frisyrer skinheads

Den ursprungliga skinhead flickor dök upp i Storbritannien i slutet av 1960-talet. Deras stil var påverkad av mods i den tidigare delen av decenniet, men med en arbetar känsla. En ännu vassare version av utseendet uppstod i 1980: s återupplivandet av skinheadrörelsen, ofta med en mer punk inflytande.

Mest populära stilarna

Den vanligaste drag av en skinhead flicka frisyr är dess jämnhet. Det är vanligtvis bärs mycket rak och nära huvudet. Ofta är det klippt till antingen strax under hakan eller strax ovanför axelhöjd.

Lugg

Med en nick till sin 60: s föregångare, skinhead flicka bär vanligtvis mycket korta smällar. Ofta är de skär till omkring en tum ovanför ögonbrynen. Till skillnad från Bettie Page-stil lugg, men de är oftast hackig utseende.

kortare Styles

Vissa skinhead flickor bära sitt hår mycket kortare. Den feathercut eller Chelsea, innebär att skära merparten av håret kort, med fransar på vissa ställen. Längre stycken ramar in ansiktet och på baksidan av huvudet, medan håret klipps kortare vid öronen.

Supershort Styles

En version av Chelsea är mer punk-orienterad. Denna stil är rakat, antingen super-kort som en buzz cut eller helt skallig. Kort lugg ger en feminin touch, och vissa skinhead flickor bära en frans på baksidan av huvudet, samt vid sidorna av ansiktet, som flickaktigt polisonger.

Skinhead Style Stigma

Även om skinheadrörelsen rykte har fläckas av nynazistiska utlöpare, skinhead stil har sitt ursprung med Rude Boy, en term för en ung jamaicansk (dvs svart) man som klädd i det senaste modet. Skinhead flicka sport fortfarande en feminin version av den stil som firade västindiska musik och Rude Boy mode i slutet av 60-talet.

Punk frisyrer för Män


Vid varje punk rock show, kommer du antagligen att se alla typer av punk frisyrer för män och kvinnor. Punkare gillar att bära sitt hår i mode som uttrycker sin vilja att vara utanför det traditionella samhället. Punkare ser ofta de mest extrema mäns och kvinnors frisyrer som en hedersutmärkelse: de mer extrema, desto mer kredit. Här hittar du en översikt över de primära punk frisyrer för män, som kan tillämpas på de punk rocker kvinnor som gillar att bära sitt hår i den klassiska punk mode.

Mohawk

Den klassiska punk frisyr för män, utan tvekan, är Mohawk. Skära en bra Mohawk innebär att man använder Clippers utan adapter, och några noggrann sax arbete. Raka Hela huvudet utom en 1,5 tum remsa direkt ner i mitten. Det finns ingen punk frisyr för män värre än en krokig Mohawk, så var försiktig! Slutligen, ta en sax och klippa håret jämnt hela vägen över, avsmalnande något bakåt. En bra Mohawk, med den tid som är helt klar, står 12 till 14 inches i längd. Färg det för ännu mer "Titta på mig!" effekt.

den Trihawk

En anpassad form av Mohawk är trihawk helt enkelt att: tre Mohawks. Eftersom trihawk inte kan verkligen bli besviken, anses det ultimata uttrycket för en motkultur livsstil. Lämna två inches mellan varje hök och skär de två på sidorna till ca 5 inches i längd, medan den mellersta höken på cirka 7 inches. Färg dem med karamellfärg eller hårfärgningsmedel i din favorit tre olika färger, och du är bra att gå.

Liberty Spikes

Liberty spikar är svåra att sätta upp innan showen, men ser bra ut som en punk frisyr för män eller kvinnor. För att få stora, djärva frihet spikar du behöver för att göra ett stort åtagande att växa håret långt runt. Då, helt enkelt klippa håret även runt med sax, återigen avsmalnande lite bakåt, speciellt om du inte vill få nacken klibbig. Som en afro, den bästa frihet spikes ser ännu hela vägen runt.

The Chicken Hawk

En kyckling hök är som en Mohawk, förutom att det skärs bredare och smalnar hela vägen bakåt mot en helt rakat huvud. För en del är en kyckling hök kanske inte den mest trovärdiga punk frisyr för män eller kvinnor, men det har sina fördelar som gav den dess namn. Kycklingen hök har den klara fördelen av att se "normal" när låt ned och slicked tillbaka, med eller utan en hatt. Om du klipper din kyckling hök frisyr höger kan du komma undan med att arbeta företagets arbete under dagen, dölja dina tatueringar med en lång skjorta och slicking tillbaka din kyckling hök. Då, enkelt uttryckt kycklingen höken upp på natten när det är dags för showen.

Enkel rakat huvud / Cue Ball

Den enklaste punk frisyr för män är att raka huvudet. Inte raka det hela vägen ner om du skulle verkligen vilja göra ett uttalande, eftersom det ser mer ut som en skinhead än en punkare. Använd i stället Clippers att klippa håret till en halv tum. Lägg till några färger till rakat huvud för ännu mer effekt. Några favoriter är röd, vit och svart; och leopardmönster.

Att hålla Punk Värderingsavdrag för Män stå upp rakt

Nästan alla dessa punk frisyrer har en sak gemensamt: de är stela och slitna "upp" för det mesta. Så, hur gör en självrespekt punk få hans eller hennes hår att stå på slutet? Det enklaste sättet är med enkel socker och vatten, men det blir mycket klibbiga. Pomada, såsom Murray varumärke, används också, även om svåra att avlägsna från håret i en dusch. Den bästa hemligheten till en lång hök eller frihet spikar är gelatin. Du hör ofta punkare talar om "knoxing" hår, Knox är ett egennamn för ett särskilt starkt varumärke av gelatin. Nu när du vet hemligheten, du är redo att prova en av dessa klassiska punk stilar.

Moderiktiga Punk frisyrer


Konfronterande och upprorisk är adjektiv som gäller inte bara för punkmusik utan även till trendiga punk frisyrer. Liksom musik, frisyrer som faller in i punk ven handlar om individualitet och en frireligiösa attityd. Punk frisyrer hämtar inspiration från många subkulturer, inklusive rockabilly, konst elever, glamrock och skinheads. Om du vill att din frisyr att verkligen sticka ut och bli en konversation bit, är punk din stil. Det är verkligen den ultimata hår genre för unga eller för evigt ung.

Färg

Att hitta en lämplig färg är förmodligen det viktigaste steget för att uppnå en sann modern punk frisyr. Utan bra färg, kan din frisyr vara edgy, och det kan vara aktuell, men det kommer inte att vara riktigt punk. Vibrerande och onaturlig färg har länge förknippats med punk stil. Röd, blå, rosa och orange används på hår som både singular färger och kombinationer som kan bilda mönster. Den kan också användas sparsamt över naturliga hårfärg i en randmönster. En populär färg stil korp hår med platina blonda tips. Detta ser kommer säkert vända huvuden.

Skära

Snittet är en annan viktig faktor för att finna en super trendig punk frisyr. Ett typiskt snitt kan ha lurvig hår på toppen av huvudet följt av en buzz cut på den nedre halvan av huvudet. Asymmetriskt former med hår betydligt längre på ena sidan är en annan populär klippa. Några riktigt die-hard punkare anta radikala nedskärningar omfattar rakning slagord eller motiv på baksidan av huvudet. Dessa spån är ibland politisk natur och används som en form av protest.

Stil

Tänker på punk frisyrer kan lämna dig med en bestämd bild, Mohawk. I centrum av allt punk sedan slutet av 1970-talet, är det Mohawk fortfarande den vanligaste bilden av punk stil. En sann Mohawk har en central remsa av hår, stelnade av gel eller hårspray, som står vertikalt på slutet. De sidor av huvudet rakas. Nyare och mindre allvarliga tar på denna stil är ibland till som "faux hökar". Faux hök kan uppnås med vilken som helst längd av hår och innebär att man tar en central sektion av hår och sedan retas eller göra den styv med gel i syfte för håret att förbli vertikal. Sidorna är kammade eller sprutas ner. Oavsett om du väljer en traditionell hök eller en ny take, är detta en stil som alltid kommer att förbli populär.

1980 korta Punk frisyrer


Även 1977 är känt som året punk bröt, punkrörelsen behålls popularitet långt in på 1980-talet. Det fanns flera kort punk frisyrer populära under decenniet, som bärs av både män och kvinnor. Punk stil var extrem, och frisyrer var avsedda att chocka, som var kläder och tatueringar som vanligtvis hittas på punkare.

tuppkam

Mohawk är utan tvekan den mest ikoniska punk frisyr. Mohawk är en frisyr där sidorna av huvudet rakas, lämnar bara en remsa av hår, en eller två inches bred, från hårfästet till nacken på nacken. Den kvarvarande hår är åtminstone en tum lång och spetsade uppåt, ofta med hjälp av ett hår produkt, såsom gel.

Liberty Spikes

Liberty spikar blev först populär på 1970-talet och är fortfarande ses idag. Friheten spik frisyr uppnås med hjälp av hårgelé eller spray för att ordna håret i flera enskilda spikar. Stilen kallas så på grund av dess likhet med kronan på Frihetsgudinnan. Denna stil varierar i längd, men är vanligtvis relativt kort, eftersom spikar inte kommer att stanna upp när håret är för lång.

Skinhead

Skinhead rörelse som dök upp på 1980-talet var en utlöpare av punkscenen och i samband med våld, rasism och anarkism. Utseendet kännetecknas av kala huvuden och buzz nedskärningar. Även kvinnor går skallig, men ibland med lång lugg.

död Punk

Död punk, som ibland kallas död sten eller horrorpunk, var en annan punk subkultur. Död punk hår färgas svart eller blå-svart. Som med mohawk stil är död punk hår rakat på sidorna, men den mellersta remsan lämnas vidare med tre till fyra inches. Håret är antingen backcombed i en stil som liknar den Mohawk, men mindre upprätt, eller slicked framåt i en djävul lås, som populariserades av Glenn Danzig av The Misfits.

Vilka frisyrer kan göras med en kort vinklad Cut?


En kort vinklad frisyr är en trendig och sofistikerat utseende. Flera stilar erbjuder variationer på denna look. Vissa är mer fashion-forward, medan andra följer en mer traditionellt utseende. Den typ av silhuett önskade bör komplettera de strukturella styrkor och svagheter i ansiktet.

Längd

En kort vinklad snitt bör upphöra någonstans mellan käklinjen och halsen strax ovanför kragen. Det är en stor nedskärning för tunt, rakt hår. Håret kan fönat rak och en glans produkt som används för att accentuera silkiness av fint hår. En kort vinkel snitt kan ha en dramatisk vinkling, med den främre exceptionellt längre än ryggen för ett elegant utseende.

Lugg

Lugg kan bäras sopas åt sidan eller över pannan, beroende på formen av ansiktet. En kvinna med en stor panna bör välja lugg som skärs rakt över, stripig eller skiktade och strukturerade. En kvinna med en fylligare ansikte kan dra nytta av längre, sida sopade lugg.

Ends

Tänk på hårtopparna innan man beslutar om en kort vinklad snitt. De kan skäras rakt över för att uppnå en titt där håret verkar liknar en gardin och det hela ligger tillsammans. En annan look är att ha ändarna skurna i en vinkel. Detta ger en mer "piecey" look populär i början av 2010-talet.

Lockig

Naturligt vågigt eller lockigt hår kan titulera in en kort vinklad snitt. En kvinna med naturligt rakt hår kan ställa håret i varma valsar eller använd en locktång för att skapa vågor eller lockar. Detta ser är mest attraktiva när påtagning formella slitage.

retad

Den vinklade bob är en snygg frisyr. Variation genom att ibland reta håret för att lägga fullhet. För att lägga till en hög lyft och mer fyllighet, sätta håret i stora, varma valsar högt på huvudet efter att ha lagt en mousse.

Updos fortfarande en populär stil val för många brudar. African American brudar kan skapa en updo på något hår konsistens, om deras hår är naturligt (utan kemiska straighteners i det), texture eller avslappnad. Svarta kvinnor kan även stil updos med flätat hår. Rådgör med din stylist för att välja den mest smickrande frisyr för din bröllopsdag.

Rakt hår

Svarta kvinnor som slappna av (kemiskt räta) eller tryck håret rakt kan skapa updos som sträcker sig från enkla till komplexa. Franska vändningar, höga bullar och halva updos är alla stilar som fungerar bra med rakt hår. När du skapar bröllopsdag stilar, vill du dem att pågå hela dagen så använd hårnålar som matchar färgen på håret och hårspray för att hålla stilen på plats.

Placera en lätt gel runt hårfästet att jämna några enstaka strån och borsta den på plats innan styling en updo. Twist håret eller dra upp den i en hög bulle. Lägg tillägg för mer volym eller längd.

För partiella updos, lämna ryggen rak eller skapa spiral lockar med en locktång eller rullar.

Lockigt hår

Texture hår är vågigt eller löst ringlad, medan naturligt svart hår kan vara vilken som helst struktur från vågig till hårt lindad. Du kan skapa samma updos som på rakt hår, men styling naturligt hår kan ta längre tid på grund av den noggranna detangling behövs. Låt håret konsistens lägga intresse för din stil istället för att försöka räta ut det.

flätor

Ha en professionell skapa en flätad stil för dig. Eftersom flätor med tillägg kan ta flera timmar att designa, har detta gjort en dag eller två innan bröllopet, inte på morgonen. Om du har individuella fläta förlängningar, vrida dem i en fransk twist och säkra med massor av hårnålar. Du kan också välja en stil som gudinnan flätor, som är tjocka flätor stil i en elegant updo, men vet att du kommer inte att kunna ta ner dessa lätt tills du är redo att göra om stil.

Överväg kombinations stilar såsom smala rastaflätor som dras upp och sedan accent med en lockig topknot. Använd hår tillägg såsom bullar och band lockar att lägga stil på en enkel fläta stil.

Håraccessoarer

Om du inte bära slöja, använda tillbehör som blommor, barrettes, stift och pannband avsedda för brudar. Enkla blom stift kan placeras vid basen av en hög bulle; placera rhinestone stift under en stil för extra gnistan.

Business-Wear frisyrer för tonåringar i Pageants


Under en parad, domare och andra åskådare märker allt om de tävlande, från sina kläder till deras frisyrer. Hur du forma håret för en parad är en viktig faktor i utformningen ansiktet, dra bort en viss stil och visa upp dina glamorösa lås. För ett företag-wear tema, tänk om vilka typer av frisyrer som återspeglar en konservativ "göra och som kan hittas på arbetsplatsen.

updos

Updo är ett klassiskt företag ser som hjälper unga damer visas professionell, samtidigt som deras hår ur deras ansikten samtidigt. Updo idéer för en tonåring parad med en business-wear tema inkluderar franska vändningar och fina bullar. Hår kan också nålas upp i ryggen och ligger högt på huvudet. Om tonåring parad tävlande har lugg, kan luggen sopas åt sidan för ett updo eller hållas rakt framför för en sofistikerad look.

flätor

En fransk fläta är en konservativ stil fläta att kontorsarbetare sport att hålla håret tätt och på plats. Flätan börjar vid kronan och faller till baksidan av huvudet. Franska flätor kan även förses så att de hänger ned till en sida. Dessutom kan två flätor vara formaterad på vardera sidan av huvudet och sedan lindas runt varandra i ryggen för en snyggare frisyr.

partiell updo

Partiell updos består av att dra den övre delen av håret upp och lämnar den nedre delen av håret ner. För en tonåring parad med en business-wear tema, är den partiella updo en lämplig stil att välja. Den övre delen kan nålas tillbaka medan löst hår hänger rakt en konservativ look, eller är formaterad med stora lockar för en mer glamorös ta på verksamheten tema. Partiella updos kan accessorized med nålar eller baskrar på sidan för publiken och domare att se som de tävlande är på scenen.

lägre Styles

I affärsområdet, kan du hitta frisyrer som omfattar lägre positioner på huvudet, såsom låga bullar och hästsvansar. Sådana stilar har ofta en sida svepte effekt där håret skildes vid sidan, svepte över ansiktet och fäst vid den nedre sidan av huvudet. Om du funderar på en låg, sidan Hästsvans, curl ändarna av ponny så att håret har volym och våg för publiken och domarna att se. En lägre stil sänder en sofistikerad och ungdomlig meddelande.

helt Down

Vissa affärskvinnor bära sitt hår ner, vilket är en acceptabel frisyr för en tonåring parad med en business-wear tema. Om du forma håret ner, stil delen i en vinkel så att är håret inte jämnt fördelad på båda sidor av delen. Detta skapar volym och bidrar till att upprätthålla det ungdomliga känsla. En rak och elegant frisyr avger ett företags konservativ atmosfär, medan vågigt hår ser roligare och flörtig.

Jennifer Aniston har det hår som nästan alla vill ha. Hon har haft ett flertal frisyrer och alla ser fantastiska på henne. Så, om du är en av de "alla" och sedan läsa vidare för att lära hur man kan få Jennifer Aniston frisyrer införlivas i ditt utseende. Men var försiktig, kan du behöva byta namn till "Jennifer".

Instruktioner

1 Börja med Jennifer Anistons mest berömda "Rachel" frisyr. Först sett på hitTVshowen, "Vänner", det namngavs för tecken hon spelade, Rachel Green. Denna frisyr skapades för Jennifer av Chris McMillan av Estilo Salon i Los Angeles. Det är i princip en medellängd eller bara längre än axeln shag frisyr. Håret är skuren i långa lager hela med början med de längsta lagren. Den nedre delen är mer shagged, trubbig klippa eller rakkniv cut. Använda stora, platta penslar och stora, runda borstar för att räta ut och en keramisk sedulägenheten järn för att ge kroppen till hakan luggen tillsammans med att hålla längre lager släta och kurviga.

2 Välj den långa, raka, skildes i mitten eller på sidan frisyr som Jennifer har burit på senare år. Lägg till en leave-in balsam i handdukstorkat hår för att platta håret ut. Om ditt hår har en naturlig våg, lägga skulptera gel och en avkopplande serum. Arbeta den i håret. Använd en stor, rund borste, för att lyfta håret när du torkar. Använd plattång för att säkra den raka utseendet på stilen. Spraya lätt med en glansspray hårstyling produkt. Använd denna spray i kombination med platt järn för "Jennifer" utseende.

3 Sätt en variant på Jennifer långa hår att glam upp för en kväll utseende med staplade hästsvans. Hon bar denna stil för 2003 Golden Globes. Hon drar håret rakt bakåt i sektioner. Toppsektionen verkar vara "hästsvans". Det finns dock flera mindre hästsvansar direkt ner från toppen synlig en, vilket ger en kaskad utseende till det synliga hästsvans.

4 Gå till korta, raka, beskärs frisyr mer känd som "Jennifer Bob." Hennes hår är naturligt vågigt, så hon har val i hur man bär det - snygg och rak eller livlig och vågig. Hon använder en Volumizing kräm för att arbeta igenom håret innan hon blåser det torrt. Medan torkning, använder hon en stor rund borste för att lyfta, räta och lägg kropp. Efter det är torrt, går hon för plattång för att avsluta sitt utseende. När hon vill gå vågig, använder hon en stor locktång för att lägga till virvlar och sedan finger kastar håret snarare än att borsta.

5 Få en annan av Jennifer berömda frisyrer genom att gå till en "updo" frisyr med bundna eller knutar utseende. Denna look skapades för Jennifer av master stylist John Sahag i New York 1998. Jennifers hårlängd på tiden var lång och rak och denna vridna "updo" gav håret en festlig semester utseende. Style Magazine tryckta bilder av stil tillsammans med instruktioner om hur man ska uppnå utseendet 1998. Detta ser kommer från en serie av små delar av håret vridna med fingrarna, binda med små bitar av band och små hår band. Detta ser använde Sahag locktång för att räta ut bitar av hår och ibland faktiskt använda locktång för att linda håret runt. Starta vid basen av nacken och arbeta uppåt som du håller separera sektionerna och vrida håret mot kronan. Jennifer lämnade ett par längre tvinnade trådar dinglande vid sidan av hennes ansikte i stället för smällar.

6 Style håret i exakt samma frisyr som Jennifer Aniston, men det kommer inte att se likadant utan färgämnen tekniker som Jennifer Aniston använder i håret. Även om Jennifer hårfärg är unikt "Jennifer" du kan arbeta för att uppnå höjdpunkten ser genom att använda en teknik för färg vävning. Jennifer Aniston utseende kommer från att använda ojämna mönster eller vävning överallt. De mer intensiva blonda trådar är närmare ansiktet för att rama in den. En blandning av fina, tunna trådar tillsammans med små avsnitt blandade med varandra eller i en ojämn väv sluta med en nästan naturlig sol strimmig look.

Tips

  • Ta ett foto av Jennifer Aniston med frisyr som du vill din frisör så att de helt förstår vilken stil du går för.

Frisyrer för verkliga livet


Styling håret från dag till dag kan bli tröttsamt. Om du har ont om tid på morgonen och inte vill se frumpy, är det viktigt att åtminstone göra ett försök med håret. Börja med att få den bästa snitt som fungerar med håret struktur, oavsett om det är rakt eller lockigt. Lär dig några frisyrer för verkliga livet för att se polerad varje dag.

Kort

Om du har kort hår, måste du åtminstone sätta en liten ansträngning i styling håret. Detta beror på att det inte finns möjlighet att snabbt sätta upp det i en hästsvans eller bulle. Det finns sätt att styla håret i verkliga livet som inte tar timmar. Applicera en liten klick av hår mousse i håret när den är fuktig. Stoppa håret bakom öronen, halka på ett pannband och du är redo att gå. Detta fungerar för hår som är Pixie kort till hakan längd. Om ditt hår ser burrigt när den torkar, kör en stor, rund borste genom det och spränga det snabbt med en fön.

Medium

Medellånga hår, som är i allmänhet runt axellångt, är mångsidig. En vardag frisyr för verkliga livet är en lång, vinklad bob. Detta bob sitter på axlarna och vinklar bara något bakåt. Denna stil är perfekt för dem med rakt hår. Bara glans serum och låt den lufttorka. Om du har en bit av våg i håret, lägga taggiga skikt. Applicera mousse, krama håret med fingrarna och torka den med en diffusor.

Lång

Långt hår kan ta längre tid att torka på morgonen och kan kräva ytterligare underhåll. Fördelarna är att man lätt kan dra upp och styla det. Ett sätt att göra detta är att sopa upp håret i en låg, snygg hästsvans och fäst med ett gummiband. Applicera en styling kräm till håret medan det är fuktigt och torka håret på låg värme. Om du vill ha den ner, använda en stor fat locktång för att göra lösa vågor i hela håret. Detta är perfekt för både arbete och fritid.

Lockig

Lockigt hår tar extra styling vård. Ofta lockigt hår är benägna till torrhet och frizz, mer så än rakt hår. Oavsett längd, rätt frisyr, med lager, är nödvändig för lockiga frisyrer för verkliga livet. Om håret inte har skikt, kommer botten poof ut och ser ut som en triangel. Ett snabbt och enkelt frisyr är att dra upp på håret tillbaka in i en halv upp-do. Fäst den med barrettes. En fullt upp-do, med rankor av lockar runt ansiktet, är en feminin look.

1940 Pin-Up Girl frisyrer


Tjusningen av en 1940-talet pinuppa frisyr varar fortfarande, med många trendiga tekniker hitta sin väg tillbaka in i modern tid. Trubbiga smällar, lösa vågor och volym är alla delar av hår mode från förr. Du kan enkelt återskapa många av de populära pinuppa frisyrer hemma med grundläggande verktyg, såsom en hårfön, rundborste och hårnålar. Lägga till egna kreativa tillbehör kan framhäva din nya "gör.

Glamorous Bangs

Starlet-inspirerade sida sopade lugg var populär med 1940 pinuppa set och är fortfarande lika tilltalande idag. Att skapa egna glamorösa lugg, tuck hår bakom örat på ena sidan och kam näsa-längd eller längre lugg över ena ögat. En uträtning järn kan användas för att jämna och säkra luggen i en sida svepte mode, och en locktång kan lägga lockar i varierande mellanrum för att skapa en kaskad våg effekt för resten av håret.

rockabilly

Rockabilly utseende populariserades av 1940-talet pinuppa Bettie Page. Axelhöjd till halva längden hår är centrum skildes med trubbig-cut lugg framträdande plats över mitten av pannan. Hår kan då dras upp i en hög bulle och säkras med färgstarka barrettes eller vänster lång och lös med mjuka vågor. Medan brunett hår nyanser vanligtvis förknippas med denna stil, variationer av rött hår är också trendigt med denna look.

höga Pompadours

Känd för sina gravitationstrotsande hår bedrifter, höga pompadours var på modet bland 1940 fashionistas och pin-up flickor lika. Backcombing, även känd som retas, skapar omedelbar fyllighet och en bas för att bygga upp stora frisyrer genom att kamma hårstrån i en riktning som är motsatt den hårets naturliga tillväxt mönster. Med användning av denna teknik är nödvändigt för att uppnå en tornar pompadour som kan dekoreras med accenter som falska blommor och finger-krullade ringlets.

seger Rolls

Victory rullar fortsätta att hitta utbredd vädjan bland dagens pin-up flickor. Detta vågad 1940 pinuppa frisyr använder stora asymmetriska lockar på toppen av huvudet för att skapa en V-form med bärarens ansikte. Pins, är en rundborste och tålamod som krävs för att återskapa denna look, som ofta också innehåller en noggrant fästs up-do eller cascading vågor med resten av håret. Att skapa volym med sin seger rullar, vissa bärare väljer att använda faux löshår.