hur ändrar man tiden på citizen skyhawk

Hur ändrar du tiden på en Grand Carrera Watch?


Tag Heuer stoltserar 150 år av högsta kvalitet schweiziska klock. Företaget har fokuserat på att skapa prisvärd lyx utan att kompromissa med kvalitet och design normer. Grand Carrera linje av klockor är en av Tag flaggskepp, som ofta används för att hysa nya och intressanta mekaniska urverk. Justera tiden på en Grand Carrera klocka är enkel med korrekt instruktion.

Instruktioner

1 Ta din Grand Carrera klocka från handleden och håll den i vänster hand.

2 Dra ut kronan utåt från klockan fall tills det klickar två gånger. Kronan är metallskivan på den högra sidan av fallet, i närheten av klockan 3 markör. I vissa modeller av Carrera, måste du skruva kronan moturs innan den kommer att släppa.

3 Vrid kronan medurs eller moturs för att justera tim- och minutvisare. Den andra handen stannar, men inte ändras av användaren.

4 Tryck kronan mot klockan ett klick. I detta läge, kan kronan vridas moturs för att flytta fram det datum. Vrida kronan medurs manuellt vind klockan.

5 Tryck kronan till den ursprungliga positionen och skruva tillbaka kronan till klockan fallet om det behövs.

Tips

  • Om du är förvirrad om att ändra tid eller någon annan funktion av klockan, kontakta din lokala Tag Heuer återförsäljare.

Hur ändrar jag tiden på min Armitron Watch?


Klockor är en populär modeaccessoar för både män och kvinnor. Även om det finns många watch märken tillgängliga, Armitron klockor är bland de mest populära klockor som säljs. Klockan kan vara en elegant och tilltalande sätt att hålla reda på tiden, men det kan vara förvirrande när det gäller att ställa in tiden.

Instruktioner

Armitron 6P00, 6P05 och 6P89 klockor

1 Vänta tills sekundvisaren pekar på 00:00 innan du ställer in klockan.

2 Dra ut kronan eller den lilla ratten på sidan av klockan, ut till det andra läget. Det kommer att klicka när du dra den genom den första positionen och sedan igen när du drar den till det andra läget.

3 Vrid kronan medurs rörelse tills minutvisaren visar fem minuter före den tid som du vill ställa klockan.

4 Vrid kronan tillbaka till rätt tid och tryck sedan kronan in i sidan av klockan.

5 Om du vill ändra datum, dra ut kronan till det första läget (endast ett klick kommer att höras) och vrid kronan medurs tills önskat datum erhålls. Tryck tillbaka kronan i sidan av klockan.

Armitron 6P29 klocka

6 Vänta tills sekundvisaren pekar på 00:00 innan du ställer in klockan.

7 Dra ut kronan, eller den lilla ratten på sidan av klockan, ut till det andra läget. Det kommer att klicka när du dra den genom den första positionen och sedan igen när du drar den till det andra läget.

8 Vrid kronan medurs rörelse tills minutvisaren visar fem minuter före den tid som du vill ställa klockan.

9 Vrid tillbaka kronan till rätt tid.

Tips

  • Observera att den militära tiden ändras när du ställer in tiden på klockan. Kontrollera att den militära tiden motsvarar rätt tid på dagen (AM eller PM). Om den inte gör det, vrid kronan fram till tidpunkten för dagen är korrekt och överensstämmer med militär tid. Tryck kronan in i sidan av klockan.
  • Ytterligare instruktioner för Armitron klockor finns på hemsidan Armitron på http://www.armitron.com/watch_instructions.asp.

Hur ändrar jag tiden på en Timex Indiglo WR 30M?


Om batteriet i din Timex Indiglo WR 30M klockan behöver bytas, måste du ställa in tiden på klockan. Du kan också behöva ändra tiden när du reser eller att justera för sommartid.

Vad ska titta efter

Leta upp knappen MODE, SET / Indiglo knappen och START / STOP-knappen på sidan av Timex Indiglo WR 30M.

Ställa in Timmar

Tryck ner MODE-knappen tills "TIME" visas. För att ställa in tid med hjälp av SET / Indiglo knappen. Tryck på SET / STOP för att ställa in sekunder till 0. Tryck på MODE igen för att ställa siffrorna för timme. Använd knappen START / STOP för att avancera timmar.

Ställa in minuter och datum

Tryck på MODE igen för att ställa siffrorna för minuter. Använd knappen START / STOP för att gå vidare protokollet. MODE igen kan du justera månaden, datum och veckodag. Du kan också trycka på MODE för att växla mellan 12-timmars och 24-timmarsvisning. Tryck på SET / Indiglo när du är klar.Ändra din Citizen Skyhawk klocka tidszon utan att flytta klockan händer. På den digitala displayen, ändra stad som visas på klockan, som ställer in tiden till annan tidszon. The Citizen Skyhawk har också en kalender, timer, kronograf och LED-lampor. Eftersom det är en Eco Drive titta på, är det soldrivna så att du aldrig behöver byta ut batterierna om inte dess reservkraftkälla dör.

Instruktioner

1 Dra inställningsratten (krona) ut ett "tick" för att ställa in läget.

2 Ställ läges handen till "WT-S."

3 Dra ut kronan ytterligare en "tick".

4 Tryck på den övre knappen på höger sida av klockan för staden inställningsläget.

5 Tryck på den nedre knappen på höger sida för att "SET" staden.

6 Vrid kronan för att välja en annan stad, som ändrar tidszonen.

7 Tryck kronan hela vägen tillbaka vid fastställandet tid att avsluta.

En Citizen Skyhawk armband är en klocka i rostfritt stål. Klockan är soldrivna, men innehåller också en back-up batteri. Den har även tre-handrörelse för att spåra timme, minut och sekunder; två larm; en kalender och atomvärld tidhållning. Klockan bandet arbetar med en Deployant lås. Spännet måste öppnas för att avlägsna en Citizen Skyhawk armband från handleden.

Instruktioner

1 Tryck spännet avtryck, som ligger på den yttre kanten av lås, inåt.

2 Lyft den övre halvan av spännet uppåt, bort från den nedre halvan av spännet.

3 Ta bort klockan från handleden.

Hur ställer jag in en Citizen Skyhawk Blue Angel Watch?


Citizen Watch Company grundades 1918, erbjuder klänning och sport klockor för män och kvinnor. Klockorna kan köpas på många high-end varuhus, smycken butiker och utvalda återförsäljare. En vakt stil är Citizen Skyhawk Blue Angel klocka, som erbjuder atom tidtagning, en evig kalender, vattenmotstånd till 666 fot och två larm. Ställa in en Citizen Skyhawk Blue Angel klocka tar bara några få steg.

Instruktioner

1 Ta klockan bort av användarens handled och rikta 9:00 positionen av klockan mot ett fönster. Blå Ängeln klocka är en atom klocka, vilket innebär att den får automatiskt en tidssignal från atom tid klockor över hela världen, inklusive USA och Japan. Ställ klockan på en stabil yta, om möjligt, för bästa mottagning.

2 Dra ut kronan (den lilla ratten i mitten av den högra sidan av klockan) tills ett klick hörs.

3 Vrid kronan tills läget handen, som ligger på den nedre halvan av urtavlan, ligger i linje med "TME".

4 Tryck på knappen på övre högra sidan av klockan tills rätt hemort visas i fönstret på den nedre högra sidan av urtavlan.

5 Tryck tillbaka kronan in i sidan av klockan. Tryck på knappen som sitter på den nedre högra sidan av klockan.

6 Titta på andra handen på klockan skärm för bokstäverna "H", "M" eller "L", vilket indikerar att klockan har ställts in och är klar att använda.

Instruktioner för Citizen Skyhawk Eco-Drive Watch


The Citizen Skyhawk Eco-Drive klocka erbjuder en multifunktionell klocka som använder en solcell för att omvandla ljus till elektrisk energi. Cellen, inbäddade i ratten, driver timme, minut och sekund händer, kronograf, larm, timer och andra funktioner. Fulladdat skiftar Skyhawk Eco-Drive i en energisparläge för att spara energi i svagt ljus eller mörker. Det kan fungera i strömsparläge för månader.

Specifikationer

The Citizen Skyhawk Eco-Drive har ett helt kalenderår som också innehåller namnet på den större stad som ligger närmast där bäraren bor. Det har sommartid tidsfunktioner och en kronograf som mäter timmar, minuter, sekunder och 1/100-del av en sekund. Det finns också flera tidszoner, tre larmfunktioner, uppladdningsbart batteri, otillräcklig varningsfunktion laddning och en överladdning förebyggande mekanism.

Ställa in klockan

The Citizen Skyhawk Eco-Dive har två funktionsknappar på två och klockan fyra på fallet kanten utöver kronan klockan 3. Dra ut kronan till det första läget tillåter ägaren att ändra den digitala tidszonen visning klockan åtta på ratten. Dra ut kronan hela vägen ut och vrida den medsols kommer ändra tiden, korrigera datum och ändra alarmtider.

knapp~~POS=TRUNC

Börja använda de grundläggande knappfunktioner genom att trycka på klockan två en gång för att starta och stoppa kronografen är stoppuret. Klockan fyra knappen återställer stoppuret och kan stänga av larmet och på. Använda knapparna i kombination med rotation av kronan för andra funktioner, enligt Citizen Watch Company.

kronograf funktioner

Ställ kronografen genom att vrida på kronan. Detta ställer de olika lägena för kalender, alarm, tidszonsinställningar och timer. Roterande kronan ändras läget handen ligger på ratten vid klockan sex läget. Vrid kronan tills händerna når "CHR" för kronograf. Tryck på klockan två knappen tills "HR" blinkar i den digitala displayen och sedan ställa in den. Tryck på klockan två knappen igen tills "MIN" visas till protokollet. Ställ minutvisaren och tryck sedan på klockan två knappen igen tills "SEC" visas för att ställa in sekunder. Detta sätter händerna på subdials och den digitala visningstiden.

Tidszoner

De tidszons funktioner på en Citizen Skyhawk Eco-dyk klocka skiljer sig från andra kronograf märken eftersom Skyhawk erbjuder digitala displayer med instruktioner med hjälp av en kombination av roterande kronan och trycka på 2 och 4 klockan knappar. Den Skyhawk tillåter ägaren att ställa in en av de 29 tidszoner till lokal tid genom att vrida kronan medurs, sätta handläget till "TIME" för tid och "CAL" för kalendern. Tryck på klockan 2-knappen en gång för varje större stad som rullar i den digitala displayen tills önskad Staden ligger. När staden ligger trycker klockan fyra för att ta fram en lämplig tid och datum för de större städerna.

The Citizen Skyhawk Klockan använder radiostyrda signaler för att automatiskt uppdatera tiden och använder solenergi för att driva klockan. Du kan dock stöta på problem med både radiosignaler och den kraft som gör att armbandsuret sluta fungera korrekt. Du har några felsökningsmetoder som gör att du kan göra justeringar för att hålla klockan i drift.

Instruktioner

En Exponera klockan för ljus. Den Skyhawk har en energisparfunktion som automatiskt stänger klockan av efter 30 minuter utan exponering till någon form av ljus. Om du alltid hålla klockan exponeras för ljus, kommer detta att hålla klockan i drift.

2 Undvik radiovåglängdsstörningar. Den Skyhawk använder radiovågor för att automatiskt ställa in rätt tid. Om din klocka inte kan ta emot radiovågor, stängs den automatiskt av. Undvik område med elledningar, elektronik som avger våglängder, såsom TV, mobiltelefoner och datorer, och byggnader som begränsar våglängder, såsom konkreta höghus.

3 Ladda klockan i direkt solljus. Klockan använder direkt solljus för att ladda batteriet. En full laddning kräver att du lämnar klockan i solljus under åtta timmar. Om din klocka inte fungerar ordentligt, kan ett vanligt problem att laddningsförlust.

Going grå är en del av att växa gammal för många människor, och på grund av att många människor försöker undvika att gå grått så länge som möjligt. Marknaden för hår rengöring och underhåll av produkter är enorm, inte tala om alla de färgämnen och andra produkter för användning efter grånande har satt in. Tvätta håret med bakpulver får inte hindra grått hår, men det kan hjälpa till att hålla ditt hår ser och känsla friska längre samtidigt ha en låg miljöpåverkan. Att tvätta håret med bakpulver kan också bli av med vitt hår missfärgning, som uppstår när vitt eller grått hår börjar bli en fräck, off-gul färg.

Instruktioner

Hur kan man förhindra grått hår med bakpulver

1 Tvätta håret med bakpulver. Att tvätta håret med bakpulver är ett bra sätt att ta bort smuts och fett utan att en massa onödiga kemikalier i håret och kroppen. Först, skölj håret väl med varmt vatten för att få någon lätt omhändertas smuts och fett. Nästa blanda en tesked bakpulver med en kopp vatten. Du vill vara ganska samvetsgrann av detta förhållande - om du använder för mycket bakpulver håret kan torka ut. Börja skura håret med blandningen. Eftersom du använder bakpulver det inte blir något av det välbekanta lödder som schampo producerar, men hårbotten ska börja pirra lite med en känsla av renhet. Skölj håret efter några minuter.

Försök att inte använda bakpulver varje dag eftersom det kan lätta håret över tiden. Det är bäst att tvätta med bakpulver mellan en och tre gånger i veckan, med varmt vatten för att tvätta håret under när som helst i mellan.

2 Tvätta håret med bakpulver för att förhindra vitt hår missfärgning. Vitt hår missfärgning uppstår när vitt hår börjar vända en fräck gul färg på grund av för mycket exponering för solljus, överdriven torrhet, eller ett antal andra orsaker.

Tvätta vita hår med bakpulver kommer inte bara hjälpa naturligt avlägsna eventuella föga smickrande missfärgning, men det kommer också ofta till en fräschare lyster till vitt eller grått hår.

3 Tvätta håret med vinäger och / eller citronsaft. Vinäger och citronsaft producera liknande effekter bakpulver när de används på håret. Blanda en tesked vinäger eller en tesked citronsaft (eller limejuice) med en kopp vatten och tvätta håret är ett bra komplement till användningen av bakpulver.

Tips

  • Det är inget fel med att gå grå; i själva verket en del människor föredrar det. Det kan även lägga till ett element av förfining eller världslighet till uppförande. Så inte betona om det - särskilt eftersom överdriven stress tros vara en orsak till grått hår.

Så här ställer en Citizen Skyhawk Eco Drive Watch


Ställa in en Citizen Skyhawk Eco-Drive klocka är en lätt uppgift när du förstår de olika knapparnas funktioner på kanten av fallet. The Citizen Skyhawk är en multifunktionell klocka som omvandlar solljus till elektrisk energi med hjälp av en solcell, som inbäddade i ratten. Cell driver händer, kronograf, funktioner, timer, alarm och andra funktioner. Den Skyhawk har också en energisparläge, vilket är en energisparande funktion för att hålla klockan igång i svagt ljus.

Instruktioner

1 Notera 2 och 4 klockan funktionsknappar och kronan klockan 3 om fallet kanten av Citizen Skyhawk Eco-Drive. Dessa knappar ställa in alla funktioner i klockan, enligt Citizenwatch.com.

2 Ställ in hemstad digitala displayfunktion klockan 9 genom att dra kronan till den första positionen. Vrid kronan tills läget handen i subdial klockan 6 är i linje med TME. Tryck på klockan två knappen tills den närmaste större stad där du bor visas. Tryck på 2 och 4 klockan knapparna samtidigt för att hitta hem stad i klockan tre digitala teckenfönstret. När staden väljs tiden automatiskt av den automatiska radiomottagningsfunktionen.

3 Dra ut kronan till det första läget för att manuellt ställa in tiden. Rotera kronan tills läges handen är i linje med CAL, TME och RX-S ståndpunkt under paraplyet linjen. Tryck kronan jäms med fallet kanten. Peka klockans klockan 9 sida i riktningen för radiosändaren. Till exempel, om du bor i Los Angeles, peka klockans klockan nio sida österut mot Ft. Collins, Colo., Där sändaren är belägen.

4 Håll klockan fyra knappen i två sekunder tills tonen hörs och second hand stannar på RX-S läge. Den andra handen kommer sedan flytta till H, M eller L hittades vid klockan två subdial. Förbli hålla klockan i samma position. Den andra handen flyttas från H, M eller L position med tim- och minutvisare till rätt tid när radiomottagningen är klar.

5 Tryck på klockan två för att starta kronografen är stoppuret. Tryck på knappen en andra gång för att stoppa timern. Tryck på klockan fyra för att nollställa timern.

6 Dra ut kronan hela vägen ut och vrid den medurs tills rätt datum har valts. Tryck kronan flush när du är klar.