gäss migrerar söderut

Robin Bird Habitat


Den amerikanska robin är en medlem av trast familjen och bland de mest välkända fåglar i USA. Dess låten är en av de första hört på morgonen, och en av de sista på kvällen. Den låten anses vara den första vårtecken i Kanada. En livsmiljö generalist, är robin finns i alla delar av Nordamerika.

Allmänt Habitat

Robin är inte kräsen, vilket förklarar dess rikliga befolkning. Den trivs i nästan varje fysisk eller konstruerade livsmiljö. Ursprungligen bor i öppen skogsmark har robin anpassad till livsmiljöer från Arktis till tropikerna, häckar i våtmarker, skogar, buskmarker, snår, jordbruksmark och städer. De gör väl nära förorts samhällen eftersom många av deras rovdjur hålla sig borta från mänsklig aktivitet.

migration

Robins bostad i norra delen av kontinenten - Kanada och norra USA - migrerar söderut till Mexiko för vintern. De är bland de första fåglarna att återvända under våren, hanarna föregår honorna till sina tidigare häckning. Fåglar lever mildare regioner inte migrera.

Nesting Habitat

Inkapslingsarean är en kritisk del av robin livsmiljö. Honorna göra det mesta av boet konstruktion, att bygga ett sex med 2 tum boet av kvistar och gräs sedan limma ihop med lera. De är oftast träd bon, och kräver häcknings omslag - oftast löv - för att skydda de unga från rovdjur. Manliga robins sova bort från boet så rovdjur inte kan följa dem till boet. Grupper av manliga Robins sova tillsammans i ett separat hönshus område.

mat Habitat

Robins äta frukt och insekter, mestadels daggmaskar plockade från gräset tidigt på morgonen eller sent på kvällen. De föredrar att jaga i ett område snarare än foder långt från boet. Arten kräver en livsmiljö där mjuka arbetsföra insekter kan lätt hittas. De konsumerar grub, larver, spindlar och bär, men kan inte äta hårda frukter eller korn.

Kritiska delar av Habitat

Vandringstrast kräver mer vatten än de flesta fåglar så de måste vara nära en vattentäkt. De bad två gånger dagligen för att befria sina vingar av överflödig olja. De kräver också fuktig jord eftersom det är bättre för daggmaskar och leran som de använder för bobyggande. De kräver också kapsling täcka, mat och vegetation för att skydda sig mot väder och vind.

Bussresor från Weslaco, Texas till Mexiko


Mexiko är ett av västra halvklotet största länder, med över 760 tusen kvadrat miles inom sina gränser. Detta land är fullt av geografisk spridning, med majestätiska bergskedjor, idylliska stränder och täta djungler. Det är inte konstigt att många besökare till Mexiko återvända hem önskar att de hade mer tid att utforska det vackra landet. Ett ekonomiskt och bekvämt sätt att se många sevärdheter i Mexiko är med buss. Många bussturer har sitt ursprung i USA gränsstäder. Staden Weslaco, Texas, är en sådan gateway till underverk i Mexiko.

Copper Canyon och Mazatlan

Bussresor från Weslaco, Texas till Mexiko

Copper Canyon erbjuder majestätisk utsikt

Sanborn Tours of McAllen, Texas, erbjuder en hisnande nio dagars turné i nordvästra Mexiko som omfattar städer som Durango, Monterrey, Mazatlan och en järnväg rundtur i Copper Canyon. Med en startpunkt i Weslaco, Texas, gör busstur sin väg till Mexiko genom staden Reynosa. Enligt sanborns.com kommer passagerarna njuta av en smidig, enkel resa på en förstklassig buss och vackra boende längs vägen.

De två viktigaste stopp på denna busstur, Copper Canyon och Mazatlan, är välkända turistmål. Rundtur i Mazatlan inkluderar tid att sola sig i Stilla havet solen samt utforska historiska platser som "Ice Box Hill", som fungerade som en utsiktspunkt för piratskepp under 16 och 17-talen. Copper Canyon är ett område som ofta jämfört med Grand Canyon i Arizona. Enligt coppercanyonguide.com är Copper Canyon Nordamerika största canyon system.

Sanborn Tours
2015 South 10th Street
McAllen, TX 78503
956-682-9872
sanborns.com

Migrating Monarchs

Bussresor från Weslaco, Texas till Mexiko

Otaliga Monarch fjärilar migrerar söderut till Mexiko varje år.

Också drivs av Sanborn Tours, lovar sex dag Migra monarker tur att lämna besökare festa med sina ögon när de är "subtilt fångas i snöfall" av monarkfjärilar flittering in och om träden.

Med en startpunkt i Weslaco, Texas, börjar Migramonark tur genom att korsa Sierra Madre bergskedjan och stopp för natten i den historiska staden San Luis Potosi. Efter en natts vila, gäster ombord på välutrustade tour bussar och fortsätter att Mexikos Butterfly Sanctuary, nära den pittoreska staden Patzucuaro. Efter en dag att njuta av åsynen av hundratusentals Monarch fjärilar, fortsätter turen tillbaka mot USA, stoppa i Queretaro och Santa Clara del Cobre för ytterligare sightseeing.

Sanborn Tours
2015 South 10th Street
McAllen, TX 78503
956-682-9872
sanborns.com

Acapulco och Mexico City

Bussresor från Weslaco, Texas till Mexiko

Stränderna i Acapulco dra många besökare varje år.

Avvika från Weslaco området, gå med Jo Tours and Travels erbjuder en åtta dagars turné som lovar bäst i Mexico City och "parkett för att se cliff dykare" i Acapulco. Efter att ha korsat gränsen till Mexiko, slingrar turen mot huvudstaden, tar två dagar att komma fram i Mexico City med sightseeing längs vägen på platser som San Luis Potosi. Framme i Mexico City, är resenärer ges ett hotellrum centrum och frihet att njuta av sevärdheter och ljud som de vill. Enligt gowithjo.com, när besökare anländer i Acapulco nästa dag, de kommer "Känn en touch av romantik som de titta på en perfekt solnedgång ..."

Retur väg från Acapulco inkluderar stopp i Taxco och San Luis Potosi, med sightseeing på platser som Silver City, Santa Prisca kyrkan och helgedom Guadalupe.

Gå med Jo Tours and Travels
910 Dixieland Road
Harlingen, TX 78.552
956-423-1446
gowithjo.com

Vad är ursprunget till Golden Eagle?


Kungsörn (Aquila chrysaetos) är bland de största rovfåglar i Nordamerika; de är jämförbara i storlek med örnar och Kalifornien kondorer. Deras namn kommer från gyllenbrun glans av fjädrar på huvudet och halsen.

Miljö

Kungsörn är ursprungligen från Nordamerika, Nordafrika, North Asien och Europa. Par av dessa fåglar hävdar områden på upp till 60 kvadrat miles och häckar i höga platser såsom klippor och träd.

överväganden

På vintern kan kungsörn migrerar söderut för säsongen. Men fåglar som lever i den västra halvan av USA och Mexiko är i stånd att vistas i sina bon under de kallare månaderna.

Rolig fakta

Kungsörn visas på den mexikanska vapen. Det är också närvarande under skydd av statliga lagar i USA.

Fakta om Tree Swallow


Trädsvala är en typ av migrations sångfågel som är lika vacker att örat och ögat. Sången om trädet svälja är glada med en dallrande, nästan pladdrande ljud som är behagligt för öronen. Den ljusa fjäderdräkt av de manliga fåglar gör också trädet svälja en trevlig syn på våren och sommaren. Fåglarna äter en stor diet av insekter, vilket gynnar trädgårdsmästare.

Identifiering

Trädet swallow är en liten songbird med en delad svans. Hanen är blågröna på ovansidan och vit på undersidan. Honorna är brungrön med vita undersidan. Omogna fåglar är grå på ryggen utan blå. Ibland omogna fåglar har en brun band över bröstet eller halsen. Spännvidden är cirka 10 inches.

habitat

Trädsvala bor i en mängd olika platser och klimat. De föredrar områden med stora träd och bara häckar i områden med stora mängder täcke. De föredrar också en närliggande vattenkälla, såsom en flod, damm, kärr eller sjö. Trädsvala kommer också bor i holkar.

Diet

Trädsvala "diet består nästan uteslutande av buggar och insekter. Det är därför de föredrar en vattenkälla nära deras hem: De flyger fram och tillbaka över vattnet, fånga buggar i munnen. Trädsvala kommer också äta en liten del av frön och bär när de är tillgängliga. Men de får de flesta av sina näringsämnen från flygande insekter, såsom sländor, myggor och nattfjärilar.

regioner

Trädsvala har en stor migration och levande område. De finns över hela kontinenten Nordamerika. I de nordliga regionerna, såsom Alaska, Kanada och så långt söderut som vissa delar av Mississippi, kommer trädet svälja boet och ras. Fågeln kan inte uthärda kalla vintrar i de nordligaste regionerna och migrerar söderut till Mexiko och utanför. Under våren de återvänder till sina häckningsplatser i norr.

Attraktion

Det är lätt att dra ett träd svälja att leva i ditt hem eller gård. Allt som krävs är en holk hängde i ett träd eller på en hög post. Närvaron av stora närliggande träd kommer att öka chanserna att trädet svälja gör din trädgård sin hem. En närliggande vattenkälla, såsom en liten damm eller ens en stor fågel bad kommer också att uppmuntra trädsvala att leva i din trädgård. Eftersom fåglarna är flyttfåglar, när trädsvala bo i din trädgård, är det troligt att återvända till samma plats under många år.

Människor är intresserade av att migrera till Australien kan välja en lämplig visumansökan från flera kategorier. Vissa kategorier bevilja sökande villkor tillfälliga visum innan de kan få permanent uppehållstillstånd två år senare.

Instruktioner

Skaffa en migrerande visum

1 Bestäm din familjemigration status. De flyttar till Australien med hjälp av familjen kategori kan ansöka om visum under flera underkategorier, inklusive partner eller fästman av en australisk medborgare, barn en australisk medborgare, föräldrar till en australisk medborgare, andra familjemedlemmar och familjemedlemmar som har beviljats femåriga permanenta humanitära visum.

2 Bestäm din lämplig status under yrkesarbetare kategori. De som migrerar till Australien för arbete kan välja mellan följande kategorier visum: arbetsgivare sponsrade arbetstagare, professionella och andra kompetenta migranter, affärsmän, specialist post, läkare och sjuksköterskor, regional sysselsättning, Australien behöver Färdigheter mässor, luft och hav besättning, och Stilla havet säsongs -worker pilotprojekt.

3 Välj en lämplig invandrarstatus i kategorin Business Development. De visum för affärsbesök, affärsutveckling-provisoriska och affärsutveckling permanent kan användas för att ansöka om permanent uppehållstillstånd.

4 Bestäm om du har rätt att migrera till Australien med hjälp av Distinguished Talent visum. Internationellt erkända talanger som fortfarande är aktiva kan använda detta visum för att ansöka om permanent uppehållstillstånd i Australien. En berättigad person eller organisation måste utse en kvalificerad sökande för detta visum.

5 Ansöka om visum. Hämta rätt visumansökan från webbplatsen för avdelningen för invandring och medborgarskap. Fyll i formuläret och bifoga nödvändiga avgifter samt nödvändiga handlingar. De dokument som krävs kommer att noteras på ansökningsblanketterna.

6 Skicka in din ansökan. Om du bor i Australien, kan du skicka din ansökan och verifikationer, per post eller personligen, till en australisk invandring kontor. Om du är utanför Australien, skicka din ansökan till närmaste australiska uppdrag.

Settle i Australien

7 Registrera ditt barn i en skola. Australisk lag kräver barn att gå i skolan tills de är 15 år gammal.

8 Uppnå en skatte filnumret. Du kommer att behöva en TFN att arbeta i Australien. Du kan ansöka om detta nummer på nätet eller har ansökan skickas till dig från den australiska Beskattning Office.

9 Registrera med Medicare att få gratis och subventionerad hälso- och sjukvårdstjänster. Du kommer att behöva visa dina resehandlingar vid Medicare kontor inom sju till tio dagar efter ankomsten i Australien.

10 Öppna ett bankkonto inom sex veckor efter ankomsten. Du kommer att behöva en att få inkomster från ditt jobb. Du kan bara visa ditt pass för att få ett konto om du nyligen har anlänt, men om du öppnar ett konto efter sex veckor, behöver du andra verifikationer.

11 Registrera med Centre. Centre hjälper dem som behöver genom att tillhandahålla familjestödbetalningar och andra tjänster såsom hjälp för att säkra ett jobb och förbättra sina yrkeskunskaper.

12 Skaffa ett körkort. Om du är en permanent bosatt med ett körkort från ett annat land, kan du köra utan en australisk licens för de tre första månaderna av din vistelse. Efter denna tid måste du ansöka om en australisk körkort.

Tips

  • Meddela Institutionen för invandring och medborgarskap skriftligen om ändringarna ansökans status.

Om du hatar det kalla vädret och sugen på mer solsken året runt, kan söderut för vintern vara perfekt. För vissa personer med vissa medicinska tillstånd, kan vara i ett varmare klimat på vintern lindra symtomen. Om du är pensionär kan det vara lättare än om du arbetar fortfarande en heltidsarbete, men med rätt planering kan göra söderut för vintern verklighet.

Instruktioner

1 Forskning olika platser. Titta in klimatet och forskning befolkningen i området. Om du är pensionär, kan en plats som Florida eller Arizona vara ett bra val. Kolla brottsstatistik och levnadskostnader för att välja en plats, och bestämma om du vill gå till ett område som du har varit på innan eller vill uppleva en ny plats.

2 Tänk på din ekonomi. Om du är pensionär överväga kostnaden för resa och levnadskostnaderna på den plats du har valt. Om du tar tjänstledigt från arbetet, avgöra om du har tillräckligt med pengar för att stödja ditt drag. Titta in arbetstillfällen i det område du kommer att flytta till.

3 Ordna bostäder. Kontakta en fastighetsmäklare på den plats du har valt. Bestäm vilken typ av bostäder du letar efter. Fundera på hur länge du går för och om du kommer att återvända för framtida vintrar. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om en lägenhet, hus eller lägenhet.

4 Närbild din nuvarande bostad. Stoppa dagstidning, stänga verktyg och kontakta posten för att informera dem om din nya adress för vintern så att de kan vidarebefordra din e-post.

5 Be en granne eller vän att hålla ett öga på ditt hem. Informera någon du litar på att du kommer söder för vintern. De kan kontrollera ditt hus från tid till tid för att vara säker fönster och dörrar är fortfarande låst. Tänk att få timers som kommer att slå på belysningen på natten. Det kommer att ge intryck någon är hemma och hjälpa till att avskräcka tjuvar.

6 Res till den nya platsen för vintern. Bestäm vad du kommer att ta i förväg för att göra packning lättare. Om du kommer att köra väljer en rutt som inte tar dig genom berg och områden där det kan vara svårt väglag.

7 Bosätta sig i ditt nya vinter hem. Har verktyg påslagen innan du kommer dit. Packa så snart som möjligt för att göra din nya platsen känner hemtrevlig. Titta in aktiviteter och klubbar att gå om du inte är bekant med det område du valt, och njuta av solen och varmt väder hela vintern lång.

Den bästa tiden för valskådning i Alaska


Olika arter av valar migrerar mellan den varma kustvatten i Mexiko och det iskalla vattnet i Alaska. Prince William Sound i Alaska är sommaren livsmiljö för grå, knöl och orcaval, vilket gör april till September några av de bästa månaderna att whale watch. Blues och vikvalar foder även i Prince William Sound under sommaren.

gråval

Grå valar vintern utanför Baja California, Mexiko och i februari börja göra sin väg norrut till Alaska och nådde Berings hav av april. April och maj är den bästa tiden att upptäcka dem från Ketchikan, Seward, Sitka och Kodiak.

vitval

Beluga valar bor i Cook Inlet och Shelikofsundet året runt. Från vår till höst kan ses i vikar i närheten av Anchorage. Under våren och sommaren de finns nära grunt tidvatten lägenheter och stora flodmynningar i närheten av Kasilof. Under hösten och vintern, beger de söderut till Kachemak Bay.

blåvalar

Blå valar tillbringar också sina vintrar utanför Baja California, Mexiko, som också är deras grogrund. I juli och augusti kan man hitta i de östra och norra ändarna av Gulf of Alaska. De är sällan nära stranden av Alaskas vatten, enligt Alaska Department of Fish and Game.

Knölvalar

Under våren, sommaren och hösten månader är knölvalar finns mest i Berings hav, Prince William Sound och Glacier Bay. Det finns ungefär 500 knölvalar som lever i sydöstra Alaska Inside Passage under sommarmånaderna.

orcas

Ettusen bosatta späckhuggare har dokumenterats i Alaska. Den bästa tiden att se späckhuggare i Alaska är under månaderna juni till september. I vattnen nära Seward, Alaska, den bästa tiden att se späckhuggare är under början av maj och första delen av juni.

Olika typer av Hawks i East Texas


Delstaten Texas är hem för många hök arter, av vilka vissa är invånare och andra som migrerar till området. Olika delar av den stora staten är hem till olika hök species.The östra delen av Texas själv är permanent eller flytt hem sex olika hök arter.

Amerikansk sparvhök

Den amerikansk sparvhök är en vinter besökare till Texas och finns i hela staten, inklusive de östra delarna. Det är en liten fågel växer till 13 inches i höjd med ett vingspann på cirka 22 inches. Arten tillbringar sina somrar i Kanada och Alaska och finns i mer norra staterna året runt.

Coopers Hawk

Coopers hök är en året-runt bosatt i östra Texas, liksom en stor del av oss är det en medelstora arter som växer upp till 15 inches i längd med en 35-tums spännvidd. Det finns en utbredd art med flyttande sommar populationer i södra Kanada och vinter migreringar till norra Mexiko.

Röd-knuffad hök

Den röda axlade hök hör hemma i östra USA från New York ner till Florida. Det gör allt så långt västerut som East Texas och vinter migreringar ta den till norra Mexiko. Det är en stor hök arter som växer till 24 inches i längd med en 43-tums vingbredd.

Bredvingad vråk

Den bredvingad vråk är en kortsiktig besökare till östra Texas, passerar genom området på sin årliga migration. Det tillbringar sina somrar i östra USA och delar av sydöstra Kanada återvänder till Mexiko och norra delarna av Sydamerika på vintern. Det är ett medelstort hök växer till 17 inches i längd med en 39-tums vingbredd.

Röd-tailed Hawk

Den röda-tailed Hawk är en året runt invånare i Nordamerika, delar av södra Kanada och stora delar av Mexiko. Under sommaren vandrar så långt norrut som Alaska och den arktiska tundran regionerna. Det är en vanlig art av hök som växer till 22 inches i längd med en 52-tums spännvidd.

Fjällvråk

Den fjällvråk är en vandrande besökare till delar av nordöstra Texas. Det tillbringar sommaren i norra Kanada och Alaska migrera ner i USA för vintern. Arten inte resa så långt söderut som den nordligaste spetsen av Mexiko. Det är en stor hök arter som växer till 20 inches lång med ett vingspann på 54 inches.

När du ska ta ner fågelholkar


Många människor tror att de måste ta ner sina fågelholkar när kallare väder närmar att uppmuntra de små fåglar flyttar söderut. Det är inte sant. Kolibrier instinktivt veta när man ska bege sig till varmare breddgrader, så att du inte behöver oroa sig för att fördröja sina resor genom att hålla matare upp för länge.

hummingbird Instinct

Kolibrier inte kvar i ett område bara för att det finns mat. De kommer att gå vidare när de känner att dagarna blir kortare. Minskningen i antalet ljusa timmar signalerar till dem att kallare väder kommer. Även om du lämnar dina matare fylld till brädden med nektar väl förbi den första frosten kommer kolibrier börjar sin vandring när instinkt och Moder Natur berätta att det är dags.

Vänta lite

När dagarna blir kortare, kommer du antagligen se färre och färre kolibrier kommer till dina matare. Ta inte deras mat bort ännu. I själva verket lämna dina matare ut för ett par veckor efter det att du tror att du har sett din sista kolibri av säsongen. Det finns fortfarande en chans att en herrelös kolibri eller två kommer förbi. Honor och nykläckta kolibrier tenderar att migrera senare än män. Andra kolibrier sig ut sent på grund av sjukdom eller skada; de kommer att leta efter någon näring för att hjälpa dem på vägen.

geografi lektion

Exakt när att ta ner din kolibri feeder beror på var du bor. I nordöstra USA, kan du ta bort matare i slutet av september. I söder kan det datum vara närmare tacksägelse. I vissa områden är det inte nödvändigt att ta bort dina matare. På Stillahavskusten, en art som kallas Annas kolibrier inte migrerar, så du kommer att vilja ge nektar för dem året runt. Andra platser längs den mexikanska gränsen har också icke-flyttfåglar som behöver nektar hela vintern.

tips

Att hålla koll på de datum när du ser din första och sista kolibri kan hjälpa dig att planera när du ska sätta dina matare ut och när du ska ta dem ner varje år. Om du är orolig om kalla nätter orsakar nektar att frysa, skina ett ljus på minst 150 watt på mataren.

Vilka är de migrations vanor Budgerigars?


En undulat är en liten undulat, som är en del av de papegojarter. Denna medelstora fågel är främst grönt och gult, men kan ha svarta markeringar tillsammans med blå och vit fjäderdräkt. Den undulat är det mest populära domestice papegoja, med uppfödning i fångenskap görs sedan 1850-talet. Även om dessa fåglar ses i djuraffärer över hela USA, kan deras vilda motsvarigheter hittas migrera över Australien.

habitat

Den vilda undulat bor i Australien, främst i ökenområden såsom skrubba landar och gräsmarker. Det kan också hittas i öppna, torra skogsmarker. Även undulater inte hemma i Nordamerika, kan vissa "vilda" undulater hittas i amerikanska jordbruksmarker och vägkanter. Dessa undulater var, eller kom från, domesticerade fåglar som antingen rymt eller släpptes fria. Florida är en av de platser i USA där vilda, tama undulater kan hittas. Anpassningar till deras livsmiljö av de undulater inkluderar att kunna gå utan att dricka en månad och inte avel om de lever i ett område full av torka.

flockar

Undulater finns normalt i flockar, andra kända som chattare. Stora flockar kan bildas under gynnsamma förhållanden, såsom ett överflöd av mat eller avelshonor. Dessa flockar kan räkna uppemot 5000 till 10.000 fåglar. Flock rörelse är baserad på där mat och vatten finns tillgängliga. Konkurrensen bland undulater är typiskt i flockar för livsmedel, vatten, kompisar och bohål. Flockar av undulater är kända för att tåla många svårigheter som andra flock fåglar som inte kan överleva, såsom bräckt vatten, livsmedelsbrist, extrema temperaturförändringar och ett stort antal rovdjur. De undulater finns i vilda flockar är starka, adaptiv och intelligent, i motsats till de mindre adaptiva fåglar som blir sjuka och dör lätt i de extrema förhållanden under vilka de lever.

Distans

Undulater kan flyga upp till 250 miles på en dag för att lokalisera mat och vatten. Undulater har sådan utmärkt syn de kan känna dammoln upp till 40 miles away. Detta hjälper dem migrera till områden som har en bättre potential för vatten- och foderplats. Undulater migrerar vanligtvis över stora avstånd.

Riktning

Motsatsen till fåglar i Amerika, Budgerigars i deras naturliga miljö i Australien vandrar i en nord-sydlig mönster. Detta innebär att undulat flockar flyger normalt söderut på våren och stanna hela sommaren. I sin tur, undulater flyga norrut på hösten och stanna upp norrut genom vintern. Platserna för flyttande undulater, och överflödet av flockarna, varierar från år till år. Norr till söder mönster av deras migration gör det möjligt för undulater att dra fördel av säsongs torka och regn av inner australiska regionen.