hårskärare

Hur du väljer rätt Electric förskärare


För dem som svimma i gadgeten delen av köks leverans butik, hitta ett nytt tillägg för den kulinariska verktygslåda har en viss tillfredsställelse. Dessutom, medan en elektrisk förskärare är inte något som används på daglig basis, är det verkligen värt den tid och ansträngning tillbringade jaga den perfekta modellen. Här är några saker att tänka på när man letar efter en elektrisk förskärare för ditt hem kök.

Instruktioner

1 Bestäm hur mycket pengar du vill spendera. Detta belopp bör baseras på hur ofta du ska använda den elektriska carving kniv. Om detta är en årlig, semester-enda typ av köp, då kan du överväga att köpa en ganska grund elektrisk kniv. Om du planerar att få mer frekvent användning av det, då är det förmodligen bättre att välja en mer effektiv, utarbeta kniv. Du bör också upprätta en budget för ditt köp så att du vet hur mycket du har att spendera.

2 Tänk på olika användningsområden för din kniv. Många elektriska knivar kommer med två fästbara blad; en för carving stekar, fisk och deli kött; den andra för att skära tjocka, knaprig bröd eller stora block av ost. Om du vill ha den sortens flexibilitet, än kolla in knivarna som kommer med denna dubbla funktion. Notera bladlängd i jämförelse med hur du kommer att använda den. Om du vill klippa breda bröd, såsom ciabattas, se till att brödet knivfästet är av tillräcklig längd.

3 Plocka kniven upp och notera hur den hanterar. Är det lätt nog för dig att skära en hel kalkon med? Hur greppet känner? Balansera kniven, med bladet fäst, för att känna hur kompatibel den är med handen. Ta en titt på on / off-knappen. Behöver du manuellt tryck hela tiden medan carving? Det kan få tröttsamt om det inte är rätt positionerat för handen. Slutligen, bladen bort lätt och säkert? Du vill inte att brottas med skarpa kanter bara för att få dem på plats; de ska placera och låsa utan krångel.

4 Bedöma vilken kraftkälla skulle fungera bäst för ditt kök och carving behov. Vill du bekvämligheten med en sladdlös kniv? Om så är fallet, hur länge kommer en avgift att pågå på vilken modell du funderar? Om du hellre vill ha en sladd fäste, se till att sladden är tillräckligt lång för att du enkelt kan röra sig inom ramarna för ditt kök eller servering.

5 Kontrollera om en kniv som är lätt att rengöra. Ett rostfritt knivstål som tål maskindisk är din bästa insats. De flesta knivar idag komma med ganska elegant design som kommer att hjälpa till när trasor ned den elektriska komponenten. Eftersom mat tenderar att stänka på handtaget och in i bladfäste porten när carving; du vill se till att alla matrester kan rengöras bort så att du inte hamnar lagra en del av gårdagens middag. Leta efter en kniv som inte har alltför många komponenter. Det bör vara ett stycke enhet som innehåller strömkällan och en plats för bladen skall fästas. Enklare är bättre.

6 Har en lyssna på mängden brus kniven gör. Kommer denna kniv rösta samtal samtidigt som du försöker att skära upp din vackert beredda steken? Många elektriska knivar idag komma med tystare motorer som inte skapar en sådan experiment.

Tips

 • Shopping på nätet kan göra inköp lätt, men att få en fysisk känsla för en elektrisk kniv kan bidra till att avgöra vilken modell som fungerar bäst för dig.

Som en frisör eller bara en tillfällig haircutter för din familj, ta hand om dina Haircutters att hålla dem fungerar som bäst. Som verktyg för din handel, underhålla dem noga, och hålla dem trimmad och skärpt hela tiden. Slöa knivar kan dra håret, orsakar smärta eller åstadkomma mindre än perfekt resultat. Oavsett vad din bästa sättet, att ta hand om Haircutters genom att veta hur man rengör, underhålla och lagra dem.

haircutting Saxar

Hårklippning sax är viktigt för de stylister som gör längre frisyrer. Håll hårklippning sax knivskarp hela längden av bladet. Om du märker att du måste gynna framför bladet för att få en exakt snitt, har dem slipade. Rengör dem ofta i en lösning av en del vatten och en del ättika. När du lagrar dem, stå upp dem på ett säkert ställe. Inte kasta dem slarvigt på diskar; Detta kan få dem att bli tråkig och kan även förstöra balansen och kalibrering. Bra haircutting sax kan oftast utföra cirka 400 hårklippning innan Avtrubbning, så har dem slipas så ofta som det.

hårklippnings

Klippmaskiner, som typiskt används för kortare all-over Haircutters, är elektroniskt styrd, vilket innebär att de kan gå borttaget oftare. Elektriska och mekaniska problem kan kasta en skiftnyckel i hårklippning, men du kan undvika detta genom att alltid rengöra Clippers noggrant efter att ha använt dem. Ta bort bilagor och använda en liten, hård borste för att rengöra egensinniga hår som kan orsaka Clippers att bli tråkig. Smörj Clippers ordentligt med olja för att säkerställa att de fungerar bättre och göra skärverkan jämnare. Lagra dina Clippers noggrant i ett fall, så att de inte slås runt och hålla alla bilagor med det så att du alltid har rätt längd för någon frisyr.

gallring saxar

Gallring sax ser ut som vanliga saxar, men de har en liten, tandade rakblad inuti som gör det möjligt för haircutter att slå ner på håret utan att skära alla det. Användbart för skikt eller när du är gallring tjockt hår, dessa gallring saxar har en tendens att sättas igen av små bitar av hår. Blötlägg dem i en desinficerande lösning för att avlägsna små hår. Vässa dem var 400 till 500 hårklippning. Eftersom gallring sax bara göra en liten mängd av skär, gör de inte tråkig så snabbt som vanliga saxar. Tappa inte dem på golvet, vilket kan jar dem så att de inte klämma som tätt. Investera i ett förkläde där du kan hålla dem säkra och på din person.

Instruktioner för Cutting Corned Beef


Oavsett om du sätter på en bit av den irländska i mars eller om corned beef för middag låter välsmakande när som helst på året, kan en oxbringa brined med salt vätska och kryddor göra en läcker middag. Efter långsam rostning av corned beef i ugnen, kommer det att vara anbud och flavorful på grund av saltning processen. När det är dags att skära köttet, skär corned beef bör inte vara komplicerat eller svårt.

Instruktioner

1 Ta corned beef från ugnen när den inre temperaturen i köttet når 160 grader Fahrenheit, enligt USDA livsmedelssäkerhet och kontrollservice faktablad.

2 Tillåt corned beef stå vid rumstemperatur under åtminstone 20 minuter. Vissa kockar föredrar att kyla corned beef efter bakning att kyla innan skivning eftersom corned beef skivor lättare när det är kallt.

3 Placera corned beef på en skärbräda för skivning.

4 Sätt pinnarna i carving gaffel i toppen av bröstkorgen för att hålla den stadigt.

5 Skiva corned beef med förskärare, skära köttet diagonalt över säden. Göra skivorna ca 1 / 4- till 3/8-tums tjock.

6 Placera skivade corned beef på serveringsfat. Om corned beef är kall, täcka den med plastfolie och värma den i en minut eller två i mikrovågsugnen.

Hur man förbereder Rökt Skinka


Rökt skinka gör en festlig jul eller påsk middag. Eftersom rökt skinka är vanligtvis helt eller delvis kokta, förbereda dem är en enkel process. Rökt skinka traditionellt skivas och serveras med en mängd olika smårätter, såsom mosade, bakade eller Uddig potatis och färska kokta grönsaker. Rökt skinka kan också skäras upp och ingår i bågad potatis och andra gryträtter. När man förbereder en skinka för en stor semester middag, måste du välja en tillräckligt stor för att rymma alla på gästlistan.

Instruktioner

1 Linje en stor långpanna med aluminiumfolie för att göra sanering enklare och bekvämare. Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit för en kock-före-ätande rökt skinka eller 325 grader för en helt kokta rökt skinka.

2 Placera skinkan i långpannan och ställ in pannan i den förvärmda ugnen. Baka en kock-före-ätande rökt skinka 18-20 minuter per pund för en 10-14 pund skinka och 15-18 minuter per pund för en 14-16 pund skinka.

3 Baka en ben, 12- till 14-pound helt kokt skinka 15 minuter per pund. Baka en benfritt, 6- till 8 pund helt kokt skinka 10 till 12 minuter per pund och en 14- till 16-pound benfritt helt kokt skinka i 5 till 7 minuter per pund.

4 Borsta en glasyr på toppen av skinkan under den sista timmen av bakning om du vill.

5 Sätt en stektermometer i den tjockaste delen av skinkan för att kontrollera den inre temperaturen. Se till en kock-before-ätande rökt skinka har en inre temperatur på 160 grader och ett fullt kokt skinka har en inre temperatur på 140 grader.

6 Överför skinka till en stor serveringsbricka och låt det sitta i 10 till 15 minuter, sedan skär skinkan med en vass förskärare med ett tunt blad.

Hur att trampa upp en stekt gås


En stekt gås är en jultradition och en stapelvara för många familjer. Gås har en unik smak och konsistens som inte erbjuds av andra former av fjäderfä. Förbereda någon form av en stek tar mycket tid och arbete, men arbetet är inte avslutat när du tar bort gås ur ugnen. Du måste fortfarande att tjäna det, och carving en stekt gås på rätt sätt är inte så enkelt som man kan förvänta sig. Efter några enkla steg kommer att se till att din middag går smidigt.

Instruktioner

1 Ta gås ut ur ugnen när den är helt kokta (160 grader Fahrenheit på inre andra led) och låt den svalna i 10 till 15 minuter.

2 Ta bort tross strängar binder gås.

3 Vänd gås på rygg så att dess bröst är vänd mot dig. Använda toppen av kniven för att skära av fågelns ben från sina höfter vid skarven.

4 Ta bort vingarna med förskärare genom att bryta leden som förbinder dem till kroppen.

5 Håll grillat gåsdun med servering gaffel och skär vertikalt, börjar intill bröstbenet och arbeta dig ut. Upprepa denna process på den andra sidan av bröstbenet.

6 Servera skivor, vingar och ben på en tallrik eller fat.

Tips

 • Efter avlägsnande benen kan du behöva fortsätta matlagning gås att undvika under matlagning.
 • Att hålla köttet varmt, förvärma serveringsfat eller tallrik.
 • För att bevara fågelns smak, inte tränga igenom kött vid kapning - detta frigör juicer.

När det börjar bli dags att tjäna hela rostade gris tar sig tid att hugga den hog väl att få ut mesta möjliga av det. Skörda alla bonus fläsk bitar som kommer med en hel gris som tungan, hud och krispiga öron. Förvandla din grill fläsk partiet till en fest för ögat genom att skära vackra välsmakande delar för dina gäster.

Instruktioner

1 Lägg din kokta gris ut platt med ryggen uppåt på en antimikrobiell plast fällbart bord. Dessa tabeller är säkra för livsmedelshantering och lätt kunna rengöras och lägga undan för framtida bruk.

2 Använd en vass förskärare för att göra en lång snitt längs längden av ryggraden från nacken till svansen. Detta kommer att öppna huden och frigör mycket av den ånga och värme så att fläsk är lättare att hantera.

3 Gör ytterligare två skivor med kniven vinkelrät mot den första snittet, en längs bakdel och en över axlarna. Detta "H" formade öppningen du har skapat i huden kommer att ge tillgång till en stor del av fläskkött.

4 Slice längs sidorna av grisens att frigöra rektangel formade sektioner av skarpa hud. Hacka huden i strimlor om storleken av kokta bacon bitar och inbjuder alla att ta en bit medan du slutföra carving.

5 Täck händerna med plasthandskar och sprida kaviteten du öppnade med din kniv. Handskarna kommer att skydda dig från restvärmen och hålla köttet från att röra mänskliga händer innan den äts av dina gäster.

6 Nå in för att dra ut bitar av kött och små bitar som fortfarande kan hålla fast vid benet. Placera dina bitar i en aluminiumlångpanna och täck pannan med folie för att hålla den varm.

7 Skörda insidan av grishuvud. Skära av öronen och ta kinderna och tungan att tjäna.

Tips

 • Ge dina gäster stadiga plattor och massor av servetter att äta deras grillat fläsk måltid. Genomskinliga papperstallrikar kommer att böja och släppa värdefulla bitar av fläsk på marken.
 • Bearbeta mindre bitar av fläsk ytterligare genom att hugga upp dem och lägga cider vinäger, salt och peppar. Servera hackad fläsk på vitt bröd bulle med pickles och vita lök skivor på sidan och ett urval av grill såser till toppen.
 • Håll gäster borta från slaktkroppen genom att avyttra de oanvändbara ben och brosk omedelbart. Barn och djur kommer att göra en stor röra på sig själva och din bakgård om de kommer in i hog ben.

Konsten att lindra muskelspänningar och stress att åberopa ett tillstånd av lugn genom massage är en gammal praktisk terapi. Massage har använts i mer än 4000 år i traditionell kinesisk medicin, som noterats av University of Maryland Medical Center. Medan golvmattor eller en upphöjd bädd används ofta för massage, varken jämföra med flexibilitet och bekvämlighet för att gå runt en smal massagebänk. Konstruera en hemmagjord massagebänk för din terapeutisk massage.

Bygg Frame

Använd golvskiva plywood minst 3/4 till 1-tums tjock för att göra upp i din hemgjorda massagebänk. Brädan plywood är robust nog för att bibehålla sin form utan buckling och samtidigt stödja den tunga vikten av en vuxen. Storleken på din massagebänk kommer att bestämmas av längden och bredden på plywood toppen. Markera önskad bredd och längd, och skär den med en cirkulär eller bord såg.

För att ytterligare förstärka toppen av din massagebänk, skär två översta bitar i stället för en och placera dem ovanpå varandra. Sedan massera ryggen är i fokus för massage, skär en vertikal, oval slits centrerad vid ena änden i plywood vid positionen av näsan och munnen. Denna slits gör att dina patienter att andas bekvämt medan ligger med ansiktet nedåt under en massage.

Medan din hemgjorda massagebänk inte behöver vara fulla längd av en vuxen klienten måste bordet når åtminstone nedanför knäna. Denna längd kommer att förhindra obehag vid knäledsartros och onödig böjning på knäna under massagen.

Konstruera fyra ben till önskad höjd av tabellen användning av 4-by-4 trästolpar. Använda 2-by-4s som horisontella stöd mellan benen - på toppen av benen och vid mitten av benen. Dessa bärare kommer att stabilisera benen och hindra dem från att vobbla under en massage session. Förstärk alla skarvar med trä gluem och använda trä skruvar för att fästa ihop bitarna. Om du lägger till ett andra skikt av plywood till toppen, rad upp med det första lagret, lägga trälim mellan skikten, och skruva från undersidan av massagebänken.

Klä upp

Använd hög densitet skum mellan 2 och 4 inches tjock, beroende på hur mycket dämpning du vill att din hemgjorda massagebänk ha. Applicera ett skikt av spray lim eller någon annan typ av icke-toxisk lim på den övre ytan av din massagebänk ramen, och placera skummet ovanpå. Använd en elektrisk förskärare för att trimma bort överflödigt skum runt kanterna och att skära genom slitsen för näsan och munnen.

Täck toppen av din hemgjorda massagebänk med konstläder, tålig vinyl eller äkta läder. Mät nog av din täcker för att täcka toppen och sidorna av tabellen med en liten överlappning undertill för häftning eller häftning det på plats. Skära en slits in i höljet för att vika ned i öppningen för näsan och munnen innan skär bort överblivet och säkra den på plats. Om väven är för kort för att nå ner i öppningen, sy en liten infästningsstycket för att täcka väggarna i slitsen och att slå åt undersidan av hemgjord massagebänk. Säkra denna först och sedan fortsätta att slå de yttre kanterna hos skyddet på undersidan av bordet. Använd en häftpistol eller möbler stift för att fästa höljet på plats, och skär bort överflödigt.

Hur man Rista en Duck


Serverings anka är ett fantastiskt elegant sätt att imponera någon av dina supé gäster. Se till att du vet hur man skära det ordentligt. De flesta ankor kan bekvämt tjäna fyra personer. Så här skära en anka till perfektion.

Instruktioner

1 Vila Anka, bröstsidan nedåt på skärbrädan under 5 minuter efter att ta bort den ur ugnen. Detta gör att juice att lösa, vilket gör din fågel mörare.

2 Stick din kött gaffel i mitten av fågeln för stabilitet.

3 Skära igenom köttet, med hjälp av din förskärare, genom hela längden av ryggraden.

4 Vänd fågeln på rygg.

5 Skär köttet bort från kadavret av fågeln. Hålla kniven så nära till benet som möjligt. Vid ankomsten till benet gemensamt, använda lite kraft för att skära genom benet. (Vid denna punkt, kommer fågeln att vara i två delar.)

6 Rista varje halva av fågeln mellan benet och bröst. Därefter dela benet i två delar. Avsluta genom att dela bröstet i två delar.

Hur Grill Pork Roast på en Rotisserie


Spett grilla är en månghundraårig metod som används för att laga mat (vanligtvis kött eller fjäderfä) över en värmekälla genom långsam, kontinuerlig rotation. Om det görs på rätt sätt, grilla grillat fläsk på spett hjälper till att behålla sin naturliga smak, ger det en skarp yttre utseende och konsistens, och håller mört kött. Stekt fläsk kan grillas med antingen en gasgrill eller kolgrill utrustad med en spett fäste.

Instruktioner

Komma igång

1 Tvätta steken med kallt vatten och klappa ytan torr.

2 Skär fyra till sex ekvidistanta slitsar i steken med hjälp av vass förskärare.

3 Skiva vitlöksklyftor i halvor. Sätt halvorna långt ner i varje slits av grillat fläsk.

4 Knyt grillat fläskkött med en slaktare garn och sedan använda vitlökspulver, timjan och salt runt sin yta. Använd mer eller mindre krydda efter smak. Ställ åt sidan medan du förbereder grillen och grillspett montering.

5 Montera spett fäste enligt din grill specifikationer. Om du använder kol, se till att kol är parallell med, men inte direkt under, spettet.

6 Tänd grillen. Fyll droppskålen med ungefär en tum vatten. Den stigande ångan från vattnet kommer att bidra till att kompensera för fukt förlorade medan grillning steken pork.Slide droppskålen direkt under grillspettet för att samla upp droppande fett från grillat. Kontrollera att droppskålen är lika bred som längden av grillat fläsk på spett.

7 Skjut det första paret av utskott på ena änden av spettet. Sätt sedan in spettet med stift i grillat fläsk så att köttet är genomborrad på längden. Skjut det andra paret av utsprång på den andra änden av spettet och skjut stiften i grillat fläsk. Dra åt vingmuttrarna som tillhandahålls på varje par av stift för att hålla den senare stadigt fixerad på spettet.

8 Fäst spotta på spett montering konsoler med en av sina ändar monterade på grillen motor.

9 Starta motorn och se om balansen och rotation av spettet är slät. Justera vid behov. Grilla 2 lb. nedskärning av grillat fläsk i ca 40 minuter (20 minuter per pund är den rekommenderade tillagningstiden). För att säkerställa att din grillat fläsk är perfekt kokta och säkert att äta, sätta en stektermometer i steken. Tillagningstemperaturen rekommenderas välgjord grillat är 170 ° C.

10 Använd tjocka ugnsvantar för att ta bort spettet och skjut sedan grillat fläsk från spett. Låt fläsk grillat vila i ca 10 minuter innan du skär och servering.

Tips

 • Om grillen har justerbara motvikter, använda dem för att balansera steken ordentligt på spettet.
 • Undvik spett grillning under höga blåsiga förhållanden utomhus.
 • Håll barn och husdjur borta från grillning område och utrustning.

Gör din egen gjuten formar för smycken innebär gjutning av en silikon eller gummi gjuten runt en modell eller form som är en replik av smycken pjäs. Denna gjutningsprocess kan göras på en maskin byggd speciellt för processen. Maskinen innehåller de flesta av allt du behöver för att kasta din första formen. Det första steget är att välja din design och göra en skiss, sedan börja snida delarna för formarna.

Instruktioner

1 Skissa dina smycken design på en tomt papper, och avgöra om du behöver en eller två formar.

2 Välj rätt vax i vilken du kan skära din modell eller gjutformen. Detta kommer att vara en exakt kopia av dina smycken pjäs.

3 Rista modellen från ren vax med en förskärare. Var mycket noga med att skära modellen precis som du vill att den ska visas. Denna modell kommer så småningom bilda din mögel.

4 Center modellen på gjutningsmaskin och sätt på locket. Slå sedan på maskinen och sätta in din gjutning material. Maskinen kommer att utgöra din mögel runt modellen och sedan smälta vaxet bort. Detta kallas förlorad vax gjutning.

5 Ta ut formmaterial från maskinen med hjälp av en vass kirurgisk kniv för att separera halvorna. Var försiktig när du hanterar din mögel, och alltid skapa en annan modell så att du kan skapa en annan form när man börjar att misslyckas.

6 Fäst din form till en vax injektor. Injicera tillräckligt med vax för att fylla formen. Öppna formen efter det torkar och ta bort nya modellen. Använd den här modellen för att lägga din nästa mögel.

Tips

 • Gjutning en gjutform är en komplicerad process, men har förenklats genom användning av maskiner. En form hjul kommer att smälta ditt material, och kasta det runt formuläret. Du kan behöva justera vissa inställningar för att använda olika material. Det material du väljer bör bestämmas av den typ av metall du ska kasta och vilken typ av modell du gör. Vissa växer är mycket mer flexibla och kan vara lättare att hugga.