fotografera reptiler

Reptil Fotografi: Tips & tricks om hur man fotograferar Reptiler


Exotiska reptiler har unika markeringar och ljusa färger som gör dem utmärkta ämnen för fotografering. Du kan fotografera reptiler på ett zoo, naturreservat, i det vilda, i hemmet eller i hemmet av en djurägare. Om du vill ha mer kontroll över inställningen och sammansättningen av ditt foto, anser en i hemmet fotograferingen. Om du inte äger en reptil, försöka kontakta lokala hobby klubbar att hitta reptilägare.

Vinklar och funktioner

Vissa vinklar är mer smickrande för reptiler och visa upp sina markeringar. När du fotograferar en sköldpadda, se bilden innehåller deras övre skalet. Fotografer syftar ofta skjuta ormar i en lindad placerad. Lirka en orm i denna spiralformade form ge ormen en blomkruka med ett hål borrat i sidan. Ställ krukan upp och ned och vänta på att ormen att komma in i behållaren. När ormen har acklimatiserad, ta bort kastrullen och börja ta bilder. Ormen kommer vanligtvis kvar i symmetriska pole för några minuter.

Kamerautrustning och inställningar

Se till att du har rätt kamerautrustningen och inställningar för fotograferingen. När du tar bilder i starkt solljus, kommer med hjälp av en blixt fylla i skuggorna. Om du fotograferar en snabbrörlig reptil, justera slutartiden för att knäppa en bild av dem utan oskärpa. Om du fotograferar reptiler på zoo, kan du bli tvungen att ta bilder från bakom glas. Om så är fallet, använd en polariserad filter för att minimera bländning.

Rekvisita

Om du fotograferar en inhemsk reptil, kommer rekvisita göra ditt foto mer intressant. När beslut fattas om en rekvisita, tänk på temat du vill skapa. Om du vill ha en naturlig miljö för din reptil, lägga grenar, blommor och mossa. Om du fotograferar ett porträtt, lägga rekvisita som kontrast i färg och konsistens. Överväga att lägga en påfågelfjäder eller ädelstenar för att kontrastera med textur ödla hud.

Animal Temperament

Reptiler har varierande komfortzoner och tolerans för människor. Innan du planerar din fotosession, forskning temperament reptil du ska fotografera. De flesta sällskapsdjur reptiler kan hanteras och manipuleras på ett säkert sätt av sina ägare. Stora knäppa sköldpaddor och vatten ormar i naturen bör aldrig hanteras.

Hur att fästa ett fotografi till ett pass


Ett pass är en officiell regering utfärdat dokument som intygar innehavarens identitet och medborgarskap, som berättigar dem att resa till och från utlandet. Om du ansöker om amerikanskt pass eller förnya ditt pass är ett fotografi som krävs för identifiering. Du måste lämna in två nya bilder tillsammans med passansökan, och ditt foto kommer att fästas på ditt pass av passmyndigheten.

Instruktioner

Tar bilderna

1 Om du tar bilderna själv, se fotografiet visar hela ansiktet. Höjden av huvudet bör mäta 22 mm till 35 mm. Huvudet ska centreras inom ram.Denna ögonhöjd bör vara mellan 28 mm och 35 mm från botten av fotografiet. Bakgrunden ska vara vanligt vitt. Eliminera eventuella skuggor på ansiktet eller bakgrunden. Felaktig belysning kan skymma unika ansiktsdrag. Ljusstyrka och färg bör justeras för att representera dig exakt. Ta bilden med ett naturligt uttryck och normal klädsel.

2 Skriv ut fotografiet på tunn fotokvalitetspapper. Fotografiet ska mäta två av två inches. Kontrollera att du gör två kopior. Högupplöst fotografi och utskrift uppmuntras.

3 Att gå till en professionell pass fotograf är ett annat alternativ. Leta reda på närmaste professionella pass fotograf närmast dig. Butiker som CVS eller FedEx erbjuda pass fototjänster. Se till att du köper två exemplar.

Anbringande fotografiet i passet

4 Fyll i formuläret DS-11 Ansökan om pass

5 Leta reda på närmaste pass Acceptance Facility

6 Ta dokumentation tillsammans med avgift pass och två fotografier med dig till anläggningen. Inte häfta ihop fotografier av formulären.

7 Företrädaren kommer anbringa fotografierna för dig och skicka det till utrikesdepartementet

8 Om du förnyar ditt pass per post, placera bilder inuti din gamla pass och skicka dem tillsammans med resten av programpaketet till pass behandlingscentrum.

Tips

  • Postkontoren fungerar ofta som anläggningar pass acceptans
  • Inte häfta dina passfoton i dokumentationen.

Giftiga reptiler i Illinois


Om besöker och camping i Illinois, är det klokt att först bekanta dig med de giftiga reptiler som kan hittas i staten. Fyra giftiga ormar bor i Illinois: den Copperhead, timmer skallerorm, östra Massasauga skallerormen och cotton. Ta reda på vad de ser ut, liksom deras troliga livsmiljöer. Dessa ormar är inte aggressiva, dock. Om de får chansen, kommer de att dra sig tillbaka. Om du snubblar över en giftig orm medan vandring, bara lämna den ensam.

copper

En Copperhead har en total rostig-brun eller gulbrun färg med timglasformad markeringar längs dess ryggrad. Dess triangelformat huvud har en grop mellan sina ögon och näsborrar, vilket placerar den i näsgropsormens familjen, tillsammans med skallerormar. En Copperhead diet består av små gnagare och tillfällig insekt. Den lever i steniga, skogsområden och ofta kan hittas längs en kant av skogen. Den Copperhead befolkningen i Illinois har minskat under årtionden, på grund av förstörelse av livsmiljöer och interaktion med människor. De är fortfarande närvarande i den södra delen av staten längs Mississippifloden och i området Shawnee Hills.

timmer skallerorm

Virket skallerorm är en kraftig orm som kan ha färger från gulgröna till brunt. Dess rygg är randig kraftigt med en svart "v" form, det har en triangulär huvud och är en medlem av näsgropsormens familjen. På svansen på en skallerorm är löst fäst kåta segment att de kan "skallra", som ger ett ljud för att skrämma bort rovdjur. En rattler jagar smågnagare, främst i skogsområden. Det kan också hittas i områden av sönderdelade skogar, såsom ett område rensas för att bygga, på grund av ökningen i gnagarmodeller populationer där. Emellertid är virket skallerormen listad som hotad i Illinois, främst från förstörelse av livsmiljöer, motorfordons möten och onödigt dödande av människor. Det finns fortfarande en måttlig befolkningen i området Shawnee Hills.

Östra Massasauga Skallerorm

Den östra Massasauga skallerormen är en pygmé skallerorm - de minsta giftiga arter i Illinois. Det kan nå upp till 40 inches, men den genomsnittliga längden är endast ca 25 inches. Som med andra Näsgropsormar, den har en triangulär format huvud. Det är grå till ljusbrun färg och har mörkbruna rosettformad fläckar längs ryggen. De bruna fläckar har en distinkt mörk ring runt dem.

Den Massasauga rattler föredrar en fuktig miljö; det ofta kallas ett träsk rattleren. Den äter smågnagare och amfibier och ge sig in i torrare områden för att hitta mat om det behövs. Anses hotade hela Illinois, är ormen tros existera endast i små träskområden spridda över hela staten.

cotton

Den cotton eller vatten mockasin, varierar i färg från olivgrönt till svart. Ljusare färger är i allmänhet vanligare hos yngre ormar och uppträder med trasiga tvär band längs ryggen. Det är en mycket stor orm och kan nå över 40 inches i längd. Vattnet mockasin, delvis fått sitt namn eftersom det är en skicklig simmare och ofta lever i stöts, träsk och sjöar. När hotade, öppnar sin mun för att exponera den vita färgen inuti. Den äter fisk, amfibier och smågnagare. Habitat förändring - såsom dränering av stöts och träsk - har orsakat en befolkningsminskning. Det finns dock fortfarande en frisk befolkning i södra Illinois där livsmiljö förblir ostört.

Hur Reptiler skydda sig?


Reptiler är en skiftande grupp av djur som finns i varje livsmiljö och miljö med undantag för extrem kyla. Eftersom många livsmiljöer har en mängd faror och problem, har reptiler utvecklats till ett antal egenskaper som skyddar dem i sitt eget unika sätt.

den Constrictors

Den constrictor (boa och pyton) ormar skydda sig med massiva, muskulösa kroppar som de spole runt angripare och offer. När en constrictor har knäppte sig runt sin motståndare, pressar det bara tillräckligt för att förhindra att offret från att andas. Efter det att offret kvävs, äter ormen sedan. Tänderna på en constrictor inte används för att skydda den, men i stället för att haka på ett offer för att börja linda runt den.

Cobra

Kobran skyddar sig med huggtänder som injicerar gift. Giftet neurotoxin orsakar förlamning, och det dödar om inte snabbt behandlas. När hotade, stiger en kobra upp för att öka dess storlek och sprider sin huva. Detta gör kobra verkar större och mer skrämmande för rovdjur såsom mungo.

crocodilians

Crocodilians (krokodiler och alligatorer) har kraftfulla sinnen som de kan använda för att jaga och skydda sig. De har exceptionell utfrågning som hjälper till att varna dem. De har också sina ögon på toppen av huvudet, så att de kan hålla nedsänkt i vatten men fortfarande titta för fara ovanför ytan. Deras hud färg tillåter dem att stanna kamouflerade i vattenmiljöer.

Sköldpaddor och sköldpaddor

Sköldpaddor och sköldpaddor har mjuka kroppar som behöver massor av skydd. De har starka, lätta skal som är byggda av beniga bikakestrukturer med luftfickor så att sköldpaddan eller sköldpadda kan bära skalet. Många sköldpaddor och sköldpaddor har beniga kanter till deras munnar som tillåter dem att knäppa på potentiella angripare.

kameleonter

Kameleonter har några av de bästa anpassningar för skydd i djurvärlden. De har två ögon på toppen av sina huvuden som rör sig oberoende av varandra, vilket gör att kameleont att titta i två olika riktningar samtidigt. Kameleonter har även möjlighet att "ändra sina färger" för kamouflage, liksom för kommunikation.

Hur man gör en kille Makeup för en fotografering


Män och smink verkar gå ihop som Arnold Schwarzenegger och balettdans. Om du arbetar i film eller fotografi, men du vet att män bära smink ganska regelbundet för att se sitt bästa för kameran. Tillämpa en mans makeup är inte komplicerat, men det är viktigt att korrigera eventuella brister utan att se ut smink. Din ansökan måste därför vara ren och naturlig.

Instruktioner

1 Tvätta händerna med hand sanitizer.

2 Applicera ett tunt lager av fuktighetskräm i hela ansiktet. Tillåta den för att ställa i några minuter, sedan blot bort överflödigt med en vävnad.

3 Applicera en lax-färgad concealer över fläckar och under ögonen endast om det behövs. Applicera foundation med fingertoppen, vilket gör att kroppsvärmen för att smälta produkten in i huden.

4 Applicera ett tunt lager foundation i hela ansiktet med en makeup borste eller svamp, avsmalnande det på halsen. Denna stiftelse måste matcha hudton exakt, och kan behöva blandas från några olika färger. Detta är att jämna huden; Om man redan har felfri hud, kan du hoppa över detta steg.

5 Pulver grunden med transparent puder och en pudervippa. Borsta bort överflödigt pulver med en fluffig borste.

6 Groom ögonbrynen, tweezing och trimning efter behov. Spraya hårspray på en engångsmascaraborste och använda den för att borsta besvärliga ögonbryn på plats.

7 Applicera tydlig läppbalsam på läpparna.

Hur man bygger Terrarium för grodor och reptiler


En terrarium är en sluten behållare som rymmer små växter och djur. Det är en kontrollerad miljö för att likna en öken eller regnskog. Ringa och hålla terrarier är en hobby som du kan enkelt underhålla. Att bygga din egen terrarium är ett roligt och givande sätt att designa din egen groda eller reptil livsmiljö och samtidigt skapa en one-of-a-kind objet de konst.

Instruktioner

1 Täck botten av tanken med en 2-tums lager av grus. Detta är det nedersta lagret av substratet.

2 Mät och skär glasfiber screening för att passa över toppen av gruslager. Placera monteras screening ovanpå grus.

3 Placera ungefär en 3-tums lager av kokos skalet fiber jord mix ovanpå screening. Detta är det översta lagret av substratet.

4 Dekorera terrariet med drivved och flodstenar för att skapa en naturlig miljö för din groda eller reptil. Detta skapar både en bekväm livsrum för ditt husdjur och en estetisk del av dekoren för ditt hem.

5 Lägg levande växter till terrariet. Se till att du lägger till rätt typ av växter för terrarium och ditt husdjur. Olika växter behöver olika vattning och belysningsbehov liksom olika typer av djur.

6 Lägg till en armatur till din terrarium. Beroende på dina växter och reptiler eller groda, behöver du antingen fluorescerande eller UVB belysning. Den typ av belysning som används kommer att leverera både värme och ljus till ditt husdjur och växter i terrariet.

7 Placera en termometer i den övre delen terrariet. Grodor och kräldjur har specifika värme och fuktighet krav att överleva och frodas. Kontrollera regelbundet temperatur för att säkerställa överlevnaden av växter och djur i terrarium.

8 Placera skärmad lock ovanpå terrariet. Detta garanterar att din groda eller reptil inte kommer att undgå ramarna för terrarium. Ett lock kommer också att hjälpa till att reglera temperatur och luftfuktighet.

Tips

  • Innan du köper varor och börjar terrarium, är det rekommenderat att du gör forskning på behoven hos din nya groda eller reptil. Här hittar du information om djurets livsmiljö, temperatur, ljus och livsmedelsbehov. Detta kommer att underlätta när det är dags att fatta beslut om vilken typ av dekorationer, belysning och växter som behövs för din terrarium.
  • När du köper växter från en hårdvara eller trädgård butik, se till att du skölja plantorna med vatten innan de placeras i terrariet. Kemikalier och gödningsmedel som används på dessa anläggningar kan vara skadligt för din groda eller reptil.

De typer av monitorer och Reptiler


Bildskärmar är medelstora till stora köttätande ödlor som finns främst i södra Asien och Australien och liksom alla andra ödlor, de är reptiler. De är aktiva ödlor som normalt surra sina svansar när närmade sig och kommer att användas på alla byten de kan fånga. Majoriteten av monitor arter är terrestrial, men ett antal jakt i trädgrenar, och vattenkanoner fånga fisk i sjöar och vattendrag. De flesta av de över 30 arter av monitorer listas som hotas av konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter (Cites).

Sand monitor

Sanden bildskärm, som också kallas Gould monitor, är den vanligaste av de australiska monitorer. Denna monitor är vanligt med undantag för den extrema södra och sydöstra Australien. Sand skärmar är nästan helt land och bara klättra för att undkomma rovdjur. Dessa ödlor har långa ben och stora fötter, som används för att gräva. Sand monitorer i norra Australien prederar på krokodil ägg, i den utsträckning som i mer än 90 procent av dessa ägg förstörs. Sanden monitorns ägg i sin tur äts av den giftiga agapadda.

Komodovaran

Komodovaraner är de tyngsta levande ödlor. Dessa skärmar når upp till 10 fot i längd och väga mer än 300 pounds. Dessa drakar är de dominerande rovdjur på de indonesiska öarna Gili Motang, Gili Dasami, Komodo, Flores och Rinca, där de lever på grisar, rådjur och vattenbufflar. Komodovaraner kommer att acceptera kadaver och äter människor. Saliven hos dessa stora monitorer innehåller mer än 50 stammar av bakterier, som orsakar blodförgiftning inom en dag. Komodovaraner lita på kamouflage under jakt. Dessa enorma ödlor kan äta upp till 80 procent av sin kroppsvikt i taget. Mänsklig ingrepp och tjuvjakt har placerat denna art i kategorin av hotade arter.

Nilvaranen

Nilen monitor som finns i stora delar av Afrika, utom nordväst, växer till en längd av sex fot. Färgen på denna ödla är mörkbrun med gula band och plats på kroppen. Dygns Nilvaranen tillbringar mycket av sin tid i eller i närheten av vatten. Denna monitor är i stånd att förbli under vatten i minst en timme.

Savannah monitor

Savannen monitor bebor gräsmarker och savanner i centrala Afrika. Dessa rovdjur reptiler är mest aktiva under de kallare timmar, när de forage för gnagare, fåglar och deras ägg, insekter och andra ödlor. Savannah monitor liknar både den svarta och den vita-throated monitorer, och utbudet av alla tre arterna lappar på sina ställen.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos reptiler?


Kräldjursarter varierar kraftigt i storlek och utseende. En reptil kan vara så liten som en liten gecko som är mindre än en tum lång eller lika stor som en krokodil, som kan väga mer än ett ton.

Identifiering

Reptiler är ryggradsdjur (de har en ryggrad), har fjällande hud och lägga ägg. De har fyra ben eller härstammar från varelser med fyra ben.

temperatur förordning

Reptiler är ectotherms, vilket innebär att de inte kan producera sin egen kroppsvärme. Deras kroppstemperatur förändras med temperaturen i deras miljö. Strängt taget, även om, de är inte "kallblodiga", eftersom när de är i en varm miljö, kan de upprätthålla en hög kroppstemperatur.

typer

Det finns fyra typer (order) av reptiler: testudines innehåller sköldpaddor; Squamata innehåller ödlor och ormar, Crocodylia innehåller krokodiler och alligatorer, och Rhynchocephalia innehåller endast två arter av ödla liknande tuataras, som lever utanför Nya Zeeland.

Hur du sätter en fisk akvarium I en Reptile Cage


Att ha en liten reptil som husdjur kan vara givande och lärorikt. Precis som med alla andra husdjur, kommer din reptil behöver ett lämpligt hem där för att köra, äta, spela och leva. En fisk akvarium kan lätt förvandlas till en varm, jordnära livsmiljö för dina ödlor, ormar, tarantulas eller andra reptiler.

Instruktioner

1 Rengör både insidan och utsidan av tanken med varmt vatten och en mild diskmedel. Var noga med att skölja tanken noggrant för att avlägsna alla tvålrester. Låt tanken att torka helt.

2 Fyll botten av akvariet med akvarium stenar eller andra typer av stenar för att hjälpa i dränering.

3 Lägg till tre lager av torv ovanpå stenarna.

4 täcker torven mest med tre lager av planteringsjord.

5 Lägg till växter, dekorativa stenar och trädgrenar till akvariet.

6 Placera en overhead värme lampa i hörnet av buren för att ge din reptil med tillräcklig värme och ljus.

7 Reglera temperaturen av buren. Lägg en termostat på insidan av akvariet för att hålla miljön vid den rekommenderade temperaturen för din specifika typ av reptil.

Syrsor är inte svårt att höja, men de måste hållas rena och torra. Annars kommer kolonin producera en fruktansvärd lukt. Det finns andra faktorer att ta hänsyn till när höja syrsor. Syrsor är bullriga, eftersom hanarna kvittra tiden. Kontrollera att du har en plats att lagra din koloni där detta inte kommer att vara ett problem. De är också benägna att fly. Oavsett hur noggrann du är, kommer några få. Trots dessa nackdelar, syrsor är en av de bästa livsmedel för insektsätande reptiler. De är mjuka arbetsföra och lätt att gut-belastning med vitaminer.

Instruktioner

1 Skaffa sex till åtta kartong ägg lägenheter. Beställa dem på nätet från webbplatser som säljer fjäderfäprodukten eller få dem gratis från lokala restauranger.

2 Skaffa en plastback lång nog att förhindra syrsor från att fly.

3 Placera ägget lägenheter i soptunnan. Stack lägenheterna löst mot varandra, men inte kapslade så tätt att syrsorna inte kan få mellan dem.

4 Lägg till en handfull torr kattmat till botten av behållaren. Fyll kattmat när det är borta.

5 Skär ett orange eller andra citrusfrukter i halv och placera en sektion i bottnen av behållaren med massan sidan uppåt. Byt ut orange när massan är borta eller det börjar forma.

6 Håll syrsor vid rumstemperatur, mellan 75 och 90 grader.

7 Rengör spillning med en liten visp kvast eller fuktig trasa.

8 Skapa en om låda genom att blötlägga några coco sängkläder i vatten, sedan packa den i en liten plast smörgås låda. Köp coco sängkläder på djuraffärer och plantskolor. Välj coco sängar som är fuktig men inte kasta vatten när du pressa den. Göra det möjligt för toppen för att torka ut lite, placera sedan sängkläder på botten av behållaren.

9 Kontrollera holken varje dag för att se till att det inte har torkat ut. Strö rutan med vatten vid behov.

10 Ta bort holken efter fyra dagar till en vecka och placera den i en annan behållare. Baby syrsor kläcks i ungefär en vecka till 10 dagar och kan födas upp i en livsmiljö som liknar de vuxna syrsor.

Tips

  • För bästa produktion, bör din start syrsor vara pre-vuxna, inte vuxna. Leta efter syrsor som inte har vingar. Vuxna syrsor är mest produktiva direkt efter att de blir vuxna. Om du köper vuxna syrsor, kan de vara för gammal.
  • Använd inte substrat i cricket bin. Det gör bin svårare att rengöra.
  • Syrsor kommer cannibalize en annan om de inte har mat och vatten.
  • Om holken torkar ut, kommer äggen att dö.