djungel hängmatta

Djungel hängmattor har använts av amerikanska soldater sedan andra världskriget för att erbjuda en säker, bekväm plats att sova, även i terräng där tält skulle vara svårt eller omöjligt att använda. Genom att kombinera en lätt men ändå slitstark sovyta med myggnät och en regnskydd, djungel hängmattor tillförlitligt skydd mot insekter och dåligt väder. Idag är djungel hängmattor flitigt av civila för camping och backcountry vandring eftersom de är bekväma, mångsidiga och relativt snabb och enkel att installera.

Instruktioner

1 Hitta en lämplig plats att ställa in din hängmatta. Välj en plats med två starka stöd (t.ex. träd, stenblock, stolpar eller stolpar) ungefär 10 till 14 fot från varandra. Även platser med ojämna stenar, stående vatten eller insekter ofta fungera bra, eftersom hängmattan kommer att stödja er väl ovanför marken.

2 Loop en rem eller bandet tätt runt ett stöd flera gånger. Använd ett kraftigt knut (såsom ett veck eller ett halvslag) för att säkra det extramaterial, men lämna själv flera fot för att binda till hängmattan sladden.

3 Använd en kraftig knut (såsom en linjemannen knut, surra eller pålsteksknop) för att ansluta en sladd eller lina på remmen eller bandet. Alternativt kan du ansluta sladden och bandet med ring eller cinch spännen, eller en karbinhake, som kan göra att justera hängmattan lättare.

4 Använd en kraftig knut (såsom en självåtdragande omkrets krok eller larkshead) att binda den andra änden av sladden eller repet hängmattan.

5 Upprepa steg 2 till 4 för att fästa den fria änden av hängmattan till det andra stödet. Låt din hängmatta att hänga tillräckligt låg för att vara bekväm att komma in, avsluta och ockupera, men tillräckligt hög för att hålla dig väl fri från eventuella hinder nedan. Som utgångspunkt, försöka låta linorna hänga 30 grader under horisontalplanet, sedan anpassa sig till dina egna önskemål.

6 Bind din regn tarp till stöden (väl över band / band). Håll presenning sträckt för att hindra vatten från att samla på den.

7 Tie flera korta snören till varje sladd eller rep för att fungera som dropplinjer. Dessa kommer att vägleda regn och fukt i marken i stället för längs ankarlinor och i hängmattan.

Tips

 • För bästa resultat, använd polypropen eller polyesterband med en nyttolast på eller över 700 pounds.
 • Öva att ställa in din djungel hängmatta (och särskilt knyta knutar) hemma för att bekanta sig med processen innan du behöver beror på hängmattan för skydd.

Information om Amazonas djungel


Shrouding den legendariska floden från vilken den fått sitt namn och som omfattar nästan hälften av Brasilien, är Amazonas djungel den största regionen av tropisk regnskog kvar på framsidan av planeten.

Plats

Medan majoriteten av Amazonas djungel --- ungefär 60 --- ligger i Brasilien, djungeln sträcker också i Peru, Colombia, Venezuela, Ecuador, Bolivia, Surinam, Franska Guyana och Guyana.

Storlek

Amazonas djungel täcker nästan 3,5 miljoner kvadrat miles.

Ekologi

Förmågan av regnskogen canopy att hålla fukt vårdar vad som tros vara den rikaste och mest mångsidiga utbud av växt- och djurlivet på jorden.

urbefolkningars

Stora outforskade områden i Amazonas har länge tjänat som tillflyktsorter för urfolk flyr slavarbete och förstörelsen av deras traditionella livsmiljö, sudda ut gränserna mellan stammarna. Men det finns fortfarande uppskattningsvis 200 inhemska grupper som lever i djungeln.

Avskogning

Medan en färsk rapport från det nationella institutet för rymdforskning visade en nedgång i avskogning mot slutet av 2009, är stora delar av ekosystemet fortfarande förstörs.

kända Ties

2008 facklitteratur boken "The Lost City of Z: En berättelse om dödliga Obsession i Amazonas", minns brittiske upptäcktsresanden Percy Fawcett sökande efter en mytisk gammal Amazonas stad i början av 20-talet.

Hur man gör en hängmatta för råttor


Vi alla njuta av en bekväm plats att sträcka ut eller bara koppla av. Ditt husdjur råtta är inte annorlunda. Du hus honom, mata honom och älskar honom så varför inte en bekväm plats att sträcka ut. En hängmatta för ditt husdjur råtta är ett projekt som kommer att ge dig både dig glädje.

Instruktioner

råtta Hammock

1 Tvätta och torka tyget innan du använder. Använd en liten cykel och tvätta med tvättmedel. Kasta tyget i torktumlaren eller hänga den på tork.

2 Skär en stor fyrkant av din fleece eller gammal filt. En genomsnittlig storlek husdjur råtta kommer att vara mer än bekvämt i en hängmatta som mäter 12-för-15 inches. En större råtta behöver en större hängmatta.

3 Skär ett litet hål i varje hörn. Tillåt massor av tyg runt hålet så att det inte kommer att riva under tyngden av ditt husdjur.

4 Gör en ögla med din sträng i mitten av dess längd. Sätta öglan genom hålet. Dra dina strängar genom öglan på den andra sidan och dessa strängar kommer att användas för att säkra din hängmatta till buren. Upprepa med de andra hålen.

5 Installera hängmatta, knyta strängarna åt sidorna eller toppen av din bur, och försiktigt placera råttan i den. Ge henne några milda uppmuntrande ord och på nolltid, kommer hon att vara där varje gång du tittar i buren.

Tips

 • Dina hängmattor kan bli mer avancerade som du får mer erfarenhet. Försök att göra vadderade hängmattor. Fleece inte striden, så du behöver inte oroa dig för falsning.
 • Använd aldrig ett material som kan vara farliga för ditt husdjur.

En hängmatta är en typ av hund säng som kan vara lätt att ställa in, rena och flytta runt efter behov. Till skillnad från en hängmatta för en person, en för en hund behöver vara nästan lika bred som den är lång. Det måste också få stöd från alla fyra hörnen, eftersom de flesta hundar inte gillar den gungande rörelsen av traditionella hängmattor.

Instruktioner

1 Bygg en träbotten. Din hund kommer att hoppa in och ut ur det, så det måste sitta så jämn som möjligt. Använd 2-tums-by-2-tums trä styrelser att bygga en bas. Gör en rektangulär ram för att sitta på golvet, minst 2,5 fot lång med 1,5 fot bred för små hundar, 3,5 fot lång och 2,5 fot bred för medelstora hundar och 5,5 fot lång och 4,5 fot bred för stora hundar. Använd skruvar för att fästa ihop brädorna i hörnen. Fäst vertikala brädor till varje hörn, 1,5 fot lång för små hundar, 2,5 fot lång för medelstora hundar, och 3,5 cm lång för stora hundar. Sätt öglor på toppen av varje vertikal ombord, se till att de står inför inåt.

2 Gör hängmattan sängen. Använd fleecefilt för denna del. För små hundar, klippa filt ner till lämplig storlek, 3 fot lång och 2 fot bred. För medelstora eller stora hundar, kanske du inte behöver justera filten storlek. Det bör vara 4 fot lång och 3 fot bred för medelstora hundar och 5 fot lång och 4 fot bred för stora hundar. Storlekar kan justeras efter behov för din hund. Om du klipper filten till en mindre storlek, fålla kanterna så att det inte riva upp senare.

3 Skär hål för fästbanden. Ca 1,5 till 2 inches i en diagonal riktning från varje hörn, skär ett hål 1,5 inches i diameter. Fålla kanterna på hålet så att den inte kommer att riva upp. Detta kommer också att ge extra stöd för hängmatta banden.

4 Fäst banden till hängmattan sängen. Sy metallkrokar i varje ände av nylonband. Hook ena änden genom hålen du har skapat. Haka fast den andra änden till lyftöglor i trä bas.

Tips

 • Observera hur din hund sover oftast. Om det ligger plant med benen utsträckta, kanske du vill göra sin hängmatta bredare snarare än längre.
 • Justera höjden du hänga hängmatta baserat på de fysiska begränsningarna för din hund. Om det är stor, tung, gammal, eller på annat sätt inte kan hoppa mycket, hänga hängmatta endast ett fåtal inches från golvet.

Hur man installerar en Ferret hängmatta


Illrar behöver mer än en tom bur med en bit av strö. Att vara aktiv, nyfikna djur, de behöver också massor av leksaker och tillbehör. Leksaker hålla illrar höll när du inte runt för att övervaka dem. Hängmattor ger möjligheter att klättra och leka, och en del iller som sover i dem. Oavsett om du gör dina egna hängmattor eller köpa dem från en djuraffär, det tar bara några minuter att hänga en i buren, omedelbart berika en iller livsmiljö.

Instruktioner

1 Ta bort iller eller illrar från buren och placera dem i en övning penna eller iller isolerade rum. De kan försöka och spela med hängmattan medan du arbetar, vilket gör att installera det besvärligt.

2 Experimentera med att placera hängmatta så det hänger något i mitten och det finns en lucka på flera inches mellan den och taket på buren. Gör en mental notering av avståndet mellan ändarna på hängmattan och sidorna av buren.

3 Skär fyra bitar av kraftig sladd tillräckligt länge för att nå från ändarna av hängmattan till nätet eller barer i buren, så några extra inches

4 Skjut bitar av sladden genom hålen i hängmattan hörn och knyta hängmattan säkert på plats. Om hängmattan kom med sina egna band eller klipp, använda dem i stället.

5 Sätt illrarna och låt dem utforska sin nya leksak.

Tips

 • En gammal handduk eller en kvadrat med en tuff tyg som denim gör en billig iller hängmatta. Gör hål i de fyra hörnen med vass sax och hänga som en färdig en.
 • Tvätta hängmattor med ett milt rengöringsmedel om de blir nedsmutsade.
 • Ersätt en hängmatta när det utvecklar hål eller lösa trådar, som kunde fånga en iller fot.

Djungel Boot Lacing Instruktioner


Snörning dina djungel stövlar är en rättfram och enkel process. En av de viktigaste detaljerna är att se till att de skosnören du har är rätt längd för dina stövlar. Regelbundna skosnören kommer att vara för kort för djungel stövlar, men det finns vissa skosnören som också kommer att vara för lång. Du vill vara säker på att de nya skosnören matchar dina stövlar, eftersom stövlar kan komma i många olika färger. Om inte säker, är svart alltid en säker spets färg som ska användas.

Instruktioner

1 Kör varje ände av spetsänden genom de nedre snörhålen. Dra spets från öglan så att du har båda spetsar spets i handen. Se till att du har en jämn längd av spets på båda sidor.

2 Skjut start på. Du vill kunna dra spets bekvämt.

3 Korsa spets fram till nästa ögla, som kommer ut från under den. Rätt skosnöre kommer att gå till nästa vänstra öglan och den vänstra skosnöre kommer att gå till nästa rätt ögla.

4 Fortsätta passerar skosnören till nästa ögla längs hela skon, dra spets visas efter att ha passerat den genom öglan.

5 Bind skosnören på toppen av skon och kontrollera för komfort. Lossning eller åtdragning av snören kan krävas för att göra boot passar ordentligt.

Hur man gör en hund hängmatta för baksätet i en Vehicle


Hund hängmattor är ett säkert och enkelt sätt att resa med ditt husdjur och samtidigt hålla bilen ren. En tvätt hund hängmatta tillverkad av ett kraftigt tyg gör ditt husdjur att rida i komfort utan att få hundhår eller smuts över hela bilsäten. Med lite uppfinningsrikedom och ett öga för sällskapsdjur säkerhet, kan vem som helst bygga en billig och funktionsdugliga hund hängmatta.

Instruktioner

Hur man gör en hund hängmatta för baksätet av en automatisk

1 Välj ett tyg som är tvättbar och slitstark. Denim eller duk fungerar bra. Du vill ha något som kommer att pågå, är lätt att ta hand om, och är bekväm för din hund. Det måste vara robust nog att hålla vikten på din hund utan att rippa, och robust nog för att tåla upprepade tvättar. En vanlig bomullstyg kommer inte att vara länge. En polyesterväv kommer att förlora sin form snabbt. Om du använder en enfärgad tyg som är tvåsidig, kommer du att ha mindre manövrering innan sömnad.

2 Mät längden på din baksätet från dörr till dörr. För bredd, mät från toppen av sätet - där nackstöden är - på baksidan av din framsätet. Se till att dina mätningar görs i jämnhöjd längs sätena; detta kommer att garantera en säkrare hängmatta. Lägg sex inches till bredden. Dessa kommer att vara de längd- och breddmått för hängmattan. Vik tyget på mitten och med skräddaren krita, skissa en rektangel med rundade hörn enligt dina mätningar. Klipp ut din rektangel med dina taggsax. Du bör nu ha två lika stora bitar av tyg.

3 Placera en bit vadd på en plan yta. Lägga en av de bitar av skuren väv ovanpå vadden. Spåra tyget kontur på vadd. Klipp ut vadd från din skiss, subtrahera två inches från konturen hela vägen runt. Lägg en bit av den skurna tyget ut på plan yta. Om tyget är ensidig och en solid färg, placera vadden ovanpå det så att vadden är centrerad på tyget. Om det är dubbelsidig, lägg tyget sidan nedåt på plan yta och sedan lägga vadd ovanpå det tygstycke, centre det noggrant. Ta den andra tygstycket och lägg den med framsidan upp på toppen av vadd.

4 Pin kanterna på tygstyckena och vadd tillsammans, komma ihåg att vadden är två inches kortare än tygstyckena hela vägen runt. Din stift omkrets bör vara två och en halv inches från kanterna av tygstyckena. Innan du börjar sy bör du sätta nålas hängmattan på bilsätet så att du har mätt på rätt sätt. Även om du har fäst hängmattan på plats, markera platsen för nackstöd på tyget.

5 Sy runt tappen omkrets. Ta unsewn kanterna av tyget och stoppa dem inne mot vadd. För att sy detta fåll lättare, järn kanterna väl. Sy strukna öppningen stängd hela vägen runt. Fäst båda ändarna av en av de elastiska längder till sys tyget hängmattan där du markerade huvudstödet. Gör detta för alla fyra hörnen av hängmattan. Dessa elastiska öglor glider över framsätet och baksätet nackstöd av bilen, vilket skapar en säker och billig hängmatta för din hund.

Tips

 • Kasta inte hängmattan i torktumlaren. Du vill inte riskera krympning. Tvätta hängmatta i tvättmaskinen och line-torka.
 • För snabb sanering, kan en ludd pensel användas. Skaka ut hängmattan kommer att bli av lös smuts.
 • Se alltid till att ditt husdjur är säker i bilen. Låt aldrig den hänga ut genom fönstret. Ett plötsligt stopp kan vara dödlig för din älskade husdjur.

Hur man gör en katt hängmatta i en låda


En katt hängmatta är den ultimata avkopplingen plats för din fyrbenta vän. Färdiga verket ser ut som en full-size hängmatta för människor, men i en miniatyr storlek. Häng hängmattan i en låda och du har en plats där din katt kommer att tillbringa timmar i taget. Använd en gammal bit tyg som du har på handen eller en gammal örngott. En örngott är precis rätt storlek för kattungar och medelstora vuxna katter.

Instruktioner

1 Vrid örngott inifrån och ut. Lägga quiltvadd på en plan yta och ställ in örngott direkt ovanpå. Mät halv tum ut från örngott på alla sidor och markera att mätning på täcket vadd.

2 Ställ in örngott åt sidan. Skär quiltvadd efter märket du gjort tidigare. Kör saxen runt varje sida av quiltvadd. Färdiga verket bör vara något större än örngott. Placera quiltvadd ovanpå örngott.

3 Placera en hand ovanpå quiltvadd som du försiktigt dra örngott ner, vrida den högra sidan ut. Skjut tillbaka på täcket vadd och dra upp på örngott, fyllning vadd inuti. Sy den öppna kanten av örngott stängd.

4 Rulla ut bandet och skär fyra stycken, var 6 inches lång. Vik varje bit på mitten och sy en på varje hörn, med hjälp av en sicksack som håller bandet stadigt fäst hängmattan.

5 Jämför storleken på hängmattan mot trälådan, vilket gör att rutan är stor nog att rymma hängmattan. Borra ett litet hål i varje hörn av lådan och fästa en krok i varje hörn. Linda band slingor runt varje krok och avbryta hängmattan inuti lådan.

Tips

 • Överväga att skära ett litet rektangulärt hål i ena sidan av lådan, som ger din katt möjlighet att krypa innanför och ligger under hängmattan eller gå över toppen och sover i en hängmatta.
 • Undvik att använda en kartong, eftersom det inte är tillräckligt stark för att stödja en katts vikt.

Hur man gör en enkel hängmatta för katter


Trettiotre procent av de amerikanska hushållen äger minst en katt, gör cirka 86.400.000 ägda katter i detta land, enligt amerikanska djurägande statistik. Kattägare ägnas åt att förbättra livet för sina husdjur, och tillhandahålla mat, grooming och tillbehör. Hängmattor är perfekta tillbehör för katter eftersom de erbjuder en annan metod för avkoppling. Användningen av hängmattor kan tillåta katter att njuta av den svala brisen, samtidigt som rockade stadigt i en ljus duk. Med endast ett fåtal hushåll material, kan du skapa en bekväm hängmatta för din katt att sova eller loungen i under fina sommardagar.

Instruktioner

1 Hitta en stor örngott. Var säker på att det är stor och bred nog att rymma din katts vikt och höjdmätningar. Vänd örngott inifrån och ut. Ta ett dubbelt lager av hög loft vadd, placera den platt på bordet och sätta örngott ovanpå den höga loft vadd.

2 Skär hög loft vadd runt kanten ca 1 tum mindre än örngott kanter.

3 Placera vadd insidan av kudden. Antingen dra insidan sätta kudde tillbaka till sin normala sida medan du håller på vadden. Som ett alternativ, stoppa vadd i örngottet som du skulle en kudde. Var noga med att platta hög loft vadd jämnt i ärendet.

4 Sy öppnandet av örngott. Lägg örngott mot en plan yta och känna den höga loft vadd läge med fingrarna. Sy runt konturerna av vadd genom örngottet att säkra sin ställning.

5 Skär fyra band, cirka 4 inches i längd vardera. Böj varje band och sy ändarna, skapa fyra individuella slingor. Söm varje slinga till ett hörn av örngott och bifoga en krok för att varje slinga.

6 Hitta en bra plats att placera din katts hängmatta, såsom mellan två stadiga stolar på din veranda, mellan två träd eller bredvid din hängmatta.

Tips

 • Om din katt inte anpassa sig till den hängande hängmatta, använda den som en bekväm våningssäng matta.

Om du har ett husdjur rock, är chansen att du vill göra sin liv så bekväm som möjligt. En hängmatta är en stor gåva som du kan ge ditt husdjur sten så att den kan koppla av efter en lång dag. Du kan även göra separata hängmattor om du har ett husdjur sten familj.

Instruktioner

1 Titta på design och inredning av ditt husdjur sten hem. Bestäm var du kommer att hänga hängmatta. Du kan behöva ordna andra möbler för att göra plats för det. Om ditt husdjur sten hem är mer av en rektangel än den är fyrkantig, kanske du vill hänga hängmatta över ena änden. Om det är fyrkantig, kan du hänga den över ett hörn. Bestäm vilken färg du vill hängmattan vara.

2 Mät ditt husdjur sten så att det kommer att passa bekvämt i hängmattan. Du kan göra hängmattan med en mjuk tyg med band att knyta upp. Å andra sidan, om du vet hur man virka eller sticka, kan du göra hängmattan med garn.

3 Fäst två längder av sträng, band eller garn vid varje ände av hängmattan. Använd dessa för att knyta hängmatta i ditt husdjur sten hus. Om huset är gjord av papp, stansa två hål där du kommer att knyta varje ände av hängmattan. Trä banden genom dessa hål och knyt dem ordentligt så att ditt husdjur sten inte kommer att falla ut i hängmattan.

Tips

 • Färg samordna hängmatta att matcha designen tema i ditt husdjur sten hus.
 • Gör en matchande kudde så att hängmattan kommer att bli ännu mysigare.