hundmat och jäst

Grain i hundmat och jäst infektioner


En svampinfektion är en problematisk hälsofråga för både människor och djur. Orsakerna till jäst infektioner är likartade i båda fallen, och en av de främsta orsakerna till jäst infektioner är kost. Hundmat är en vanlig källa till hund svampinfektioner, och en viktig bidragsgivare till det här problemet är spannmål.

Grain och jäst

Korn har använts i tusentals år för att producera jäst. En av de vanligaste jäst biprodukter av spannmål användning finns i brödtillverkning. Jäst bidrar till att göra bröddeg stiger, så det är en viktig ingrediens i detta avseende. Öl fattandet är också beroende av jäst. Processen för att härleda jäst från spannmål involverar metabolismen av socker i spannmål. Jäst behöver dessa sockerarter att reproducera, vilket är anledningen till hundmat gjord med säd kan vara problematiskt i jäst infektioner.

Hur spannmål används i hundmat

Många märken av hundmat är främst spannmålsbaserad. En anledning många tillverkare av hundmat produkter använder spannmål som den viktigaste ingrediensen är den lägre kostnaden för produktionen. Men detta tillvägagångssätt kan leda till jäst infektioner hos hundar, speciellt om ingen annan probiotiska inslag finns i hundens diet för att balansera överskottet av jäst från spannmål socker metabolism.

Friska Användning av Grain i hundmat

Spannmål kan användas i hundmat på ett sunt sätt. Enligt hemsidan greatdanelady.com, det bästa sättet att detta i tillverkningsprocessen är att använda icke-fraktionerat (helhet) korn som stödjande beståndsdel. Korn kan ge vissa positiva element för en hälsosam diet i hundmat, och dess närvaro är inte nödvändigtvis ohälsosamt, så länge som en annan ingrediens, såsom kött, är det primära elementet.

Ohälsosam Användning av Grain i hundmat

Med hjälp av spannmål som en huvudingrediens i hundmat kan leda till fler fall av jäst infektioner. Detta är särskilt sant när det valda spannmål har ett överskott av kolhydrater, som inte är en nödvändig del av en hunds diet om de får tillräckligt med kött och protein. Enligt den petcenter.com, är majs en hög producent av kolhydrater, men det är en av de mest använda spannmålsprodukter i hundmat på grund av dess relativt låg bulkkostnad.

Bevis på jäst infektioner hos hundar

Jäst infektioner visas oftare i öronen och huden hos hundar, enligt thewholedog.org. Detta ger hudförändringar på hunden, antingen intermittent eller i stora fläckar. Dessa skador kommer att bli rött och kommer att åtföljas av håravfall, fjällning av huden och ökad pigmentering i de infekterade områdena.

Inte bara är det lätt att göra din egen hemlagad hundmat, din hund kommer att äta hälsosammare och du kommer att må bättre om din hunds hälsa. Hundar som utfodrats med en diet av hemlagad hundmat ofta kräver färre besök hos veterinären, ofta uppvisar mer energisk beteende, och i allmänhet ser ut och agera friskare. Följande recept kommer att göra en 2-dagars leverans av livsmedel för en 20-lb. hund. Om din hund väger mer eller mindre, eller om du vill göra en större eller mindre mängd, sedan multiplicera eller dividera enligt din hunds vikt.

Instruktioner

En Väg din hund. Du kommer att vilja mata din hund 6 oz. hemlagad hundmat för varje 10 pund. kroppsvikt.

2 Cook 8 oz. av kyckling, biff, hamburgare eller fisk. Om du använder kyckling eller fisk, vara säker på att du har tagit bort alla ben. Klipp ditt kött eller kyckling eller fisk i lagom stora bitar och ställ åt sidan i en plast förvaringsbehållare eller annan förslutningsbar behållare. Olika typer av kött och fisk kan kombineras för att göra 8 oz.

3 Cook 8 oz. ärtor, majs, morötter eller gröna bönor, och dränera vätska. Grönsaker kan blandas för att skapa 8 oz. Lägg kokta grönsaker till den tidigare beredda kött.

4 Cook 8 oz. ris eller 8 oz. pasta. Dränera pasta. Tillsätt ris eller förflutna till kött (eller fisk) och grönsaker och blanda väl. Detta är en helt balanserad, näringsrik måltid.

5 Mata din hund 6 oz. av denna blandning varje dag, och omedelbart i kylskåp resten i en försluten plastförvaringsbehållare.

Tips

  • Amerikaner tenderar att mycket foder sina hundar, precis som de tenderar att mycket foder sig. En fet hund är inte en frisk hund.
  • Många hundar har en allergisk reaktion mot potatis och lök, så inte lägga till dessa två ingredienser till hemlagad hundmat.

Canidae hundmat och infertilitet


De livsmedel som en hund eller katt äter i hög grad kan påverka deras hälsa och välbefinnande. Att välja rätt märke av kommersiella hundfoder kan vara ett mycket viktigt beslut eftersom fel typ av mat kan orsaka sjukdom och ökar risken för djuret att utveckla en sjukdom i framtiden. Läs alltid ingredienserna innan utfodring din hund en kommersiell varumärke av mat.

Canidae hundmat

Canidae tillverkar mat för både hundar och katter. Företaget hävdar att dess mat är 100 procent naturlig och använder endast högkvalitativa kött. Dess mat innehåller också fullkornsris och olika kolhydrater. Det finns både torra och konserverade sällskapsdjur, och olika specialrecept, inklusive alla livsstadier såsom pensionärer, viktproblem och minskad aktivitet, tillsammans med platina och kornfria livsmedel. Dess hemsida hävdar att deras mat överstiger de föreskrifter som av AAFCO (Association of American Feed Controls tjänstemän), och tillverkas i anläggningar som godkänts av US Department of Agriculture.

fördelar

Canidae påstår sig ha många hälsofördelar som finns inom sina sällskapsdjur. Några av dessa fördelar är hud och päls balsam, naturliga ingredienser, levande mikroorganismer, viktiga vitaminer och aminosyra kelaterad mineraler, enligt sin webbplats (canidae.com).

Infertilitet från hundmat

Etoxikin är en ingrediens som får användas i hundfoder på en mycket låg nivå som livsmedelstillsats. Enligt shalako.com vissa veterinärer och experter tror att etoxikin kan vara en viktig orsak till hudproblem och infertilitet, medan andra hävdar att det är den säkraste konserveringsmedel för att användas i foder för sällskapsdjur.

Canidae Reklamations

Canidae har fått många klagomål från konsumenter som hävdar att maten gjorde sina husdjur sjuka. Några av dessa symtom är kräkningar, diarré, feber och viktminskning. Även om det fanns inga bevis för att Canidae hundmat var orsaken till sjukdom, Canidae gjorde ett uttalande om att det kan ha varit från övergår djuret till en annan typ av mat som gjorde dem sjuka.

Det finns för närvarande ett stort antal grupptalan mot Canidae sällskapsdjur. Canidae bytte formeln i livsmedel, som tros ha orsakat sjukdom hos djur. Canidae hävdar att dess nya formel inkluderar en ökning av halterna av köttproteiner och kvalitet av komplexa kolhydrater. Det finns också påståenden om paracetamol används i Canidae hundmat, men Canidae förnekar dessa påståenden.

Canidae kundtjänst

Du kan kontakta Canidae kundtjänst om några frågor:

Canidae
Scott Whipple och John Gordon
Ägare
PO Box 3610
San Luis Obispo, Kalifornien 93.403
www.canidae.com
800-398-1600

Hemlagad hundmat och behandlar


Att förstå näringsbehov en hund är nyckeln till att göra hälsosamma, välsmakande mat hemma. Enligt Gourmet Sleuth webbplats, hundar är allätare varelser som kräver en balans av kött, kolhydrater och vegetabiliska livsmedel i sin kost. Hemlagad sällskapsdjur kockar måste förstå att det en flera livsmedel som är giftiga för en hund, inklusive: russin, vindruvor, lök, vitlök, choklad och konstgjorda sötningsmedel. Var noga med att laga alla kötträtter noggrant som hundar är mottagliga för salmonella, E. coli och andra livsmedelsburna sjukdomar.

Instruktioner

Hemlagad hundmat

1 Brown 3 pund. köttfärs i en stor stekpanna.

2 Place 4 koppar ris, 9 koppar vatten, 1/4 kopp havre och 1 tsk. salt i en stor holländsk ugn av kastrull och koka upp.

3 Lägg till halv kopp lättmjölk, 2-1 / 2 kopp frysta grönsaker och kokt kött till den holländska panna. Cook på medellång låg värme i cirka 20 minuter eller tills vätskan är helt absorberad. Rör konsekvent.

4 Ta kokta blandningen från värmen och låt det svalna tills det en behaglig temperatur för att hantera.

5 Scoop kokta blandningen i halv kopp mätglaset. Pressa blandningen tillsammans. Vänd koppen upp och ner på en bakplåt. Knacka försiktigt för att frigöra 1/2 cup portioner av hundmat. Förvara mat i plastbehållare i kylskåp lagring.

6 Servera hundar en halv kopp servering per 30 lbs. av hundens vikt.

Hemlagad hundgodis

7 Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit.

8 Blanda 2-1 / 2 koppar hela vetemjöl, 1/2 kopp mjölkpulver, 1 msk. vetegroddar och 1 tsk. köttbuljong kub granulat i en stor skål.

9 Rör i 1/3 kopp kött späck och ett ägg.

10 Använd en matsked för att lägga i vatten, en sked i taget. Fortsätt att tillsätta vatten tills degen börjar hålla ihop.

11 Lätt mjöl matlagningsytan. Kavla ut degen med hjälp av en kavel tills degen är ca 1/2-tums tjock. Tryck kakmått i degen för att skapa kex former. Placera kex en tum ifrån varandra på en osmord plåt. Grädda i 25 till 30 minuter tills Kakorna är fast. Låt de kokta kex svalna innan servering till hunden.

Det finns inget botemedel mot njursvikt (även kallad njursvikt) hos hundar. Skadade och sjuka njurar kan inte återhämta sig. Symptomen på njursvikt kan hanteras; Målet är att hålla din hund bekväm och aktiv så länge som möjligt. En stor del av hanteringen av njursvikt matar en näringsriktig kost. Medan din veterinär kan ge recept hundmat, vissa hundar inte tolerera det bra och kan göra bättre på en hemlagad kost. Lita inte på Internet för recept --- hitta en veterinär nutritionist eller holistisk veterinär för att hjälpa dig att formulera ett recept för din hund.

Instruktioner

1 Fråga din veterinär om en remiss till en veterinär nutritionist. Betrakta din veterinär och andra sjukvårdspersonal som en del av ett team som arbetar för att hålla din hund frisk och glad. De flesta veterinärer gärna hänvisa kunder till specialister.

2 Leta efter en helhets veterinär som har erfarenhet med njursvikt. Holistic veterinärer behandla "hela hund" med komplementär medicin och många kommer att hjälpa dig med ett recept hundmat och kosttillskott.

3 Kontakta en veterinär college (se avsnittet Resurser). Fråga om de ger kostrådgivning via telefon --- flera gör, ibland för liten eller ingen kostnad.

4 Var beredd att administrera intravenösa vätskor till din hund hemma, oavsett vilken typ av diet hon är på. Det är oerhört viktigt att en hund i njursvikt få tillräckligt med vatten för att spola sina njurar. Fråga din veterinär för leveranser och instruktioner om hur man gör detta hemma. Det kan låta skrämmande, men det är verkligen inte så svårt.

5 Använd Internet klokt. Det finns en hel del information om hund utfodring och recept för hundar med njursvikt på nätet, men vad som fungerar för någon annans hund kanske inte fungerar för din hund. Använder Internet för forskning och information, men lita på personal med praktisk erfarenhet för recept och en stödjande diet för din hund.

Tips

  • Hem-kokta kost kan göras relativt ekonomiskt och enkelt genom att köpa och laga mat i bulk. Cook nog att pågå i en eller två veckor, och frysa mat i måltidsstora behållare.
  • Inte följa en diet eller recept du läsa om på nätet utan att rådfråga din veterinär.

Argument mot torr hundmat


Fördelar och nackdelar om torr och våt hundmat har varit föremål för många argument. Hundägare har blandade torr och våt hundmat och har även blandat torrfoder med livsmedel för att försöka lösa problem som dyker upp frågor mot torr hundmat. Debatten kan vara pågående alltid om våt och torr hundmat. Men argumenten mot torrfoder stå fast.

Sockerarter och sötningsmedel

Många torra hund livsmedel är hög sockerhalt att göra dem mer välsmakande för hundar. Många hundar blir beroende av de sötningsmedel, som kan orsaka eller förvärra hundens hälsa. Sötningsmedel kan orsaka öroninfektioner eller diabetes. Socker eller sötningsmedel tillsätts vanligtvis till låg kvalitet torr hundmat, vilket orsakar problem när en ägare försöker växla hunden att ett livsmedel av högre kvalitet och de upptäcker att hunden inte kommer att äta hundmat som inte innehåller sötningsmedlet.

näringsämnen

Torr hundmat innehåller inte tillräckligt med näringsämnen för att vara den enda mat för en hund. Alla livsmedel måste uppfylla vissa normer närings, men vissa näringsämnen försvinner eller förändras under bearbetning och inte ersätts av bolaget.

färgämnen

Hundar bryr mig inte vilken färg deras hundmat är. Färgämnen är endast placeras i torr hundmat för att tillfreds det mänskliga ögat och används för att för att dölja den grå färgen på maten dålig kvalitet eller synliga differentieringar av ingredienser. Lägga röd färg, till exempel, gör maten verkar ha mer kött. Alla numrerade färgämne i en torrfoder bör undvikas.

konserveringsmedel

Många torrfoder företag fyller hundmat med konserveringsmedel för att hålla det fräscht. Vissa konserveringsmedel behövs, men många lägger dolda konserveringsmedel som inte är noterade på behållaren. Kemiska konserveringsmedel bör inte placeras i torr hundmat.

Fett

Fett sprutas på många torra hundfoder som är gjorda med en strängsprutmaskin. Detta fett har inget näringsvärde för hunden. Hundar behöver en viss mängd fett för coat hälsa, hudens hälsa och hjärnans hälsa. Men, fetter som sprutas på är icke-specifika fettkällor, som är animaliskt fett, generisk fiskolja fett, vegetabilisk olja eller mineralolja, som inte har något värde. Såvida fettet är specifik, såsom sillolja, kycklingfett eller linfröolja, solrosolja eller rapsolja, är näringsinnehåll obefintlig.

Hur Feed en skadad och övergiven bebisfågel


Varje vår är någon tvungen att hitta en fågelunge ur boet. En ungen är en fågelunge utan fjädrar och är extremt unga; det kräver betydande omsorg och en speciell diet. En spirande är en något äldre fågelunge med fjädrar och oftast handlar om redo att flyga. Ungar har en liknande diet, men vanligtvis inte kräver så mycket vård innan de är redo att flyga på sin väg. Om du hittar en fågelunge, vara beredd att spendera varje halvtimme i nästa vecka eller två mata den.

Instruktioner

1 Gör ett bo av mjukpapper och pappershanddukar i en skålform. Placera en värmedyna på låg under undermåliga boet för att hålla fågeln varm. Se till att det är varmt vid beröring hela tiden eftersom det annars inte kan smälta sin mat ordentligt.

2 För de två första dagarna, blöt liten hund kibble i varmt vatten och tillsätt socker till den. När maten är mycket sörjig och mättad, knacka försiktigt på fågelunge näbb med pincett för att tillkännage utfodring. Placera försiktigt en liten bit av gröt i fågelns mun. Upprepa tills fågeln inte längre öppnar sin mun för att matas.

3 Efter två eller tre dagar efter det att hunden kibble gröt, föreslår Scholastic hemsida detta recept: Blanda 1/4 kopp mager köttfärs, 1 tsk. keso, 1 tsk. av sand, 1/4 hårdkokt äggula, 1/4 kopp burk våt hundmat, och 1 tsk. torkad sköldpadda mat i en skål. Tillsätt lite vatten som behövs för att hjälpa röra om blandningen tillsammans (en mycket minimal mängd). Använd potatis masher och mosa alla ingredienser i skålen.

4 Ta en liten del av blandningen och mata fågeln med pincett. Efter fågeln slutar äta, kan den oanvända delen frysas för senare användning.

5 Ta ut en del av den frysta blandningen och tina den i mikrovågsugn innan nästa utfodring. Det bör vara rumstemperatur vid utmatning.

Tips

  • Det är bäst att lämna en fågelunge där den befinner sig. Många människor tror att de hjälper, men fågeln mor är förmodligen i närheten. Du kan titta på fågeln från en sträcka och kontrollera om det nästa dag.

Varför är min valp Kräkningar och ha Pudding diarré?


Att ha en valp som husdjur kan vara mycket roligt. Dess lyckliga och glada uppförande gör alla runt det känns bra. Så när en valp är sjuk, kan det vara en skrämmande och oroande sak, särskilt när det är kräkningar och diarré. För att räkna ut hur man kan behandla valp, måste du begränsa vad som orsakade sjukdomen i första hand, som kunde ha varit av olika anledningar.

parasit~~POS=TRUNC

En av de vanligaste orsakerna till varför en valp skulle drabbas av kräkningar och diarré är parasitinfektioner. Den vanligaste av dessa är Giardiasis och Coccidia. Giardiasis är en enda cell organism som din hund kan plocka upp från att dricka orent vatten från en damm eller sjö. Coccidia är en annan enda cell organism som lever främst i inälvorna av unga valpar. Det kan plockas upp när de unga hundar utsätts för äldre hundars avföring spillning.

bakteriella infektioner

Precis som människor, kan valpar påverkas av bakteriella infektioner som salmonella och E. Coli. Salmonella är en sjukdom som fångas när en valp smälter mat eller vatten som innehåller några av de salmonellabakterier. Tillsammans med kräkningar och diarré, kan andra tecken på ditt husdjur lider av Salmonella förgiftning är brist på aptit och viktnedgång.

Medan E. coli är något alla - människor och djur - bor med i sina kroppar, kan valpar bli smittade med skadliga typer av E. Coli som kan göra allvarliga skador på sina tarmar. Din hund kan dra ihop E. Coli ett antal olika sätt, såsom smälta avföring, dricka smutsigt vatten och äta rå mat. Andra symptom på en hund som lider av E. Coli är en feber och en ledsen, tyst uppförande.

Förändring i diet

En förändring i valpens kost kan också vara orsaken till dess diarré och kräkningar. Mata din valp en annan typ av hundmat än vanligt kan störa sin mage och göra det sjuka. Även ge det ett kex för att vara bra kan vara orsaken. Mängden och kvaliteten på maten är viktig. Om valpen mat är av låg kvalitet och stora mängder bör dåliga fysiska tillstånd din hund inte vara en överraskning. Lägga fet matrester till valpens kost är inte heller bra. Livsmedel är mycket rikare än hundmat och en valp system inte kan hantera det.

Påfrestning

Stress är en annan brytpunkt för sjuka hundar. Stress kan åstadkommas för en mängd olika skäl. En nyligen flytta till ett nytt område eller hus kan göra din valp förvirrad och rädd. På toppen av det nya landskapet, alla lukter är olika, vilket kan överväldiga sådan ung hund. En annan möjlig orsak kan vara att valpen ägare får ett nytt jobb som håller honom bort från hemmet under en längre tid varje dag. Valpen är inte van vid det, vilket kan göra det sjuka. Dessutom hålls i en låda med ingen mänsklig kontakt timmar kan påverka en hunds känslomässiga och fysiska tillstånd. Alla dessa typer av stressfaktorer kan orsaka en valp att bli sjuk med kräkningar och diarré.

Behandling

Om valpen är kräkningar och diarré, finns det flera saker du kan göra hemma för att hjälpa det. Kontrollera först att det dricker mycket vatten. Kräkningar och diarré lämnar en hund mycket uttorkad och svag. Det är oerhört viktigt att få din valp hydrerad under de första 24 timmarna av att bli sjuk. Därefter matar det en intetsägande kost bestående av vitt ris och kyckling. Hålla storleken på hälften av vad du mata den innan den blev sjuk. Långsamt införa denna intetsägande mat till din valp genom att kombinera små mängder av intetsägande mat med sin gamla mat för ett par dagar. Om valpen villkor blir värre, eller om du inte är van att hantera denna typ av situation, är det bäst att ringa din veterinär så fort som möjligt.

Regler för att göra och att försälja hundgodis


Tillverka och sälja hundgodis är ett företag med en låg budget uppstart. Det är vad som kallas en "köksbord" företag. Men som med alla företag, det finns lagar och förordningar som företagen måste följa. Federalt reglerar US Food and Drug Administration människors och djurs mat. Federala lagar ersätter statliga eller läns lagar, men varje stat kan ha ytterligare krav, som varierar från staten. Det kan finnas särskilda krav specifik region eller stad. Det bästa stället att börja är med din lokala länsstyrelsen för att ta reda på om att sälja och göra hund behandla bestämmelser i ditt område.

federal Rules

Hundmat och behandlar regleras av Food and Drug Administration under mat, drogen och den kosmetiska lagen. Denna lag säger i princip att sällskapsdjur måste vara säker, ren och hälsosam att äta. Det måste framställas under sanitära förhållanden, innehåller inga skadliga ingredienser och vara ärligt märkt. Det finns ingen bestämmelse om att FDA måste förhandsgodkänna en produkt innan den kan säljas i USA.

Staten och County regler

Individuella statliga myndigheter jordbruk kan naturligtvis ha ytterligare regler till dem av den federala regeringen. Genom att kontrollera med din länsstyrelsen, kan du lära dig exakt vilka regler finns på lägsta regeringsnivå på upp, när det gäller tillverkning och försäljning av hundgodis. Till exempel, vissa stater kräver att hundmat eller behandlar framställas på ett kommersiellt licensierade kök, medan andra stater inte gör det. Om du bor i en av de stater med detta krav, måste du följa denna regel. Om du inte bor i ett sådant tillstånd, kan du göra hundgodis i ditt hem kök.

märkning förordningarna

Den federala regeringen bara kräver att produktmärkning är ärlig, men ditt tillstånd kan ha ytterligare krav. Till exempel, i Oregon, foder till sällskapsdjur med kött kräver en särskild licens och märkning. Men för hundmat som inte innehåller kött, skall märkningen ange "inte för mänsklig konsumtion." Om din hund behandlar säljs i andra stater, måste de följa det statliga regler om märkning. Även om märkningsregler kan vara luddigt, det är en bra idé att lista ingredienserna på förpackningen, eftersom vissa hundar har matallergier. Se till att konstatera att hund behandla är ett mellanmål, hur det kan användas och att den inte innehåller hundens fullständiga dagliga behov näring.

grossist Överväganden

Om reglerna för att göra hundgodis i ditt område är inte genomförbart eller överkomligt för ditt nya företag, överväga att köpa hund behandlar grossist och sälja dem. Många grossister tillåta privata märkning. Detta innebär att du får göra upp en märka och förpacka de hundgodis i ditt eget sätt. Naturligtvis, du fortfarande måste följa de federala, statliga och lokala föreskrifter. För det mesta, är du också skyldig att nämna namnet på grossisten som tillverkare. Dubbelkolla att grossisten följer alla hund behandla regler och föreskrifter innan du köper produkten.

andra överväganden

Förutom att erhålla rätt licens att driva en kommersiell kök, om så krävs i ditt tillstånd eller länet, du kan också behöva skaffa ett verksamhetstillstånd. Kontrollera med din lokala planeringen avdelning för att se till att du kan använda en affär av ditt hem om det är din plan, eftersom marken inte får planlagd för hem-baserade företag av den här typen. Kontrollera dessa regler innan du startar denna verksamhet, eftersom du kan behöva hyra en plats i ett område med rätt markanvändning beteckning om du inte kan arbeta hemifrån.

Hur man gör hundkläder och leksaker


När ekonomin förändringar och veträkningar, hundmat och hundleksaker blir dyrare, går kostnaden för att äga ett husdjur upp varje år. Spara pengar och erbjuda din hund kläder och leksaker hon behöver genom att skapa dem hemma. Suit hund kläder till den naturliga formen av din hund och skär dem annorlunda än mänskliga kläder. Hund leksaker bör erbjuda din hund ett pussel eller något att jaga eller tugga.

Instruktioner

leksaker

1 Ta ett rep och knyt en knut i mitten. Lägg till en knut i varje ände. Använd denna rep för att spela dragkampen med din hund, vilket gav henne att ta leksaken och försöka fånga det från dig.

2 Ta din hund & # 039; s gamla ben och fylla insidan av benet med jordnötssmör. Underhålla din hund genom att låta dem slicka välsmakande behandla från det hårda yttre och erbjuda ett pussel som hon avgör hur man bäst får på jordnötssmör i håligheter i benet.

3 Gör ett mycket litet hål i en tennisboll och sätta metallkulor som klirr in i hålet. När de & # 039; re insidan, använd en nål och tråd för att stänga hålet. Kasta den här bollen för din hund och blända henne med ett nytt ljud.

4 Strö hundgodis i en gammal strumpa och sedan antingen knut i slutet eller sy den stängd. Efter din hund inser behandlar är i strumpan, låt honom räkna ut hur man bäst hämta godsaker från den förseglade strumpan.

hundkläder

5 Mät din hund med ett måttband som du skulle mäta en person. Ägna särskild uppmärksamhet åt hur deras ben sträcker sig från sin torso; mänskliga armar splay ut åt sidorna, men ben hund går rakt ner. Mät bredden på din hund (runt hennes bröstkorgen vid dess bredaste del) och din hund & # 039; s längd från halsen till basen på svansen.

6 Välj en väv av ditt val, fleece för vintern, till exempel, och en lätt men slitstarkt material för varma månader. Köpa så många varv av tyget som nödvändig baserat på dina mätningar; för en liten hund, är en gård av tyg tillräckligt.

7 Följ instruktionerna på ett mönster; se Söta Lucy & # 039; s Boutique efter mönster i "Resurser". Skapa din egen enkelt mönster om du inte & # 039; t hitta en du gillar.

8 Använd en kraftig tråd och dubbel-stygn sömmar. När din hund spelar hon & # 039; s sannolikt att riva ut stygnen om de aren & # 039; t noggrant placerade och säkert sys.

9 Följ instruktionerna på mönstret för att sy plagget. Börja med att skapa den största biten - det som kommer att täcka hunden & # 039; s torso, till exempel - då lägga på några hylsor eller andra stora delar av kläderna. När du & # 039; re gjort, lägga till bågar eller andra dekorationer.

10 Försök med en bit av test kläder på ditt husdjur för att se om det passar. Om det spelar & # 039; t, anmärkning om mönstret storleksvariation för att kompensera när du gör din nästa plagg.

Tips

  • Don & # 039; t köpa ett tyg med knappar eller gnistrar som kan lurade och förtäring.