flätor i håret med garn och pärlorLåsa håret med garn är ett kreativt sätt att uttrycka din känsla för skönhet och mode. Garn är ett billigt och effektivt material som ska användas för att fläta hår. Tricket att låsa håret med garn är att ta din tid och arbeta med en fläta i taget. Använda några husgeråd, kan du låsa håret med garn på nolltid. Om du känner dig äventyrlig, att arbeta med olika nyanser av garn öka färgen på håret.

Instruktioner

1 Tvätta och villkor håret. Torka håret ordentligt. Kamma håret, börjar längst ner och flytta upp till toppen av huvudet, för att avlägsna eventuella knutar eller veck. Del håret åt vänster eller höger sida med början från toppen av huvudet.

2 Nyp 1-by-1-tums avsnitt av hår på den högra sidan av huvudet vid rötterna. Placera en hår klipp runt avsnitt 1/2-tums ovanför rötterna. Fortsätt tills hela högra sidan av håret är i en-av-en-tums sektioner. Upprepa detta steg för den vänstra sidan av ditt hår.

3 Lödder hands med sheasmör. Du kan köpa sheasmör på din lokala salong eller hår leverans butik. Kör fingrarna genom varje en-av-en-tums avsnitt av lås för att lägga kroppen till håret och hindra den från fransar som du fläta.

4 Mät utsträckta längden på armarna --- från höger till vänster. Skär av en bit av garn för att matcha denna längd. Vik tråd i halv. Fukta garnet med 8 uns sprayflaska med vatten för att förhindra garnet från att absorbera den naturliga fukten i håret.

5 Lägg den vikta bit garn på en plan yta. Nyp centrum av garnet och plocka upp den.

6 Häng klämd centrum av garnet över toppen av en av de en-av-en-tums sektioner. Korsa de två fria ändarna av garn under sektionen. Dra garnet visade. Du har nu tre delar för fläta --- den första (vänstra strand) består av två enkelsträngar av garn, är den andra (mitten sträng) ditt riktiga hår och den tredje (höger sträng) består av två enkelsträngar av garn.

7 Braid håret. Korsa vänster strängen över mittsträngen. Den vänstra strängen är nu i mitten. Korsa höger strängen över mittsträngen. Rätt strängen är nu i mitten. Upprepa denna process tills du har flätat hela längden på din naturliga hår. Klipp av främmande garn. Linda ett gummiband runt slutet av flätan för att hålla den på plats. Upprepa detta steg tills alla en-av-en-tums avsnitt flätas med tjockt garn lås.

Hur djupa skick håret med Mayo och ägg


Köpta djupa satser konditione innehåller ofta starka kemikalier som kan torka och skada håret. Undvika dessa kemikalier, och deras bekostnad, genom att göra din egen inpackning hemma. Majonnäs och ägg är två saker som finns i ditt kylskåp som kan bidra till att göra håret mjukt och hanterbart.

Instruktioner

1 Blanda en kopp majonnäs och två ägg i en medelstor skål.

2 Massera håret med blandningen börjar vid rötterna och arbeta dig ner till ändarna. Coat varje sträng med majonnäs och äggsmeten.

3 Kasta en handduk i torktumlaren i ca 10 minuter eller tills varmt. Twist håret i en boll på toppen av huvudet och linda handduken runt den. Om det är inte säkert, klipp det tätt med en hårspänne.

4 Låt handduken på huvudet i minst två timmar. Tvätta håret med schampo två gånger för att avlägsna i blandningen helt.

Hur man gör ditt hår Curly med balsam och flätor


Curling håret genom att fläta det är hälsosammare än att använda en varm locktång eller rullar, och mindre tidskrävande om du redan skicklig på att fläta håret. Applicera ett balsam i förväg kommer att hålla håret mjukt och fritt från tovor som du fläta det, och efter håret har torkat. Genom att följa några enkla steg kan du göra håret mjukt, smidigt och full av glänsande lockar.

Instruktioner

1 Shampoo och villkor håret som vanligt. Arbetet balsam genom håret med fingrarna, och använd en bred kam eller hår plocka för att fördela balsam jämnt. Skölj balsam ur håret.

2 Separera din fuktigt hår i sektioner. Ju mindre delen, hårdare lockarna kommer att bli. För att göra större vågor, separera håret i större sektioner för att göra större flätor.

3 Braid håret. Fläta nära hårbotten för en naturlig look. Braid löst och längre bort från hårbotten för att ta ut vågor för en mer rufsig stil.

4 Fäst varje fläta med ett elastiskt eller slips med tyg.

5 Låt flätor torka helt. Fläta håret på kvällen och sedan sova med flätor i att ha curliest effekt.

6 Ta bort elastiska eller tyg band i slutet av flätor när håret är helt torrt. Ta försiktigt flätor ut och använda fingrarna för att jämna och ordna håret. Spraya lätt med hårspray för att hålla dina lockar.

Hur man rättar till håret med Gel


Limp behöver tunn och svag hår ibland en liten pick-me-up. Det finns många produkter på marknaden som kan användas för att lägga en del liv, struktur och glans i håret. Använda hårgelé kommer inte bara att förbättra stilen på håret, är det också bra för att hålla frisyren hela dagen lång. Det finns många olika märken av hårgelé som alla kan köpas från apotek eller skönhet leverans butiker. Bara en liten bit av hårgelé kan gå långt i styling håret så att det ser bra.

Instruktioner

För tjejer

1 Låt håret lufttorka tills det är bara något fuktig.

2 Applicera en dime -stora droppe hårgelé i dina händer. Sprid hårgelé jämnt mellan händerna genom att gnugga händerna tillsammans.

3 Applicera hårgelé till håret med början på hårtopparna och arbeta gelén genom flätor.

4 "Krama" upp håret med fingrarna och gel. Du kan göra detta genom att ta tag håret i olika sektioner, tvinna varje avsnitt runt ett finger när du pressa den mellan övriga fingrarna.

5 föna håret och fortsätta att krama håret när du tillämpar värmen. Detta kommer att ge något hår en strukturerad, vågigt utseende.

för killar

6 Applicera en liten dime -stora droppe hårgelé i händerna och gnugga dem tillsammans.

7 Kör fingrarna genom håret, med början vid hårfästet och flytta tillbaka. Fortsätt denna motion om din önskan en svepte tillbaka utseende.

8 Dra fingrarna uppåt genom håret på toppen av huvudet. Försiktigt, massera håret med fingrarna för att få en taggig, rörig utseende.

Tips

  • För flygighet: när ny hårväxt form vid rötterna lite flygighet visas. För att jämna upp dem, lägg bara en liten klick av gel till fingrarna och lätt tryck nedåt på dessa hårstrån jämna ut dem.
  • För sopade lugg: ibland sopade lugg bara inte vill bo i deras ställe. Dra dina lugg över till den sida som du vill för dem att stanna. Lägg en liten mängd gel till förgrunden-fingertoppen. Kör din pekfinger ovanpå luggen med tummen pressas upp mot botten. Sopa luggen och placera en bobby stift i dem. När gelén torkas (detta tar bara några minuter) ta ut bobby stift.

Hur man gör små flätor i håret


Flätor, även känd som flätor, är sammanvävda trådar av ett flexibelt material, såsom hår eller rep. Du kan väva små flätor i håret med hjälp av ett tredelat fläta teknik. Du kan även justera storleken och antalet flätor i håret för att skapa en unik frisyr som speglar din personlighet och personlig stil. Du kan köpa allt material som behövs för att fläta ditt hår hemma från skönhet återförsäljare eller nätbutiker.

Instruktioner

1 Borsta igenom håret med paddel borste för att avlägsna eventuella knutar eller trassel.

2 § utanför det område där du vill skapa den lilla flätan. Ju mindre sektionen, den tunnare flätan.

3 Tie eller stift tillbaka något hår som inte finns i det avsnitt för att göra det lättare att fläta.

4 Dela avsnittet i tre lika stora delar. Placera sektionerna så att man är på vänster sida, en är på höger sida och en är i mitten.

5 Lyft den vänstra strängen över mittsträngen. Lyft höger strängen över mittsträngen. Dra varje avsnitt ordentligt för att skapa en tät, snygg fläta. Upprepa denna teknik tills du har flätat önskad längd på håret.

6 Knyt en hår resår runt botten med det att fästa slutet av flätan.

Tips

  • Hålla en jämn spänning när fläta för att skapa en snygg färdig fläta.
  • fläta aldrig håret för hårt så att det orsakar obehag eller drar i hårbotten.

Individer med längre, eller till och med kort, tjockt hår, kan inte bara spike håret med hjälp av olika stylingprodukter. Detta beror på att vikten av hår kommer få håret att falla ner. Detta betyder inte att de med långt hår eller kort, tjockt hår inte kan spika upp. När du använder en plattång, i kombination med rätt hårstyling produkter kan du spike upp håret och säkra spetsade frisyr så att det inte kommer att falla ner under dagen.

Instruktioner

Långt hår

1 Torrt hår helt. Du kan göra det genom att helt enkelt grov torkning håret med fingrarna och en paddel borste för att avlägsna all fukt.

2 Slå plattången på medelhög till hög värme. Värmen kommer att bero på hårtyp. Om håret är bra, bör du hålla det på en medelhög inställning, och om håret är tjockt, kan du behöva vända det till en hög värme.

3 Mist en värmeaktiverad hårstyling sprej hela håret. Vänd på håret från sida till sida för att fullständigt belägga håret. Var noga med att hålla sprayen cirka 6 till 12 inches bort från huvudet för att dimma det jämnt.

4 Börja i den främre delen av håret och klämma plattången på en 1-tums delen av håret, nära roten.

5 Dra plattången uppåt mot toppen. Du kommer att märka att, som ett resultat av styling spray, kommer avsnittet stanna mycket platt och taggiga.

6 Flytta till en annan 1-tums avsnitt, och dra i håret uppåt och utåt med plattången.

7 Fortsätt att göra detta tills du har spetsat upp håret så mycket som du vill. Du kan behöva göra om vissa delar och åter styling sprej för att få din favorit spetsade utseende.

8 Arbete en liten mängd hårstyling klistra genom håret för att slutföra utseende.

Tjock, kort hår

9 Upprepa steg 1 och 2 från avsnitt 1.

10 Mist den värmeaktiverade hårstyling sprej i hela håret. Använd dina händer för att sedan skjuta upp håret för att påbörja tillsatta processen.

11 Clip plattången på en 1-tums avsnitt av hår, nära roten. Du kan börja var som helst på huvudet som du vill, men du bör göra en full cirkel med plattången stället för att flytta slumpmässigt runt huvudet.

12 Dra plattången uppåt, mot spetsen av sektionen. Du kan dra den utåt när uträtning sidorna av din frisyr om du vill att hela kort frisyr skall spetsas.

13 Arbeta en ärtstora mängd hårstyling pasta hela håret för att avsluta tillsatta håret. Du kan lägga till ytterligare en ärtstora belopp efteråt om du känner ditt hår är inte spetsade nog, men inte lägga till mer än detta, eftersom produkten kan tynga håret.

Tips

  • De med kort, tunt hår bör inte använda en plattång för att spika håret eftersom detta kan skada håret.

Hur man färga håret med naturlig färg


Om du har grått hår och du är känslig för den vanliga färgämnet kan du prova några naturläkemedel naturligt färgämne. Här är tips om hur man förbereder och tillämpa färgen.

Instruktioner

1 'Henna' är en av de välkända naturligt färgämne, det är en växt som växer i Asien och Afrika. Den har använts i Indien, Mellanöstern och Nordafrika att färga håret och gör huden design.

2 Du kan hitta online Henna leverantörer, men när du köper Henna se till att få neutral växtbaserade henna utan några tillsatser. Det är ett grönt pulver.

3 För att förbereda färgämnet, tar ungefär fem skedar henna och tillsätt lite vatten, blanda ihop dem tills det ger dig mycket mjuk och smidig förening men inte vattnig.

4 Om du vill använda färgen spred Heena förening i håret tills det täcker hela området av grått hår. Vänta i två timmar och sedan tvätta håret med vatten och komp att avlägsna resterna.

5 När du använder henna i grått eller vitt hår för första gången, det ger röd färg, men när du upprepa det resultatet kommer att vara mörkt röd till brun.

Tips

  • Använd handskar när tillämpa henna att undvika färgning av din hand.
  • Naturlig hinna är inte giftig eller orsaka blindhet om den faller i ögonen.

Hur man mörkare håret med hjälp av Sage


Salvia är en ört som kan kokas för att göra ett brunt hårfärgningsmedel. Färgämnet är bara tillfälligt, som varar fyra till sex veckor, men örter är relativt billiga, så att du kan återanvända färgen som behövs. Dessa tillfälliga hem avhjälpa hårfärger kallas också sköljningar, eftersom du skölja håret med dem snarare än att tillämpa en pasta som färgämne. Den vise kommer att orsaka en subtil men ändå märkbar förändring på blont eller ljusbrunt hår. Om du har mörkbrunt hår, kommer salvia färgämnet uppdatera den, men kommer inte att ändra din hårfärg mycket.

Instruktioner

1 Chop en kopp salvia, antingen färska eller torka på skärbräda.

2 Tillsätt 2 koppar vatten till potten och koka upp. Stäng av värmen när vattnet når en koka.

3 Rör om salvia i det kokande vattnet och täck med ett lock. Gör det möjligt att dra i 15 minuter.

4 Sila salvia ur vattnet och kasta.

5 Skölj håret med salvia, och låt stelna i 20 till 25 minuter. Ditt hår bör vara torr vid tillämpningen av sköljningen för bästa resultat.

6 Skölj håret med vatten efter tiden är slut för att avsluta den döende processen.

Tips

  • Blanda i lavendel eller rosmarin oljor med salvia skölj att återfukta håret.
  • Använd handskar för att skydda händerna från att färgas av salvia färgämnet.

Hur man linda håret med hårnålar


Både lång och kort hår kan se slående vacker med flödande och rikliga lockar. Gör dina lockar tätt och långvarig genom att ställa in håret medan det är fuktigt. För en gammaldags curling metod som fungerar bra, prova att linda håret med hårnålar. Genom curling håret tätt medan det är vått och säkra varje curl med en eller två pinnar, kommer lockar in och stanna tills du tvättar håret igen.

Instruktioner

1 Tvätta håret med schampo och balsam, skölja noga med varmt vatten. Torka håret försiktigt med badlakan.

2 Kamma håret med bred tand kam för att ta bort eventuella tovor. Del håret i typisk stil med kammen.

3 Separera en liten en-tums avsnitt av hår med änden av råttans svans kam. Kamma sektionen för att göra det smidigt.

4 Linda den del av håret runt pekfingret från slutet av hårslinga till hårbotten. Lägga lindade delen av håret platt mot hårbotten.

5 fast lindade curl med en eller två hårnålar. Om du använder två hårnålar, placera dem över varandra i en "X" sätt.

6 Upprepa steg 3 till 5 för att krypa hela håret. Se till att varje avsnitt är samma 1-tums storlek så att dina lockar kommer att vara av enhetlig form och storlek.

7 Linda en halsduk försiktigt runt huvudet för att skydda dina lockar medan håret torkar.

8 Lämna hårnålar i håret tills håret torkar helt. Det kan ta så många som åtta timmar för håret självtorka. Sova på lockarna natten är bra så länge du skydda lockarna med halsduken.

9 Ta bort hårnålar från håret efter det torkar helt. Försiktigt skaka ut lockarna med fingrarna, men inte kamma igenom lockarna att undvika frizziness.

10 Spraya lockarna med hårspray, om du vill.

Hur man rullar håret med stavar


Vissa kvinnor är födda med vackra lockar. Om du inte var, oroa dig inte, med hjälp av curling stavar är ett sätt att få läckra lockigt lås. Rullande håret kräver aa några leveranser och en liten ansträngning för att uppnå spänstiga lockar. Denna process för att använda stavar för att locka håret är enkel nog att du kan göra det själv.

Instruktioner

1 Tvätta håret med schampo och skölj väl. När du schampo och skölj håret, balsam. Om du har ont om tid, kan du använda en leave-in balsam.

2 Kamma håret framåt så det hänger framför ansiktet och ta bort eventuella tovor. Applicera läggningsvätska jämnt genom håret, vara noga med att inte tillämpa mer alltför mycket. Inställningen lotion hjälper curl hår medan den fortfarande är våt.

3 Använda kammen delen ett litet avsnitt på framsidan av håret. Placera ett stavomslag på den sektionerade hår och valsen i en vinkel med staven. Sätt klippen att stadigt hålla stavarna på plats. Rulla håret stramt för snävare lockar och lösare för större lockar. Fortsätta att rulla håret i riktning från vänster till höger. Storleken på stavarna och storleken av lockar, beror på hur mycket hår att rulla. Avsnittet hår rullas bör inte överstiga storleken på stången.

4 Spray hela huvudet med vatten med hjälp av en sprayflaska när allt stången rullande är klar, att hålla håret fuktigt tills du föna det kommer att hindra lockarna faller ut lätt.

5 föna håret tills det är torrt. Du kan lufttorka om det finns tid, men det kommer att ta betydligt längre tid.

6 spraya lätt hår med en hårspray innan du tar bort alla stavrullarna. Lossa lockar en i taget med fingrarna. Lägg hårspray eller gel och stil som önskas.

Tips

  • Du kan behöva använda olika storlekar stavar för att uppnå större eller mindre lockar. Vid tillämpningen av inställningen lotion, är det viktigt att använda rätt mängd eller hår kan inte krypa. Lotion bör inte droppar.