färga peruk med akrylfärg

Fördelar och nackdelar med peruker med människohår


Vid köp av en peruk med människohår är ett lönsamt alternativ till att bära ditt eget hår. Du kan ha skadat ditt eget hår och vill låta den vila. Du kanske vill ha en peruk så att du kan ha utseendet av längre hår eller en kortare frisyr. En av dina beslut är om att köpa syntetiskt hår eller människohår. Syntetiskt hår är gjord med olika fibrer och människohår är hår från en person. Innan du gör ditt beslut, utvärdera fördelarna och nackdelarna med peruker med människohår.

Hållbarhet och utseende

En peruk görs med människohår är mer hållbara och varar längre än syntetiska peruker. Det kan stå upp till flera tvättar och värmeapplikationer utan att bli sliten och slitna. Människohår peruker ser mer naturligt än syntetiska peruker. De är mjukare och känns mer naturliga såväl.

Flexibilitet

En annan fördel med ett mänskligt hårstrå peruk är den flexibilitet du har när det gäller att styla det. Du kan ställa in människohår med rullar för att ge den vissa organ. Använda varma apparater såsom slag torkar, strykjärn och locktänger erbjuder en mängd olika styling alternativ. Du kan behandla människohår som ditt eget hår; Därför kan du bleka det eller färga det utan att oroa dig för att skada den.

Pris

En av nackdelarna med peruker gjorda av människohår är att det kostar mer än peruker gjorda av syntetiskt hår. En människohår peruk kan kosta tre gånger så mycket som en syntetisk peruk eftersom dess skapelse är beroende av tillgång till människohår snarare än på den teknik som används för att skapa syntetiskt hår. En människohår peruk är också svårare att göra. På grund av fördelarna med att köpa människohår peruker, många människor känner ökningen av priset är värt att köpa.

Underhåll

Människohår peruker kräver mer underhåll än syntetiska peruker. När du vaknar, kan du sätta syntetisk peruk på så beror på att det behåller sin stil. Kräver dock människohår peruk grooming innan det är redo att bära. Det kan ta dig dubbelt så lång tid att få redo på morgonen eftersom du måste kamma, borsta och styla håret.

Hur man ansöker spetsar peruker med ingen tejp eller lim


Spets front peruker är ett populärt val för kändisar. På grund av spets hårfäste, är det omöjligt att skilja mellan äkta hår och peruk. Nyligen har spets front peruker blir allmänt tillgängliga för alla. Även om ansökningsprocessen kräver vanligtvis självhäftande produkter som bara en professionell på rätt sätt kan använda, finns det några spetsar front peruker som du kan använda hemma utan tejp eller lim.

Instruktioner

1 Köp en spets front peruk med kam grepp. Några av de nyaste typerna av spetsar front peruker kommer med kammar på insidan. De kammar är placerade på höger och vänster sida av peruk, närmast till tinningarna. Om din lokala skönhet leverans butik inte bära nya spets front, köpa den på nätet.

2 Prep håret för ansökan. Om ditt hår är lång, lägg den i rastaflätor. Om du har kort hår, inköp och tillämpa en peruk cap. Använd alkohol eller trollhassel runt pannan för att ta bort smuts och olja som kan skada din spets.

3 Tvätta händerna. Ta inte bort spets front peruk från paketet förrän du har tagit bort smuts och oljor, som kan förstöra kvaliteten på din spets front.

4 Klipp överskottet spets från peruk. Skär spets nära hårfästet i peruk, men inte klippa håret.

5 Applicera spets peruk. Placera peruk på huvudet så att insidan kammar är gripande din naturliga hår och spets peruk lägger på toppen av din naturliga hårfäste.

6 Style håret. De flesta peruker komma formaterad. Du kan dock ändra detta genom att klippa och styla det själv. Observera att du inte kan hetta upp syntetiskt hår. Köp 100% äkta hår om du vill krypa eller strykjärn din peruk.

Tips

  • Om du vill kunna bära din peruk i en hästsvans, överväga att köpa två små flikar av tejp för att lägga till området precis framför öronen. Detta område kommer att lyfta när du använder "inget band", "inget lim" -metoden.

Syntetiska peruker är vanligast rekommenderas eftersom de är lättast att underhålla. Ofta beskrivs som "skaka och gå", syntetiska peruker kräver också lite ansträngning för att stil. Ändå tar hand om din syntetisk peruk ordentligt, bland annat med hjälp av rätt produkter, är avgörande för livet på din peruk.

Produkt

Tvätta aldrig din syntetisk peruk med vanliga schampo; det är för stark för syntetiska fibrer. Peruk schampo finns på de flesta butiker skönhet utbudet.

Underhåll syntetisk peruk

Blöt peruk i en blandning innehållande 1 tsk. av peruk schampo till en skål med kallt vatten. skrubba försiktigt framsidan av peruk cap där den möter din panna och låt peruken blöt i ytterligare 15 minuter.

Frekvens

Tvätta syntetisk peruk var 15 till 20 gånger du bär den. Över tvätt kommer att minska livslängden på din peruk. Att hålla ditt eget hår ren under peruken kommer också att minska behovet av att tvätta peruk oftare.

styling

Fingrarna kommer att vara din mest värdefulla styling verktyg, förutom tråd kammar eller hackor. Använd inte vanliga penslar på peruker, eftersom det kommer att separera lockarna och skapa frizz.

Saker att undvika

Använd aldrig ett slag torrare, strykjärn eller locktång på en syntetisk peruk, eftersom de permanent skadar fibrerna. Också, inte bära din peruk när du lagar mat eller rökning; dessa värmekällor kan också skada din peruk.

Människohår peruker

Människohår peruker kan tvättas i ljummet vatten i stället för kallt, men regelbunden hårschampo fortfarande bör inte användas på din peruk. Däremot kan du använda varma verktyg för att forma människohår peruk.

Ofta spets peruk bärare väljer att säkra en peruk med hjälp av spetsar band, i stället för flytande lim. Båda produkterna säkra peruk lika bra. Dock är limningen stökigare. Huruvida avlägsnande av en spets peruk som använder flytande lim eller tejp, är processen densamma. För att skydda huden från skador, är det viktigt att använda rätt produkter under avlägsnande.

Instruktioner

1 Applicera 99 procent alkohol eller olivolja till hårfästet område av peruk, eller till det område som är tejpade ner. Det finns också specialprodukter som du kan använda för att underlätta avlägsnande, såsom "Spirit Gum Remover" eller "Lace Release." Alla dessa produkter finns på din lokala skönhet leverans butik.

2 Använd fingrarna för att massera den flytande produkten i spets.

3 Låt produkten sitta på spets under några minuter. Detta löser bindningen mellan spets och bandet. Lyft spets peruk från bandet. Om peruken inte enkelt lyfta, applicera produkten på spets.

4 titt för att se om någon tejp kvar på huden. Applicera mer anda tandköttet remover eller alkohol till den återstående bandet. Låt produkten sitta i några minuter innan du drar den återstående band bort från huden.

Hur man gör en peruk med hjälp av en våg Cap


Locket är basen i peruk, där antingen syntetiska eller människohår är fäst för att skapa utseendet av en chef för hår. Våg caps används ofta som ett sätt att skydda håret eller skapa ett vågmönster i håret. Med användning av en våg lock som bas för en peruk ger ett enkelt sätt för att uppnå en elegant frisyr och är snabbare än metoder som används för traditionella peruker.

Instruktioner

1 schampo, skick och föna håret. Se till att ditt hår är fritt från hårprodukter eller återstod.

2 kam eller cornrow håret tillbaka och säkra den till nacken på nacken. Detta gör håret ligga platt så att byggandet av din peruk inte påverkas av eventuella klumpar som härrör från icke packad hår under vågen locket.

3 Placera en våg mössa på huvudet, vilket gör att alla dina hår är ordentligt täckt. Ta två till tre pappersark handduk för att täcka vågen locket och skjut andra våg locket på toppen av pappershanddukar. Skära bort för pappershandduk som hänger utanför omkretsen av den våg cap.

4 Mät hår spår eller inslag som kommer att tillämpas på vågen locket. Mät huvudet i två sektioner. Mät från baksidan av huvudet till kronan, från öra till öra. Starta sedan från framsidan av huvudet, mäter mot kronan, igen från öra till öra. Varje hår spår som mäts för att passa peruk cap ska klippas och ställ åt sidan på ett organiserat ordning.

5 Applicera klippa håret spår till våg mössa, med hjälp av hår lim, går i ett öra till öra längs den nedersta raden av spår, och sedan röra sig uppåt. Att arbeta i en cirkelrörelse gör det möjligt att få en bättre förslutning på toppen av peruken. När du limma hår spår till vågen locket, placera håret spår på vågen locket i ett cirkulärt mönster.

6 Skapa stängnings bit av peruk med hår spår motsvarande det återstående utrymmet på kronan av peruk. Applicera hår bindning lim dessa hår spår och rulla ihop dem, låta limmet torka.

7 Applicera bindning lim nedläggningen stycke; sedan använda bit till öppnandet av peruk. Jämna spåren ner och styla peruk.

Tips

  • Var uppmärksam på hur täckstycket mäts för kronan av peruken.

Instruktioner om att räta Peruker med vatten


För dem som bär peruker på en regelbunden basis, kan det vara frustrerande att sakna den flexibilitet som kommer med styling naturliga hår. Men det finns ingen anledning till varför du inte kan ändra utseendet på din peruk från lockigt till rakt. Räta upp en syntetisk peruk med vatten är en kort och enkel process som inte skadar din peruk och låter dig ändra ditt utseende.

Instruktioner

1 Fäst din peruk till en peruk formulär. Om du inte har en peruk form fästa håret på ett stativ eller på något som gör det möjligt att hänga rakt.

2 Placera stativet med peruk på den i ett badkar eller stor diskho.

3 Hetta upp en stor kastrull med vatten på spisen tills den når mellan 180 och 185 grader C. Använd en stektermometer för att kontrollera temperaturen. Låt inte vattnet koka. Om det blir för varmt, låt det svalna till rätt temperatur.

4 Häll långsamt vatten över peruk tills den är blöt hela vägen igenom. Om vissa delar inte hänger rakt, använd ett brett tandad kam att kamma dem som du blöt peruk.

5 Låt peruken torka helt. Detta kan ta allt från en timme till fyra timmar.

6 Borsta peruken. Första finger kam, sedan använda ett brett tandad kam, och slutligen använda en borste. Om peruk är inte rak, upprepa processen.

Hur man fäster en Lace-Front peruk med Hårnålar


Peruker kan vara en stor fördel för kvinnor upplever håravfall, för kvinnor som vill experimentera med olika utseende och för artister och uppmärksammade personligheter som måste replikera samma utseende dag efter dag. De kan också vara en quick fix för någon som har en dålig hår dag. Spets-front peruk gör ditt riktiga hårfästet att blanda ganska smidigt med peruk. En hög kvalitet spets-front peruk som är korrekt monterad kommer att bli svårt att upptäcka. Säkra en spets-front peruk med hårnålar är grundläggande.

Instruktioner

1 Ta tag i peruk på vardera sidan av peruk cap.

2 Rikta mitt bak på locket med mitten baksidan av nacken.

3 Placera peruk genom att placera mitt bak av locket på nacken och dra locket framåt mot hårfästet.

4 Justera peruk så att hårfästet oftast dold. Att tillåta en bit av din naturliga hårfäste att visa är OK om de två hårfärger matchar.

5 Sätt hårnålar till vänster och höger om locket bakre centrum, liksom bakom och / eller före varje öra, om det behövs. Var noga med att sätta in hårnålar i locket, sedan i din naturliga hår. Stiften ska sitta tillräckligt hårt för att hålla peruk fäst men inte så hårt att göra dig obekväm. Det kan ta några försök att få precis rätt stiftpositioner och att hitta precis rätt mängd av spänning. Det är värt oroande över, som en obehaglig peruk kan vara en humör ruiner. Var noga med att hålla stiften noga dolda.

6 Kontrollera peruk från alla sidor att vara säker på att det är säkert och naturligt utseende. Locket kanterna ska ligga jämnt mot hårbotten. Om du ser bulor, bubblor eller rynkor under din noggrann 360-graders undersökning, ta bort stiften och jämna ut peruk, om det verkar bäst att starta hela processen från början, ta peruken bort och göra just det. En illasittande peruk kan förhindra tittare, medarbetare och andra från att ta dig på allvar.

Hur man gör peruker med Löshår


Högkvalitativa peruker kan köpas i skönhet leverans eller peruk butiker. Praktiskt taget omöjlig att skilja från den verkliga människohår, kan de vara relativt dyra. Du kan sänka kostnaderna genom att skapa din egen peruk med hjälp av hårförlängning inslag. Hårförlängning väft kommer i alla olika färger, längder, texturer och egenskaper. Remy förlängningar är gjorda av människohår, men är typiskt billigt och finns i en mängd varianter. Syntetiska hårförlängningar är ännu billigare. Med hjälp av endast ett fåtal verktyg skapar en handgjord peruk från hårförlängning väft är inte alltför svårt.

Instruktioner

Förberedelse

1 Placera peruk locket på huvudet och med hjälp av markören, markera de områden där öronen börjar.

2 Placera peruk locket på en frigolit peruk block eller skyltdocka huvud, dra locket så att ryggen är spänd. Håll peruk locket på plats med bollen stift.

3 Ta ena änden av inslag och stift den till ett öra markör. Då, linda väften runt baksidan av peruken locket till det motsatta örat markör. Stift den på plats och skär bort den överskjutande väft.

4 Stick in en nål i mitten av väften på baksidan av dockan huvudet så att förlängningen håller sig på plats och inte bubbla när du syr.

Sömnad

5 Använd en böjd synål att sy inslaget på plats. Kurvan i nålen kan du sy utan att behöva lyfta peruk cap. Vart femte till tio stygn, skapa en knut så att sömmen förblir tät och säker.

6 Fortsätt sy inslag från öra till öra nerifrån och upp tills du får halvvägs upp på baksidan av huvudet.

7 Placera peruk locket på huvudet. Linda en väft i en hästskoform runt hjässan, säkerhet klämma fast ändarna på plats på framsidan av peruk cap. Se till att inslaget är tillräckligt hög så att spets front peruk stängning kommer att täcka den när den är ansluten. Placera peruk cap på blocket och hålla fast ett stift genom den mellersta delen av väften, sy sedan på plats.

8 klipp den övre inslaget upp och bort från det tomma området av peruk cap. Börja fylla i det tomma utrymmet i peruk cap med väver, syr dem på plats, från mitten av baksidan av skyltdocka huvud upp till toppen väft.

9 Placera peruk locket på huvudet. Placera spets front peruk stängning på toppen av peruk cap tills det är i det önskade området. Denna placering kommer att variera beroende på om peruk bäraren vill lugg eller inte.

10 Säkerhetsnål stängningen på plats, ta bort peruk cap och placera den på peruken blocket. Sy stängningen på peruk cap att slutföra peruk.

Spetsar peruker ger dig möjlighet att ändra din frisyr utan bestående resultat. När du använder en spets peruk, du vill undvika skador på peruk eller håret eller hårfäste. Att få lim i din naturliga hår kan skada och ständigt dra på tejp eller lim kan irritera huden. För att undvika skador på spets peruk, håret eller hårfästet, måste du förstå hur man prep din hud och hår innan du använder peruk.

Instruktioner

1 Braid ditt naturliga hår i rastaflätor om ditt hår är längre. Om du har kortare hår, dra tillbaka något hår framför ansiktet, såsom smällar. Du vill att håret på huvudet för att vara så platt som möjligt. Detta säkerställer att peruken inte ser skrymmande när du använder den. Plattas din naturliga hår också ser till att det inte kommer att bli trassliga i lim eller tejp.

2 Rengör omkretsen av hårfästet med tvättsprit. Torka hårfästet runt pannan och hela vägen till baksidan av huvudet med en bomullstuss indränkt i alkoholen. Få bakom öronen, liksom. Alkoholen eliminerar all smuts eller olja som kan hindra effektiviteten av lim eller tejp.

3 Applicera en hud skydd runt omkretsen av hårfästet. Skyddet skyddar dig genom att lägga ett lager mellan din hud och limmet eller tejp. Detta hjälper till att förhindra hudirritationer från kemikalier i bandet eller lim. Låt beskyddare torka helt.

4 Borsta ett tunt lager av lim på toppen av huden skyddet. Använd tillräckligt lim för att tillräckligt täcker hela omkretsen av hårfästet. Du behöver bara en 1-tums limlinje. Låt limmet torka i fem minuter. Om du använder tejp, helt enkelt applicera tejpen till omkretsen av hårfästet.

5 Annorlunda tunt lager lim på toppen av din första lagret. Låt limmet torka tills klibbiga vid beröring.

6 Täck din naturliga hår och hårbotten med en strumpa mössa som är samma färg som hårbotten; Detta kommer att skydda din naturliga hår och hårbotten från skador och irritation orsakad av peruken.

7 Bind håret tillbaka på din spets peruk. Detta håller din peruk hår säker från att bli överdragna med bindemedel som du använder peruk.

8 Placera peruk på huvudet. Noggrant rada upp kanterna på peruk med de yttre kanterna av det adhesiva skiktet eller tejp.

9 Tryck försiktigt kanterna på peruken ned på limmet eller tejp. Täck din hand med en strumpa mössa och tryck på resten av peruk till huvudet. Strumpan locket hjälper till att förhindra händerna från stöka peruken hår.

Spetsar peruker finns i många utföranden och kräver lite eller inget underhåll. Många kändisar använder spetsar peruker för att skapa nya och unika frisyrer. Du kan också få dem skräddarsydda i en stil som du väljer. När peruker tillämpas på rätt sätt, kan de se ut som din naturliga hår. En ansökningsprocessen för spetsar peruker med ett lim limmet att säkra den på plats.

Instruktioner

1 Sätt peruk locket på toppen av din flätade eller lindade hår, så ligger plant på hårbotten. Peruk cap bör vara hud-tonad, så det är lätt att tillämpa spets peruk korrekt. Ditt hår bör säkras på plats med peruken lock för att förhindra peruken från att förskjutas runt.

2 Placera peruk på huvudet och använda hårspännen för att hålla håret borta från ansiktet. Se till att peruken är på exakt hur du vill ha det utformade runt ansiktet. Ta ögonpenna och markera området runt ansiktet där du vill att peruk för att börja.

3 Dra spetsar peruk tillbaka eller ta bort det för att tillämpa hår lim. Använd en bomullstuss eller kompress att tillämpa hår lim runt hårfästet noggrant. Se till att det är appliceras längs markeringarna gjorts med ögonpenna, inklusive ryggen och sidorna.

4 Ta spets peruk framåt placera den direkt på hår lim, trycka ordentligt för att hjälpa säkert på plats. Se till att spetsar peruk har placerats korrekt på huvudet i önskad stil. Wrap håret remsor runt peruk för att hålla den på plats tills limmet torkar.

5 Ta bort remsor när limmet har torkat. Kam spets peruk i önskad frisyr.

Tips

  • När du tar bort spets peruk, använd hår lim remover.
  • Håll hår lim borta från ögonen.