förvaring av fickur

Hur man bär en Fickur


Komma med lite igår till din stil genom att bära en fickur i stället för ett armbandsur. Fäst din klocka till en väst eller bälte med en av de många fickur kedjor tillgängliga. Gå igenom de olika typerna av fickur tillbehör finns och välj den stil som passar din livsstil.

Instruktioner

1 Tänk dig en fob kedja för att anta en stil som har varit populär sedan den viktorianska eran. Din fickur krokar till slutet av fob kedjan. Tuck klockan i fickan när den inte används. Bär fob eller dekorativa ornament på utsidan av dina kläder för människor att se. Välj en medalj eller medlemskap stift att använda som en fob eller köpa en utsmyckade guld eller juvel fob att lägga till lite bling till din stil.

2 Fäst klockan till bältet med en bältesklämma kedja. Skjut en attraktiv metallklämma över bältet och fästa klockan till kedjan. Placera fickur i en främre byxfickan för säker förvaring.

3 Bär din fickur fäst vid en bältesögla med hjälp av en fjäderring kedja.
Skjut fjädermekanism tillbaka och fäst ringen bältet. Placera klockan i fickan. Hitta fjäderring kedjor i en mängd olika storlekar och färger på en klocka återförsäljare.

4 Välj en T-bar kedja eller en dubbel Albert kedja för en autentisk look som fyller framsidan av västen med kedjor och ornament Sätt i T-stången bakom en knapp hål och gör det möjligt för fickuret kedja att drapera över din väst och i ficka där du lagrar klockan. Drapera kedjor över båda sidor av västen med en dubbel Albert kedja, som också innehåller en fob. Bifoga en fob eller annat verktyg i slutet av den andra kedjan och bär den exponerade eller undangömt i din andra västfickan.

Hur man byta batteri på en Colibri fickur


Colibri fickur är både praktisk och ett sätt uttalande, och kräver vanligen ett nytt batteri en gång om året eller två. Du kan ta din Colibri fickur till ett smycke butik för ett nytt batteri, eller så kan du försiktigt byta batteriet själv. Det finns alltid en risk för att repa höljet, så om det är en dyr modell, kanske du föredrar att låta en professionell för att byta batteri. Men om du är försiktig och använder rätt verktyg, bör du kunna byta batteri utan att skada klockan på mindre än 10 minuter.

Instruktioner

1 Hitta den lilla skåran på baksidan av klockan precis ovanför leden.

2 Placera spetsen på skruvmejseln (den lilla slag som används för skruvarna i glas) i spåret och försiktigt bända på baksidan av klockan.

3 Leta upp gamla batteriet och försiktigt bända ut med skruvmejseln.

4 Sätt tillbaka batteriet och locket och spola tillbaka klockan till rätt tid.

Tips

  • Arbeta över en vadderad yta i fall du släpper klockan.

Hur man justerar en Elgin fickur


Elgin var en amerikansk klocka företag som producerar klockor från 1864 fram till 1960-talet. De producerade en rad fickur som brukade vara en statussymbol för en "herre." Justering av klockor berodde på om det var en stam set eller spak set klocka. Du kan ställa in tiden på klockor genom att vrida kronan efter att du har ställt in spaken eller dras ut.

Instruktioner

1 Dra ut kronan på en stam inställd fickur. Vrid kronan för att justera tiden. Tryck tillbaka kronan i att starta att titta på.

2 Ta bort ramen på klockan om det är en spak uppsättning klocka.

3 Dra spaken ut ur spåret dold under ramen.

4 Vrid kronan för att justera visningstiden. Tryck tillbaka kronan i att starta klockan.

5 Vrid kronan fram och tillbaka för att linda klockan.

Hur man Bottle Päron för matförvaring


Säker förvaring av livsmedel har varit ett bekymmer för varje generation. Bevara frukt och grönsaker för senare användning har alltid varit ett ekonomiskt sunt sätt att sträcka din budget. Färskvaror, som päron, kan bli dyrt i butikerna, särskilt av säsongen. De kan lätt bevaras, men från din trädgård eller favorit bondens marknad att njuta av deras underbara sommar smaker under vintermånaderna. Säkra konservering och lagring riktlinjer gör det enklare än någonsin att skapa ett skafferi fullt av hälsosamma och billiga livsmedel.

Instruktioner

1 Sanera alla burkar, lock och ringar i en kastrull med kokande vatten eller i övre korgen i diskmaskinen för att förhindra bakterier i de bevarade päron. Tvätta alla redskap som kommer i kontakt med päron eller sirap.

2 Peel, de-stamceller och kärn päron med en kniv. Skär frukten i kvartsparter eller halvor och lägg i ett stort lager potten.

3 Täck päron med en liter vatten blandat med 2 msk salt. Låt frukten att sitta i saltat vatten under en längre tid än 20 minuter. Detta kommer att hålla päron från brunfärgning. Töm och lätt skölja päron i en stor durkslag för att avlägsna överskott salt. Skölj lager potten ordentligt.

4 Förbered en ljus sirap att packa päronen i genom att blanda 2 koppar socker med 4 koppar vatten. Koka upp. Lägg päronen till sirapen och återgå till koka. Koka päron under 5 minuter och ta bort från värmen.

5 Packa varma päron tätt i konservburkar tills det finns en halv tum utrymme mellan päron och kanten på burkarna. Detta kallas huvudutrymmet. Placera burken tratten i munnen på burkar och fyll med sirap tills päron bara omfattas. Ta bort tratten. Med hjälp av kniv, lirka ut eventuella luftbubblor som fångas i vätskan.

6 Torka av kanterna av burkarna för att avlägsna eventuellt sirap. Placera ett lock och ring på varje burk och dra åt för hand tills tätt.

7 Fyll en burk gryta med vatten och koka upp. Placera burkarna i burken rack och lägre i det kokande vattnet tills burkarna är täckta med minst en tum vatten. Koka pint burkar för 20 till 35 minuter och Quart burkar för 25 till 40 minuter, beroende på höjden.

8 Ta bort burken stället ur kokande vatten. Placera varma burkar på ett säkert ställe för att svalna över natten. Håll burkarna borta från drag för att hindra heta burkar från att bryta som de svalna.

9 Kontrollera burkarna nästa morgon för att kontrollera att de är ordentligt tillslutna. I mitten av konservering lock har en liten bula före bearbetning som nu ska vara platt. Om det är rörelse eller ett knäppande ljud när mitten av locket trycks att burken har inte helt förseglade och måste bearbetas med en ny lock eller placeras i kylskåpet för direkt konsumtion.

10 Ta ringarna från de förseglade burkar. Placera burkarna i ett svalt och torrt område för lagring. Korrekt konserverade päron kan lagras i flera månader, beroende på temperatur.

Tips

  • Kryddor kan tillsättas till päron för ytterligare smaker. Kolla recept för konservering för belopp.
  • Använd inte burkar, ringar eller lock som har några brister, eftersom de kommer att bryta under bearbetningen eller inte kommer att försegla ordentligt.
  • Vidta försiktighetsåtgärder för att undvika brännskador på grund av kokande vatten och burkar som blir mycket varm under bearbetning.
  • Låt inte varma burkar kan knuffas eller stöts under kylning för att förhindra brott.Linnen är sommarkläder häftklamrar - de är lätta, lätt att bära och billigt att köpa. Om du gillar att bära linnen under de varma vädret månader, sannolikt har du en hel del av dem att lagra under de kallare årstiderna. Överväga några innovativa sätt att lagra linnen för att hålla dem ser bra mellan bär.

Under Bed Containrar

Under-säng behållare finns på stora rutan butiker. Lådorna är oftast gjorda av plast och kommer med lock. De glider lätt under de flesta sängar och ger dammfri förvaring för out-of-säsong kläder som linnen. Sätt alla tankar toppar i en behållare och tydligt märka ena änden så det är lätt att se under sängen.

resväskor

En tom resväska är ett slöseri med värdefullt utrymme. Store linnen i resväskor under kallare vintermånaderna. Vik linnen så att båda banden stapla ovanpå varandra, sedan vika upp botten för att möta toppen. Använd antika eller dekorativa resväskor för öppen förvaring eller lagra resväskor på en torr förvaringsutrymme. Lägg till en tagg till handtaget på resväskan som märker de färger och storlekar av linnen lagrade inuti.

Platsbesparande Bags

Använd vakuum platsbesparande påsar till affären linnen på lågsäsongen. Vakuumpåsar finns i en mängd olika storlekar på stora rutan butiker. Stack flera linnen tillsammans efter storlek eller färg och vakuum täta dem. Märk förvaringsväska klart. Förvara förseglad påse i en torr plats som på en hylla i källaren eller garaget.

Andra Förvaring Idéer

Överväga att lagra linnen i en gallon blixtlås fryspåsar. Sätt två eller tre linnen i varje påse. Täta och märka plastpåsen och placera tankarna på en hylla eller i en låda för att hålla dem damm- och felfri.

Ett annat sätt att lagra linnen är att rulla dem. Sätt flera rullade linnen i en en-liters frys eller blixtlås förvaringspåse och förvara i en plastbehållare. Rullande toppar kommer att hålla dem skrynkelfri.

Köksförvaring kan du hålla dina leveranser i konfigurationer som optimerar din tillgängligt utrymme, och spelar också en viktig roll i att hålla maten fräsch. Du kan köpa speciellt utformad köksförvaring i specialköksbutiker, eller så kan du improviserar din egen utrustning från begagnade matbehållare och papperskorgar som är avsedda för andra ändamål. Ditt kylskåp och frys innehåller också mat lagring utrustning, såsom producerar lådor och smör fack.

Bulk Matförvaring

Om du köper mat från silor på en stormarknad eller naturliga livsmedel butik, bör du överföra dessa livsmedel till olika behållare när du kommer hem. Lätt staplingsbara, genomskinliga behållare är idealiska för bulk livsmedel. Om du köper ny produkt innan du är klar med den gamla, lagra äldre föremål ovanpå nyare, antingen i samma behållare eller i en separat.

Lagring av delade paket

Köksförvaring är också användbar för att bevara färskhet öppnade förpackningar. Förpackningen av produkter som spannmål och crackers ofta inte återför tillräckligt effektivt för att hålla kvar maten fräsch. Lagra dessa objekt i hermetiskt tillslutna förpackningar av lämplig storlek.

Matrester

Du kan också använda köksförvaring för att hålla resterna. Efter måltider, överför matrester till plast- eller glasbehållare som passar bekvämt i ditt kylskåp. Använd genomskinliga behållare, eller konsekvent använda en viss typ av behållare för resterna för att effektivt hålla koll på dem.

Kök Utrustning Storage

Poster såsom bestick lådavdelare och knivblock kan hjälpa dig att lagra din utrustning och redskap i säker, sanitära och utrymmessnåla sätt. Använd dessa lagringshjälpmedel för olyckligt formade föremål såsom redskap och föremål som inte snyggt staplas på egen hand.

Colibri of London fickur är underbara tillbehör, utom när de inte arbetar. Om din klocka är inte längre hålla tiden och verkar vara bruten, förmodligen bara har ett dött batteri. Du kan ta det till en tjänst plats eller så kan du få tag i pincett och byta ut batteriet själv.

Instruktioner

1 Placera spetsen på din fickkniv i spåret på baksidan av klockan. Bänd backa.

2 Ta dina pincett och ta tag i metallbiten som döljer batteriet.

3 När det metallstycke är ur batteriet bör komma ut för.

4 Sätt i det nya batteriet i och täcka den med metallstycket.

5 Sätt baksidan av klockan igen och snäpp den på plats.

Tips

  • Colibri gick i konkurs 2008. Besök sin webbplats i avsnittet Resurser för mer information.

Hur man lägger ett batteri i en Fickur


Många äldre fickur är mekanisk och kräver en daglig lind att hålla exakt tid. Emellertid kan moderna fick löner vara kvarts, vilket innebär att de drivs av ett batteri. Om du har en kvarts fickur, måste du byta batteri var ett till två år. För en fickur som fortfarande har tillverkarens batteri i det, kommer du antagligen att byta batteri förr. Detta är en relativt enkel uppgift, eftersom de flesta kvarts fickur har en snap-on tillbaka.

Instruktioner

1 Placera fickur nedåt på mjuk trasa för att undvika repor på ytan av klockan.

2 Undersök baksidan av fickur. Specifikt leta efter en liten spår som löper mellan höljet av klockan och den bakre plattan.

3 Placera kanten av kniv eller skruvmejsel försiktigt i spåret. Var noga med att inte repa hölje fickur.

4 Ge kniv eller skruvmejsel en lätt vridning. Detta bör vara tillräckligt för att pop backa flesta fickur. Om bakplattan är tät och inte vill flytta, kan du behöva arbeta kanten av din kniv eller skruvmejsel längs hela längden av spåret för att lossa den. När du har provat att lossa det, ge det en annan twist. Om ryggplattan vägrar att vika, ta fickur till en professionell. Avgiften för att ersätta ett batteri är relativt liten.

5 Notera position gamla batteriet så att du kan väl sätta det nya batteriet på plats. Använd sedan din pincett för att försiktigt lyfta klämman som håller batteriet. Du kan använda fingrarna för att hjälpa glida ur batteriet eller stänga av fickur på sin sida. Batteriet ska falla ut.

6 Håll klippet med din pincett och glida det nya batteriet på plats med fingrarna.

7 Sätt tillbaka plattan i fickur. Det bör snäppa tillbaka till sin position enkelt genom att hålla klockan mellan pekfingrarna och tummarna och tillämpa stadigt tryck.

8 Kontrollera att din fickur fungerar korrekt och ställ in den på rätt tid. Ge det en snabb polera med trasa.

Brunt ris levererar ett hälsosammare alternativ för att mata din familj jämfört med standard vitt ris. Den något nötaktig smak och färg kommer från riskli, som avlägsnas från vitt ris under bearbetning. Den kli levererar extra fiber. Du kan köpa brunt ris i bulk om du förvara den ordentligt så att den inte förstöra eller härskna.

Förpackning

Små mängder av brunt ris kommer vanligtvis i en plastpåse, medan större mängder säljs vanligen i vax kantade papperspåsar. Du kan lämna oöppnad brunt ris i butiken väska, men för maximal lagringskapacitet längd, placera dessa i en lufttät behållare. Glas eller plast förvaringsbehållare med tättslutande lock fungerar bra för små mängder, men livsmedelskvalitet 5-gallon hinkar är optimalt för längre lagring av större mängder av riset. Dessa behållare hindrar fukt, insekter och damm från att komma in den lagrade riset.

Kortvarig förvaring

Kylaren platsen, längre kan du hålla riset utan naturliga oljor i kornen härsknar. Alla svalt och mörkt skafferi räcker för lagring av ris för upp till sex månader, så länge du håller den i en sluten behållare. Om du öppnar behållaren ofta eller bor i ett fuktigt område, överväga att placera paket som innehåller torkmedel, såsom silikagel, i hinkar för att förhindra fuktproblem och för att förlänga lagring.

Långtidslagring

Kylning eller frysning kan förlänga lagringstiden för brunt ris i ett år eller längre, eftersom oljan inte kommer att härsknar så snabbt. Fryst torrt ris smakar lika bra som färska en gång tinas och kan behålla sin kvalitet. Refrigeration inte förlänga livslängden så länge frysning, men det kommer att hålla riset färsk i minst ett år. Dubbel paket ris förvaras i frysen eller kylskåpet för att ge ytterligare skydd mot kondens och frysbränna. Frys säkra behållarna har tjockare väggar och är mindre benägna att gå sönder.

kokt ris

Kokt råris affärer för upp fem dagar i kylskåp. Lämna inte riset ut vid rumstemperatur under mer än två timmar för att förhindra risken för livsmedelsburna sjukdomar. Du kan placera varma ris direkt i kylskåp för att svalna om du förvara den i ett grunt, 2-tums djup behållare så det svalnar snabbare. Låt locket medan den kylning i kylskåpet; istället täcka det löst med vax papper tills det är kallt, och sedan placera locket på behållaren. Använd endast förvaringsbehållare som sluter tätt så att brunt ris inte torkar ut.

Matförvaring kan användas i nödsituationer eller för att sträcka ut mat budget. Ofta matförvaring används för att hjälpa till under ett jobb förlust eller annan typ av ekonomisk nödsituation. Det är viktigt att hålla de olika orsaker till att du kan lagra mat så att du kan skapa en plan som omfattar alla dina matförvaring behov.

Matförvaring för nödsituationer och naturkatastrofer

Den första typen av mat du behöver lagra är mat som du kan äta under en naturkatastrof. Detta bör vara mat som du kan äta kall eller varm lätt över öppen eld eller stormkök. Om du packar konserver, antingen plocka burkar med en pull-top lock eller vara säker på att lagra en burköppnare med dina förnödenheter. Vissa människor väljer att använda MRE (Meals Ready to Eat) som deras akut livsmedelsbistånd. Du bör också omfatta comfort food och någon sorts mellanmål för dina barn. Individuellt förpackade mellanmål kex och trail mix gör ett bra komplement till denna typ av förvaring av livsmedel. Vanligtvis denna typ av livsmedel skulle vara i en 72-timmars kit eller annan bärbar behållare. Du bör försöka att ha två veckor av mat och vatten till hands eftersom det kan ta så lång tid att få din makt återställas.

Kortvarig förvaring

När du har din akut förvaring av livsmedel, bör du sträva efter att lagra tre månader till ett värde av mat som du normalt skulle äta som en familj. Denna typ av mat skulle sannolikt frysas eller burk och ska roteras på en regelbunden basis. Det enklaste sättet att göra detta är att göra en månatlig menyn och sedan att köpa tillräckligt med mat för att följa den meny tre gånger. Denna typ av förvaring av livsmedel kan användas om du skulle förlora ett jobb eller om transport av livsmedel blev svårt eller stoppas. Du bör lagra komfortmatar som din familj äter när de är sjuka.

Långtidslagring

Slutligen bör du fokusera på din långtidslagring. Du bör sträva efter att ha ett års leverans av livsmedel. Denna typ av förvaring av livsmedel skulle vara mestadels fullkorn såsom vete och torkade eller frystorkad mat som har en hållbarhetstid på tio till trettio år. Dessutom bör du lagra frön som du kan plantera att komplettera förvaring av livsmedel. Du bör försöka att laga mat med denna mat ibland så din familj kommer att bli vana vid att äta den.