häststaket plast instruktion

Hur man gör plast skärbrädor


Använda plast skärbrädor i motsats till trä som har många fördelar. Plast tenderar att hålla längre och tål fler nedskärningar än en trä skärbräda utan att förlora sin estetik. Plast skärbrädor är mycket lätt att göra på grund av enkelheten i sin design. På grund av denna enkelhet, vilket gör en plast skärbräda är något som vem som helst med rätt material och instruktion kan slutföra.

Instruktioner

1 Anskaffa några tjock plast. Det behöver inte nödvändigtvis vara tillräckligt liten för att vara en skärbräda, utan snarare, en tjock platta. Det bör vara minst 1/2 tum tjock och inte mer än två inches tjock, annars kommer det att ta upp för mycket plats på bänken. En bit av plast av denna storlek kan normalt hittas på en lokal hårdvara eller hem förbättring butik.

2 Med hjälp av en fett penna eller tjock butik penna, mäta och markera måtten. En standard skärbräda bör vara cirka fem inches bred och åtta till tio inches lång.

3 Klipp längs linjerna med en tabell såg. Detta bör göras noggrant. Om du inte har tränat på ett bord såg, läsa bruksanvisningen innan, eftersom det kan vara farligt. Se till att linjerna är raka. När du har klippt ut styrelsen, bör du ha en liten, rektangulär platta av plast.

4 Coat varje sida av plast med Karnaubavax yta med en vanlig pensel eller gnugga pad. Denna finish kommer att fördubblas-belägga plasten, vilket gör det mer motståndskraftiga mot åverkan nedskärningar. Det kommer också att göra styrelsen lättare att rengöra. Låt varje sida har 9 till 10 timmar för att torka innan vända den och beläggning av den andra sidan. Efter torkningen på båda sidor, kommer det att vara klar för användning.

Hur man justerar plast Glasögonbågen


Plast glasögon är roliga, moderiktiga och funktionella, men till skillnad från metallglasögonbågar, de är inte alltid lätt att justera. Plastramar kan vara illasittande direkt efter köpet, eller ibland kan de bli skev eller krokiga efter långvarig slitage eller oavsiktlig skada. Detta kan vara inte bara obehagligt i ansiktet eller öron, men om de optiska linser blir un-centrerad med ögonen, kan du uppleva huvudvärk på grund av ansträngda ögon.

Instruktioner

Åtdragning av Gångjärn

1 Placera spetsen på Phillips skruvmejsel i ett av gångjärnen.

2 Vrid till höger mycket långsamt. Om skruven vridas lätt, betyder det att det var löst.

3 Fortsätt att långsamt vrida skruven med skruvmejseln tills det stramar. Var noga med att inte dra åt för mycket.

Med varmt vatten för att justera plast ramar

4 Placera armarna på dina ramar i hett vatten medan du håller dina plastramar med en uppsättning av tång. Vattnet bör inte vara kokande, men det bör vara nära den punkten.

5 Håll ramarna i vattnet för åtta till tio sekunder.

6 Dra plastramar ur vattnet.

7 Håll ramarna med en tunn handduk och långsamt böja armarna för att passa. Om plasten inte böjer, inte tvinga dem eftersom de kan gå sönder. Du kan sätta dem i vatten igen för en lite längre och försök igen, eller så kan du placera dem tillbaka i vattnet om de svalnar för mycket medan du böjer eftersom de måste förbli varm.

Använda Varmlufts att justera plast ramar

8 Placera hårtork på den hetaste inställningen.

9 Rikta munstycket blåser luft direkt på del av bilden som du vill böja.

10 Rotera hårtork runt området så att det värmer så jämnt som möjligt.

11 Håll håret torrare munstycket 2 inches bort från ramarna för 15 till 20 sekunder.

12 Håll ramarna med en tunn handduk och långsamt böja armarna för att passa. Om plasten inte böjer, inte tvinga armarna eftersom de kan gå sönder. Du kan prova att värma dem lite längre, men om det inte fungerar, kan du behöva söka professionell hjälp.

Hur man tvättar Plast Löshår


Kvinnor har använt löshår i århundraden för att förstärka den naturliga skönheten i deras hår. Tillägg kan du experimentera med olika trender och längder. Plast hårförlängningar är ett enkelt och prisvärt alternativ till de mänskliga hårförlängningar. Men liksom ditt riktiga hår, plast hårförlängningar måste vårdas på rätt sätt. Utan ordentlig rengöring kan förlängningar samlas bakterier och orsaka skador på din naturliga hår och hårbotten. Med kontinuerlig användning, bör du rengöra plast hårförlängningar var tre till fyra dagar. Tilläggen kommer att pågå längre med korrekt underhåll. Detta tar lite mer arbete än att ta hand om din naturliga hår, men du kan lätt anpassas till detta i din skönhet rutin.

Instruktioner

En lätt borsta förlängningar. Undvika rycka eller borsta hårt, eftersom detta kommer att dra ut hårstrån.

2 Tvätta plast hårförlängningar med en speciellt utformad syntetiskt hår schampo. Använd kallt vatten. Som ett alternativ, kan du använda ett milt schampo som baby schampo. Var noga med att ta bort eventuella tovor med en kam innan schamponering. Löddra håret försiktigt. Skölj två gånger.

3 Applicera en liten mängd utspädd sköljmedel för att lägga glans och mjukhet. Skölj en gång. Regelbunden balsam kan väga loss och lägga till oönskad olja. Å andra sidan, främjar sköljmedel mjukhet och silkiness.

4 Lufttorka tilläggen i en sval, temperaturstyrd rum eller använda en hårtork på en sval inställning för att torka strängarna. Förvara dina tillägg i en plastpåse för att hjälpa till att bevara deras kvalitet.

5 Använd fingrarna eller en kam för att styla dina tillägg. Applicera hårprodukter med måtta. Undvik oljebaserade produkter.

Tips

 • Kontrollera ingredienserna i din sköljmedel så att du inte är allergisk mot någon av komponenterna.
 • Använd inte någon värme stylingprodukter, eftersom detta kommer att smälta dina hårförlängningar.

Plast glasögonbågar är mycket lättare och mer bekväm att bära än sina metall motsvarigheter. Plasten är också mindre formbar än metall, så när en plastglasögonbåge blir böjd, är det mycket svårare att säkert reparera än när glasögonen har en metallram. Processen för att reparera en böjd plast glasögonbåge kan göras hemma utan någon speciell utrustning, men måste göras mycket noggrant för att undvika att bryta plasten.

Instruktioner

1 Fyll en teakettle med kranvatten och värm på spisen. Ta teakettle av spisen när vattnet kokar.

2 Häll det kokande vattnet från teakettle i glas tarmen.
Sätt på arbetshandskar.

3 Plocka upp glasögon och hålla den böjda plastram direkt över det kokande vattnet i skålen så att ångan slår den böjda ram.

4 Böj försiktigt plastramen tillbaka till sin ursprungliga position som plasten börjar mjukna. Ta bort glasögon från över skålen. Undersök om den böjda ram har nu återställts till sin ursprungliga form.

5 Placera glasögon tillbaka över skålen och upprepa processen vid behov. Sätt glasögon på bordet för att svalna. Häll ut vattnet ur skålen och placera skålen och teakettle bort.

Tips

 • De som bär glasögon bör sätta ett par skyddsglasögon över dem så att ångan inte dimma upp glasögonen.
 • Tillämpa för mycket press på en böjd plast glasögonbåge kan få den att spricka.

Hur man gör plast med majssirap


Om du letar efter en läcker alternativ till fondant att göra ätbara dekorationer, gör formbar choklad plast. Choklad plast är som modellering degen och är gjord av smält choklad och majssirap. Du kan använda mörk choklad, mjölkchoklad eller vit choklad för att göra choklad plast. Använd beredda degen att göra blommor, figurer och realistiska modeller. Choklad plast är också känd som choklad lera och behöver inte förvaras i kylskåp, vilket gör den idealisk för att göra ätbara blommor för kakor och desserter.

Instruktioner

1 Förbered en dubbel panna för att smälta chokladen. Sjuda 2 inches av vatten i en stor kastrull och placera en skål med den hackade chokladen över sjudande vatten. Detta arrangemang gör det möjligt för chokladen smälta stadigt utan risk för bränn eller brännande.

2 Avlägsna skålen från dubbel panna när chokladen smält. Rör det något så det svalnar.

3 Lägg majssirap till den smälta chokladen och rör tills det blir införlivade. Blandningen kommer att likna en tjock pasta.

4 Ta bort pastan på arbetsytan dammas med kakao. Använd strösocker om att vit choklad plast. Knåda degen försiktigt tills den är smidig. Använda såsom önskas.

Tips

 • Håll choklad plast täckt med plastfolie för att förhindra uttorkning.
 • Se till att alla redskap och arbetsytor är fettfria för att förhindra nedbrytning av choklad plast.

Alternativ till plast- bära väskor


Plast används i många produkter vi befinner oss att använda i vardagen. Detta går från flaska vatten vi dricker ur till TV vi titta på och de bilar vi kör. Emellertid är plast ett av de värsta produkter vi kan använda när det gäller miljön. När kastas bort och inte återvinnas, det tar tusentals år att återvinna. Att skära ner på föroreningar, slå några av de plastprodukter du använder, till exempel plast väskor, till föremål tillverkade av alternativa material.

Papperspåse

När du handlar, kan du bli tillfrågad om du vill pappers- eller plastpåsar. Om det här alternativet är tillgängligt, är det bäst att gå med papperspåsar. Papper bryts ner mycket snabbare än de plastpåsar eftersom det kommer från ved. Även om virket kommer från träd, är det i allmänhet fortfarande ett bättre val eftersom de flesta företag som loggar skogen att papperet är från kommer plantera träd.

syntetiska Bags

Med hjälp av en syntetisk påse kan vara en av de bästa objekt som du kan gå och handla med. Med det här alternativet, kommer du inte att antingen papper eller plast. Dessutom är det en återanvändbar väska, vilket innebär att du kan använda den så ofta som du går och handlar. Dessa påsar är vanligtvis tillverkad av en kombination av återvunna tyger. Det enda problemet med dessa påsar är att om du går och handlar för ett stort antal objekt som du antagligen kommer att behöva en hel del påsar.

Skinnväskor

Skinnväskor kan inte vara den största för shopping som fukten från föda kan skada läder, men det är den starkaste materialet ur gruppen. Lädret kan användas för att utföra ditt arbete från kontoret eller din plånbok och nycklar på en utekväll. Oavsett orsak eller händelse, kommer det att finnas en perfekt läderväska redo för tillfället. Och för dem som inte vill spendera pengar på äkta läder, det finns pleather, ett syntetiskt läder, tillgänglig från butiker som Target och Wal-Mart till en bråkdel av priset på äkta läder, även om det ser ut och känns liknande.

Hur man stjäla ett ägg i en plast Microwave Egg Poacher


Mikrovågsugnen har förändrat hur vi laga många livsmedel, och ägg är inget undantag. Samtidigt som du enkelt kan stjäla ett ägg i en kopp eller vaniljsås skålen, många plast mikrovågsugn ägg tjuvskyttar är på marknaden också. Dessa tjuvskyttar är enkla att använda och låter dig tjäna förlorade ägg i två till tre minuter. De flesta ägg tjuvskyttar säljs som två ägg modeller, men du kan också hitta modeller för en eller flera ägg.

Instruktioner

1 Spraya kopparna i ägget tjuvskytten med non-stick spray.

2 Mät 1/2 tsk. av vatten i varje kopp.

3 Bryt en enda ägg i varje kopp tjuvskytt.

4 Genomborra äggulan av ägget gång med pinnen av en gaffel eller spetsen av en vass kniv. Detta kommer att hålla ägget från att explodera i din mikrovågsugn.

5 Stäng locket på tjuvskytt och mikrovågsugn på hög i 60 till 90 sekunder. Den exakta tiden beror på kraften i mikrovågsugn.

6 Avlägsna tjuvskytten från mikrovågsugnen och låt äggen vila en till två minuter, beroende på hur väl gjort du vill äggulan.

Tips

 • Äggen kommer att fortsätta att laga mat efter mikrovågsugn cykeln.
 • Non-stick spray kommer att göra äggen glida från tjuvskytt lätt.

Bikupan är en ikonoklastiska frisyr populärt på 1960-talet och fulländade av bland Audrey Hepburn i filmen "Frukost på Tiffany." En återgång till vintagemodeer har sett ett uppsving för bikupan, främst av den sena Amy Winehouse och tecknad hemmafru Marge Simpson. Bikupan är inte en lätt stil perfekt. En plastram för din bikupa, kommer dock att bidra till att stödja den för att hålla den på plats. Plastramar kan du använda mindre hår och stödja större bikupor.

Instruktioner

1 Bestäm hur stor du vill att din bikupa vara. Naturligtvis kan bikupan bara så länge som håret, så göra justeringar för individuell längd. Använd sax för att klippa i slutet av en av de beläggnings ben. Gör det samma längd som din bikupan kommer att vara hög.

2 Krama upp plastkassar. Proppa dem i nylonstrumpa. Använd så många påsar som kommer att göra din strumpa tillräckligt bred för din bikupa. Kom ihåg att plastramen endast är i centrum och, med håret på utsidan, kommer bikupan vara mycket större än plastramen.

3 Knyt nylonstrumpa av när du har plastramen så lång och bred som du vill att det ska vara. Lämna minst 2 inches av strumpan efter knut. Använd hårnålar för att fästa ramen till toppen av huvudet. Använd lite strumpan efter knut för att fästa den till din krona. Du kan också hålla hårnålar om nylonstrumpa hela vägen runt basen av din ram.

4 Back-kamma håret och sedan jämna upp längden på din plast bikupa ram, sätter det genom nylon med hårnålar som du går.

Tips

 • Curling håret och lägga hårprodukter kommer att hjälpa dig att uppnå den volym du behöver för en lyckad bikupa.
 • Tvätta håret ett par dagar innan bikupan styling som rent hår är för mjuk för att arbeta med.
 • Om du vill behålla din bikupa för mer än en dag, linda in den i en sidenscarf innan du går till sängs.

Plånböcker kommer i alla former, storlekar, färger och material. De håller våra plånböcker, räkningar, telefon och smink. Vid varje givet ögonblick, de flesta kvinnor plånböcker hålla de viktigaste sakerna i våra liv, från kreditkort till telefonnumret till den söta killen på cupcake butiken. Beroende på omfattningen av saker som du vanligtvis bär med dig på en daglig basis, kan det vara svårt att hitta den perfekta handväskan. Vilket kan göra det ännu mer förödande när något händer med din plånbok. Men om det är en klibbig rödvin spill eller ett olyckligt fall i en dy pöl, rengöring din plast plånbok kan göras hemma, vilket gör att det ser så gott som ny.

Instruktioner

1 Ta bort alla av innehållet i väskan innan du börjar. Se till att tömma ut alla blixtlåsförsedda fack samt.

2 vakuum försiktigt ut på insidan av väskan. Dammsugare med detalj bilagor brukar fungera bra, liksom mini-luckor.

3 Fyll hinken upp till hälften med varmt vatten.

4 Tillsätt en liten mängd (i allmänhet något mindre än två matskedar) i milt rengöringsmedel till varmt vatten, blanda det helt så att blandningen bubblor.

5 Med ren trasa, försiktigt på rengöringslösningen på utsidan av väskan, gnugga försiktigt för att ta bort envisa fläckar eller märken. Upprepa som behövs för att avsluta rengöring.

6 klappa försiktigt torka väskan med en ren, torr handduk.

Värme Foods i Plast & BPA


Även om du inte kan använda plastbehållare i ugnen för att värma din mat, de används ofta för att varm mat i mikrovågsugnen. Tyvärr är vissa behållare som gjorts med en kontroversiell ingrediens som kallas bisfenol A, eller BPA. Den kemiska kan läcka ut i din mat, särskilt när behållarna är uppvärmda. Förhindra att detta händer genom att använda glas eller andra BPA fria behållare för att värma eller laga din mat.

BPA

BPA är en kemikalie som finns i behållare polykarbonatplast; tätningsmedel; epoxihartser som kantar konserver; och termopapper som används i kassaapparater. Polykarbonat plastbehållare är hårda, splittersäkert och klart. Plastföremål som innehåller BPA är oftast märkta med nr 7 eller bokstäverna "PC" nära återvinningssymbolen. Små mängder av BPA läcka in maten och vätskor förvaras i behållare och burkar polykarbonatplast fodrade med BPA hartser. Även om det finns en viss oro för de möjliga negativa hälsoeffekter BPA kan ha när intas, den amerikanska Food and Drug Administration klassificerar BPA som säkra för användning i livsmedelsbehållare och förpackningar.

Värme och BPA

När BPA-innehållande polykarbonatplastbehållare värms i mikrovågsugn, mängden BPA de läcka ut i livsmedel ökar. Polykarbonat behållare läcker upp till tre gånger mer BPA i livsmedel och vätskor vid upphettning enligt en studie 2009 publicerades i "Journal of Toxicology and Environmental Health." Samma effekt uppstår när kokande vatten och varm mat läggs till polykarbonat plastbehållare, utan att värma dem. Den typ av mat värms kan också göra en skillnad. I allmänhet, livsmedel som innehåller fettrik ingredienser, såsom grädde och smör, absorberar mer BPA än andra typer av livsmedel värms i plastbehållare.

andra problem

Inte alla plastbehållare är säkra att värma i mikrovågsugn eftersom de kan smälta. Förutom BPA, vissa plastbehållare innehåller också kemikalier som kallas ftalater, som används för att göra dem mer flexibla och hållbara. Liksom BPA, ftalater läcka ut i livsmedel, speciellt när behållarna är uppvärmda, varnar Environmental Protection Agency. Dessa kemikalier kan påverka negativt våra endokrina system och störa hur vår hormoner funktion, precis som BPA kan. Eftersom den typ av plast som innehåller ftalater är polyvinylklorid, undvika att använda behållare tillverkade av detta material för att värma maten. De är vanligtvis märkt med nr 3 eller bokstäverna "PVC."

överväganden

Vid uppvärmning livsmedel och lagring av varm mat, använda glas eller keramiska kärl i stället för plast som om du är osäker på vilken typ av plast de är gjorda av. FDA rekommenderar att du också hålla plastfolie från direkt vidrör din mat vid uppvärmning dem och aldrig återanvända engångsplastbehållare. Detta kommer att hjälpa dig att undvika överskott kemikalier från att hamna i din mat. Plastbehållare märkt med en 1, 2 eller 5 inte innehåller BPA eller ftalater. Tvätta BPA-innehållande föremål för hand för att undvika repor dem i diskmaskinen, som kan få dem att frigöra mer BPA i mat.