hund ena ögat svullet

Hur man bygger en hund Pen Gate


Det är viktigt att ha en hund penna grind som hindrar hunden från att fly. Vissa spärrar är lätt för en smart hund för att öppna och du kan hitta honom vandrade grannskapet. Gates som är för högt från marken kan låta din hund att smyga under och fly. En tunn gate kan krascha ner med en pounce från en stor upphetsad hund. Andra hundar är skickliga på att klättra och behöver en grind som är högt utan fundament för att underlätta rymningar. Hur bygger man en hund penna grind?

Instruktioner

1 Lay två behandlade skivor som är 4 fot lång på marken parallellt med varandra, så att ytterkanterna är 3-fötterna isär. Dessa kommer att skapa sidorna av porten som kommer att vara 4 fot lång och 3 fot bred.

2 Sprid svetsade wire över korten så att kanterna på det svetsade tråd linje med alla fyra kanterna på 4-fot långa brädor.

3 Placera en 3-fot behandlad bräda över bottnen, en över toppen, och de andra två jämnt fördelade från varandra mellan dem. Dessa styrelser bör omfatta svetsade tråd och i linje med kanterna på 4-fot långa behandlade skivor nedanför svetstråd.

4 Skruv fyra 2-tums skruvar i ett kvadratiskt mönster vid varje korsning. Du skruva varje sida av varje 3-fot lång bräda genom den svetsade stängsel och in i fyra-fot sidor under. Detta omsluter svetsade tråd mellan brädorna för att förhindra den från att komma loss.

5 Fäst fyra 2-tums gångjärn på ena sidan av porten, jämnt fördelade med hjälp av 1-tums skruvar, och sedan fästa gångjärnen till hunden pennan. Fäst glidbulten till den andra sidan av hunden pennan porten med hjälp 1-tums skruvar och sedan fästa bulten till hunden pennan.

Tips

 • Justera höjden och hållfasthet för att tillgodose hundens storlek och ras.
 • Det är viktigt att bygga en hund penna grind som kommer att hålla din hund säkert inuti pennan hela tiden.

Grönaktig slemhinnor sipprar från en hund öga är ett tecken på infektion. Prova en lösning av borsyra. Följande åtgärd kan även användas på valp ögon för att hålla honom ren och förhindra infektion. Detta är inte en medicin för en allvarlig ögoninfektion. Det kan dock bota en liten infektion och förmodligen eliminera den innan den utvecklas till något otäckt. Borsyra har underbara helande och rengöringsförmåga, och det har beprövade för att läka hundars ögoninfektioner i åratal.

Instruktioner

1 Lös ¼ tsk borsyra i ½ kopp kokande vatten, enligt Kerry Health Ras Information webbplats (se Resurser).

2 Låt blandningen svalna. Med blandningen för tidigt kan leda till brännskador. Den kylda lösningen kan förvaras i kylskåp i upp till en vecka.

3 Fukta bomullstuss med borsyra blandning.

4 Torka av infekterade ögat försiktigt med blandningen. Du kan använda bomullstuss för att avlägsna den gröna sliskig grejer från ögonen, sedan kasta bort det.

5 Använd en ny bomullstuss för varje öga. Om du använder samma bomullstuss för båda ögonen, kan du sprida infektionen eller göra det värre.

6 Rengör hunds uppmärksamhet två till tre gånger per dag.

Tips

 • Kontrollera med din veterinär innan du försöker huskurer. Om ögon förvärras eller fortsätta att vara smittad, ta med din hund till veterinären.
 • Använd inte för mycket borsyra genom att försöka uppskatta 1/4 tsk. För mycket borsyra kan skada en hund öga.

När man bygger en fler hund kennel måste du överväga två prioriteringar: säkerhet och inneslutning. Djuren skall ges säker, ren bostäder utan att kunna fly. Många byggvaruhus och foder butiker erbjuder nu paneler för montering i kennel pennor. Detta kommer att erbjuda en metod för att bygga den kennel med hjälp av byggmaterial och egen arbetskraft. Konceptet är att ge maximal inneslutning och säkerhet för alla hundar, även stora ras eller aggressiva hundar.

Instruktioner

1 Design de steg du tar. Materiallistan kommer att ge två 8 "x 16" täckt körningar. Välj en plats som är praktiskt att observera och att få tillgång till särskilt i dåligt väder. Slutna hundar måste skötas varje dag så det passar dig för att få tillgång kenneln måste ges viss prioritet, liksom. Vattenförsörjning och foderlagringsproblem är också prioriteringar för enkel hantering. Enkel åtkomst till rengöring av verktyg, grooming kit, koppel och andra objekt är viktiga, liksom. Så kan välja en plats nära en befintlig byggnad lagring eller garage vara mer önskvärt för åtkomst och lagring vattenförsörjning.

2 Dig nio hål för hörnstolpar och stödstolpar. Ställ inlägg åtminstone 2 "djup och sätta antingen främre eller bakre inlägg 1/2" lägre för att ge lutning för taket. Lägg betong till varje hål och som inlägg. Nail fram och bak 2 "x 8" x 16 styrelser att stödja inlägg slut takhöjd, som påminner om önskad lutning. Nagel tak stöd styrelser på 2 intervaller och fäster de främre och bakre takramen styrelser. Slutföra taket genom spikning korrugerade arkmaterialet till de Takbrädorna, överlappande sex inches på varje sida av kenneln.

3 Fäst galvaniserade boskapspaneler bak, sidor och delnings genom att spika häftklamrar i trä stödstolpar. Fästa sidopanelerna och bakpanel till utsidan av strukturen. Använd tillräckligt häftklamrar för att säkert fästa panelerna särskilt när en hund skäligen kan driva mot panelerna.

4 Skär återstående panel i två 8 "sektioner med hjälp av en bultsax. Skruv fyra av de lyftbultar i den främre trä stödstolpen på en sida av den första öppningen. Skruva ena ögat bult halvvägs från toppen till botten på den motsatta främre stödstolpen. Med en hammare, öppna fyra bultarna tillräckligt för att fästa 8 'boskap panel. Kontrollera svingen på panelen för att säkerställa godkännande av grind innan stängning varje öga bult med hammaren. Med hjälp av en klämma eller koppel spänne, nära och säkra porten till öglan på den motsatta främre stödet. Upprepa för den andra öppningen för att slutföra inneslutningen. Du är välkommen att lägga till så många körningar som önskas genom att tillsätta tre 4 x 4 inlägg; två boskaps paneler; två 2 "x 8" x 16 "behandlad skivor; och tre ark tak stål för varje avsnitt. Materialet förteckningen här kommer att bygga två enheter.

5 Hundar måste ha en plats att gömma sig från vind och blåser regn, och för att få luft under vingarna. Detta kan göras helt enkelt genom att köpa en enkel plast fat. Skär den ena änden av cylindern och fästa den andra änden till en stödstolpe för att hålla den från att rulla. Hunden kommer att ha en plats att fly från vind. Ett annat enkelt, men effektivt, hus använder din befintliga transportbehållare som ett hus för hunden. Istället för att lagra behållaren (lådan) när de inte används, använda det som huset inom inhägnade kör för bostäder din hund behöver.

6 Lägg sidospår att göra hela kennel i en hund "hus." Lägg behandlade 2 "x 4" x 8 styrelser att stödja plywood, korrugerad plåt (mindre underhåll) eller metall täckt plywood. För varje 8'-avsnitt som du konvertera, behöver du tre stöd styrelser, tre plåtar och spik eller skruv. När den första ramen är klar för alternativ innesluta hela eller delar av de inhägnade kennel är obegränsade. Du kan matcha sidospår till ditt befintliga hem (även tegel) eller lägga till fönster och gångdörrar. Olika tak mönster kan göra kenneln mer i linje med omgivande strukturer. Landskaps kan tillsättas för skugga, visuell kontinuitet eller av personliga skäl. Alternativen är din eftersom de inledande prioriteringarna har uppfyllts. Allt du lägger bortom denna punkt är en återspegling av din egen smak och budget. Hunden är säker och innehöll.

Tips

 • Metoden erbjuds här ger större styrka och flexibilitet än kommersiellt tillgängliga pennor. De flesta av dem är byggda med 20-gauge material snarare än nästan "penna tjock" 8-gauge eller starkare stålsvetsade paneler. Genom att köpa material och bygga det själv, är kostnaden mindre, genom att använda mycket starkare material.
 • Golv var inte en del av konstruktionen. Men, kanske du vill bana eller grus några av kenneln området. Beläggning är lättare att rengöra (bara slang det) medan mycket kan tas bort från grus med en högaffel. Gräs, är lera eller sand den minst önskvärda eftersom bakterier och parasitkontroll är begränsad.
 • Vissa hundar är bara bestämt sig för att komma ut och kommer att gräva under, klättra över eller äta genom inneslutningen. Metoden erbjuds här kommer att hindra hundar från att klättra och tugga sin väg ut. Självklart kommer bana eliminera någon chans att gräva ut. Men du kanske vill gräva ett dike och faktiskt sänka panelen under ytan av grus eller andra golv att mildra mot hundar som gräver. Kompromissa för att säkra en "digger" kan minska höjden på omkretsen att locka klättring. Använd din egen bedömning baserat på rasen egenskaper egna djur.

Infällbara hund koppel faror


Infällbar hundkoppel har blivit populära eftersom de infördes på 1980-talet. Vissa koppel koppla till en längd av mer än 30 fot, vilket ger hunden ett visst utrymme att vandra. Men dessa koppel bör användas med försiktighet.

Burns

Om koppel sladden sveper runt av en person eller en hund, och koppel är indragna eller hunden börjar löpa, orsakar det en otäck bränna eller ens amputationer.

Blind Corners

Kopplet kan inte släppas ut till sin fulla längd i städer eller i närheten av trafik. Hunden kan gå runt en parkerad bil eller ett hörn där rollatorn inte kan se, och hunden kan hamna skadade eller dödade.

Faller isär

Infällbar hundkoppel har varit kända för att bryta isär plötsligt, vilket bitar för att bli luftburna. Enligt ABC News, var en 12-årig flicka förblindade i ena ögat på detta sätt under 2008.

Utbildning

Infällbara koppel rekommenderas inte för valpar av Liz Palika, författare till "The KISS Guide till att höja en valp." På grund av den stora längden av ledningen, lär valpen aldrig häl eller sluta dra i kopplet.

Storlek

Enligt Consumer Reports, fanns 16,547 rapporterade skador på människor från hundkoppel i 2007. Det är okänt hur många av de inblandade infällbara koppel.

Behandling för en svullen Eye i en hund


Om din hund öga verkar svullna, ta honom till veterinären omedelbart. Om du har tur att det är något mindre och lätt att behandla, men det finns alltid en möjlighet att svullnad resultat från ett allvarligt tillstånd och tid är av yttersta vikt för att undvika synförlust. Behandling för en svullen öga beror på veterinär diagnos. Beroende på orsaken, kan din veterinär hänvisa dig till en veterinär ögonläkare.

canine Konjunktivit

Om bind foder din hunds ögonlocket verkar rosa och svullen, är det möjligen han utvecklat konjunktivit, vanligen kallad "pinkeye." Om båda ögonen drabbas, är det troligt att din hund lider av en bakteriell eller virusinfektion. Din veterinär diagnoser konjunktivit via skrapa bindhinnan eller genomför en tår test. Beroende på resultaten, kan hon ordinera utvärtes antibiotika för att behandla sjukdomen. Om bara ena ögat är inblandad, kan svullnad och rodnad resultera från en främmande kropp, allergener eller medfödda ögon missbildningar. Förutom att ta bort främmande partiklar, för att din veterinär kan utföra allergitester på ditt husdjur bestämmer källan till irritation.

canine Blefarit

Några symptom på blefarit (ögonlocksinflammation) liknar dem av konjunktivit. Hundens ögonlocket sväller och kliar, och eventuella repor förvärrar problemet. Drabbade hundar ofta upplever ögonsekretion och skorpbildning på ögonlocket. Blefarit kan bero på trauma, tumörer, ögonabnormiteter, infektion eller allergisk reaktion, med behandling beroende på orsaken. Korttidsbehandling innefattar applicering av varma kompresser till ögat flera gånger dagligen och rengöring av alla utsläpp ögat.

ögontumörer

De första tecknen på hund ögontumörer, eller okulär neoplasi, vanligtvis innebära svullnad och skelning, men ingen uppenbar smärta. Tyvärr är de flesta av ögontumörer är maligna, med en dålig prognos för hundens överlevnad på lång sikt. Din veterinär bestämmer typen av tumör genom användning av ultraljud, datortomografi och magnetisk resonanstomografi. Hon kommer att utföra en operation för att avlägsna tumören, som i allmänhet innebär att man tar ut hela ögat och några intilliggande ben - vilket låter skrämmande, men hundar justera allmänhet väl efter en sådan operation. Behandling med strålning och kemoterapi kan följa.

Tårkanalen frågor

Tårkanalen inflammation kan leda till svullna ögon. Prolaps av nictitans körtel, där körteln faller på sin plats, orsakar ett tillstånd i dagligt tal kallas "cherry ögat." Out-of-plats körtel liknar en svullen röd körsbär skjuter ut i hundens öga. De nictitans körtel hjälpmedel i produktionen av tårvätska, så din veterinär kommer att vilja bevara snarare än att ta bort det. Annars är din hund känslig för keratokonjunktivit sicca eller torra ögon, som orsakar smärta och synförlust. Kirurgi består av återställning körteln och sy den på plats igen.

Mellan hoppar i vattenpölar, rullande i gräset, och ligger på golv hela dagen, hundar och valpar är benägna att en ögoninfektion från tid till annan. Behandla mindre irritationer hemifrån med följande tips.

Instruktioner

1 Tvätta händerna noggrant för att förhindra ytterligare förorening din hunds infekterade ögat (s).

2 Ta ditt husdjur inomhus och har en hund behandla tillgänglig för omedelbar tröst efter den infekterade ögat behandlas.

3 Ta med en varm tvättlapp bara tillräckligt nära för att din hunds infekterade ögat att få honom / henne att stänga den ur instinkt. Sandskädda varje ögonvrån med fuktig trasa (ta bort alla frågor uppbyggnad), var noga med att undvika att röra vid olika hörn med samma del av duken (som endast överför bakterier). Använda en annan del av trasa för att badda locket.

4 När din hunds uppmärksamhet är öppen igen, använder ett barns medicin dropper att placera en liten droppe ren, ljummet vatten i det medan försiktigt håller ditt husdjur huvudet bakåt för att säkerställa att alla föroreningar dräneras ut ur sidorna. (Var noga med att testa vattnet i dropp på dig själv först! Om du inte vill det kommer in i ditt eget öga, inte använda det!) Får vara noga med att inte låta sprutan röra helst din hunds ögonområdet.

5 whipe den återstående vätskan genom blotting med en färsk Kleenex vävnad, återigen vara noga med att aldrig använda samma del av duken två gånger.

6 För en hund, som behandlas för en ögoninfektion kan vara en skrämmande pärs. Var noga med att belöna honom / henne med en behandling efter varje rengöring session. Om infektionen inte klara upp på egen hand i en dag eller två, ring din veterinär.

Tips

 • konsultera alltid en veterinär innan du använder något annat än vanligt vatten i den infekterade ögat av ett husdjur.
 • Mindre ögoninfektioner orsakar ofta lite störningar i en hunds dag. Om din hund är naturligtvis ont, konsultera en veterinär omedelbart.

Keratoconjunctivitis sicca, även känd som torr ögonsjukdom, utvecklas när en hund tår körtlar sluta producera tårar smörja hornhinnan och lock av hundens ögon. Drabbade hundar kan drabbas av hornhinnan inflammation, återkommande konjunktivit (rosa öga), och en tjock urladdning runt tår körtlar och på ögonlocken. Veterinärbehandling består normalt av två gånger om dagen tillämpningar av optisk medicinering som syftar till att ersätta tårarna hunden inte längre producerar naturligt. Torra ögonsjukdom är obotlig och medicinsk behandling kommer att behöva administreras under hundens livstid. Eftersom medicinen måste ges hemma, hundägare måste lära sig att administrera läkemedlet enkelt och säkert.

Instruktioner

1 Immobilisera hundens huvud på något sätt. Du kan svepa en liten hund i en handduk, lämnar huvudet utsätts, och placera honom mellan knäna, eller så kan du be en assistent för att hålla din större hundens huvud så att han inte kan röra sig.

2 Placera en hand över din hunds drabbade ögat och försiktigt bredda ögonlocket så att du kan se hela hornhinnan i ögat.

3 Ta medicinen i den andra handen och lägga sidan av denna hand bredvid din hunds öra direkt bakom ögat att läkemedel. Hålla medicineringen ungefär en tum ovanför ögat.

4 Släpp medicin på hornhinnan i det drabbade ögat, se till att inte vidröra ögat med spetsen av medicinflaskan eller rör.

5 Administrera medicinering till det andra ögat med hjälp av samma hand placeringar på andra sidan av hundens huvud.

Tips

 • Släpp läkemedel i ögonvrån närmast din hunds näsa om du inte kan hålla ögonlocket öppet. Värmen från hans kropp kommer att dosera läkemedel över hela hornhinnan.
 • Om medicinen ordinerats av din veterinär är en salva i stället för en vätska, låg ungefär en halv tum remsa av medicin på din hunds hornhinna utan att röra ögat med spetsen av medicinen röret.
 • Ögonskador kan uppstå om din hund plötsligt flyttar huvudet och du skrapa eller punktera hornhinnan i ögat med läkemedelsbehållaren. Denna typ av skada är mycket smärtsamt och måste vara ett veterinär nödsituation. Utan veterinärbehandling, infektion och eventuell blindhet kan utvecklas.

Hur du tränar din hund att inte skälla när på ett koppel


Hundägare slag ofta den tid de tillbringar deras hundar; frekventa promenader tillåter hundar att utöva, uppleva sensorisk stimulering, umgås med andra hundar och obligation med sina ägare. Däremot kan en gläfsande kopplad hund skapa en stressande gång upplevelse för alla inblandade parter. Efter några viktiga tips från experter hundtränare kommer att hjälpa dig träna din hund att hålla tyst medan koppel och lindra störande skällande.

Instruktioner

1 Förstå hur hundar kommunicerar genom skällande. Hundar är flockdjur; ofta är skällande ett naturligt sätt att signalera skydd, mat eller fara för resten av flocken. Dog Channel konstaterar att hundar använder också skällande som ett medel för att uppnå uppmärksamhet och att kommunicera spänning och frustration. En New York tidskriftartikel föreslår att intelligenta hundraser kan i själva verket vara svårare att träna, eftersom de svarar bra på ord. Därför bör ägare av smarta hundar tydligt identifiera deras kommando i korta rapporter (t.ex. "häl" eller "ingen bark"). Tydlig kommunikation som en flockledare kommer att bidra till att förhindra en frustrerad hund från att försöka följa för många saker på en gång.

2 Upptäck varför din hund skäller när han är på ett koppel. Har ditt husdjur yap på samma hus, hund eller gata under varje promenad? Din hund kan lida av ångest, ångest eller aggression. Hänsyn till miljön i vilken hunden skäller, för att hjälpa till att hitta en lösning på problemet skällande. Dessutom fundera över om din hund har släppt tillräckligt med energi. Är han emot frekventa, dagliga promenader och tillräcklig motion? Skulle promenader vara mer utmanande för din pooch? Är hunden upplever nya dofter och sevärdheter för mental stimulans? Överdriven gläfsa kan vara resultatet av buteljerat upp energi; utvärdera om din hund försöker att dra i kopplet (och åter "häl" utbildning) och om han försöker ofta plocka upp takten. Om så är fallet, kan din hund behöver uppleva mer rigorös träning (t.ex. koppel kör på en hund park) att främja lydiga beteenden.

3 Upprätta pack ledarskap. En hund måste förstå att flockledare etablerar styra både i och utanför hemmet. Håll dig lugn, balanserad, självsäker, engagerad och i kontroll hela tiden; Medan överdrivet skällande kan vara irriterande, kommer en frustrerad ägare inte kunna lösa problemet beteende. Utövar en fredlig energi, och hunden kommer att spegla dina känslor.

4 Inrätta korrekt på koppel beteende. Återbesök koppel-walking grunderna och omskola vid behov. Korrekt problem skälla genom att berätta din hund "Nej" ordentligt när han börjar skälla överdrivet. Använd ytterligare kommunikationsverktyg som en fysisk-utbildning korrigering (dra ordentligt i koppel) eller göra ett ljud (t.ex. en visselpipa) för att stoppa hunden från att skälla. Ha tålamod, eftersom denna utbildning kräver konsistens. Hunden måste underkasta sig dig som en stabil flockledare för honom att avstå från problem skälla.

5 Förstärka positivt beteende. Hunden lär sig snabbt att en positiv åtgärd kommer att resultera i en tilltalande belöning. Enligt hund expert Cesar Millan, ge din hund massor att stimulera motion, fastställa tydliga gränser han måste följa och belöna honom med ömhet efter de två första har slutförts. En lugn, lugn hund lär sig snabbt att han kommer att få beröm och en behandling om hon avstår från överdrivet skällande.

6 Öka hundens utmaningar. Även om du kan ge din hund två gånger dagligen, 45 minuters promenad, kan han förbli flaska med energy-- och släpp den genom störande skällande. Överväga att öka utmaningen av din dagliga promenad för att främja en lydig hund, såsom löpning (eller gå mer brisquely) eller lära hundagility spel för att främja mental stimulans.

7 konsultera en professionell hund tränare. Om en hund är fortfarande förvirrad om vem som är parken ledare och fortsätter att skälla överdrivet samtidigt som gick i koppel, kan han lider av ett allvarligt problem beteende, såsom aggressivitet, dominans, ångest eller ökad fobi. Ring en professionell tränare i ditt område för att hjälpa felsöka dessa frågor. Ert engagemang för ditt husdjur kommer att bidra till hans hälsa och lycka. Dessutom, när han är utbildad på rätt sätt, kommer du ytterligare njuta långa promenader med din lugn och ro koppel hund.

Tips

 • Upprätthålla en konsekvent, regelbunden träningsschema att skörda positiva resultat. Överväga professionell hund utbildning om ditt husdjur fortfarande inte svarar på ovanstående metoder. Upptäck hundträningsmetoder genom att titta på "The Dog Whisperer".
 • Håll alltid lugn ledning av ditt husdjur; aldrig skada eller missbruka ett djur på något sätt.

Hur har din Bangs Böjd över ögat


Det är något ytterst elegant om att ha din lugg böjda över ena ögat och det bara råkar vara en enkel look att uppnå. Sida sopade lugg är lika raffinerad som de är nonchalant, vilket gör detta en stil värdig den häftigaste händelsen eller en super-avslappnad helg med vänner. Oavsett om du infoga sido lugg i håret nedslitna och lös, en elegant updo eller ens en vass, hög konsistens krona flätor, den svepte frans ramar försiktigt ditt ansikte för en kvinnlig finish.

Instruktioner

1 Applicera styling kräm i handdukstorkat hår. Välj en produkt framtagen för din hårtyp; till exempel leta efter lättviktsprodukter för fina hår eller mer omfattande, anti-frizz formler för tjockt, grovt hår.

2 Dra allt hår förutom din lugg tillbaka i en hästsvans för att hålla dina extra flätor ur vägen. Säkra med en hår elastisk.

3 Borsta luggen från rötterna till tips till sidan med en paddel borste samtidigt siktar en hårtork på dem. Fortsätt köra borsten genom din lugg och följa dem med hårtorken tills de är torra.

4 Bifoga en munstycke till hårtork om du har detta tillbehör för mer koncentrerad luftflöde; Om du inte har ett munstycke, använda hårtorken utan det.

5 Placera en stor rund borste på toppen av din torra smällar. Wrap din lugg runt botten av borsten med ändarna lindade mot toppen av borsten och syftar till att kronan på huvudet.

6 Vinkla borsten nedåt mot örat i den riktning du vill att dina lugg att susa.

7 Rikta hårtork vid mittpunkten av din lugg medan curling och dra borsten tillbaka bort från huvudet genom tips av ditt hår. Upprepa denna process ett par gånger och låt håret falla på plats. Dra håret ner över pannan med fingrarna och sopa den under ögat mot ditt tempel för en smidig, sida svepte finish.

8 Spray smällar med ljus-hold hårspray för att hålla dem på plats.

9 Ta bort återstående hår från sin hästsvans och linda en 3-tums segment av hår runt en stor ventilerade rund borste. Följ håret segmentet med en hårtork från rötterna till tips. Upprepa denna process genom hela huvudet tills allt hår blåses ut för en vacker, mjuk frisyr med lugg som kurva över ögat. (

Tips

 • Medan sida sopade lugg plattare flesta ansiktsformer, definitivt gå för den här looken om du har en rund eller hjärtformad ansikte och funderar på att skapa bättre visuell balans.
 • Villkor håret med en inpackning efter schamponering en gång i veckan för lugg som är hanterbar och ser slät.
 • Styla din lugg först innan du gör resten av håret så att du inte sluta med frizz eller lugg som är halv-torkas och svår att manipulera.

Hur gör jag en hund Eye Wash Remedy?


Om du märker att din hund har en ögoninfektion eller irritation, är det viktigt att behandla det omedelbart så att hunden inte av misstag repa dess öga. Tecken på en ögoninfektion är överproduktion och slem runt ögonen tår. Det är inte alltid nödvändigt att köpa en ögondusch. Du kan avhjälpa situationen själv genom att skapa en ögondusch för din hund hemma.

Instruktioner

1 Häll 2 dl vatten i en skål.

2 Blanda 1 tsk. bordssalt i vattnet. Se till att det är vanligt salt, inte iodized salt.

3 Sätt på ett par latexhandskar. Det är viktigt att hålla saker steril när det handlar hundens ögon. Genom att bära handskar, du förhindrar bakterier från att komma in i hundens ögon.

4 Linda en arm runt din hunds kropp, så att handen på samma arm kan hålla hundens huvud stadigt.

5 Doppa en bomullstuss i blandningen, och sedan hålla bomullstuss över din hunds infekterade ögat. Låt ett par droppar faller in i hundens öga.

6 Upprepa denna procedur två gånger om dagen tills ögat rensar upp.