggy räkor till ströbröd och rör om väl. Lyft breadcrumb täckta räkor med tredje sked, sedan överföra till pannan eller rack. Gör detta två eller tre gånger, drick några av de andra öl. Fortsätt tills alla räkor är belagda. Detta är det svåra, så låt inte någon se att du faktiskt har roligt.

6 Använd första sked för att överföra en sked räkor på en gång till den heta oljan. Koka räkor tills gyllenbrun och krispig. Räkor kommer att flyta när de är klara. Fry om en kopp räkor i taget, mer om pannan inte verkar trångt. Lägg ett par i taget så att oljan temperaturen inte sjunker för fort. Rör om då och då under stekning. De bör kokas i några minuter. Du vet med smak testa några ur varje parti. Låt dem svalna så att du inte bränna munnen.

7 Ta kokta räkor från olja och låt rinna av på hushållspapper eller tidning. Tvåa öl så snart alla räkor pågår. Salt räkor lätt så snart de kommer ut ur fritösen. Servewhile het med sås av ditt val, eller ingen sås alls. Avsluta din öl, om du inte redan har gjort. Öppna tredje öl, toast räkor och gå samla komplimanger.

Tips

 • Ersätta en halv kopp majsmjöl för ströbröd och lätt kombinera alla andra beläggnings ingredienser i en stor skål. Lägg en öl och, återigen, blanda lätt. Tillåta denna smet för att sitta i en timme. Häll alla räkor i smeten, sedan hämta en sked på en tid och plats i fritösen efter dränering av överskottet smet. Följ resten av anvisningarna bara de same.Vary kryddor enligt din smak. Passa dig själv att mäta cayenne.Your oljan kommer inte bo på en konstant 375 grader när du har börjat lägga mat. Sikta på ca 360 grader under stekprocessen.
 • Följ alltid normala försiktighetsåtgärder när djup frying.Watch värmen under pannan och hålla temperaturen så jämn som möjligt.

Filmkvällar med hemlagad popcorn är ett bra sätt att tillbringa kvalitetstid med familj och vänner. Om du har ont om tid, med popcorn görs i förväg och redo att vara uppvärmt när gästerna anländer kan vara ett idealiskt sätt att hålla alla nöjda utan ansträngning att använda en luft Popper när du försöker att underhålla. När du har färska popcorn som du inte vill kasta bort, men du är osäker på hur man sparar det är korrekt lagring avgörande för att förhindra extra fukt från att absorbera i kärnorna och förstöra den. Att förstå hur man lagrar popcorn när du förbereder det gör att du kan göra din popcorn i större mängder för att få det lätt tillgänglig för familj och vänner att njuta av.

Instruktioner

1 Låt popcorn svalna, hålla det borta från fukt.

2 Packa popcorn i en lufttät behållare och försegla den.

3 Placera den förseglade behållaren i frysen i upp till två veckor.

4 Värma popcorn i en 300-graders ugn i fem minuter för att lägga till kritan, eller ta med den till rumstemperatur innan du äter.

Hur man gör Popcorn From Scratch


Popcorn är bland de äldsta och mest populära sorter av majs, och kan dateras så långt tillbaka som 3600 f.Kr. När popcorn kärnan, eller frön, värms, fukten i omvandlas till ånga, som expanderar och orsakar kärnan att vända insidan ut, eller "pop". Detta recept ger tillräckligt popcorn att tjäna en eller två personer, som ett mellanmål.

Instruktioner

1 Häll 2 msk. av vegetabilisk olja in i en 4-qt. kruka och placera den på medelvärme i två till tre minuter, eller tills oljan börjar skimra. Lägga tillräckligt popcornkärnor till potten för att göra ett enda skikt på botten.

2 Sänk värmen till medium och täcka potten. Använd två grytlappar för att ta båda handtagen på vardera sidan av potten, när kärnorna börjar pop.

3 Skaka potten upp och ned över brännaren. Fortsätt tills mängden knäppande reduceras till mindre än en pop var 10 sekunder.

4 Ta bort kastrullen från värmen och ta bort locket. Vänta ett par minuter för att säkerställa popcorn är klar poppar helt. Smält 2 msk. av smöret i en liten kastrull på medellång låg värme.

5 Överför popcorn från potten till en stor serveringsskål och häll sedan det smälta smöret på toppen. Kasta popcorn med händerna för att säkerställa att det är helt överdragna med smör. Tillsätt salt efter smak, om så önskas, och servera genast.

Tips

 • Försök lägga olika kryddor kombinationer till popcorn. Försök 2 msk. av parmesanost, 2 tsk. vitlökspulver och 2 tsk. oregano för en god italiensk smak.
 • Ha alltid ett vakande öga på popcorn och aldrig lämna den obevakad. Tillagningstiden är kort, och om de lämnas på för ännu en minut eller två längre, kan det brinna.