hundras familjär

Hotell nära Ipswich, South Dakota


En liten stad med bara några hundra familjer, är Ipswich ligger i norra South Dakota och tar upp bara 1,3 kvadrat miles omgiven av fält av majs, vete, solrosor och andra jordbruksprodukter. Ipswich erbjuder nära tillgång till turistattraktioner som Storybook Land Theme Park och delstaten Oz theme park, Dacotah Prairie Museum, lokala nöjesfält, stock car racing, Barnett inomhus sportcenter (hem för Northern State University Wolves), shopping i centrala Aberdeen och Lakewood Mall och Aberdeen Gun Club. Den närmaste logi till Ipswich ligger i den närbelägna staden Aberdeen, ca 25 miles away.

Best Western Ramkota

Detta Best Western har 154 rökfria rum på två våningar. Hotellet har en egen restaurang som serverar frukost, lunch och middag; en inomhuspool, gym; gratis trådlöst internet i hela byggnaden, gratis transfer flygplats; kontorstjänster såsom kopiering och fax; 10 business-class sviter, och typiska Best Western bekvämligheter som på rummet hårtork och kaffestationer. Barn 17 och yngre bor gratis med en vuxen, och hotellet tillåter husdjur (med vissa begränsningar).

Best Western Ramkota

1400 8. Avenue NW

Aberdeen, SD 57401

605-229-4040

bestwestern.com

Hampton Inn och passar Aberdeen

Hampton Inn at Aberdeen har 84 rum --- alla rökfria --- inklusive enkel- och dubbelrum standardrum, samt enkla och dubbla sviter. Priserna inkluderar frukost och Hampton Inn bekvämligheter som ett urval av kuddar, bagageförvaring och kontorsservice.

Hampton Inn Aberdeen

3216 7th Avenue SE

Aberdeen, SD 57401

605-262-2600

hamptoninn.hilton.com

Foote Creek Bed and Breakfast

Foote Creek Bed and Breakfast, byggd av Ron och Carla Kaaz år 2000, erbjuder fyra rum, alla med olika inredning tema. Varje rum har ett eget badrum och dubbelsäng. Faciliteterna inkluderar en "great room" med öppen spis och lobbyn sittplatser, ett "samlingsrum" med satellit-TV och gratis drycker, och en frukostmatsal. Foote Creek erbjuder flera touring paket, inklusive en "Mord på prärien" paket som sex till åtta vuxna njuta av en interaktiv mysterium tillsammans med en fullständig middag och övernattning. Värdshuset erbjuder även paket för motorcyklister, jägare och fågelskådare.

Foote Creek Bed and Breakfast

12841 383. Avenue

Aberdeen, SD 57401

877-922-1617

footecreek.com

Att välja rätt hundras för din familj, ta reda på vilken typ av relation varje familjemedlem vill ha med hunden och sedan utvärdera villkoren i ditt hem. Använd resurser om hundraser för att identifiera vilken typ av ras kommer att passa alla familjemedlemmar samt hemmiljö.

Instruktioner

1 Ta en närmare titt på alla medlemmar i ditt hushåll och utvärdera hur de kommer att interagera med hunden och vilken typ av relation de vill med hunden. Till exempel kan de yngre barnen vill ha en hund som de kan krama och leka med medan äldre barn kanske vill ha en hund som sällskap och vän. Om du har en stor familj, har alla skriva ner sina förväntningar att få en fullständig bild av vilka egenskaper familjens hund behöver.

2 Titta noga på hemmets storlek, vilken typ av miljö hemmet kan erbjuda hunden och besvara dessa frågor: Skulle en medelstora till stora hundras passar i detta hem? Finns det några risker inom eller utanför hemmet som skulle vara en fara för en liten hund ras? Finns det utrymme för en energisk hundras att spela och motion? Om hemmet är liten, kan familjemedlemmar åta sig att täta promenader och spela gånger med hunden? Hur mycket grooming och borsta är familjemedlemmar villig att åta sig? Finns det andra husdjur redan i hemmet?

3 Välj en ras för din familj när du har tittat på ditt hem och din familjs förväntningar. Använd en hundras bok eller en webbplats som förklarar varje hundras och deras egenskaper för att hitta en ras som passar din familj och ditt hem.

4 Tänk på att hundraser föds upp för specifika attityder och personlighetsdrag samt utseende. Vissa hundraser är skyddande och reserverad, andra enda band med en person och vissa raser är mycket energisk och kräver enorma mängder av uppmärksamhet och mental stimulans. Vissa hundraser kan också klara sig bra med andra hundar medan andra hundraser kräver en hund hushåll eller utgör ett hot mot felint husdjur redan i hemmet. Ta gott om tid att granska hund ras egenskaper, fysiska egenskaper och storlekar innan du börjar att begränsa dina alternativ.

Tips

  • Om du behöver veta mer om en ras eller om det kommer att passa din familj, prata med en lokal uppfödare om vilken typ av hem du har och vilka förväntningar din familj har för ny hund. Du kan hitta lokala hund rasklubbar noterade på Internet eller i telefonboken som kan hjälpa dig att avgöra om eller inte en ras är lämplig för din familj.

Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden


Mata en växande familj är en mycket allvarlig ansvar. Även om du var en ung vuxen, är det mycket möjligt att du levde uteslutande på Ramen nudlar och kaffe men som förälder inte kan fortsätta att upprätthålla denna typ av diet eller dina barn - som fortfarande växer - kan drabbas av allvarliga konsekvenser för hälsan. Som ett resultat, när vi växer och våra familjer växa med oss ​​finner vi att vår mat budget måste expandera dramatiskt. Det är dock fortfarande möjligt att äta sparsamt med bibehållen sunda matvanor. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man kan mata en familj på fyra personer på hundra dollar i månaden.

Instruktioner

Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden.

1 Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden

Gör alla dina matinköp på en gång. Välj ett datum för matinköp och göra hela din månads matinköp på den tiden. Periodiska resor till butiken lägga upp snabbt. Om du vet att du inte kommer att vara tillbaka för en månad, kommer du att vara mer benägna att köpa saker som kommer att användas och inte göra impulsköp.

2 Avsatt trettio dollar för färskvaror. Mjölk, färsk frukt och grönsaker och bröd kan behöva fyllas på under hela månaden eftersom det är inte klokt att köpa en månads värde av dem på en gång eller kommer de att förstöra. Men det trettio dollar måste pågå till slutet av månaden, så ransonera det försiktigt. Sju dollar i veckan ska köpa en liter butik varumärken mjölk och någon typ av frukt eller grönsak som kan serveras under flera dagar. Meloner och bananer är goda exempel på frukter som kan göras för att hålla hela veckan.

3 Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden

Köpa säsongens frukter. Frukt som lyfts av säsongen är dyrare än den som är i säsong så köp säsongs att få mer för pengarna.

4 Köpa frysta grönsaker. Frysta grönsaker är långt mer näringsrik än konserverad och kan läggas till soppor, sallader och andra rätter i små mängder för att göra dem godare och mer näringsrika. De tenderar också att vara relativt billig och en påse kommer vanligtvis varar en hel månad om du inte laga det på en gång.

5 Köpa i bulk. När det är vettigt, köpa mat i bulk. Men se till att det är mat som du kommer att använda. Till exempel kanske du vill köpa ris, pasta, kyckling eller tärnade tomater i stora mängder eftersom dessa poster ligga till grund för många rätter. Däremot är det inte vettigt att köpa något i bulk som du sällan använder.

6 Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden

Clip kuponger. Du kan spara nästan en tredjedel av budgeten genom att försiktigt med kuponger. Men se till att de kuponger inte styra din inköpslista eller du kommer att sluta spendera mer än du sparar. Bestäm först vad du vill köpa, sedan undersöka dina kuponger för att se om du kan spara.

7 Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden


Ge upp godis. Desserter inte är näringsrika och är i allmänhet en av de dyrare aspekter av en matbudget. Att ge upp dem helt kommer att ta en enorm bit av din mat faktura.

8 Ställ betecknas mellanmål och måltider. Många människor - både barn och vuxna - äta bara för att de är uttråkade. Ange särskilda tider för alla måltider och snacks, gör då inte mellanmål mellan gånger. Det kommer att leda till mindre bortkastad mat vid måltider och hjälpa hela familjen att undvika en dålig vana att äta.

9 Jämförelse butiken varje gång. Många rabatt eller "dollar" butiker får transporter av skadade varor som varierar från månad till månad. Gå till din lokala dollar store för att se vad som finns innan du går till livsmedelsbutiker eller bulk-buy butik. Ibland dollar store kan ha objekt som är betydligt billigare, eftersom förpackningen är skrynkliga eller skadade, och köpa dessa varor kan spara en hel del pengar. Men se till att en dollar är det billigaste priset du kan få innan du ryckas. Till exempel, konserver ofta fyrtio till femtio cent billigare på en vanlig livsmedelsbutik än i en rabatt butik.

10 Hur att föda en familj av fyra på hundra dollar i månaden


Var repetitiva. En begränsad budget gör begränsa antalet rätter som du kan tjäna. Tveka inte att tjäna spaghetti eller ris flera gånger i en vecka. Skollunch kommer också att begränsas till smörgåsar och matrester. Så länge de är näringsrika, då finns det inget fel med upprepning.

Tips

  • Konsultera en finansiell planerare eller redovisning expert för att få professionell hjälp att utveckla och upprätthålla en ny budget. Denna artikel är inte avsedd att användas som finansiell rådgivning.

Hur man matchar en hundras till din familj


Det är dags att välkomna en ny, svans-viftande vän till familjen. Oavsett om du antar en valp, en fullvuxen hund, en renrasig eller blandras, är det viktigt att överväga gemensamma egenskaper hos olika, möjliga raser innan ett slutligt val. Även om valet i slutändan kommer ner till anslutning du och din familj känner när du möter en hund för första gången, forska gemensamma drag möjliga hundar ökar sannolikheten att du tar hem en ny kamrat som är kompatibel med din familjs livsstil.

Instruktioner

1 Ta en ordentlig titt på din bostad. Bor du i en liten lägenhet i staden eller bor du i en bondgård med massor av vidöppen utrymme runt. Om utrymmet är begränsat, överväga en mindre, icke-sportsliga aveln, såsom fransk bulldog, eller en leksak ras, såsom Chihuahua. Glöm inte, även små raser behöver fortfarande promenader. Raser som greyhound och schnauzer gör bra med små och medelstora gårdar. Om du bor i landet och vill ha en aktiv hund som kommer att arbeta utanför med dig, välja från en arbetande hund, såsom boxare; en sport ras, såsom Labrador retriever; eller en samlas ras, såsom schäfer.

2 Eliminera raser som kan utgöra ett potentiellt hot mot alla spädbarn och småbarn i familjen, såsom schäfer, rottweiler och pit bull. Raser som kallas att vara väl lämpad för familjer med små barn är standard pudel, Cavalier King Charles spaniel och Boston terrier. Vissa leksak raser tenderar att skälla eller nyp och är inte heller lämpligt när ett spädbarn är närvarande, inklusive maltesiska och Pomeranian.

3 Titta utanför. Hur dyrbar är utomhusmiljön. Om din familj tillbringar timmar manikyr rabatter eller odla trädgårdar frukt och grönsaker, begränsa dina val ner till raser som tenderar att inte gräva. Du kanske vill undvika terrier raser, som är speciellt kända för att gräva.

4. Tänk om någon i din familj är mycket delvis till en miljö fri från djurhår. Om så är fallet, välj en ljus utgjutelse ras, såsom toypudel, Yorkshire terrier, amerikansk vattenspaniel, Bolognese, eller jätte schnauzer. Hundraser som tenderar att sprida mer innefattar golden retriever, labrador retriever, Rottweiler, husky, beagle och dalmatiska.

Hur man Välj en hundras Bra för barn


Innan du tar en hund hem, överväga hur den här hunden kommer att interagera med dina barn. Beroende på hundens ras, kan dess temperament påverka hur väl hunden passar din familjs livsstil. Tänk också på om du vill börja med en valp eller välja för en vuxen hund. Med barn i ditt hem, kanske du inte vill investera tid i valp utbildning. En sällskaplig hundras som kräver mindre efterfrågan kan vara en bättre matchning för dina barn.

Instruktioner

1 Forskning hundar med mjuka temperament eller designer hundar. Designer hundar skapas från två renrasiga hundar att kombinera bättre egenskaper för de två parade hundar, enligt SPCA International. Exempel på designer hundar inkluderar Labradoodle och Puggle. En golden retriever är ett exempel på en icke-designer hund med en bra temperament.

2 Tänk på storleken på hundras du vill införa i ditt hem. Mindre raser, såsom chihuahuas, kan vara för sköra för att ha runt barn. Om du har energiska barn, kan en Labrador retriever gynna dina barn, enligt Pet Place.

3 Tänk på hundens päls innan de antar. Om du eller dina barn lider av allergier, långdragna raser är inte idealiskt val eftersom de kan utlösa allergier. Poodles spela bra med barn, kräver lite grooming, är allergivänliga och har tre olika storlekar för att passa alla storlekar av hem.

4 Observera hur en hund interagerar med ditt barn. Även en hund kan tålmodigt tolerera ditt barns händer rycka på svansen, kan en annan hund bita. Enligt Pet Place, Airedales har en kärleksfull natur mot barn. På grund av sin hängivenhet och skyddande natur mot sin familj, kan en Airedale tolerera stökiga beteende.

Tips

  • Innan du väljer en hund, utveckla en checklista av egenskaper du vill ha i din hund.
  • Oavsett din slutliga valet, lär dina barn att respektera familjens hund. Låt inte dina barn att dra hundens svans eller ryck på sin päls.

Papillion hundras Information


Papillon är en liten men livlig hundras uppkallad efter det franska ordet för fjäril. Namnet är både en hyllning till hundens distinkta ansiktsform och markeringar, och en nick mot ljusa och glada personligheter som rasen är känd.

Utseende

Papillon är små och fina benstomme, väger inte mer än 10 pounds och stå inte längre än 11 ​​inches på axeln. Deras päls är lång, silkeslen och flytande, och ses ofta i vitt med brunt eller kastanj spotting. Huvudet är karakteristiskt rundad, med stora, upprättstående öron.

Temperament

Föds upp för sällskap, fyller papillion denna roll med god aptit, njuter tid med sin mänskliga följeslagare och strävar efter att tillfredsställa sin mänskliga familj. De är vänliga, utgående och inte alls blyga när socialiserade ordentligt.

Utbildning

Som nämnts är socialisering nyckel med papillon och eventuella små hundar. Firm, är konsekvent hantering är ett måste för att förhindra aggressivt och possessiva beteende, tvångsskällande och ångest.

Hälsa

Papillons ibland utveckla problem med sina knäleder, men förfarandet för att rätta till problemet är relativt enkel.

Träning

Papillons är hög energi hundar som både kärlek och behöver utomhusaktiviteter. Även om de kan hållas i lägenheter, kommer de att behöva gott om tid varje dag att sträcka på benen och njuta av utomhus.

Hur man väljer en hund aveln som passar din familj


Att välja rätt hundras att sätta i din familj är lika viktigt som att beslutet att få en hund i första hand. American Kennel Club erkänner för närvarande 167 raser, var och en med sin egen distinkta temperament, personlighet, aktivitetsnivå, grooming krav, hälsofrågor och andra överväganden. Genom att känna till grunderna om en viss ras kan hjälpa dig att avgöra om det är sannolikt att passa in i din livsstil. Lägga till en hund att ditt hushåll är ett stort åtagande, så forska olika hundar för att hitta de mest kompatibla med din familj är avgörande för en framgångsrik hund / mänskliga relationer.

Instruktioner

1 Kolla in American Kennel Club beskrivningar av alla hundraser och sorter. Webbplatsen AKC.org har en komplett lista över raser och sorter det erkänner, med beskrivningar av storlek, personlighet, temperament, grooming krav, kompatibilitet med barn, inlärningsförmåga, motion krav, hälsoproblem, förväntad livslängd och grooming krav.

2 Använd internetbaserade program ras väljar. Flera webbplatser är tillgängliga, inklusive en som sponsras av Animal Planet, som kommer att ställa en rad olika frågor att bäst avgöra dina behov. När du svara på frågorna, kommer väljaren ge dig några val av raser som är mest kompatibel med din din livsstil.

3 Begränsa fältet till några raser som uppfyller dina krav. Är du en soffpotatis? Du har förmodligen inte kommer att ha en border collie eller annan ras som kräver ett jobb att göra och massor av motion. Hatar hår på möbler? En Newfoundland, som väger 150 pounds och skjul med påse, är förmodligen inte för dig. Är du för första gången hundägare? Du har förmodligen inte vill ha en rottweiler eller annan ras som kräver en stark och erfaren ägare. Har du barn? Många små raser är rädsla biters och inte blanda väl med små barn. Plocka inte en hund från hur det ser ut. Personlighet, inlärningsförmåga, temperament, levande krav och lämplighet att din livsstil är mycket viktigare.

4 Besök uppfödare. När du har hittat en ras som du känner kan passa dina behov och passar med din livsstil, besöka lokala uppfödare - AKC visar dem - att se deras hundar. Be att interagera med sina vuxna hundar och se hur de beter sig med dig och resten av familjen. Ha inte bråttom att se valpar. Du kan också hitta uppfödare på konformation, smidighet och andra utställningar.

5 besöka lokala djurhem. Använd din forskning för att avgöra kompatibla ras typer, thensee om skydd till har en hund som finns som uppfyller dina krav. Det är en bra idé att ha utbildning om rasen temperament, även när man väljer en blandras hund. De flesta kommer att visa temperament dominerande rasen i hundens bakgrunden.

6 Kontakta rasen räddningsorganisationer. Om du har beslutat om en viss ras, du ofta kan hitta renrasiga räddningshundar med dem. De flesta rasen räddar drivs av seriösa uppfödare och älskare av just den rasen, och så att de kan vara till stor hjälp i vägleda dig till en hund som kommer att vara mest kompatibel med dig och din familj.

Hundras Kompatibilitet


Hundraser som är kompatibla med din livsstil kan vara kvalificerad genom att ta ett antal faktorer. Där du bor, åldrarna familjemedlemmar befintliga husdjur, allergier, tid, motionsvanor, förmåga att träna, vilja att brudgummen, budget och vilken typ av temperament föredragna är alla faktorer som kommer att hjälpa dig att avgöra vilken hund raser som är bäst kan passa du. Den Iams Company hemsida har ett omfattande ras guide.

Tid

Den viktigaste aspekten när man väljer en hundras är att mäta den tid som du kommer att behöva spendera med ditt husdjur. En person med en mycket tillgänglig tid kan ha obegränsade val när det gäller en hundras. För de ägare kommer andra faktorer spelar in vid fastställandet kompatibilitet.

En person som är hemma bara på kvällen kanske föredrar att hitta en ras mer accepterande av tid ensam. Förutom att föda kompatibilitet, bör personer med lite tid att överväga en äldre hund i stället för en valp. Några raser att överväga om du har begränsad tid är pekingese, franska bulldoggar, basset hounds, långhårig collie, irländsk varghund, mastiffer eller blandraser med liknande avspända temperament.

Familj

Familjer med barn måste överväga familjevänliga raser som kommer att vara både toleranta och respekterar barn. Medan hundar och små barn bör alltid ha uppsikt, vissa raser är bättre lämpade för jobbet av husdjur än andra.
Liten familjevänliga raser inkluderar mops, havenese och Cavalier King Charles Spaniel. Av de medelstora raser, beagles, basset hounds och borderterrier är bra val. Långhårig collie, golden retrievers, stora danskar och samojeder är underbara val för dem som föredrar en större familj följeslagare.

Bostad

Där du bor borde vara en viktig faktor när man väljer en kompatibel hundras. Vissa hundar gör bra i lägenheter och andra måste förses med stora utomhus inhägnade utrymmen för daglig motion. Chihuahuas, Boston terrier, mops, kinesiska cresteds, miniatyr pudlar och bulldoggar gör utmärkta lägenhet följeslagare.
Medan ägare med ordentligt inhägnade gårdar kan välja nästan alla raser, kanske de vill undvika leksak raser. Medelstora eller stora raser kan vara bättre lämpade för betydande egenskaper. Blodhundar, Rhodesian Ridgeback, Labrador retriever, engelska setter och engelska springer spaniel är ett litet urval av raser väl lämpade för stora, inhägnade egenskaper.

Vård

Vissa raser är helt enkelt mer hög underhåll än andra. Den höga underhållsfaktor kan baseras på grooming, utbildning, temperament eller veterinär behov. För den här listan kan det vara lättare att erbjuda vägledning om några raser att styra bort från om du inte är en erfaren hundägare.
Bedlington terrier, irländsk terrier, portugisiska vattenhundar, toypudlar, Pomeranians, pudlar och old english sheepdog är några av de raser som kräver omfattande och ofta grooming. Raser med hälsoaspekter är Kinesiska Shar-Pei, cocker spaniels, bulldoggar, boxare, DobermanPinschers, Labrador retriever och pekingese.
Chow chow, bullterrier, dvärgpinscher, tyska pinschers, svarta ryska terrier och Chesapeake Bay Retriever omfattas av listan över raser med utmanande temperament. Border collies, Jack Russell eller Parsons Russell terrier, råtta terrier och hundar australiensiskt nötkreatur bör endast övervägas för synnerligen aktiva ägare som kan erbjuda sin hund en mängd olika aktiviteter, motion och träning upplevelser.

hypoallergena avel

Med tanke på att de flesta allergier till hundar är faktiskt allergi mot mjäll på hundens hud och inte hundens päls, vissa raser har allergivänliga egenskaper baserat på hur deras päls växer. Poodles, kinesiska cresteds, irländsk vattenspaniel, portugisiska vattenhundar och kerry blue terrier är bland de amerikanska Kennel Club val för hundraser som är kompatibla med allergiker.

ytterligare överväganden

När man överväger någon hundras, lär du dig mest om rasen genom att tala till seriösa uppfödare. Du kan hitta listor över ansedda uppfödare på den amerikanska Kennel Club hemsida söksida.

Kul Familj Platser i Texas


Besökare till Texas ofta koncentrera sig på de fyra största städerna: Houston, San Antonio, Dallas och Austin. Reser utanför dessa stora städer, men ger möjligheter till mer skoj för hela familjen som är svårt att duplicera utanför Lone Star State. Följande Texas semesterorter ge familjerna en chans att fördjupa sig i Vilda Västern, njuta av stranden medan du utforskar hundraåriga historia och har flera dagar av vatten äventyr.

Hem On The Range

Kul Familj Platser i Texas


Lokalbefolkningen kallar Bandera, en stad med färre än 1.000 människor om 50 miles väster om San Antonio, "cowboy huvudstad i världen." Boka en stuga på en av stadens många dude rancher, såsom Dixie Dude, Flying A eller Silver Spur, för en familj besök till Vilda Västern. Rancher ge hela familjen en chans att njuta av dagliga häst rider, Texas chow och vandring och cykelleder. Kasta hästsko med ranch händer, spela en omgång volleyboll eller ens smyga iväg till ranch spa för en massage medan barnen ta ett dopp i poolen. Glida in till stan en kväll och fånga rodeohändelser eller en cowboy berättande session. Om du behöver en dags paus från cowboylivet, är staden San Antonio bara en timme bort.

Seaside Rendezvous

Kul Familj Platser i Texas


Ön Galveston, bara en timme från Houston, en gång var centrum för handel för Texas och idag ger familjer en semester möjlighet att koppla av på stranden, utforska naturen och lära sig om 19th century historia. Välj oavsett boende bäst passar din familj. Galveston erbjuder exklusiva och mid-scale strand hotell, lägenheter och parker RV. Tillbringa en dag simma i den annars milda Mexikanska golfen. Besök pingviner, exotiska fiskar och hajar på Moody Gardens, ett tropiskt tema akvarium, zoo och resort. Gå igenom de återstående historiska hem från öns storhetstid innan staden ödelades av orkanen av 1900, den dödligaste naturkatastrofen i USA: s historia. Fånga en turnerande show i den historiska 1894 Opera House. Om du inte vill missa Space Center Houston under ditt besök, NASA huvudkontor är inte en mycket längre enhet från Galveston än de är från centrala Houston.

Raging Rapids

Kul Familj Platser i Texas


New Braunfels, som ligger mellan San Antonio och Austin, ger en smak av gamla Tyskland till Texas Hill Country, men det tyska ordet flesta besökarna kommer sannolikt att lära är Schlitterbahn. Ordet betyder bokstavligen hal väg men också är namnet på en världsberömd vattenparken i området. Spara pengar genom att vistas i ett närliggande hotell som ekonomin och planera ett par dagar för att utforska parken. Även om det har standardglas, våg pooler och barnvänliga attraktionerna, har parken också mer än tre miles värde av innerslang rider. The Raging River Tube Chute, världens längsta tar enbart 45 minuter att åka end-to-end. New Braunfels är också nära nog för en lätt dag resa till Austin och San Antonio, så familjen behöver inte miste om att se Alamo, delstatens huvudstad eller någon av de andra kända attraktioner Hill Country.

Hundar är ett utmärkt komplement till hushållet, och många hundar kan ge säker sällskap till dina barn. De är också ett roligt sätt att lära barnen om ansvar. Det viktiga är att ta den tid som behövs för att välja rätt djur som passar in i din familj. Experter kommer att lista de bästa raser som kommer bra överens med barnen, men det är viktigt att komma ihåg att varje hund är en individ. Ditt jobb, som förälder, är att leta efter tecken som säkerställer att perfekt match.

expert Opinions

Den korta lista över bra raser för barn kommer att omfatta golden retrievers, labrador retriever, pudlar och beagles. De retrievers är mycket barnvänligt, men de har en hög spela enhet. De kommer att behöva en stor bakgård, eller massor av promenader och spela tid att bränna bort den energin. Detsamma gäller för en beagle. Pudeln är bra för barn som lider av allergier, och de är mycket lättlärd när det gäller lydnad.

de missuppfattningar

Många människor tror att små hundraser - såsom terrier - är det bästa för barn enbart på grund av sin storlek. Detta är inte nödvändigtvis sant. Faktum är att många av de mindre raser tenderar att vara galleriets och lite hyper. De är också mer benägna att skada genom ett mycket litet barn som kanske inte inser han spelar lite för grovt med hunden. Om ditt barn är över barn ålder kan dock en mindre hund vara en bra passform.

Mycket stora hundar tenderar också att bli uteslutas, vilket inte nödvändigtvis är det bästa beslutet. Mastiffs kan vara bra husdjur. De är mycket mild och lugn, men den potentiella hundägaren måste återigen överväga ålder och storlek på sina barn. Ibland djuret är inte medvetna om sin egen storlek och styrka, och det kan oavsiktligt skada barnet under lek. Det är viktigt att matcha åldern och storleken på barnet med hunden.

De flesta barn tigga och vädja om en valpar. Kom bara ihåg, valpar måste vara potta utbildade, och de är mycket hög underhåll vid vissa åldrar. De kommer att lägga glädje till hushållet, men de kan också lägga till en hel del arbete. Tänk dig en hund som är över ett år gamla, särskilt för yngre barn.

blandade avel

Inte utesluta blandraser. Din lokala humant samhälle eller djurhemmet har vanligtvis ett överflöd av dessa hundar som du och hela din familj kan besöka och umgås med. Dessa hundar är vanligtvis alltid testas för temperament innan de släpps ut på antagandet golvet ett skyddsrum. Att ge ett hem till en hund som har satts in i olyckliga situation är också en bra idé. Du kan lära dina barn om medkänsla och välgörenhet mot djur samtidigt.

Poängen

Varje hund är en individ. Som nämnts ovan, labb är oftast bra med barn. Det finns dock alltid en chans att du kommer att stöta som en lab som är alltför hyper och helt enkelt inte passar i ditt hushåll. Forskning dina raser. Titta in i blandraser, och helt enkelt komma ihåg att det handlar om att matcha rätt hund med din familj.

Om en hund är alltför hyper och inte uppmärksamma dig och dina barn när du försöker att lära känna dem, är detta ett dåligt tecken. Det lekfullhet kan tyckas "söt" i en valp kan förvandlas till en olägenhet som hunden växer upp.

Leta efter ett djur som uppmärksammar dig. Leta efter en som inte är alltför blygsamma, men inte alltför aggressiv med spel. Ta din tid i denna sökning, och du kommer att hitta rätt hundras för din familj.