hur förlänga armband

Hur man gör armband Av Ribbons


Oavsett om du kastar en fest och vill använda armband för att se vem som har betalt för att komma in, eller om du bara vill göra en enkel armband, kan ett band armband vara en trevlig hantverk projekt. Allt du behöver är några enkla att hitta material och du kommer att kunna göra så många armband som du behöver i en kort tid.

Instruktioner

1 Avslöja en bit av band från spolen och linda den runt handleden för att mäta hur lång tid det behöver vara.

2 Markera med fingret på plats på bandet där den nådde den andra sidan av handleden. Klippa bandet ca 1/2 tum längre att ge dig själv utrymme att placera kardborrband på ändarna.

3 Skär ett litet torg av kardborrband. Lossna på baksidan av en halv och hålla fast det till slutet av bandet.

4 Dra av baksidan av matchande bit av kardborrband och hålla den till den motsatta änden av den del av bandet. Se till att placera den på baksidan av bandet.

5 Linda bandet runt handleden och tryck ihop de två kardborrebanden.

Utforma ett armband för en man är ungefär som att designa ett armband för en kvinna. Med en mans armband är det viktigt att hålla sig borta från feminina mönster som blommor eller hjärtan. Mäns armband är större än kvinnors armband eftersom de flesta män har större armar.

Instruktioner

Hur man utformar ett armband för en man

1 Mät storleken på handleden du designar för.

2 Klipp bilder från tidskrifter av mäns armband du gillar. Använda dessa bilder som inspiration för din design.

3 Samla smycken gör prover för att bestämma vilka material du kommer att använda för armbandet. Använd tjockare material för en maskulin look. Tjock silver eller guld kedja, läder eller rep är alla idéer.

4 Titta på förslutningar för armbandet. Om du har en läderarmband ett kick kan vara lämpligt. Förslutningen bör vara tillräckligt tjock i förhållande till den armbandsmaterial.

5 Använda valda materialen som referenser, rita en bild av den design som du vill använda för ditt armband. Använd mätningen du tog tidigare för att dra armbandet att skala.

6 Rådgör med en juvelerare för att se om din design är tekniskt möjligt. Gör nödvändiga tekniska ändringar.

7 Ge din design till juvelerare för att bygga ditt armband.

Tips

  • Leta efter aktuella trender och stilar med för män armband design. Detta kommer att bidra till den kreativa designprocessen.

Hur man gör Armband Mindre


Från dyr klocka och ädelsten armband för handgjorda föremål, kan armband vara en uttrycks tillbehör för otaliga inställningar. Medan många armband skräddarsydd för just din handled storlek, och andra kommer i standardstorlekar (7 inches för kvinnor, 8 inches för män,) en del går i arv eller ges som gåvor och måste vara storleks justeras.

Instruktioner

Skruvas Pin Armband

1 Placera armbandet i ett skruvstäd för att undvika repor.

2 Placera en skruvmejsel avslutas i armbandet skruvöppning, normalt återfinns på en av sidorna av armbandet som både håller smycken tillsammans och bestämmer längden på armbandet (tätare är kortare och lösare är längre.) Vrid skruvmejseln, vanligtvis rätt att göra det hårdare och vänster för att göra det lösare, att se till att skruv drag.

3 Vrid skruven tills armbandet har storlek till rätt längd.

Split Pin Armband

4 Sätt armbandet i ett armband dimensionering blocket för att säkra den.

5 Sätt och skjut stiftet pusher i den rundade änden av länken stift.

6 Tryck pinnen hela vägen ut ur sitt spår i armbandet. En liten hammare fungerar om stiftet sitter fast.

7 Sätt tillbaka stiftet i önskad länk. Använd stiftet pusher att säkra den i facket.

Icke-Pin Armband

8 Leta länkar med förhöjda spetsar. Det bör finnas cirkulära utskärningar på plåten av de länkar som gör att du kan ändra storlek armbandet.

9 Skjut kopplingen till de förhöjda spetsarna nedåt så att den cirkulära utskärningen på länken passar en ny spets längre ned länken - vilket gör det mindre.

10 Lyssna efter ett klickande ljud som indikerar att länken åter fastsatt på sin nya spets.

Tips

  • Använda en scewdriver som har en bladbredd som matchar längden av slitsen.

Bluebirds är färgrika varelser. Titta på dessa vänliga fåglar från ditt fönster kan ge många timmars njutning. Blåsångare som ett hem med tak och väggar, därför om du vill locka Bluebirds, du kan helt enkelt bygga en. Men var och hur du hänga en bluebird hus?

Instruktioner

En plan för att hänga din bluebird hus vid rätt tid på året. Du kan använda Alla hjärtans dag i februari som en bra tidsfrist för hängande fågelholk. Om du har en hönshus hus från ett tidigare år, är detta också ett bra tillfälle att städa. Hängande fågelholk senast 14 februari inte tillåter fåglarna tillräckligt med tid att vänja sig vid det nya hemmet och bilda familj. Vanligtvis rör det kvinnliga i och väntar på att locka en hane. Fågelholk måste ställas in innan parning säsongen, som är i början av mars.

2 Planera placeringen av din bluebird hus. Några av de bästa platserna att hänga en bluebird hus är längs staketstolpar eller på stora äldre träd. En annan idé är att ha flera hus kantade i en rad eller grupperade i ett område. Om du lägger flera bluebird hus, sätta dem åtminstone tio fot isär eftersom fåglarna är privata varelser. Hang två hus rygg mot rygg för att locka sparvar, som också använder den här typen av fågelholk och agera som beskyddare och goda grannar till Bluebirds. Använd om möjligt öppna ytor bort från tjockare skogsområden att hålla fåglarna från att vara offer för andra fåglar eller ekorrar.

3 Face fågelholk mot kort gräs eftersom detta är en del av bluebird kost. Använd ett område där gräset växer till cirka 2 "i höjd. Face birdhousesna i en östlig riktning för att ge fåglarna värme när det blir kallare.

4 Med hjälp av en tak spik och en hammare, hänga bluebird hus i ögonhöjd. Spiken bör placeras på toppen av huset med baksidan i jämnhöjd med den post eller trädet. Detta gör att du kan kolla på huset varje vecka och rengör insidan med jämna mellanrum.

5 Rensa någon borste eller skräp runt Bluebird hus. Detta kommer att eliminera rovdjur från att klättra upp till fågelholk.

Efter att investera i en fin slips, vill du ta hand om det. Ett av de verktyg som har utformats för att hjälpa dig att behålla din stora tiesamling är oavgjort hängare. Även om det inte tar rocket science att räkna ut hur att hänga dina band på tie galge, finns det några icke-uppenbara tips som du behöver veta för att förlänga livslängden på din slips.

Instruktioner

1 Se till att drag hängare inte placeras i ett område som är utsatt för direkt solljus, eftersom direkt solljus kan orsaka slips att blekna.

2 Undvik att hänga din slips medan det fortfarande är "knutna." Knyt upp knuten för att förhindra permanenta rynkor.

3 Loop din slips jämnt över tappen. Placera slips så att den hänger på kanten av tappen inte är klokt eftersom tie lätt kan falla ut på golvet.

4 Undvik lämnar dina band på hängare för lång tid utan att flytta dem runt. Lämnar dina slipsar oberörd kan orsaka permanenta veck märken eller "avtryck" i din slips från tapparna.

5 Undvik att placera mer än en slips på en pinne för att hålla dem ser fräsch och rynkor gratis.

6 Avstå från att hänga dina stickade band på en tie galge, eftersom det stickade tyget tenderar att sträcka när hängde. De stickade banden bör i stället rullas upp från botten, smala änden först och placeras i en låda.

Hur att stänga en Chainmail Armband


Ringbrynjor är kläder eller smycken gjorda av samverkande flera små slingor av metall, så kallade länkar, i en tät mesh. Även ursprungligen utformad som en typ av rustning för att skydda mot närstridsvapen, är ringbrynja nu bärs som ett sätt uttalande, såsom med kedja armband. Montering av smycken anpassas från rustning, kedja post armband är inte mycket elastisk. Detta gör att stänga ditt armband med ett spänne att föredra att bara förregling den första raden med den sista raden som ett armband utan lås blir löst, eftersom det måste vara tillräckligt stor för att passa över din hand.

Instruktioner

1 Gå länkarna i ditt armband i stil eller mönster som du väljer tills armbandet är önskad längd. För att testa din längd, sätta krok och ögla av din lås i stängt läge och trycker den ena änden av armbandet till varje halva av spännet. Det är viktigt att faktor i längd skapas av lås annars din armband kommer att hamna alltför länge.

2 Vrid den sista raden av länkar i ena änden av armbandet så att klyftan i länkarna pekar bort från resten av armbandet

3 Grip en länk som en av spännet bitar kommer att knytas till med två par tänger. Tången ska gripa vardera sidan av klyftan i länken.

4 Slå en hand ifrån dig och en hand mot dig, vilket gör att länken för att dela öppna på klyftan. Upprepa för ytterligare ändlänkar på sidan av armbandet om spännet kräver mer än en länk som skall säkras.

5 Passera de öppna länkar genom basen på änden av spännet kopplas bort.

6 Ta tag i båda ändarna av en öppen förbindelse med tången, sedan vrida händerna mot varandra för att stänga länken. Upprepa för de återstående öppna länkar om att säkra att flera länkar.

7 Öppna länkarna på den andra änden av armbandet behövs för att säkra den andra halvan av spännet, passera de öppna länkar genom spännets bas och nära för att säkra.

Hur att stänga en Pandora armband spänne


Charm armband och halsband går tillbaka till forntida Egypten. Egyptierna hade charm armband och halsband som skyddande sköldar för att avvärja onda andar och få sin rättmätiga plats i livet efter detta. Idag, berlockarmband fungera som ett viktigt modeaccessoar bland människor i alla åldrar. Pandora ger en unik twist till traditionella berlockarmband med sin hemliga lås. De hemliga lås blandningar med charm för att skapa en smidig flödande bit, men använder lås kan innebära problem. Om du planerar att köpa en Pandora bit, måste du förstå hur man öppnar och stänger spännet.

Instruktioner

1 Placera spetsarna av dina miniatyrer eller Pandora lås hållaren i den lilla skåran på sidan av den runda fat slutet av spännet. Den pipa änden liknar en Pandora pärla.

2 Applicera fast, men lätt tryck för att öppna låset. Spännet öppnar för att avslöja en urholkad kammare med en liten skåra vid basen av spännet.

3 Placera liten boll spets änden av armbandet i spåret.

4 Kläm pipa änden med tummen och pekfingret. Spännet kommer snäpp.

Hur man gör Armband


Handgjorda armband kan se artsy eller elegant, beroende på smycken design. Det finns så många sätt att göra armband, från att bilda din egen manschetten armband av metall till stickning tråd i komplicerade mönster, från att göra en tråd lindade armband att knyta en enkel läderrep runt handleden. Här får du lära dig hur man gör traditionell hantverkare pärla armband med distansspännen. Växla spännen är den idealiska spänne för armband, eftersom de är lätta att få på en hand. Du kan också använda en karbinhake eller en låda lås, om du föredrar. Detta armband konstruktionen kräver 0,024 tum wire såsom Accu-Flex eller Soft Flex. Detta är en tjock och hållbar wire idealisk för armband, som armband tar mest slitage av någon form av smycken. För mer delikat, formell-tillfälle stilar, använder 0,019 tum wire. Om designen inkluderar pärlor, som har mycket små borrhål, använd 0,014 eller 0,012 tum tråd.

Instruktioner

1 Skär 0,024 tum wire till 11 inches, med hjälp av flush fräsar. Detta kommer att göra en standard 7 1/2-tums armband. Om handleden är större, tillsätt 3 till 4 inches till handleden storlek och skär kabeln till den längden.

2 Gänga en ände av smycken tråd in i en wireklämma, sedan rakt in i den lilla ringen på baren delen av stavlås. Loop kabeln tillbaka wireklämman. Baren delen av togglelås nu löst fäst vid wire. Platta wireklämman och fäst stången genom att klämma crimp mellan kedjan-tång.

3 Trä tråd med ett sortiment av pärlor. Använd fokus pärlor och distanspärlor --- som är små pärlor som kvitta större, mer framträdande pärlor --- i något mönster du gillar. Gänga några små pärlor först, eftersom stången änden av stavlås kommer att behöva böja tillbaka för att fästa på ringen, och större pärlor skulle komma i vägen. Sluta gäng när armbandet är cirka 7 inches lång, mätt med bar ligger i rät vinkel mot strängen.

4 Fäst ringen på armbandet. För att göra detta, loop den lösa änden av beading tråd på de återstående crimp pärla, sedan i den lilla ringen på ringen del av stavlås. Loop kabeln tillbaka genom wireklämman som tidigare.

5 Testa sin längd armband runt handleden, medan armbandet är tillfälligt fäst så här. Om den är för lång, avlägsna överskott av pärlor, och om det är för kort, lägga till fler pärlor. Sedan slinga runt krusning och växla igen och komprimera med kedjan tång, säkra armbandet.

Tips

  • Du kan använda pläterad crimp pärlor, men silver crimp pärlor eller guld crimp pärlor tenderar att hålla bättre. Ta hand om ditt armband genom att undvika att bli blöt och med en mjuk, torr putsduk för att rengöra den. Håll alla naturliga pärlor som pärlor eller korall av solljus. Låt inte parfymer eller kemiska sprayer komma på naturliga eller ädelsten pärlor. Polska sterling silver pärlor med en behandlad putsduk. Använd inte behandlade dukar på silverfat eller guldplätering.

Hur man justerar Citizen Armband


Medborgare klockor funktionen många typer av metallklockarmband, som ansluter vid länkarna på olika sätt. Varje kan justeras med antingen den medföljande Citizen dimensionering verktyg eller gemensamma hushåll verktyg, såsom en tång eller pincett. För att justera medborgaren klockan bandet eller armband på armen, helt enkelt ta bort stiftet eller bladfjädern, som håller metall länkar samman. Efter de nödvändiga kontakterna tas bort, länka armbandet tillbaka tillsammans och prova klockan på. Hålla alla de borttagna länkar och stift, ifall du vill lägga till mer längd till klockan i framtiden.

Instruktioner

Snap-Type Watch Band

1 Linda metallen länkad Citizen klocka armband runt handleden och mäta den perfekta passformen. Bestäm hur många länkar måste tas bort, ta bort klockan från handleden.

2 Sätt den lilla tunna änden av Citizen dimensionering verktyget i stiftet platsen på sidan av armbandet länk du vill ta bort. Tryck på kalibreringsverktyget i stiftet, eller den lilla metallstaven som håller länkarna samman och skjut stiftet ut på andra sidan helt.

3 Ta tag i två unhinged förbindelser med varje hand. Dra upp på en länk samtidigt som du trycker ner på den andra; vrida dem ifrån varandra, sedan böja den länk som du vill ta bort mot spännet sidan av länkarna för att haka dem.

4 Upprepa steg 2 och 3 tills du har tagit bort önskat antal länkar från armbandet.

5 Hook en öppen länk till den sista öppna länken på klockan och böja tillbaka att sätta ihop armbandet. När länken är insatt och stift spåren är inriktade på båda länkar skjuter stift genom de två länkarna.

Leaf Spring Watch Band

6 Fäst klocka armband på armen och bestämma hur många länkar måste tas bort för att tätt passa armbandet på handleden. Ta bort klockan från handleden och vänd den upp och ned.

7 Tryck pincetten mot bladfjädern i den första länken du vill ta bort. I slutet av bladet sprinkler poppar ut på sidan av länken. Ta tag i huvudet av bladfjädern med pincett och dra den från dess plats.

8 Vrid länken uppåt och bort från resten av länkarna.

9 Upprepa steg 2 och 3 tills alla önskade fjädrar tas bort.

10 Fäst de två öppna ändar länkar till varandra för att slutföra armbandet. Rikta in bladfjädern hål både länkar och plocka upp bladfjädern med fingrarna. Tryck på den lilla änden av bladfjädern i toppen av bladfjädern hål och tryck in den tills den glider helt på plats. Om det behövs, använd en tång för att infoga bladfjädern.

Hur att stänga en Bodice med knappar


"Bodice" är en annan term för det övre partiet av en klänning. Om du har sytt din egen klänning, har du olika alternativ för hur man stänger livstycket på klänningen. Du kan använda ett blixtlås, hakar och ögon fästen eller knappar. Om du gör en antik ser klänning, såsom en kostym för en renässans Fair, är det bästa alternativet att använda knapparna för att stänga livstycket. Stänga en klänning med knappar är lätt även för början avlopp.

Instruktioner

1 Mät knappen. Längden på knapphåls lika med diametern på knappen, tjockleken på knappen, plus 1/8-tums extra.

2 Trä hålet i din spolkapseln om symaskinen är spolen har ett hål. Trä det hela knappen fattandet för att bibehålla spolen spänning.

3 Fäst en knapphålsfoten till din symaskin. Justera reglaget till korrekt mätning av knapp, som är diametern på knappen, plus tjockleken, plus 1/8-tums extra. Knapphålsfoten gör sömmen runt knapp, vilket kommer att hindra den från att nötas när den skärs upp.

4 Sy tills reglaget på knapphålsfoten indikerar att sluta. Tryck sedan på backmatningsknappen på din maskin. Sömmarna bildar den vänstra sidan av knapphålet.

5 Sy tills knapphålsfoten flyttar tillbaka upp mot toppen av knapphålet. Detta är början av den högra sidan av knapphålet. Om du har en automatisk symaskin, bör knapphålsfoten automatiskt göra slutföra den högra sidan av knapp när du lyfter foten från pedalen.

6 Upprepa steg 4 och 5 tills du har så många knapphål som du behöver.

7 Sätt stift på toppen och botten av knapp så att de är vinkelräta mot knapphål. Gör ett litet snitt i mitten av knapp hjälp av sprättkniv. Skär mot toppen, klipp mot botten. Upprepa för alla knapphål. Sätt knapparna.

Tips

  • Kvinnors livstycken har traditionellt knappar sydda på vänster sida.