handmodell

Hur man blir en handmodell


Hand modellering kan vara en lukrativ karriär, men det är en mycket konkurrensutsatt verksamhet som alla modellering. Fördelen med handen modellering är att din karriär kan spänna årtionden, men det betyder inte att du inte behöver ta extra hand om huden på händerna och undvika skador som skärsår eller trasiga fingrar. Trots det faktum att ni, vänner och släktingar kanske tror att du har mycket fina händer, är det svårt att förutsäga om du kommer att kunna bryta sig in i företag framgångsrikt. Men om du har ett sinne för att, finns det ingen anledning att inte försöka. Med lite forskning och ansträngning, kan dina händer att presenteras i annonser och på skyltar.

Instruktioner

1 Utvärdera dina händer, realistiskt. Dina händer kan vara trevligt jämfört med händerna i andra annonser, men ibland de är inte i händerna på proffs. Fråga dig själv några frågor för att se om dina händer är modell värdig. Är din hudfärg jämnt? Är dina naglar jämn och symmetrisk? Om du är en kvinna, är handflatorna tunn och smal? Svara nej på dessa frågor är en del breaker. Har du några synliga ärr, fräknar eller födelsemärken? Smink kan inte täcka upp stora fläckar när kameran måste komma så nära, desto färre skador, desto bättre.

2 Skapa bilder av dina händer. Om du har bestämt att dina händer är tillräckligt bra för att försöka modellera med, behöver du inte en professionell fotograf. Titta igenom så många tryckta annonser som du kan jämföra dina händer, och att skapa bilder som efterliknar de i annonsen. Oroa dig inte om belysning, de flesta annonser lyser upp produkten och inte händerna. Använd rekvisita, såsom de i annonser. Har en vän ta bilderna. Titta på bilderna, om dina händer fotografera väl (några inte trots att vara mycket attraktiv), gå vidare till nästa steg.

3 Samla kontaktinformation välrenommerade modellagenturer i ditt område. Håll dig borta från gimmick byråer som debiterar dig en massa pengar. De flesta myndigheter har inte en avdelning för handmodellering, men de representerar handen modeller. Ring organen och be om en intervju, berätta dina bilder är inte professionella men härma aktuella annonser. Om de säger att de inte tar intervjuer, be om en uppföljning datum och notera det.

4 Klä professionellt i din intervju. Även om du försöker att sälja dina händer, bör hela ditt utseende vara välvårdad och ren utseende. En myndighet kan ställa dig upp med en professionell fotograf, vars tjänster du måste betala för, detta är inte ovanligt i modellering världen för nybörjare. Men en byrå inte tar betalt för sina tjänster tills du har bokat ett jobb. De kommer att skicka dig på go-ser och ta provision för arbete som du får.