dvärgkameleont storlek

Hur gör jag storlek en Casio klocka armband eller Strap?


Casio är en av världens största klocktillverkare och gör en mängd olika klockor med många typer av armband och remmar. Armbanden kan justeras hemma med lite tålamod och en stadig hand. Även specialverktyg kan krävas för vissa modeller, kan många armband dimensioneras med bara en mycket tunn skruvmejsel och tång. Gummistroppar kräver ofta ingen justering, men vissa modeller måste skäras med en sax för en perfekt passform.

Instruktioner

Justera Metal Bands

1 Sätt klockan på handleden och mäta slack. Försök att uppskatta hur många länkar som du måste ta bort från metallarmband för en perfekt passform. När du är osäker, ta bort en länk mindre än du tror kan behövas, eftersom det är lättare att ta bort ytterligare bläck än att ersätta dem som redan har avlägsnats. Om ett jämnt antal länkar måste tas bort, ta ett lika stort antal av från varje sida. Om ett udda antal måste avlägsnas, ta en extra länk från långsidan.

2 Sätt klockan inuti klockan hållaren. Om du har ett verktyg för att hålla en klocka säkert på plats medan du arbetar på det, placera armbandet så att länkarna hålls på plats säkert av kanterna på klockan hållaren men båda sidor av stiftet är fri. Om du inte har en klocka hållare, placera klockan på sin sida på ett fast underlag. Om klockan bandet har pilar, bör de pekar nedåt (eller, när du håller klockan i handen, bör pilarna pekar bort från dig).

3 Inspektera stiften att bestämma deras typ. Stiften kan vara pushpins eller skruvar. Skruvar har en skåra där chefen för skruvmejseln kommer att placeras, medan kartnålar har inget sådant spår och presentera en mycket litet huvud. Om man arbetar med pushpins, tryck försiktigt stiftet i pilens riktning med din skruvmejsel. Hålla driver tills stiftet huvud är tillräckligt skjuter ut från den andra sidan som skall gripas av en tång. Nu förstå det med tång och försiktigt dra ut det. När du arbetar med skruvar, ta bort dem genom att försiktigt skruva. Använd inte tång på skruvar. I stället fortsätter avskruvning åtgärder genom att ta tag dem med fingrarna när de är halvvägs ut. Upprepa denna procedur tills alla länkar som du hade tidigare valt bort är ute.

4 Regi lösa ändar. Du har nu fyra lösa ändar, två på varje sida. Föra de två ändarna och fäst armbandet genom att placera den i klockan innehavaren eller greppa den med den lediga handen. Placera en av skruvarna eller stift du hade tidigare bort i det lilla hålet som förbinder de två lösa kopplingar. Om man arbetar med en skruv, vrid den medurs tills den sitter fast ordentligt. Inte för hårt. När du arbetar med en kartnål, skjut den i pilens riktning. Upprepa tills alla länkar är säkrade.

Justera gummistroppar

5 Ta bort lås i mitten. Endast gummistroppar som har en central lås ska dimensioneras. Inte storlek gummistroppar som presenterar ett spänne. Den centrala spännet hålls på plats med stift eller skruvar precis som länkarna i ett armband. Tryck eller skruva dessa för att ta bort spännet.

6 Skär gummistroppen lika på båda sidor. Mäta mängden åtstramning nödvändig och skär gummistroppen på båda sidor av ett lika stort belopp. Du kommer att notera att remmen har spår och parallella hål som löper mellan dessa spår; klippa dem just längs dessa spår med en sax eller ett rakblad. Missta sig på sidan av försiktighet och klippa lite mindre än du tror kan vara nödvändig. Du kan alltid klippa lite mer senare.

7 Sätt tillbaka stiften eller skruvarna. Ändarna av bandet kommer nu att ha de långa hålen där stiften eller skruvarna kommer att gå. Placera spännet så att hålen i slutet av spännet i linje med hålen på bandet och infällda stift eller skruvar. Wen arbetar med skruvar, skruva fast dem tills säker. Om klockan har stift, trycka dem försiktigt och se till att ingen ände skjuter ut.

Hur ta reda på din Gauge Storlek


När en individ bestämmer sig för att mäta sina piercingar, så småningom de behöver ändra ut smycken. Oavsett om du använder en icke-traditionell objekt att mäta dina öron, eller så hade öronen mätas för länge sedan, kan du behöva mäta smycken, i syfte att fastställa mätaren du befinner dig på. När du har fastställt mätaren storlek, inköp smycken kan ske snabbt och utan bekymmer.

Instruktioner

1 Fyll på Monster Stål webbplats i din webbläsare. Denna webbplats har en interaktiv applikation som låter dig bestämma din mätare storlek snabbt.

2 Placera en USA Quarter på skärmen, direkt ovanpå kvartalet visas på anteckningsbok. Klicka på större och mindre möjligheter att justera kvartalet på skärmen tills det är exakt samma storlek som det kvartal du har i din hand.

3 Klicka på "Gauge" -fliken direkt under bilden av kvartalet. Detta kommer att ladda en mätare bord, så att du kan jämföra smycken på skärmen med dina smycken för att bestämma mätaren.

4 Ta bort dina smycken och rada upp de olika storlekar av mätare visade på skärmen. Flytta slutet av dina smycken runt för att jämföra den med andra format. När du hittar den mätning som dina smycken täcker perfekt, läs storlek visas bredvid den.

Hur storlek Hästskor


Ridning är ett populärt tidsfördriv bland många amerikaner. De som vårdar och höja hästar har ett tufft jobb att göra för att se till att allmänheten har tillgång kvalitet hästar att rida. Dimensionering rätt skor för att hålla hästens hovar från skada är en gammal process som används långt innan pionjärtiden i Nordamerika. Skorna fästs på hoven, i egenskap av en buffert för att hålla hovarna spricker och bryta på långa turer och över ojämn terräng. Dimensionering en häst för rätt sko är en enkel process om din följa rätt riktlinjer.

Instruktioner

1 Mät hoven från sida till sida. Förläng ett måttband från spets till spets hos den konkavt formade hoven.

2 Mät hoven från framsidan till baksidan. Förlänga måttband från spetsen tips om hoven ned den lilla fördjupningen på baksidan av hoven.

3 Jämför dina mått med en hästsko storlekstabell från hästsko leverantör som du köper från. Hästsko tillverkares mätningar kan skilja sig något. Om din hästs hov mäter 4 inches bred och 4 1/2 inches länge han kan passa en storlek 40 sko. En storlek 40 sko kan vara en storlek 41 sko på en annan tillverkare.

Tips

  • Vara mycket försiktig vid mätning hästskor. Detta bör endast prövas genom en utbildad professionell eller en individ med erfarenhet i hästträning, höja eller vård.

Hitta din hatt storlek är en enkel uppgift som innebär några enkla steg och en minut eller två av din tid. Det är trevligt att veta din hatt storlek, särskilt om du planerar att köpa en hatt på nätet.

Instruktioner

1 Använd en sömnad måttband (gjord av tyg) eller en vanlig måttband för att mäta avståndet runt huvudet. Starta vid din panna och dra det hela vägen runt till där du startade. Håll fingret på plats vid rätt plats på måttband som du drar bort huvudet. Kom ihåg eller skriva ner numret.

2 Visa en hatt storlekstabell. Du kan hitta en i referens nedan. Du kan även söka "hat storlekstabell" i en online-sökmotor och du kommer att få massor av användbara resultat.

3 Matcha huvudet omkrets till hattstorlekar. Storlekarna kommer sannolikt att skrivas i inches och centimeter, vilket gör det mycket lätt att hitta rätt storlek.

En fågel bur måste vara tillräckligt stor för att ge fågeln gott om plats och tillräckligt liten för att passa in i det utrymme du har tillägnat ditt husdjur. Fastställande av rätt fågelbur storlek skiljer sig från bestämma kennel storlek för en hund eller en katt eftersom dessa husdjur inte behöver så mycket utrymme att springa runt i sina kennlar.

Instruktioner

1 Bestäm hur mycket utrymme din fågel behöver sträcka ut sina vingar och flaxar dem utan att träffa staplarna. Ju mer utrymme du ge din fågel, desto bättre. Din fågel kommer att leva i sin bur större delen av sitt liv. Det är inte som en annan typ av husdjur som du ofta släppa ur sin kennel på en daglig basis.

2 Base din rätt fågelbur storlek på rasen din fågel. Medan fågelbur storlek i hög grad bör baseras på hur stor din fågel är, det finns undantag. Finkar är ganska små fåglar, men de behöver en stor bur, eftersom de utövar ofta i sina burar. Vissa mindre fåglar behöver en ganska lång bur eftersom de har stora svansar.

3 Få en större bur än du tror du behöver, om du kan svänga den. Större är alltid bättre när det gäller att få den rätta fågelbur storlek för din fågel. Om du får en bur som är större än du verkligen behöver, gör att din fågel att få mer utrymme för motion och lära akrobatiska trick.

4 Titta på hur mycket utrymme du har i ditt hus. När du planerar på att sätta din fågelbur, mäta hur mycket utrymme du har för din nya tillägg. Många människor ägna stora rum i sina hem till sina fågelburar.

Hur storlek pojkar klänningskjortor


Dimensionering en pojke klänning skjorta kräver att två viktiga mätningar för att hitta rätt passform. Du måste ta halsen mätningen och hylsan mätning för att säkerställa komfort. Utanför storleken av skjortan, finns det några andra faktorer att tänka på. Överväga skära av skjortan. Vissa tillverkare producerar skjortor som är slim fit eller är atletisk snitt. Slim fit är en snävare snitt medan sportigt snitt är bredare nära axlarna och smal nära midjan. anser också stilen på kragen; de tre grundläggande typer av kragar är punkt turndown, cutaway och buttondown.

Instruktioner

1 Mät den största delen av pojkens hals. Detta område kommer att vara nära basen av halsen runt där kragen knapparna. Mätningen du få kommer att bli pojkens hals storlek. Det är viktigt att lägga till minst en halv tum till denna mätning för att säkerställa att kragen passar bekvämt. Om du vill kragen vara löst sittande kan du lägga till en hel tum. När du tar mätning av halsen, alltid runda upp. Till exempel om halsen mäter 14 1/8 inches runda upp till 14 1/2 inte ner till 14 inches.

2 Mät pojkens ärmlängd. Detta görs genom att stå rakt upp med armarna vid din sida. Håll en arm lätt böjda. Med trasan bandet har någon åtgärd från mitten av nacken, över ryggen till axeln och ner armen till handleden ben. Lägg till ytterligare tum till din mätning att få ärmlängd. Den extra tum längd som läggs till hylsan är att se till att det kommer att visa när du bär en sportjacka över toppen av klänning skjorta. Helst bör man ha en tum av klänning skjorta visar.

3 Har pojken prova på en klänning skjorta där han känner sig bekväm. Det enklaste sättet att storleken en pojke klänning skjorta kan vara genom att använda mätningar av en tidigare sliten klänning skjorta som passar bra. När man läser etiketten av en klänning skjorta, är det första numret halsen mätning och den andra siffran är hylsan längd. Att veta vad din ungefärliga mätningar kommer att bidra till att avgöra den nuvarande storleken behövs.

Tips

  • När du vet att dina mätningar kan du köpa en klänning skjorta på nätet som är din storlek.
  • Mätning ärmlängd utan armbågen rakt, i stället för något böjda, kommer att leda till en felaktig mätning.

Hur konvertera amerikansk kläder storlek Japanska


Klädstorlekar varierar i olika delar av världen, de mest kända är USA, Storbritannien, och europeiska storlekar. En europeisk storlek 34 motsvarar en amerikansk storlek 4; skillnaden i dessa siffror kan vara förvirrande. Kläder storlek konvertering diagram är användbara för konsumenter som handlar utomlands eller köpa etniska / traditionella kläder. Men när ett diagram är inte tillgänglig, enkel konvertering formler kan du översätta amerikanska storlekar till japanska storlekar.

Instruktioner

Kvinnors Storlekar

1 Tillsätt 3 till en US Misses storlek för att få motsvarande japanska storlek. Till exempel, US storlek 4 är japanska storlek 7; storlek 8 är storlek 11.

2 Subtrahera 1 från en amerikansk Junior storlek för att få motsvarande japanska storlek. Till exempel, US Junior storlek 3 är japanska storlek 2; storlek 5 blir storlek 4.

3 Lägg 16 till en amerikansk skostorlek för att få motsvarande japanska storlek. Till exempel, US skostorlek 8 är japanska storlek 24; storlek 8 1/2 är storlek 24 1/2.

Mäns Storlekar

4 Multiplicera en amerikansk skjortkrage storlek (inches) av 2,54 och avrunda uppåt eller nedåt till närmaste heltal - detta kommer att ge dig den japanska motsvarigheten. Till exempel, är ett US 15-tums krage, multiplicerat med 2,54 38,1, eller en japansk storlek 38 efter avrundning till närmaste heltal. En 16 1/2-tums skjortkrage är en japansk storlek 42.

5 Multiplicera byxor midja och innersöm mätningar (tum) med 2,54 och runda till närmaste heltal för att få motsvarande japanska storlek. Till exempel är en 30-tums midjemått en japansk storlek 76.

6 Lägg 19 till en amerikansk skostorlek för att få motsvarande japanska storlek. Till exempel, US skostorlek 9 är japanska storlek 28; US storlek 10 1/2 är japanska storlek 29 1/2.

Tips

  • När det är möjligt, alltid prova kläder innan du köper dem. Konverterings diagram kan vara föråldrade eller felaktiga, och dimensionering kan skilja sig från ett varumärke till en annan.
  • Designers och plagg återförsäljare inte alla följer en konsekvent dimensionering mönster och en etikett storlek 6 kan vara en annan etikett storlek 8.

Hur man avgör en mans Overcoat Storlek


En man överrock kan göra mer än att skydda honom från vind och regn från halsen till under knäna; det kan göra en käck tillägg till sin garderob. Som skådespelare och andra vars levande beror på deras utseende visar i sina täcklager val, är lämplig kung. Att bestämma den korrekta storleken för en överrock hjälper till att säkerställa en lämplig passform. Varuhus och återförsäljare som specialiserar sig på herrkläder har vanligtvis överrockar i korta, långa och regelbundna längder. Oavsett om du köper en överrock för dig eller som en gåva, enkla riktlinjer storlek gör att du kan köpa en överrock med tillförsikt.

Instruktioner

1 Kontrollera storleken på en färdig kavaj eller kavaj som passar. Detta innebär att jackan knappar och du - eller han, om du bestämma över storlek för någon annan - kan röra armarna i den utan att anstränga några sömmar eller känsla av att hylsorna binder dig. Storleksetiketten är vanligtvis i en innerficka, även om det kan vara vid halsen eller på en söm. Hand skräddarsydda eller skräddarsydda mått jackor kommer inte att ha en storlek tagg. Använd en jacka med en tillverkare etikett.

2 Anteckna storlek. Mäns jacka storlekar visas som bröstet mätning, vilket är ett tvåsiffrigt tal, följt av längden R för regelbunden, S för kort och L för lång. Storleken kommer att läsa 40R för en man av medellängd med en 40-tums bröstet.

3 Fastställande en mans överrock storlek innebär att man använder sin kavaj storlek. Över passa över kläder för män och dimensionering tillåter dem att vara tillräckligt stor för att rymma jackor eller tröjor. För bästa resultat, köpa en storlek 40 över för en man som bär en storlek 40 kavaj eller sportjacka.

4 Prova på vissa rockar om möjligt, nedskärningar och storlekar kan variera från tillverkare till tillverkare.

Tips

  • Hyr en skräddare att förkorta överdrags ärmar om det behövs.
  • Kontrollera returpolicy innan du köper eller beställer en överrock.
  • De flesta kataloger och webbsidor erbjuder passande diagram för deras kläder och har kundservice personal för att hjälpa till att svara på frågor.

Instruktioner om storleksändring Metal klockarmband


Klockarmband kan göras från en mängd olika material, inklusive läder, tyg, plast och även gummi. Metallklockarmband är ett populärt val, men till skillnad från de flesta andra material, justera deras storlek är inte bara en fråga om att skjuta en metalltunga i ett annat hål på bandet. Metallklockarmband, även kallade armband, typiskt måste ändra storlek genom att lägga till eller ta bort en eller flera av de metallänkar i remmen.

Instruktioner

1. Bestäm vilken typ av metall klockarmband du har. De flesta metallklockarmband har antingen stift eller skruvar som håller länkar på plats, och dessa stift och skruvar ser väldigt lika. Men på band med stift som håller i länkarna, finns det vanligtvis pilar på undersidan av en del av länkarna som indikerar i vilken riktning stiften måste tas bort. Alternativt kan du ha en expansion - eller sträcka - klockarmband.

2 Lägg din klocka på sidan och leta stiften eller skruvarna som håller länkarna på plats. Ofta kommer klockarmband med stift såsom bladfjäder stift har bara ett stift som håller i mer än en länk. Emellertid band med skruvar ofta kommer att ha en skruv i varje länk.

3 Använd pincett i en Watchband med stift för att dra ut stiftet av varje länk du vill ta bort. Med en skruvlänk band, använd en liten skruvmejsel, typiskt med en 1 millimeter huvudet, för att lossa skruven som håller varje länk på plats och ta bort skruven eller skruvarna med pincett. I en expansion band, använder en tunn kniv för att bända öppna topplatta en länk och bottenplatta av den angränsande länken.

4 Skjut de två expansionsband länkar isär och ta bort de fyra U-clips som håller länkar på plats. I band med stift eller skruvar, kopplar den eller de länkar från de angränsande ettor och ta bort eventuella oönskade länkar.

5 Montera Watchband. I ett expansionsband, innebär att ersätta U-clips, foder upp dem noggrant och skjuta två länkar tillbaka tillsammans. Stäng locken på varje länk. I klockarmband terar stift, sätta den slutna delen av tappen mot spetsen på pilen ingraverat på länken och tryck tillbaka sprinten på plats. För klockarmband med skruvar, försiktigt placera skruven tillbaka till länken. Greppa Watchband för att hålla den på plats, använd skruvmejsel för att vrida skruven tills det är hela vägen tillbaka på plats.

Vilken storlek ska passfoton vara?


Ett pass är en typ av resehandling som ger bevis på identitet och medborgarskap och innehåller ett fotografi av passinnehavaren. Pass krävs när de reser utomlands, och resenärer måste ha ett giltigt pass för att återinträda sitt eget land när de återvänder hem. Vissa länder kräver också ett särskilt tillstånd som kallas ett visum för att komma in. Både pass och visum kräver att två identiska fotografier lämnas med varje ansökan.

storleks~~POS=TRUNC

Alla passfoton måste vara 2 inches med 2 inches kvadrat. Visum fotografier måste också vara 2 med 2 inches square.

professionella fotografier

Många fotografering studios, droghandel, postkontor, bibliotek och några pass applikationscenter ge pass fotografering tjänster. Priserna varierar och de tjänster som kan ge flera kopior samtidigt.

Egenproducerade Fotografier

Med en digitalkamera och en färgskrivare, kan du ta och skriva ut passfoton själv, men du måste vara noga med att följa alla passfoto krav.

Krav

Ett passfoto måste vara nyligen (fattas inom de senaste sex månaderna) och ha huvudet och axlar, med en naturlig ansiktsuttryck. Huvudet på bilden ska mäta mellan 1 tum och 1 3/8 inches från toppen av huvudet till botten av hakan. Bakgrunden ska vara blank och ljus i färgen. Ämnet kan inte bära någon typ av hatt eller huvudbonad och kläder ska vara enkelt.

flera kopior

Många människor hålla extra passfoton till hands för ytterligare visumansökningar de kan behöva inom en snar framtid.