finns det dyra Tag haur med batteri

Varför finns det vita mögel på vete gräs Sprouts?


Människor växer vetegräs, i sina hem, och med hjälp av en juicepress extrahera saft i stjälkarna som en hälsomässig fördel. Enligt "Kunskap: Fördelar med Wheatgrass Juice" juice är bra för matsmältningen, producerar energi, avgiftar och är hög på mineraler och vitaminer. Förutom att vetegräs leveranser protein hjälpa till att återuppbygga celler, och folk på glutenfri kost kan dricka det utan allergisk reaktion.

Vetegräs, är dock känslig för mögel.

vit Mold

Den vanligaste formen för att attackera vetegräs är en vit bomullsliknande formen som klamrar sig fast, som ett nät, runt den nedre delen av dess stjälk. Vit mögel är luftburna och pinnar till de fuktiga vetegräs stjälkar. I en kort tid, kan du se mögel eftersom det bygger upp runt stjälken.

Ta bort Mold

En metod för att ta bort formen är helt enkelt att skölja ur det. Vitmögel tränger inte stjälken; det bara klamrar sig fast vid det, så det är lätt avlägsnas. En annan lösning är att skära stjälken av, precis ovanför gjutformen, skölj sedan den för att avlägsna eventuell kvarvarande mögel.

Förhindra Vit Mold

I hemmet vetegräs växer i små utsädes fack. Det är en tjock tillväxt, utan mycket luftcirkulation vid botten av stjälkarna. Som ett resultat, när den vetegräs vattnas, bottnarna av stjälkarna stanna fuktig. En lösning är att använda mindre vatten och vatten med en sprayflaska. Dessutom sätter sprutning mer fukt över toppen av stjälkar, där det finns mer luftflöde för att torka dem. Mer fukt över toppen av stjälkarna innebär mindre fukt samlas på de lägre stjälkar; Ju lägre stjälkar torkar snabbare.

En annan lösning är att skära små hål i botten av din säd facket och lägg den i en större bricka. Detta tillåter fukt att rinna genom hålen i fröet magasinet, in i den större brickan, vilket innebär mindre fukt ansamlas på de lägre stjälkar.

Du kan torka lägre stjälkar med hjälp av en cirkulationsfläkt, på låg hastighet, och låt det blåsa på din säd facket. Fläkten torkar snabbt vetegräs, men vara noga med att inte låta det blåsa för länge och torkar ut jorden.

Du kan beså din vetegräs inte riktigt lika tjock. Om det är inte så tjock, betyder det mer luftflöde genom lägre stjälkar att torka dem.

Vit Mold Inte Skadlig

Vit formen är luftburet, i luften hela tiden, och inte skadligt. Om du har en naturlig allergi mot mögel, men du kan ha en liten reaktion på vitt mögel.

Sammanfattning

Tyvärr finns det en god chans att du inte kommer att bli av med alla mögel på din vetegräs. Men om du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder, kan du vinna kampen över det mesta av det.

Society finkar existerar i en mängd olika färger. Färgen av arterna varierar från choklad / vit, grå-brun / vit, lisma / vit och fast vit. Medan vissa av dem har ojämna färger, andra anses vara pieds. Pied innebär att fåglarna har vita fläckar av färg på deras kroppar. Inga två pieds liknar. Dominerande pieds är övervägande vitt. För att föda upp ett samhälle fink med fasta eller symmetriska färger, måste de paras noggrant.

Samhället Finch Hybridisering

I Europa finns det en tendens att hybridisera de arter som andra Lonchura att åstadkomma varierande färger samhället finkar. De svarta bruna är ett klassiskt exempel för att belysa dessa ansträngningar.

Plåstren av dessa fåglar är ganska ojämn och skugga, färgintensitet och distribution varierar kraftigt. Kammar bildas genom fjäder mutationer medan krusiduller täcka nästan varje del av kroppen. Exempelvis krusiduller resultera i att bröstfjädrar pekar utåt eller i riktning uppåt.

Möjligt Society Finch Color Mutationer

Det är möjligt att kombinera basfärgerna (kastanj, choklad och lisma) med att modifiera färg mutationer (utspädd, ino, pärla och grå). Basfärger ensam kan sällan kombineras. I vissa fall, tri-färgade fåglar har vit, choklad och ljust gulbruna färger på sin kropp. Men dessa inte kan reproduceras.

Några klassiskt exempel på hybridfärg mutationer inkluderar cremino, albino, pärlgrå, pärla med vapen, lisma själv samhället, lisma själv utspädd, lisma pied samhälle, choklad pied samhälle, choklad själv med vapen, choklad grå själv och kastanj själv samhället. Själv innebär att fåglarna har en solid färg eller att de inte har några vita fläckar på sina kroppar.

Kännetecken för manliga och kvinnliga Society Finches

Utseendet på manliga och kvinnliga samhället finkar är ganska identiska. Den enda metoden för att skilja könen är genom att observera deras beteendemönster. Hanarna sjunger vanligtvis en drilla sång, hålla sin hals upp-sträckt och fluffa sina fjädrar. Medan närmar sig kvinnliga, studsar han fram och tillbaka medan de vilar på abborre.

Manlig börjar sjunga så snart en ny medlem införs i buren. Du måste vänja sig vid kontaktsamtal mellan män och kvinnor för att identifiera sina distinkta ljud. Hanarna rör sig snabbt, snärta sin svans när de ringer. Hönsen sjunga sällan.

Samhälle finkar är ganska musa för fågelentusiaster. De är mycket aktiva och burar av dessa fåglar bör ha minst 20 inches utrymme för att flyga. Du kan erbjuda ett fågelbad ibland för att underhålla dessa fåglar. Dessa fåglar är snäll av naturen och har en stark immunitet om ordentligt omhändertagna, och därmed är ganska lätt att hantera.

Society Finch Diet

Samhälle finkar kräver god näring för att bygga starka immunitet. Du kan mata dem god kvalitet fink frö mix som finns i djuraffärer. Den bästa kosten för samhället finkar är hirs frön och canary frön. Komplettera fröet kost med vitaminer för att förebygga brister. Dessa fåglar älskar ägg, spenat, äpplen, päron och skogsstjärna. Grit och träkol hjälp för att upprätthålla ett friskt matsmältningssystem. Cuttlebones tillhandahålla den nödvändiga kalcium. Se till att dina fåglar har tillgång till färsk mat och vatten under hela dagen.

Finns det särskilda Begravnings priser för Airlines?


I mitten av stress och kaos av en nyligen död i familjen, funderar sådana komplicerade frågor som att hitta en biljett kan vara svårt. Eftersom dödsfall inträffar ofta plötsligt och utan förvarning, kan man tvingas att vidta flygningar finns tillgängliga och bokning i sista stund kan bli mycket dyrt. Men många flygbolag erbjuder vad som kallas "sorg priser" som kan minska kostnaden för din resa.

Vad är Efterlevande priser?

Efterlevande priser är en politik som flygbolag och andra transportföretag som erbjuder ibland som ett sätt att minska kostnaderna för resor för dem som reser på grund av en nyligen död i sin familj, vilket ger en rabatt från biljettpriset. Efterlevande priser är endast tillgängliga för "omedelbara" familjemedlemmar, som normalt omfattar föräldrar, syskon, barn, barnbarn, mostrar och farbröder och andra (se referenser). Vissa flygbolag erbjuder även sorg priser till personer med anknytning enligt lag, såsom fosterbarn eller styv släktingar.

Hur man ansöker om ett dödsfall skattesats

Information om sorg priser finns på webbplatserna för de flesta flygbolag, men du måste ansöka via telefon. Ring din önskade flygbolag och be om deras sorg räntepolitik. Du kommer att krävas för att ge några bitar av information, inklusive namnet på den avlidne, din och alla andra resenärer relation till den avlidne, namn, telefonnummer och adress begravningen hem eller annan plats för vila, och namnet på den läkare som presiderade över döden. Dessutom har många flygbolag kräver bevis på döden, såsom en dödsattest. Detta bevis kan ges till flygbolagen antingen vid köptillfället eller, i många fall, kan lämnas senare, även om en återbetalning inte utfärdas förrän flygbolaget har fått någon önskad bevis.

Exempel på aktuella Airlines dödsfall skattesats Policies

Från och med 2011 finns det fyra stora flygbolag som är verksamma i USA som erbjuder ett dödsfall hastighet. Delta Airlines erbjuder sorg priser som gör att bidrag och förändringar, även om resor måste ske inom tre dagar efter det att döden för inrikesflyg och sju för internationella flygningar. Continental Airlines erbjuder en glidande skala av rabatter, erbjuder 5 procent av biljettpriser på upp till $ 499,99 tur och retur, 10 procent av biljettpriser upp till $ 999,99 tur och retur, och 20 procent av biljettpriser $ 1000. och upp tur och retur. Continental erbjuder öppna avkastning på dödsfall biljettpriser, men tillåter inte uppgraderingar. American Airlines erbjuder dödsfall biljettpriser, men information om sina priser måste erhållas per telefon. United Airlines erbjuder "medkänsla priser" på 10 procent av det noterade biljettpriset, och bokning avgifter frångås. AirTran, US Airways, Virgin America, JetBlue och Southwest Airlines erbjuder inte dödsfall biljettpriser, från och med 2011.

ytterligare tips

När du ringer flygbolaget, ställa frågor för att få all nödvändig information som vissa flygbolag kan ha dolda avgifter och krav. Den sorg hastigheten är inte garanterat att vara den lägsta tillgängliga biljettpriset, så kontrollera priser och med flygbolaget rekommenderas innan du ansöker om ett dödsfall hastighet.

Finns det någon skillnad mellan sötvattensakvarium Salt & Marine Salt?


Fisk hobby använder ofta salt för både sötvatten och saltvatten (marina) fiskarter, och det finns ingen skillnad mellan det basiska saltet som används i sötvattensakvarium och saltet som används i saltvattensakvarier. I själva verket, eftersom det salt som används i fisketankar är ren natriumklorid, icke-iodized bordssalt, kosher salt eller ren stensalt kan användas i stället för standard akvarium salt i rätt mängd.

maintence Nivåer

Ett vanligt användningsområde salt är för underhållsnivåer för sötvatten och saltvatten akvarier. Den rekommenderade mängden för en saltvattentank kan variera beroende på art av fisk och växter som lever i tanken. En grundläggande salthalt nivå för saltvatten tankar är 1,023 (+/- 0,002) specifik vikt (densitet till vatten). Däremot kan en grundläggande förhållande för sötvatten tankar variera mellan den 1 tsk. salt per 10 liter vatten till 1 msk. salt per 5 liter vatten. Även levande sötvatten växter inte kan tolerera salt i några mängder, finns det vissa arter av sötvattenfisk som trivs i låga saltbetingelser som levande bärare och bräckt vatten fisk.

läkemedel Nivåer

Salt kan också användas som ett läkemedel för behandling av sötvattensfisk parasiter och sjukdomar. Terapeutiska mängder av salt i sötvatten tankar är i allmänhet en tsk. salt per 10 gallon av icke-klorerat vatten. Vid användning av salt för att behandla parasiter, såsom Ichthyophthirius (ich) och ankar maskar, ett förhållande av 1 1/2 cups salt per 10 liter vatten rekommenderas. Vid användning av saltvatten som en tonic "dip" för sötvattensfisk väljer saltförhållanden som resulterar i en specifik vikt av 1,009 till 1,023.

Olika typer av akvarium Salt

De viktigaste frågorna för att använda salt i akvarier är om saltet är bra nog för att fullständigt lösa och om saltet inte innehåller kemikalier som nitriter, jod eller kalium. Kommersiellt beredd akvarium saltblandningar kan innehålla mineraler i nivåer som är säkra för specifika fiskarter. Men det finns också speciella blandningar av salt mix som efterliknar pH-området och mineral förhållande för särskilda vattenförekomster över hela världen, såsom rev Blandningar koraller.

överväganden

Vid val av fisk för en färskvattentank, överväga om det finns en preferens för fisk som trivs i låga saltbetingelser, i hög saltbetingelser eller bräckt vatten villkor. Och när du utför en partiell vatten förändring, bara byta salt förhållande för den mängd vatten som avlägsnas. Till exempel, om du använder en tesked salt för varje 5 liter vatten och 5 liter av en 10 liters tank ersätts, bara lägga en tsk. redogöra för de nytillkomna icke-klorerat vatten. Var försiktig med över saltning fisk som inte är vana vid att salta förhållanden. Och om fisk börjar visa tecken på stress, såsom gapande eller blödning, minska mängden salt per gallon.

Finns det en Tugg Flea & Tick medicin för hundar?


Loppor och fästingar nuvarande problem för både hundar och deras ägare. Parasiterna kan överföra sjukdomar när de biter ditt husdjur, och som kan orsaka irritation och även medicinska problem senare.

Typer av Flea och Tick Medicinering

Det finns ett antal produkter som kan hjälpa till att förebygga loppor och fästing angrepp, som sträcker sig från aktuell till oral.

utvärtes läkemedel

Utvärtes läkemedel appliceras direkt på ditt husdjur, inklusive vätskor (såsom Frontline eller Advantage), liksom loppor och fästing kragar.

oral medicinering

Orala läkemedel tas internt, och kan variera i effektivitet från en dag förebyggande, som i fallet med Capstar, genom en 30-dagarsperiod, till förmån för Comfortis.

Tugg oral medicin

Tugg orala läkemedel som kallas Comfortis administreras strax före utfodring. Det kan också blandas med hundens vanlig mat.

Comfortis och andra droger

Vid denna tid finns det inga kända problem kan uppstå vid användning av Comfortis med andra läkemedel, även om det rekommenderas att användas med försiktighet med höga doser av läkemedlet ivermektin, vanligen föreskrivs för parasit problem.

Hur många Walt Disney temaparker finns det i världen?


Namnet Disney har blivit synonymt med roligt. Det som började med en enda park i Kalifornien har vuxit till en otrolig imperium. Det finns fem orter i fyra olika länder. Alla Disney resorts är mer än bara en nöjespark, med hotell och restauranger i världsklass som ger en del av upplevelsen. Medan orterna är alla olika, det finns likheter. Oavsett vilken park du besöker, kommer du vara säker på att hitta Disney tecken, parader, underhållning och rider för hela familjen. När man tänker på hur stora Disney har blivit, kom ihåg vad Walt Disney själv sa, "Det hela började med en mus."

Disney

Den första av Disneys nöjesparker byggas var Disneyland. Det öppnade 1955. Beläget i Anaheim, Kalifornien, erbjuder Disneyland nu två parker och Downtown Disney distriktet. Disneyland Park var där allt började, och det är hem till den ursprungliga Törnrosas slott. Disney California Adventure har några hårresande åkattraktioner.

Walt Disney World

Disneys andra park öppnades 1971. Beläget utanför Orlando, Florida, Walt Disney World är en av de bästa resmål i världen. Det är nu består av fyra huvudparker: Magic Kingdom, Epcot, Disneys Hollywood Studios och Disney djurriket. Walt Disney World Resort är också hem till två vattenparker; de är Disneys Blizzard Beach och Disney Typhoon Lagoon. Det finns också ett område som kallas Downtown Disney med restauranger, affärer och nöjen. Signaturen slott på Walt Disney World är Cinderella Castle, och det ligger i Magic Kingdom. Walt Disney World är den största Disney resort.

Tokyo Disney

År 1983 öppnade Tokyo Disney Resort. Det ligger i Urayasu, Chiba, Japan. Det finns två parker där, Tokyo Disneyland och Tokyo DisneySea. Det är den enda Disney Resort som är licensierad - ännu inte ägs - av Disney. Tokyo Disney Resort har vissa Disney klassiska åkattraktioner, som Dumbo den flygande elefanten, det är en liten värld och Pirates of the Caribbean.

Disneyland Paris

Disneys andra företag utanför USA är Disneyland Paris. Det öppnade 1992. Det ligger i Marne-la-Vallée, en förort till Paris. Det finns två parker i orten: Disneyland Park och Walt Disney Studios Park. Disneyland Park har några klassiska Disney åkattraktioner, medan Disney Studios har en filmtema.

Hong Kong Disneyland

Hong Kong Disneyland är den senaste orten. Det öppnade 2005 i Pennys Bay, Lantau Island, Hong Kong. Det är den minsta av Disney resorts, bara erbjuda en park. Det finns fyra länder: Adventureland, Tomorrowland, Fantasy och Main Street, USA

Finns det någon skillnad mellan halvsöt choklad och mörk choklad?


Choklad skiljer sig genom deras nivå av kakao, smak och sina övriga ingredienser. Ofta är halvsöt choklad och mörk choklad förvirrad två typer av choklad, men i verkligheten är de samma sak med olika nivåer av kakaohalt.

swiss Definition

Schweiz är känt för att göra några av de bästa choklad i världen. Vissa människor reser världen att smaka deras choklad så det är inte konstigt att de var de första att klart definiera vad som är eller inte är mörk choklad. Enligt den schweiziska innehåller mörk choklad minst 35 procent kakao (cacao). Det kan också kallas söt choklad eller svart choklad och framställs genom att tillsätta fett och socker till kakao. Alla choklad med en högre andel av mjölk kallas mjölkchoklad.

american Definition

I USA finns det ingen officiell definition för mörk choklad och mörk är synonymt med halvsöta, även om förhållandet av kakaosmör till fasta ämnen kan variera. Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) klassificerar choklad som innehåller minst 35 procent kakao (antingen kakaofastämnen eller smör från kakaobönor) som bitter eller halvsöta. Halvsöt choklad används ofta för matlagning medan en mörk choklad är mer ofta äts på egen hand.

Halvsöt choklad Substitution

Om ditt recept frågar efter halvsöt eller mörk choklad och du inte har någon till hands, finns det några saker som du kan använda som substitut. För varje uns av halvsöt bakning choklad som krävs, kan du använda tre 3 msk. av choklad, chips, 1 oz. för bitterljuva eller osötad choklad med 1 msk. av strösocker eller 3 msk. osötat kakaopulver blandat med 3 msk. socker och 1 msk. smör.

Substitut för halvsöt choklad chips

För varje kopp (6 oz.) Av choklad chips som krävs för ditt recept, kan du använda 6 oz. hackad, halvsöt blockchoklad, 6 oz. sött bakning choklad eller 6 oz. osötad choklad i kombination med 6 msk. socker.

Överskott hårväxt, eller hår som växer på ställen där det inte ville, kan vara ett problem. Självbild frågor och hygienproblem kan orsaka låg självkänsla. Även om det är tillfälliga lösningar, såsom vaxning eller rakning, eller ens hårborttagning laserkirurgi, är det ibland lättare att hämma hårväxt vid källan. Det finns några, billiga sätt att göra detta.

matar

Ett av de enklaste sätten att bromsa hårväxten är genom att äta hälsosammare. Ät frukt, grönsaker, bröd och hjärt-hälsosamma fetter, som är fulla av vitaminer och mineraler. Dålig kost kan leda till kraftig hårväxt, särskilt om du lider av låg kroppsvikt, för om du inte har tillräckligt med fettdepåer, saknar din kropp isolering och förlorar värme, så det blir överflödigt hår. En annan livsmedelsprodukt som är till nytta för dvärgväxt hårväxt är sojaprodukter. Soja innehåller fytoöstrogener, som är anläggningen-ekvivalenter av östrogen. Östrogen, eller östrogenliknande hormoner gör motsatsen till testosteron, även gå så långt som att motverka den. Testosteron växer hår, bland annat; Därför saktar östrogen det. Du kan inta sojaprodukter i många former: tofu, sojamjölk, soja mutter smör eller edamame.

Kosttillskott och krämer

Förutom mat, finns det mer specifika sätt att bromsa hårväxten. Tar vissa mineraler eller piller, som är utformade för att göra detta mål, kan vara till nytta för dig också. Ett av dessa tillägg är Kalo, som har visat sig bromsa eller minska hårväxt i vissa fall. Det kan hittas i både piller och flytande form och kan hittas i de flesta naturliga, ekologiska och färskvarumarknaden butiker. Det finns även lotioner som används för detta ändamål. De finns i de flesta droghandel som en over-the-counter lotion - de normalt innehåller sojaextrakt, som, såsom nämnts, jippon hårväxt. Håret fortfarande kommer att växa, men det kommer att komma i mjukare och finare än normalt.

Hair Threading

En sista billigt sätt att hämma hårväxt är genom handling av hår threading. Det kallas "khite" på arabiska och "fatlah" i Egypten, där bruket har sitt ursprung. Det är en övning för att ta bort hår vid roten av ryckte ut rader av hår med vändningar av bomullstråd. Det kan vara en smärtsam process, men du kan göra det själv utan mer än priset på tråden. Hår salonger kan oftast göra det åt dig vid behov, liksom. Återigen kommer det att bromsa hårväxten och gör det kommer i finare och mjukare. Alla dessa metoder är dock bara tillfällig. Det är nödvändigt att på nytt trä håret från tid till annan, eller åter tillämpa lotion kontinuerligt eller fortsätta att äta sojaprodukter. De är alla bara tillfälligt, men de fungerar för de flesta människor, och de är alla relativt billigt.

Hur många typer av afrikansk Greys Finns det?


Den afrikanska grå papegoja är en medlem av släktet Psittacus, och det finns bara en art, erithacus. Men det finns bara två officiella arter, med en tredje omtvistade en som 2011. Variationer av denna fågel, som Togo, Kongo och Angola, hänvisar till den inhemska regionen papegojan snarare än en underart. Dessa är extremt sociala fåglar som är hemma i västra och centrala Afrika men kan hittas som husdjur i hela världen på grund av deras livslängd och härma förmåga.

Art: Psittacus Erithacus

Psittacus erithacus och båda underarterna kan särskiljas genom olika nyanser av grått och den karakteristiska röda av stjärtfjädrarna. Dessa papegojor växa till ca 13 inches från huvud till stjärt och väger upp till ca 15 oz. De har en genomsnittlig vingbredd från ca 18 inches upp till mer än 20 inches. Dessa är mycket sociala fåglar som är mycket tillägnad folket i deras tillgivenhet.

Underarter: Psittacus Erithacus Erithacus

Känd som Kongo eller Red Tailed Grey, var detta den första dokumenterade underart av P. e. erithacus. Dessa fåglar specifikt befolka området mellan Kenya och östra gräns Elfenbenskusten. Deras starka näbbar är fast svart, och deras ögon är helt gul i mognad. Både män och kvinnor är en ljusare grå färg och större än P. Timneh med en vitaktig Notchar till kroppen fjädrar; stjärtfjädrar och Undertail täck är både ljust rött i denna underart.

Underarter: Psittacus Erithacus Timneh

Den Timneh Grey bebor skogar, mangrove, skogs savanner och även vissa odlade områden, såsom trädgårdar mellan östra gränser Elfenbenskusten till Guinea-Bissau och södra Mali. De vuxna är en mörkare grå än P. e. erithacus, med en blekare färg på magen och rumpan. De lägre Undertail gömslen är mörkgrå färgade med mörk vinröda eller rödbrun. Området runt ögonen är naken vit hud och övremandiblen är ben färgad.

Tvivelaktiga Arter: Psittacus Erithacus Princeps

Även känd som Ghana afrikansk grå, P. e. princeps är inte en erkänd underart av P. erithacus. Dessa fåglar tros färgas mörkare och något mindre än de andra underarter och naturligt i Fernando Po och Principe öarna. Men fågel experter anser att om denna underart någonsin verkligen existerat, antingen på grund av avel eller migration från öarna till fastlandet och tillbaka, inte längre håller den tillräckligt skillnad från P. e. erithacus att vara en separat underart.

Finns det ett snabbt sätt att ersätta ett pass själv?


Svaret är "ja". Om pass vinner eller blir stulen, finns det två sätt att ersätta ett pass själv - en är från bekvämligheten av ditt hem, kan den andra ske utomlands. Om du reser utomlands, att förlora ditt pass kan säkert vara en olägenhet. Men kan du enkelt och snabbt få ett provisoriskt pass att återvända hem.

Instruktioner

Hemma

1 Finns det ett snabbt sätt att ersätta ett pass själv?

Behöver ett nytt pass? Ta alla officiella ID till hands.

Samla alla officiella identitetshandlingar som du kan ha: födelseattest, militärt ID-kort, vanlig ID-kort, körkort, etc. Kort sagt, samla alla dokument som kan styrka din identitet. Dessutom, för att göra processen att ersätta passet snabbare, har former DS-11 och DS-64 fylls ut och redo, liksom de nödvändiga passstora bilder.

2 Rapportera ditt pass som förlorade eller stulna. Först måste du ringa det officiella avgiftsfria numret 1-877-487-2778 - TTY 1-888-874-7793 - som arbetar måndag till fredag ​​från 08:00 till 22:00 ET. Form DS-64, med titeln "uttalande om en förlorad eller stulen pass," kommer att vara den officiella rapporten som du tar med dig till passbyrån.

3 Finns det ett snabbt sätt att ersätta ett pass själv?

Kontrollera avsnittet resurser för att hitta din närmaste Passport Agency.

Presentera dina dokument personligen på närmaste Passport Agency, tillsammans med alla former av offentligt ID du kan ha, 2 pass stora fotografier, och ansökningsavgiften.

4 Att få passet med posten så snart som möjligt, se till att du begär "Påskynda" service på Passport Agency, som kommer att medföra en extra avgift på toppen av passet avgiften.

Utanför USA

5 Samla alla dokument som du kan ha med dig när du är utomlands - inklusive körkort, ID-kort, militärt ID-kort - kort sagt, något som kan hjälpa bevisa din identitet.

6 Finns det ett snabbt sätt att ersätta ett pass själv?

Forms DS-64 och DS-11 finns tillgängliga online.

Fyll i DS-64 form, med titeln "uttalande om en förlorad eller stulen pass." Chef till närmaste amerikanska ambassad eller konsulat, och presentera alla dokument personligen: DS-11 Form, DS-64 form, något ID som du kan behöva styrka din identitet, två pass storlek bilder, och ansökningsavgiften.

7 Den amerikanska ambassaden eller konsulatet kommer att fråga dig en Emergency Passport, som ger dig möjlighet att återvända hem. Detta sker snabbt, och i de flesta fall inom 24 timmar. Om avresedatum är inte överhängande, kan du ansöka om ett vanligt pass, som kommer att utfärdas till dig inom 10 till 14 dagar.

Tips

  • Behålla en fotokopia av ditt pass vid alla tillfällen, oavsett om du är hemma eller utomlands, för att enkelt avbryta den och ersätta den, om du förlorar det.
  • För att spara ännu mer tid när du byter ditt pass, kan du komma åt formulär DS-11 och DS-64 nätet. Du kan skriva ut dem och fylla dem för hand, eller så kan du fylla dem på nätet och sedan skriva ut dem.
  • När du byter ditt pass utomlands, vara medveten om: ett tillfälligt pass inte har samma egenskaper som en vanlig pass. Provisoriska pass utfärdas endast i nödsituationer, och är vanligtvis giltig "one-time" bara att gå tillbaka till ett hem-land.