hawaiiö

Smuts cykelvägar på Oahu, Hawaii


För en sådan liten ö, är Oahu smuts cykling terräng oerhört varierade - du zip din cykel över allt från ben torr efter vulkan badlands att tropiska skogar. Lederna passar cyklister som sträcker sig från nybörjare till enduro idrottare expert, så det finns ingen anledning att inte spänna på en hjälm och rulla tillbaka gasreglaget.

Rida Kahuku Motocross Track

Viral video överflöd av högtflygande hijinks på Kahuku Motocross Track. Den grusväg surrar med cyklar som flyger över den naturliga terrängen på motorväg hastigheter skicka motocross våghalsiga högt upp i luften över tornar smuts funktioner. Lyckligtvis behöver besökarna inte sponsras idrottare att ha roligt: ​​Banan är faktiskt lämplig för alla nivåer, vilket gör att även spänningen-söker rank amatörer att prova konstgjorda hoppsan, bordsskivor, tripplar och dubbel. Mycket små ryttare och deras föräldrar kan gå över till på plats peewee spår. På helgerna, förväntar sig publik.

Hitta din egen Trail

Kolla in listan över spår under överinseende av "Na Ala Hele" delstaten Hawaii Leden och Access Program. Na Ala Hele administrerar oasfalterade ledsystem över alla statens öar, att bevara 39 spår på Oahu. En del av dessa - koncentrerat sig på den bergiga, skogsnordvästra sidan av ön - är säsongs explorable via dirt bike. De längsta spår är Mokuleia & Kuaokala Firebreak Roads, som tillsammans täcker mer än 10 miles och ta i fantastisk utsikt över havet. Kontrollera organisationens hemsida för vägar, rådande förhållanden och tillgänglighet.

Ta en rundtur

Om du inte är på humör att flamma din egna spår, koppla upp med Dirt Bike Hawaii, en lokal verksamhet som har ridit Oahu spår i två årtionden och har bidragit till att bygga flera av Na Ala Hele samhälls tillgång spår. DBH erbjuder en dag och två dagars turer för alla nivåer, vilket tvåhjuliga turister över hela ön för att prova terrängen som bäst passar deras förmåga. Alla turer inkluderar cykeluthyrning, skyddsutrustning, cykeltransport mellan spår, gas, snacks och drinkar.

Håll säker och respekt

Oavsett var du rida, stanna på undertecknats lyckades stigar som har underhålls och är avsedda för allmänt bruk. Annat än de faror som är förknippade med bege sig in cliffy djungeln territorium, åtkomstproblem i överflöd. Allmänhetens tillgång till Oahu ledsystemet hänger alltid i en känslig balans mellan behoven hos de statliga och privata markägare, och senare flyttar ofta återkalla åtkomst när privat mark störs av off-trail aktiviteter. Med tanke på säkerhet och bevarande spår öppna för framtida cyklister, är det viktigt att respektera angivna vägar.

Att göra i Oahu, Hawaii


Oahu är den mest befolkade men inte den största ön i Hawaii. Värd till delstatens huvudstad, Honolulu, Oahu lockar turister för sin världsberömda Waikiki Beach och resorts. Besökare kan också delta i många långvariga Hawaiian kulturella traditioner som luau ceremonin. Oahu ingår också utmärkande landskap som bildas av vulkanutbrott, som Diamond Head Crater.

Waikiki Beach Aktiviteter Inc. på Hilton Hawaiian Village

Sträckan Waikiki Beach sydost om centrum Honolulu inte svika. Ungefär två miles av sand banken en rad av några av Oahu lyx och historiska hotell. Det är ofta trångt med solbadare och surfare goda skäl. Waikiki har länge varit en avkoppling målpunkt, även för infödda hawaiibor. Genom Waikiki Beach Aktiviteter, Inc., kan beachgoers ta surflektioner, spela i en sand volleyboll eller badminton turnering, eller hyra badutrustning, inklusive stolar, paraplyer, snorklar, masker, fenor, kajaker eller surfa och boogie styrelser.

Waikiki Beach Aktiviteter Inc. på Hilton Hawaiian Village

2005 Kalia Road

Honolulu, HI 96815-1917

808-951-4088

waikikibeachactivities.com

Polynesian Cultural Center

En timme bort från Waikiki Beach på norra sidan av Oahu i staden Laie, har den polynesiska Cultural Center värd turister och infödda hawaiibor sedan 1977. Över dess 42 tunnland, Center värd sex olika byar som representerar en rad polynesiska samhällen. Vid varje plats under hela eftermiddagen, arbetare presentera olika kulturella traditioner. Till exempel, på Hawaiian Village, lär de grundläggande hula danser och förklara konst och tradition av dess invecklade drag. Centret huvudattraktion är Ali'i Luau ceremonin, som inkluderar en blomma lei hälsning, en allt-du-kan-äta Hawaiian buffé och traditionell musik och underhållning.

Polynesian Cultural Center

55-370 Kamehameha Highway

Laie, HI 96762

808-293-3339

polynesia.com

Diamond Head State Monument Park

Uppflugen på östra spetsen av Waikiki kusten, Diamond Head, med en tefatsformad topp, erbjuder vandrare panoramautsikt över Oahu och Stilla havet från sin 761-fot toppmötet. För att nå det, vandrare följer ett spår som sicksackar upp på sidan av kratern till en tunnel som leder till dess centrum, där en brandkontrollstationen byggdes 1911 kvarstår. Vandring till toppen kan ta mellan 90 minuter och två timmar. Diamond Head State Monument Park är öppen varje dag året runt.

Diamond Head State Monument Park

DLNR, Avdelningen för Nationalparker

PO Box 621

Honolulu, HI 96.809

808-587-0300

hawaiistateparks.org

Hur ofta har aktiva vulkaner i Hawaii utbrott?


Vulkaner är skrämmande naturformationer, spyr ut lava i ofta destruktiva utbrott. Den hawaiianska ön kedjan, som bildas av vulkaner under miljontals år, är hem för flera vulkaner, och några av dessa är fortfarande aktiva under 2011. Vulkaner i Aloha staten utbrott med varierande frekvens och lavaflöden på den stora ön är en populär turist attraktion.

Vulkanisk aktivitet i Hawaii

Vulkanisk aktivitet i Aloha staten är reserverad för den stora ön, eftersom vulkanerna på de andra öarna alla anses utdöd, eller "döda". Det finns fem vulkaner på den stora ön Hawaii. Enligt Hawaii Volcanoes National Park Service, av dessa fem vulkaner, är en utdöd, ett är vilande och tre anses aktiv som 2011.

Mauna Kea

Hur ofta har aktiva vulkaner i Hawaii utbrott?

Mauna Kea är varken aktiv eller utrotade.

Vilande vulkaner inte slocknade inte heller vara aktiva. Mauna Kea är en sådan vulkan, och även om det inte har brutit ut i 3600 år, det förmodligen kommer att bryta ut igen så småningom. Mauna Kea ligger på norra sidan av Big Island.

Mauna Loa

Mauna Loa, en vulkan över 13.600 fot lång, tornar upp sig över den nordvästra sidan av Volcanoes National Park och anses vara en av de mest aktiva vulkanerna på planeten. Enligt US Geological Survey, Mauna Loa senaste utbrott 1984, och det har varit 33 bekräftade utbrott sedan 1843.

kilauea

Hur ofta har aktiva vulkaner i Hawaii utbrott?

Lavaflöden fortfarande från Kilauea 1983 utbrott.

På den sydöstra stranden av Big Island är Kilauea, som har haft 61 utbrott i bekräftad historia. Den sista stora utbrottet var 1983, och lavaflöden kontinuerligt från vulkanen sprickor i dag, en lämplig faktum med tanke på betydelsen för ordet "Kilauea" mycket spridning. Vissa anser Kilauea vara den mest aktiva vulkanen i världen.

Hualalai

Hualalai är på den västra kusten av den stora ön och senaste utbrott kring sekelskiftet 19th century. Även om det har gått mer än två århundraden sedan det senaste utbrott är Hualalai anses vara en aktiv vulkan.

Lo'ihi, ubåten vulkan

Lo'ihi är en "ubåt" vulkan, vilket innebär att det är en vulkan baserat på havsbotten. Lo'ihi är ungefär 15 miles sydost om Big Island och senaste utbrott 1996. Det har varit aktiv sedan, och lava flödar fritt från flera olika sprickor i sin kropp.

Fair Wind Båtturer i Kona, Hawaii


En av höjdpunkterna i ett besök på Kona kusten på den västra stranden av den stora ön av Hawaii är en Snorkling rundtur i Kealakekua Bay. En annan är att ta en nattdyk eller snorkla med dessa vänliga giganter, mantor. Fair Wind Big Island Ocean Guides erbjuder båda dessa äventyr ombord två fartyg, Fair Wind II och Hula Kai. Båda båtarna bedriva verksamhet från Kona i Kailua-Kona. Gör det mesta av din Hawaiian semester och komma ut på vattnet och utforska.

Fair Wind II - Kealakekua Bay

Fair Wind II byggdes i Vancouver, Washington, för att ersätta den ursprungliga medvind som skadades under orkanen Iniki 1992. Det är en 60-fots aluminium katamaran med en täckt däck och en djärvt randig färgad segel. Gästerna kan komma in i vattnet, från båten, via en hög hoppa plattform, 15-fots vattenrutschbana eller en trappa som leder ner till vattenlinjen.

Innerslangar, boogie brädor med utsikt fönster och specialgjorda visa lådor gör det lätt för även de yngsta gästerna och de mest angelägna simmare att se vad som finns under ytan. Fair Wind II har också en hopfällbar lek penna tillgänglig för familjer föra spädbarn eller småbarn. Snorklar, masker och fenor tillhandahålls.

Fair Wind II erbjuder tre kryssningar till Kealakekua Bay Marine Sanctuary. Två snorkel och grill kryssningar, en på morgonen och en andra på eftermiddagen, omfattar kontinental frukost och en grilla lunch med cheeseburgare och trädgårds hamburgare. En tredje snorklar och mellanmål kryssning verkar i endast på eftermiddagen.

Alla tre kryssningar förtöja nära Captain Cook Monument, tillägnad den brittiska upptäcktsresanden som kartHawaiiÖarna och sedan dog på den här webbplatsen. Den skyddade revet hamnar skolor av tropiska fiskar, vit, rosa och lila koraller och ibland besöker havssköldpaddor eller spinner delfiner. Om du har tur kan du även se en bryter mot whale eller två på din kryssning från Kona till helgedomen.

Fair Wind II
Kona Office
78-7130 Kaleiopapa St.
Kailua-Kona, HI 96740
808-322-2788
fair-wind.com

Hula Kai - Morning snorkla och dyka Tour

Fair Wind nyaste fartyg, Hula Kai erbjuder snorkling och SCUBAdykfolk turer till avskilda platser längs Kona Coast. Hula Kai är en 55-fots bärplansbåt katamaran som erbjuder bekväm bioliknande sittplatser anordnade att åstadkomma den bästa utsikten. Det finns två ombord toaletter, två duschar sötvatten och en över stora Wolf Grill brukade förbereda gourmet grill luncher. En tropisk frukostbuffé ingår också.

Du kan välja att snorkla eller ta en tank Dyk (extra avgift). Hula Kai levererar all snorkling och dykning redskap, inklusive Sea Rockets. Dessa är undervattensframdrivningsanordningar som låter avancerade snorkelers snabbt gå igenom vattnet med hög hastighet. Det gör fridykning enklare och ger snorklare fler möjligheter för att studera undervattensrev och deras invånare.

Hula Kai turer fungerar endast på morgonen och fem timmar i längd. Minimiåldern för denna utflykt är fem år.

Hula Kai
Fair Wind II
Kona Office
78-7130 Kaleiopapa St.
Kailua-Kona, HI 96740
808-322-2788
fair-wind.com

Hula Kai - Night Manta snorklar och Dyk

Få upp nära och personligt med en av de jättarna i Kona Coast och njuta av en romantisk Kona solnedgång samtidigt. Hula Kai erbjuder nattdyk att titta på mantor som de livnär sig på plankton nära havsytan. Plankton är en rikt marint soppa av mikroskopiska organismer och är deras enda diet. Genom att använda ljus dyklampor lockar Hula Kai plankton, vilket i sin tur lockar mantor.

Dessa milda varelser inte har hullingar som de mer välbekanta Sting strålar och är ganska säkert att vara runt. Touching Mantas kan skrämma bort dem, så det är bäst att bara observera. Chansen är stor att de kommer att få veta och komma att kolla dig.

Hawaiian namn för Manta Ray är "hahalua." Det finns cirka 150 mantor bor längs Kona Coast och kan växa till 20 fot bred. De flesta mantas ses i dyk är mellan sex och 10 fot bred. Som valar, kan forskarna identifiera individer med sina markeringar.

Hula Kai
Fair Wind II
Kona Office
78-7130 Kaleiopapa St.
Kailua-Kona, HI 96740
808-322-2788
fair-wind.com

Cajun restauranger i Hawaii


Cajun mat är en down-home mat från södra Louisiana och Mississippi. Det är typiskt kryddat med cayennepeppar och vitlök, och hämtar en unik smak från paprika, lök och selleri - som den etniska kryddig mat och mer webbplats som "Holy Trinity" av Cajun matlagning. Cajun matlagning kommer från uppfinningsrikedom av fattiga bönder och invandrare, och fyllning och ödmjuk. Hawaii är inte känd för sitt överflöd av Cajun restauranger, men det finns några restauranger spridda över hela öarna som lockar både lokalbefolkning och turister som åtnjuter de smaker av denna rejäl mat.

A Taste of the Bayou

A Taste of the Bayou ligger i bostadsområdet Kapahulu i Honolulu, erbjuder home-style Cajun-Creole måltider i ett litet utrymme dekorerad med alligator träsniderier och folkkonst. Använda recepten i hans barndom, kock David Faulk behandlar besökare till en mängd olika rätter som räkor etouffe med Maque choux, jambalayas, po "pojkar och ovanliga behandlar såsom krokodil Filé med alligator kött andouille korv. Kock rekommendationer inkluderar stekt havskatt med söta och salta hushpuppies, skaldjur fil gumbo, och smaken av Bayou, en sampler måltid av andouille korv, gumbo och tasso jambalaya. Tvätta måltid ned med gratis cikoria kaffe och spara utrymme för sin signatur sötpotatis coconut cirkel med Chantilly grädde. Middag förrätter sträcker sig från $ 10,95 till $ 16,95 per 2010.

A Taste of the Bayou

740 Kapahulu Ave.

Honolulu, HI 96816

808-732-2229

tasteofthebayou.com

trees lounge

Även om det inte uteslutande Cajun, är Trees Lounge en livlig plats som erbjuder en blandning av Hawaiian, Cajun-Creole och kubanska små plattor avsedda att nafsade med drycker. Beläget i Kapaa, Kauai, är Trees Lounge främst känd för sin nattliga levande musik som har lokal jazz, blues, reggae och Hawaiian band. Cajun menyalternativ inkluderar Louisiana Sliders, eller mini nötkött hamburgare kryddat med cajun kryddor, liksom räkor po "pojkar. Lika populärt är jerk kyckling och räkor Grillspett i rom ingefära sås. Större aptitretare Priserna varierar från $ 10 till $ 16 och små aptitretare Priserna varierar från $ 6 till 9 $ och med 2010.

trees lounge

440 Aleka Place

Kapaa, HI 96746

808-823-0600

treesloungekauai.com

Soul Cafe

Beläget i Kaimuki, några miles sydost om Honolulu, omfattar Soul Cafe rätter upp rejäl södra biljettpris, inklusive några Cajun rätter i ett utrymme med vintage R & B och soul album dekorera sina väggar. Sean Priester, en självlärd kock med södra rötter, lägger en kreativ twist till hans signatur Soul kyckling Gumbo med tillägg av lokala Hawaiian ingredienser såsom sötpotatis och Kukui varumärke portugisiska korvar. Andra noterbara Cajun rätter inkluderar skaldjur gumbo och jambalaya. Beställa en sida maträtt av hembakat majsbröd och lokala ekologiska grönkål med skinka hasen att följa din entree och tvätta allt ned med sin sydliga söta Iced Tea. Entree kostnad från $ 9 till $ 16 per 2010.

Soul Cafe

3040 Waialae Ave.

Honolulu, HI 96816

808-735-7685

pacificsoulhawaii.com

Hawaii erbjuder ett sortiment av casual och fina restauranger. De flesta erbjuder havet platser där gäster kan blicka in i Stilla havet som de åtnjuter de bästa mat på ön. Med så många kulinariska val, särskilt i Honolulu, är det svårt att avgöra om den rätta. Men dessa öar favoriter bära stora recensioner och hyllade kockar, för att säkerställa bästa livsmedel upplevs av både ortsbor och besökare.

Roys

Det finns mer än 33 Roy restauranger runt om i världen, 25 i USA, en i Japan och Guam, och sex i Hawaii, men den första Roy har sitt ursprung i 1988, i Honolulu. Roys Hawaiian fusion erbjuder europeiska och asiatiska köket i kombination med en fin middagsupplevelse. Restaurangen har en rymlig matsal, ett vardagsrum och Roy signatur öppet kök för fullständig matlagning vyer. Chef Roy Yamaguchi har etablerat en meny med färska råvaror och serverar det i en konstnärlig presentation som tri-pepparkorn-crusted ahi och ingefära-kokt kinesisk kyckling; två av Roy mest populära rätter.

Roys
Hawaii Kai Corporate Plaza,
6600 Kalanianaole Hwy
Honolulu, HI 96825
808-396-7697
roysrestaurant.com

orkidéer

Njut av utsikten över havet och tropiska blommor i kombination med prisbelönta kulinariska rätter på orkidéer, som serverar frukost, lunch och middag. Orkidéer 'söndagsbrunch är dock den mest populära tjänat måltid, och har fått namnet "Oahu bästa brunch," av Honolulu Magazine, som betjänar stationer bakverk, frukt, varma förrätter, färsk fisk, soppor, sallader och desserter. Specialiteter under lunch och middag inkluderar ahi-stekt sashimiand orientalisk stil ångad Onaga, som kan kompletteras med ljudet av restaurangens enstaka liveband.

orkidéer
Halekulani Hotel
2199 Kalia Rd
Honolulu, HI 96815
808-923-2311
halekulani.com/dining/orchids

Hoku s

Hoku s på The Kahala Hotel & Resort erbjuder en innovativ fusion av Hawaiian, asiatiska och europeiska rätter. Färska ingredienser hälls i varje maträtt med hjälp av en blandning av lokala odlade produkter och import. På menyn finns signatur favoriter som Pan stekt Nya Zeeland lax, smör Pocherad Maine hummer och Salt-Crusted Colorado Rack av lamm, generöst snidade tabell sida. Varje tabell i detta Muti-nivå restaurang erbjuder fantastisk utsikt att komplettera middagsupplevelse, som Hoku s strandnära läge ger gästerna panoramautsikt över Stilla havet. Diners kan också njuta av utsikten över det öppna köket, med eldig heta wokar, vedeldade ugnar och en kiawe trä grill.

Hoku s
Kahala Hotel & Resort
5000 Kahala Ave
Honolulu, HI 96816
808-739-8780
kahalaresort.com

Middagskryssningar i Kona, Hawaii


Ön Hawaii, kallas Big Island, outsizes alla andra Hawaiiöarna. Aktiva vulkaner spyr lava, som förvandlas till ett nytt land, dagligen. Kona ligger en 15-minuters bilresa söderut från Kona International Airport och har butiker och restauranger, tillsammans med historiska sevärdheter. Flera företag erbjuder solnedgång middagskryssningar som avgår från Kona.

Blue Sea Cruises

Segla bort från den stora ön på glaset botten Spirit of Kona middag kryssning, dricka drinkar och lyssna på lokala musiker. Den två timmar långa evenemanget har en buffé med rätter, såsom teriyaki nötkött kabobs, grönsaker ratatouille och kyckling med mango chutney sås. Förutom musik och dans, har underhållning en rockshow. Underwater lampor ger gästerna möjlighet att se livet i havet trots omgivande mörker. De flesta gånger, kan gästerna ombord Anden fånga blickar mantor när de dansar. Mantor sväva genom vattnet med sina platta kroppar och wingspans som mäter mer än 20 fot. Gästen kan även se hajar, ål och nattlig tropiska fiskar. Från december till april, knölvalar leva utanför Kona kusten samt. Operatörs Blue Sea Cruises driver en van som reser från hotell i området till båten docka.

Blue Sea Cruises, Inc.
PO Box 2429
Kailua Kona, HI 96745
808-331-8875
blueseacrisesinc.com

Body Glove Cruises

Utforska 12 miles från Kona kust mot ett Body Glove middag kryssning medan du lyssnar på historiska berättelser om platser, såsom Ahu'ena Heiau, den Holua Slide och Kuamo'o Battlefield. Den tre timmar långa sunset middag kryssning har en Hawaii-stil middag med rätter, såsom fläsk, teriyaki nötkött kabobs och lomi lomi lax. Njut av aptitretare, såsom macadamianötter och mango chutney cream cheese med kex. Efter middagen, smutta te eller Kona kaffe. Till efterrätt, äta en sockerkaka med säsongens frukt och kokos. Gästerna får också en gratis cocktail. Du kan se delfiner eller säsongsknölvalar. En del av Cruise fortsätter fond Kona Historical Society ansträngningar att bevara kusten och utbilda människor om dess historia, inklusive de första interaktioner mellan infödda Hawaiians och kapten Cook. Ibland värd Body Glove Cruises solnedgång kryssningar med mer av en partystämning, tillsammans med mat som sushi, kycklingvingar och teriyaki köttbullar, en öppen bar och musik.

Body Glove Cruises
75-5629 Kuakini Hwy.
Kailua Kona, HI 96740
800-551-8911
bodyglovehawaii.com

Waikoloa Sunset Sail

Smutta på champagne när du avgår på Waikoloa Sunset Sail, som färdas utanför Kohala kusten. Buffé middag på denna båt har baby tillbaka revben och majskolv, ananas glaserade kyckling och potatismos, tillsammans med sallad och dessert. Du kan också njuta av drinkar från öppen bar och gratis champagne toast när solen går ner. Titta delfiner plaska omkring som den fallande solen lyser fem vulkaner i fjärran. Kryssningen avgår onsdagar, fredagar och lördagar, samt tillsatta dagar under hög turistströmmar. Du kan komma till bryggan genom att ta en gratis transfer från hotell i området.

Waikoloa Sunset Sail
adventureinhawaii.com

Att göra på Kauai, Hawaii


Kauai, smeknamnet "Garden Isle", är den äldsta av Hawaiiöarna liksom den fjärde största i Stilla kedjan och har en naturlig skönhet som är en shutterbug glädje året runt. Vare sig du glider iväg till en lycksalig romantisk flykt med din älskade, en semester med familjen eller en ekologisk tur på land, till sjöss eller luft, har du ingen brist på minnen att ta med hem i fotografier och berättelser.

filmmagi

Kauai har varit exotiska bakgrund av många TV-program och filmer, såsom "Gilligans Island", "Fantasy Island", "South Pacific" och "Jurassic Park". Företag som Hawaii Movie Tours kommer scoot dig runt i stil med paketbil, buss eller helikopter, foder du lunch på stranden, och ger dig insider scoop på bakom kulisserna.

plantage Life

Steg tillbaka i tiden på en sockerplantage tur på Kilohana herrgården eller Koloa, en restaurerad 1800-talet gemenskap som innehåller några av de äldsta kyrkorna på ön. Hop en tur på Kauai Plantation Railway, njuta av middag och en show på Kalamaku Luau, eller unna dig en vagn dragen av Clydesdale hästar.

Främre!

Kauai golfbanor - många med havsutsikt - grace ofta omslagen av golf tidskrifter, värd LPGA och PGA-turneringar, och betraktas som några av de bästa i världen.

Vandringsleder

Oavsett om du är en början vandrare eller en erfaren pro, Kokee State Park, Waimea Canyon och Na Pali Coast har flera nivåer av trail upplevelser. Fågelskådare kommer skiss konstnärer och fotografer hitta någon brist på överraskningar runt varje tur. Packa en picknick middag och titta på solnedgången på Poipu Beach eller Hanalei Bay.

Botaniska trädgårdar

National Tropical Botanical Gardens behålla fyra trädgårdar på Kauai samt tre naturreservat. Förutom offentliga visningar av de vackert anlagda samlingar, kan du ta säsongens klasser, föreläsningar och lära sig vad Kauai gör för att skydda sina utrotningshotade arter av växter.

Handla

Kauai har allt från vägkanten souvenir står att kiosker till butiker att öppna luft köpcentra. Populära platser inkluderar Coconut Marketplace, Kukui Grove Center och Kapaa Village. Förutom butiker och etniska matställen, många av de större anläggningar erbjuder även live-shower, hula klasser och undervisning i Hawaiian konst och hantverk.

Billiga resor till Hawaii


Du kan spara på din Hawaii på semester genom att boka hotell och flyg samtidigt. Normalt ju tidigare du planerar din resa i förväg desto mer kommer du att spara; dock Expedia inte erbjuder många rabatter och erbjudanden för dem som bokar sista minuten. Besök Expedia ofta och kontrollera deras Erbjudanden sidan. På webbplatsen finns ständigt billiga Hawaiian semester paket. Resenärer kan också spara pengar genom att resa under lågsäsong. Reser under högsäsong kommer att garantera högre priser.

Välj en ö

Först bestämmer vilken ö du vill besöka. Oahu anses huvudön, hem till Waikiki Beach. Oahu är en stor turiststad, på grund av alla de stora attraktionerna på ön. På Waikiki Beach, kan gästerna kajak, snorklar, och solbränna. Ön är också platsen för USS Arizona Memorial och den polynesiska Cultural Center. De som letar efter en romantisk semester tenderar att besöka ön Maui, men en Maui semester tenderar att kosta lite mer. Kauai är den minst utvecklade av öarna, erbjuder många utomhusaktiviteter. Island gäster kan häst rida, kajak, zipline eller bara koppla av bland palmerna.

Billiga resor webbplatser

Expedia erbjuder många billiga paket Hawaiian resor. Från och med oktober 2010, en resa inklusive flyg och en fyra natten vistelse i Oahu, går för $ 618 per person. Erbjudanden och rabatter ändras beroende på vilken tid på året du planerar att resa. Registrera dig som medlem på Expedia.com att ta emot e-posterbjudanden med särskilda rabatter. Trip Advisor är en annan webbplats som erbjuder billiga flygbiljetter till Hawaii. Fyll i datumen för din vistelse och platsen kommer att generera de billigaste biljetterna som finns. På Hotels.com kan resenärerna välja hotell som ligger nära turistattraktioner. Vare sig du letar efter ett hotell nära ditt företag konferens, eller söker efter ett hotell nära en populär attraktion kommer Hotels.com hitta de billigaste priserna i närheten av önskad destination. Det bästa sättet att spara på resor är att handla i jämförelse. Kontrollera alla webbplatser innan bokning någonting. I vissa fall, bokar en flygning direkt från ett flygbolag webbplats är ett bättre sätt att spara. I vissa fall, de erbjuder bättre erbjudanden än sajter som Expedia och Priceline.

När man ska resa

Sommaren är toppen restiden för många destinationer, men inte Hawaii. I Hawaii, är högsäsong anses löpa från mitten av december till april. Vädret är mycket mild under dessa månader och som ett resultat, hotell och flygbolag höja priserna. Lågsäsong på Hawaii sträcker sig från maj till mitten av juni. Under dessa månader, kommer resenärerna att spara på flyg och hotellvistelser. Som en extra bonus, stränder och turistattraktioner är mindre trångt.

Ta en kryssning

Ett annat sätt att spara på en resa till Hawaii är att resa med kryssningsfartyg. Det finns gott om kryssningsrederier som seglar till Hawaii. Kryssningar erbjuder besparingar eftersom mat och underhållning är oftast en del av en allomfattande paket. Carnival Cruise Line erbjuder Hawaiian kryssningar från en mängd olika portar. En 15-dagars kryssning avgår från Los Angeles, kostar Kalifornien runt $ 1400, och omfattar livsmedel, drycker och på däck underhållning.

Hur resa till Hawaii för äldre och funktionshindrade


Med sin orörda sandstränder, varma tropiska väder och natur, för många resenärer Hawaii är på toppen av listan för platser att besöka. Men för personer med funktionshinder eller äldre, kan Hawaii verka som en avlägsen dröm. Detta behöver inte vara fallet. Resebranschen är allt tillgodose behoven hos resenärer med särskilda behov genom att tillhandahålla specialiserade tjänster. Med några noggrann planering, kan du snart hitta dig själv att njuta av surf och bilden perfekt solnedgångar personligen.

Instruktioner

Planera din resa

1 Boka i förväg. Även Air operatörs lagen garanterar funktionshindrade resenärer kommer inte bli diskriminerad, kan vissa flygbolag kräver förväg för att rymma och förbereda sig för särskilda behov passagerare. Göra reservationer i förväg och informera flygbolaget personal ditt funktionshinder och eventuella specialarrangemang du kan behöva. Innan du lämnar för din resa, vidta lämpliga åtgärder för transport till och från flygplatsen och på ditt hotell.

2 Ta en läkarintyg. Detta kan vara till hjälp om du är skyldig att beskriva ditt funktionshinder eller någon hälsotillstånd du lider liksom alla läkemedel du tar. Att föra extra medicinering tillsammans med dig är en bra idé också.

3 Anländer till flygplatsen tidigt att tillåta dig själv gott om tid att checka in och få igenom säkerhetskontrollen. Skor som du enkelt kan ta bort, såsom slip-on skor, kommer att spara tid och ansträngning när du flyttar genom säkerhetskontrollen poäng.

4 Packa reservdelar. Resor kan vara svårt för specialutrustning och anordningar, såsom rullstolar, så få extra delar och verktyg med dig om det behövs en reparation.

5 Bekanta dig med vad Hawaii har att erbjuda för resenärer med funktionshinder och särskilda behov. Kollektivtrafik på ön Hawaii är rullstol. Ön erbjuder en aktie-ride taxi program för en nominell avgift. Staten erkänner handikapparkering passerar från olika stater och länder. En del parker och stränder är tillgängliga med rullstol.