frystorkning ansikts

En svullna och svullet ansikte kan göra vem som helst självmedveten. Vare sig det är från en skada eller en brist på sömn, kan ett antal huskurer behandla svullnad.

is Det

Det vanligaste sättet att behandla svullnad är helt enkelt att applicera en kall kompress eller kylklamp i 10 till 15 minuter. Du kan köpa is förpackningar eller komprimerar på de flesta apotek. Du kan också göra en kompress genom att linda is eller ens en påse frysta ärtor i en tvättlapp. Kallt är det bästa botemedlet för en skada som ett svart öga eller svullen läpp.

Försök Tea

Tepåsar är ett utmärkt växtbaserade sätt att bekämpa svullnad i ansiktet. Örter i teer som grönt te har antioxiderande egenskaper som, tillsammans med värme, kan bidra till att minska svullnad. Försök stöp fyra tepåsar i varmt vatten i några minuter, sedan placera dem på kinderna, pannan och ögonen, där det finns svullnad. Se till att tepåsar är inte för varmt, men. Låt tepåsar sitta i några minuter tills de är tillräckligt svalt för att placeras på huden.

Göra en mask

En enkel hemmagjord mask kan bidra till att minska svullnad. Du kan prova peeling och mosa en gurka med lite mjölk eller citronsaft för att göra en pasta. Potatis är också en naturlig anti-inflammatorisk och mosa en med lite mjölk kan göra en lugnande mask. Applicera masken i 10 till 15 minuter och skölj sedan. Var noga med att inte alltför nära till dina ögon.

undvika Salt

När man försöker att minska svullnad, undvika att äta salt mat. Salt har befunnits orsaka uppsvälldhet och svullnad. Också dricka mycket vatten, eftersom uttorkning kan orsaka svullnad.

Andra tips och varningar

Om du har en ständigt svullet ansikte, se din läkare, eftersom det kan vara ett tecken på en underliggande hälsofråga.
Prova att ta en anti-inflammatorisk, såsom ibuprofen för att ytterligare minska svullnad.
Om svullnad orsakas av en allergisk reaktion, ta en antihistamin.

Hur man sätter på rätt makeup för ditt ansikte på Shape


Att hitta den perfekta makeup stil för din ansiktsform kan ge dig förtroende, förbättra dina favoritfunktioner och vända huvuden. Symmetri i ansiktet, tillsammans med formen och storleken på din panna, näsa, kindben och haka kan alla förändra sättet du bör belysa och lägga nyanser av makeup. Det är ofta svårt att vara objektiv om ditt ansikte, men ju tidigare du bestämma ditt ansikte form, desto snabbare kan du känna glamorösa i din egen hud.

Rund ansiktsform

Runda ansikten är fylligare, med framträdande kindben. Kvinnor avundas denna ansiktsform, eftersom det ger intryck av ungdom. Kontur ansiktet med bronzy pulver och krämer kommer att ge ditt ansikte mer definition. Bronzer under kindbenen kommer få dem att verka kantiga och framträdande, gallring ut ditt ansikte. Sotning en fet, mörk skugga över ögonlocken och tillämpa en fet flytande liner kommer att föra ljus till ögonen och dra uppmärksamheten bort från fulla kinder.

Hjärta ansiktsform

Kvinnor med hjärtformade ansikten har en bred panna och smal haka, likt formen av ett hjärta. Belyser hakan kommer att göra det verkar jämnare proportioner med resten av ansiktet, och att applicera rouge strax under kindbenen kommer urholka dem och lägga definition. Om du känner sassy, ​​lägga till en djärv läppfärg kommer att dra ögat till den nedre halvan av ansiktet, och bort från bredare panna.

Oval ansiktsform

Minska längden på en oval form är en prioritet när tillämpa makeup. Sotning en rosig rouge horisontellt över kinderna, sedan upp mot ditt tempel kommer att definiera dina kindben. Lägga läppenna innan utjämning på glans eller läppstift kommer att ytterligare definiera hakan. En bonus till en oval form är att det ofta är symmetrisk, med många möjligheter i form av fet ögat eller läpp färg.

Square ansiktsform

En kvadratisk form innebär normalt att ansiktet är kantig och har hårdare linjer än en rund eller oval form. Mjukgörande dina funktioner och lägga till lite skimmer för att ge en feminin känsla är den bästa strategin. Mjuka läppglans eller läpp fläckar kommer att ge dina läppar en fylligare utseende, och mjuka, krämiga ögonskuggor kommer att förbättra dina ögon utan att vara alltför fet. En flörtig makeup ansökan med rosa korall och rosiga nyanser kommer att föra fram det bästa i din kvadrat ansiktsform.

Frisyrer för Avlånga Ansikts Former


En avlångt ansikte definieras som en som är mer än 60 procent längre än den är bred. Det mest smickrande frisyr för denna ansiktsform är en som lägger bredd och fyllighet på sidorna, runt kindbenen och ögon. Målet att välja en frisyr för ett avlångt ansikte är att göra ditt ansikte verkar mer oval än långa.

Kort

Om du föredrar en genväg, leta efter produkter som inte tillför höjd på kronan, som betonar längden av ett avlångt ansikte. Till exempel, undvika en pixie cut eller en som är spetsade. En smickrande val är en stil som gör att ansiktet verkar rundade och mer balanserad, som en kort bob som borstar dina örsnibbar. Lägg långa toppskikt och smällar. Ett snitt med en mjuk kil i ryggen med längre toppskikt som den traditionella bob fungerar också. Del dessa stilar på sidan och bära dem med lugg som skärs rakt över din panna eller sopas åt sidan. Klippa håret i graderade lager och kamma det framåt utan mitten eller sidodelen. Vågor och lockar är bra så länge du undviker dem på toppen av huvudet, vilket ger höjd.

Medium

Undvik frisyrer med mittdelar. Side eller asymmetriska delar är mer smickrande. Om ditt hår är fint, lägga till volym med lockar och lager. Prova en stil med ändarna vänt ut eller vändas med att dra ögat till den breda delen av ansiktet. Bär smällar. Trubbiga skär och rakt över din panna fungerar bra, liksom stripig och asymmetriska lugg. En hakan bob är ett bra val. Det kan vara trubbiga skär i en längd eller skiktad med stripig ändar av olika längder. Razor nedskärningar med hackig lager lägga till önskad bredd, ge dina funktioner mer balans.

Lång

Om du föredrar långt hår, undvika stilar som betonar längden på ditt ansikte. Långt, rakt hår klippa i en längd med en mittdel är den mest smickrande leta efter ett avlångt ansikte. Detta drar ögat från toppen till botten snarare än att lägga till bredden som krävs. Välj lager stilar skildes på sidan. Satsa på lugg att visuellt förkorta ansiktet. Vågor och lockar runt kinden och ögonen lägga bredd. Medan lagren är ett bra val, undvika dem till kronan. Nedskärningar som är axelhöjd eller lite längre fungerar bäst med avlånga ansiktsformer.

Gör-det-själv ansikts för Män


Män upptäcker fördelarna med ansikts att föryngra huden, vilket gör det mjukare och ge det en frisk lyster. Även om du kan köpa ansikts tjänster och produkter i salonger, skönhetsbutiker och på nätet, kan du göra din egen ansikts hemma med hjälp av billiga ingredienser. Receptet är enkelt och inte kräver omfattande skönhet kunskap eller erfarenhet med ansiktsbehandlingar.

Instruktioner

1 Separera äggulan från en stort ägg, och överföra den till en liten skål. Lägg 1/2 msk honung och 1/2 msk olivolja till skålen.

2 Använd en gaffel för att vispa ihop ingredienserna väl.

3 Lägg en matsked havremjöl, en matsked naturell yoghurt och en matsked. mandel måltid till blandningen, att omrörning med gaffeln kombinera bra.

4 Applicera ett tjockt lager av blandningen över hela ansiktet och halsen. Luta dig tillbaka, slappna av och låta ansiktet att göra sin magi under 30 minuter eller tills den är torr vid beröring.

5 Skölj området noggrant med varmt vatten tills det inte finns några spår av blandningen kvar.

6 Splash ren hud med kallt vatten för att stänga porerna.

Hur Layer Produkter på ditt ansikte


Med användning av ansikts serum, toners, krämer och fuktkrämer alla samtidigt kan bli förvirrande. För att få mest nytta av dina skönhetsprodukter, måste du använda dem på rätt sätt - och i rätt ordning. Det är bäst att sätta hudvårdsbehandlingar på morgonen efter att du rengöra eller exfoliera, se till att du lager dina produkter noggrant för att undvika allergiska ångest eller finnar. Produkterna skall vara skiktad från lättaste att tjockast för bästa resultat.

Instruktioner

1 Rengör ansiktet med rätt rengöringsmedel för din hudtyp. Om du har känslig hud, använd en mild rengöringsmedel. En eller två gånger i veckan, kan du ersätta en exfoliant stället för rengöringsmedel, men du bör inte använda en exfoliant mer än ett par gånger i veckan, eftersom det kan vara hårda på huden.

2 Dra på en toner för att lugna huden och förbereda den för tyngre hudprodukter. Toner är bra för känslig hud och kan hjälpa lugna huden efter att den rengjorts eller exfolierad. Vissa toner är extra fuktgivande som också är bra för torr hud.

3 Använd några receptbelagda eller medicinska krämer eller behandlingar innan du lägger andra, tyngre produkter på. Detta skulle kunna omfatta retinol eller behandling för röd hud såsom rosacea. Applicera krämer medicinska och låt dem torka i några minuter innan du fortsätter.

4 Dot ögonkräm runt ögonen. Ögonkräm hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och bidrar till att minska svullnader runt ögonen.

5 Squirt en dime -stora mängd serum i handflatan och tillämpa den på ansiktet med fingertopparna. Antioxidant serum fungerar bra för alla hudtyper. De är lätta och ibland har en oljig konsistens, så de behöver för att gå under tjockare krämer och hudkräm.

6 Massera din fuktkräm i huden. Detta hjälper tätning i alla dina andra produkter, och minska torrhet. Många moisturizers har också lagt förmåner såsom anti-aging egenskaper, och vissa kan även ha solskyddsmedel.

7 Lägg solskydd över fuktkräm om din dagliga fuktkräm inte innehåller en solkräm. Använd alltid solskyddskräm dagligen för att undvika skador från UV-strålar.

8 Avsluta med ett skikt av primer. Detta hjälper din foundation följa din hud bättre och skapar en slät yta för makeup. Primer hjälper också fylla i dina porer.

9 lager på grund att förbereda din hud för resten av din makeup.

Tips

  • Blanda inte produkter som innehåller retinoider och hydroxisyror samtidigt.

KLIPPNING Tips för Long Puffy Hair & ett runt ansikte


En frisyr, som en outfit, kan ha en kraftfull effekt på hur man ser. En bra frisyr som passar ditt ansikte bör uppmärksamma dina bästa egenskaper och balansera ut oproportionerliga funktioner. Stylister överväga "oval" ansikte vara den idealiska formen, så frisyrer för andra ansiktsformer strävar oftast för att skapa en "oval" titta på andra ansiktsformer --- hjärta, fyrkant, triangel, lång eller rund.

Undvik Wide Klippning

Frisyrer med alltför många lager på sidorna av huvudet kommer att göra ditt ansikte verkar rundare. Istället kan frisyrer med lager i ryggen stylas med mer volym på kronan för att förlänga ditt ansikte.

Undvika några korta frisyrer

Chin-längd frisyr svullna hår är inte bara svårt att hantera, men de drar också uppmärksamheten på ett runt ansikte. Om du vill gå kort, prova en vinklad, rätas bob som har volymen i ryggen och en smal utseende på sidorna --- eller gå riktigt kort med en spik eller kvinnlig blekna som tillåter dig att spela med struktur på toppen samtidigt sidorna smala.

Prova en sida del Istället

Center delar drar endast uppmärksamma rundhet i ansiktet. En sido del kan kompensera hår som är alltför svullna på sidorna, särskilt när man skär med fransar skikt.

Undvik rak lugg

Raka, hackade lugg över pannan bara betona din ansiktsform: Försök istället en svepande smäll med en sida del eller fransar, smala smällar.

Lockigt hår

Om ditt hår är naturligt lockigt men blir alltför krulligt eller svullna när du utformar den, kan du antingen vara schamponering alltför ofta eller använder fel produkter (dvs. produkter med tork alkohol). Försöker schamponering varannan dag, och med hjälp av en konditione skölj oftare. Använd en anti-frizz produkt efter tvätt / konditionering håret att kontrollera svullnader.

Hyperpigmentering, eller mörka fläckar som de vanligen kallas, är ett vanligt problem för afroamerikaner. Det framgår av ärrbildning från akne och kan ta ett tag att blekna. Det finns åtgärder som du kan vidta för att tona mörka fläckar, om du gör dem konsekvent över en tidsperiod.

Instruktioner

Hur blekna Mörka fläckar

1 Tvätta ansiktet varje morgon och varje kväll med din favorit ansiktstvätt. Ansiktet tvätt bör vara försiktig och mild.

2 På kvällarna, exfoliera ditt ansikte genom att gnugga exfolierande lotion på huden i små cirklar, att kasta av någon död hud.

3 Spraya eller svabba ansiktet med en toner för att avlägsna eventuella extra smuts och jämna ut ditt ansikte.

4 Använd fade kräm eller gel och placera den på de mörka fläckarna i ansiktet. Gnid in den på din hud men bara på de mörka fläckarna.

5 Återfukta ansiktet med en fuktkräm med solskyddsfaktor i den för att hjälpa fläckarna blekna snabbare.

Du kan fixa slapp hud med hjälp av en kombination av akupressur och en yogaställning kallas "lejon pose." Många ansikts övningar har inte visat sig fungera. Men en yoga pose kallas "lejon pose" kan ha viss nytta för slapp hud i ansiktet. Enligt Yoga Journal, är en ofta förbisedd fördel för denna pose att det stärker en muskel på baksidan av halsen som bidrar till att minska Byxhäng i hakan, munnen och halsen.

Instruktioner

1 Tvätta och torka ansiktet. Välj en massageolja ska användas för din ansikts akupressur. Oljor, såsom sesam, argan, kokos eller jojobaolja näring hud och lägga essentiella fettsyror samt antioxidanter till huden.

2 Placera långfingret i mitten av pannan på ögonbryn och pekfingret i slutet av ögonbrynet. Tryck ned och med hjälp av en liten mängd massageolja, flytta fingrarna i en cirkulär rörelse runt ögonen. Upprepa ungefär 30 gånger.

3 Placera pekfingrarna platt på mitten av pannan och tryck ner. Flytta fingrarna sakta bort från varandra och över din panna i en jämn, bestämd rörelse.

4 Placera pekfingret i mitten av ögonbryn, direkt ovanför pupillen om du stirrar rakt fram. Håll ordentligt i tre sekunder. Släpp och tryck igen, håller i upp till 30 sekunder.

5 Öva lejon pose. Denna yogaställning kommer att koppla dig och minska stress, men också kommer att strama upp dina ansiktsmuskler. Musklerna runt munnen, halsen och hakan kommer att gynnas av denna övning.

6 Sitt på knäna med fötterna i kors på baksidan. Placera händerna på knäna och splay dem att se ut som klorna på ett lejon.

7 Andas djupt genom näsan. Öppna din mun, hänga ut tungan så långt du kan. Öppna ögonen bred och dra halsen muskler.

8 Låt ut din andedräkt, säger en högt "Ha" ljud när du släpper din andedräkt. Upprepa detta andetag två eller tre gånger.

Hur man mäter ett ansikte med det gyllene snittet


Det gyllene snittet (eller gyllene medelvägen) är en numerisk konstant som har studerats av forskare, matematiker, historiker och konstnärer både för sin estetik. Avrundat till cirka 1,6, kan det gyllene snittet återfinns i arkitektur, konst och natur. Forskare är intresserade av skönhet har tittat på den gyllene medelvägen för att förklara varför människor hitta några ansikten mer attraktiva än andra. Det är en hypotes att närmare dina ansikts mätningar motsvarar det gyllene snittet (eller "gudomlig andel") desto mer vacker du är.

Instruktioner

1 Se ett foto av en persons ansikte. Ansiktet måste titta rakt in i kameran. Den måste vara rak och parallell med kameran.

2 mäta avstånd på ansiktet, inklusive bredden av ansiktet till höjden av ansiktet; bredden på mynningen till bredden av kinden; bredden på näsan till bredden av kinden; och bredden av näsan till bredden av munnen.

3 Jämför dessa siffror till den gyllene medelvägen. För att få ett förhållande, dela upp större antal (exempelvis höjden på ansiktet) med mindre antal (bredden av ansiktet). Ju närmare förhållandet är till 1,6, de närmare dina ansikts proportioner är den matematiska standarden på skönhet.

Tips

  • Om du snabbt vill se hur ett ansikte mäter upp till den gyllene medelvägen förhållandet, överlagra en ansiktsmask över en persons foto. Dessa masker visa vad den gyllene medelvägen skulle överväga ett attraktivt ansikte via en gallerstruktur.
  • Du kan även ange ansikts mätningar i en gyllene snittet ansiktsminiräknare.

Önskan att se yngre kan kosta tusentals dollar om året. Ansiktet och halsen är där många kvinnor tillbringar sin anti-aging budget, men här är användbara övningar som kan göras --- gratis! --- Att minska effekterna av åldrande. Hur ofta tänker vi om att ge våra ansiktsmusklerna ett träningspass? Om du är i majoritet som inte tona sina ansiktsmuskler, det finns några bra tips för att bekämpa saggy käkar, dubbla chins och andra tecken på ålder.

Utöva ditt ansikte

När tänker öva, fokuserar vi på att arbeta musklerna i vår kropp. Målet är att göra våra ben mer spänd, våra armar mer definierade, och våra magar rock hårt. Det är ovanligt att höra om övningar som tonen din kinder, läppar, hals och käklinjen, men dessa är delar av vår muskulatur som är minst lika viktiga. Nacken och ansiktet innehåller muskler som behöver bearbetas och tonas lika mycket som musklerna i din kärna. Genom att utöva dessa speciella muskler, kan du börja att bekämpa kontrollampa tecken på åldrande: saggy käkar och dubbel hakor. Till skillnad från att arbeta din kärna, dessa övningar få dig att se lite löjligt så det är en bra idé att träna hemma eller i privat om du inte alls självmedveten.

Arbetar halsen och Chin

Målområdet för saggy käkar är hakan och halsen. När vi blir äldre, musklerna i denna region tenderar att lossna och orsaka den fruktade dubbelhaka eller saggy halsbitar, vilket ger oss en hang-hund utseende. Det är lätt att tona musklerna i detta område, och de flesta övningar kan göras var som helst, när som helst. Den bästa övningen är att sitta upp rakt, spets huvudet bakåt och hålla munnen stängd men inte pressas ihop. Härifrån finns det två övningar som fungerar nacke och haka muskler.

Flytta munnen (läppar stängt) i en tugga rörelse för upp till 20 sekunder åt gången. Du ska känna musklerna under käken rörelse. Mellan varje 20 count, ta huvudet fram till vila. Om denna position är hårt på halsen, sitter med huvudet bakåt och placera den på toppen av din soffa eller en stol. Håll ryggen så rak som möjligt.

Börjar i samma position för den andra övningen och flytta din underläpp över överläppen så långt du kan fem gånger. Utföra upp till fem repetitioner.

Arbeta kinderna

Ett annat område som behöver arbete att öka den totala fasthet är dina kinder. Det är viktigt att hålla alla dessa muskler aktiva och tonas. Enkelt leende på ditt arbete partner, livspartner eller kaffe barista varje dag kommer inte att arbeta musklerna tillräckligt för att förhindra att jowls från hängande.

För att hålla dessa äpplen i kinderna fast och mogen, utföra följande övningar i avskildhet i ditt eget hem och framför en spegel så att du kan se exakt vilka muskler du arbetar. De gör du ser dum, så det är bäst att göra dem utan andra runt.

Sitt med dina läppar och tänder stängda (men aldrig knöt) och blås luft i överläppen. Håll den i tio sekunder flytta då luft till vänster kind tio sekunder, sedan till höger kind. Efter en runda, vila och upprepa upp till fem gånger.

En annan snabb och effektiv träning är att le avslappnat leende (munnen stängd), sedan suga dina kinder i tänderna och hålla i tio sekunder. Släpp dina kinder i tio sekunder, sedan suga igen under tio sekunder tills du har gjort ungefär två minuter till ett värde av suga in och ut.

The Long View

Dessa övningar bör bidra till att förbättra musklerna i ansiktet, men kom ihåg, din livsstil spelar en roll, din genetik spela en roll och dessa är bara några tips för att bidra till att minska effekterna av åldrande totalt. Alltid komma ihåg att när du tränar din kropp, kan du räkna ut ditt ansikte också. Du behöver inte betala tusentals för plast operationer eller mirakelkrämer. Ge din plånbok en paus och ansiktet ett träningspass. Om du har några medicinska problem, kontakta din läkare innan du påbörjar någon ny övning rutin.