dallerspindlar källare

behållare för torr hundmat lagring är en nödvändighet för varje djurägare som vill hålla sina husdjur mat frisk så länge som möjligt. förvaringskärl är också populär med ägare som har problem med skadedjur och fukt i sina hem. Läs följande tips för att lära sig att köpa en lämplig torr hund lagrings matbehållare.

Instruktioner

1 Välj en lagringsbehållare gjord av tålig plast. Tung plast hjälper till att hålla skadedjur och andra oönskade inkräktare av din hunds torrfoder när det lämnas utan uppsikt. Dessutom har denna typ av plast garanterar att din hund matrester skyddad och torr.

2 Tänk på storleken på lagringsbehållaren du behöver. förvaringsbehållare finns i en mängd olika kapaciteter, men några av de mest populära är 10 lb., 20 pund och 40 pund Köp en behållare som är lite större än din vanliga torrfoder väska storlek.

3 Välj funktioner som hjälper dig enkelt avstå torr hundmat vid behov. Pipar med förmåga att vänt och görs med gummi gör för enkel hantering och kan minska slitaget på behållaren.

4 Utnyttja dekorativa behållarna. Vissa tillverkare utforma torra hund mat förvaringskärl för att se ut som en del av ditt kök. Dessa konstruktioner kan du hålla lagringsbehållaren och praktiskt utan att offra utseendet på ditt kök.

Tips

 • Köp mindre behållare att ha till hands för semester eller andra resor.
 • Motstå frestelsen att använda en plast papperskorgen för att lagra din hunds torrfoder. Den plast som används för att göra soptunnor har inte utvecklats för att användas med mat och kan hamna förorena din hunds leverans av torrfoder.

Hemlagad matare och vatten Hållare för hönor


Att välja rätt typ av hemlagad kyckling feeder beror delvis på antalet kycklingar och det belopp som de bör äta. Mat och vatten bör inte tillåtas att sitta i en matare för länge. För några trädgård hönor, kan de själv fyller matare som säljs för katter och hundar fungerar. Annars finns det ett antal enkla matare som kan göras från material som vanligtvis finns i järnhandeln.

PVC Feeder

En kyckling matare kan göras med hjälp av PVC-rör och en dränerings bas (såsom en från en blomkruka). Det är viktigt att se till att PVC-röret passar in i basen med några inches på någon sida av dränerings basen så att kycklingarna kan komma till fodret. Matar måste vara stabila och inte välta lätt. Röret är fäst vid basen med långa skruvar. Ett hål borras i sidoväggen av röret för att tillåta livsmedel att hälla ut, och maten tillsätts vid toppen av röret. Om en sex-tums rör används, kan en kaffe kan lock användas som täckmantel för att hålla regn och insekter.

trä Feeder

En trä matare kan byggas genom att göra en rektangulär låda med några modifikationer. Lådan behöver ett ledat lock, så att mat kan tillsättas till den lätt. En liten skåra skuren i basen på framsidan av lådan är det som gör fodret att hälla ut. En liten ränna fastsatt på framsidan av lådan håller maten och fungerar som en skål. Inuti lådan, vid botten, en liten bit av trä skall bifogas, i en vinkel för att göra det möjligt för maten att glida ut lättare. Den främsta fördelen med en trä matare är att den lätt kan monteras på en vägg eller annan konstruktion för att ge ytterligare stabilitet.

bucket Vattenkopp

Den enklaste design för bevattning innebär att man använder en hink. Det enklaste av dessa innebär en fem-liters hink och en anläggning avlopp bas eller annan grund behållare. Hål borras in i botten av skopan för att tillåta vatten att passera ut i skålen. Ett annat hål borras i hinken lock för att tillåta luft att passera igenom. På grund av vikten av vattnet, är det i allmänhet inte nödvändigt att fysiskt fästa basen till hinken. Vattenhinken kan blåsa över i hård vind om den är tom eller nära tom, men vattenspill är inte så mycket av ett problem som livsmedel spill.

munstycket Vattenkopp

En andra typ av skopbevattningssystem kan göras genom att borra ett enda hål i sidoväggen hos en hink. Bifoga en PVC knärör till skopan, och bifoga en kran hund waterer. Hunden waterer behöver ett gängat rör att fästa, så att du kan också behöva en adapter. Brickor kan också behövas för att säkerställa att vatten läcker eller droppa inte från hålet. När kycklingarna driva munstycket, vatten droppar sakta ner sidan. Ett hål i hinken locket är nödvändigt att säkerställa att vattenflödet bibehålles. Detta system är bäst när utrymmet är mer begränsat, eller ett mindre flöde av vatten är önskvärd. Komponenterna i detta system är billiga, och hunden waterer kan köpas online eller i djuraffärer.

Hur man gör en drink Hållare för kryckor


Personliga hygienverksamhet "... tas för givet tills svaghet eller funktionshinder gör dem svåra att åstadkomma på egen hand eller på ett säkert sätt", enligt Vårdgivare Handbok vid Senior Mag. Att vara på kryckor gör det svårt att transportera andra saker. Om du är fast beslutna att vara upp och om, kommer en drink mugghållare lämna händerna fria för dina kryckor samtidigt som du kan hålla hydrerad. Samma hål som gör att du kan justera dina kryckor kommer att acceptera skruvarna din mugghållare. Varierad diameter PVC ringar kommer att rymma de flesta standarddryckesbägare upp till 32 oz.

Instruktioner

1 Applicera snabblim till en 1/2-tums bred och 3-tum lång bit av plast och placera den över diametern av den 3-tums PVC-ringen. Detta kommer att göra ett bottenstöd för dryckesbehållare med en mindre diameter.

2 Borra ett 1/4-tums diameter hål genom en sida av varje ring, borrning utåt från insidan av ringen snarare än nedåt.

3 Justera kryckor till rätt höjd. Observera placeringen av de oanvända justeringshålen.

4 Sätt i en bult genom de borrade hålen i varje PVC ring, från insidan av varje ring på utsidan, och sedan i ett av hålen justerings på kryckor och ut på andra sidan.

5 Placera en fender bricka och vingmutter på varje bult. Dra åt vingmuttern hela vägen.

6 Använd en bågfil eller slip att skära av änden av bulten och ta bort eventuella grader om bulten sticker mer än 1/8-tums förbi muttern.

7 Ta bort mugghållaren om du behöver justera dina kryckor igen.

Tips

 • Denna mugghållare designat för maximal självständighet av användaren. Du kan anpassa det till storlek och typ av dryckesbehållare du föredrar. Det är lätt att fästa och ta bort med en oskadda sidan, så länge du har möjlighet att trycka på andra sidan mot mugghållaren samtidigt som du vrider vingmutter. Däremot behöver inte kunna greppa.
 • "Med stöd av andra för att få hjälp med dagliga aktiviteter (ADLS) som att äta, bada, rörlighet, grooming, läsa och skriva ... kan leda till frustration och depression ...", säger Oregon Department of Human Services. Om du känner dina önskemål om självständighet inte stöds, har du rätt att tala med en statlig ombudsman. Den nationella långsiktiga Care ombudsmannen Resource Center har en interaktiv karta som du kan använda för att lokalisera och kontakta din lokala ombudsman.

Hemlagad Behållare för kyckling Water


Kycklingar har hållits av människan i århundraden. Uppskattad för sin ägg, kött och fjädrar har kycklingar nyligen funnit nåd som husdjur samt husdjur. Kycklingar kan hållas relativt små egenskaper och hjälpa till att kontrollera skadedjur och ogräs som de tillbringar en stor del av sin dag äta. Att hålla kycklingar är också ganska billigt, särskilt om du använder objekt som redan finns i ditt hem för att göra förnödenheter såsom hemlagad vattenbehållare.

Instruktioner

1 Tvätta två liters hink och planter bas ordentligt. Tillsätt några droppar tvål till hinken och basen och fyll med vatten, skura insidan och utsidan kraftigt med svamp före sköljning med rikligt med rent vatten. Medge skopan och basen till luft torka helt.

2 Ställ din hink på en plan yta och placera sex jämnt fördelade tecken runt skopan, cirka 3 inches upp från läppen. Dessa märken kommer att vara de områden som vattnet rinner genom, så utrymme dem så jämnt runt skopan som möjligt för ännu vattenflödet.

3 Klipp hål 1 tums diameter över varje märke i din hink. Hålla skopan på sin sida och trycker kniven genom plasten, skära en liten cirkel från plasten. Ta bort plastbitar och kasta dem att hålla din kyckling från att äta dem.

4 Fyll hinken med vatten, trycker på locket på skopan för att stänga den. Lägg din planter bas i hönshuset och placera fyllda hinken upp och ned i botten. Vattnet kommer att filtrera genom hålen för att fylla basen och kommer automatiskt att fylla sig själv som din kycklingar dricka.

Tips

 • Var noga med att tvätta pannan och hink varje gång du fylla dem med vatten. Kycklingar är mycket röriga fåglar och kommer att sparka foder och strö i vattenpannan.
 • Använd aldrig en hink som ursprungligen höll kemikalier som kan skada din kycklingar.

Hem Vinkällare Idéer


Om du är seriöst intresserad av att samla vin, måste du spendera lite pengar för att skapa en ordentlig lagringsutrymme med kontrollerad temperatur och fuktighet. Oavsett om du är en början samlare med endast en handfull av flaskor eller en allvarlig entusiast med tusentals dollar att spendera på en vinkällare, det finns olika alternativ att överväga.

Vinkyl

För bara några hundra dollar, kan du köpa en liten, kyld vinkyl som just håller din vinsamling temperatur och fuktighet. Beroende på din budget, kan du välja en vinkyl som håller så få som sex flaskor eller så många som 166.

modifierade Basements

Om du har en färdig källare eller källare rum, kan du använda den för att hålla vin. Du måste installera en luftfuktare eller avfuktare, samt en termostat eller luftkonditioneringen, beroende på vad klimatet är som i din del av världen. Den idealiska relativa fuktigheten för lagring av vin är cirka 70 procent, med den optimala förvaringstemperaturen är mellan 50 och 55 grader Fahrenheit. Detta område i källaren bör vara mörk och fri från mögel och vibrationer.

Designa din egen vinkällare

Det är ganska lätt att hitta planer på nätet för att bygga ett hem vinkällare. Du kan antingen kopiera dessa planer eller öka dem för att passa dina behov. Beroende på ditt hem, kan du behöva göra omfattande renoveringar och investera tusentals dollar i en vinkällare. Var du väljer att installera källaren är en fråga om personlig preferens, men kom ihåg att om du inte installera den i källaren, måste du köpa en stor kylenhet för att upprätthålla den idealiska temperaturen för lagring av vin.

Om du känner dig osäker företaget hem förbättringsprojekt själv, kanske du vill hyra en inredningsarkitekt och en oberoende leverantör att ta på projektet.

Kylda Vinskåp

Kylda vinskåp är oftast ganska stora och kan utformas för att passa ditt hem inredning. Denna typ av lagring av vin är idealisk för människor som har en stor samling och vill visa den för gäster i stället för det osedda i källaren. Dessa massiva skåp kör ofta mellan $ 3000 och $ 5000.

Hur man värma mat i frigolit behållare


När du tar emot resterna från en restaurang, är de normalt placeras i en frigolit behållare. Du kan också köpa mat från stormarknaden som kommer färdigförpackade i liknande material. Även vid en tidpunkt du behövs för att ta ut maten ur behållaren, är det möjligt att nu lämna mat i frigolit behållaren och värma upp maten.

Instruktioner

1 Titta på undersidan av frigolit container. Det är en symbol som anger om det är mikrovågsugn, precis som på en plastbehållare. Om botten av behållaren inte säga mikrovågsugn du inte kan värma upp maten i skålen.

2 Placera frigolit behållaren i en mikrovågsugn. Om det finns ett lock på behållaren, är det bra att stänga locket över maten.

3 Ställ in timern på mikrovågsugnen. Om det finns en sensor reheat knapp, gärna använda detta. Tryck på "Start" och låt maten börjar värma.

4 Förblir i närheten. Även om behållaren står det är mikrovågsugn, kan det smälta om de lämnas i alltför länge. Tryck "Stop" och öppna mikrovågsugn om du börjar lukta rök, se gnistor eller märker behållaren smälter.

5 Testa maten att se till att den är genomkokt. Om inte, låt behållaren svalna några extra minuter och placera tillbaka den i mikrovågsugn.

Hur man mäter Strumpebandshållare


Strumpeband bälten är inte längre en nödvändighet, men ett uttalande av mode. De bärs under bröllopsklänningar liksom för andra speciella tillfällen, inklusive Alla hjärtans dag. Strumpeband bälten är tillverkade av en mängd olika material, inklusive läder och spets. Även om de kan verka som en förvirrande bit av material till dem som aldrig har använt dem, de är lätt slitna när rätt passform bestäms. Strumpeband bälten finns i ett antal storlekar, så det är viktigt att veta vilken storlek som behövs innan du köper denna fascinerande klädesplagg.

Instruktioner

1 Stå framför ett golv spegel i underkläder. Använda spegeln som en guide vid mätning olika områden av kroppen.

2 Linda måttband runt midjan. Använd spegeln för att bedöma att bandet är rakt och jämnt. Se till att måttbandet är ordentligt, men inte för hårt runt midjan. Ta måttband tillsammans direkt över mitten av midjan. Se till att du tar mätningen där noll överlappar annat nummer. Anteckna mätningen.

3 Placera måttbandet runt en av låren på den bredaste delen. Dubbelkolla att bandet är rakt och inte är vriden innan du spelar mätningen.

4 Mät magen på den största delen. Om du är en plus-sized kvinna eller har större proportioner i magen, är det avgörande för att välja den som passar bäst för en strumpebandshållare. Titta i spegeln och se till att måttbandet är rak, och göra eventuella justeringar om det behövs. Om magen är mycket större än midjan, är det en bra idé att välja en storlek större än din midjemått.

Tips

 • Om möjligt, be en god vän eller make för att mäta din kropp. Detta är det enklaste sättet att göra mätningar. Men du kan göra allt mäta själv med hjälp av en spegel.
 • Välj en höfthållare som har samma midja och lår mätningar som de du tagit. Om dina mätningar är halv storlek, välj nästa storlek upp.
 • Skjut strumpeband bälte över huvudet och placera den på din midja. Banden ska centreras över mitten av låret på både fram- och baksida.
 • Öppna klämmorna och glida strumporna mellan klämmorna. Skjut den övre delen av klämman över strumpan och in i den bakre delen av klämman. Fäst klämmorna på framsidan av benen innan fästa ryggbanden.
 • Ta inte mätningen över vanliga kläder; mätningar måste göras under kläderna för att säkerställa en korrekt passform.

Hur man hittar en hållare för Halsband


Om du är trött på att leta ditt smyckeskrin för rätt halsband - bara för att upptäcka att det är trassla in sig med ungefär fem andra kedjor - det kan vara dags att investera i en halsband innehavaren. Ett halsband innehavaren håller inte bara dina smycken i utmärkt skick, men det också organiserar det så det är lätt att hitta den perfekta bit för att slutföra din outfit.

Instruktioner

1 Kolla din lokala butiker. Många avdelning, smycken, rabatt och hantverksbutiker bära någon version av ett halsband hållare. JC Penney, Macys, Target, Walmart och Craft Warehouse är bara några butiker som säljer dessa typer av smycken innehavare. De kallas ibland halsband träd och ser ut som en verklig träd. Ibland kan dessa träd kommer att hålla ringar och örhängen samt.

2 Sök på webben. Du kan hitta bra kvalitet smycken träd till salu på rött kuvert. Amazon har ett stort utbud av halsband innehavare att välja mellan, och Esty har några vackra och unika dem också.

3 Gör din egen halsband innehavaren. Stick några tryck stiften i din vägg och hänga halsband på dem, fästa krokar eller stift till en kork styrelse eller bildram, eller dingla halsband från en hylla.

Typer av Monroe Hållare


Liksom alla typer av piercing, Monroe piercingar är inte alltid acceptabelt på arbetsplatsen eller av föräldrar. Ett enkelt sätt att dölja en piercing är att helt enkelt ta piercing ut, men bäraren riskerar då den genomborrade hål stängning upp. En hållare tillåter bäraren att dölja piercing utan detta problem inträffar. Det finns en mängd olika Monroe hållare som i klara eller hudfärg nyanser.

silikon Retainers

En silikonhållare för en Monroe piercing har vissa fördelar för slitage. Det är seg och flexibel så att den kan röra sig med din kropp. Hållaren kommer i en mängd olika hudtoner så att den smälter med ditt ansikte. De flesta silikon Monroe hållare kommer med en liten "O" ring fäst på baksidan för att förhindra att hållaren glider ut. Den största nackdelen med dessa hållare är att silikon kan orsaka en allergisk reaktion hos vissa användare.

polysulfon Retainers

Polysulfon hållarna är mer allmänt kallade "Bioplast" hållare. De är gjorda av termoplast, vilket gör dem transparent och bekväm. En av de stora fördelarna med en polysulfore hållare är att det minskar läkningstiden för en piercing. Dessa hållare är ihåliga på insidan, vilket gör dem mer flexibla och minskar belastningen på en piercing. Monroe polysulfon hållarna kommer antingen gängade eller ogängade och har en mängd olika tillbehör för att fästa dem. De polysulfon hållarna är perfekt för sjukhusvistelse eller tandläkarbesök.

akryl Retainers

Akryl Monroe hållarna är starkare än de flesta andra hållare. De flesta tandhållare är gjorda av akryl på grund av sin hållbarhet. Akryl Monroe retainers är tydliga så att de är svåra att se när på plats. De rekommenderas inte för en ny piercing eftersom hållaren är porös. En porös hållare kan hysa fler bakterier och leda till en infektion.

Kvartsglas Retainers

En Monroe kvartsglashållaren är starkare än pyrexglas. Den är idealisk för ny piercing eftersom det är mindre porös så det finns mindre risk för infektion. Dessa hållare är klar och nästan osynlig. Nackdelen av kvartsglas hållare är att de är känsliga. Dessa hållare spricka eller gå sönder lätt under stress, därför att de inte rekommenderas för idrotts- bruk.

Att flytta till ett annat land är spännande, något skrämmande och full av planering och förberedelser. En av utmaningarna med att flytta till ett främmande land är att få alla dina tillhörigheter från ett land till ett annat, oavsett om du reser utomlands eller över land. Kostnaden för den internationella sjöfarten är verkligen dyrt, men du ska vara nöjd när du är i ditt nya hem. Reglerna för sjöfarts rörliga behållare internationellt kan skilja sig, så du kommer att vilja studera processen om du aldrig har flyttat till ett annat land innan. När dina visum och personliga rörliga papper tas om hand, du är redo att börja sjöfarten och flytta processen.

Instruktioner

1 Packa alla dina lådor och räkna ut vad möbler du tar med dig. Internationell sjöfart är dyrt, så kanske du vill sälja en del av dina möbler innan flytten och köpa nya möbler när du anländer. Kontrollera också elektronik för att se till att de är förenliga i det nya landet. Om inte, överväga att sälja dem eller ge dem till släktingar.

2 Räkna ut vad storlek container du behöver för alla dina lådor och möbler. Om du beslutar om att ta särskild möbler med dig, beräkna den ökade kostnaden för frakt och räkna ut hur mycket du kan få om du sålt att möbeln. Om det är en tung pjäs som kräver en större rörlig behållare, kan det vara bättre att sälja det.

3 Rådfråga land du flyttar till de regler du måste följa för sjöfarten dina varor. Du kommer förmodligen att behöva fylla i papper, som den lokala ambassaden kan ge. Fråga om du ska beskattas för att föra artiklar in i landet eller om det finns en maximal viktgräns eller kvantitet.

4 Hitta ett internationellt rörliga företag som man kan lita på. Du vill ha ett företag som har varit i branschen länge, rekommenderas varmt och har rätt licens och pappersarbete för att bevisa att de kan göra jobbet. Prata med anläggningsmaskiner direkt och ställa specifika frågor om vad du behöver. Få ett citat från var och fråga om några dolda kostnader.

5 Ta reda på om du ska packa containern själv eller anlita movers. Anställa ytterligare movers att packa container kan kosta en hel del, så väger dina alternativ noga innan beslut fattas. Beroende på företaget, kan de anläggningsmaskiner kunna packa behållaren för dig. Be om den totala kostnaden för alla dina alternativ och bestämma vad som känns bäst.

6 Schema en rörlig tid med den internationella rederiet du valt och plocka en ankomsttid som fungerar baserat på restiden. Vissa företag kommer att släppa ut behållaren några dagar i förväg och plocka upp senare, som Shipping International, eller har du några lediga timmar att ladda innan movers börjar ladda per timme.
Se till att alla pappersarbete, är dokument och betala kvadrat bort innan initiativtagarna lämnar, och du kommer att vara redo att hämta dina möbler när du är i ditt nya hem.