hur bygger man hönsburar

Hur bygger man en anpassad Snake Tank?


Många orm djurhållare väljer att bygga sina egna orm burar, kanske för att de skulle föredra en anpassat utseende eller vill specialfunktioner som färdigköpta burar inte har. Materialen, tankstorlek och värme eller belysningselement som krävs är alla baserade på vilken typ av orm som bebor buren.

Instruktioner

1 Bestäm lämpliga byggmaterial. Till exempel kommer en glastank med ett lock skärm inte är lämpligt för en brasiliansk regnbåge boa, eftersom den inte kommer att upprätthålla den nödvändiga fuktigheten. Det skulle fungera bra, men för en majsorm. En regnbåge boa kommer att göra bäst i en plastbalja med en solid lock och ventilationshålen på sidorna. Om ormen är en större arter, som en boaorm eller Burmese Python, är en stor bur av melamin det bästa valet. Melamin, plast badkar eller gjuten plast caging är bäst lämpade för fuktälskande ormar, medan ormar från torrare, mer torra områden kommer att göra bra i glasbehållare eller anpassade trä burar.

2 Skapa en dörr i buren. Plaströr eller höljen som kommer med lock kommer inte att kräva en extra öppning. Annars måste du skapa en dörr genom att fästa på framsidan av buren med gångjärn, samt ett lås så att den inte lätt kan öppnas.

3 Ventilera ormen bur. Ett glas tank med ett lock skärm kommer att ha tillräcklig ventilation genom locket, men burar tillverkade av melamin eller plast badkar kommer att kräva ytterligare ventilation. Detta kan uppnås genom att installera en ventil som köpts från ett hem järnaffär eller genom att placera screening över öppningar i buren.

I plast tubs för ormar som behöver högre luftfuktighet, hål borras in i sidorna av badkaret kommer att upprätthålla fuktigheten mycket bättre än ventilation på toppen.

4 Värm buren. En värmedyna kan fästas vid botten av buren, eller en värmekabel kan uppträdda längs områden av buren där ormen kan täta. Arter som kungspytons kommer att tillbringa sin tid i närheten av botten av buren, medan trädarter som gröna träd pyton kommer att tillbringa sin tid nära toppen.

Värme ljus bör inte användas eftersom de kan torka ut buren, och ormar behöver magen värme, inte omgivande värme, för matsmältningen.

Tänk på att en termisk gradient måste skapas, vilket gör en ände av buren varmare än den andra. En värmegradient tillåter kallblodiga orm för att värma upp eller kyla ner som det vill.

5 Ljus buren, som är lämpligt. Ormar behöver inte någon extra belysning, och som nämnts, kan varmare ljus torka ut buren. Men om rummet där ormen buren blir är mörkt eller ormen är tänkt att visas, är lysrör inte mycket varm och kan hållas på 12 timmar varje dag för att simulera naturligt solljus. I de flesta fall kan en öppning skäras i toppen av buren, trådnät placerat över den och ljuset placeras över mesh. Det är viktigt att inte låta ormen att komma i direkt kontakt med ljus för att förhindra brännskador, även med kallare lysrör.

6 Tillsätt substrat till buren. Underlaget är vad ormen kommer att sitta på när inne i buren. Det kan vara pappershanddukar, kokosskal, asp spån eller astroturf, till exempel. Du kan välja underlaget, även om vissa håll fukt bättre än andra. Vid denna punkt, kan dekorationer även sättas till buren. De flesta ormar kommer att kräva något att gömma sig under, och trädarter i synnerhet nytta av grenar eller pluggar som de kan spole runt.

Hur ska man gå på ett äventyr sent på natten. Om du råkar vara turen att leva i en stad som aldrig sover, kan det vara lite ovanligt att komma med något roligt att göra efter din stad stänger för kvällen. Men om det är sent och du och dina vänner vill gå ut för en sena äventyr, det finns alltid något roligt att göra, oavsett vilken tid det är.

Instruktioner

1 Besök din lokala sent på kvällen kafé och ta med dina vänner på äventyr. I brist på ett kafé, gå till din lokala 24-timmars diner och irritera en servitris för ett par timmar. Det är fantastiskt hur mycket kul du kan ha att tala om ingenting med några goda vänner sent in på natten.

2 Kontrollera Internet eller papper för lokala arenor. De flesta nätter, det finns en ordentlig band som spelar någonstans och ofta finns det lite eller ingen täckning för att komma in. En bar är alltid ett bra ställe att hitta lokala band på någon viss natt, och du kan också roa dig med drinkar och dart och allt annat som bar har att erbjuda.

3 Spela biljard. De flesta städer har åtminstone en sen natt Jättens plats, och några spel av pool kommer att hjälpa dig och dina vänner avvärja tristess.

4 Ta en enhet. Gå vilse på småvägar och tillbringa de närmaste timmarna som försöker hitta tillbaka till civilisationen. Kontrollera att du har gott om gas, en telefon och en karta gömt någonstans i fall du verkligen gå vilse om du inte vill att det ska vara hela natten.

5 Vandra genom en 24-timmars stormarknad om allt annat misslyckas. Beroende på dig och dina vänner, kan du få sparkas ut, men tills du gör det kan röra med leksaker i barnen gången, missbruka kundvagnar, och använda olika lagra objekt som rekvisita för att göra varandra skratt innan du blir ombedd att lämna.

Flyget är allt annat än jämna dessa dagar, men med lite hjälp, ta sig igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen smidigt är lätt. Upprättande och veta hur vad man ska ha går en lång väg mot fortkörning dig igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen linjen.

Instruktioner

1 Har din pass eller nationellt ID i handen eller fickan. Säkerhet linjer är lång men kan röra sig snabbt. Förbereds för ID-kontroll är en bra start.

2 Bär vätskor i flaskor mindre än 3 uns. All vätska i en flaska som är markerad som ursprungligen innehåller mer än 3 uns är inte acceptabelt, oavsett hur mycket är i det.

3 Klä för flygplatssäkerhetslinjen genom att bära slip-on skor inklusive strumpor för att hålla nakna fötter från att röra smutsiga flygplats golvet. Lämna smycken, bälten och allt annat som kan utlösa metalldetektorer säkert i väskan.

4 Ta din bärbara dator så fort som möjligt och placera den i sin egen bricka. Ta ut spelkonsoler samt och placera dem i en separat fack.

5 Packa snyggt så TSA agenter kan söka påsen så fort som möjligt i händelse av djupare screening. Organiserade påsar gör också identifiera väskor innehållet lättare från scanning utrustning för att hjälpa till att hålla från genomsöks.

6 Håll så lite som möjligt i fickorna innan screening. Placera förändring, klockor och andra metallföremål i handbagage innan det blir i linje. Håll lösa sedlar i fickan genom säkerhetsprocessen, eftersom det inte kommer iväg detektorerna.

Costa Verde utanför Lima, Peru är en idealisk plats för att lansera en hängglidare. Med ständiga vindar från Stilla havet och branta svarta vulkaniska klippor och med en expert utbildning, kan du vara souring timmar ovanför staden Kings. Researrangörer erbjuder både nybörjare och avancerade kurser. Oavsett om du vill åka tillsammans med en professionell eller glida på egen hand, kan du sväva med fåglarna på din resa till Lima, Peru. Även turister bara besöka för en dag kan rida tandem för en femton minuters spänningen. Det finns inget bättre sätt att turnera Lima än ett par hundra fot i luften.

Instruktioner

Hur ska man gå Hang Gliding i Lima, Peru

1 Kontakta lokala skärmflygning företag före resan att ordna hyra av utrustning eller kursinformation. Det finns ett par detta bolag noterade i avsnittet Resurser nedan denna artikel. De kan kontaktas via Internet eller genom ett långväga samtal till Peru.

2 Bestäm om du vill hyra utrustning eller ta en klass. Hyran utrustning varierar från researrangören kostar runt ett par hundra dollar. En enda tandem åktur med en instruktör kan kosta runt $ 50 för femton minuter.

3 Ta en dag klass om du planerar att ha en kort vistelse i Lima. Du kommer att rida en tandem glidflygplan om du är nybörjare. Ta en vecka lång kurs så att du kan vara certifierade för att driva en segelflygplan på egen hand. Du kommer att tjäna ett intyg från peruanska Association of Free Flight.

4 Ordna med transport till Costa Verde i Miralfores District of Lima, Peru. Detta är den punkt där researrangörer och privatpersoner kommer att lansera sina para-segelflygplan från klipporna. Cab turer är ca 45 minuter från den internationella flygplatsen och kostar cirka femtio dollar. En taxiresa från hjärtat av Miraflores är ungefär fem minuter och tre dollar.

5 Oavsett om du hyr ett segelflygplan eller ta en tandem flygning utanför Costa Verde, kommer utsikten att bli densamma. Magnifik utsikt över de svarta vulkaniska sandstränder, branta klippor kantar Stilla havet, surfare kö deras nästa vågor och fyrar som skjuter ut i havet.

Tips

  • Du måste vara minst 14 år gammal med med föräldrar undertecknade tillåtelse att glida i Peru. Du bör vara vältränad och bära tunga stövlar för att skydda dig för landning.
  • Se till att du ser licensen för researrangören du bokar din första glid erfarenhet. De måste ha licens för att driva en tur.

Det finns tusentals resor webbplatser på Internet, varje säger att de har det bästa erbjudandet på hyrbilar. Så hur kan du hitta de bästa hyrbil priserna på webben? Först av allt, bestämma vilken typ av uthyrning du letar efter. Behöver du en enkelriktad hyra, eller kommer du att återvända till samma plats? Vilken storlek fordon behöver du? Vill du ha en standard eller automatisk växellåda? Vill du kräver några andra extrafunktioner, såsom GPS eller bilbarnstolar? Läs vidare för pengar att spara råd.

Instruktioner

Hur hittar man den bästa bil Hyrpriser

1 Gå till ett par av de "stora" resesajter såsom travelocity.com, expedia.com eller orbitz.com. Välj helt enkelt "biluthyrning" och ange dina kriterier. Varje plats kommer att föra tillbaka resultat, och detta kommer att ge dig en uppfattning om de priser som laddas.

2 När du har granskat de priser, besluta vilka hyrbil företag som du vill använda. Priset kan inte alltid vara den bästa faktorn. Utvärdera eventuella specialerbjudanden, uppgradera erbjudanden och körsträcka avgifter. Vissa människor är mer bekväm fastnar ett nationellt varumärke, såsom Enterprise, Hertz eller Avis. Du kan spara mer pengar, men kommer med en lokal eller mindre företag. Försök carrentalexpress.com, en webbplats som jämför priserna på självständigt ägda biluthyrnings organ.

3 Efter att ha beslutat vilken hyrbil företag du vill använda, gå direkt till företagets hemsida och utför samma sökning. Ofta kommer priserna vara billigare om du bokar direkt på deras webbplats.

4 Kontakta din resebyrå. Resebyråerna får specialerbjudanden och prissättning som inte kan hittas på Internet. Du har också den fördelen att om du behöver hjälp eller om något går fel när hyra bil, kan resebyrån vara din advokat.

Hur hittar man den bästa Vattenfall i St Lucia


St Lucia, en av de mest tropiskt grönskande öar i Västindien kedjan, skurar från havet med dess rika vulkaniska berg och vattenfall. Detta 238-kvadratkilometer paradis har några av de mest utmanande regnskog naturstigar och fjällvandringar runt, men det finns alltid en läcker vattenfall i närheten för att uppdatera och fylla din kropp, sinne och själ. Några ögonblick av lugn i en pool under dessa syrerika vattnet kan minska stress, förbättra andning och vitalisera din kropp.

Instruktioner

Hur hittar man den bästa Vattenfall i St Lucia

1 Promenera genom Diamond botaniska trädgårdar och Falls. Dessa vackra trädgårdar ursprungligen beställdes av Ludvig XVI när han upptäckte de terapeutiska värden för mineralrika vattnet under franskt styre på ön på 1780-talet. Trädgården och Falls ligger i den charmiga staden Soufriere, inbäddat mellan Piton bergen. När ni kommer till huvudporten, ta en lugn promenad genom oklanderlig trädgårdar av tropiska växter. Inbäddat bland frodiga blad är en viloplats med ett mellanmål butik, toalett och omklädningsrum. De mineralbad gränsar detta område och är otroligt avkopplande och hälsosam. Lite längre ner den väg du kommer till den fantastiska Diamond Falls. Tyvärr är det inte tillåtet att bada i dessa fall, men de presenterar ett fint foto tillfälle.

2 Vandra genom fantastiska grönskande spår att Toraille Falls och du kan inte låta bli att bli förvånad över den bländande samling av tropiska färger längs vägen. När du når den otroliga 50 fot vattenfall, hittar du omklädningsrum och picknickbord i närheten för din bekvämlighet. Toraille ligger nära Soufrière på väg till byn Fond St Jacques.Contact Hilary Charlemagne för mer information på 459-7473. Du kanske vill begära en guide.

3 Hur hittar man den bästa Vattenfall i St Lucia

Ta en trä käpp vid porten till Piton Falls, betala en liten upptagande och vandra ned en trädgård väg att bada i en varm mineraliska pool drivs av en härlig forsande vattenfall. Det finns tre pooler här: en matas av vattenfallet på en trevlig varm temperatur; en annan sektion angränsande som är en svalare, uppfriskande temperatur; och en tredje som är en mycket varm pool, en naturlig badtunna. Vattenfallet härstammar från endast 30 eller 40 fot i den första poolen och vattendjupet är om midjan hög så det är en perfekt plats för att uppdatera från en dags vandring eller turnera ön. Vandrare fallande närheten Petit Piton använder ofta detta som ett terapeutiskt rastplats. Piton Falls är en mycket vacker plats strax utanför vägen till Jalousie Hilton Hotel, nära Soufrière.

4 Kontakta Skogsavdelningen på 758-450-2231 för mer information och guider till några av de andra vattenfall i Soufrière regionen, inklusive Coubaril, Spike och Nya Jerusalem som är lite svårare att nå.

5 Hur hittar man den bästa Vattenfall i St Lucia

Kör sydost från Soufriere, till Choiseul och Balenbouche Estate. Saltibus Falls, ca 20 minuter från Balenbouche Estate, är på ett spår längs floden Doree namnet Mount Grand Magasin historiska och naturstig. För guider och information, kontakta Saltibus Tour Guide Association vid 758-455-1307 eller 455-1239. Lägg märke till hur floden Doree och havet möts som en.

6 Tillbringa dagen på Latille vattenfall, som ligger på den östra kusten av ön och omgiven av en vacker ört och blomma trädgård väg som leder till fallen och simning hål. Detta är en magisk plats att tillbringa dagen, vara säker på att få snacks och drycker och koppla av i denna naturliga lilla vattenparken. Detta vattenfall är en av de mest tillgängliga gör det en härlig plats för familjer att slappna av och picknick.

Tips

  • Var redo. Bära baddräkt under dina shorts samtidigt turnerade ön. Du kommer att vara redo att hoppa in när stämningen slår.
  • De flesta av dessa fall är belägna i områden där bladverk är mycket tät. Vidta försiktighetsåtgärder mot eventuella theives lurar. Lämna alla värdesaker kvar på hotellet eller på ditt skepp. Hyra en guide rekommenderas starkt.

Hur ska man gå till Harrods. Harrods varuhus i London, England, är en av de största och mest kända butikerna i världen. Sedan 1849 har det sålt mest något en shopper kan önska, inklusive cigarrer, sadlar och bröllopsklänningar. Om du vill besöka Harrods, måste du veta hur man kommer dit, när man ska gå och vad man ska göra.

Instruktioner

1 Vet dagar och tider Harrods är öppen. Under sommaren (juli och augusti) Harrods är öppen för utökade timmar. Primärminnet är öppet från 10:00 till 21:00 på måndag till lördag och från 12:00 till 18:00 på söndag. Livsmedelshallar öppna en timme tidigare måndag till lördag. Resten av året, inklusive helgdagar, är Harrods öppet från 10:00 tills 08:00 måndag till lördag. På söndagen, timmarna är från 12:00 till 18:00 Livsmedels hallar öppna en timme tidigare och stänger en timme senare måndag till lördag. Besök den officiella Harrods webbplats (se resurserna nedan) till dubbelkolla driftstimmar för den dag du planerar att besöka.

2 Använda kollektivtrafiken för att komma till Harrods. Ta tunnelbanan och använda Brompton Road stopp på Piccadilly-linjen. Om du åka buss, välja en av följande vägar: 9, 10, 14, 19, 22, 52, 74, 137, 414 eller C1. Om du kör, har Harrods plats parkerings, men tänk på att butiken ligger i London trängselskatt polisstation.

3 Planera din shopping utflykt. Harrods har sju våningar, som alla erbjuder frestande läckerheter till shopper. Plocka upp en karta i butiken eller besöka Harrods hemsida och skriva ett ut. Du hittar herrkläder på nedre våningen. Den berömda charkuterier (en butik där skinka, korv eller pastejer säljs), fromagerie (ost) och konditorer är alla på bottenvåningen. Den första våningen finns damskor och mammakläder. Du hittar hem och trädgård objekt på andra våningen. Den tredje våningen har möbler och sängar; fjärde våningen har barnartiklar och femte våningen innehåller sportartiklar.

Hur kan man förhindra vägglöss i Hotell


Vägglöss är små insekter som livnär sig på blod. De är vanligt förekommande gömd i människors säng och de kommer ut på natten för att äta. De är mycket svåra att bli av med eftersom de kan resa på människors kläder och bagage. Eftersom ett hotell inte kan inspektera varje gäst och arbetstagarens kropp som kommer in genom dörren, är det bästa man kan göra förhindra en stor vägglus angrepp.

Instruktioner

Hur kan man förhindra vägglöss i Hotell

1 Innesluta alla madrasser och fjädrar låda i en vägglus säker madrassöverdrag.

2 Undvika att köpa begagnade madrasser och begagnade möbler.

3 Använd metall sängramar snarare än trä.

4 Hyr en vanlig skadedjursbekämpare som inte bara sprutar för kackerlackor och möss, men även vägglöss.

5 Tvätta och torka alla lakan och täcken i varmt vatten och torka med hög värme när en gäst checkar ut ur rummet.

6 Uppföljning av varje vägglus klagomål från gäster och arbetstagare och Spraya på rummet och rengör noggrant.

7 Inspektera alla rum på en regelbunden basis, inklusive väggar, mattor områden, möbler och sängar. Leta efter tecken på vägglöss, såsom bruna fläckar, som vanligtvis är torkade blodet från senaste matning.

När du besöker Ocean City, Maryland gäster kommer till stranden stad av många skäl. Några kommer för stranden, andra kommer för strandpromenaden och spel, och andra kommer att besöka barer. Oavsett anledningen till att du besöker Ocean City, Maryland du måste eat.This guide hjälper dig att hitta några av de bästa restauranger att äta på, beroende på vilken typ av restaurang som du letar efter. Ocean City, Maryland har många olika typer av restauranger att välja mellan. Du måste veta var du ska leta efter de bästa att äta på.

Instruktioner

Hur hittar man den bästa Ocean City, Maryland restauranger

1 Titta i de lokala rabatt tidskrifter som de flesta hotell erbjuder. Många restauranger kommer att erbjuda allt från 50 procent av en entree om du betala fullt pris för en fri aptitretare eller dessert i dessa tidningar. Bara klippa kuponger och ta den med dig till restaurangen för att lösa det.

2 Sök efter billiga måltider på strandpromenaden. Jag skulle inte rekommendera någon av de restauranger som serverar en fullständig måltid på strandpromenaden i Ocean City, Maryland. Dessa restauranger tenderar att vara friendly och deras delar tenderar att vara små. Väntetider är överdrivna också. Vad strandpromenaden i Ocean City, gör Maryland bäst för måltider är pizza, subs, och pommes frites. Du hittar dessa på läktarna längs strandpromenaden.

3 Ät på allt-du-kan äta buffet restauranger ett par kvarter från strandpromenaden och norr om 20th Street. Dessa är de där du är mest sannolikt att hitta fyndpriser, eller åtminstone vad gäller närmast förhandla priser i Ocean City, Maryland för bufféer. Betala inte mer än $ 20 för en allt du kan äta buffé för vuxna. Tänk på att kungskrabba inte är lokalt fångad, så att inte få luras i av allt du kan äta kung krabba eller Alaskan krabba ben. Det enda undantaget från denna regel är de restauranger som har allt du kan äta Maryland Blue Crab. Vid dessa restauranger får du betala upp till $ 30 för att allt du kan äta Maryland Blue Crab speciell. Tänk på detta speciella är endast värt det om du har ett par timmar att arbeta med att plocka dessa krabbor ren som du äter dem.

4 Sök efter färska skaldjur restauranger på Bayside. Restaurangerna nedan 4th Street längs Assawoman Bay har mycket bra fisk och skaldjur. Många av detta tillhandahålls från de lokala fiskarna. Så, om du vill njuta av färska skaldjur är detta rätt plats att gå, om du inte vill köra längre norrut i högre numrerade gatorna i Ocean City. Tänk på att hummer och räkor inte lokalt fångas dock, och inte heller är Mahi Mahi. Inte falla offer för restauranger som hävdar att det är och tar ut en arm och ben för det.

5 Välj en restaurang för fina middagar norr om 40th Street. I allmänhet det är där du hittar bättre fina restauranger. I Ocean City, Maryland jag inte kan rekommendera alla fina restauranger längs strandpromenaden. Väntetiden för dessa restauranger tenderar också att vara lite mindre än restauranger söder om 40th Street, eftersom dessa restauranger är inte inom gångavstånd för publiken på dagsturer. Du kan hitta restauranger som serverar kvalitet italienska, skaldjur, och några bra grill samt i detta område av staden. Det finns några restauranger som har klädkoder i Ocean City. Även restauranger som genomsnitt över $ 40 per person som Fagers Island Restaurant har gäster äta i shorts.

Tips

  • När du väljer ett hotell, överväga vilken typ av mat du planerar att äta det mesta av din semester. Parkering i Ocean City, kan Maryland vara dyrt, och trafiken kan vara frustrerande. Lokalisera sig i rätt avsnitt i Ocean City, Maryland när du bokar hotellet kan lösa dessa problem.
  • Akta dig för restauranger hävdar färsk fångad fisk och skaldjur. Mycket av detta levereras in från Gulf Coast och nordost. Maryland är känd för sina blå krabbor och stekt kyckling.

Bönsyrsan är definitivt en unik bugg som skulle fascinera någon bugg älskare. Deras omsorg är relativt enkel och billig, så var inte rädd för att ge det en virvel. Det kommer att bli en intressant upplevelse för hela familjen.

Instruktioner

Hur kan man få en bönsyrsa

1 Gör ett hem för din bönsyrsa. Detta bör göras innan du ens försöker att fånga en. Det är lätt att göra ett hem. En plastbehållare med många hål för ventilation fungerar perfekt och en med ett lock kommer att säkerställa att din bönsyrsa inte kan göra en flykt. Andra objekt kommer att fungera, såsom en burk eller skokartong. Se bara till att du har gott om hål i den, tillräckligt små så bönsyrsan inte kan komma ut, men tillräckligt stor för att ge gott om luft. Om du känner för splurging, många djuraffärer erbjuda bostäder lämpliga för buggar. Bönsyrsor älskar att klättra, så känn dig fri att lägga till några plastnät eller något annat mantis kan klättra på i insidan av behållaren. En liten kvist kommer att fungera bra så länge som det passar medan behållarens lock är på.

2 Försök att avgöra om din bönsyrsa är kvinnor. En bula i magen säger att du har att göra med en hona som kommer att lägga ägg snart. Äggläggningen inträffar vanligtvis i början av hösten eller sent på våren. När dessa äggen kläcks, måste du separera bönsyrsor. De kan äta varandra om du inte gör det.

3 Mata din bönsyrsa regelbundet. Fjärilar och syrsor kommer att uppskattas och är en gynnad måltid bönsyrsan. Få alla inblandade i att fånga middag för bönsyrsa. Erbjuda ett fåtal en dag till bönsyrsa. Oroa dig inte, kommer de inte att äta vad de inte vill.

4 Ställ in bönsyrsa gratis när du är färdig. Bönsyrsan kan i allmänhet leva ungefär åtta till tolv månader och oavsett hur noggrann du är med sin omsorg, står det en större chans att överleva längre på egen hand.

Tips

  • Övervaka barn som tar hand om bönsyrsan.
  • Alla ska tvätta hans efter hantering av bönsyrsan eller behållaren den bor i.
  • Inte sätta två bönsyrsor tillsammans eller du riskerar ett bli en fest för andra.