glasögon man

Hur man använder glasögon Chain


Glasögonkedjor är ett sätt att hålla dina glasögon nära till hands om de inte är på ditt ansikte. Vissa människor som bär glasögon för att korrigera sin vision att ta bort sina glasögon mycket sällan. Men människor som har utvecklat presbyopi - en åldersrelaterad tillstånd som orsakar ögonen förlorar förmåga att fokusera på nära objekt - befinner sig upprepade gånger att ta bort sina glasögon och ersätta dem bara att läsa. En glasögonkedjan är ett sätt att lägga stil och funktion och hålla dina läsglasögon nära när du behöver dem.

Instruktioner

1 Placera glasögon på en plan yta så att hörlurarna är nere och vilar på ytan. Om man trycker på dina glasögon med hörlurarna rätt sida upp, kan du bryta eller böja dina glasögon ur form.

2 Öppna öglorna på glasögonkedjan, och placera en ögla på varje hörlur. Skjut den för att passa där det är mest bekväm i ansiktet, någonstans mellan stammen av glasögon på linsen och örat.

3 Skjut den lilla plast eller metall bild som sitter under slingan eller ringen för att dra åt den till hörluren. Skapa en perfekt passform för att förhindra att dina glasögon från att glida.

4 Bär dina glasögon runt halsen. Kontrollera bilden med jämna mellanrum för att säkerställa att det fortfarande tätt under användning.

Till minne ett väl utfört arbete eller en fest på kontoret? Kanske du kastar en stor fest, eller göra en nyårs toast under stjärnorna. Ibland kallar livet för plast. Plast Glas ger dig lyxen av champagne på ett sätt som är ekonomiskt, utan stress, och även miljövänlig. Gjort rätt, är en plast-inglasad champagne toast både välsmakande och smakfulla.

Instruktioner

Hur man använder plastglas för en champagne toast

1 Du kan hitta plast champagne glasögon på många partiaffärer, butiker sprit, stora apotek och stormarknader. Men några av de bästa erbjudanden är online. För en robust glas, gå till ett stycke. Dessa behöver inte montering och, till skillnad från många glas med en separat cup och stam, inte kommer att falla sönder i mitten av toast.

Det finns flera lämpliga typer av glas för servering champagne. Den vanligaste är den höga och smala champagne flöjt. Ett glas med en smal kant, som en flöjt eller en tulpan glas, kommer att minska kontakten mellan CO2 med luften, hjälper bubblor överlever längre än de gör i de grunda, skålformade coupe.This flöjt skepnad både behåller champagne på skumbildning och förbättrar den visuella effekten av bubblor som stiger till toppen av glaset. Även estetiskt tilltalande är trumpet flöjt, som är formad som ett "V" med en särskilt smal botten och något bredare topp än champagne flöjt. Många högkvalitativa champagneglas har en tulpan form, och termen "tulpan glas" används ibland omväxlande med "champagne flöjt", men det finns en skillnad: Tulip glasögon är lång som en flöjt, men har en bredare kropp nära mitten av skålen för virvlande och utveckla aromater, och begränsa in på läppen.

2 Chill din champagne. Vin expert Chris Kissak, känd på nätet som "Winedoctor" rekommenderar tjänar hög kvalitet champagne på 46 till 50 grader Fahrenheit och servering av lägre kvalitet och / eller sötare champagne på 39 till 46 grader Fahrenheit. Beroende på temperaturen i kylskåpet, kan det ta mellan en till tre timmar att kyla. Om du använder en ishink, fylla hinken med lika delar is och vatten, och låt champagne sitta i 20 till 30 minuter före servering. Även om du väljer att kyla din champagne i kylskåp, är en ishink ett användbart, dekorativt sätt att hålla flaskor kylda som du läppjar.

3 När du öppnar flaskan, har dina glasögon uppradade bredvid dig. Ta bort folien från toppen av flaskan. Håll flaskan ifrån dig på en 45-graders vinkel. Långsamt tvinnas trådbur. Med hjälp av en dishtowel som en försiktighetsåtgärd, hålla flaskans hals med ena handen, med tummen på korken. Vrid långsamt flaskan motsols. När du försiktigt bort korken, bör du höra en mjuk "brus" snarare än en exploderande "pop".

4 Håller glaset från stammen så att du inte värma upp, fyller det första glaset ungefär halvvägs och vänta tills bubblorna att avta. Fylla varje glas till tre fjärdedelar, hälla ned den sida för att minska huvudet. Ge handleden en liten twist i slutet av varje omgång för att minimera spill.

5 Höj ditt glas, skåla, lätt röra dina grannar glas med en delikat plast "klirr" och dricka!

Tips

  • Vill du göra din plast? Många återförsäljare har plast Glas finns i olika färger och med generiska eller text och design.
  • De flesta plastglas kan diskas i diskmaskin. Försök att spara dem för din nästa fest!

Glasögon linser är vad skilja ögat från resten av världen, och om du behöver linser för att skydda ögat, fokuserar den eller skydda den från solens strålar, bör du veta hur man underhåller dem. En del av att upprätthålla glasögon är att veta hur man reparerar dem om en lins faller ut eller är trasig. Byte av linser i glas är en relativt enkel process.

Instruktioner

1 Ta små skruvmejslar av din glas reparationssats och hitta storleken på huvudet som passar de små skruvar som ligger i hörnet av alla dina glasögon ben. Eftersom de flesta glasögon reparationssatser är universella, bör det finnas en skruvmejsel som passar dina behov.

2 Skruva hörnet linsen skruv med lämplig skruvmejsel och placera den lilla skruven i en kopp eller någon annan säker plats tills du behöver den igen.

3 Skjut in den nya linsen på plats inne i glasögon ram, med noggrann uppmärksamhet på riktningen och orienteringen av linsen. När objektivet sitter ordentligt av glas ram, använd skruvmejseln för att skruva den lilla skruven tillbaka i hörnet hålet.

4 Dra ner skruven ordentligt och använda pekfingret och tummen ordentligt tryck på framsidan och baksidan av linsen för att se till att den sitter ordentligt på plats. När du har fastställt att linsen är säker, upprepa steg 1 till 4 för den andra linsen (om det behövs) och sedan använda en mjuk trasa för att rengöra linserna.

Tips

  • Var noga med att inte tömma ut huvuden skruvarna som du lossar eller drar åt dem, eftersom de kommer att vara mycket svårt att ta bort om du gör det.

Hur man tar bort märken från glasögon


De förstör bilder, är pinsamt personligen - och de kan även skada. Dessa fördjupningar dina glasögon lämnar på näsan skapa en irritation du inte behöver stå ut med. Från att justera näskuddarna att anpassa din makeup rutin, kan enkla knep att ta bort och förhindra dessa fula märken.

Justera glasögon

Glasögon är inte tänkt att lämna märken efter sig. Dessa märken på näsryggen är i allmänhet ett tecken på dina glasögon är inte monterad på rätt sätt i ansiktet. Med tummen och pekfingret, justera näskuddarna så att de inte pressa näsan. Om du fortfarande har problem, prova att använda större näsa kuddar, och se till att de är gjorda av silikon.

Behandla Nose

Ge näsan en paus från dina glasögon och sedan behandla den till en snabb massage med aloe vera gel är en av de bästa sätten att ta bort markeringarna glasen lämnar efter sig. Aloe vera lugnar irriterad hud. Vissa människor glömmer att de har även glasögon på halva tiden, så om du behöver en påminnelse, ställ in ett larm på telefonen varnar dig är det dags för en glasögon bryta varje timme eller så.

Dölja Marks

Planering är nyckeln när man ska ta bort dina glasögon för en särskild händelse. I stället för att pulvrisera näsan när du gör dig redo för dagen, lämnar näsryggen nakna. Friktionen från glasögon kan orsaka makeup till kakan. Före händelsen, återfukta näsan och klapp på concealer eller använda en concealer pinne, vilket är bra för on-the-go touch-ups. Avsluta med en touch av pulver.

Om du behöver en stor mängd dricksglas är det i ditt bästa intresse att köpa i bulk. Du kommer att spara pengar och färdigförpackade kommer att göra det lättare att transportera. Du måste bestämma vilken färg, storlek, typ av material och form av dricksglas som du vill. När du har bestämt dessa grunderna kan du börja shoppa för en grossist återförsäljare att köpa från.

Instruktioner

1 Gör en lista över fem företag som säljer dricksglas i bulk. Observera deras kontaktinformation såsom telefonnummer, adress och webbplats.

2 Ta reda på om din valda företag tar kreditkort, hur lång tid det tar att få din dricksglas när du lägger ordern, och alla andra frågor du kan ha. Se till att bekräfta att denna verksamhet har viss typ av glasögon du vill beställa.

3 Kontakta varje företag på listan per telefon eller en personligen besök, om möjligt. Få alla detaljer om hur man beställer, vad som väntar, när du betalar, om du har att underteckna ett kontrakt, och vad man ska göra om ett glas är skadad. Be att få se ett exempel på vad de kommer att sälja till dig. Fråga om det finns en fraktavgift eller om de kommer att tillåta dig att plocka upp din beställning. bekräftar också om det finns en rabatt för att köpa i bulk. Till exempel skulle enhetspriset gå ned om du köpte 200 i stället för 100?

4 Betygsätta varje av de fem företag du kontakt eller besökt med nr 1 är din favorit och nr 5 vara din minst favorit. Skriv ner och nackdelar bredvid varje företag och besluta utifrån dessa kriterier som företag att beställa från.

5 Kontakta företaget du väljer är din bästa valet och be att få tala med den mäklare du träffat eller pratat med tidigare. Om de inte är tillgängliga, be att få tala med ägaren. Placera sedan din beställning. Kom ihåg att be dem att skicka dig ett kvitto och frågar när det beräknade leveransdatumet kommer så att du vet att hålla utkik efter transporten. Behåll ditt kvitto åtminstone tills du har fått försändelsen.

Tips

  • Instawares är en grossist av dricksglas, som ofta används av restauranger. Instawares säkerställer tillförlitlighet och effektivitet. För ett billigare alternativ prova Dollar Days, som säljer billiga dricksvatten glasögon i bulk. En part leverans butik, såsom Partysecret.com är bra för mer party-stil dricksglas.

Hur man tar bort objektiv från Oakley Glasögon


Oakley glasögon, precis som alla andra typer av glasögon eller solglasögon, kan skadas genom dagligt bruk eller genom en olyckshändelse. Med repade eller trasiga linser kommer att kräva att ta bort de gamla linser och ersätta dem med en ny uppsättning. För dem som är förändrade recept, kanske du vill veta hur man tar bort de gamla linser själv.

Instruktioner

Plast Oakley Glasögon

1 Placera den främre delen av glasögonen under varmt vatten i en minut.

2 Ta bort glasen och sätta press på de främre hörn varje lins på vardera sidan av ramen med tummarna. Ta tag i sidorna av ramen med händerna för att stabilisera den medan du trycker ut linserna.

3 Fortsätt att långsamt pressa tills du känner att lins pop ur ramen.

4 Rikta in de nya linserna inuti ramen. Skjut den del av linser som är närmast näsan i ramen och sakta utöva påtryckningar på de yttre delarna av linserna tills de snäpper in i ramen.

Metall Oakley Glasögon

5 Lossa små skruvar i närheten av gångjärnen dina Oakley ramar. Gör detta över en platt tjänst så att du inte tappar och förlorar skruvarna.

6 Ta bort skruvarna försiktigt från gångjärnen och placera dem säkert i Oakley glasögon fallet eller behållare.

7 Ta linserna ut långsamt och försiktigt. Linserna annars bara falla ur ramen när skruvarna har tagits bort.

8 Placera nya glas i ramen. Tryck ner ramen tills den låses på plats runt linserna.

9 Placera skruvarna tillbaka i gångjärnen och långsamt skruva fast dem hårt. Var noga med att inte använda för mycket tryck på skruvarna vid åtdragning dem, eftersom detta kan leda till rundade skruvar som kan vara svåra att ta bort i framtiden.

Hur man ska beskriva glasögon


Oavsett om dina glasögon är ett tillbehör, en visuell hjälp, eller båda, är det fördelaktigt att lära sina olika delar. Glasögon reparationer, utbyten och justeringar lättare åstadkommas när man vet hur dina glasögonbågar fungerar. Du kan förenkla glasögonbåge inköp genom att veta var man kan hitta den storlek och modell på ramen.

Instruktioner

Delar

1 Håll ramen så det är vänd mot dig. Framsidan av ramen kan vara gjorda av en metall, plast eller båda. Det område som omger linsen kallas fälgen. Vissa ramar har full fälgar, medan andra kan ha endast en övre kant, kallas dessa sem-garnityr. Semi-garnityr ramar håller linserna på plats med en transparent sladd.

2 Lokalisera de två delarna av din ram som vilar bakom öronen. Dessa är de tempel. Ändarna av tinning kan böjas i 45 graders vinkel för att vila bekvämt bakom örat. De ändstyckena ansluta templen ansluter till kanten av ramen. Ibland, med metallstomme, är ändarna täckta med tätt monterade plast, så kallade öronsnäckor.

3 Leta upp området där ramen vilar på näsan. Dessa två dynor kallas näsa kuddar, och de ansluter kanterna av ramen. Näskuddarna är fästa vid ramen med plattornas armar. Vissa ramar, som plastramar, inte har näsa kuddar. Det område som sträcker sig över näsan kallas bryggan.

Modell, stil, färg och storlek

4 Hitta en uppsättning av bokstäver, siffror eller ord tryckta på insidan av templen. Vissa ligger nära linserna, medan andra skrivs ut på hörlurarna.

5 Läs den första uppsättningen av ord, bokstäver och / eller siffror. Detta identifierar vanligen namnet på ramen, följt av siffror som är modellnumren. Detta är viktigt att veta om du behöver söka efter den ram på flera ställen eller om du behöver byta ut delar av din ram.

6 Leta reda på nästa uppsättning siffror och / eller bokstäver. Detta är färgen på din ram, som tillverkaren eller butiken skulle identifiera den.

7 Läs senaste tre uppsättningar siffror. Den första siffran är ögat storlek, följt av bron storlek. Ögon storlek beskriver storleken på linserna i millimeter. Bron storlek är centimeter längd mellan linserna. Dessa siffror är alltid enkla eller dubbla siffror. Den sista tresiffrigt nummer är centimeter längd templet, som sträcker sig från gångjärnet till den böjda delen som lägger över örat.

Hur man reparerar plast glasögon


Ett par trasiga glasögon kan verkligen förstöra din dag, ännu mer så när man inser hur dyrt det kan vara att reparera eller byta ut dem. Om dina plastglas kräver en liten reparationsarbete endast kan du kunna åtgärda dem hemma med hjälp av några enkla verktyg och epoxi. Med höga stress delar av glas, såsom bryggan eller tempel, kan du tillfälligt åtgärda dem, men reparationen kanske inte vara permanent, och det är bäst att konsultera en optiker.

Instruktioner

1 Kontrollera tempel dina glasögon (där stjälkarna av glasen uppfylla linsen). Om skruven som håller stjälkarna av dina glasögon på har lossnat, dra åt den med en liten glasögon skruvmejsel. Du kan också köpa ersättningsskruvar med en optiker.

2 Om du arbetar med en paus i ramarna för dina glasögon, måste du undersöka området för paus. Om det är i ett hög stress område, kanske några reparationer inte vara permanent.

3 Rengör ytan av ramarna där pausen är noga med alkohol och en bomullstuss.

4 Sand båda ändarna av paus för att skapa en grövre yta så att epoxi binder lätt.

5 Applicera epoxi enligt anvisningarna på förpackningen. Ställ glasen i en liten last som korrekt pressar de båda ändarna av avbrottet tillsammans med fast tryck.

6 Låt epoxin härda i minst 24 timmar innan du använder glasögon.

När du väljer ett par glasögon, vill du dina glasögon för att komplettera dina funktioner på bästa möjliga sätt. Du behöver tänka på ditt ansikte typ och aktivitetsnivåer när man väljer ramar och linser.

Instruktioner

1 Välj ramens material. Det finns tre vanliga typer. Garnityr ramar är utformade för att vara nästan osynlig och har liten eller ingen inverkan på hur man ser. Metall ramar är tåliga och kan ge en elegant och sofistikerat utseende. Plastramar är de mest populära och finns i många olika stilar, former och färger för dem som ser sina glasögon som en modeaccessoar. Plastramar är också bättre för tjockare linser.

2 Välj en ramform. Runda ramar tenderar att se bättre ut på personer med fyrkantiga ansiktsdrag. Kvadratiska och rektangulära ramar är mer lämpade för dem med runda och full ansikten. Om du är osäker på ditt ansikte typ, se ansiktet och inramning diagram finns på din lokala glasögon återförsäljare.

3 Tänk på metallramar om du leder ett aktivt liv. Titan är särskilt rekommenderas, och det är mycket motståndskraftig mot böjning och bryta.

4 Se till att dina glasögon passar. I allmänhet bör de vara tätt men inte så hårt att du känner press på framsidan eller sidorna av huvudet. De ska sitta bakom öronen, och ramarna ska sitta nivå över ansiktet. Dina ögon ska centreras inom linserna. Även om det är okej om dina ögon är något högre än mitten i vertikalplanet. Kanterna på linsramen bör vara i linje med kanterna på ditt ansikte.

5 Ta din tid. Prova på många olika par och stilar. I de flesta fall kommer du att bära dina glasögon varje dag, hela dagen lång. Om något inte känns eller ser bra ut, är chansen att det kommer bara blir värre med tiden, inte bättre.

Tips

  • Om du ändrar ditt utseende ofta kan du investera i flera par glasögon med olika färger och ramstorlekar. Glasögon kan också fungera som solglasögon. Vissa linser är utformade för att mörkna i starkt solljus.
  • Glasögon är mycket dyra, ofta kostar hundratals dollar; ta hand om dem. Undvik billiga bågar och glas som de flesta av dessa inte särskilt länge och kommer snabbt kräver underhåll eller utbyte.

Vilken typ av glasögon ramar Om en Plus-Size Man Wear?


Att hitta rätt glasögon som kompletterar en plus-size man behöver inte vara skrämmande. Den första punkten är storlek. Glasögon bör vara tillräckligt bred för att rensa ansiktet så att de passar bekvämt. Den andra anmärkningen är ansiktsform. Det finns fyra grundläggande ansiktsformer att förstå innan du väljer en kompletterande ram: runda, ovala, kvadratiska och hjärtformade. Därifrån är resten rent sätt.

Ramstorlek Basics

Ett öga-och sjukvårdspersonal kan mäta dig för glasögon. Glasögon har tre mätningar: linsstorlek, bron span över näsan och templet längd. Annat än att känna dessa mätningar för riktiga recept beslag och justeringar, är rambredd den viktigaste aspekten av väl ramar. Endast bron och bakre tempel ska röra ditt ansikte; annars kommer glasen gör att du ser tyngre än du är, oavsett hur mycket du redan väga.

Runda och ovala ansikten

Runda ansikten har nästan lika höjder och bredder samt mjuka funktioner och full kinder. Prova vinkel glasögon med höga tempel eller rektangulära glasögon för att balansera rundhet; men undvika glasögon som är för offentlig extrem, som endast kommer att dra fokus till ett runt ansikte. En oval ansikten är längre än den är bred och har höga kindben och en panna något bredare än hakan. De flesta någon ramform kompletterar ett ovalt ansikte, med undantag för cirkulära "Ghandi" ramar.

Square och hjärtformade ansikten

Män med fyrkantiga ansikten har starka pannor och starka jawlines med vinkel hakor. Välj ramar med rundade hörn, ovala ramar, runda ramar eller garnityr ramar för att mjuka upp djärva drag. Undvik smala, rektangulära former. Hjärtformade ansikten har breda pannor, smala jawlines, spetsiga hakor och höga kindben. Eftersom glas är slitna närmare pannan än hakan, behandla hjärtformade ansikten på samma sätt som fyrkantiga ansikten. Glasögon med rundade ramar mjukna en bred panna. Ramar som är bredare upptill de betona en spetsig haka.

The Art of Style

Du behöver inte bära glasögon för att njuta av mode fördelar som glasögon erbjudande. Flygare glasögon erbjuder en retro-look paras med jeans och en knapp-down skjorta. Stora, djärva glas i rött, blått eller vintergröna ljusare ansiktet och lägga till färg din garderob. Sköldpadd ramar är elegant men inte stuffy. Få bör bära små ramar: De gör alla - utom smala människor - se stora. Även om du inte kan förlora 50 pounds över natten, kan du omfamna din nuvarande storlek genom att klä i kläder och tillbehör som passar bra.