frisyrer för fint rakt hår

Medium frisyrer för fint hår


Letar du efter en frisyr som inte är alltför lång och inte för kort? Det finns många medelstora frisyrer för fint hår att välja mellan. Medellånga frisyrer, när man skär korrekt, kan göra fint hår ser fylligare än genvägar samtidigt din tunnare hår inte blir platt på grund av överskottslängd.

Rakt hår

Rakt, fint hår kan vara svårt att stil och hålla formaterad. Ofta denna typ av hår är svårt att forma till någon annan form än pinne rakt. För dem med denna hårtyp prova vinkel- eller asymmetriska guppar som spelar upp håret förmåga att skapa djärva linjer. För längre stilar har din stylist rakhyvel skär många lager i de sista inches av din stil, vilket skapar en naturlig flip på axlarna.

Om din rakt hår tar väl att krypa har långa lager skuren i din frisyr. Lägg våg håret genom imma fuktigt hår med en spray gel och inställning med medelstora kardborrband rullar för en stor, sexig hår. Har bråttom? Skapa samma effekt med varma valsar men bara vara försiktig med hur ofta du använder dem som fint hår kan skada enkelt med överskottsvärme.

Lockigt hår

Oavsett om ditt fint hår har bara en antydan av våg eller fullt utvecklad lockar varje medel frisyr för denna fina hårtyp bör inledas en riktig klippa. söka alltid ut stylister som har erfarenhet av styling lockigt hår och kan ge dig råd om en lämplig stil som kommer att arbeta med dina lockar, inte mot dem.

Medium frisyrer för fint hår med naturliga curl bör idrotten något kortare skikt. Detta gör att dina naturliga lockar att bilda lättare och ge din frisyr mer volym. Använd alltid en anti-frizz stylingprodukt tillsammans med en curl förstärkare. När blåsa håret använda en diffusor och krama lockar på plats försiktigt. Bättra lockar med en locktång vid behov och avsluta med en lätt pomada att definiera lockar.

styling alternativ

En av de största fördelarna med medellångt hår är din förmåga att bära upp eller ned med relativ lätthet. Att glam upp din frisyr för en kväll ut prova en enkel at-home updo i stället för din dagliga frisyr. Allt du behöver är en uppsättning av varma valsar och några hårnålar. Ställ håret i rullarna för att ge håret en mjuk, naturlig våg. När rullarna har svalnat ta bort dem och finger kamma håret försiktigt. Sopa delar av håret tillbaka, sätter dem på plats på baksidan av huvudet. Håll upprepa detta med små delar tills du har skapat en mycket mjuk, ostrukturerad bulle. Din fina hår är omedelbart glamorös.

Långa ansikten tenderar att dras ned av vissa frisyrer. Med fint hår, gör detta det en ännu större utmaning. Du måste hitta en frisyr som lägger fullhet i ansiktet och håret. Det bästa frisyr för denna situation inte bara skapar en illusion av tjocklek, men drar också uppmärksamheten på ögonen och kindben. Lager, höjdpunkter, lockar och rätt smällar göra allt detta för långa ansikten och tunt hår.

Lugg

Bangs är ett sätt att ta uppmärksamheten från den långa ansikte och lägga den runt tillgångar i ansiktet, ögonen. Bangs är perfekt för långa ansikten eftersom de täcker pannan och göra ansiktet verkar inte så länge. Sida sopade lugg, som faller lite över ögonen, är det perfekta tillbehöret för långa ansiktet. Reta håret lite och lägga Volumizing mousse att tjockna håret lite så att den inte faller platt. En flip sida svepte bang ger mer fyllighet i håret och är mycket elegant i dessa dagar; speciellt med en skiktad snitt.

Skikten

Lager dölja tunna fina hår och ta fram de bästa egenskaperna hos en lång ansikte. snitt en längd dra ner ansiktet och göra det verkar ännu längre. Se till att det första lagret börjar runt ögonen eller kinden. Långa lager arbeta för fint hår, men inte så mycket med långa ansikten. Om vilja långt hår med en lång ansikte, måste det finnas massor av lager börjar kort längs kinderna och gradvis blir längre. Gå med en off-centrerad del och natura smällar.
Lager fungerar bra för rakt eller lockigt hår. Lägg höjdpunkter eller lowlights att tjockna ut håret ännu mer. Använd stylingprodukter gjorda speciellt för fint hår för att hålla stilen hela dagen så att håret kommer att falla platt.

Lösa, mjuka vågor

Lösa, fallande vågor kan omedelbart tjockna håret och fylla i ansiktet. Vågor lägga till många kontaktpunkter i ansiktet och att det ser kortare. Ett centrerat del och inga smällar fungerar bättre med den här stilen. Denna stil kan göras på lång, medellång eller kort hår.

Använd en locktång eller våg järn för att få lösa vågor. Spraya håret med olja glans, och hålla sig borta från mousse och hålla spray, för att hålla håret mjukt och flyter. För att bibehålla stilen i flera dagar, stift håret upp och sova med en satin motorhuv. Fukta håret två gånger om dagen så att vågorna inte blir burrigt och sliten i ändarna.

Människor med fint hår tror att deras styling alternativ är begränsade. Fint hår kan vara vackert hår med rätt färger. Rätt snitt, lager, lugg, färg och produkter kan ge fint hår en illusion av full tjockt hår. Att hitta rätt smickrande frisyr för fint hår innebär att införliva klippa med färg och stil.

Cuts

Fint hår kan se halta och tråkigt när det faller alltför länge. Detta betyder inte att du inte kan hår långt hår när det är bra. Jennifer Aniston är det perfekta exemplet på att ha långa, halta hår som är också vacker. Klipp håret i långa lager. För att se till botten av håret ser inte för tunt, begränsa mängden skikt.
Även om du kan göra långa hår arbete för fint hår, andra längder fungerar bäst för denna hårtyp. Stick med stilar som faller över axeln. Lager alltid göra fint hår ser tjockare och friskare. Gå inte för kort; undvika rakkniv nedskärningar att förhindra håret från att titta alltför fragmenterat.

produkter

Börja med Volumizing schampo och balsam. Schampo och balsam utformade just för fint hår skapa ett lager som är tjockare. Undvik leave-in balsam och specialbehandlingar eftersom de sliter på håret. Du vill inte heller att använda för mycket balsam eftersom det orsakar samma effekt. Om du även lider av torrt hår och du behöver balsam för fukt, prova en icke-sulfat schampo så att endast en liten balsam behövs.

För styling, använd Volumizing mousse. Försök att hålla sig med naturliga produkter. Andra produkter som har hårda ingredienser och alkohol lämnar tunt hår ser sköra eller alltför klibbig. Hitta produkter som är speciellt gjorda för tunt hår för att lägga till kropp och tjocklek.

Färg och Highlights

Diversifiera hårfärg gör fint hår verkar fylligare. Välj rätt färg för tonen och formen på ditt ansikte. Höjdpunkter och lowlights föra ut genvägar och ger långt hår en mjukare konsistens. Som har höjdpunkter och lowlights i flera olika toner ger mer volym till håret.

Höjdpunkter och lowlights måste upprätthållas för att hålla dem fräscha. Det rekommenderas att få jobbet gjort av en färgexpert. Gör-at-home kit är bra för vissa människor, men färgen inte alltid visar sig som förväntat.

Frisyrer för fint hår med en avlångt ansikte


Många vackra kändisar iväg sina avlånga ansikten på bästa sätt med smickrande frisyrer, inklusive Gwyneth Paltrow, Janet Jackson, Niki Taylor, Gabrielle Reece och Kirstie Alley till att börja med. Hur gör dom det? Sätta fyllighet till sidorna av ansiktet eller stripig slår ger volym, mjukhet och balans till en lång, smal ansikte. Korta till medellånga längder med sidodelar kan faktiskt göra ett avlångt ansikte visas kortare.

Layered frisyrer

Skiktning fint hår tillför omedelbar volym, skapa utseendet på tjockare hår. Dessutom skiktad hår - även i en kort frisyr - kan även göra håret verkar längre. Skikt högt på huvudet, med början strax under kronan, lägga till maximal volym och fyllighet till fint hår för dem med ett avlångt ansikte.

Var försiktig när du lägger lager till fint hår, speciellt om det är också tunn. Tunna, fina hår tenderar att vara oförsonliga till sax nedskärningar. Söka upp en kunnig, professionell frisör som är bekväm och erfarenhet av att arbeta med fint hår, och som kan använda en rakkniv till lager och texturize en frisyr.

Bob frisyrer

Den "Bob" frisyr har funnits sedan åtminstone 1920-talet och alltid verkar vara på modet. Det är en perfekt skurna för personer med fint hår när den bärs i en kort eller medellång längd. Med fint hår, längre stilar tenderar att producera en platt utseende. En kortare bob, en som slutar ovanför käklinjen, bäst kompletterar ett avlångt ansikte.

Med hjälp av en rund borste och fön, eller en uppsättning av varma valsar, kan definitivt pumpa upp volymen på en bob frisyr. Lägga mousse eller stil hållande gel kommer att hålla din frisyr i form för timmar i sträck.

Urchin frisyrer

"Urchin" frisyrer blev populär på 1970-talet, och har hänvisat till många andra namn sedan, inklusive "Gamine", "Twiggy" och "Pixie Cut." Även om håret klipps oerhört kort hela är uppe till vänster lite längre tid att skapa volym. Textur kan läggas till genom torkning med en rund borste eller retas håret.

Med hjälp av en leave-in balsam kommer att ge denna frisyr liv och hjälpa det känns ljus. När blåstorkning, alltid flytta håret uppåt, mot toppen av huvudet. Detta kommer inte bara att skapa volym men också förbättra utseendet på stilen. Mousse och fingertopps styling kan också rev upp den röriga faktorn av denna stil och ge den en mer flirtig look för kvällen.

Hur du välja den bästa frisyr för fint hår


Det finns flera faktorer att tänka på när det gäller att välja den bästa frisyr för fint hår. Längden på håret, ansiktsform och tjocklek på håret kommer delvis att avgöra vilken stil som fungerar för dig. Överväga att ha långt hår cut, eftersom korta och medellånga längder fungerar bäst med fint hår. En kort bob är idealiskt eftersom det ger volym och med de många varianter att välja mellan kan du lätt hitta en som smickrar din ansiktsform. Beskär nedskärningar och mössa stilar, som betonar luggen, även lägga textur och form till fint hår.

Instruktioner

1 Undersök stilar som passar din ansiktsform. Detta är ett viktigt första steg, eftersom en lyckad frisyr ska smickra din ansiktsform och fungerar bra med ditt hår textur. Besök TheHairStyler.com att analysera din ansiktsform och hitta några användbara förslag om stilar som kommer att förbättra dina ansiktsdrag.

2 Ordna ett samråd med en professionell stylist. En bra frisör kan ge dig råd om nedskärningar som kommer att ge en illusion av tjockare hår och även passar din ansiktsform. Lager och korta smällar, till exempel, fungerar bra på fint hår eftersom de gör det blir fylligare. Fråga om nedskärningar lite underhåll som gör håret falla tillbaka i form naturligtvis efter tvätt. Stilar som kräver överdriven blåsa torkning lägga alltför mycket stress på fina hår eftersom det är känsligt för kluvna toppar.

3 Hitta en stylist erfarenhet av precisionskapning. Denna teknik ger definition till alla typer av hår, men det är särskilt lämplig för fint hår eftersom det lätt faller tillbaka i form, vilket gör håret mer hanterbart. Precisionsskärning gör också håret verkar tjockare.

4 Embrace färg. När du hittar ett snitt som passar dig, kan färgen vara kronan eftersom det bidrar till att göra fint hår blir fylligare och tjockare. har alltid håret färgat professionellt eftersom hem färg kit kan lämna håret torrt och sprött, särskilt om du har fint hår.

De bästa frisyrer för fint, halta hår


När det gäller svåra att styla håret, halta lås är ofta den mest utmanande. De bästa frisyrer för fint, halta hår är de som ökar volymen och skapa rörelse. Det viktiga är att undvika överskottslängd och välja en frisyr som kommer att göra det mesta av håret du har.

beskurna Cuts

Om brottas med halta hår varje morgon är inte för dig, välja ett snitt som inte kräver volym för att se bra ut. Klippt frisyr är det perfekta valet för kvinnor som har lite tid eller tålamod när det gäller hårstyling. Har din stylist klippa håret med korta lager ovanpå, och smalnar håret ännu kortare på sidorna och tillbaka. Du kan välja mellan mycket korta, hackig lugg eller lämna detta område längre och stripig för kontrast.

Korta, guppar en längd är också en bra passform för fina, halta hår. Hålla den totala längden att inte längre än under hakan För en utförligare effekt. Längre, sideswept lugg lägga till volym till din frisyr och kommer att göra snittet ser längre. Använd en stor, rund borste att styla denna nedskärning för extra kropp.

Mid-Length Styles

Medan de bästa frisyrer för fint, halta hår är sådana som undviker långa längder, kan du komma undan med en axellångt stil om du har det skär korrekt. Lager är grunden för denna typ av frisyr, så använd dem klokt. De moderna shag kopplar en pixie-liknande topp frisyr med en längre, shaggier botten för att skapa en snygg stil som ser polerad utan behov av överskottsvolym.

Om volymen är vad du söker, är en rot perm svaret. Denna process böjer huvudsak de första inches vid roten för att skapa en lyft effekt. Du kan fortfarande bära ditt hår i en rakare stil, men det kommer att visas fylligare. En övergripande organ perm kan också hjälpa till med volymen om du inte har något emot att bära ditt hår vågig.

razored Ends

En dramatisk alternativ för halta hår är att välja en inverterad bob frisyr som innehåller stripig ändarna. En inverterad bob är kortare i ryggen, skapar tjocklek, och vinklar ner längre mot framsidan, vilket skapar en illusion av längd. Ändarna kan göras tunnare genom razoring för att skapa kontrast med resten av håret. Resultatet är fet men kräver minimal styling.

När man har en stylist rakhyvel fint hår, kontrollera att de är kunniga om fina hår egenskaper. För mycket razoring eller razoring på fel ställe, kan göra halta hår värre. Det bör hållas mycket lokaliserad med avsikt att skapa en specifik effekt i ett visst område av frisyr.

Hur får man en stor blond färg och frisyr för fint hår


Att hitta en frisyr för fint hår som ger kropp och studsar kanske låter som ett omöjligt uppdrag, men det är inte. Med kombinationen av färg och rätt snitt, kommer ditt fina hår går från platt till fantastiska.

Instruktioner

Färgen

1 Denna färg fungerar bäst på personer vars naturliga hårfärg är ljusbrun eller ljusare och vars hy är rättvis eller ljus.

2 Börja med en grundfärg medel blond honung. Denna skugga är varm och ger färg till en blek hy.

3 Lägg platina höjdpunkter för större djup av hårfärg. Koncentrera band av tunna höjdpunkter runt ansiktet för att lysa upp och rama in den. Var noga med att göra höjdpunkterna i tunna sektioner för att säkerställa en blandning med den allmänna färgen snarare än uttalade och chunky höjdpunkter.

4 Lägg höjdpunkter sparsamt med resten av håret att blanda lättare front med sidorna och tillbaka.

Klippningen

5 Denna frisyr för fint hår är beroende av subtila lager för studsar och rörelse. Det fungerar bäst på hår med en fin till medium konsistens som är naturligt rak eller endast något vågig.

6 Håret ska vara två till tre inches förbi axlarna för bästa resultat.

7 Håret klipps i en lång bob-typ stil. Subtila skikt tillsätts sedan till de sista 2 inches för att möjliggöra mer kropp när styling.

8 Därefter lager läggs runt ansiktet. Dessa skikt är kortare, med början vid ungefär hakan och blanda i längden och längre lager. De gör det möjligt för maximal rörelse runt ansiktet och visa upp vågor som skapats av varma valsar eller stora locktänger.

Tips

  • Lägga Volumizing produkter och använda varma valsar eller locktänger medan styling kommer att göra fint hår ser mycket tjockare och fylligare.
  • Försök inte dubbelprocessfärg hemma på egen hand. Färg kommer inte lyfta färg, så det enda sättet att lägga platina höjdpunkter honung-blond färgat hår är att ha en professionell stylist blekmedel ut och sedan tona den markerade hår.

Med fint hår är ett drag. Om du växer det för lång tid, står du chansen att det hänger platt och tråkig. Om du hålla det kort, kan du ha svårt att upprätthålla en stil eller du miste om kroppen och volym som andra kvinnor med tätare hår få njuta. Ingen rädsla: genom att ha några fasta frisyr idéer i din arsenal, kan du undvika att lämna frisör på dåligt humör.

Längd

Kortare frisyrer ser bättre ut för dem med fina, rakt hår. Om ditt hår är fint, kommer du ser bäst om du håller längden ovanför axlarna. Alla typer av produkter, såsom texturizers och rot lyftare, kan lägga till volym och kropp till ditt hår.

Skära

Layered frisyrer är bäst för fint hår. Eftersom sax varumärken är mycket synliga på raka, fina hår, är det viktigt att hitta en stylist som vet vad hon gör. Alternativt kan du kasta precisionskapning till vinden och be om en texture snitt där stylist tar ett rakblad och klippa håret i lurviga skikt. Denna nedskärning växer i popularitet, och tillsätta en liten produkt till stil ger fantastiska resultat.

Stil

När styling håret, vara säker på att inte gå överbord på din produkt. Om du har kort fint hår, anser djurtäthet på rot lyftare, texturering gel, mousse eller pomada. En del av dessa tillämpas på vått hår och torka på egen hand, medan andra är förstärkta eller aktiveras med användning av en fön.

Blow Torkning

En av de vanligaste fallgroparna för dem med fina hår är blåsa torkning på toppen, men aldrig riktigt ge uppmärksamhet till botten lager av deras hår. Detta kan avhjälpas genom att vrida huvudet upp och ner när blåsa torkning eller sektionering håret i bitar och torka dem en i taget.

stimulera tillväxt

Om stärka och växande håret är ett problem, leta efter hår stärka behandlingar såsom Infusium. Dessutom finns vitaminer och mineraler du kan vidta för att öka din hårväxt. Dessa inkluderar B-vitaminer, folsyra och aminosyror.

Frisyrer för medel Rakt hår


Från lager till trubbiga snitt, när man reser sig håret klippa, det finns flera alternativ för dem med medellånga rakt hår. Medellångt hår kan skäras på hakan eller kan vara tillräckligt länge för att träffa dina axlar. Oavsett om ditt hår är fint, tjock, slät eller grov, kommer medel frisyrer passar de flesta kvinnor.

Medium Shag

Ett medium shag är en skiktad frisyr som träffar rätt om axlarna. Du kan ha sida sopade lugg eller inga smällar med den här stilen. Håret är skildes åt sidan för ett par inches tillbaka. Den del går därefter i motsatt riktning, vilket skapar en sicksack utseende. Skikt skärs i håret, med början vid ca hakan. Håret är formaterad så att skikten ligga platt mot huvudet, med betoning på ansiktsform, med botten slutar kikar ut genom de andra lagren.

Blunt Bob

Detta bob skärs strax ovanför axlarna, tillsammans med trubbig cut lugg på omkring ögonbryn nivå. De undre skikten av bob skärs jagged så de flödar in i varandra för att skapa en sömlös stil. Stilen ramar in ansiktet väl. Blow-torka håret med en rundborste och räta vid behov. Använd en glans serum för att förhindra flyaways.

Jagged Klipp med Side-sopade lugg

Denna nedskärning är skiktad hela och träffar strax nedanför axlarna. Liknande toppskarv, sitter den skurna nära ansiktet och på halsen, inramning huvudet. De hårtopparna skärs vid en ojämn vinkel för att skapa textur. Håret är också retad på hjässan för att skapa volym. Stil, en del av håret i en sicksack och föna rakt och se till att skapa volym på kronan av slag torkning av håret rakt upp. Använd en uträtning järn som behövs.

avsmalnande Bob

Detta bob träffar rätt på hakan med sidorna skurna i en stripig sätt att smalna in på käklinjen. Det finns lager hela och sida sopade lugg som rinner ut i resten av frisyr. Del håret åt sidan och föna det under. Också föna håret på kronan i en uppåtgående riktning för att skapa volym. Räta vid behov och använda formnings vax för att bringa sidorna av håret ner.

lång Shag

Med denna frisyr, de främre ändarna av håret mark vid ungefär axlar, medan baksidan av håret smalnar av i ungefär vid botten av hakan. Taggiga skikt skärs hela, med början vid ungefär ögonhöjd. Håret är skildes åt sidan, och volym sätts till hjässan. Blow-torka håret, med användning av en uppåtgående rörelse på kronan. Räta vid behov. Reta håret på mittsektionen, kronan och sidorna. Använd gjutning grädde för att dra loss, sedan lyfta rötterna.

Om ditt hår är fint, vill du förmodligen stilar och styling tips som gör ditt hår ser fylligare och tjockare. Rådgör med din stylist när du väljer nya frisyrer, eftersom hon kan ha idéer. Om du vill skapa utseende på egen hand, se till att du har ett bra snitt på plats - detta går en lång väg mot att säkerställa en smickrande frisyr.

Camouflage fint hår

Skapa en illusion av fylligare hår med rätt snitt. Ett trubbigt, hakan snitt fungerar bra med fint hår, antingen med lugg eller utan lugg. Var försiktig med att lägga till lager som de brukar ta huvuddelen du är ute efter, men om din stylist listig kan skära i mjukt lager på toppen av huvudet, kommer det att skapa fyllighet utan att tynga resten av håret.

Du vill stilar som ger intryck av mer hår, så väljer stilar som håller håret nära varandra i stället för separat. Sätt håret bakom öronen eller bära pannband för en illusion av fullkomlighet. Del hår på sidan eller skapa sicksack delar, som kommer att göra tunt hår på kronan mindre uppenbara.

Bästa längd och texturer

De bästa längder för kvinnor med fint hår är hakan till axelhöjd. Du kan bära ditt hår något förbi axellångt, men fint hår som är mycket lång ser tunn. Män med kort hår bör bära genvägar, såsom Caesar nedskärningar eller nedskärningar besättning. Män som bär fint hår i längre längder betona tunnhet, så håll det låg.

Om ditt hår har en naturlig våg eller curl till den, bära den naturligtvis i stället för att räta ut det. Konsistens ger håret mer volym. Du kan välja ett vågigt från din stylist om du vill ha fyllighet utan att behöva arbeta på det varje dag. En haka till axelhöjd bob, antingen rakt, vågigt eller lockigt, är en bra stil för kvinnor att välja att göra sina fina hår blir fylligare.

Använda Volumizing Products

Ett sätt att lägga till mer volym till fint hår är genom användning av Volumizing produkter som schampo, balsam, gel eller mousse. Köp produkter avsedda för fint hår, eftersom dessa är gjorda för att ge din fina hår någon hiss. När du använder en Volumizing mousse, använda den för att få ut mer av ditt hår naturliga våg om det redan har denna struktur. Mousse kan också arbeta på att skapa små vågor i rakt hår med en låg värme fön och noggrann scrunching.