hur behåller man muffin

Hur får man en stor Hårfärg och behålla det så


Hårfärg-det kan få dig att se fantastisk när det är gjort rätt. Så hur får man det rätt och hålla den ser på det sättet? Här är sex knep för att säkerställa din hårfärg ser bra ut strax efter det är gjort och för kommande veckorna.

Instruktioner

En Prep att håret. Hår, ungefär som en svamp, är porös och suger upp allt det kommer i kontakt med - ännu mer så när det är torrt eller skadat. Detta kan innebära en katastrof när färga håret eftersom det kan leda till en mörkare än önskad nyans, ojämna resultat eller för tidig blekning av färg i mycket torrt hår. Konsten att vackra, även hårfärg är att börja med hår som är i så bra skick som möjligt. Få torra toppar klippta innan du färg. Använd en djupkonditioneringsbehandling några dagar innan du färg för att hjälpa återfukta torra strängar.

2 Välj rätt färg. När du väljer ett hem hår färg kit, är det viktigt att köpa en med det lägsta beloppet av ammoniak möjligt. Högre nivåer av ammoniak kan leda till torrt och skadat hår. Om du färga håret mörkare än din naturliga hårfärg, nå för en halvpermanent eller låg ammoniak hem-färg kit. För dem som lätta utanför deras naturliga färg, välj en hår-färg kit som ger lika mycket ammoniak som du behöver för att uppnå önskad färg. Läs rutorna, och om du fortfarande osäker skriva ner det avgiftsfria hjälplinje nummer och be en av deras konsulter. Ditt hår kommer att tacka dig.

3 Nu när du har fått den stora hårfärg, finns det några knep för att hålla det ser så bra som det kan så länge som möjligt. Schamponering alltför ofta kan förtid remsor håret av den färg du arbetat så hårt för att uppnå. För att undvika detta, schamponera håret bara varannan dag och se till att använda ett schampo och balsam som skapats för färgat hår.

4 Filtrera din dusch vatten. Om vattnet har höga halter av klor, kan du tvätta färg ner i avloppet. Klor fungerar som blekmedel och ljusare hårfärg varje gång du kommer i kontakt med den. Undvika detta och köpa en billig dusch filter för att filtrera bort klor under din morgon schampo. På samma sätt kommer simma i klorerat vatten gör samma sak. Bära badmössa för att begränsa ditt hår exponering, och alltid använda en "simmare" schampo omedelbart efter simning att skala av klor uppbyggd från håret.

5 Se upp med alkohol. Detta betyder inte att du inte kan ha vissa vin. Vi pratar om alkohol finns i vissa hårvårdsprodukter. Alkohol torkar ut håret och öppnar nagelbanden, som stavar en tidig uppsägning för din hårfärg. Läs etiketterna på dina stylingprodukter för hög alkoholhalt (hårgelé kan vara särskilt dåligt). Undvik alkohol helt och hållet och använda en spray-in balsam för att öka hårets fukt innan styling. Satsa på silikonbaserade stylingprodukter som kommer att lämna ditt hår skyddad och super blanka.

6 Vet dina rötter. När det är dags att röra upp dessa rötter igen, använda detta knep för att undvika over resten av håret och torka ut. Applicera nya hem färg till bara din rötterna (den del av håret som är en annan färg och har vuxit fram sedan ditt senaste färg). När dina rötter är klar, lägga ett uns eller två av balsam och 1 eller 2 dl vatten till hårfärg som finns kvar i flaskan. Skaka upp detta väl och använda den för att fräscha upp håret färg på resten av håret. Du kommer att spara pengar genom att göra ett hem hår färg kit gå längre, och du försiktigt korrigera färgblekning under resten av håret utan att utsätta den för en onödig full dos av ammoniak.

Tips

 • Osäker vilken färg att välja? Ring gratisnummer på rutan för hårfärg och samråda med en av sina experter, eller besöka en salong och få en rekommendation.
 • Undvik att färga håret med hennas. Deras slutresultatet är oförutsägbara, och du kan inte färg över dem med professionella eller hög kvalitet hem hår färg kit.

Hur får man en fin solbränna


Samtidigt försöker uppnå perfekt solbränd hud är mindre alltid mer. Genom att garvning för mycket eller för ofta kan du komma över som har läderartade, orangefärgad och flagnande hud. För att undvika denna look, samtidigt på din nästa semester i solen (eller resa till solariet) tänk på följande tips och du kommer att belönas med glödande, naturlig, bronsfärgade huden.

Instruktioner

Hur får man en fin solbränna utomhus

1 Köp en lotion eller garvning olja med en solskyddsfaktor på minst 15. Använda något mindre än detta vid början stadier av din solbränna kan leda till att du bränna. American Academy of Dermatology rekommenderar att du använder en solskyddsfaktor på minst 30 för att undvika skadliga UVA och UVB-strålar. Glöm inte att köpa en SPF infunderas läppbalsam och ansikte lotion också.

2 Applicera produkten på huden minst en halvtimme innan du lägger ut, vilket ger tid att ordentligt absorbera i huden.

3 Vrid positionerna där du möter solen för det mesta även, naturlig solbränna. Även om detta kanske låter som sunt förnuft, skulle du bli förvånad över hur många garvare bara fokusera på garvning fronter av sina kroppar.

4 Tillämpa solkräm varannan timme eller efter bad eller kraftigt svettas.

5 Begränsa direkt solljus till mindre än 45 minuter per dag. Man kan uppnå en naturlig solbränna genom att bara lägga ut i två till fyra timmar i veckan.

6 Efter att lägga ut, omedelbart tillämpa en bodylotion som innehåller Aloe Vera för att förlänga din solbränna, lugna huden och förhindra framtida peeling.

Hur får man en fin solbränna inomhus

7 Leta ett solarium och boka tid. Låt vem du talar med vet om är första gången sol så att de kan gå igenom solarium grunderna vid ankomsten.

8 Ankomst till din garvning möte med rätt underkläder (eller ingen, om du väljer). Du kan antingen bära en bikini eller förbli naken om du är delvis att sola linjer.

9 gradvis bygga upp den tid du tillbringar i båset vid varje session. Om du har blek hud, bör ditt första besök bara för cirka 25 procent av montern maximala tid tilldelning på några minuter. Öka din tid genom att bara några minuter vid varje session.

10 Tan två gånger i veckan tills du har nått önskat utseende. När du gillar vad du ser, kommer du bara behöva återvända ungefär en gång i veckan för att behålla din vackra, nya solbränna.

Tips

 • Om garvning inomhus eller ute, är det viktigt att prep genom peeling huden i förväg. Detta kommer att hjälpa din hud göra sig av med döda hudceller och möjliggör en mjukare, jämnare solbränna. Använd en köpta eller hemlagad bodyscrub parat med en tvättlapp eller luffa. Efter duschen och medan huden fortfarande är fuktig, tillämpa en oparfymerad kroppslotion, som kommer att bidra till tätning i ett lager av fukt över hela huden.
 • För att minska dina risker för solbränna, rynkor och hudcancer, begränsa eller undvika din exponering för solen.

Om du funderar på att komma in i klädbranschen, skulle den största tillgången vara ett partihandelstillstånd. Denna licens ger dig möjlighet att köpa varor i bulk till låga kostnader, direkt från tillverkare och distributörer. Att få din partihandelstillstånd bör vara avgörande i alla affärsplanen. Lyckligtvis erhålla en partihandelstillstånd för kläder är inte svårt, eftersom det är en enkel process för att fylla i några papper och betala några avgifter. Varje stat är något annorlunda, så det är bäst att följa upp med uppgifter om den stat där du gör affärer.

Instruktioner

Hur får man en partihandelstillstånd för kläder

1 Skaffa en DBA. Också känd som en "fiktivt namn" eller "göra affärer som" en DBA är namnet ditt företag kommer att verka under. Detta gäller inte bara till företag, men också för partnerskap och sole-firmor. Såvida du inte göra affärer med ditt riktiga namn, detta gäller dig. Du kan få en DBA från statens Avdelningen för Företag genom att lämna ut ett formulär och betala en avgift.

2 Skaffa ett EIN. En EIN är en Employer Identification Number, och det utfärdas av IRS. En EIN liknar ett personnummer, men det är för företag, och det är vad du skulle rapportera när du betalar skatt. Den enda instans som du inte skulle behöva ett EIN är om du var en enda-firma som arbetar under ditt eget namn.

3 Skaffa en omsättningsskatt ID och återförsäljare certifikat. När du har ett EIN och DBA, kan du få din moms-ID och återförsäljare intyg från din statens Department of Revenue eller statlig skatt avdelningen. Återförsäljning certifikat gör att du kan köpa varor i grossistledet utan att betala moms. Omsättningsskatt ID låter dig öppna ett konto hos staten för att debitera moms från kunder. Om du funderar på att köpa varor på grossistnivå, de flesta leverantörer kräver att du har en omsättningsskatt ID eller återförsäljare certifikat.

Tips

 • Din lokala handelskammare, SBA, eller SCORE kontor kan hjälpa dig att kontakta lämpliga kontor för din stat och landsting.
 • De flesta av de blanketter som krävs för att få dessa licenser kan erhållas och skickas in online.
 • Om du känner dig osäker slutföra något av stegen, se till att få hjälp från antingen en advokat eller erfaren agent.
 • Var noga med att följa alla lagar som gäller i ditt tillstånd av företag.

Hur får man en året runt, Safe & Snabb Tan


En sexig, brons glöd är uppnåeliga året runt oavsett var du bor. I stället för att besöka ett solarium, som vissa läkare bedömt farliga för din hälsa, kan du få gyllene resultat av en flaska Brun utan sol lotion. Brun utan sol lotion innehåller dihydroxiaceton (DHA) som reagerar med hudens döda hudceller för att skapa ett faux solbränna. Efter att tillämpa en Brun utan sol lotion, kommer en solbränna utvecklas i mindre än fyra timmar. Det bästa är att din hud inte kommer att utsättas för skadlig UV-ljus som kan orsaka hudcancer.

Instruktioner

Hur får man en året runt, Safe & Snabb Tan

En dusch innan de ansöker Brun utan sol lotion.

Eftersom DHA följer att det översta lagret av huden, kommer du vill ta bort alla döda hudceller som kommer flagna snabbt. Du kan exfoliera huden i duschen med en luffa eller en tvättlapp. Om du rakar benen eller någon annan del av kroppen, kommer du också att göra detta innan du applicerar Brun utan sol. När du rakar, du tar bort det översta lagret av huden. Om du rakar efter lotion är på din hud, kommer du att ta bort en del av din solbränna också.

2 Undvik smink och krämer innan du använder en Brun utan sol.

Det finns vissa mineraler i både makeup och lotion som kommer att fungera som en barriär mellan huden och Brun utan sol. Om du har lotion på huden innan du applicerar Brun utan sol, kan det sluta med ränder och en ojämn solbränna. För bästa solbränna, kommer du vill använda din sol för att rengöra och klar hud.

3 Skaka flaska Brun utan sol lotion innan applicering av lotion på huden.

Genom att skaka lotion, kommer du att försäkra att alla ingredienser har blandats ihop. Pressa lotion i händerna och applicera jämnt på hela kroppen. Använd ett tunt lager lotion på huden. Gnid lotion tills huden absorberar allt. Torka omedelbart handflatorna när du är klar. Detta kommer att hindra händerna från att vrida orange.

4 Klänning i löst sittande kläder medan du väntar på din solbränna att utvecklas.

Om lotion får på kläderna, inte frukta. Lotionen kommer att lossna enkelt med tvätt tvål och vatten i en tvättmaskin. Utsätt inte huden för vatten under fyratimmarsperioden efter att du har tillämpat lotion. Vatten kan orsaka lotion att lossna och du kan sluta med en fläckigt solbränna. Efter väntetiden fyra timmar, kan du duscha som vanligt.

5 Applicera egen sol varje par dagar som behövs.

Om du vill ha en mörkare solbränna, kan du använda lotion varje dag tills du når önskad mörker. Emellertid DHA pinnar endast i den översta lagret av huden. Din hud kommer naturligtvis exfoliera och du förlorar din solbränna inom några dagar om du inte återanvända lotion.

Tips

 • Testa lotion på en liten, dold yta så att du inte är allergisk mot det.

Hur får man gratis drinkar i Las Vegas


Så vi alla har hört talesättet: "Vad som händer i Vegas, stannar i Vegas." Tja, det finns goda skäl för att säga, mest för att de som hävdar att uttalandet verkligen kan inte ens komma ihåg vad som hände i Vegas. Varför? På grund av alla de gratis sprit. Fria drycker (samt en mängd andra gratis saker) är inte svårt att få tag på, så länge du vet var du ska gå, och hur man skall agera.

Instruktioner

Hur får man gratis drinkar i Las Vegas

1 Det första steget i din strävan för gratis drink är att hålla sig borta från de större band kasinon. Dessa kasinon tenderar att vara hög volym, och massa mängder av människor. Även om du kan fortfarande få gratis drinkar på dessa platser, mest troligt att du inte kommer att få dem mycket ofta. Det finns bara så många cocktail servitriser att gå runt. Håll dig till de mindre kasinon och du kommer förmodligen att fördubblas, tredubblas, till ett kostnads ​​drinkload.

2 Det andra steget i din strävan efter fria drinkar är att köpa $ 100 åtminstone i kredit eller chips första sitta ned. Du behöver inte nödvändigtvis måste spela så mycket, men det kommer att orsaka återförsäljaren att behöva ringa över gropen chefen. Gropen boss är mannen i avgift när det gäller att dela ut gratis saker. Om han känner att du är en storspelare, kan du ha några gratis saker rullande vägen. Troligtvis du inte kommer att få comps för saker som rum eller VIP-behandling om du är konsekvent satsar minst $ 10 per hand, för mer än en timme. Men jag har sett gropen chefen prata med en servitris efter att någon köpt en stor mängd marker på sin första sitta ned, och låt mig säga er, att människans glas var aldrig tomt från den punkten.

3 Den viktigaste tips av alla till att få ut det mesta av din gratis drink erfarenhet är att lära sig att tippa. Jag vet att den här artikeln sägs "fria drinkar", men ärligt talat, vad är en gratis drink om du inte kan få servitris att ge dig ett? Om du tips servitrisen åtminstone en buck varje gång hon ger dig en drink, du kommer aldrig vara utan.

4 Så vad om kvaliteten på alkohol. Du har säkert hört att kasinon vatten ner deras fria drinkar. Nå, vad förväntar ni er? Med hur många människor som besöker Vegas varje dag, dela ut så många fria drinkar kan lägga upp. Om du verkligen vill lura systemet går för flaska öl. Inte alla kasinon comp dem, men det skadar inte att fråga. På så sätt kommer du att veta att du får full nivå av alkohol i din drink. Men ärligt talat, varför klaga? Det är gratis ändå, eller hur?

5 Så vad händer om du inte dricker? Oroa dig inte, jag har aldrig varit i ett kasino ännu som inte erbjuder sodaprodukter också. Faktum är att många har stationer som du bara kan gå upp till och få så mycket som du vill.

Tips

 • Så länge du är en spelande kund, kommer många kasinon också att du kan få gratis drinkar medan du sitter i baren.
 • Bara för att de är fria, betyder inte att du ska få slösas bort. Kasinon, precis som barer, har regler som reglerar hur mycket alkohol de kan tjäna deras nöjesresenärer. De kommer att avbryta er om de känner att du har haft för mycket att dricka.

För att göra många saker i USA och utomlands behöver ett original av ditt födelsebevis. En födelseattest i USA innehåller information om register över födelsen av en individ som personens fullständiga namn, födelsedatum, föräldrarnas namn och ursprung föräldrarnas födslar.

Instruktioner

Hur får man en Original Kopia av födelseattest

1 Gå till viktiga poster kontor i varje län i samma skick som du föddes. Om du är osäker på vilken stat du föddes, be dina släktingar som var runt för händelsen. Om du är långt ifrån staten du föddes, be någon som bor i detta tillstånd att gå få det för dig. Vem som helst kan få en födelseattest av någon annan, så länge de har lämplig information.

2 Fyll i rätt pappersarbete begärt att få den ursprungliga kopian av ett födelsebevis. Du kommer sannolikt att behöva ditt fullständiga namn, din mor och fars namn, din mors flicknamn, datum du föddes och platsen du föddes. De viktiga poster kontorspersonal kan begära ytterligare information från dig, men dessa data är den mest kritiska för att få födelsebevis.

3 Betala avgiften för födelsebevis. Vanligtvis kör ca $ 20, beroende på vilken stat du köper den från.

4 Vänta på din beställning ska placeras genom att sitta i väntrummet. Du kan också skicka in din ansökan genom att först be viktiga poster kontor för den rätta formen, fylls ut och skicka den in med rätt avgift. Den vitala register kontoret kommer då det ursprungliga kopia av ditt födelsebevis post.

5 Kontrollera födelsebevis när det är överlämnades till dig, och kontrollera att det verkligen är ditt. Misstag händer.

6 Kontakta sjukhus där du föddes, om du vill få den ursprungliga födelsebevis. De förmodligen inte kommer att ge det till dig. Dina föräldrar kan också ha den ursprungliga födelsebevis för dig. Den viktiga poster kontor distribuerar endast kopior av originalen.

New York har några av de bästa frisörer i landet, men priserna är sällan fickvänliga. Det finns många möjligheter, men att hitta några bra erbjudanden på hårstyling. Många salonsw erbjuder gratis tjänster (på bestämda tider), belöna kundlojalitet och delta i välgörenhetsevenemang som gör att du kan få en stor nedskärning samtidigt göra en god gärning. Här är förslag för att få dig en gratis (och snygg) frisyr!

Instruktioner

Hur får man en gratis frisyr i New York

1 Håll tisdag morgon öppna för en fri frisyr på Rumor Salon (15 E. 12th St., 2nd Floor, 212-414-0195). Från 09:00 till middagstid, håller Ryktet klasser och student frisörer kommer att ge dig ett snitt under vakande ögon av hår specialister. Öppnas av Vidal Sassoon alumner, Ryktet har specialiserat sig på moderna nedskärningar som håller jämna steg med nuvarande trender, men är fortfarande mycket bärbar. Dessutom har salongen en lugnande atmosfär som förstärks av Shoji-skärm partitioner, så att få håret klippa det gör för en unik upplevelse!

2 Head till den centrala salongen Bumble & Bumble (finns på 415 W. 13th St., 8: e våningen, 212-521-6500) för en fri frisyr i deras modell Project. (Och nej, du behöver inte vara en verklig modell!) Studenter från B & B skolan kommer klippa håret; Observera att hårklippning här normalt börjar på $ 90 - och det är för riktigt kort hår - så detta är en hel del. Det kan ta en månad att boka en fri snitt (och de ges endast under dagtid), så vänta inte tills du faktiskt behöver en frisyr. att boka en tid. När du registrerar dig får du ett samråd med en erfaren stylist; du sedan välja en av de många Bumble stilar. Du kommer då ha håret skärs av en av eleverna (under ledning av en B & B pedagog) och få tips om hur man håller den stil.

3 Besök den magnifika Toni & Guy, en Londonbaserad salong som grundades av italienska bröderna Toni och Guy Mascolo, på en fredag ​​kl 06:00 (473 Madison Avenue, Ste 2,. 212-702-9771). Du har din bild tas och få en frisyr utvärdering. Om du väljs kommer salongen schema dig för en fri frisyr som helst från söndag till onsdag, under timmarna av 08:00 till kl. Detta är en stor chans att ha håret minskat med banbrytande stylister som regelbundet tar ut $ 150 och uppåt.

4 Klicka fri frisyr genom kundlojalitet. Trek över till Supertrendiga Brooklyn stadsdelen Williamsburg och besöka Beehive Salon (115 N. 7th Street, 718-782-8376). Be en stylist för en punchcard och rack upp besök som kommer att tjäna dig en gratis frisyr. Bikupan Salon är mycket miljövänlig, och alla deras produkter är sulfatfritt. De tenderar också att vara generös med gratis tjänster; till exempel om du råkar ha torrt hår, kan du få en gratis djupt konditioneringsbehandling.

5 Var generös och stödja en salong som donerar långa lockar till välgörenhet som Pantene härliga längder eller peruker för barn - som Insitu Hair (77 Irving Place, 212-533-1130). Ring för att ta reda på deras politik för att donera hår. Men risken är, de tar alla lås som är i gott skick. Inte en dålig affär för nedskärningar som börjar på $ 85, och du kommer att göra en god gärning samt!

Hur får man verkligen Tan i en 120 Watt Tanning Booth


Det verkar som om det finns nya och förbättrade garvning utrustning som kommer ut varje år. Det finns sängar som lovar en solbränna i en session, sängar som lovar du kommer inte att bränna även om du går hela tiden och sängar som har en röst som talar till dig. Även om det kan vara spännande att använda denna utrustning, kan du fortfarande få en riktigt bra tan genom att använda standard 120-watts glödlampa sängar också. Det kan ta lite längre tid för din solbränna att utvecklas i motsats till att använda högtrycks enheter, men du kan uppnå samma brons glöd för mindre pengar.

Instruktioner

Hur får man verkligen Tan i en 120 Watt Tanning Booth

1 Köp en garvning paket på din lokala solarium. De flesta människor kommer att behöva minst fem sessioner i en 120-watts monter för att utveckla en mörk solbränna. En av nycklarna till att uppnå och behålla en mörk solbränna i en lägre watt säng är att sola på en regelbunden basis. För att nå din bas solbränna, kommer du vill schemalägga de första fem garvning sessioner inom 10 dagar från varandra. När du utvecklar din bas solbränna, behöver du bara sola ungefär två till tre gånger i veckan för att hålla en riktigt mörk solbränna.

2 Tvätta ansiktet och kroppen innan solning. Vissa makeup och lotion innehåller SPF som blockerar UV-ljus från huden. Om du har något på kroppen före garvning, kan du vara blockera ljus och förhindra huden från att bli riktigt solbränna. Om du har ingen möjlighet att tvätta ansiktet innan du besöker solarium, kan du använda en våtservett att ta bort makeup. Vissa salonger har också badrum där du kan tvätta ansiktet innan du använder garvning utrustning.

3 Shave och exfoliera döda hudceller innan garvning. UV-ljus från solariet endast når det första lagret av huden. När du rakar, du också ta bort en del av denna första lagret av huden. Innan solningen, ta en luffa och lätt ta bort döda hudceller på huden. Med de döda hudceller ur vägen, kommer din hud att hålla solbränna längre och gör att du kan bygga en riktigt mörk solbränna.

4 Använd Lotion. Garvning lotion är viktigt att använda medan garvning inomhus. De naturliga oljor i lotion kommer att bidra till att intensifiera UV-strålar som du tar emot. Det finns också några tanning lotion som finns och som har DHA bronzers i dem. DHA bronzerss är en typ av Brun utan bronzer sättes till lotion för att ge ett snabbt lyft av färg. Fuktig hud mottar också UV-lampor bättre än torr hud gör. När du använder en Lotion under solningen, kommer din hud solbränna bättre.

5 återfuktar huden efter solningen. Fuktig hud kommer att hålla på till tan längre. Ju torrare din hud är, desto lättare blir det flagna och, som tidigare nämnts, de hudceller som flagna är de som du garvade. Du kan köpa en återfuktande lotion på någon stormarknad. Vissa salonger erbjuder också efter-garvning lotion som erbjuder extra fördelar att hålla en solbränna längre.

Ögon är öppningen till en människas själ, och långa, frodiga ögonfransar behövs för att lyfta fram denna viktiga ansikts funktionen. Alla kvinnor vill ge intryck av att ha längre ögonfransar, och detta kan lätt uppnås genom några få enkla steg.

Instruktioner

Hur får man längre ögonfransar naturligt

1 Använd en ögonfransböjare. Ögonfransar sticka ut mer och se längre om de är böjda.

2 Använd vaselin om curling är inte tillräckligt. Gnid vaselin, eller någon form av balsam på dina ögonfransar. Den extra ämne på ögonfransar kommer att hjälpa dem att se lång och tjock.

3 Håll dem svart. Använda svart mascara på ögonfransarna varje dag. Den mörka färgen på fransarna kommer att dra uppmärksamhet till dem och även göra fransarna ser längre.

4 Använd vitaminer för dina fransar. Serum som innehåller vitamin Keratin, som stärker fransarna, kan köpas och användas. Applicera med fingrarna varje dag. Stärka fransarna kommer att hjälpa dem att växa längre.

5 Skapa en illusion av långa ögonfransar med annan makeup. Med att redogöra den inre kanten av den övre ögonlocket med en mörk makeup penna, kommer ögat att bli markerad och ge sken av en längre piska.

6 Använd hushållsprodukter. Tillsammans med vitamin serum, kan objekt hittades runt huset också stärka ögonfransar och få dem att verka längre. Applicera olivolja till dina fransar med fingret i flera veckor för att skapa längre fransar.

Tips

 • Även om alla mascara gör ögonfransar ser längre, leta efter mascara som indikerar en volym öka komponent. Dessa produkter kommer att göra fransarna ser tjock och längre.

Shih Tzu rasen är lugn, kärleksfull och roligt att vara runt. Men när du tränar en Shih Tzu, de är också bekant envis. En utbildning fråga du är säker på att komma över är handlingen att koprofagi - där en hund äter sin egen avföring. Kanske är det något om lukten, men Shih Tzu är benägna att göra just detta. Men här är några sätt genom tålamod och disciplin som du kan sätta stopp för detta.

Instruktioner

Hur får man en Shih Tzu att sluta äta sin avföring

1 Om din Shih Tzu försöker äta sin egen avföring, prova fysiskt sätta stopp för det genom att ta bort hunden från området av avföring eller genom att göra ett ljud som skrämmer eller distraherar hunden i att inte äta avföring.

2 Om detta inte fungerar, köpa koprofagi avskräckande piller från din djuraffär eller husdjur gången i en livsmedels eller varuhus.

3 Grind 1/2 piller dagligen för att blanda in med din Shih Tzu mat.

4 Håll ett öga på din Shih Tzu, speciellt om det är en valp, medan den avföring. Den avskräckande kommer inte att fungera omedelbart. Det kan ta upp till en vecka för den avskräckande att komma in i hundens galla och gör det mindre attraktivt.

5 Den verkliga nyckeln till framgång att få din Shih Tzu att sluta äta sin avföring är upprepning. Du behöver utveckla en rutin, särskilt för valpar, och få hunden används för att efter det att rutinen. Om du är strikt om följa rutinen (och använda godsaker för det önskade beteendet) än hunden lär sig snabbt vad som förväntas. Hålla efter dessa steg tills din Shih Tzu blir det.

Tips

 • Pillret kan ha en bitter smak. Shih Tzu är notoriskt envis - och smart - när det gäller saker blandas med mat. Ett sätt du skulle kunna få en Shih Tzu att äta p-piller är genom att blanda det i jordnötssmör, ost eller ett piller ficka (som kan köpas på de flesta djuraffärer). Tålamod, tålamod, tålamod. Eftersom Shih Tzus är envis, måste du ha tålamod och fortsätta arbeta rutinen (steg 5) tills de får det. Det gäller också med internutbildning. De vet att de måste gå på toaletten. Nyckeln är att få dem att gå till dörren när de måste gå. Koprofagi avskräckande fungerar med alla hundraser, och doseringen baseras på en hunds vikt.
 • Koprofagi avskräckande är för djur bruk, och du bör använda de rekommenderade doserna baserade på vikten av djuret så ditt husdjur inte överdosering.