grön hummer innuti

När du har bestämt att du kommer att ha färsk hummer för middag, är nästa steg att stå vid tanken och beslutar vilka levande hummer att välja. De flesta livsmedelsbutik tankar kommer att ha flera hummer röra sig, och välja de rätta kommer att garantera att din måltid har en bra chans att vara fantastiskt. Att välja fel hummer kan förstöra hela middagen.

Instruktioner

1 Titta först på färgen på levande hummer. En frisk hummer kommer att ha en olivgrön till orange-brun skal. Den välbekanta röda skal av hummer inte förrän efter det är kokt.

2 Beakta svansar av hummer. Svansen skall stoppas tätt under kroppen av hummer. Be skötare att plocka upp hummer. Om svansen hänger ner, slät, välja en annan hummer att köpa.

3 Välj de livligaste hummer. Färska, friska humrar kommer röra sig i tanken. En orörlig hummer kanske inte överlever resan hem.

Tips

  • Lagra färska, levande hummer insvept i fuktig tidningen i kylskåp tills redo att laga mat. Levande hummer ska tillagas samma dag som köpt.
  • Färsk hummer bör alltid kokas levande. Ta med en stor stockpot vatten till en koka och doppa hummer i vattnet. Hummer tillagas när skalet visar klarröd och köttet är rent vitt.
  • De flesta levande hummer säljs med tunga gummiband på sina främre pincher klor. Om dessa inte är på hummer du köper, be försäljaren att leverera dem. Detta kommer att bidra till att förhindra en eventuell smärtsam nypa vid hantering av hummer hemma.

Hummer restauranger i västra Massachusetts


Fisk och skaldjur är en stor del av middagsupplevelse i delstaten Massachusetts. Några av de bästa kvalitet skaldjur kan hittas i och runt detta tillstånd. Western Massachusetts erbjuder en mängd olika fiskrestauranger där du kan njuta av en saftig och läcker hummer. Njut av några aptitretande hummer i västra Massachusetts.

Schermerhorn Seafood

I Holyoke har Schermerhorn Seafood gett Western Massachusetts med färska Maine hummer sedan 1912. Alla skaldjur på Schermerhorn Seafood kommer direkt från Maine. Restaurangen serverar de Holyoke och Springfield områden, som erbjuder en gemenskap atmosfär. Menyn innehåller hummer, stekt, bakad och grillad fisk och skaldjur med andra läckerheter som biffar, smörgåsar, sallader och pizza. En mängd Glass smaker finns för dessert. Några av skaldjur höjdpunkterna på menyn inkluderar stekt hummer, blackened havet kammusslor och stoppade räkor. Det finns en fiskmarknad i lokalerna som säljer hummer av pundet. Leverans och catering finns också.

Dolphin Seafood Restaurant & Bar

Dolphin Seafood Restaurant & Bar i Natick har en omfattande skaldjursmeny. Menyn innehåller aptitretare, soppa, sallad, färsk fisk och skaldjur, stekt fisk och skaldjur, hummer specialiteter, fågel, kött, smörgåsar, wraps, och en barnmeny. Hummer specialiteter på Dolphin Seafood Restaurant & Bar sträcker sig från bakade stoppade hummer svans och stek tips till hummer ravioli med soltorkade tomater. Det finns också en lounge finns att erbjuda premium sprit, vin och öl. Specialfunktioner kan hållas i restaurangen och catering är tillgänglig. Olika erbjudanden är tillgängliga under hela året.

Sole Proprietor

Enda ägare i Worcester har varit en favorit seafood restaurang Massachusetts diners sedan 1979. Restaurangen har fått fyra-stjärniga recensioner från publikationer såsom "Worcester Magazine" och "Telegram & Gazette", och utsågs till en av USA: s topp tio skaldjur restauranger av Tom Horan: s "USA: s Top Ten Club." Restaurangen erbjuder aptitretare, lunch, middag, efterrätt och en barnmeny, har en mängd fisk och skaldjur matställen. Hummer älskare kan njuta av hummer Newburg, sesam hummer stek och ångad hummer, liksom skaldjur Alfredo och friska Nordatlanten kolja. Bar mat finns också, liksom en sena meny och en omfattande vinlista. En glutenfri meny finns också.

Coral Seafood Restaurant

Med platser i Marlborough och Worcester, erbjuder Coral Seafood Restaurant färsk fisk och skaldjur med en familjär atmosfär. Grundades 1985, är den restaurang som drivs av Voyiatzis familjen. Båda platser har olika skaldjur förrätter, dagens rätt och en vinlista. Fisk och skaldjur fans kan njuta av aptitretare, soppor, sallader, stekt, kol-grillad, bakade och sautérade skaldjur, hummer, liksom biff och kyckling. Några höjdpunkter av skaldjur entree val är stoppade hummer, pilgrimsmusslor, kolja och lax. Restaurangen erbjuder vit / mousserande, röd / rosa och dessert viner också.

Hur Cook brasilianska hummer svansar


Brasilianska stjärtar, även kallade berg hummer och taggig hummer, kommer från det varma havsvattnet utanför den brasilianska kusten. Medan kallt vatten hummer, som Maine hummer, har fram klor, varmt vatten hummer normalt inte har dem. Men ofta större, varmt vatten hummer har mer kött på sina svansar. De många sätt att laga brasilianska stjärtar inkluderar bakade, grillad och kokt. Lära sig att laga dem med denna smakrika delikatess.

Instruktioner

bakade svansar

1 Förbered ugnen genom förvärmning till 400 grader F (205 grader C).

2 Pensla svansar med smör eller olivolja, sedan placera dem i grunda ugnsform. Baka för 8 till 10 minuter, och sedan ta bort dem från ugnen.

3 Servera med citronjuice, smör eller hollandaisesås.

kokt Tails

4 Infoga träspett ner längden på svansarna så att de inte kommer att krypa under tillagningen.

5 Fyll stort lager pan ca 2/3 full av vatten och tillsätt 1-2 tsk. salt. Vänd spisen brännare för hög värme och koka upp.

6 Sätt stjärtar i vatten och koka dem beroende på hur stora svansar är. Kokande tid kommer att matcha storleken på hummer svans. Till exempel, om du lagar mat 3 oz. svansar, koka i 3 minuter; i 5 oz. svansar, koka i 5 minuter.

7 Töm krukan och ta bort svansar. Använd kniv eller skarpa kök sax för att dela den övre soft shell längden längs mitten. Låt botten skalet på och servera genast med smör och citron.

grillade Tails

8 Infoga träspett ner längden på svansarna så att de inte kommer att krypa under tillagningen.

9 Fyll stort lager pan om två tredjedelar av vatten och tillsätt 1-2 tsk. salt. Vrid stovetop brännare för hög värme och koka upp. Sätt stjärtar i vatten och koka dem i 4 minuter.

10 Töm krukan och ta bort svansar. Använd kniv eller skarpa kök sax för att dela den övre soft shell längden längs mitten. Låt nedre skalet på.

11 Baste svansar med smör och citronsaft och placera dem skal ned på den förvärmda grillen. Grill för cirka 8 minuter, tills köttet verkar ogenomskinlig och fast.

12 Ta bort från grillen och servera med smör och citronklyftor.

Steg-för-steg-instruktioner för kokning hummer svansar


Stjärtar innehåller bara tillräckligt med kött för en enda portion utan att behöva knäcka klorna. Kokning är en av de enklaste sätten att laga stjärtar. Under tillagningen, svansarna har en tendens att böja sig, men en trästicka infogas i svansen innan tillagning förhindrar detta. Ta bort spettet före servering.

Instruktioner

1 Skjut en trästicka i mitten av hummer svansen ner sin längd för att förhindra curling.

2 Ta med vatten och salt till en koka över medelhög värme.

3 sänka försiktigt stjärtar i det kokande vattnet.

4 Koka stjärtar för en minut per uns av vikten för den totala vikten av alla hummer svansar. Till exempel, om du lagar mat två tre-uns svansar, skulle du kokar både under sex minuter.

5 Töm stjärtar vid slutet av tillagningstiden och ta bort spetten i svansen.

6 Sever den övre halvan av svansen skalet på längden med en slaktare kniv, vilket lämnar den nedre halvan av skalet intakt.

Hur man lagrar hummer innan matlagning


Tillhandahålla hummer med en gästfri miljö när du tar dem hem hjälper till att hålla skaldjur levande. Hummer andas genom gälar och behöver fukt för att leva. De kommer inte heller att frodas i varma platser. Om hummer dör under lagring, kommer de att förstöra snabbt, men även tillhandahåller en kall, syre och fuktig miljö bara håller dem vid liv under en kort tidsperiod.

Instruktioner

1 Undersök tank som innehåller hummer. Välj en hummer som visas de mest aktiva.

2 Placera hummer i en ren kylskåp låda eller en stor öppen behållare. Täck hummer med en fuktig disktrasa, fuktig tidningen remsor eller fuktig tång för att förhindra den från att dö.

3 Förvara hummer i den kallaste plats i kylskåp i högst 36 till 48 timmar. Kontrollera tång eller tvättlapp för att säkerställa att de förblir fuktig. Cook hummer samma dag som du köper det för bästa resultat.

Tips

  • Förvara aldrig en levande hummer i en plastpåse, eftersom det inte kommer att kunna andas.
  • Sänk aldrig hummer i vatten eller placera dem på is medan de lever.
  • Aldrig äta skaldjur som dör när du lagrar det. När skaldjur dör det kommer att försämras snabbt.

Med drawn smör på sidan, till en haklapp runt halsen och ett par kalla öl skölja ner, en vackert kokt Maine hummer är den perfekta behandling för någon lat sommareftermiddag. Här är några tips om hur man ånga en hummer. (Experterna säger att det är ännu saftigare än kokande!)

Instruktioner

1 Placera selleri, lagerblad, en liten handfull av mark pepparkorn, två tsk. salt och lök i grytan. Lägg till två liter vatten.

2 Ta med vatten till en koka på medel hög låga.

3 Placera lager potten ångaren facket (kallas ibland en ångbåt korg) över det kokande vattnet. Grillvantar för att skydda händerna när du placerar facket i potten.

4 Placera två 2-lb Maine hummer i ångaren facket och täcker potten. Koka i ca 15 minuter. När hummer skalet är klarrött, och hummer ben verkar som om de lätt kan dras av, du är redo att äta på Maine hummer!

Hur Koka en Louisiana Hummer


Även om de flesta hummer kommer från de kalla vattnen utanför Maine, människor i Louisiana tillämpa sina egna unika matlagning snurra på kräftdjur delikatess som normalt kokas i bara saltvatten. ". Crawfishböld" genom att klä upp vattnet med Cajun örter och kryddor, kockar i Louisiana använda samma principer som tillämpats under en traditionell Louisiana matlagning en hummer i kokande vatten är lätt - spara för att sätta det i levande bit - men lägger till en Cajun smak ska krydda processen.

Instruktioner

1 Tillsätt 2,5 liter vatten till hummer potten och sätta på en koka.

2 Lägg till två eller tre påsar av fisk och skaldjur koka mix, lök, hela, skalade chef för vitlök, citroner och cayennepeppar i potten och vänta på att vattnet att koka.

3 Placera hummer i vattnet när det börjar koka. Skär gummiband från hummer klor innan du lägger dem i vattnet.

4 Låt hummer koka i 15 minuter. Ta bort dem försiktigt ur vattnet med tång. De bör vara klarröd. Servera genast.

Hur de laga hummer svans i restauranger?


Hummer, den söta kräftdjur som kan ätas vanligt eller som ingrediens i olika maträtter, ofta finns på bättre restauranger. Att veta hur Hummer är, och kan tillagas är ett sätt att avgöra vilken maträtt eller objekt att beställa när du äter ute. Olika tillagningsmetoder ger olika smaker i till hummer, gör bara en enkel förändring i preparatet kan skapa en ny smak.

ångad

Ångande hela hummer är ett sätt att njuta av en hummer i sin helhet. Även om vissa människor väljer bara att äta hummer svans eller kanske klo kött, ångande en hel hummer kan du njuta av resten av hummer kött finns i hela kroppen. Detta är det sätt hummer tillagas när man har en traditionell stil hummer och clam baka eller en enkel ångad hummer. Hummer klo drinkar kan också göras genom ångning hummer och sedan helt enkelt tjänar bara klorna på ett liknande sätt till räkor cocktail.

Bakad

Bakad Hummer är vanligast när bara hummer köttet används i rätter som bakade hummer svansar. Svansarna avlägsnas från resten av hummer och gräddas, köttsidan upp. Smör, vitlök eller andra kryddor kan borstas ovanpå under gräddningen för att ge extra smak. En ytterligare bakade hummer alternativ är att ta bort svansen kött, finhacka köttet med andra ingredienser och sedan stoppa blandningen i skalet för att baka.

Grillad

Hela svansar kan tillagas på en gas eller kolgrill för att ge en rökig smak som par väl med sötma av hummer kött. Hela hummer kan också grillas genom att grilla hummer medan den inslagna i folie. Du kan borsta på smör eller lägga citronskivor på köttet för att lägga till extra smak.

Broiled

Vita hummer är ett sätt att få en lagad genom och brand grillad smak, utan torkning effekterna av grillning. Stjärtar, eller bara stor del av svansen kött, är vita. Typiskt köttet är i en sås som kan innehålla vitt vin, smör, schalottenlök, vitlök eller färska örter. Du kan också använda vita hummer, efter avkylning, ovanpå kylda gröna sallader att skapa en stadig måltid alternativ.

Vad vin att dricka med hummer Ravioli


Hummer ravioli är en dekadent maträtt som består av fickor av pasta fylld med en rik skaldjur fyllning. Fyllningen inkluderar ofta ostar eller andra kräftdjur såsom krabba eller räkor. Servera ravioli i en grönskande gräddsås, en röd sås eller helt enkelt med smör och citron. Det finns många alternativ att välja mellan när man beslutar vad vin att dricka med hummer ravioli. Den perfekta parning beror på hur ravioli serveras och fyllningskomponenterna. Hummer ravioli par vällust med en rad av vita, ljusröd och även mousserande viner.

Torr och Crisp

Skarpa vita viner är en naturlig parning med fisk och skaldjur. När beslut fattas om ditt vin, titta på hur ravioli tillagas och serveras. Torra vita viner par bäst med ravioli tjänstgjorde i en gräddsås eller med citron och smör. Dessa ihop också fint med ost fyllningar. En off-torr riesling med citrus och honung anteckningar belyser skaldjur samtidigt balansera rikedomen i såsen. Grüner Veltliner är ett österrikiskt vin som är lite pepprig med inslag av aprikos. Denna spännande paring fungerar bra med hummer ravioli som blandas med rika ricotta som krydda i vinet förstärker såsen och skaldjur, medan de något söt och blommig doft härmar krämighet av osten.

Ljusa och mousserande

Pinot grigio är en ljus och uppfriskande vin som har toner av äpple, päron och citrus. Detta gör en välsmakande parning för hummer ravioli som har andra skaldjur i en grädde eller smör sås. Den skärpa av vinet balanserar såsen medan fruktig doft och avsluta kompletterar sötman av skaldjur. Sauvignon blanc är en annan uppfriskande vit som går bra med fisk och skaldjur. Dess anteckningar av aprikos och melon med en citrus yta par väl med lemony såser eller en rik Alfredo. Mousserande vin eller champagne som är torr eller halvsöt skapar en annan dekadent parning med hummer ravioli. Denna parning fungerar för antingen gräddsås eller lätta tomatbaserade såser.

Smör och Oak

Chardonnay som lagras i ekfat är en idealisk parning för hummer ravioli särskilt om ravioli serveras i en svamp sås. Den oaked smak av vin härmar earthiness av svampar. En annan oaky vin är viognier. Lagras i ekfat, har det en jämn, nästan smörig avsluta med starka blommiga noter. Den har en syrahalt till det som balanserar grädde såser och ost. Den har undertoner av salvia som också arbetar med svamp såser.

Sammetslen Lågmälda Reds

När du väljer ett rött vin att tjäna med hummer ravioli, välj en som är lätt fyllig, låg i tanniner med en subtil färg och smak som pinot noir. Det har toner av körsbär, en antydan av vanilj och kan ha en något kryddig finish. Den har också en bit av earthiness att par med svamp. Servera pinot noir med hummer ravioli i rött såser eller med svamp såser. Såser som är tung i citrus kommer att kollidera med denna sort, så prova en torr ros som inte är alltför blommig att para ihop med ravioli i en citron sås. Leta efter en som är skarp med en liten mineral yta för att komplettera hummer ravioli.

Hur att steka Rock hummer svansar


Rock hummer svansar har blivit allt populärare, även i icke-kustområden som leveransmetoder och smaker har expanderat. Även om det finns många sätt att förbereda languster svansar som alla har sina förtjänster, är gassande en av de snabbaste, enklaste metoder för många människor. Rock hummer svansar kan serveras som en huvudrätt, en aptitretare eller till toppen en sallad för en ljus, men dekadent lunch eller middag. Överblivna languster svansar kan också användas för sallader och smörgåsar nästa dag, och skal kan användas för Buljong och buljonger.

Instruktioner

1 Värm broiler i 10 till 15 minuter.

2 Skär en skåra i ryggen skalet av hummer svansar på längden med en vass kniv eller köks sax tills du utsätter köttet under, och försiktigt dra skalen bort från köttet bara lite. Var noga med att inte skära kött.

3 Kombinera 1/4 kopp smält smör, 1/4 tsk. havssalt och 1/4 tsk. nymalen svartpeppar per berg hummer svans i ett mått. Blanda att blanda med en vanlig köks sked.

4 Sätt languster svansar på en bakplåt med tjocka sidoväggar.

5 Häll eller sked smält smör blandningen jämnt över stjärtar, sprida skalet med fingrarna för att belägga kött inuti. Sked någon extra smör som droppar ut jämt över köttet en gång till.

6 Placera baktråget under grillen för fem till sju minuter, beroende på personlig smak och tjockleken hos hummer svansar.

7 Överför languster svansar till en serveringsfat eller portionsplattor. Garnera med citronklyftor och drawn smör om så önskas.

Tips

  • Ett stort antal olika örter och kryddor kan tillsättas till drawn smör, beroende på din personliga smak och andra rätter som du kan betjänar. Citronpeppar, timjan, paprika, vitpeppar, vitlök och rosmarin. Var inte rädd för att experimentera med smaker som du vill lägga till din måltid.
  • Halstrad stjärtar par väl med Chardonnay, vissa Riesling och Chablis. Naturligtvis kommer vin liga beror på de andra livsmedel som du tjänar tillsammans med dina stekt languster svansar. Fet rött vin sorter som Cabernet Sauvignon, Merlot och Malbec är i allmänhet alltför överväldigande för ljus, ljus smak av hummer och fisk och skaldjur i allmänhet.