emu kusin

Emu är en stor fågel som är hemma i Australien. Denna milda varelse kan inte flyga och tillhör ratiter familjen. Emu blir ganska populärt i USA. Den exotiska kött finns i fina restauranger, är den olja som används i kosmetika och andra produkter, är lädret smidig och mjuk, äggen är läcker och äggskal kan användas för hantverk och inredning. Höja emuer för nöje och vinst är en lätt uppgift och den högra väljar livsmedel kommer att leda till god hälsa för dessa exotiska djur.

Instruktioner

1 Kontakta en matningslager för en speciellt framtagen foder för medlemmar av ratiter familjen. Om du funderar på att höja emuer, kommer de att vara glada för att hålla foder leveranser lätt tillgängliga.

2 Vet kostnaderna för att höja emuer. Vanligtvis kommer en vuxen fågel förbrukar ungefär två pounds av foder varje dag.

3 Konsumerar färska grönsaker och frukt är hälsosamt för dina emu om du har en trädgård eller en god tillgång på dessa livsmedel.

4 Betande för buggar, insekter, maskar och gräs inuti sin penna området är en annan källa till näring för detta fogliga fågel.

5 ger massor av sötvatten för emu hela tiden.

6 Kasta alla foder som har blivit fuktig eller mögliga; detta kan leda till tarmproblem.

7 Kombinera majs, alfalfa och vete gör ett bra foder för emu. Sojaprodukter bör vara mindre än 300 pounds per ton enligt North Carolina Cooperative Extension Service webbplats.

Hur kan man få en Emu för vinst


Emus är stora fåglar som liknar strutsen. Några bönder i USA höja emuer för en vinst genom att sälja sitt kött och sin olja. Bönder gör också en vinst från emuer genom att sälja sina ägg, fjädrar och avel dem. Medan du är osannolikt att bli rik från att höja emuer, kan du göra en blygsam vinst från den.

Instruktioner

1 Se till att du har tillräckligt med mark som ställs åt sidan för att höja din emuer. De flesta emu gårdar är 5 till 10 tunnland, men ett tunnland per fem emuer bör räcka.

2 Installera ett staket runt där du planerar att hålla din emuer. Eftersom emuer kan hoppa mycket hög, se till att stängslet är minst 6 fot hög. Använd staket material som inte fastnar med fåglarna.

3 Bygg en kvinnojour i inneslutningen där emuer kan hålla sig varm under blåsiga eller kalla dagar.

4 Köp en automatisk vattnare och tråg för dina fåglar. Garantera varje emu har tillgång till en liter vatten per dag.

5 Köp en inkubator inkubera dina ägg. Använda en inkubator och kläckning dina ägg från pennan tillåter emuer att prägla på dig i stället för andra emuer.

6 Mata din emu kycklingar med en emu starter foder, men vuxna emuer kan äta en kombination av majs, alfalfa och vete. Låt vuxna fåglar till föda för mat hela dagen i stället för att mata dem på bestämda tider.

7 Se till att din emuer få rätt vaccinationer för både östra och västra sorter av häst encefalit.

8 Separera din manliga och kvinnliga emuer. Emuer ras i september, så tillåter häckande par att blanda sedan.

EMU Oil & graviditet


Emu olja är en hälsa och skönhet produkt som kraftigt marknadsförs som en aktuell läkande salva som används för många villkor. När du är gravid och ammande, allt du konsumerar och sätter på din hud har potential att föras direkt till fostret. Under graviditeten, måste du vara särskilt medvetna om detta faktum.

Påståendena

Emu olja har varit tippad av tillverkare och säljare som en tonic för sår, artrit, extrem muskulös och ledvärk, bristningar och rynkor. Ändå dessa påståenden är till stor del ogrundade. Få vetenskapliga studier har utförts för att bevisa effekten av emu olja i behandling av de flesta sjukdomar. Även om det är ofta tippad som ett effektivt botemedel mot artrit och smärta, dessa två påståenden har liten grund i medicinsk litteratur.
Den enda emuolja påstående som kan ha några vetenskapligt bevisat grunden är i dess anti-inflammatoriska egenskaper. Robert Nicolosi, en biokemist vid University of Massachusetts-Lowell, sade i en Newsday.com artikel som tester med öronvävnad hos möss visade löfte.
Enligt The Point nyhetsbrev, en publikation knuten till University of Hawaii systemet har vissa påståenden dokumenterade effektiviteten av emu olja i läkningen av ett sortiment av sår, inklusive omfattande ärr och sår som upplevs av människor som har haft tatueringar, piercing och som har upplevt utbrott av eksem.

Är det säkert för användning under graviditet?

Även emu olja beskrivs av tillverkarna som en mild och naturlig olja, är det inte en säker olja att använda under graviditet. Inga kliniska studier har visat att emu olja kommer att utrota bristningar. Emellertid har emuolja visat att göra en betydande skillnad i läkning av sår orsakade av kirurgiska ärr.
Eftersom emu olja rekommenderas inte för användning under graviditeten, är det också inte användas under amning. Bara tills efter barnet är klar omvårdnad, bör du överväga att använda emuolja av någon anledning. Omvårdnad och gravida mödrar instrueras att undvika användning av emu olja.

överväganden

Om du väljer att använda emu olja efter både graviditet och amning är klar, då måste man vara säker på att du får en kvalitetsprodukt som är ren, eller görs till största delen av emu olja.

Biokemisten Nicolosi, i Newsday.com artikeln, sade att kommersiella emu olja är vanligen ca 5 procent ren emu olja. Andra ingredienser inkluderar aloe vera, mentol, glukosamin och MSM (metylsulfonylmetan). Nicolosi sade hans studier rabatt 5 procent emu olja med någon anti-inflammatorisk effekt.

Historien

Emu olja är en massmarknads produkt som härrör från kroppsfett i EMU, som är hemma i Australien. Emu olja har använts i hundratals år av aboriginerna i Australien. Ursprungligen oljan extraherades när huden på djuret hängdes från ett träd, eller när huden lindades runt det drabbade området av kroppen. Värmen från solen användes för att naturligt utvinna oljan från huden av djuret. Det har använts under många år av aboriginerna för smärta, muskel svullnad, ledbesvär, hudutslag, artrit, brännskador och sårläkning. Aborigin tillagas också med olja och använde det för att behandla läder.

Fakta

Det vetenskapliga namnet för emu olja är Dromaius novae-hollandiae 1. Officiella doseringsanvisningar är inte tillgängliga för emu olja, men de flesta tillverkare rekommenderar att du använder oljan lokalt två till tre gånger om dagen för att det område som berörs. Den största delen av emuolja på marknaden idag tillverkas genom den Emu Producenter International Cooperative, som producerar ca 5000 Ibs. EMU olja varje dag. Oljan används sedan i skönhetskrämer, kosmetika, hår stylingprodukter och fuktgivande produkter.
Det är oklart exakt vilken komponent av emuolja skapar positiva effekter som vissa människor upplever, även om oljan innehåller en blandning av fettsyror, däribland oljesyra, linolensyra, elaidinsyra, eicosenoic, stearinsyra, palmitinsyra, myristinsyra och palmitoleinsyra. Principen fettsyrakomponenten är oljesyra, och en del tror att detta är vad som orsakar de rapporterade antiinflammatoriska effekter av emu olja.

Hur Breed Emu Birds


Emu är en flightless fågel, hemma i Australien. Emuer växa upp till 6 fot lång och väga upp till 120 pund. Bönder gynnar emuer, därför att de kan motstå extrema temperaturer och är inte benägna att några sjukdomar. De föds upp för deras ägg, olja, hud och fjädrar. Avel emuer är det billigaste sättet att expandera en flock. Emu hönor lägger 20 till 50 ägg per häckningssäsong, och kan lägga ägg i upp till 35 år.

Instruktioner

1 Placera avelspar i en stor penna under sommarmånaderna. Detta medger att emuer gott om tid för att interagera och utveckla en bindning.

2 Håll utkik efter tecken på lekbeteende börjar i slutet av hösten. Saknade stjärtfjädrarna i honan, emuer promenader tillsammans tätt, den manliga lutad mot kvinnliga och emuer picka varandra lätt är vanliga indikatorer som häckningssäsong har börjat.

3 Kontrollera för ägg dagligen från sex veckor efter de första tecknen på avel har inträffat. Emus gömmer ofta sina ägg i gräs, löv och pinnar.

4 Samla ägg två gånger om dagen, en gång i gryningen och återigen före solnedgången.

5 Rengör äggen med en kommersiell ägg-tvättmedel.

6 Förvara äggen vid en temperatur på 50 till 60 grader Fahrenheit för en vecka, i ett tyst rum där de inte kommer att bli störd.

7 Ta äggen ur förvaringsutrymmet och låta dem värmas till rumstemperatur under 12 timmar.

8 Placera ägg i emu inkubatorn. Ställ in torra termometerns till 95,6 grader Fahrenheit och den våta glödlampa till 79,7 grader Fahrenheit.

9 Vrid äggen tre gånger om dagen. Vrid äggen gång på morgonen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen. Lämna locket öppet för tre till fem minuter efter rotation, att syre inkubatorn.

10 Överför ägg till hatcher dag 50. Ställ torra termometerns i hatcher till 95 grader Fahrenheit och den våta glödlampa till 84,2 grader Fahrenheit.

11 Kontrollera hatcher två gånger om dagen för kycklingar. Flytta alla ungarna till grubblaren rutan.

Tips

 • Approach emuer från en vinkel för att undvika att bli sparkad.
 • Att misslyckas med att samla in ägg på åtminstone en daglig basis kan leda till döden av embryot.
 • Vissa emuer blir aggressiva när du hämtar sina ägg.

Hur man skall höja baby emuer


Emuer, som är hemma i Australien, lägger mörkgröna ägg. Dessa stora flightless fåglar är medlemmar av ratiter familjen. Emus producera rött kött som inte är till skillnad från nötkött eller vilt, och deras skinn används för att producera högkvalitativa läderprodukter. Under förutsättning att de erbjuds lämpligt skydd mot väder och vind och korrekt hantering, emuer anpassa sig till de flesta klimat och föda väl. En avels par emuer kommer att producera upp till 60 kycklingar per år.

Instruktioner

1 Kontrollera med din State Department of jordbruk eller deras lokalförening om eventuella tillståndskrav för ditt specifika område och fråga om eventuella begränsningar eller allmänna krav för att höja emuer som kan tillämpas i ditt fall.

2 Håll växande emu kycklingar i rymningssäkert läger eller pennor. Emu kycklingar är nyfikna och kommer att närma sig sällskapsdjur, såsom hundar och katter utan rädsla. Korrekt konstruerade pennor kommer också skydda dina kycklingar från rovdjur, såsom prärievargar och vilda hundar.

3 Ge en väderbeständig miljö för unga kycklingar. Avbryta en värmelampa i taket för mycket unga kycklingar, såvida de inte är inrymda med sina föräldrar. Ger skugga och skydd från regn för växande kycklingar.

4 Håll dina kycklingar på gräs, eftersom dessa fåglar plocka vanligtvis upp stenar och andra delar av skräp på ett löpande.

5 Har din veterinär göra en fullständig hälsokontroll på ungarna.

6 Begäran ett schema nödvändiga vaccinationer från veterinären och kräver om eventuella hälsoproblem.

7 Börja hantera din kycklingar från en tidig ålder. Vuxna emuer är stora och kraftfulla fåglar som är kapabel att leverera ett kraftfullt och potentiellt farlig kick. Visa familjemedlemmar och personal på rätt sätt att närma sig och hantera kycklingar, och interagera med dem så ofta som möjligt för att tama vuxna fåglar.

8 Ge tillräckligt med mat av hög kvalitet för de växande kycklingar. Kommersiella flöden, som erbjuder en balanserad kost bör utgör huvuddelen av varje måltid, men ungen kost kan kompletteras med tärnade grönsaker och frukt. Ungarna kommer att beta på gräs och kommer att fånga insekter som möjlighet tillåter.

9 Sörj, kallt och rent vatten vid alla tidpunkter.

Emus är fascinerande exotiska fåglar. Om du väljer att behålla emuer på din gård, är det viktigt att komma ihåg att de är mottagliga för många av de sjukdomar som mer vanliga husdjur. I områden där häst encefalit (en sjukdom som sprids av myggor) är vanligt, måste ett bivalent vaccin för östra och västra hästencefalit ges var sjätte månad. Hålla emu vaccinerade hjälper till att hålla exotiska lilla vän frisk.

Instruktioner

1 Ha en hjälpare tag och lugna fågeln genom att försiktigt stryka den när han talade i milda toner.

2 Separera emu fjädrar på övre delen av låret. Stick in nålen försiktigt i den köttiga delen av låret.

3 Injicera vaccinet långsamt och mjukt. Intramuskulära injektioner kan vara ganska smärtsamt så det är viktigt att vara försiktig för fågelns komfort.

4 Ta bort nålen och sterilisera injektionsstället med en alkohol swap. Badda alkohol frikostigt men försiktigt.

5 Täck injektionsstället med en steril bandage, och se till att bandaget stannar tätt mot såret. Ta din tid. Fågelns fjädrar kan komma i vägen så det kan vara svårt. Kom ihåg att du bara gav fågeln en intramuskulär injektion, och att injektionsstället är fortfarande öm så emu kan kämpa för att komma undan.

Tips

 • Har vaccinet i sprutan före start.
 • Konsultera en veterinär innan du försöker att vaccinera en emu.
 • Emus kan sparka mycket hårt.

Vegetariska alternativ till Emu Oil


Emu olja kommer från en flightless fågel som är hemma i Australien. En emu är liknande i utseende till en struts. Emu olja har flera egenskaper som behandlar och lindra symtom på artrit, solbränna, acne och eksem. Enligt djurrättsorganisationen PETA (PETA), kan andra växt- och vegetabiliska oljor användas som ett alternativ till emu olja.

Jojoba olja

Liksom emu olja, är jojobaolja en fuktighetskräm som penetrerar huden och är icke-komedogent, vilket betyder att det inte kommer att täppa till porerna. Jojobaolja är ett naturligt sätt att behandla symtom på eksem och psoriasis. Denna olja har förmågan att tränga igenom huden för att läka och lugna det lika emu olja gör. Dess mjukgörande egenskaper gynna din hud och hår.

Tea Tree Oil

När den används topiskt, är tea tree olja en naturlig anti-inflammatorisk, som emu olja, som arbetar för att behandla inflammation i lederna orsakade av artrit. Det tränger också huden för att bedöva smärtan från artrit. Tillsätt 12 droppar tea tree olja för att värma badvattnet och blöt i den, eller använda en massageolja två till fyra gånger dagligen. Gör massageolja genom att kombinera 18 droppar tea tree-olja med 1/8 kopp mandelolja. Lägg den i en mörk flaska och skaka före varje användning. Överexponering för ljus kommer att försämra olja.

Liksom emu olja, är tea tree olja en antibakteriell och antiseptisk som behandlar akne, brännskador, solbränna och andra hudinfektioner. Enligt Inside Cosmeceuticals tillämpning av oljan lokalt dödar de bakterier som orsakar akne. Gör ett hudtest för att se om du är känslig för full styrka tea tree olja innan du använder den på huden. Späd en del tea tree-olja med en del jojoba eller druvkärneolja om du är känslig. Applicera oljan direkt till akne fläckar och låt den stå över natten. Tea tree olja är inte rekommenderas för barn eller kvinnor som är gravida eller ammar.

Olivolja

Emu olja har höga halter av omega 3, 6 och 9 som hjälper sänka kolesterolnivåerna. Som ett alternativ till emu olja, hjälper olivolja lägre dåligt kolesterol och är hög i hjärtat friskt antioxidanter. Extra jungfruolja har den högsta koncentrationen av antioxidanter eftersom det behandlas mindre än jungfruolja och ren olivolja. Suppleant smör med olivolja på bröd, använda den för att saute grönsaker eller blanda den med vinäger för en salladsdressing.

Starta en emu gården är ett stort beslut som kräver planering och förberedelser. När du har skapat en budget och åtagit sig att bruka emuer, är du redo att förbereda din mark och köpa dina leveranser. Det kommer att löna sig personligen och ekonomiskt att göra smarta beslut om din emu miljö och näring.

Instruktioner

1 Ägna 5 till 10 tunnland mark för att starta din emu gård.

2 Besök några lokala emu gårdar för idéer om penna och husrum layout, foder, fäktning alternativ och annan utrustning som äggkläckningsmaskiner.

3 Bestäm typ och layout på emu pennor. Personliga val dikterar mycket av detta, men om du försöker att göra det mesta av din areal, kan en vagn-hjuliga design vara det bästa valet.

4 Bygg pennor och vindskydd. Fundera på hur mycket naturlig skugga och dränering du har i dina pennor. Du kan behöva att plantera träd eller justera din webbplats baserat på dessa två faktorer

5 Välj och köpa din foundation lager. Kvalitets emuer är avgörande för en stiftelse lager så köp från ansedda bönder. Kostnaden är högre för kvalitets fåglar, men resultatet är väl värt priset.

6 Köp kvalitet ratiter foder. Välj foder med högt näringsinnehåll eftersom emuer vanligtvis äter tills de får rätt mängd näring. Att välja en kvalitet foder lägre faktiskt kan hamna kostar mer, eftersom de emuer äter mer.

7 Köp en inkubator och Hatcher. Dessa är viktiga verktyg för avel emuer.

Tips

 • Om du inte redan i jordbruksföretag, kontrollera med din lokala zonindelning provision innan emu gård.
 • Emu pennor bör vara minst 30 av 100 fot, och vindskydd ska vara åtminstone åtta av 8 fot.

Hur man Hatch Emu ägg i en Hova-Bator


Forskning om kläckning och höja strutsfåglar som emuer, strutsar och nanduerna pågår vid University of Florida och Oregon State University. Individer och uppfödare föreningar också sammanställa data. Även om det finns allmänna områden av konsensus, det finns inga hårda snabba detaljerna vid denna tid. Detta är mycket förståeligt, eftersom kroppsvärme och fukt varierar från fågel till fågel, och de flesta institutioner och uppfödare arbetar med ägg från olika genpooler.

Instruktioner

1 Med hjälp av en mjuk spets markör, antal varje ägg på ett ställe. Notera vikten för var och en av äggen. Ställ upp ett diagram med utgångs vikt och utrymme för den dagliga vikt för de kommande 56 dagarna. Om du roterar äggen för hand, skapa ett diagram för att hjälpa dig att övervaka denna process.

2 Ställ in temperaturen. De flesta experter rekommenderar en kläckning temperatur på 96,5 grader för emu ägg. University of Florida rekommenderar emellertid en rad 96,7-97,7 grader F. Tänk på att ägg kan drabbas värmestress, särskilt under de första dagarna av inkubation. Mot slutet av processen kommer du att sänka temperaturen i väntan på kläckning.

3 Ställ in fukt. Börja på 40 procent. Emu ägg bör hållas någonstans mellan 25 och 55 procent luftfuktighet. Detta kommer att justeras beroende på viktförlust av äggen. Ägg förlorar omkring 10 till 18 procent av sin vikt under inkuberingen. Detta sker i en jämn, långsam takt, så att vikten av emu ägg skulle sjunka till någonstans runt 2 procent per vecka. För mycket och ungarna kläcks uttorkad; för lite och de är ödematös.

4 Montera ägg rotatorer, om du har dem. Hova-Bator tillverkar rotatorer som är avsedda för större ägg som emuer. Om du inte planerar ett övervakningssystem så att du vänder äggen minst fem och upp till 24 gånger per dag. Siffrorna på äggen kommer att hjälpa dig att hålla reda på vilka ägg har vänts.

5 Väg ägg varje dag. Öka eller minska luftfuktigheten om de inte upprätthålla en stadig gradvis viktminskning.

6 Ta bort rotatorer, eller sluta vrida ägg, på den 42: a dagen. Ställ in din grubblare. Kom ihåg att nykläckta emu kycklingar inte kan bibehålla sin kroppsvärme.

Tips

 • Inkubation villkor är ärftliga tendenser och varierar från höna till höna. När det är möjligt, få dina ägg från samma fågel, eller från närstående fåglar. Om du kan, ta reda på de rekommenderade villkor som används av uppfödare som levererar dina ägg.
 • Turning äggen är viktigast i början av kläckning processen. Det är vid denna tidpunkt då den största sannolikhet finns för chick vidhäftar till insidan av ägget. Ägg viktminskning är viktigast vid slutet av processen. Om det inte finns tillräckligt, eller överdriven, viktminskning mot slutet av inkubation tid, vara beredd att hjälpa ungen kläcks och ger extra noga med att den nya hatchling.

Hur berätta om en Emu ägg är bördig?


Kläckning emu ägg är en potentiellt lönsam verksamhet. Enligt Dr Joan S. Jefferey, en veterinär vid Texas A & M förlängningen kan ett enda ägg eller kyckling säljas för $ 1000 till $ 1500, även om de oftast inte säljs. Kyckling och andra ägg fjäderfä kan genomlysas eller lyser med ett mycket starkt ljus i ett mörkt rum för att fastställa fertilitet. Emu ägg är mörkgröna färgen som gör traditionell genomlysning omöjligt. Infraröd video maskiner titta i en emu ägg att etablera lönsamhet. Dessa maskiner är mycket dyra jämfört med enkla metoder som hjälper dig att avgöra om en emu ägg är bördig.

Instruktioner

känner Metod

1 Vänta två veckor i odling.

2 Ta bort ägg från inkubatorn.

3 Cool ägg till två minuter. Känn den lilla änden av ägget. En bördig ägg förblir varm vid den smala änden. Infertila ägg svalna snabbare och kommer att vara cool överallt.

tapping Metod

4 Ta bort ägg från inkubatorn efter 30 till 35 dagar.

5 Lay ägg på en jämn bordsytan.

6 Tryck ägget med metallstången. Du kan behöva knacka upp till tre gånger. Växande emu embryon kommer att flytta runt inne i ägget när du trycker på. Infertila ägg kommer att ha en matt eller ihåligt ljud utan rörelse.

Tips

 • Tänk på dessa tekniker tar tid och erfarenhet för att fullt ut lita på dina resultat.
 • Vidta försiktighetsåtgärder att ägget inte rullar ut en tabell när de inspekterar.
 • Företagsförsäkringar får inte täcka emu ägg.