homeopatiska läkemedel för katt

Homeopatiska läkemedel för katter Cirkling


Planlös vandring i cirklar av katter kan orsakas av ett antal hälsoproblem, som sträcker sig från neurologiska frågor till virussjukdomar såsom kattleukemi. Homeopatiska medel bör inte åberopas för alla möjliga orsaker, såsom maligna sjukdomar, men kan ofta användas för att ge lindring eller som en kompletterande helande metod för vissa problem, såsom kramper, cancer och förgiftning - som alla kan leda till cirkulerande. En veterinär ska alltid konsulteras för analys och en diskussion om möjliga homeopatiska läkemedel och doser.

Herbal och Flower Blends för anfall

Cirklande kan bli resultatet av nervositet och fysiskt obehag som resulterar i en katt som är benägna att eller har haft ett anfall. Feline epilepsi, kattdjur diabetes, stroke, skallskador, parasitinfektioner, leversjukdomar, njursjukdomar, låga blodsockerproblem eller sköldkörtel kan alla orsaka kramper. En handfull av växtbaserade blandningar finns tillgängliga för att hjälpa till att ge lindring under och efter ett anfall. Dessa produkter inkluderar Pet Essenser Beslag Flower Essences, Doc Ackermans epilepsi & beslag Formel och EaseSure. Ingredienserna i dessa produkter är till stor del inriktad på nervsystemet och innehålla saker som passions, belladonna, kamomill, asp och impatiens. Dessa produkter administreras topiskt eller genom blandning med föda eller vatten.

Lin Olja för cancer

Trötthet och förvirring som kan vara resultatet av symtomen av en tumör kan också orsaka en katt att cirkel. Om din katt lider av cancer, har linfröolja visat sig ha anti-cancer egenskaper och kan föryngra energi, återställa aptit och få mental klarhet. Ge din katt en daglig dos av linolja och förväntar gradvis, men positiva resultat. Ge din katt en matsked av lin olja per dag, om inte annat anges av din veterinär. Ringla linet oljan över kattens mat eller blanda linfröolja med färskost för att göra det mer tilltalande. En dos av graviola tinktur kan också tillsättas. Graviola tinktur kommer från trädet med samma namn och har också visat sig ha cancer kämpar egenskaper. Köp en graviola tinktur som utformats speciellt för katter. En typisk dos är 15 droppar som blandas med vatten, som ges två eller tre gånger om dagen.

Väteperoxid och kol för förgiftning

Om din katt har nyligen intagit en giftig substans, såsom hushållens kemiska rengöringsmedel eller färg, kan den efterföljande förgiftning orsaka sjukdom samt desorientering, och båda dessa saker kan resultera i cirklar. Ett sätt att eliminera giftigt ämne är att framkalla kräkning. Ett naturligt sätt att framkalla kräkning är att använda väteperoxid. Använd en matsked för varje 10 pounds att din katt väger. Väteperoxid kan vara tvångsmatas med en pipett. Om ämnet är en som kan orsaka brännande eller skador på huden, såsom blekmedel eller färgborttagningsmedel, inte kräkning. I dessa fall ditt husdjur bör rusade omedelbart till en veterinär. Kol kan matas till en katt och som används för att absorbera den giftiga substansen och hindra den från att ytterligare absorbera in i blodströmmen. Aktivt kol är tillgängliga över disk från husdjur läkemedelsleverantörer. Följ doseringsanvisning. En typisk dos är 1/4 till 1 tsk per två pounds av katt vikt.

Homeopatiska läkemedel för katter med Separationsångest


Katter, som hundar kan drabbas av separationsångest. Dessa katter är olycklig och kan göra sina ägare olycklig av deras beteende. Lyckligtvis finns det olika naturliga och homeopatiska läkemedel som hjälper till att motverka separationsångest.

Betydelse

Tecken på separationsångest hos katter kan innefatta olämplig urinering, även på ägarens säng, yowling, knackar saker räknare, överdriven grooming och destruktiva tendenser.

Fungera

Homeopatiska och holistiska läkemedel tillverkas för att arbeta med djurets kropp. Ju mer naturliga mediciner har en lugnande effekt på djuret.

typer

Olika typer av läkemedel är lugnande örter, blommor essenser och följande i homeopatiska (små) mängder: belladonna, Hepar sulph, arsenik ALBS, Scutellaria, Hypericum, Cantharis och Nux vomita.

Storlek

Homeopatiska utövare tror i de flesta fall, är mängden av ingrediensen så små att de farliga egenskaperna hos ämnet tas bort och "kärnan" förblir så att den kan fungera homeopathically.

fördelar

Enligt Friska Pet Journal, dessa läkemedel har inga biverkningar, inga faror och är extremt säker för husdjur.



Homeopater behandla fysiska störningar genom "åtgärder" som ger liknande symptom hos friska individer som i de som behandlas. Vissa veterinärer ordinera tinkturer att behandla en rad olika djur skador och sjukdomar. De införa homeopati i sin veterinärmedicinsk praxis, antingen i samband med konventionell veterinärmedicin eller som ett alternativ. Kattägare som vill använda homeopatisk medicin för sjuka kattdjur kan hitta veterinärer som utövar djur homeopati.

Eksem

En kombination av Belladonna, HPUS, lymfa Sarcode och hud Sarcode kan lindra eksem hos katter. Cat eksem, även känd som "militär dermatit," uppstår när kattens hud reagerar på allergier, infektioner och inflammationer. Många kallar kattdjur eksem "fläck" eller "skabbig katt sjukdom." Feline eksem orsakar ofta katt håravfall. Cat eksem förekommer också som ett resultat av loppor. Holistic veterinärer uppmuntra kattägare att förhindra att deras husdjur från upphandlande loppor genom att administrera en halv tesked av bryggerijäst per dag eller genom att mala upp en vitlöksklyfta i kattens mat en gång dagligen.

Urinvägsproblem

Många kastrerade hankatter utveckla problem med urin blockering. Symtom är att spendera en hel del tid i lådan och ansträngande när man försöker eliminera. När dessa symptom uppstår, bör kattägaren administrera en bach blomma lugnande väsen var femte minut tillsammans med Thlaspi Bursa. Ta katten till veterinären för ytterligare vård. Efteråt ger fosfor för att minska blödning, Hydrastis att läka urinvägs interiör slemhinnor, cuprum träffades för att övervinna urinrörsringmuskeln spasmer, Cantharis att hjälpa kattens urinering och Bach blomma essens att lindra kattens rädsla och ångest.

Övre luftvägssjukdomar

Övre luftvägssjukdomar passerar bland katter genom luftburna partiklar, orsakar feber, aptitlöshet och slem utsläpp från näsborrarna, ögon och mun. Konventionella behandlingar kan behandla sekundära infektioner och symptom, men inte den underliggande andnings virus. Rekommenderade homeopatiska tinkturer inkluderar Crotalus horridus HPUS liksom aletris farinosa HPUS och Senega officin HPUS.

Homeopatiska läkemedel för katter i värme


Katter brukar gå till värme i cirka sju dagar, men det kan pågå så länge som två veckor. Om din katt gnider mot föremål som möbler eller väggar, högt vocalizing och höja sin bakre ände, är hon förmodligen i värme. Eftersom katter verkar obekväma under denna tid, kanske du vill ge ditt husdjur med några naturliga nappar. Spaying din katt är det bästa alternativet för att avsluta sin nöd, men andra åtgärder kan hjälpa.

Homeopatiska medel

Rescue Remedy, en blandning av fem blomma essenser som har använts sedan 1930-talet, är en glycerin-baserad, alkoholfri formel som kan användas för att lindra stress i kattdjur. Om din katt verkar spänd eller stressad under sin brunst, kan Rescue Remedy få henne att må bättre och stärka hennes immunförsvar.

Folliculinum, en annan homeopatiskt medel, påverkar den kvinnliga hormonsystemet. Tala med din homeopatisk veterinär om den rätta dosen för att underlätta en del av din katts symptom.

Dölja lukten

Gnid Vicks VapoRub på svansen på en honkatt. Detta kan hjälpa till att hålla hankatter från lukta sin doft och röra henne. Klorofyll tabletter, som kan hittas på de flesta hälsokostbutiker, kan också bidra till att dölja doften.

Distraktion

Avleda din katt genom att ge henne med nya leksaker eller leka med henne så mycket som möjligt. Extra uppmärksamhet av något slag kan hjälpa till att ta henne utanför hennes nöd, så klappa henne, gosa med henne och spendera extra tid med henne.

Musik

Spela klassisk musik, i synnerhet bitar består av Mozart. Katter kan bli tröstad av musiken, och det kan bidra till att lugna ner dem.

Homeopatiska läkemedel för att lindra en katt magbesvär


En homeopatiskt medel är en som tar ett alternativ till sjukdomssymptom och inte förlitar sig på föreskrifterna i konventionell medicin. Botemedlet är vanligen en mycket utspädd ämne förberedd för symptom är belägna i allmänna områden av kroppen, såsom mag-tarmkanalen. Mag-frågor hos katter är en vanlig företeelse och kan orsakas av ett antal orsaker, såsom allergier, maskar, hårbollar och äta alltför snabbt, bland andra orsaker. Det finns flera homeopatiska läkemedel tillgängliga som är säkra och lämpliga för katt konsumtion.

Natrum Phosphoricum

Natrum Phosphoricum är ett homeopatiskt medel som anges för magbesvär på grund av matsmältningsbesvär eller överflödig gas. Den viktigaste ingrediensen i Natrum Phosphoricum är natriumfosfat, som fungerar som en syra neutraliseringsmedel. Detta hjälper till vid behandling av magbesvär på grund av matsmältningsbesvär och sura uppstötningar. Köp over-the-counter natriumfosfat från de flesta apotek eller naturläkemedel försörjnings skott. Ställ en veterinär om lämpliga dosmängder och frekvens.

rävkaka

Rävkaka är en bra allmän åtgärd för de flesta matsmältnings upprör din katt kan uppleva. Det är i första hand anges i fall av kräkningar, diarré eller förstoppning. Rävkaka finns på de flesta växtbaserade leverans butiker, och bör framställas som anges på förpackningen eller enligt anvisningar från en veterinär. Var försiktig vid administrering av rävkaka till din katt som överdosering kan leda till en försämring av symtom eller dödsfall.

Pulsatilla tilla~~POS=HEADCOMP

Pulsatilla tar en allmän rad matsmältningsproblem, såsom illamående, kräkningar, matsmältningsbesvär och diarré. Det visar sig vara mer skonsam, och mindre toxiska, än rävkaka, så tas i större doser. Pulsatilla tinktur kan köpas från växtbaserade leverans butiker. Späd fem droppar Pulsatilla i fyra uns av mineralvatten, blanda väl. Tjänar blandningen till din katt tre gånger dagligen.

Colocynthis

Användningen av Colocynthis anges i fall av misstänkt mage infektion med förekomsten av svår diarré eller kräkningar efter måltid. Din katt kan också tenderar att undvika att äta och dricka på grund av förekomsten av magkramper. Tillgänglig från de flesta växtbaserade leverans butiker, bör flytande Colocynthis administreras i mängden fem droppar utspädd i fyra uns av mineralvatten. Låt din katt att dricka blandningen och åter administrera upp till tre gånger per dag om symtomen inte förbättras.

Hypertyreos är ett vanligt problem hos katter äldre än åtta. Detta tillstånd uppstår när sköldkörteln börjar producera alltför mycket thyroxin, vilket gör att cellerna att arbeta för fort. De flesta katter med hypertyreos har en icke-cancersvulst på en eller båda lober i sköldkörteln. Att tumören skapar höga nivåer av T3 och T4 hormoner. Det finns helt naturliga, homeopatiska läkemedel som försiktigt kan minska hormonproduktionen i din katt.

symptom

Symtom på hypertyreos inkluderar viktminskning, ökad aptit, håravfall och underlåtenhet att brudgummen, överdriven vattenförbrukning och ökad urinproduktion, och ångest (pacing, rastlöshet, etc.). Vissa katter kan bli irriterad eller lätt upprörd. Vissa katter utvecklar diarré och muskelsvaghet som en följd av sjukdomen, men dessa symtom är mindre vanliga.

Hypertyreos symptom härma andra hälsoproblem såsom njursjukdom och diabetes. Därför är en bekräftad diagnos viktigt att utesluta andra villkor. En veterinär kommer att utföra en T3 / T4 test för att bestämma nivån av sköldkörtelhormon i blodet och kan också köra en TSH (tyroidstimulerande hormon) test för att kontrollera hur sköldkörteln fungerar när de stimuleras. En definitiv diagnos kan du och din veterinär för att utveckla en behandlingsplan.

Diet

Ändra en katts kost till en helt naturlig, eller rå, kost kan bidra till att minska hormonproduktionen. De flesta kommersiellt beredda kattmat innehåller kemikalier som stimulerar sköldkörteln och medföra omfattande T4 nivåer. I genomsnitt, frisk katt detta är oftast inte ett problem. Men i katter med svårigheter som reglerar sköldkörtelhormon produktion kan innebära skillnaden mellan en sund och ett sjukt djur.

tillskott

Vitamintillskott är ett annat alternativ. Många aspekter av holistisk medicin är starkt beroende av vitamin- och mineraltillskott för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Q10 och L-karnitin finns två kosttillskott som har visat att lugna sköldkörteln. Citronmeliss har också visat goda resultat i att minska hypertyreos symptom hos katter. Följ din veterinär anvisningar för rätt dos. Om din veterinär balkar, hitta en helhets veterinär som kan guida dig genom processen.

Homeopatiska läkemedel för att förhindra att hundar och katter från äta Avföring


Husdjur kan vara en välsignelse i förklädnad, men när de tuggar upp din favorit par skor, eller de bryter en lem, kan de i slutändan kostar en hel del pengar och hjärtesorg. Hundar och katter kommer även äta sina egna avföring eller avföring från andra djur, som kan orsaka hälsoproblem. Detta beteende kallas coprophagy. Många teorier finns, inklusive näringsbrist, uppmärksamhetssökande beteende eller stress, om varför djuren uppvisar detta beteende. Du kan förhindra att dina husdjur från att delta i detta beteende med homeopatiska läkemedel som kommer att säkerställa ditt husdjur inte intag onödiga mediciner.

till kött

Douglas Island veterinärmyndigheten föreslår att man använder till kött som ett homeopatiskt medel för coprophagy. Dock kommer inte bara någon till kött göra. Den till kött måste innehålla ett proteolytiskt enzym som kallas papain. När detta enzym sätts till djurets kost hunden undviker att äta avföring. Den föreslagna Anledningen till detta fungerar i fyra av nio hundar är att hunden inte får detta enzym från maten äter, så att hunden går någon annanstans för att få enzymet. Närings / enzymteori, medan övertygande, tar endast en av de många teorier om varför djuren äter avföring. Du bör undvika köttklubba som innehåller en hel del MSG och natrium eftersom detta kommer att orsaka andra problem för ditt husdjur. Andra livsmedel som innehåller papain och kan hjälpa till att få ditt husdjur att sluta äta avföring omfattar konserverad pumpa och ananas.

Stark sås

Med hjälp av het sås eller cayennepeppar att försöka avskräcka ditt husdjur från att äta avföring kan vara effektiva. Enkelt uttryckt, gör stark smak pallen oattraktiv så de undvika det. När de biter i denna kryddiga röran, och inte gillar det, kommer de att komma ihåg nästa gång de försöker äta avföring. Bara stänka i din katts litterbox eller på en pall för att testa detta homeopatiskt medel. Men vissa djur utveckla en smak för heta såser, precis som människor, och får inte vara förolämpade av smaken. Jorden Clinic säger att detta är en avskräckande för husdjur som äter avföring för uppmärksamhet eller att härma dig eller deras mödrar städa upp.

Svavel

Spenat och olika andra grönsaker inklusive brysselkål och kål innehåller svavel, som har visat förbättring stoppa coprophagy. Effektiviteten tros bero på att svavel är oattraktiv till djur och en avskräckande att äta avföring. Svavel effektivitet är kopplad till husdjur som äter avföring av andra skäl då näring, såsom okunskap, härma andra eller uppmärksamhetssökande beteende.

naturläkemedel

Vissa naturliga läkemedel på marknaden kan vara värt att försöka om du inte har någon tur med homeopatiska medel. En särskilt kallas Prozyme, och den bygger på teorin att husdjur saknar närings enzymer eller proteiner och i stället vända sig till avföring. Dessa naturliga läkemedel kommer i både piller eller pulverform så ditt husdjur lätt kan svälja dem. Det finns många olika märken, så be din homeopatiska eller holistiskt veterinär vad han rekommenderar.

Många kattägare finns för närvarande orolig överanvändning av läkemedel på sin katt, sedan den första tillvägagångssättet vanligen föreskrivs av veterinärer är att administrera antibiotika för att din katt. Det finns naturliga homeopatiska vägar som kan prövas, liksom.

definiera Antibiotika

Ett antibiotikum är en kemikalie som vanligtvis kommer från antingen en form eller en bakterie som dödar mikroorganismer och som kan eliminera bakterieinfektioner.

Antibiotika och Infektioner

Antibiotika används normalt för behandling av infektioner. Hos katter kan dessa antingen vara externa infektioner (till exempel när katten har blivit biten) eller inre infektioner (som i kattdjur urinvägsinfektion.)

De vanligaste Åtgärd

Tar lika delar av Buchu, Echinacea, uva ursi och pipsissewa och blanda ihop dem är kombinationen används för de flesta infektioner. Dessa är örter som kan plockas upp på en lokal hälsokostaffär och kan blandas in i kattens mat eller görs till en tinktur eller te.

Tinkturer Versus Teer

De flesta gånger, kan du använda tinkturer (blandningar av homeopatiska örter med alkohol) i en korttidsbehandling (vanligtvis två eller tre dagar), men om du arbetar med en kronisk behandling, är det bäst att använda blandningen i en te, ger en matsked av blandningen tre eller fyra gånger om dagen.

cranberry Åtgärd

Om din katt har en katt urinvägsinfektion (vanligtvis märkt när din katt går på toaletten mycket och ropar när man kissar, eller urinerar i en konstig plats), kan du ge din katt tranbärsjuice. Det fungerar på samma sätt på katter som det gör på människor.

Selektiva naturliga formler för att behandla katt pyometra, som är en överdriven mängd vätska uppbyggd i honkatt livmoder som orsakar infektion och kan orsaka livmodern att brista.

symptom

Symptomen kan omfatta en utspänd buk, feber, kräkningar, slöhet, uttorkning och minskad aptit. Det tydligaste tecknet är en onormal gulaktigt eller blod färgade utsläpp från kattens vulva. Katten kan också slicka på hennes vaginala området.

homeopatiska behandlingar

Naturliga homeopatiska medel tillgängliga är växtbaserade antibiotika och homeopatiska avgiftning formler. Dessa fungerar genom att dränera uppbyggnad och lösa livmoder infektion orsakar överdriven vätska produktion.

tillverkare

Homeopatiska behandlingar för din katt kan köpas från PetHerbsDirect.com, som bär tillverkare PetAlive och naturens örter för husdjur. Australiska tillverkare Holistic Animal läkemedel ger också en regim av formler specifikt för pyometra.

fördelar

Dessa behandlingar är i flytande form, vilket gör dem lätta att administrera genom att helt enkelt tillsätta några droppar till kattens dagliga måltider. Det finns ingen risk för missbruk eller toxicitet, och växtbaserade innehållet har den ytterligare effekten av att främja välbefinnande i hela kroppen, utöver att korrigera endast ett målområde. De kan säkert ges till katten utöver traditionell medicinering.

vanliga ingredienser

Några vanliga ingredienser som finns i dessa behandlingar inkluderar kelp, maskros, alfalfa, nypon, echinacea, vitlök, rödklöver, kapaloe, ginseng rot, Kina rot, lakritsrot, kortison och olika nosodes (biologiska patogener som används inom homeopatin.)

Även katter har en högre genomsnittlig kroppstemperatur än människor, en temperatur som klättrar för högt fortfarande anledning till oro. En feber kan vara tecken på en allvarlig sjukdom, men oftare är det ett tecken på ett virus och kan lätt reduceras hemma.

Betydelse

Feber är kattens kroppens sätt att bekämpa infektioner eftersom många bakterier och infektioner kan inte överleva över vissa temperaturer. Av denna anledning kan behandla feber inte alltid vara rätt tillvägagångssättet.

symptom

Symtom som feber, som kan orsakas av en mängd olika sjukdomar, letargi, beteendeförändringar, aptitlöshet, svullnad eller sår. Temperaturen kan tas rektalt i din katt.

homeopatiskt medel

För att minska feber och stärka immunförsvaret, det finns redan tillverkade homeopatiska läkemedel tillgängliga, eller gör din egen genom att blanda lika delar borax, fosfor och Pulsatilla. Sätt en nypa på tungan dagligen.

Vård i hemmet

Håll ditt husdjur så cool som möjligt med kalla kompresser på magen och svala rastplatser. Övervaka din katts temperatur åtminstone två gånger om dagen tills den återgår till det normala 100-102 graders intervall.

livsmedels enticements

Se till att din katt har tillgång till färskt rent vatten och locka henne att dricka genom att lägga till tonfisk eller clam juice. Locka din katt att äta med våt mat, konserverad tonfisk eller färskt kött.