höstfärger nova scotia

När du besöker Nova Scotia, Kanada du hittar en plats rik på kulturarv och naturresurser. Oavsett om du tittar på knölvalar utanför kusten, se solnedgången på Peggys Cove eller bo i charmiga bed and breakfast värdshus, hittar du massor att göra i denna maritima provinsen.

Instruktioner

1 Beställ den officiella Nova Scotia reseguide (se Resurser nedan) innan du lämnar för ditt besök. Detta gratis guide ger information och resurser om ställen att bo och aktiviteterna.

2 Ta en biltur runt provinsen. Oavsett var du vill gå, hittar du havsutsikt och robusta kuster. Elva olika natursköna enheter tar dig till Cape Breton Highlands, Bay of Fundy och Peggy s Cove och andra populära platser. Om du gillar att åka motorcykel, kan du hyra en i Nova Scotia för din resa. Prova Cabot Trail under hösten fantastiska höstfärger.

3 Reservera en plats på en vilda turné. Whale och fågel turer kan hittas i olika platser runt om i landskapet. Se lunnefåglar, örnar och tätningar när du tar en tur till Bird Islands. Många valsafari avgår från Brier Island eller Digby Neck. Du kan också upptäcka älg och rådjur i Cape Breton National Park.

4 Titta på tidvattnet stiga och sjunka i Bay of Fundy. Detta område upplever högsta tidvatten i världen och varje dag över 10 miljarder ton havsvatten strömmar in och ut. Försök rock jaga eller fossila jakt vid lågvatten eller rida tidvattnet tillbaka på en flotte tur. Du kanske också vill välja en plats för att titta på flödet vid både låga och höga tidvatten att få en känsla av storleken på tidvattnet.

5 Uppleva några av Nova Scotia utomhusaktiviteter. Oavsett om du gillar att spela golf, vandra eller njuta av solen på en strand, har Nova Scotia massor av saker för dig att göra. Vandra Cape Split för att se Bay of Fundy, kanot i några av de inre parker, surfa på Lawrence eller sigill titta på Kejimkujik National Park.

6 Se Nova Scotia historiska sevärdheter. Provinsen är värd många historiska och kulturella sevärdheter som du inte vill missa, inklusive Gamla Stan Lunenburg, Pier 21, Old Burying Ground i Halifax och Grand-Pre National Historic Site. Läs om Acadian kultur samt den maritima historia Nova Scotia.

Peak höstfärger i Ohio


Från de stora sjöarna i norr till stranden av sin namne floden i söder, staten Ohio erbjuder många möjligheter för att observera falla lövverk färger. Prime tider för visning kommer att variera från år till år men i allmänhet oktober är den bästa tiden. På grund av avståndet mellan norra och södra Ohio, kan högsäsong sträcker sig från tre till fyra veckor för hela staten med norra Ohio visar höstfärger först.

Områden och datum

Ohioavdelningen av naturresurser delar staten i tre område för de främsta datum för att se höstfärger - norra, mellersta och södra Ohio. I ett normalt år, är den bästa sändningstid för höstfärger i norra Ohio den första och andra veckan i oktober. Central Ohio är ungefär en vecka bakom början under den andra veckan i oktober och fortsätter genom den tredje veckan. Southern Ohio börjar sist och kommer att visa topp färger genom den fjärde veckan i oktober.

faktorer

Under hösten, minskningen av solljus orsakar blad att ändra färger. De gröna klorofyller av sommaren ersätts av karotenoider med sina gula, bruna och apelsiner. Hemligheten till ljusa färger ligger med långa kalla nätter och korta soliga dagar i mitten till slutet av september. Om väderförhållandena inte är normala, såsom för mycket värme och inte tillräckligt regn i juli och augusti, då schemat kommer att störas och färgerna kan ändra tidigare. Det var en övervägande under 2010 på grund av värmen och torkan i juli och augusti, men svalare väder kom i september trycka tillbaka de främsta höstfärger i oktober.

Färger

Ohio innehåller mer än 100 sorter av lövträd som bidrar till höstfärger. Som exempel kan nämnas lönnar som producerar en röd färg på grund av antocyanin och ekar med tannin, som orsakar sina blad för att bli brun. Andra Ohio träd som producerar röda blad inkluderar svart körsbär, dogwoods och sumak. Hickory, björk och bokträd med karotenoider producera de gula, bruna och orange löv. Träd med blandade färger inkluderar Buckeye och söta tuggummi.

Natursköna vägar

På sin Fall Blad hemsida, Ohio Department of Natural Resources rekommenderar många resor för att visa falla lövverk. Olika delar av staten är på varje karta och vägbeskrivning finns. Till exempel, startar en rutt i Chillicothe i centrala Ohio på US Route 35. Head österut tills du når Ohiofloden där den bildar en gräns med West Virginia. En annan biltur startar i Aten och huvuden väster om statligt Route 32/124 (Appalachian Highway) och US Rutt 50 och slutar i Cincinnati.

Rustik hytter i Nova Scotia


Nova Scotia erbjuder rustika stugor ligger båda miles away från alla omgivande platser liksom bara en minuts promenad från resort och camping anläggningar. Friluftsentusiaster kan njuta av vandring genom närliggande skogar och bad och båtliv på sjön under sommarmånaderna. Hela vintern, kan besökarna gå isfiske och back-skidåkning.

Milford House

Milford House lodge och rustika stugorna är mindre än en 30-minuters bilresa från Kejimkujik National Park och mindre än en timmes bilresa från Upper Clements nöjespark. Välj mellan 27 husdjursvänlig rustika stugorna ligger längs Geier och Boot sjöar. Hytter varierar från två till fem sovrum och varje komma med en öppen spis i vardagsrummet och privat veranda med utsikt över sjön. Städtjänster finns tillgängliga dagligen. Den centrala lodge har ett samlingsrum, bibliotek, lekrum och matsal där frukost och middag serveras när du är i behov av en hemlagad måltid. Medan utomhus, paddla och bada på sjön eller vandring under sommaren. Du kan också gå längdskidåkning när du bor på en av de tre hytter finns i hela vintern.

Milford House

Rte # 8, South Milford

RR # 4

Annapolis Royal, NS B0S 1A0

877-532-5751

milfordhouse.ca

Wreck Cove Wilderness Cabins

Wreck Cove Wilderness Cabins sitta längs Cabot Trail och på den enda östra väg till högländerna. Belägen på 29 havet tunnland, stugorna är öppna året runt. Varje rustika stuga levereras med två sovrum; kök med spis, kylskåp och mikrovågsugn; fyra-bit badrum och vedspis spis. Fastigheten erbjuder längdskidåkning, snöskor och skoter under vintermånaderna och vandring, fiske och bad på sommaren. Vraket Cove General Store ligger inom 10 minuters gångavstånd och Highland Link golfbana ligger 30 minuters bilresa bort.

Wreck Cove Wilderness Cabin

RR # 1 Englishtown

Victoria län, NS B0C 1H0

902-929-2800

capebretonsnaturecoast.com

Yogi Bear Jellystone Park

Yogi Bear Jellystone Park har rökfria rustika stugor nära parkens campingplatser. De glest inredda, hytter ett rum kommer med en dubbelsäng och våningssäng och har pentry bekvämligheter och en grill. På campingen, njuta av den uppvärmda utomhuspool med vattenrutschkana och båtar stötfångare, studsmatta, minigolfbana och pannkaka Shack. Camping värd en rad olika evenemang, inklusive en Hawaiian luau, skattjakt, pyjamas parti, Monster Mash kostym bollen och chokladälskare helgen. Den Oaklawn Farm Zoo ligger inom en 15-minuters bilresa från grunderna och Grande-Pre National Historic Site är en 40-minuters bilresa bort.

Yogi Bear Jellystone Park

43 Boo Boo Boulevard

Kingston, NS B0P 1R0

888-225-7773

jellystonens.com

Hur hitta Nova Scotia bästa Turistattraktioner


Nova Scotia, som ligger på Kanadas sydöstra kust, är en av de minsta provinser i landet. Med en befolkning på knappt en miljon, är ön ganska tätbefolkade. Turismen är en viktig näring här, och även om många människor kanske inte tänker på Nova Scotia omedelbart som turistmål, välkomnar provinsen tusentals besökare varje år. Nova Scotia har en hög uppskattning för konst, och är känd för sin folkmusik, baserad på skotska traditioner. För dem som planerar att besöka Nova Scotia, här är några tips för att ta i de mest populära sevärdheter.

Instruktioner

1 Besök Maritime Museum of the Atlantic i Halifax. Beläget i Nova Scotia huvudstad, har detta museum en underbar utsikt över stadens hamn. Besökare kan observera en samling av hantverk och fartygsmodeller, samt fotografier och historia utställningar sjöss. Var noga med att kolla in den restaurerade fartygshytt som visar en rad sjöman verktyg.

2 Kolla Peggys Cove nära Halifax. Denna förtjusande vik ligger 27 miles sydväst om Halifax. Det är en charmig bay area på Atlantkusten. Det finns många färgglada hus här, liksom en vacker fyr. På sommaren är detta område ett mycket populärt turistmål plats för dem som vill koppla av.

3 Vandra på Cabot Trail (uppkallad efter sjöman John Cabot). Detta spår är i den nordvästra delen av ön, och anses vara en av de mest underbara natursköna vägar i hela Nordamerika. På sträckan kommer vandrare passerar vackra prärien mark, skog, kullar, och även förbi havet.

4 Utforska Louis / Fortresse de Louis. Detta är den tidigare platsen för en fransk militärbas, och är nu en av Kanadas mest populära historiska attraktioner. Ligger på den östra sidan av Cape Breton Island, är fästningen öppen för besökare, som kan se hamnen, gå igenom befästningarna, och se byggnader och gårdar mycket hur de såg tillbaka i 1740.

5 Kolla in Cape Breton Miners 'Museum i Glace Bay. Detta är ett bra ställe att lära sig om ursprung och historia av kol. Besökare kan också lära sig om nya metoder för gruvdrift genom guidade turer. Var noga med att titta på den fascinerande återuppbyggnad av gruvarbetarartonhundratalet stallar.

Tips

  • Om du gillar keltisk musik, besöka Cape Breton Island i Nova Scotia. Ön är en av de internationella centra för keltisk musik.

Nova Scotia regeringen Health Grants


Den friska havsluften, glaciärer och vilda djur av historiska Nova Scotia ingjuta en lugn sinnesro att ge hälsofrämjande fördelar. Naturstigar, gemenskap fritidshem och sportevenemang är lätt till hands för att främja en sund livsstil. Under 2006 etablerade Nova Scotia Department of Health Promotion och skydd (HPP) för en hälsosammare, säkrare Nova Scotia. Department of Health Promotion och skydd övervakar politik som behandlar fysisk aktivitet, sport och rekreation, och institutionen gör tillgängliga bidrag för dessa aktiviteter.

Community Recreation Capital Grant

Department of Health Promotion och skydd Community Recreation Capital Grant (CRCG) medel upp till $ 20.000 för inomhus- och friluftsprojekt. Rekreation projekt gör Nova Scotia en säkrare och hälsosammare plats att leva och arbeta genom att främja fysisk aktivitet, sport och fritid. Samhället rekreation Bidraget kan användas för att vitalisera befintliga anläggningar eller utveckla nya små anläggningar.

Ideella organisationer med en gärning eller leasing till en fritidsanläggning kan tillkomma. De sökande kan använda bidraget för upp till 33 procent av projektkostnaderna till maximalt $ 5000. Mottagarna får 80 procent av de medel när de visar framsteg mot sina mål. Den slutliga 20 procent betalas på slutförandet av projektet. Projekt som påbörjats innan ansökan gjordes inte är tillämpliga för finansiering. Projektet måste fyllas senast den 1 mars av verksamhetsåret där medlen beviljades.

Sport Hosting Project

Department of Health Promotion och skydd fysisk aktivitet idrott och fritid (PASR) Programmet ger fördelar för värd sportevenemang i Nova Scotia. Sport Hosting Program ökar möjligheterna för Nova Scotia idrottare, förbättra profilen Nova Scotia HPP och amatöridrott. Medel varierar från $ 1000 för årliga möten idrottsorganisationerna att $ 5000 för nationella evenemang och $ 10.000 för internationella evenemang.

Sport Nova Scotia är en sammanslutning av ideella idrottsorganisationer. Sport Nova Scotia erbjuder mini-bidrag och subventionerade sekreterar, bokföring, marknadsföring, löner och förbindelser allmänt tillgängliga för sina medlemmar. Provinsiella ideella idrottsorganisationer i god status med Sport Nova Scotia kan lämna en händelse till 18 månader i förväg av en internationell händelse, 12 månader i förväg av en nationell händelse eller 6 månader i förväg av Interprovincial händelser. PASR finansiering får inte överstiga 50 procent av driftsbudgeten för händelsen.

Leden Underhållsprogram

Department of Health Promotion och skydd Trail Underhåll Program erkänner bidraget från ideella organisationer att upprätthålla spår. Bidrag in natura värderas. Trail underhållsprogrammet för underhåll av befintliga spår. Akut underhåll på grund av brand eller naturkatastrofer betraktas från fall till fall. Ideella organisationer i god status med behörighet att hantera ett spår kan tillkomma. De sökande måste ha försäkring och ett spår underhållsplan. Trail underhållsmedel kan användas för att avlägsna nedfallna träd; ersätter kulvertar; resurfacing; installera grindar, soptunnor, picknickbord och bänkar; skär borste och reparation toaletter. Medlen kan användas för att köpa spadar, krattor, motorsågar eller andra små utrustning. En kostnadsberäkning med en översikt över det arbete som behövs och källor matchande medel krävs. Mottagarna får 100 procent av medlen innan arbetet påbörjas. Mottagarna måste kreditera bidrag Nova Scotia Department of Health Promotion och skydd.

Nova Scotia arbetarskydds


Den kanadensiska provinsen Nova Scotia & # 039; s arbetsmiljölagen och förordningar skyddar arbetstagare mot yrkesrisker. Enligt denna lagstiftning, arbetstagare har rätt att arbeta i en säker och hälsosam miljö. Reglerna ger miniminormer som arbetsgivaren måste följa för att följa lagen. Från och med januari 2010 bryter mot lagar enligt denna lag leder till ekonomiska påföljder.

Intern systemansvar

Nova Scotia & # 039; s Occupational Health and Safety Act ålägger en person på en arbetsplats att dela ansvaret för att göra det säkert och hälsosamt. Denna princip kallas internt system ansvaret, och ligger till grund för lagstiftningen inom OHS lagen. Alla tillämpliga grupper, såsom arbetsgivare, anställda, leverantörer, leverantörer och ägare, måste följa dessa regler. Om en reglering bryts, en order, och möjligen en straff, utfärdas.

OHS kommittéer

Säkerhet på arbetsplatsen beslut fattas under Nova Scotia OHS lagen genom hälsa och säkerhet utskott. Storleken på utskottets baseras på antalet anställda i organisationen. Arbetsplatser med färre än fem anställda måste ha åtminstone en OHS representant, och stor organisation & # 039; s måste skapa en gemensam arbetsmiljökommitté för att övervaka mindre arbetarskyddskommittéer. Hälften av arbetsmiljö och Johs utskott måste representeras av arbetare.

Policy och Program Krav

Enligt OHS lagen NovaScotian arbetsplatser kräver en politik för hälsa och säkerhet bereds och granskas årligen av OHS eller JOHS kommitté. Policyn beskriver ansvar och engagemang för organisationen att arbeta med de anställda för att upprätthålla en hälsosam och säker arbetsplats. Policyn omfattar utbildning för anställda, skriftliga rutiner på arbetsplatsen, och underhåll av register för att identifiera, övervaka och rapportera risker på arbetsplatsen. Occupational Safety allmänna bestämmelserna beskriva särskilda säkerhetskrav på arbetsplatsen rutiner för.

Rätt att veta

NovaScotian anställda tilldelas den "rätt att få veta" under OHS lagen. Detta innebär potentiella risker på arbetsplatsen och hälsorisker beskrivs och förstås av alla anställda i en organisation. Arbetsgivarna tillhandahålla utbildning på arbetsplatsen och ett effektivt skydd för att minska risken för skada eller sjukdom. Trots dessa försiktighetsåtgärder, det är ett genomsnitt av 800 arbetsrelaterade dödsfall per år i Kanada.

Rätt att neka Work

När en Nova Scotia anställd står inför en arbetsplats fara, de är skyddade enligt OHS lagen av "rätt att vägra arbete." Anställda kan vägra att arbeta utan anmärkning, när de utför sitt arbete riskerar deras säkerhet. Anställda måste rapportera en fara omedelbart till sin handledare, och förväntas inte återvända till arbetet förrän arbetet faran har korrigerats. Enligt OHS lagen arbetsgivare ansvarar för att betala anställda för tid missas på grund av osäkra arbetsförhållanden.

Nova Scotia är en provins som ligger på en halvö på den östra sidan av Kanada. Denna kustregionen blir ofta nederbörd. Medeltemperaturen är -5 grader C eller 23 grader F på vintern, och 14 grader C eller 57,2 grader F under sommaren. Nova Scotia är hem för en mängd olika växter och djur.

Mjölon

Den Mjölon (mjölon) växer i sandig, väldränerad jord och når en höjd av cirka 10 cm eller 3,9 inches. Det har rosa vita blommor som blommar från april till juni. Blommorna är urna formade och sloka mot marken. Frukten av Mjölon äts av björnar.

Tussilago

Det Hästhov, eller tussilago, har klöv formade blad, och stammen och bladen är täckta med hår. Det Hästhov har gula blommor som blommar från mars till maj.

BLODLÖNN

Den röda lönnträd, eller Acer rubrum. växer i kärr och gillar fuktig jord. Trädet blommar i mars och april. De manliga blommor är röda, medan de kvinnliga sommaren är gulgröna. Bladen på The Red Maple är röda på våren och bli en djupare rött i höst.

Black Bears

Den svarta björn (Ursus americanus) är den enda björn hittades i Nova Scotia. Dessa björnar är nattdjur och viloläge på vintern. Cubs föds i januari och februari. De bor cirka 12 år och växer mellan 100 och 440 pounds.

östra Coyote

Den östra coyote finns i Nova Scotia. Prärievargar väger i genomsnitt 30 till 40 pounds, men kan växa sig större. Den östra coyote är större än den västra prärievarg. Coyotes bor och jagar i flock, och är mest aktiva under avelssäsongen på vintern.

Northern ringneck Snake

Den nordliga Ringneck Snake finns främst i södra och östra Nova Scotia. Ormen är svart på rygg och sidor, och har en gul-orange ring runt halsen och ner sin mage. Den växer till cirka 20 till 30 cm eller 7,8 till 11,8 inches.

Hur tillbringa en dag i Halifax, Nova Scotia


Ligger på den östra kusten av Kanada på Nova Scotia halvön, är Halifax en port stopp för många kryssningsfartyg på väg till Quebec City ner St Lawrence-floden. De flesta besökare som anländer på detta sätt kan utforska centrum vattnet till fots eller med hamnen turer. Som en historisk utskeppningshamn och örlogsstation under det brittiska imperiet, Halifax erbjuder en mängd olika museer, konstgallerier, konst och hantverk butiker, matställen, arkitektur och kulturella smaker som spänner hundratals år. Skild från fastlandet av Barrington Passage, kan besökarna också nå halvön med bil via broar och färjor och i luften.

Instruktioner

1 Hur tillbringa en dag i Halifax, Nova Scotia

Ta ett centrum vandring som tar två till tre timmar på en trevlig dag eller Halifax Harbour. Du kommer att notera att några av byggnaderna har historiska plack på dem och gå tillbaka till slutet av 1700-talet och början av 1800-talet. Du kanske överväga att ta en guidad hamn tur på Theodore Too. Tillbaka på land, stoppa och besöka färgstarka små butiker som erbjuder handgjorda smycken, glas, silver, kläder, antikviteter, sängkläder och souvenirer tillsammans med kaféer och bistroer som tjänar lokala rätter inklusive färska skaldjur.

2 Göra vissa shopping på Pier 22 paviljongen längs vattnet där du kan se glasblåsare och andra hantverkare som arbetar och säljer sina skapelser. Också stoppa in på Nova Scotia Center for konsthantverk och design och Scotia Square, en inomhusgalleria med många butiker i samma område. Du hittar en Visitor Information Center där om du behöver hjälp att komma runt. Andra sevärdheter att besöka är 1813 Privateers Wharf och lager och Pier 21, ett museum för kanadensiska invandrare 1928-1971.

3 Besök Maritime Museum of the Atlantic ligger i den historiska waterfront.district. Det finns utställningar och artefakter från "Titanic" som sjönk 1912 och historien om stadens deltagande i räddnings och nedgrävning av dess passagerare. Om du har en bil, köra, eller ta en guidad busstur till Fairview Lawn Cemetery, den största kyrkogården för dessa passagerare. Om tiden tillåter, besöker Halifax Common, Kanada äldsta stadsparken, Museum of Natural History och Halifax Citadel National Historic Site of Canada, en kulle fort som erbjuder en spektakulär utsikt över hamnen.

Tips

  • Den bästa tiden att besöka är från mitten av maj till slutet av oktober.
  • Det finns broar och bilfärjor mellan Dartmouth och Nova Scotia för tillträde fordon.
  • Ta några varma kläder för skiktning - det kan bli kallt.
  • Naturum ligger runt centrala distriktet för att få hjälp och kan hjälpa till med stadsvandringar inklusive Titanic kyrkogårdar.

Nova Scotia är en frodig landskapet på den sydöstra kusten av Kanada. Med ett tempererat klimat, en rik historia, och kustlandskap, är det en mycket populär destination. Halifax erbjuder turister en storstad upplevelse, medan Cape Breton Island och Annapolis Royal ger platser att komma bort och koppla av.

Halifax

Halifax, Nova Scotia största stad och huvudstad, är ett måste-besök. Citadel National Historic Site är ett bra ställe att lära sig om Kanadas militärhistoria. Ovanpå en stor kulle med enastående vyer, innehåller fästningen guidade turer i utställningar med anställda klädda i autentiska militära uniformer och vägar genom stora trädgårdar.

Efter en lång dag av vandring och Kanadas historia, chef för nedre däck, en av de mest populära barerna i Halifax. Baren har kranen rum, pub och ölmarknaden. Varje erbjuder en liten något annat, från mat till levande musik.

Cape Breton Island

Cape Breton Island, Nova Scotia största ö på östra sidan, är hem till några av de bästa semester i Nordamerika. Båt runt ön för att se dess orörda skönhet på en seglats. Fånga en bild av örnar häckar, vackra Baddeck strandlinjen och den frodiga kanadensiska landskapet. Ta en eftermiddag stopp för simma på en av de många stränderna, vandra runt fyrar eller bara koppla av.

Omgiven av skog och Bras d'Or Lakes, erbjuder Dundee Resort Golf Course landskap och bra golf. Den golfbana, känd för sina rika greener, är en av många saker att göra på Dundee Resort. Det finns också vandringsleder, stora pooler och deluxerum att visa enastående solnedgångar.

Dundee Resort & Golf Club
2750 West Bay Highway
RR # 2
West Bay, Nova Scotia, Kanada
B0E 3K0
Tel: 902-345-2649

Annapolis Royal

På Nova Scotia västra sidan ligger Annapolis Royal. Öppet från maj till oktober, Annapolis Royal historiska trädgårdar är öppna för allmänheten. De tematrädgårdar och våtmarker som ursprungligen odlats i början av franska bosättare sprawl över tunnland av egendom. Rosenträdgården är huvuddisplayen av denna historiska plats. Ett besök i trädgården kan pågå hela dagen och har låga inträdespriser.

Bed-and-frukost är populära logi alternativ i Nova Scotia. Hillsdale House Inn ligger på 12 tunnland gräsmatta och trädgårdar, har privata i sviten bad och serverar dagliga gourmet frukostar komplett med färskt kaffe. Detta djurvänliga bed-and-breakfast har sörjt för lik av King George V i England och är över 100 år gammal.

Annapolis Royal Historiska Gardents
441 St George St, Annapolis Royal
Nova Scotia, Kanada
Tel: 902 -532-7018

Hillsdale House Inn
519 St. George Street
Annapolis Royal, Nova Scotia Kanada
Tel: 877-839-2821

Springfield, Nova Scotia, Kanada, ligger i den centrala västra delen av ön. Den ligger mellan Bridgewater på södra stranden och Middleton, som sitter i Annapolis Valley. När platsen för Nova Scotia största sågverk, har skogsindustrin alltid varit en avgörande kugge i stadens ekonomi. En stor del av Springfield skogsproduktion i modern tid är odling av julgranar.

Historia

Springfield fick starten 1902 med byggandet av ett sågverk. Ägare, Davison Lumber Company, också byggt järnvägar linjer, fungerade som den Springfield Railway, så virket kan transporteras ut ur området. År 1905, Davison byggde de första hem, 30 i alla, tillsammans med en skola, kontor och cookhouse. Nu när det fanns platser där familjer kunde leva tillsammans, var kvarnen blir ganska produktiv.

byggboom

År 1914 var fler hus läggs till fabriksområdet, uppkallad Hastings efter Pennsylvania ägare John M. Hastings. Detta följdes av en läkarmottagning, butik och ett nytt lager. Ett stort klubbhus därefter byggdes, inklusive en dance hall, ett omklädningsrum och en bowlinghall. Folk hade en plats att spela biljard, skål eller bara umgås.

Hårda tider

Efter en produktiv körning under första världskriget, som kriget slutade virkesförsäljningen gick in i en svacka. Efter upprepade gånger skära ner på produktionen och stänga för perioder under de tre åren efter kriget, bruket stängdes för gott den 12 juli 1921. Spring stolthet och glädje, och Nova Scotia största kvarn, var inte mer. Några år senare, 1928 en brand förstörde struktur samt 35 i familjehem.

En ny början

Springfield är nu hem till några av Nova Scotia julgran gårdar. Vissa, såsom Sun Set Acres Farm, använder ekologiska djurhållningsmetoder och driva pick-din-egen-träd partier. Michelin däckfabrik i grann Bridgwater är områdets största arbetsgivare. Springfield är fortfarande en liten stad, men det är hälsosamt, stöder en brand hall, en lanthandel, service garage och egen Canada Post Office.

Roliga fakta

Springfield, Nova Scotia, liksom resten av Kanada, har två officiella språk: franska och engelska. Gaelic är också vanligast, fört över från Irland och Skottland från början invandrare. En av de tidigaste irländska invandrare var Robert Kuessey, som kom 1665, medan Acadia (Nova Scotia tidigare namn) var egendom franska. Namnet Nova Scotia är faktiskt en Latinized stavningen av New Skottland.