guppar American

African American Bob hår Styles


Bob frisyr som bärs av afroamerikaner kan visa sig vara mer fashionabla än någon annan etnicitet. Afroamerikaner har vänt mode för guppar och tagit denna frisyr till en helt annan nivå. Från färger, längder och texture guppar, afroamerikaner bob bär är betydligt populär. Styling en bob med en viss längd i åtanke kan bli utmanande, men många stylister idag har lärt sig skicklighet och struktur styling African American guppar.

vinklad Bob

Vinklade bob nedskärningar är också mycket populära i kändisar och har varit kända för att bringa formen på ansiktet på mer. En vinklad cut är när en sida av frisyr är längre än den andra och den bakre har skurits i vinkel. Vinkeln cut bob är vanligtvis kort i ryggen med en lång bit på vardera sidan av individens ansikte.

choppy Bob

Hackig bob är en ny bob som bärs av afroamerikaner. Detta bob skärs med ett rakblad för mer av hackig effekt. Denna frisyr är känd för att vara rolig och spontan och är mycket tids bekvämt. Idén om en hackig bob är för bitar i hela individer hår som ska klippas ojämnt. Denna stil ger kanten utseende och kan spetsade att definiera hackig stil mer.

även Bob

Den jämna bob frisyr är då bob skärs jämnt runt individens huvud. Längden av bob kan variera från kort, medellång och lång. Denna bob bars mer i de tidigare stadierna när Bobs höll på att bli mer och mer populärt.

Sommar hårvård tips för African American kvinnor


När vädret värms upp, kan afroamerikanska kvinnor måste justera sina hårvårdsrutiner för att säkerställa deras frisyrer inte vissnar. Eftersom svart hår har en naturlig tendens att vara torr, är det viktigt att hålla sig till en fuktgivande regim under de varmaste månaderna på året, så att värme och fukt inte förstöra håret. Genom att följa några grundläggande tips under sommaren, kommer ditt hår ser fantastiskt, och hålla sig frisk, hela säsongen.

Vågig & Curly

I stället för att försöka uppnå ben raka frisyrer, som förmodligen inte kommer att hålla upp till värme och fuktighet, låt håret naturliga tendens att krypa ta över. Om du har en texturizer eller ditt hår är naturligt lockigt, kommer detta att bli lätt. Bara schampo, skick och tillämpa curl förbättrande produkter du valt till fuktigt hår. Detta kan vara alkoholfria geler, pomades eller krämer. Låt håret självtorka, eller använd en diffusor torktumlare på låg värme.

Om ditt hår är avslappnad rak, kan du ändå uppnå en lockig look, men du behöver magnetiska rullar för en våt uppsättning eller böjbara rullar för en torr inställd på att få det.

Skydda ditt hår

Håll värme styling på svart hår till ett minimum. Använd inte ett strykjärn eller locktång mer än en gång i veckan. Använd i stället våta sätter på magnetiska rullar eller böjbara stavar.

Prova frisyrer som håller din slutar skyddade. När ändarna av African American hår utsätts ständigt för väder och vind och får gnugga på kläder och bomull örngott, de är mer benägna till torrhet och brott.

Välj stilar som håller din slutar skyddade, såsom flätor, två band vändningar, rastaflätor, platt vändningar och bullar. Du kan använda tillägg, om du vill, men om ditt hår är tillräckligt lång, kan du använda ditt eget hår för dessa stilar.

Om du vet att du kommer vara ute under en längre tid, bära en hatt. Inte bara kommer en bredbrättad hatt skyddar ansiktet från solen, men det kommer också att skydda håret. Svart hår lutar mot att vara torr, så du bör hålla den skyddad från solen så mycket som möjligt för att förhindra ytterligare torrhet.

Använd mjukgörande balsam efter schamponering och som leave-ins. Djupa skick håret 2-3 gånger i månaden för extra fukt. Ju mer återfuktad African American hår är, desto mindre sannolikt är det att bryta.

gå kort

Sommaren är en bra säsong för kort hår. Långa, tjockt hår på nacken kan få dig att känna varmare.

Välj korta stilar såsom Afros, pixie nedskärningar och guppar. Dagligt underhåll kommer att bli en lätt match, och den kortare längden kommer att hålla dig sval under sommaren.

Tillbehör

Om du har medellång till lång hår, hålla den utanför halsen med rätt tillbehör. Undvik hästsvans hållare med metalldelar eller gummiband, eftersom dessa kan bryta African American hår. Använd i stället plastclips, elastisk pannband, snap-fria band och täckta resår.

Stilar för African American hår nedskärningar


Beyonce, Rhianna och Halle Berry är bara några av de många afroamerikanska kvinnor med vackert stylat hår. Om du är en amerikansk överväger en ny snitt och stil gå till en stylist som vet hur man hanterar afroamerikanska hår för bästa resultat. African-American hår är i allmänhet sprödare och grövre än andra hårtyper. Innan de bestämmer sig ett snitt, fundera över hur du vill styla håret på en regelbunden basis.

Ragg

African-American hår som har skurits i en skiktad shag ser bra när formaterad snygg och glänsande. En shag är en frisyr med hackig ändar och massor av lager i både fram- och baksidan av håret. Shags kan skäras på kort, medellång eller lång hår. Be om ett shag klippa som fungerar bäst med ditt ansikte form och hår. Till exempel, om ditt hår är mycket skadat kanske du vill gå med en kortare shag cut. Att styla din shag i ett elegant utseende, dimma håret med en värmeskyddande spray innan blåsa torkning. Rikta munstycket i fön ner under torkningen. Kör hår genom en uträtning järn. Separata lager med fingrarna för att skapa en ojämn utseende. Avsluta genom att applicera en anti-frizz serum till håret.

Guppa

Hår som har skurits i en bob kan se bra formaterad rakt eller lockigt. En bob är en frisyr där håret är längre fram än bak. Hår i ryggen skärs så att den staplas. Tyra Banks och Rhianna är två afroamerikanska kvinnor som har lekte guppar. För en snygg och rak bob börja med imma hår med en värmeskydd. Föna håret samtidigt pekar munstycke rakt ner. Kör hår genom en uträtning järn och tillämpa frizz-lätthet serum. För en lockig eller vågig bob slitage hår naturligt, eller använd varma rullarna. Separata lockar med fingrarna och spraya med hårspray.

Lång med Layers

Långt hår som har skurits med lager har många styling alternativ. Skydda långt hår genom att hålla några klipp av förlängningar runt. Använda tillägg lite ljusare än din hårfärg för vissa icke-skadliga höjdpunkter eller färgrika tillägg för en edgy look. Låt håret självtorka för en lockigt frisyr eller använda stylingverktyg för att skapa en snygg, rak look. Om du gillar att bära ditt långa hår rakt och slätt på en regelbundet använda en återfuktande schampo och en inpackning och alltid använda en värmeskyddet före styling. För en elegant utseende torrt hår med munstycke riktar ner och köra hår genom plattång. Rake en liten klick glans serum eller anti-frizz serum genom håret för att slutföra utseende.

Produkter för De-frizzing Afro American Hair


Burrigt hår är ett problem för många människor, särskilt kvinnor, eftersom de tenderar att ha längre hår än män. I allmänhet är burrigt hår en faktor på grund av lockigt kurs hår, samt torrhet. Hår som saknas i fukt tenderar att vara mer burrigt än hår som är ordentligt fuktad. Afro-amerikaner tenderar att ha grova och lockigt hår. Generellt sett krävs det också en hel del fukt och mindre tvätt än andra hårtyper för att bevara fukten i håret. Det finns ett fåtal produkter som kan användas för att de-frizz Afro American hår.

Shine Serum

En glans serum i allmänhet sätta på håret när det är vått och innan den är formaterad, eller när håret är torrt. Serum som främjar glans är bra för de-frizzing Afro American hår, liksom de flesta andra typer av hår. Shine serum innehåller silikoner som släta och defrizz håret, och även reflektera ljus bort från håret. De släta också ner flygigt hår. Silikonet som finns i serum kan väga ner håret men det är det som gör det bra för defrizzing.

Hair Gel

En Volumizing, medel hold gel är en bra produkt för de-frizzing Afro American hår. Gelen ska appliceras på håret när det är fuktigt. Det finns ingen anledning att använda en stor mängd. Koncentrera gel i de områden som blir mest burrigt. Detta område kan bli lite stel men när håret torkar, kan du lossa den med fingrarna.

Leave-in balsam

En leave-in balsam som är mycket återfuktande kommer att ge burrigt hår med den fukt som det kan saknas. Det har den extra fördelen att utjämna den loss och gör det lättare att kamma igenom. Detta innebär också att det inte kommer att bli så skadad när du försöker kamma igenom det och få tovor ut. Den typ av leave-in balsam spelar egentligen ingen roll. Det behöver bara vara återfuktande, vare sig det är i sprayform eller krämform. Tillämpa den på håret efter varje gång du tvättar det.

inpackning

Någon som har hår som är värme stil alls, eller som har krulligt eller bearbetade hår, bör använda en inpackning minst en dag per vecka. Om ditt hår är verkligen burrigt, kan du använda den två till tre dagar i veckan. Men att använda det för mycket kan göra håret tungt och nedtyngda. För att öka nyttan av inpackning, hetta när du har balsam på.

Hur man använder Marcel Irons på African American hår


Uträtning svart hår med en Marcel järn är snabbare än keramiska järnklubbor. Ju tyngre vikt av järn och ugnen används för uppvärmning, ger goda resultat på de flesta African American hår. Par The Marcel järn med rätt hårprodukter och styla håret med lätthet, genom att följa dessa tips.

Instruktioner

1 Placera Marcel järn i kaminen och värma upp i en minut före användning.

2 Del håret. Använda en kam för att dela upp en liten del av håret. Använd hårspännen för att hålla resten av håret ur vägen.

3 Applicera en liten mängd av anti-frizz oljebaserad stylingprodukt genom hårslinga.

4 Ta bort järn från spisen och testa sin värme på en handduk innan applicering på håret.

5 Grip den del av håret mellan fat strykjärn. Börjar på toppen jämna järnet ner hårstrået flera gånger tills den önskade nivån av uträtning uppnås. Arbeta snabbt för att hålla håret från fräsande och börjar brinna.

6 Sätt järnet i kaminen i 30 sekunder.

7 Upprepa steg 2 till 6 för att räta ut hela huvudet av hår.

Tips

  • Innan uträtning svart hår med Marcel locktång, bör håret vara rent. Tvätta, skick och torka helt.
  • Marcel järnklubbor är utformade för att användas av professionella frisörer. Var försiktig för att undvika att bränna huden. Var extra försiktig för att inte bränna håret.

African American hår vävteknik


Hår vävning är en mycket populär styling teknik i den afrikanska amerikanska samhället. Många väljer att lägga väva deras frisyr för att skapa en rolig och mångsidig utseende. Hår vävning sker antingen med människohår eller syntetiska hår. Det finns fem huvudtyper av hår vävteknik tillgängliga för den afrikanska amerikanska samhället, och de tjänster som sträcker sig från överkomliga för dyra. Hår vävning kan pågå från en vecka till tre månader, beroende på den teknik som används. Här är de framstående typer av African American hår vävning.

Instruktioner

En Bond väven till ditt hår. I limning, är spår av hår väva limmas till roten av håret. Limmet är speciellt formulerad för hår, och är avsedd för att tvätta bort lätt. Det är en klibbig substans som håller väven på plats. Denna metod har funnits sedan 1950-talet. Det är en av de billigaste metoderna, och vanligtvis hemma. Kostnaden för denna metod, om det görs hemma, varierar, men är oftast runt $ 50, inklusive väv och bindning lim. Nackdelen med denna metod är den klibbighet av limmet, vilket kan vara mycket rörig, och svårt att helt tvätta bort. Håret är också mindre flexibel, eftersom för mycket rörelse skulle avslöja spåret. Bonded väva är endast avsedd att pågå i en vecka, och bör tas ut vid nästa schampo. Det finns också ett lim remover tillgängliga, för att undvika att slita loss väva från dina rötter.

2 Sy väva i håret. Detta är en mycket populär metod för hårträns i den afrikanska amerikanska samhället. För att sy väven i håret, måste en stylist cornrow håret i en cirkel runt huvudet. Stylist kan skapa flera rastaflätor, fläta en cirkel inuti den större cirkeln. Väven är sedan sys in i rastaflätor. Denna metod kan inte göras ensam, och det är starkt rekommenderat att du går till en professionell stylist att ha det gjort. Denna typ av vävning kostnader i genomsnitt $ 200 och kan vara upp till tre månader. De två nackdelarna med sömnad i vävning är att håret kommer att ha en knölig utseende och cornrowed hår kan få bli mildewed, om våt. Många människor fortfarande väljer denna metod eftersom det är mycket prisvärd och långvarig.

3 Tape väven till ditt hår. Denna metod är mycket lik bindningen använder emellertid det vidhäftande stället för lim. Tejpning är även hänvisad till som Invisi-bana, eftersom håret spåret smälter in i håret. Den har samma hållbarhet som hår limning, eftersom det inte kan uthärda schamponering. Tejpning är populärt eftersom det är lätt att göra och röra fritt.

4 Säkring väven till ditt hår. Fusion är överlägset, den nyaste och mest populära metoden för hårträns i den afrikanska amerikanska samhället. Det är också den dyraste, kostar ungefär $ 1000 per förfarande. Fusion görs genom att lägga väv till en liten del av håret (ca 1/4 tum). Det är en mycket mödosamt och tidskrävande process, men det gör inte ont, och endast ger minimal skada på håret. Med fusion kommer stylist del håret och sedan säkring 10 till 20 stycken, eller "strängar", av väv till håret. Det genomsnittliga beloppet för en hela huvudet är 150 trådar. Det kommer att ta minst 5 timmar att göra denna metod för hår vävning. Fördelen med att fusion är att det ger den mest naturliga utseende, utan någon knölighet eller detekterbara spår.

5 Clip väven på håret. Clip-ons är enkla och mycket tillfällig. Väven är ansluten till en klämma, och du fäst den på ditt eget hår, vanligtvis på en hästsvans. Det är inte tänkt att vara en permanent stil, men ett för fantasier, eller en förändring av jämna steg. Clip-on vävar är mest skonsamma mot ditt eget hår, eftersom de inte sätter lim eller andra kemikalier på håret.

Tips

  • Få håret vävt professionellt av en stylist som du litar på. Följ en väns rekommendation.
  • Långvarig hår vävning kan vara farligt för ditt hår. Du riskerar att dra ut ditt eget hår, på grund av trycket av väven mot håret.

Hur man Cash American Express resecheckar


American Express resecheckar ger ett säkert alternativ till att bära pengar runt i en främmande plats. Du kan byta dem mot kontanter eller använda dem för att betala för varor och tjänster. Signera resecheckar i det övre vänstra hörnet så fort du får dem ger skydd om de är förlorade eller stulna. En check kan inte lösas om inte signaturen ges vid tidpunkten för transaktionen matchar originalet underskrift.

Instruktioner

1 Gå till en bank eller utländsk valuta plats som accepterar American Express resecheckar att byta dem mot lokal valuta. Använd dem som en form av betalning på återförsäljare, restauranger och hotell som accepterar resecheckar.

2 Skriv datum i övre högra hörnet på framsidan av check. Skriv namnet på verksamheten på "betala för att ordern" linjen.

3 Skriva ditt namn i det nedre vänstra hörnet på framsidan av check på linjen tillhandahålls. Kassören eller handelsfartyg bör titta du registrerar och kontrollera att din signatur matchar originalet signatur i det övre vänstra hörnet av check.

4 Tillhandahålla fotolegitimation eller pass om så önskas. Kraven varierar från land till land.

Tips

  • Du kan behöva betala provision avgifter, som varierar från land till land eller utbyte plats.
  • Fråga kassören eller handlaren att ringa (800) 525-7641 inifrån USA om han upplever svårigheter kassera en Resecheck. För platser utanför USA, bör kassören eller handelsfartyg kontakta ett American Express Resecheck kundtjänst.
  • Om du inte använder det fulla värdet av en Resecheck får du pengar tillbaka.

Hur man gör Kinky African-American hår mjukt


African-American hår är naturligt grövre och sprödare än andra hårtyper. De små veck och vändningar gör det svårt för de mjukgörande oljor produceras av hårbotten för att åka ner hela längden av hårstrået. Detta kan göra håret särskilt utsatta för kemisk styling och dagligt slitage, vilket resulterar i brott och en matt utseende. En skräddarsydd ordning hårvård som syftar till att hålla håret väl återfuktad kommer att återställa mjukhet och glans till afroamerikanska flätor.

Instruktioner

1 Tvätta håret högst en gång i veckan, mindre om möjligt. Över tvätt känslig afroamerikanska hår kan skala bort naturliga oljor, vilket resulterar i torrt och sprött hår. Använd en återfuktande schampo, följt av en leave-in balsam för att ge näring åt håret och förhindra frizz när det torkar.

2 Kamma håret omedelbart efter applicering balsam, medan håret fortfarande är fuktig, med hjälp av en bred tand kam. Arbeta uppåt från rötterna till tips för att undvika att dra eller sträcka håret. Avlägsnande tovor när håret är torrt eller med användning av en borste med borst kan orsaka hår att bryta eller bli krusigt.

3 massera hårbotten dagligen eller varannan dag med en naturlig olja eller balsam som sheasmör, emu olja eller jojobaolja. Oljan eller balsam hjälper återfukta håret, medan masserande verkan av fingrarna ökar cirkulationen och främjar oljeproduktionen. Applicera oljor efter applicering stylingprodukter för att täta i fukt.

4 Använd en satin halsduk eller en sömn mössa till sängs för att skydda håret under natten. Bomull örngott kan absorbera värdefulla fukt från African-American hår och skapa friktion, vilket resulterar i torrhet och frizz. Alternativt kan du använda en satin örngott.

5 Ät en välbalanserad, näringsrik kost och dricka mycket vatten för att säkerställa att håret blir proteinerna och näringsämnen den behöver för att hålla sig frisk och mjuk.

Tips

  • Undvik hårvårdsprodukter som innehåller alkohol, som kan vara alltför hårda och torkning för afroamerikanska hår.

Hur schampo African American hår


Naturliga African American hår är mycket torr och skör på grund av formen av dess strand. Håren är tätt lindade därför de inte tillåter fukt och eteriska oljor för att resa ner strängen som lätt. Detta orsakar torrhet. En daglig fuktkräm måste placeras på håret, eftersom detta hårtyp inte håller oljan lätt, är endast nödvändigt en gång i veckan Tvättning av denna hårtyp. Överdriven tvätt, hårda produkter, och felaktig skötsel kan orsaka torrhet, spridning och brott.

Instruktioner

1 Detangle hår. Med hjälp av en bred tand kam, separera håret i sektioner. Spraya håret med en dimma av vatten för att göra håret lättare att kamma. Arbeta dig från hårtopparna till botten nära hårbotten.

2 När du har detangled håret. Blötlägg håret i ljummet vatten. Låt håret vara genomblöta, så det kan skölja bort eventuella aktuell smuts.

3 Medan håret är vått, börjar massera hårbotten. Försök att ta bort eventuella extra produkt och bygga upp innan du lägger schampo.

4 Med hjälp av en sulfatfritt schampo (Natriumlaurylsulfat torkar håret), massera schampot i hårbotten. Inte repa eller dra i håret. Arbeta lödder ner hårstrået så att vattnet, och lödder för att täcka varje sträng. Fortsätt att koncentrera sig på rötterna av håret eftersom de utsätts för olja, smuts och svett mest.

5 Skölj schampo från håret. Om håret känns fortfarande smutsiga, upprepa processen. Om det är ren bort överflödigt vatten från håret med händerna.

I enlighet med Transportation Security Administration (TSA), har American Airlines utvecklat bagage riktlinjer för passagerarna. Dessa riktlinjer bidra till att säkerställa säkerheten och ge passagerarna en klar uppfattning om vad som är och inte är acceptabelt för flygresor.

Kollat ​​bagage

American Airlines ut en incheckad väska avgift till de passagerare som flyger Economy klass i USA och Kanada, Puerto Rico och Jungfruöarna. Avgiften är $ 25 för första incheckade väskan och $ 35 för andra incheckade väskan. Den tredje, fjärde och femte incheckade väskor är $ 100 vardera och $ 150 för några påsar över det.

Handbagage

American Airlines tillåter passagerare att bära på en bit av bagage och ett personligt objekt utan kostnad. Handbagage måste passa i overhead bin och mäta högst 22 x 14 x 9 inches. American Airlines anser personliga föremål till att omfatta plånböcker, kameraväskor, små ryggsäckar, datorväskor eller någon liknande objekt som kan passa under sätet och åtgärder inte mer än 36 linjära inches.

vätskor

I enlighet med TSA regler, American Airlines tillåter passagerare att bära på behållare med vätska, så länge de uppfyller särskilda kriterier. Alla behållare med vätska måste förpackas i en klar plastpåse som är en liter i storlek. Varje behållare av vätska får inte vara mer än 3,4 ounces.

Övervikt och Oversize bagage

Ett stycke bagage som väger mer än 50 pounds eller mäta mer än 62 linjära inches kommer att bli föremål för ytterligare avgifter. American Airlines kommer inte att acceptera bagage som väger mer än 100 pounds eller av mer än 126 linjära inches på ett inrikesflyg. Dessa riktlinjer kan vara mer restriktiva när du reser utomlands.