färgåterställare till bilar

Hur du sätter en källare till en hund rum. Oavsett om du har en hund eller flera, en plats i ditt hem som är uteslutande en hund utrymme kan vara bekvämt och praktiskt. En hund rum erbjuder spelutrymme, kenneling under arbetsdagen eller på natten och en inomhus kennel när centralsverksamhet är inte hund vänliga som mattvätt eller en middag. Läs vidare för att lära sig att vända en källare till en hund rum.

Instruktioner

1 Utvärdera plats. Viktiga överväganden omfattar även naturlig belysning är tillgänglig, källaren är torr, det finns tillgång till utomhus, eventuella säkerhetsrisker är avtagbara och hur avslutade området är. Använd hälsa, säkerhet och komfort som de kriterier som du bedömer din källare potential.

2 En hund rummet kan vara ett rum i källaren, en sektion av källaren eller hela området. Tänk på hundar "storlek, personligheter och aktivitetsnivå. När du har utvärderat området och behoven hos dig och din hund och valt platsen, är du redo att dekorera din källare hund rum.

3 Justera belysning. En promenad ut källaren med fönster är perfekt eftersom din hund kommer att ha naturligt ljus när de är i rummet under dagen. Om så inte är fallet, sedan hänga fullt spektrum lysrör i rummet. Full ljus spektrum bättre replikera naturligt ljus än vanliga glödlampor.

4 minska luftfuktigheten. Om du har en mycket fuktig källare några allvarliga förbättringar, till exempel installation av ett avloppssystem eller tätning av grundmurar, kan vara i sin ordning. I vilket fall som helst få ett rum avfuktare och använda det flitigt under de varmare månaderna. En saftig, smaklös miljö är ohälsosamt för husdjur samt för människor.

5 Täck betongen. Om det inte finns någon golv i källaren lägga ner plastmatta mattor, som såldes till hårdvara eller byggvaruhus. Ta bort mattan om närvarande som det håller håret, ilska, smuts och lukt och är svåra att rengöra. Välj en yta som du enkelt kan torka med vatten och desinfektionsmedel.

6 § utanför ett område för hundarna eller tillhandahålla separata utrymmen för olika hundar med tunga gauge tråd motion pennor som är tillgängliga från kennel leverantörer. Dessa kommer i ett brett sortiment av höjder, och kan ordnas i olika former och storlekar genom att koppla ihop dem. Du kan också köpa kedjelänk kennel körningar.

7 Ge sova områden såsom hund sängar eller lådor med dörrar bort. Sätt ut leksaker för hundar och rotera vad som finns tillgängligt för att hålla dem intresserade. Håll färskvatten tillgängliga vid alla tidpunkter.

8 Gör rummet hund säker genom att täcka eluttag och ta bort sladdar, vassa föremål och saker som kan tuggas upp.

Hur man Fäst en strumpebandshållare till en tjock Gummislang


Strumpeband bälten ursprungligen skapades för att stödja nylon och silke lår höga strumpor. Kraftiga strumpeband bälte klipp förhindra strumporna rullar ner eller rynkade upp när hon gick och utför dagliga arbetsuppgifter. Silikongummi-toppad strumpor görs för att ersätta behovet av garter bältesclips. Den gummigrepp benet för att förhindra pinsamma glider och rynkor. Med användning av en strumpebandshållare med en gummi-toppad strumpan erbjuder extra säkerhet så länge som de krokar på bältesclips är stora nog att rymma det extramaterial och tjocklek av silikongummi. Processen för att fästa klämmorna är densamma som om de samtidigt användas med nylon eller silkesstrumpor.

Instruktioner

1 Skjut upp silikongummi-toppad låret hög slang. Se till att slangen grepp låren säkert och inte rullande ner.

2 Sätt på höfthållare. Klippen kommer att hänga ner i fronten över låren.

3 Dra upp gummikant slangen ett ben i taget.

4 Placera gummi över den runda delen av höfthållare Clipspänne. Den cirkulära avtryck syns bakom silikon.

5 Placera klippet krok över gummi avtryck och dra upp. Kroken kommer att säkra gummit i höftbältesklämma. Gör detta med alla klipp på bältet för att till fullo förhindra slangen från att rulla ned.

Tips

 • Höfthållare klipp med stora fästen möjliggöra en fastare grepp om gummi topp strumpor.
 • Ta dina gummi spets toppar låret till en tygaffär eller en dedikerad underkläder butik och be om den största storleken strumpeband bälte klipp tillgängliga.
 • Om de stora klipp endast kopplade till plus-sized höfthållare, välja ett bälte med en justerbar midja.
 • Justerbar midja höfthållare har ofta nedläggningar krok-och-eye.
 • Fit lår-toppar medan i butiken eller butik och prova på strumpeband bälte med stora klipp.
 • Placera gummit in i den stora klippet för att säkerställa att fästorganet är säker.
 • Gör inte detta utan att försöka på strumpan, eftersom bär strumpa platser spänning på den, vilket kan leda till att glida från klippet mycket lättare.
 • En butik kommer högst sannolikt att du kan prova på sin höfthållare, eftersom det inte är ohälsosamma.
 • Du kanske inte får ett fast grepp om din tjocka gummi strumpor eftersom din höfthållare Clipspänne är för liten.
 • Om klippet inte kan ta tag i strumpor minst 1/4 tum från toppen, är klippet för liten.

Hur att renovera en källare till vinkällare


Vinaficionados glädje i att äga privata nere vinkällare. Källare vinkällare är inte bara bekvämt, men med det utrymme de ger dig kan köpa av fallet och spara pengar. Du måste bedöma din källare för vattenläckor, luftfuktighet och temperatur. Läckor kräver minskning, och temperatur och luftfuktighet bör vara låg och ganska konsekvent för att skydda ditt vin. Hög luftfuktighet kan föda mögel på flaska korkar, och höga temperaturer och stark belysning kan laga vin. Lämpliga hyllor eller vinställ är viktiga komponenter när vinkällare inredning är valfritt.

Instruktioner

1 Ta bort alla möbler, skräp och annat som inte är uppsatt ner till golvet. Ta bort oönskade hyllor.

2 Rengör källaren noggrant. Borsta spindelväv med en kvast och tvätta tak, väggar och golv. Inspektera väggar, tak och golv för sprickor och hål och tecken på vattenläckor som vikare fläckar. Kontrollera utsidan av källaren och eventuella fönstertätningar för tecken på läckage. Täta läckor med en lämplig sealer. Fyll hål och sprickor med en lämplig fyllmedel som cement, spackel eller diktning.

3 Överväga att tillämpa en stuckatur fasad på källaren betongväggar och tak för att ge en fullständig tätning. Tänk på kakel golv för extra renhet och svalka.

4 Mät område i källaren som du vill använda för lagring av vin. Använd ett måttband och kontrollera mätningar på golvet där hyllorna kommer att sitta. Besluta på gallret höjd och i enlighet därmed.

5 Välj hyllor eller vinställ som kommer att rymma din vinsamling eller framtida samling. Mäta dimensionerna hos vissa vinflaskor. Till exempel, är australiska Shiraz 750 ml fördelas i flaskor som mäter nästan 12 inches lång och kommer att ta upp 3 inches när de låg på hyllan. Dessert viner är typiskt i mindre flaskor och Gewürztraminers vanligen i högre, tunnare flaskor. Vissa champagneflaskor har över 2 liter.

6 Överväga att lagra flaskor som använder syntetiska korkar flaskor upprätt. Polymer vin korkar tar branschen med storm och kan ändra hur vi lagrar viner.

7 Lägg en lämplig storlek split luftkonditionering systemet. Tillåter inte luft att direkt kyla flaskor, utan snarare placera den bort från flaskor svalna och cirkulera luften och att avlägsna fukt från luften. Ställ in temperaturen på 55 grader Fahrenheit.

8 Håll en hygrometer till hands för att kontrollera luftfuktigheten, som i idealfallet bör förbli mellan 55 procent till 85 procent. Håll flaskor borta från ljus så mycket som möjligt.

9 Sortera vinsamling enligt din smak och samling. Förvara sällsynta flaskor i en speciellt anvisad plats på hyllor och oftare används viner inom lättare räckhåll. Etikett hyllor för enkel lager ta och att visa din samling till dina bröder i druva.

Syntetiska löshår är tillverkade av monofilament som liknar människohår. Även om dessa bitar inte kan titulera med hög värme eller torkar blåsa, kan du köpa den här typen av hår bit före stil och i texturen av ditt val. Monofilament hår kommer att behålla curl, våg och konsistens utan styling. Även relativt lätt att underhåll, kommer syntetiska löshår uppleva märkbara skador efter ungefär en vecka av slitage. Använda produkter som utformats speciellt för syntetiskt hår, kan du återställa ett monofilament fiber hår bit eller peruk helt enkelt.

Instruktioner

Rengöring

Ett schampo syntetiskt hår bit noggrant. Inte schampo ungefär eftersom detta kan få håret att härva. Schamponering är viktigt att ta bort olja och produkt uppbyggd på håret pjäs. Skölj noga med ljummet vatten.

2 skick håret med hjälp av en lätt balsam som gjorts speciellt för syntetiskt hår. Kör balsam genom håret från rötterna till ändarna, vilket garanterar fullständig täckning. Skölj med ljummet vatten.

3 Placera hår bit på peruken blocket, och låt den torka. Borsta aldrig vått syntetiskt hår; detta kommer att orsaka bestående skador och trassel. Om det behövs, försiktigt använda en bred tand kam på pjäsen för att jämna ut håret.

Restaurering

4 Fäst håret bit till huvudet. Detta kommer att göra det lättare att borsta och räta ut syntetiskt hår.

5 Klipp den ena sidan av håret upp. Låt en tre till fyra tum avsnitt av hår ned från den nedre delen av håret pjäs. Borsta den del av håret genom med en paddel borste.

6 Spraya peruk återställare över den del av håret tills den är helt belagd. Borsta igenom med paddel borste.

7 Ställ in stora fat locktång till den lägsta inställningen. Om din locktång inte har temperaturinställningar, inte använda den. Fat på den lägsta inställningen bör vara mycket varm men inte tillräckligt varm för att bränna huden.

8 Placera fat vid roten av den del av håret och dra igenom att räta ut håret snabbt. Kom ihåg att även om locktången är på låg, för mycket exponering för värme kommer att göra syntetiskt hår smälta.

9 Borsta igenom med paddel borste och tryck håret tillbaka över axeln. Upprepa steg 1 till 6 tills du har behandlat hela hår bit.

Objekt som återställa den naturliga melanin i håret


Det finns flera sätt att återställa eller stimulera naturliga melanin i håret utan att använda dyra färgämnen eller hårda ingredienser. Det finns olika skäl hår kan grå eller bleka men ändra din kost och använda oljor och örter kan hjälpa ersätta förlusten av pigment. Att hitta rätt naturliga melanin återställare för din grånande hår kan också vara säker och enkel.

Kopparrika livsmedel

En kopparrika kost kan hjälpa din kropp naturligt återställa melanin i håret. Vissa livsmedel innehåller mandlar och cashewnötter, kikärter, lever och ostron. Spannmål, kött och fisk innehåller vanligen upp till 50 procent av erforderlig kopparintaget för en balanserad kost, så att lägga till nötter eller frön som vallmo eller solros kan öka ditt dagliga intag, också.

Järnrik mat

Äta livsmedel rika på järn kan lägga till fördelar för en koppar rik kost när du försöker återställa melanin i håret. Mörkgröna grönsaker som spenat och grönkål eller gula frukter såsom bananer och tomater är utmärkta källor av järn.

Kokosolja

Kokosolja är en av de mest hälsosamma oljor för hårbotten. Inte bara förhindra löss och mjäll, främjar återväxt av skadad eller grånande hår. Genom att massera denna olja i hårrötterna och hårbotten, kan naturliga melanin återvända. Du kan också kombinera denna olja med citronsaft eller indiska krusbär (Alma) för en extra melanin lyft för din hårbotten.

Hur man rättar till lackskor


Det är en besvikelse syn. Det favorit par lackskor har blivit repad, scuffed och avtrubbade tills de är en sorglig imitation av sin ursprungliga glans. Ta hjärta! Medan vissa reparationer, såsom brutna spännen eller skadade sulor, kommer att kräva uppmärksamhet av en professionell, det finns några enkla sätt att du kan fixa repor och återställa den blanka utseendet på din favorit par lackskor.

Instruktioner

1 Börja med att rengöra ytan av läder med en mild tvål och ljummet vatten. Blanda en matsked av tvål med cirka fyra koppar ljummet vatten och doppa en ren, mjuk duk i denna lösning. Vrid ur överflödig vätska och torka försiktigt bort smuts och damm från skon.

2 Torka skon med en mjuk trasa som har dränkts i klart, ljummet vatten och vridits ur. Detta tar bort alla tvålrester. Torka sko med en torr, mjuk trasa.

3 Applicera mineralolja till skon med en bomullstuss för att avlägsna mindre skrapmärken. Doppa bomullstuss i ungefär en tesked av mineralolja och försiktigt gnugga scuff märket med bomullstuss.

4 Använd aceton för att bli av med större, mer envisa skav. Doppa en bomullstuss i aceton och skaka av överskottsvätska. gnugga försiktigt scuff märket med bomullspinne. Gnugga inte för hårt eller för alltför lång tid eftersom det kan skada den blanka yta.

5 Använd en krita i en färg som matchar skon för att täcka repor. tillämpas försiktigt krita till scratch märket. Gnugga krita märket in med fingret för att blanda.

6 För mer allvarliga repor, det finns kommersiella lack restaurering produkter som finns i en mängd olika färger. De flesta av dessa produkter kommer med sin egen applikator. Använd den medföljande applikatorn att tillämpa återställare över repad eller sprucken område som du skulle gälla nagellack. Låt området torka helt innan du fortsätter till steg 6 och 7.

7 Återställ glans av lackläder med vaselin. Sätt på en tsk. vaselin på en ren, mjuk trasa. Använd rengöringsduken för att applicera vaselin på ytan av lädret. Var noga med att noggrant gnida gelé i läder och gäller inte ytterligare mängder av vaselin. För mycket gelé kommer att lämna en rest som kan dra till sig damm och fläckar strumpor.

8 Buff skon med en ren trasa tills den lyser.

Tips

 • Om dina skor blir för blöt, torka dem genom att placera skrynkliga tidningen inne i skorna och lagra skorna på en torr plats med god luftcirkulation.
 • Använd inte något slip vid rengöring lackläder, såsom stålull eller andra slipande rengöringsmedel. Om du gör det kommer att bära bort den blanka yta av läder.

Tulsa med källare


Medan de flesta stora hotell i världen har källare, många använda hela eller delar av dessa källare som parkeringsplatser. Vissa av dessa hotell har andra företag, till exempel butiker eller restauranger i sina källare. I Tulsa, förutom hotell vars källare används för parkering eller en restaurang, det finns en världsklass centrala hotell vars källare är ansluten till andra strukturer genom en underjordisk tunnel utformades ursprungligen för att skydda de rika.

Hotel Ambassador, Tulsa

Det historiska Hotel Ambassador har en elegant restaurang i källaren kallas Svarta tavlan som kom med hotellets multimiljon renovering av 1999. Med ett öppet kök och smala rektangulära bord, är den Svarta tavlan en livlig multidelas café som är en av Tulsa mest populära ställen att äta. Den har en omfattande vinlista som kompletterar dess många underbara rätter såsom wellington nötkött och porterfläskkotletter. Tavlan är utrustad för on- och off-site catering.

Hotel Ambassador
1324 S. Main St.
Tulsa, OK 74119-3218
918-587-8200
hotelambassador-tulsa.com

Mayo Hotel

Denna eleganta förstklassiga hotell har en källare för parkering som renoverades den 28 juli, 2002. Känd som Grand Lady of Tulsa, var detta hotell byggdes 1925 sedan återställs till sin ursprungliga prakt. Dess centrala läge har rum med sina ursprungliga detaljer, men med moderna bekvämligheter som gratis Wi-Fi, HD-42-tums platt-TV och fullt utrustade kök. Valfria inkluderar städning, tvätt och parkeringsservice. Mayo har 70 bostäder som består av loft över 22 våningar. Dagliga priser per enhet sträcker sig från $ 179 till $ 325 (2010 års priser).

Mayo Hotel
115 W. 5. St.

Tulsa, OK 74103
918-582-6396
themayohotel.com

Crowne Plaza Hotel Tulsa

Tidigare känd som Adams Mark Hotel, är 453-rum 14 våningar Crowne Plaza Hotel ligger i centrum av Tulsa verksamhet, kultur och nöjesdistrikt. Källaren är ansluten till ett centrum Tulsa underjordisk tunnel. Detta system av hemliga tunnlar byggdes 1929 för att skydda eliten och rika som blev rädda för laglöshet som råder vid den tiden. Åtta byggnader, tre parkeringsgarage, vissa kaféer och småföretag som sträcker sig från femte och Boston till First and Main är förbundna med denna underjordiska systemet.

Crowne Plaza Hotel Tulsa
100 E. Second St.
Tulsa, OK 74103
918-582-9000

crowneplaza.com

Om du vill behålla ditt vin svalt och på sin sida för att hålla korken fuktig, använda kylskåp. De flesta människor gör, men tycker att om de har mer än en flaska vin, rullar det över och tar upp plats. Du kan göra en plast vin hållare för ditt kylskåp med billiga varor för att hålla ditt kylskåp ren och organiserade.

Instruktioner

1 Köp plast skrivbord stack brickor. Använd hög kapacitet stack brickor så facket är djupare om du vill sätta något på toppen av vinflaskor i kylskåpet. Ett huvudsyfte att göra en plast vin hållare till kylskåpet är att organisera och lägger till ett mellanrum.

2 Köpa stora plasthållare. Du kan använda dem för den stora 44-oz. drycker från bensinstationer, men om du vill ha en mer varaktig alternativ får tung vikt versioner. Se till att tumlaren inte smalna av uppåt.

3 Skär av basen av tumlaren. De fria koppar som kommer med stora drycker har en smal botten. När du skär botten, är plastmugg rakt. Skär i mitten om du behöver för att få rätt plats. Använd sax för att klippa den fria plast och en effekt sticksåg för hårdplast.

4 Använd sax eller sticksåg att skära plastmuggar i hälften. När du tar bort botten av plastmuggar, måste du klippa den återstående cup i halv. Skär det med en linje rakt igenom diameter plast cirkel som du har kvar. Skapa två U-formade bitar.

5 Rada sidorna uppåt. Sätta halvorna av kopparna med öppningen vänd uppåt och den yttre kanten på botten av facket. Skjut dem till baksidan av facket. Ditt fack rymmer tre halvorna av dessa placeras så att munnen av koppen vetter mot baksidan av facket.

6 Mark börjar vid munänden av koppen. Markera koppar och bricka med en plats på varje. Se till att de är alla ännu. Gör samma sak som du lägger till ytterligare tre punkter jämnt fördelade mot baksidan av facket och varje glas. Denna del är viktigt när du gör en plast vin hållare till kylskåpet. Du vill behålla allt ännu.

7 Använd långa bitar av vridlås att väva sidorna av glaset till facket. Ta de två ändarna tillsammans igen och vrida tätt. Därefter ansluter glasögonen tillsammans på samma sätt. Fyra halvor av glasögon passar in i den stora kapacitet plastbrickan. Lägga vinflaskor in med korken på flaskan vänd bort från fackets baksida.

Hur man gör Container Leverans till Australien


Transportbehållare är stora fack som vanligtvis används för att flytta varor över stora avstånd eller utomlands. Beroende på storleken du hyr, kan dessa behållare lätt passa innehållet i ett hus eller lägenhet, inklusive möbler, bilar, sportutrustning, trädgårdsmöbler, lådor och väskor. Leverans dessa behållare till Australien kräver viss planering och förberedelser. Dessa behållare kan också hyras ut som förvaring innan du gör din resa till Australien.

Instruktioner

Förberedelse

1 Gör en lista över allt du vill transporteras i behållaren. Detta kommer att hjälpa till när du går online för att få prisuppgifter.

2 Mät alla möbler med ett måttband och anteckna på papper.

3 Uppskatta hur många rutor du behöver.

4 Besök container webbplatser som UPakWeShip.com och ShippingInternational.com att få prisuppskattningar och beställa en behållare om du känner till datumet och är redo att skickas.

5 Bekräfta leverans av behållaren när du har jämfört offerter från olika webbplatser. Välj datum och leveransalternativ, såsom hjälp packning och bära, och om du hyra en lastbil och föra innehållet till containerterminalen eller vill packa behållaren precis utanför ditt hus eller hyreshus. tycker också om leverans i Australien och om du behöver hjälp.

6 Få en flygbiljett för att säkerställa att du kommer att vara i Australien när behållaren anländer.

Frakt

7 Packa dina saker i lådor i förväg så att allt är klart när din containerfrakter anländer, och skriva innehållet på varje ruta.

8 Isär möbler och packa i lådor, eller säkra lådor med förpackningstejpen. Täck upp möbler med särskilda omslag eller plastpåsar.

9 Säkra vad som behöver säkras, inklusive ömtåliga föremål såsom glas eller speglar, med kartong eller tjockt tyg.

10 Packa behållaren eller lastbil, beroende på vilken metod du väljer. Dina ägodelar anländer till terminalen, få packade i en behållare (om de inte redan är), och får levereras. I Australien, kommer de att levereras till ditt nya hem, eller så kan du plocka upp dem själv.

Tips

 • Planera i förväg. Behållare som reser med båt tar cirka en månad att komma fram i Australien. Packa allt noga för att undvika skador.
 • Kom ihåg att packa värdesaker såsom dokument, pengar, smycken, fotografier, familjevärdesaker och dyra föremål i en resväska eller handbagage, om möjligt, och bära dem med dig under din resa.
 • Låt dig inte luras av företag som erbjuder löjligt låga offerter eller låter för bra för att vara sant. När du är osäker, gör mer forskning på nätet eller besöka företaget personligen.

Hur man rättar till hårt vatten i tropiska akvarium


En fisk tank som innehåller hårt vatten uppbyggd vanligtvis också uppleva onormalt höga pH-nivåer. Hårt vatten resultat när alltför mycket kalcium och magnesiumsalter presenterar sig i vattnet. Detta scenario uppstår vanligen med användning av behandlat kranvatten. När en fisk tanken innehåller en hög koncentration av hårt vatten, det gör det mycket svårt att kontrollera pH-nivåer. Ett pH som återstår för lågt eller för högt kan så småningom sicken din fisk. Ett vattenmjuk kudde kan hjälpa till att kontrollera hårt vattennivåer.

Instruktioner

1 Ta bort vattenmjuk kudde ur förpackningen. Placera kudden antingen i filtret eller i själva tanken. Den vattenmjuk kudde fungerar bäst om de används direkt i filtret.

2 Låt vattenmjuk kudde att stanna kvar i tanken av filter för åtminstone 48 timmar. Efter 48 timmar, ta bort kudden och ladda det.

3 Blanda 3 msk. av iodized salt och 7 oz. av vatten i en liten skål. Ställ den vattenmjukande kudde i skålen, helt täcka den med lösningen.

4 Låt kudden i lösningen under två timmar. Efter att placera vattenmjukmedel kudde tillbaka i tanken eller filter. Ladda igen efter 48 timmar.

5 Förvara saltvatten laddning lösning i en lufttät behållare tills du behöver använda den igen i 48 timmar. Blanda upp ett nytt parti av laddningslösning efter fyra laddningar.

Tips

 • Alternativt kan du använda vatten på flaska för att fylla ditt akvarium, som vanligtvis inte innehåller höga halter av kalcium och magnesium som kranvatten gör.
 • En avmineraliseringsenheten tar bort inte bara kalcium och magnesium, men även alla mineraler. Tillsätt avmineraliseringsenheten enligt anvisningarna på etiketten. När avmineraliseringsenheten bort alla mineraler från vattnet, kan du lägga till dem som fisken behöver på sundare nivåer.
 • Testa vattnet i tanken ofta för att bestämma vattenhårdhet och pH-nivåer.
 • Gör inga drastiska ändringar i vattnet medan fisken är i det. Om du använder avmineraliseringsenheten, lägga till den i en separat tank med vatten och sakta blanda det med tanken fisken lever.
 • Närvaro av koppar och järn så småningom kommer att hämma effektiviteten hos ett vattenmjukande kudde. Därför, byt ut den när den slutar fungera.