hundar som slickar i öronen

Schampo för hundar som är allergiska mot loppor


Lopp schampo kan vara ett effektivt vapen mot loppor på sommaren. Hundar kan vara allergisk mot loppbett, vilket kan översättas till överdriven repor, slickar eller biter på huden. Hunden kan även slicka en loppbett till den punkt där en oozing öm kallas en het fläck utvecklas. Bada din hund i loppor schampo kommer att döda alla loppor på hunden, och kommer att ge hunden ett visst skydd i lopp-angripna områden.

kemiska Insekticider

De flesta lopp schampon använder insekticider såsom syntetiska pyretriner. Det är den mest effektiva av de kemiska insekticider, men är inte lämplig för alla hundar. Små hundar, bör hundar med andra hälsofrågor eller valpar yngre än 12 veckor gamla inte utsättas för pyretriner. Fråga en veterinär om du är osäker på om du ska använda dessa produkter.

naturliga Insekticider

Vissa schampon använder citrusoljor eller andra naturliga ingredienser för att stöta bort loppor. De är inte lika effektiva som kemiska insekticider, men de är säkra för användning på hundar som kan ha reaktioner på de kemikalier.

Andra ingredienser

Leta efter schampo som har lugnande eller fuktgivande ingredienser förutom de insektsmedel. Vissa insektsmedel kan torka ut en hundens hud. Havregryn eller tea tree-olja i schampo kan motverka dessa effekter.

metoder för säkerhetskopiering

De flesta schampon kommer bara döda loppor som finns på hunden när den badar. Du kommer också att behöva införa kontrollåtgärder avsedda att döda utveckla loppor larv och ägg. Ägg och larver gömma sig i området runt där hunden tillbringar tid. Du måste rengöra och behandla hundens sängkläder och alla mattor. Tvätta sängkläder i de hetaste vatten tyget kommer att acceptera. Vakuum mattor ofta och överväga att kalla en pest exterminator om problemet kvarstår.

Hundar som är svåra att exploatera


Vissa hundar är lättare att exploatera än andra, och detta är inte alltid strikt en fråga om deras typ av päls. Grooming kan vara en spänd upplevelse för din hund och temperament ensam kan göra en hund svårt att exploatera. Även om det inte alltid är lätt, kan regelbundna grooming sessioner hjälpa dig obligation med ditt husdjur och ge dig en möjlighet att kontrollera sin hud och hår för problem.

Typer av Coats

Hundar med längre hår kommer naturligtvis att behöva mer borsta än andra, men det finns mycket mer att grooming än tandborstning och processen kan vara komplicerad. Visa hundar kräver regelbunden och mer komplicerade grooming regimer oavsett ras eller typ av päls. Krav och trender för visa hundar förändras regelbundet och ägare möta jäv om deras grooming avviker från gällande regler. Miljö kan också vara en faktor, eftersom många hundar som kräver regelbunden tandborstning är också de som lever i kalla klimat, och grooming bör hjälpa dem att behålla sin skyddande skikt snarare än beröva dem det.

grooming Verktyg

Hundar behöver också regelbunden klippning, trimning eller strippning med en rad olika verktyg beroende på deras ras och professionell status. Långhårig hundar som inte fäller, såsom pudlar, kommer att behöva ha klippning integreras i deras grooming, som kräver två typer av saxar, en mjuk borste och en klippare (mekanisk eller handdriven). Alla tråd hår terrier eller schnauzer behöver också strippa, en process som rensar vapens löst hår. Detta kräver ett specialiserat verktyg som kallas en strippningskniv, som hjälper till att rengöra och trimma hundens hår och även formar öronen och käke.

Badning

Hundar måste badas regelbundet men inte alltför ofta, eftersom det kan skada deras hud och kvaliteten på sina rockar. Det är fördelaktigt att använda en speciell schampo formuleras för hundar, men om man är tillgänglig något som är allergiframkallande eller har en neutral pH-balansen kommer också att göra (som en bebis schampo). Balsam och andra bad tillbehör finns också tillgängliga om din långa eller medel haired hund har problem med trassel eller mattor. För att hålla din hund lugn och reagerar under denna process och göra det lättare, använda varmt vatten, sätta bomullstussar i öronen för att dämpa bullret från vatten och några droppar mineralolja i ögonen för att hålla vattnet från bländande eller stickande honom.

Tänder och naglar

Nail trimning och borsta tänderna är också en del av grooming, och detta kan vara en svår process helt beroende på din hunds temperament. Djuraffärer och veterinärer utför speciella borstar och tandkräm för att göra denna del av grooming processen enklare. Många ägare komplettera regelbunden tandborstning med godsaker och leksaker läkemedel. Små och stora hundar både ofta skrämda av högt ljud som åtföljer klippare och i allmänhet inte gillar att få sina tassar hanteras, men klippning är viktigt för att upprätthålla din hunds fötter och gång.

Historia av hundar som husdjur


Dagens domesticerade hundar är populära följeslagare för människor, men deras anor går tillbaka till vargar tusentals år. Historien om människa-hund relation började när vargar först vandrade på mänsklig territorium omkring 10.000 BC De fortsätter att vara populära husdjur, som har många av de egenskaper som sina vilda förfäder.

första kontakt

Wolves naturliga sällskaplighet och flockbeteende gjorde dem idealiska för domestice och mänsklig kamratskap, enligt djur Freedom Foundation. Cirka 10.000 till 15.000 år sedan, människor och vargar först tog kontakt med varandra när vargar in byar letar efter mat. Människor som används vargar som skydd mot vilda djur och som flockdjur, mata dem och, med tiden, domestice dem.

gamla hundar

Forntida civilisationer är kända för att ha hållit hundar som husdjur, enligt BBC. De gamla romarna och grekerna uppfödda hundar som Bloodhound, Greyhound och mastiff, och romarna hade en hund gudom som heter Procyon. BBC uppger också att gamla egyptiska gravar har ritningar av domesticerade hund kallas Saluki så långt tillbaka som 2100 f.Kr.

medeltids Hundar

Under medeltiden, hade en hund vara ett tecken på hög status, och folk började hålla och avelshundar, enligt djur Freedom Foundation. Medeltida jägare tog också hundar jakt med dem. Som R. Swinney förklarar i "Medeltida jakt i Modern Times" hundar skrämde bort oönskade byten och turades jagar spelet tills målet stannade och vände för att bekämpa hunden, vid vilken tidpunkt jägare skulle släppa sina pilar.

Dalmatiner på 1800-talet

Under 1800-talet människor utbildas dalmatiner som vagn hundar, lär dem att köra parallellt med hästdragna vagnar för att skydda hästar från hundar som kan skrämma dem, som BBC förklarar. När brandkår utbildade dalmatiner för liknande ändamål, var den dalmatiska gjorde brandkåren maskot.

I dag

Dagens domesticerade hundar visar fortfarande drag av sina gamla varg förfäder. Precis som första hundar bevakade byar och jägare från vilda djur attacker, modern klocka hundar skälla för att varna sina ägare till närmar främlingar. De har också blivit en del av presidentens hushåll USA: s, eftersom flera presidenter har gjort sina hundar kända, såsom Franklin D. Roosevelts terrier Fala, Lyndon B. Johnsons hundar honom och henne, Bill Clintons hund Buddy, George W. Bush hundar Barney och prickig, och Obama familjens hund Bo.

Hundar som är lätt Shed


Om du är ivrig att välkomna en ny hund i ditt hem, men inte uppskattar att behöva sopa och dammsuga upp högar av shedded päls, det finns ett antal ljus kasta hundar som är säker på att träffa ditt godkännande. När shopping för en hund som kastar lätt, kommer du vara glad att veta att dina alternativ är allt annat än begränsat.

ToyPoodle

Om du är ett fan av små hundar, kan du inte gå fel med en leksak pudel. Ursprung i Frankrike, är denna bit stor avel känd för sin poofy vit eller svart päls och liten kroppsbyggnad. Dessutom kan dessa pooches enkelt läras tricks, som de har en mycket hög kapacitet för inlärning.

Portugisisk vattenhund

Potentiella hundägare söker en pooch som de kan spela och motion bör överväga att anta en portugisisk vattenhund. Liksom pudlar dessa medelstora hundar är lätt identifierbara genom sina lockig päls. Dessutom besitter portugisiska vattenhundar simhud fötter, vilket gör dem perfekta hunden för vem som helst med en soft spot för vattensporter.

American Hairless Terrier

När det gäller ljus sprider hundar, ingen producerar mindre shedded päls än den amerikanska hårlösa terrier. Rasen, som kan identifieras genom sin ringa storlek, upprättstående öron och allmän brist på päls, är den idealiska husdjur för alla som inte kan stå utgjutelse. Med undantag för små bitar av hår som finns på huvudet, svansen och fötter, är detta pooch helt hårlös.

Shih Tzu

Shih Tzu är ett annat alternativ för hund- entusiaster som gillar sina husdjur liten. Denna ras viktigaste fysiska egenskaper är dess ringa storlek, hängande öron och stora, uttrycksfulla ögon. Förutom att vara barnvänliga, behöver denna ras behöver inte utövas överdrivet mycket till förmån för ägare som inte leder en aktiv livsstil.

Hundar som gärna i en lägenhet


Den ideala livssituation för de flesta hundar har ett stort hus och trädgård med obegränsat utrymme att utforska och spela. Det finns vissa hundraser, dock som är bekväm i små utrymmen. Stads hundar som bor i lägenheter kan vara lika nöjda och glada som lands hundar om deras ägare tillgodose sina grundläggande behov av motion och tillgivenhet.

lägenhet Life

Lägenhet liv för en hund betyder inte vistas inomhus hela tiden. Alla hundar, oavsett deras storlek eller energinivån, behöver någon form av motion utanför hemmet. Om en hund är begränsad till en lägenhet, blir det en de facto bur. Lägenhet hundar bör ha minst två promenader utanför varje dag, vilket också kan vara gånger för att binda med ägaren. Medan ett husdjur storlek och energi är viktiga faktorer, bör hundägare också överväga att kasta i ett begränsat utrymme.

små hundar

Små hundar är oundvikligen bättre lämpade för en lägenhet på grund av sin storlek. De flesta små hundraser föds som sällskapshundar och inte har instinktiva behov att utföra uppgifter som vall eller jakthundar. Små hundar har också relativt mer utrymme att springa runt en lägenhet än större hundar. Men inte alla små hundar är låg energi och kan hantera små utrymmen. Jack Russell terrier, till exempel, är en liten hund som har mycket energi och kräver utrymme att springa och leka. Chihuahua är en liten hund som kan bli territoriella av ett litet utrymme, och sålunda aggressivt i en lägenhet. Mindre hundar som föds upp för sällskap som toypudel, maltesiska, Shih Tzu, papillon och italienska vinthund anpassar sig väl till lägenhetsboende.

Low Energy Hundar

Låg energi hundar, stora som små, anpassar sig väl till lägenheter eftersom de har mindre behov av att springa runt i hemmet. Det kan tyckas bakvända, men det finns några stora hundar som är väl lämpade för lägenhetsboende. Låga energi hundar gillar att vara nära sina ägare, catnapping hela dagen, och är nöjda med deras dagliga toalett promenader och skruvade upp bredvid sin ägare. Mindre hundar som faller i den låga energi kategori som den japanska hakan, Bolognese, Kinesisk nakenhund, fransk bulldog och mops har den perfekta kombinationen av storlek och energinivå som lämpar sig för en lägenhet. Större raser som kan anpassas till lägenhetsboende inkluderar lata hundar som den vinthund, engelsk bulldogg, bullmastiff och grand danois.

hybrid Hundar

Rätt hybriden kan kombinera de bästa dragen av två raser som lämpar sig för lägenhet bor att skapa en hund som är skräddarsydd för en lägenhet. De många små pudel blandar som cockapoo, Maltipoo, Chipoo och Pekapoo är bra lågt skjul, små hundar för lägenhetsboende. Den franska bulldoggen blandas med Chihuahua, pekingese eller mops är en bra låg energi hund. En hybrid mellan en låg energi ras och en liten ras är idealisk för lägenhetsboende.

Hundar som rekommenderas för barn med eksem


Barn med atopisk dermatit eller eksem, ofta visar en röd, kliande utslag som kan utlösas av torr hud, stress, värme, infektioner och allergener. Pollen, sällskapsdjur ilska och mat är allergener som kan utlösa eksem. Hundar som rekommenderas för barn med eksem är enkelbelagda, hårlös och låg utsöndring; Men även med denna typ av hund du måste fortsätta att rykta och bada hunden ofta utanför hemmet för att ta bort ilska och löst hår. Dessutom, för att vakuum ta bort alla ilska som kommer in ditt hem, och hålla din hund av sängar, soffor och mattor var ditt barn spelar.

terriers

Inte alla terriers anses vara "allergivänliga" eller enkelbelagda och låg utsöndring. Men den irish softcoated wheaten terrier, yorkshire terrier, Cairn terrier, American Hairless Terrier, kerry blue terrier, Beddlington terrier, foxterrier och AiredaleTerrier göra hela listan. Dessa hundar är mindre benägna att orsaka allergiska reaktioner eller eksem flare-ups på grund av deras mjuka, låg sprider kappor och lockar som håller tillbaka ilska. Dock är Yorkshire terrier inte en ras generellt rekommenderas för barn, så konsultera en pet specialist innan de köper en.

Poodles och Poodle Hybrider

På grund av deras lockigt hår, inte pudlar inte släppa så mycket ilska som andra raser. När tränas och badade regelbundet, är detta allergen som orsakar ilska tvättas bort och är mindre sannolikt att hamna i hemmet. Storpudel är större hundar, medan toypudlar är mindre. Poodles finns i olika färger, inklusive vitt, svart och brunt.

Medellång till stor storlek Hundar

Medan mindre hundar är i allmänhet rekommenderas för barn med eksem eftersom de släpper mindre hår och ilska än större hundar, finns det några större hundar som gör listan på grund av att de är antingen icke-spridande eller låg utsöndring. Dessa inkluderar portugisisk vattenhund, irländsk vattenspaniel och basenji, även om basenji inte generellt rekommenderas för hushåll med små barn och spädbarn.

små hundar

Det finns många små hundar som rekommenderas för barn med eksem, inklusive havanais, Bichon Frisé, Schnauzer, maltesiska, Lhasa apso, Shih Tzu och Chinese Crested. Många är antingen icke-spridande eller låg utsöndring och släpp lite ilska. Men några små hundraser rekommenderas inte för yngre barn, inklusive Lhasa apso, Shih Tzu och Schnauzer. Konsultera en hund lydnad specialist om du funderar på att köpa en av dessa raser.

Hur du tränar hundar som inte Treat Motiverade


Professionell hund tränare Kevin Salem rekommenderar att träna hundar med godsaker ensam kan vara skadligt för din hunds beteende. Hundar som inte behandla motiverade faktiskt har en markant fördel jämfört med andra hundar, de är benägna att svara på dina kommandon utan att förlita sig på möjligheten av ett livsmedel belöning efteråt. Toting runt behandlar kan vara besvärligt och du kan förvirra din hund om du inte har en behandling med dig när han uppför sig väl. Genom att använda andra metoder för att träna din hund, kan du kommandot mer respekt från din hund följeslagare och uppnå långsiktiga resultat.

Instruktioner

1 Practice konsekvens med din hund. Hundar lär sig genom trial and error. Se till att varje försök leder till samma resultat.

2 Arbeta med din hund i korta träningspass. Flera sessioner per dag varar fem till tio minuter är idealiska. Längre utbildningar leder till frustration för hunden och tränare.

3 Bestäm en uppsättning verbal och fysisk kö för varje kommando och hålla fast vid dessa kommandon och signaler. En hund hjärna associerar handlingar och konsekvenser. Genom att lösa på en uppsättning av verbala och fysiska signaler, du tränar konsekvens och låta din hund vet vad som väntar från dig så att han kan utföra till dina förväntningar.

4 Gör träningspass positiva erfarenheter. Förstärka koncept som gott uppförande leder till goda konsekvenser.

5 är starkt beroende av verbalt beröm när du tränar din icke-treat-motiverad hund. Behandla henne som om hon är den bästa hunden i världen. Använd en hög röst och överdriva dina ord. Om träna din hund verkar vara en börda, kommer din hund uppfattar att lyda dig som en börda.

6 Använd systemet med "fråga, berätta, kommandot." Detta system för utbildning gör att din hund att lära av hans beteende. Fråga din hund i en normal samtalston att följa en verbal och fysisk kö. Om han gör, belöna honom med beröm. Om han inte gör det, upprepa kommandot och cue i en fast tonfall. Om han följer, belöna honom; Om inte, använd din mest akter tonfall och fysiskt placera honom att följa med kommandot.

7 Var repetitiva. Av kommandon upprepa genom "fråga, berätta, kommandot" systemet, förstärker du handlingsmönster och konsekvens. Din hund kommer att börja bearbeta informationen.

8 Avsluta dina träningspass på ett positivt sätt. Be din hund att utföra ett kommando hon vet perfekt. Detta håller din hunds självkänsla hög och leder till mer positivt beteende över tiden.

Tips

  • Hitta kreativa sätt att belöna din hund. Medan din hund inte behandla motiverade, kan hon vara motiverad av andra saker. Fysisk beröm i form av petting, verbalt beröm eller speltid med en speciell leksak i slutet av ett träningspass är alla giltiga former av belöning.
  • Do not get avskräckt. Utbildning en hund tar tid oavsett vilken metod du använder. Fortsätta träna dagligen i korta perioder och din hund kommer att lära sig med tiden.
  • Aldrig fysiskt straffa din hund för att inte lyda ett kommando. Rädsla kan leda till undvikande eller vägran att utföra ett kommando.

Stora hundar som är bra med barn


Säkrare Pet varnar oss att vara noga med att inte stereotypen hundraser. Hur en hund höjs spelar en stor roll i hur säkert det är med barn. Inlärning din hund i utbildningar kan lära din hund gott uppförande, också. Och kom ihåg att mycket stora hundraser som Grand Danois är ofta klumpiga när de växer till vuxna, och skulle kunna falla på ett litet barn. Som mänskliga barn, stora hundar behöver tid för att anpassa sig till deras förändrade kroppar.

Golden Retriever

Golden retrievers är vanligtvis ganska vänligt och lekfull. De älskar att vara runt människor, och är angelägna om att behaga. Som Just Hundraser säger gör dem lätta att träna, och ofta bra följeslagare för barn. Deras mjuka, tjock päls gör dem extra kram-stånd samt.

Collie

Collies är extremt lugna hundar, tålmodigt stå ut med energiska barn. När behandlas väl, kommer en collie vanligen förbli en underbar vän för växande barn. övervakar alltid barn runt även de lugnaste hundar, se till att de inte orsakar djuret obehag genom att dra på deras päls eller hoppa på dem.

Labrador retriever

Labradors är energiska och vänliga hundar, som säkrare Husdjur säger, vilket gör dem bra lekkamrater för barn. Som barn växer, kommer Labradors hoppa och leka med dem, deras gränslös energi att hålla barnen aktiva. Att spela med en energisk, godmodig hund som en Labrador kommer också att uppmuntra barnen att tillbringa mer tid utanför.

Pudel

Enligt Pet Place, Poodles är bra hundar för familjer. Liksom Labradors, de är aktiva, så de behöver mycket motion, enligt American Kennel Club (AKC). Poodles behöver regelbunden pälsvård av en professionell, tillägger AKC; så lär barnen att borsta pudeln noga och ofta också för att hålla sin päls från att trassla.

bloodhound

Spårhundar tenderar att vara milda, även humör hundar som är bra med barn, som bara Hundraser säger. Däremot kan deras storlek gör dem klumpiga runt små barn, som webbplatsen tillägger, och ibland målmedvetet försöka följa en doft. Således, de är bäst för barn som inte är mycket unga. Fastställa tydliga regler om vem som kan gå ut med hunden så att han inte sluta gå dina barn.

Schäfer

Schäfer ofta göra bra med barn, och deras höga intelligens gör dem lätta att träna, enligt Just hundraser. I likhet med andra raser, förstärka bra beteenden varje dag och se till att din energiska herde blir tillräckligt med motion, under övervakning av hund runt barn.

newfoundland

Newfoundlands är stora hundar som kommer att ha en lång, besvärlig period när de växer in i vuxenstorlek. Såsom med andra mycket stora hundar, måste du överväga om din familj är redo för en hund av denna storlek. Men Newfoundlands uppvuxna vara vattenräddningshundar, och äldre barn kommer att älska att spela i dammar eller vattendrag med dessa vänliga, lurviga jättar.

St Bernard

St Bernards är också räddningshundar, rädda människor som blev förlorat eller instängda i snö. De är inte särskilt lekfull, som 5 Star Dog säger, men de är mild och patient med barn. I likhet med andra stora raser, kommer de att vara klumpig när de växer upp. Dock kommer en St Bernard växa upp till en lojal, skyddande familjehund.

blandade avel

Blandade hundar finns i obegränsade former och storlekar, och ofta de visar de bästa egenskaperna hos flera raser. När man överväger en blandad ras hund, ta reda på vilka raser är i sin bakgrund och deras egenskaper. Som med alla raser, välja en som är lugn och vänlig, betala så mycket uppmärksamhet åt den enskilda hunden personlighet att rasen (s).

Stora, vackra hundar som är lätta att träna


Varje hundras kan ge tröst och kärlek till en människa kamrat. Vissa raser, har emellertid varit kända för sin enkelhet utbildning framför andra. Större hundar som har fötts upp för generationer att arbeta tillsammans med människor uppvisar intelligenta egenskaper och en beredskap att lära sig. Dessa stora, vackra raser är väl kända för sin stabila temperament och lätt träning.

Golden Retriever

Loyal, glada och vänliga, golden retriever en stor, mjuk ras som väger mellan 60 till 80 pund. Alltid redo att ge ömhet och spela, var golden retriever gång användes för att hämta sjöfåglar, och uppvuxna tillsammans människor för jakt. Golden retrievers är omedelbart igenkännbar för sin ljusa blond päls och lurvig päls. Med ett utmärkt luktsinne och en naturlig kvickhet, är golden retriever en stor familj följeslagare som lär sig snabbt och minns väl.

DobermanPinscher

Den korthåriga Dobermann är känd för både sin hjärna och muskler. Lång och väger mellan 60 till 85 pund. i genomsnitt, är Doberman snabb, smidig och oerhört lojala, och det ofta fäster starkt till en familj. På grund av sin imponerande storlek, fet bark och imponerande siffra är DobermanPinschers lättlärd som vakthundar. Trots detta är det Doberman också en kärleksfull ras som är redo att tillfredsställa alla familjer. Keen och snabb, är Dobermann anses vara en av de smartaste raserna i världen.

Schäfer

Tyska herdar är välkända och regelbundet hålls för sin intelligens och enkel träning. Vägning i genomsnitt 75 till 85 pund., Har denna stora ras serveras i många roller, från polisens arbete för att rädda lag. Den tyska herden är rasen val för många organisationer som söker perfekt utbildade följeslagare. Denna ras intelligens leder till en hel del nyfikenhet, dock, och kan ibland verka lite avsides. Ändå är en schäfer typiskt självsäker och vetgirig.

Pudel

Prim, korrekt och fluffig, är pudel ofta förknippas med hundtävlingar och shower. Även miniatyr pudlar och toypudlar populärt att tänka när man överväger denna ras, standard och "grande" pudlar växa mycket större (upp till 65 lbs.), Men visar samma ivriga intelligens som alltid. Anses vara en av de mest intelligenta hundraser runt (och lika lätt att träna), craves pudel mänskligt sällskap och är alltid redo.

weimaraner

Ibland kallas den "grå spöke" på grund av dess bleka, slanka päls och smidiga funktioner är Weimaraner en stor hund, som väger in på 70 till 85 pund. i genomsnitt. När beundrad för dess användning i storviltsjakt, är weimaraner känd för sin snabbhet, intelligens, och envisa attityd. Även weimaraner inte längre vanligen används för jakt, har rasen behållit sin starka rykte för att vara lätt trainable och lydig.

Nackdelarna med Boxer Hundar som husdjur


Medan de flesta välutbildad och socialiserade hundar gör bra husdjur, en del människor föredrar vissa raser över andra. En viktig faktor vid val av hundras är att se till hundens karaktäristiska behov och egenskaper som passar din livsstil.

Boxer hundar är kända för önskar ömhet från människor, särskilt barn, och för att vara tillförlitliga vakthundar. Ändå eftersom ingen hund är det perfekta husdjuret för alla, kan det finnas nackdelar med att ha boxare hundar som husdjur.

Ingen Lap Dog

Om du drömmer om en hund att bära runt eller gosa i knät när du tittar på tv, är boxaren inte för dig. Dessa hundar är 21 1/2 till 25 inches tall, mätt vid manken, eller åsen mellan skulderbladen. De är också muskulös och ofta väger mellan 55 och 75 pund. Deras längd och vikt gör boxare hundar svårt att genomföra om hunden är skadad eller blir arbetsoförmögen. Dessutom kan en boxare storlek gör reser med hunden utmanande.

daglig motion

Boxer hundar är inte soffpotatisar. American Kennel Club klassificerar rasen som arbetande hundar. De var ursprungligen framavlade för att hjälpa jägare jaga och hålla nere storvilt i skogarna i Tyskland i 19th century. Boxare behöver daglig mental stimulans och motion och de älskar att springa. En lång promenad eller en rask joggingtur varje dag kommer att hålla en boxare i god fysisk kondition och förhindra tristess som kan leda till destruktivt beteende.

Kallt väder Hundar

En annan nackdel med boxare hundar som husdjur är rasens motgångar varmt väder. Boxare skall inte förvaras utomhus. De gör bäst när spendera lika mycket tid i deras hem som de gör utanför, i deras hem gård. Tänk på rasen känslighet för värme och välja en annan typ av hund om du bor i ett mycket varmt klimat.

snarkning

Om du är en ljus sovhytt, eller om du inte kan stå tanken på att ha din sömn avbryts kan det vara svårt att leva med en boxare. Liksom andra kort munkorg hundar, kan vissa boxare snarkar medan de sover.

Skyddande

Boxaren avsiktliga varsamhet med främlingar och enstaka aggression mot främmande hundar och hundar av samma kön, göra vissa boxare svårt att hantera. Ändå försiktig, konsekvent utbildning och frekvent socialisering med andra hundar kan råda bot på detta.