göra eget stativ till peruk

Hur man färga en svart hår peruk till en kastanj färg


Färgning en hår peruk är ungefär samma som dör ditt eget hår. Med en svart peruk, kommer alla affären, at-home hårfärgning kit göra susen. De säkerhetsåtgärder som en person som normalt skulle behöva ta för färgning sitt eget hår är inte lika stränga vid färgning en peruk, eftersom peruken är långt ifrån dina ögon och mun, men du bör ändå vara försiktig.

Instruktioner

1 Tvätta peruk med ditt vanliga peruk schampo och låt den torka.

2 Kamma ut eventuella tovor i peruk.

3 Blanda innehållet i kastanjebrunt hår färgning kit, efter anvisningarna på paketet.

4 Applicera färgämnet till peruk, följande paketet riktningar. Detta innebär i allmänhet att kamma färgämnet genom håret och låta färgämnet sit i en halvtimme. Var noga med att använda skyddshandskar under färgningsprocessen.

5 Skölj färgämnet efter färgningsprocessen är klar. Konditionera den våta peruk med balsam. Låt peruk torr och stil det som du normalt gör.

Hur man rättar till Frizz i ett mänskligt hårstrå peruk


Människohår peruker erbjuder användaren möjligheten att styla peruk på samma sätt som hon skulle hennes eget hår, bland annat med hjälp av samma produkter. Till skillnad från hår som växer från hårbotten, kan människohår peruker inte naturligt fylla förlorad fukt på grund av över styling. Övertorkning av håret leder till frizzy peruker. Lockigt eller vågigt peruker är särskilt benägna att frizziness. Med lite fukt restaurering och skötsel, kan du tämja och förhindra burrigt peruker.

Instruktioner

Reparera

1 Stift peruk till peruk form.

2 Spraya peruk med vatten och fukta det grundligt.

3 Applicera en inpackning och låt det stå i minst fem minuter. Vissa tillverkarens kan rekommendera en längre period för skadat hår.

4 Skölj peruken noggrant med kallt vatten för att försegla håret nagelbanden.

5 Låt peruken lufttorka. Inte kamma håret när det är vått.

6 Spraya håret med en Detangler och försiktigt kamma peruken med en bred tandad kam. Arbeta från ändarna mot hårbotten för att ta bort eventuella tovor.

Förebyggande

7 Tvätta peruk inte mer än en gång i veckan, men en gång i månaden är bäst. Schampo remsor håret dess naturliga oljor som orsakar skador och frizziness.

8 Växla till alkoholfria hårprodukter som innehåller naturliga oljor. De naturliga oljor skyddar håret från övertorkning.

9 Applicera en anti-frizz hår grädde eller serum efter varje tvätt. En dime storlek mängd av dessa produkter är tillräckligt för att kontrollera burrigt axellångt hår och skyddar peruk från effekterna av fukt. Mindre är mer med denna typ av produkt. Stora mängder orsakar hår visas fet och slapp.

10 Sluta använda värme för att styla peruk. Locktänger, varma valsar och hårtork bränna håret och orsaka frizziness.

11 Ta peruk till din frisör för en trim. Människohår peruker, särskilt de som tvättas ofta och värme stil, lider av kluvna toppar. Dessutom skär peruk ger dig en ny look med ut bekostnad av en ny peruk.Peruker kan ge dig ett helt annat utseende för ett speciellt tillfälle, eller bäras varje dag. Tyvärr, peruker, till skillnad från människohår, alla börjar så småningom ser gamla. Köpa nya peruker varje gång din nuvarande peruk börjar ser slitna ut kan vara mycket dyrt. Lyckligtvis finns det många sätt att ta hand om din peruk hemma för att helt uppdatera utseendet och kvaliteten på peruken. Korrekt ta hand om din peruk kan öka dess livslängd.

Instruktioner

1 Tvätta peruk när den först visar tecken på dinginess eller oljighet, inte mer än en gång var flera veckor. Skräp, olja och andra typer av uppbyggnad kan göra din peruk ser tråkig och stel, och din peruk kan bli svårare att stil. Vissa peruker kan ha mycket olika tvättråd, så kontrollera med tillverkaren. I allmänhet bör peruker inte gnidas kraftigt. I stället fylla en liten behållare med ljummet vatten och tillsätt en mild schampo eller speciellt framtagen peruk schampo till vattnet. swish försiktigt peruk runt i vattnet utan att gnugga. Skölj noga och placera peruk på handdukar. Försiktigt klappa peruk, och låta det lufttorka ordentligt.

2 Hitta rätt typ av kam att använda efter din peruk är helt torrt. Använder fel typ av borste kan skada din peruk. Vissa typer av lockiga peruker bör inte borstas alls. För de flesta peruker, bör du använda ett brett tandad kam för att mycket försiktigt reda ut peruk. Kraftig borsta från basen till hårtopparna kan skada även högsta kvalitet peruk. Använd en finare kam för korta peruker eller för kort lugg på framsidan av peruk.

3 Hitta rätt produkt för din peruk typ, som kommer att tillämpas när styling eller efter tvättning och borstning. Om du har en stil av peruk som är "våt och vågig," allt du behöver göra för att få det ser mer ut som det gjorde när du köpte den är att göra det lite fuktig. Lägg shine produkter till en peruk som har förlorat sin lyster och / eller untangling lotion innan kamma till peruker som har bildats oregerliga trassel. Speciellt framtagen peruk sprayer gjorda för både syntetiska och människohår peruker bort frizz, lägga studsa och volym, eller göra styling lättare.

4 Använd värmestyling utrustning efter tvättning, torkning, kamning och applicera produkten. Värme kan bli av frizz, vilket bidrar till peruken tittar slitna. Den totala effekten blir att en jämnare, nyare-peruk.

5 Skär peruk om du märker frizz och råhet vid sina tips. Ungefär som äkta hår, peruk hår, även syntetiska eller tillverkade av människohår, kan bli sliten i kanterna. Ge peruken en trim kan få det att se nyare.

6 Förvara peruk ordentligt och bara ha det ibland. En peruk bör förvaras på en peruk form eller försiktigt undangömt tillbaka till sin ursprungliga plastpåse. Att bära peruk ibland kommer att hålla det ser nya.

Hur man ansöker en peruk till en man med hårnålar


Peruker bärs för en mängd olika skäl, från att täcka upp håravfall att slutföra en Halloween-kostym. Hårnålar används för att hålla peruken på plats och hålla peruk på huvudet så att den inte lätt falla av. Vid tillämpning av en peruk till en mans huvud, finns det ibland problem, men den vanligaste utmaningen handlar med kort hår.

Instruktioner

1 kamma håret tillbaka och stoppa den i en peruk cap. Enligt hemsidan Alley Cat Scratch, att män med hår för kort stoppa i peruk cap bör använda gel för att slick kort hår tillbaka så att den håller sig under locket. Varje människa vars hår är mycket kort bör gela det, låt det torka och sedan sätta på peruk cap. Peruk lock har två syften: att hålla hår under peruken och lägga ytterligare säkerhet mot peruken är falla av.

2 Pin peruken locket till håret. Använda en eller två hårnålar och glida den ena sidan över toppen av peruk locket och den andra sidan under peruk cap att fånga naturliga hår. Nåla fast locket på plats på framsidan så att det inte rör sig.

3 Sätt peruk på. Börja fram och dra peruk på från framsidan till baksidan. Justera peruk så att dess hårfäste ser naturligt och så öronflikar belägna på öronen. Göra ytterligare justeringar för komfort vid behov.

4 stift peruken till peruk cap och hår. Börja med en eller två hårnålar och skjut in dem i peruk och under för att fånga den peruk cap eller naturligt hår. Placera hårnålar så att stiften inte är lätta att se, såsom bakom öronen. Det är möjligt att placera stift på botten av peruken, men detta kräver omsorg för att inte skada peruk och görs bäst med hjälp. Lägg till fler hårnålar som behövs tills peruken känns tryggt.

Tips

 • Ta bort hårnålar med omsorg. När du tar bort peruken, rör sig långsamt från framsidan till baksidan. Flytta långsamt förhindrar misstag slet peruk eller äkta hår när du tar bort peruken.

Peruker kan vara ett bra sätt att dölja håravfall, ändra en frisyr eller täcka grått hår. Även lätt att välja och bära, måste peruker placeras på befintliga hår rätt att säkerställa att de inte halkar eller ser knölig och onaturligt. Den bästa täckningen av en peruk är att se till att alla i ditt hår är jämnt fördelad under peruk cap eller strumpa. Peruk lock kan köpas från de flesta peruk leverans butiker och skönhetsprodukt återförsäljare. Välj en peruk cap samtidigt välja en peruk för att få den bästa matchningen.

Instruktioner

längre hår

1 Kamma håret ordentligt. Dra håret bakåt i en låg hästsvans men inte fästa med ett band eller klippet, istället något vrida håret vid basen av halsen i en hästsvans form och anbringa änden av hästsvans till hjässan med hårnålar.

2 Platta hästsvans med så få hårnålar som behövs. Dra upp någon spretiga hår längs sidorna och arbetar in dem i hästsvans.

3 Montera huvudet med en peruk cap. Arbetet lugg eller kortare bitar av hår i peruk locket så att ingen naturlig hår visar.

4 hårnålar kan försiktigt utarbetas om gupp är uppenbara i peruk cap. Flytta håret runt som behövs för att få en jämn och slät look.

5 Placera peruk över peruk cap och justera för att passa önskemål. Säker peruk till peruk cap med hårnålar.

kortare hår

6 § baksidan av håret i två delar, och jämna ut dem mot hjässan med en kam. Släta gupp och använda hårnålar för att säkra på plats.

7 Placera peruk locket på håret och ta bort eventuella hårnålar som är obekväma eller orsaka gupp. Arbetet lugg och spretiga hår i peruk cap med fingrarna.

8 Applicera peruk. Fäst peruk till peruk cap med hjälp av hårnålar.

Extremt tunt hår eller flint

Återstående hår om möjligt, så tunna hår kan gäng upp och orsaka klumpar i peruken 9 Shave. Om rakning är inte är möjligt eller genomförbart tuck hår i peruk cap och jämna klumpar som är nödvändiga,

10 Använd en peruk med ett lock inbyggd eller ingen mössa alls. Peruk mössor inte är nödvändiga för skalliga huvuden, och låta hårbotten till topp genom peruken kan få det att verka mer realistisk.

11 Använd kommersiellt tillgängliga peruk tejp eller lim för att fästa peruk cap på huvudet om det behövs. Tejp eller lim är särskilt nödvändigt längs fronten och sidorna av peruken för att förhindra glidning.

Tips

 • Peruker kan trimmas och förändras av en stylist som passar din önskat utseende. Var noga med att prova på peruker innan du köper. Endast köpa från en online-återförsäljare om du är säker på dimensionering och tillverkning. Bra peruker är inte billigt, räkna med att spendera minst $ 75.00 $ 100,00 på en kvalitet peruk som du kan bära dagligen.
 • Ta peruker dagligen och natten för att förhindra infektioner i hårbotten.

Hur ta hand om en peruk


En människa-hår peruk är lite mer problem än en syntetisk en, men att hålla någon peruk i gott skick är lätt om du använder produkter som är speciellt formulerade för peruker.

Instruktioner

1 Köp rätt tillbehör för att ta hand om din peruk. Dessa inkluderar en peruk pensel, peruk kam, peruk stativ, peruk schampo och balsam och olika peruk stylingprodukter. Dessa finns ofta i en skönhet leverans butik eller en peruk butik.

2 Ta bort trassel med en peruk pensel och sprut peruk balsam.

3 Ta bort glans genom att tillämpa babypuder till peruk, sedan skaka överskottsenergi lös.

4 kamma alltid eller borsta peruk börjar vid ändarna, och inte rötterna.

5 Förvara peruk i ett slutet utrymme, såsom en garderob, vid rumstemperatur och på en peruk stativ.

6 Använd en hårspray formuleras speciellt för peruker att styla din peruk.

7 För att minska volymen på din peruk, spraya den med kallt vatten och borsta med en peruk pensel.

8 Kom ihåg att det är bäst om du inte använder någon värmekälla (inklusive en hårtork, en locktång eller hot rollers) på ett syntetiskt hår peruk. Du kan använda dessa poster på en mänsklig hår peruk.

9 Tvätta peruk efter varje 12 till 15 wear. (Se Relaterade eHows.)

Tips

 • Att hålla ditt eget hår ren under peruken innebär peruken behöver tvätta mindre ofta. Eller använd en peruk cap att hålla håret från att komma i kontakt med peruk, som också håller peruk ren.
 • Om du känner att din peruk behov skär - eller fullständig restyling - gör-det-själv-strategi kan inte vara bäst. Ta den till en professionell peruk salong. (Titta i gula sidorna under Hair Replacement:. Peruker och löshår)
 • Se till att ditt eget hår är torrt innan en peruk på över den.
 • Vid tillagning med en syntetisk peruk på, inte öppna dörren till en varm ugn, eller stå över kokande vatten eller en varm grill. Värmen kan skada din peruk.
 • Borsta en peruk med en vanlig hårborste kan skada håret.

Hur Cut & Style Peruker


Även peruker är utformade med en grundläggande stil, kan du uppnå variationer genom obegränsade nedskärningar och stilar. Lägg volym och höjd med enkel retas och utjämning. I stunder, kan du förvandla din peruk från dess grundläggande stilen för att göra peruk unikt ditt eget.

Instruktioner

1 Sök upp en professionell frisör att klippa och forma din peruk. Rådgör med stylist att trimma luggen och avlägsna överskott löshår. Placera peruk på huvudet så att snittet bättre förbättrar dina funktioner.

2 Placera en peruk säkert på en peruk stativ. Lägg gel eller mus till peruk. Borsta peruk lätt från ändarna och arbeta dig mot rötterna.

3 Lägg till rullar eller stift lockar till peruk för att öka volymen. Samla en liten del av håret, linda rullen uppåt och jämna ut hårtopparna när du går.

4 cirkulera coolt att medelvärme i en jämn, kontinuerligt sätt med en fön. Placera torktumlaren ungefär en fot bort från peruken för att undvika överhettning. Låt håret svalna innan du tar bort stift lockar eller rullar. Retas håret lätt med en kam för att erhålla den önskade stilen.

Tips

 • Spritz håret dagligen med vatten för att minska statisk elektricitet och tillbaka peruken till sitt ursprungliga utseende.
 • Utsätt inte din peruk till överskottsvärme. Detta kan leda till att fibrerna frizz eller bli permanent skadad.
 • Blek inte, skölj eller färga din peruk.

Hur man Mörkare en syntetisk peruk


Medan löshår gjorda av människohår kan färgas på samma sätt som ditt eget hår, de flesta färg behandlingar är olämpliga för syntetiska peruker. Plast strängarna inte absorbera pigment och kan lätt skadas av vanliga färg ingredienser som peroxid och ammoniak. Emellertid kan syntetiska peruker förmörkas några nyanser med hjälp av en mild vattenbaserad sköljning, som deponerar tillfällig färg på ytan av peruk hår.

Instruktioner

1 Tvätta peruk med hjälp av syntetisk peruk schampo. Skölj schampo med rent vatten och torka håret torrt för att suga upp fukt. Placera fuktig peruk på en peruk stativ.

2 Dela peruk i fem eller sex ungefär lika sektioner. Vrid och säkra delarna på plats med avsnittet klipp.

3 Sätt på gummihandskar som medföljer produkten. Om produkten levereras utan handskar, använd kosmetiska handskar som kan köpas separat.

4 Låt ned en del av peruk hår. Placera applikatorn munstycke färgskölj flaska mot håret, nära rötterna, och försiktigt pressa flaskan för att deponera sköljningen på håret. Arbetet sköljningen genom håret, från rot till topp, med fingrarna. Undvik att få produkten på basen av peruk eller rycka på strängarna.

5 Applicera sköljningen en sektion i taget tills peruk är helt täckt.

6 Kamma igenom peruken håret med en bred tand kam för att se till att skölj är jämnt fördelad över hela peruk, helt belägga varje sträng.

7 Låt skölj torka på håret. Forma peruk som vanligt utan att skölja ut färgen lösning.

Tips

 • Eftersom syntetisk hårstrån inte håller färg som nagelbanden av naturliga hår, kommer sannolikt att vara ljusare än den färg som visas på färg produkt resultatet. Bygga upp färgen gradvis med flera program.
 • Det slutliga färgresultatet beror på utgångs färgen på din peruk. Vattenbaserade sköljningar berika och mörkare befintliga nyanser, men kommer inte helt dölja den ursprungliga färgen.
 • Tillfälliga färg sköljningar tvätta ur så färgen kan köra om din peruk blir våt på grund av det blöta vädret eller överdriven svettning.

Vilka är fördelarna med Lace-front peruker?


Spets-front peruker har vuxit i popularitet under de senaste åren tack vare kändisar som Beyonce, som är känd för att bära dem för sina roller och tv-framträdanden. Spets-front peruker tillverkas med syntetiska, människohår och mänsklig syntetiska biandfibrer och prissätts betydligt högre än hela monofilament peruker, på grund av ett flertal unika fördelar.

Hårfäste

Eftersom håret ventileras genom omätbara franska eller schweiziska spets runt hårfästet från öra till öra, spets-front peruker tillåter användaren att exponera sin hårfäste och bära håret av i ansiktet. Utsätta hårfästet också ger en så realistisk utseende till peruk som andra kanske inte kan upptäcka att det inte är ditt eget hår.

hårbotten Simulering

Förutom den exponerade hårfästet att skapa en naturlig look, ett område med spets levereras på en spets-front peruk fungerar som ett avsked område att en del av håret i olika stilar och simulera hårbotten. När användaren matchar peruk cap de täcker deras naturliga hår med, eller om bäraren har förlorat sitt hår på grund av sjukdom och fäster peruk till sin kala hjässa, kommer delningsområdet exponera vad som ser ut att vara deras hårbotten tack vare oidentifierbart spets blanda in deras hudfärg.

Bilaga

Spets-front peruker kan tejpas eller limmas längs bärarens hårfäste, erbjuder förlängd användning av ett program. Fördelen att kunna fästa spets-front peruk är säkerhet att det inte kommer att flytta från placering under rigorös rörelse. Beroende på styrkan av bandet eller lim som används, kan man bära en spets-front peruk för upp till två veckor utan att ta bort och ansöka om ett nytt peruken dagligen.

Mångsidighet

Lim är inte nödvändigt när du bär en spets-front peruk. Justerbara axelband lagts till spets-front peruker kan erbjuda wearers en säker passform under användning, och hur lätt att ta bort och tillämpa peruk utan hantering lim. Men om man bestämmer sig för att tillämpa de spets-front peruker med lim runt hårfästet, kan dras upp håret i en hästsvans och stil i en mängd olika sätt som om det vore ditt eget.

Trots att de är dyrare sedan de syntetiska sorter, människohår peruker möjliggör ett mer naturligt utseende, oavsett om det är till vardags eller till en teaterpjäs. Men när det gäller att ta hand om peruk, bara för att det är äkta hår betyder inte att du behandla det som håret på huvudet. Det finns saker du behöver göra för att skydda din investering som gör det möjligt för peruk att se bra ut i år.

Instruktioner

Hur man sköter om ett mänskligt hårstrå peruk

1 Skydda peruk från en oljig utseende genom att hålla ditt eget hår ren. Förutom att tvätta ditt eget hår, kan du också bära en peruk cap under peruken.

2 Tvätta ett mänskligt hårstrå peruk sällan; bära den för ungefär sex gånger mellan tvättar. Men om det börjar se fet eller smutsig, sedan minska användningstid mellan tvättar.

3 Ta bort trassel från peruken innan tvätt. Använd en peruk plockning för en lockig peruk eller en peruk borste för en rak peruk. Noggrant kamma / borsta igenom trassel.

4 Fyll ett handfat med ljummet vatten och tillsätt peruk schampo. Blötlägg peruk för fem minuter i tvålvatten. Försiktigt pressa ut överflödigt vatten. Skölj väl i ljummet vatten.

5 Placera peruk tillbaka i diskhon. Häll schampo i handen och massera försiktigt peruk. Var noga med att inte överdriva massagen. Skölj väl i ljummet vatten.

6 Häll balsam i handen; mängden kommer att bero på flaskans riktningar. Massera in det i peruken och låt stå i fem minuter. Skölj väl i ljummet vatten. Försiktigt pressa ut överflödigt vatten.

7 Placera peruk på en handduk och blot försiktigt handdukstorka. Placera peruk på peruken stå för att lufttorka. Om du behöver använda det snart, kan ett mänskligt hårstrå peruk torkas med en hårtork inställd på låg.

8 kam eller borste försiktigt genom peruk. Stil med varma valsar eller locktång eller kardborreband rullar. Set med en peruk spray eller ljus hårspray.

Tips

 • Om du inte har en lokal peruk butik, kan du beställa peruk och sjukvård leveranser on-line på platser som Sandy Sommar Secrets
 • Om du inte har tillgång till peruk produkter, kan människohår peruker tvättas med mild, låg-tvål schampo såsom schampo för färgat hår och en mild balsam.
 • Använd tvätt att kontrollera peruk för att avgöra om några lås är lösa och måste repareras.
 • Inte kamma, borsta eller ställa en våt peruk.
 • Använd inte en pensel på en torr lockig peruk - det kommer att frizz.