färga hår grönt tillfälligt karamellfärg

Hur Tillfälligt färga håret Utan Dye


Om du har ljusbrunt eller blont hår och du letar efter en icke-permanent färg alternativ, kan du färga håret med hjälp av Kool-Aid. Kool-Aid tillfälligt färga håret färgen på ditt val och håller ungefär en till två veckor. Dying håret med Kool-Aid är enkelt, roligt och inte permanent. Den enda nackdelen är färgen måste lämnas kvar på håret i 10 timmar för att ställa in, så att du kan tänka färga håret på natten så att du kan sova med en hår mössa på.

Instruktioner

1 Häll 10 paket av Kool-Aid i en liten skål.

2 Tillsätt en liten mängd balsam i skålen på en gång, blanda det med en sked. Färgämnet kommer att vara redo när balsam och Kool-Aid gör en tjock pasta.

3 Dela upp håret i hälften. Fäst den övre delen av håret till toppen av huvudet med en hår klipp.

4 Doppa penseln i färgen och tillämpa den på den nedre delen av håret.

5 Mätta den nedre delen av håret helt med färgämnet.

6 Låt ned den övre delen av håret och upprepa steg 4 och 5 på det avsnittet.

7 Samla alla dina hår på toppen av huvudet och använda ett hår elastisk att hålla upp det i en bulle.

8 Sätt på ett hår mössa, som kan köpas på någon skönhet leverans butik, och lämna färgen i 10 timmar. Gör detta är kvällen då hårfärgningsmedel kan ställa medan du sover.

9 Tvätta håret efter 10 timmar är upp och stil som vanligt.

Tips

 • Kool-Aid fungerar bara på ljusa hårfärger. Mörkt hår kan inte färgas utan att använda verkliga hårfärgningsmedel. Du kan dock köpa semipermanenta hårfärgningsmedel från någon skönhet leverans butik. Dessa blir håret en önskad färg, men färgen kommer att tvätta ut efter några veckor.
 • Precis som med andra färgämnen, kan Kool-Aid fläcken. Alltid bära plast- eller latexhandskar samt gamla kläder för att undvika färgning din hud eller kläder.

Hur att tillfälligt stoppa en körning i din strumpbyxor


Ibland kommer du att märka en körning i dig strumpbyxor innan du lämnar huset eller ens direkt efter att du tar dem ur förpackningen, men ofta du inte märker förrän senare. Det kan vara pinsamt att vara ute i det offentliga eller på jobbet och inser att du har ett inkört du strumpbyxor. Även om du inte kan åtgärda strumpbyxor helt och hållet, kan du använda en snabb och enkel metod för att tillfälligt stoppa körningen från att få större.

Instruktioner

1 Dra din strumpbyxor bort från benet nedanför där körningen avslutades. Om du upptäcker en körning i strumpbyxor innan du sätter dem på plats, handen genom benet av din nylon strumpbyxor som har körningen.

2 Applicera en liten klick nagellack vid den punkt där körningen avslutades.

3 Torka nagellack antingen genom att lufta den med handen eller slag på nagellack tills det torkar.

Tips

 • Du kan normalt åter bära förstörda nylon strumpbyxor igen innan körningen går ner benet ytterligare.
 • Om nagellack är inte helt torr det skulle kunna hålla fast vid benet.

Hur man använder Förberedelser H för att tillfälligt minska celluliter


Skönhetsdrottningar runt om i världen svär av effektiviteten i Framställning H för minskning av påsar under ögonen. Detta beror på att den aktiva ingrediensen, fenylefrin, som drar samman blodkärlen och därigenom krympa det drabbade området, vare sig det är en hemorrojder eller pösig hud. Detta undrar salva kan också tillfälligt minska uppkomsten av celluliter. Stegen att använda Förberedelse H för tillfällig minskning celluliter är enkel och okomplicerad.

Instruktioner

1 Rengör problemområdet noggrant med tvål och vatten. Klappa torrt.

2 Applicera en dime -stora mängd Förberedelser H i en cirkelrörelse. Salvan ska smälta helt. Om du hittar din hud absorberar salvan snabbt, tillämpa mer tills området är helt täckt.

3 Vänta fem minuter eller tills huden har torkat innan föra huden i kontakt med kläder. Du bör se resultat inom några ögonblick som din hud blir hårdare och jämnare. Detta tillfällig lättnad bör pågå mellan 12-24 timmar.

Tips

 • Du kan uppleva en känsla av torrhet. Detta är effekten av hydrokortison, en gemensam antiinflammatorisk ingrediens, och kommer att minska inom kort.
 • Adekvat vattenförbrukningen uppmuntras att minska tork effekterna av denna behandling.
 • Förberedelser H är inte en permanent lösning på celluliter och bör användas endast för tillfällig behandling för att minska uppkomsten av problemområden. Om några biverkningar uppträder, sluta använda omedelbart.
 • Denna behandling bör inte användas för mer än tre dagar i rad, som överdriven torrhet kan förekomma. Rekommenderad behandling är en eller två gånger i veckan.

Kardborrband skapades på 1940-talet av George de Mestral. Kroken och ögla stängning har revolutionerat sättet vi snabbt fästa nedläggningar till hantverk och klädesplagg. Fästa kardborrband till dina fickor skapar en tillfällig stängning för att hålla tyget stängd. Oavsett om dina fickor gapa öppen på grund av att passa frågor eller klaffen kanterna rulla upp från täta tvättar, kan du använda kardborreband som en tillfällig lösning för att hålla dina fickor stängd.

Instruktioner

Lim

1 Mät öppningen av fickorna du vill tillfälligt stänga med kardborrband.

2 Mät och skär längden av kardborreband du behöver för öppnandet av dina fickor.

3 Ta bort skyddspapperet från kroken sidan av klister kardborreband och placera den på insidan av öppningen av fickan. Gör samma sak för sling sidan av kardborreband och fäst den på den motsatta sidan av fickan. Båda sidor bör passa jämnt när fickan är stängd.

4 Upprepa steg för andra fickor du vill tillfälligt stänga med kardborrband.

sys

5 Mät och skär längden av kardborreband du behöver för öppningar fickorna.

6 Placera kroken sidan av kardborreband avsnittet om den inre kanten av öppningen av fickan och sy runt kanten av kardborreband för att fästa det på insidan kanten av fickan. Upprepa detta för sling sidan av kardborreband och fäst den på den motsatta sidan av fickan öppning. Båda sidor bör passa jämnt när fickan är stängd.

7 Upprepa sy kardborreband till alla fickor du vill tillfälligt stänga.

avlägsnande

8 Ta vidhäftande kardborreband genom att långsamt men bestämt rycka kardborrebanden utanför fickorna. Dra inte för hårt eller du kan slita fickan tyg.

9 Lossa sydda kardborreband genom att dra ut sytt tråden från runt kardborrebanden.

10 Upprepa beroende steg över det gäller den typ av kardborrknäppning du använde på alla dina fickor.

Tips

 • Använd inte tyg lim för att fästa kardborrband till dina fickor, eller använda järn-på lim typ, eftersom det gör fäst permanent.

Om du vill tillfälligt måla en del av eller hela din kropp, kan du välja att köpa kroppsfärger på marknaden. Dock kan du välja istället för att göra din egen. Här är hur man blandar tillfälliga kroppsfärger.

Instruktioner

1 Identifiera hur kroppen färgen kommer att användas. Till exempel, är att den kan användas för att måla barns ansikten? Din kropp för ett idrottsevenemang? Del av ett parti dräkt? Detta beslut kan ha en inverkan på den "typ" av kroppsfärg du väljer att göra och använda.

2. Bestäm vilken typ av kroppsfärg som du vill göra. Det finns flera recept som är säkra (exempel följer). Vissa är strikt dekorativa i naturen, medan andra innehåller hud produkter som lugnar huden.

3 Bestäm vilka färger av kroppsfärg som du vill göra. Välj sedan ett av följande metoder för att blanda upp din egen kropp färg.

4 Blanda giftfri tempera måla med helt naturliga handtvätt eller schampo tills du uppnår önskad färg.

5 Blanda en del förkortning till två delar majsstärkelse. Blanda noga. Lägg karamellfärg (flytande, tårta, eller pulver) en droppe i taget, tills du uppnår önskan färg.

6 Blanda två delar majsstärkelse med en del helt naturliga hudkräm för att skapa en krämig ansikte färg. Tillsätt vatten till tunna, om det behövs, och färg med din favoritmat färg.

7 Blanda bara tillräckligt majssirap med kakao för att skapa en vacker brun kroppsfärg som är också ätbara.

8 Blanda giftfri, tvättbar henna pulver med vatten för att uppnå en kropp färg av nästan vilken konsistens. Även färgerna kommer att begränsas till en rödbrun brun eller svart, kommer resultaten att vara vacker.

9 Blanda en del majssirap till fyra delar florsocker, plus så mycket karamellfärg som krävs för att få den färg som du vill. Lägg en bit av smaksatt extrakt som lönn, mandel, kanel för att göra en ätbar kroppsfärg.

10 Store kropp målar i behållare tills klar för användning. Kropps målar med alla livsmedelstillsatser bör förvaras i kylskåp för extra säkerhet.

11 Kassera hemlagad kroppsfärger över 30 dagar gammal.

Tips

 • När det är möjligt, hålla fast vid alla naturliga produkter.
 • Applicera kroppsmålning med penslar eller dina händer, som du önskar.
 • bara välja färgämnen som är helt tvättbara utan att lämna någon färg bakom.
 • Do not get kroppsfärger i eller i närheten av ögonen.

Förutom möjligheten att ändra din adress permanent med posten, kan du begära posten att vidarebefordra din e-post om du ska vara borta på en förlängd vistelse hemifrån under två veckor till ett år. Din post kommer att vidarebefordras till din tillfälliga adress en gång i veckan på samma dag varje vecka.

Instruktioner

1 Besök din lokala postkontor. Du kan inte registrera dig för Premium Forwarding Service (PFS) för tillfällig post på nätet som du kan när du ändrar din adress permanent. Du kan inte leverera post tillfälligt militära anläggningar och andra destinationer som kräver en tulldeklaration som postnummer 969, enligt US Postal Service webbplats. Kontorsadress och centraliserad utlämningsställen kan vanligtvis inte vara inskrivna för denna tjänst. PFS inte garanteras; du kan inte få bidrag för sent post.

2 Fyll i pappersarbete att skriva in sig i Premium Forwarding Service på postkontoret. Du kommer att bli skyldiga att lämna ditt namn och adress. Posten kommer inte att ge din tillfälliga adress till utskick.

3 Betala $ 15 inskrivningsavgift. Varje vecka transporten avgift är $ 13,95. Du måste betala för hela den tid du kommer att vara borta när du registrerar dig med hjälp av en check, kontanter, kredit- eller betalkort.

4 Ta två typer av identifikation med dig när du registrerar. En av dem måste ha ett foto. Också ta bevis på att du bor din primära adress.

Tips

 • Var medveten om att vissa typer av e-post kommer att kräva dig, mottagaren att betala för extra porto när de omdirigeras till dig, och att vissa typer av e-post vidarebefordras separat från vecko utskick. Se US Post Office hemsida för mer information.

Råd till tillfälligt flytta fisken för en tank Rengöring


De flesta akvarium kräver rengöring för hand på en regelbunden basis. Beroende på filtreringssystem, kan rengör ske varje vecka, månad eller mindre ofta. För att hålla sällskapsdjur fisk säker vid rengöring sin tank, måste du flytta dem tillfälligt, vilket kräver en del utrustning och lite framförhållning.

Förberedelse

Innan du flyttar fisk och börjar rengöra tanken, alla leveranser borde vara nära till hands. Lämnar utrymme för någon tid medan fisken är ur tanken kan resultera i katastrof. Har en stor ren kopp i närheten, tillräckligt stor för att rymma alla fisken. Vissa yrkesmän rekommenderar att du använder lufttäta påsar för att hålla fisken under rengöringen. För att använda denna metod, rada upp stor kopp med påsen. Har twist band eller klädnypor i närheten för att stänga säckarna senare. Om vissa fiskar behöver förbli åtskilda, såsom att bekämpa fisk som lever i en uppdelad tank, använda separata koppar och påsar. En liten fisk nätet är också nyckeln till att ha för överföringen. Har ett glas eller stor mätglaset nära genom att ösa tank vatten.

vatten Transfer

Skopa lite vatten ut ur tanken först, så lite som möjligt för att hålla fisken simmar medan du ren. Var noga med att använda ett balanserat vatten för tillfälliga skålar. Många akvarier kräver destillerat eller renat vatten; se till att fisken kommer endast i kontakt med lämpliga vatten under rengöringen. För att undvika att fisken att ha utsatts för dramatiska temperaturförändringar, välja täta byten av små mängder vatten, i stället för att ändra hela tanken på en gång.

netting

Efter att förbereda en temporär behållare med tank vatten eller en kombination av tank vatten och sötvatten, försiktigt bort fisk med ett akvarium nät och placera dem direkt i skålen. Ha mycket tålamod, eftersom fisken kommer sannolikt undvika att nettas. Du kan göra denna process något lättare genom att dränera hälften av tanken, eftersom den grundare vatten kommer att göra att få fisken ut mycket lättare. Töm tank vatten i en hink, inte på marken eller ett handfat, som ni kanske har förbisett vissa fisk.

återinförande

Att återinföra fisk till sin tank efter en rengöring, ta tid och omsorg för att undvika en temperaturchock. Kontrollera att temperaturen ligger inom ett godtagbart intervall för just dina husdjur. Se till att påsarna förseglas vid toppar, och placera dem i nyligen rengjorda tanken. Detta kommer att göra det möjligt för fisken att ytterligare anpassa sig till temperaturen hos det nya vattnet. Låt dem simma i sina väskor, i tanken med de övre knutar hålls på plats av tanklocket, under cirka 15 minuter. Öppna försiktigt påsarna och låt fisken simmar ut i deras nya rent hem.

Hur man gör vågigt hår Tillfälligt Rak


Bara för att ditt hår är naturligt vågigt, betyder inte att du inte kan ha rak, lyxiga hår för en dag eller två. Tillfälligt uträtning håret innebär att man använder en kombination av produkter och en fön. För bästa resultat försöka använda en kombination av hår uträtning produkter såsom ett hår uträtning serum, hår riktning schampo och leave-in balsam. Denna tillfälliga process kommer att pågå tills håret blir blöt eller din nästa schampo.

Instruktioner

1 schamponera håret med en hår uträtning schampo. Dessa typer av produkter prep håret för riktning och bidra till att jämna frizz. Skölj håret och upprepa om det behövs.

2 Blot håret torrt med en handduk för att avlägsna fukt. Applicera hår riktning leave-in balsam. Ta en bred tand kam och kamma igenom håret för att säkerställa balsam är jämnt fördelad från dina rötter till ändarna.

3 Del håret i två sektioner. Starta den del i mitten av hårfästet gå tillbaka horisontellt till nacken området. Placera varje avsnitt i en hästsvans.

4 Applicera din tillfälliga hår riktning lösning på den första delen av håret. Ta en bred tand kam och kamma igenom håret för att se till att den är jämnt fördelad.

5 Börja slag torkning den första delen av håret med hjälp av en paddel borste. Ta en liten del av håret från den första sektionen och stift resten av håret upp ur vägen med en banan klipp. Börja slag torkning varje avsnitt på en varm miljö. Ta en annan del från banan klipp och föna det avsnittet.

6 Håll fön och borste som strömmar i en nedåtgående rörelse från rötterna till ändarna. Slutföra denna process tills hela huvudet är torr. Platt järn varje sektion av håret för att slutföra uträtning processen. Platt järn lägger en pricken och tämjer eventuellt kvarvarande frizz.

Tips

 • När du använder en fön och andra varma verktyg se till att undvika direkt hårbotten kontakt för att undvika eventuella brännskador.

Hur Tillfälligt färga håret med Kool Aid


De färgglada paket av pulveriserad drink mix som barnen älskar så mycket har hittat ett nytt syfte. Pulveriserad drink mix är populär som en hårfärgningsmedel, vrida håret en mängd ovanliga nyanser. Även mörkt hår inte kommer att påtagligt ändras med tillämpning av pulveriserad drink mix, kommer blont hår ta dramatiska effekter, beroende på färgen på pulvret. Din nya hårfärg kommer inte att vara permanent, men skuggan kommer att pågå i flera schampon.

Instruktioner

1 Bred ett tunt lager av vaselin på huden runt hårfästet, inklusive öronen, för att förhindra att färgen från färgning din hud.

2 Placera två till tre paket vanligt, osötad pulveriserad drink mix i en liten bunke. Undvik pulver dryckmixes med sockerersättningsmedel. Tillsätt vatten några droppar åt gången under omrörning tills blandningen bildar en pasta. Rör i tre till fyra droppar av din favorit balsam, sedan blanda tills blandningen är jämn och klumpfri.

3 Massera pastan i håret, jämnt täcker håret. Samla håret på toppen av huvudet och täcka huvudet säkert med plastfolie. Säkra plastfolie med flera delar av genomskinlig tejp.

4 Låt pulveriserad drink mix i håret i flera timmar, eller över natten. Schamponera håret, applicera balsam, och sedan tvätta håret en gång. Kamma håret och låta det torka. Färgen kommer ljusare när håret är torrt.

Hur man täcka grått hår Tillfälligt


När håret börjar bli grå, kan du välja att täcka upp för att undvika att se äldre än du önskar. Men permanenta färgämnen kräver frekvent underhåll; roten växa ut skapar en skarp kontrast med mörkare hår, som kan lämna du ser ut som en skunk. Undvika besväret med permanent hårfärg och välja en tillfällig lösning i stället. Tillfälliga färgämnen är effektiva och bättre för hälsan hos ditt hår.

Instruktioner

1 Förbered ett test-patch. Sätt på engångshandskar och följ blandnings instruktionerna på förpackningen. Applicera en liten droppe av hårfärgningsmedel köttet bakom örat. Vänta två dagar. Om din hud inte har en allergisk reaktion på produkten, bör det vara säkert för dig att använda.

2 Applicera vaselin till kanterna på hårfästet, inklusive nacken och ytterkanterna på öronen. Detta kommer att hålla färgen från att tränga in huden.

3 Sätt på en gammal T-shirt, och drapera handduk runt axlarna. Del håret i mitten; klämma en halv till huvudet, lämnar den andra halvan och ryggen fri.

4 Separera en del av håret; skapa en andra del, en till två inches över från centrum. Fäst resten av håret bort, inklusive ryggen.

5 Mätta remsan med färg, med fokus på gråtoner. När du ser grå, fläkt håret över en behandskade hand; Använd andra handen för att tillämpa färgen noggrant från rot till topp.

6 Använd kammen för att skapa en annan 1-2-tums avsnitt av hår; fortsätta denna process tills den första sidan av huvudet är helt mättad. Klippa färgade delarna tillsammans som du slutför dem. Upprepa denna process på den andra sidan.

7 Fäst båda sidorna av håret uppåt och bort från torrt hår på baksidan av huvudet. Färga baksidan av huvudet i horisontella sektioner, börjar nära kronan. Tillsätt vått hår till klippen som du fylla varje avsnitt. Fortsätt tills alla håret är vått med färgämne.

8 Kontrollera håret för eventuella fläckar som kan behöva mer färg, med särskild inriktning på gråzoner. Om du ser ett område som behöver mer täckning, tillämpa färga det avsnittet; fäst den på plats igen. Anteckna den tid du är klar med detta.

9 Låt färgen på håret för den tid som anges, skölj sedan. Generellt tar färg ca 20 minuter att ställa in. Skölj håret ordentligt tills vattnet är klart.