bygga camper till pickup

Hur konvertera en Camper till en leksak Hauler


Toy dumprar, som husvagnar, kan tas på längre eller helg camping resor. De ger alla bekvämligheter i ett hem, men ändå kan du gå vart du vill på land. Men till skillnad från husvagnar, leksaksbilar har extra utrymme som tillåter dig att ta med extra "leksaker" som motorcyklar, ATV och cyklar smuts. Om du har en husbil trailer redan och inte vill ta itu med besväret att handla det för en leksak dumprar, kan du överväga att helt enkelt omvandla det.

Instruktioner

1 Se juridiska och säkerhetskrav. Innan du kan göra ändringar i din husbil, måste du vara säker på att alla juridiska och säkerhetskrav följs. Att göra detta kommer att säkerställa att jobbet är korrekt gjort första gången, vilket eliminerar behovet av att göra om arbetet.

2 Rita eller få ritningar. Innan du köper material, måste du kontrollera ritningarna för att säkerställa att de är kompletta.

3 Referens dina ritningar för material som behövs och deras mängder.

4 Ta bort alla objekt som du inte längre vill ha i husbil. Tänk på att när du behöver tillräckligt med utrymme för de objekt som du vill dra, om du planerar att bo i leksaken dumprar, bör vissa objekt inte tas bort eller ändras. Dessa artiklar innefattar, men är inte begränsade till, sängar, skåp, badrum och kök.

5 Förstärk golvet med plywood eller plåt. På grund av den extra vikt som kommer att placeras i husbil, behöver du denna förstärkning för att garantera säkerheten och förhindra skador på sommarlägret.

6 Ta bort den bakre änden av leksaken dumprar. Det är där du kommer att placera den nya ramp eller dörr. Vara säker på att dörren typ du har valt kommer att passa dina specifika behov. Du kanske också vill söka hjälp från en ingenjör för att se till att jobbet görs på rätt sätt.

7 Bygg dörrar eller partitioner mellan leksaks dumprar området och livsrum, om så önskas.

Hur man bygger Camper omvandlingar


En husbil konvertering tillåter människor att använda en speciellt utrustade fordon att resa, äta, sitta och sova. Dessa fordon har mer flexibilitet än konventionella fritidsfordon, som tenderar att vara större och erbjuda fler boende. En av de vanligaste ombyggnadsprojekt innebär att omvandla en skåpbil i en husbil. Bestäm en design och layout för van. Besök en omvandling-van tillverkaren att få designidéer och lära sig om olika alternativ.

Instruktioner

1 Förbered van genom att ta bort räcken, sittplatser och andra komponenter behövs inte för omvandlingen. Skissa en layout för inredning. Ta bort de inre sidopanelema.

Använd maskeringstejp för att lägga ut de olika komponenterna som skiss.

2 Isolera van från värme, kyla och buller med styv-skumisolering. Skär in materialet i den nödvändiga formen med en mattkniv. Limma styv-skumisolering för att de inre sidorna av panelerna. Fylla luckor med expansions-skumisolering. Sätta tillbaka panelerna.

3 Bygg huvudlagringsutrymmet från modulära enheter med lådor. Stapla enheterna för att erhålla den önskade höjden. Konstruera en ram runt enheterna med 2-av-2-tums timmer och plywood att bädda-stödplattformen. Stapla enheterna ovanpå plywood plattform. Göra plattformen dimensionerna hos madrassen, såsom 32 med 80 inches. Bas de faktiska dimensioner på bredden och längden på den använda för sängen / lagringskomponenten utrymme.

4 Bolt plywood plattformen till golvet. Använda bultar tillräckligt länge för att tränga in i plywood och tjockleken av van säng. Montera ramen på utsidan för att få mer arbetsrum. Sätt tillbaka ramen i van och sätta i lagringsenheter. Fästa plywood på översidan av ramen för madrass stöd.

5 Konstruera matbordet av plywood färdig med Formica på ytorna och kanterna. Placera den på den motsatta sidan av bädden / lagringsenheten - bakåt. Bygg en fyrkantig form ram av 2-av-4-tums skivor. Fäst ramen till en plywood plattform bultas fast i husbil golvet. Anslut den bortre änden av tabellen i ramen med gångjärn. Fästa fästelement till andra änden för att säkra bordet till kanten av sängen / lagringsramen när den används.

6 Följ samma teknik för att bygga en diskbänk med disk yta. Bygga förvaring under, av två potable vattentankar och svalare, liknande bädden / förvaringsenhet. Installera en vattenpump under diskbänken tillsammans med en behållare för att fånga vatten rinner från diskhon. Positionera enheten bakom förarsätet.

7 Ansluta två 6-volts RV batterier i serie --- positiva till positiv och negativ till negativ - för 12 volt. Anslut batterierna till en säkringsdosa med fyra säkringar - två säkringar för belysning och en vardera för vattenpumpen och frånluftsfläkt. Anslut de två RV batterier till bilbatteriet parallellt --- negativ till positiv.

8 Installera avgas-vent fläkt i taket av van eller ta bort ett fönster. Fullborda omvandlingen genom att täcka husbil golvet med mattan och stoppning. Dölja lagerutrymmen med draperi. Lägg till andra tillbehör som önskas.

Tips

  • Hyra en elektriker för att utföra nödvändiga elektriska arbete om du inte har den erfarenhet som krävs. Dessutom har en mekaniker installerar en anordning som förhindrar dränering av huvud fordonets batteri.

Isättning av ett Camper på en Pickup


Du köpte sak, och nu är du angelägen om att komma ut på vägen och göra en del camping. Saken är, är husbilen sitter på uttagen på block, på marken. Det är upp till dig att ladda den på pickup så att du kan gå. Oroa dig inte, det är inte så svårt att ladda en husbil på en pickup. Ta din tid och värva lite hjälp om du kan hitta den.

Instruktioner

1 Rada upp bädden av din pickup med husbil rutan och långsamt tillbaka under sommarlägret. Du kan behöva ta flera skott på detta, eftersom det är mycket viktigt att husbilen sitter jämnt i botten av din pickup. Se till att husvagnen inte vilar på rälsen av din pickup säng; något kommer säkert att skrynkla. Om husbil ask inte rensa sidorna av sängen, bygga en ram av virke för att lägga i botten av din pickup att höja husbil rutan.

2 Ease pickup under sommarlägret. Börja ta husbilen utanför dess domkrafter så att den vilar stadigt på botten av din pickup. Börja i ryggen; något släppa de två bakre uttagen i lika stora mängder och sedan flytta till fronten och släppa båda fram uttagen i lika stora mängder. Återgå till de bakre anslutningarna och släppa dem lite mer, sedan upp till fronten. Fortsätta att arbeta jämnt, bak och fram tills husbilen hela vikt vilar på din pickup säng.

3 Anslut spännband för att säkra husbil till pickup. Det bästa systemet består av installerade tie-down fästen på både pickup och husbil, sammanlänkade med vantskruvar. Om du ännu inte har installerat ett tie-down-system att använda nylon spännband håller sommarlägret ner. Spänn spännband tills de är ordentligt men inte för hårt; det är bäst att ge din husbil lite svängrum.

4 Anslut ljusen från husbil till pickup. Korrekt installerad ljusen gör dig mer synlig på vägen. Kontrollera däcktrycket och justera den för att passa vikten på din husbil; lasten kommer att förändra hur din pickup rider.

Tips

  • Stäng husbil fönster och stänga och låsa dörren för att hålla vädret ut och alla dina saker i.
  • Kör säkert; ta tid att få bekväm körning den nya riggen.

Platser till Camp nära Fort Morgan Beach, Alabama


David Farragut kanske inte den mest kända namn i Annals of amerikansk historia, men skolbarn lära sin stridsrop i klassen. Det var i vattnen utanför Fort Morgan vid mynningen av Mobile Bay i Alabama där den amerikanska flott amiralen röt, "Fan torpederna ..." i stridens hetta under inbördeskriget. Fort Morgan fortfarande står omgiven av socker-vita sanden. Du kan inte campa på detta tillstånd historiska plats men vissa privata campingområden är i närheten på viken sidan av Fort Morgan halvön och över mynningen av Mobile Bay på Dauphin Island.

Dauphin Island Campground

Fågelvägen och färjan går, är Dauphin Island Campground närmast campingområdet till Fort Morgan. Denna full-anläggning camping drivs av Dauphin Island Park and Beach Board. Den har 151 platser, 99 med fullständig anslutning, alla med elektrisk anslutning. Primitiva camping finns också. Färjan till Fort Morgan bryggor tvärs över gatan från campingplats. Denna Camping är den enda i området som gör det möjligt att utforska Fort Morgan utan att få i en bil - färjan tar dig direkt till platsen.

Pelican Nest RV Resort

Längre västerut på Dauphin Island, är Pelican Nest RV Resort tvärs över gatan från stranden. Alla platser på denna RV park har vatten, avlopp och elektriska uppkopplingar, plus stora betong uteplatser med picknickbord. Tvättmöjligheter finns och ett läger butik säljer begränsad objekt livsmedelsbutiker och stranden leveranser. En liten pool på plats har en vattenrutschbana för barnen. Denna Camping är inte inom gångavstånd till färjeläget, vilket är drygt 2 miles away.

Fort Morgan RV Park

Trots sitt namn, är Fort Morgan RV Park inte på fortet platsen; Det är 10 miles away. Ändå är det den närmaste Camping till fortet på halvön. Dess Bayside inställningen är utanför huvudvägen, vilket gör det en trevlig, lugn plats att koppla av vattnet eller fiska från Camping privata 200 fot brygga. Endast en handfull av vattnet webbplatser är tillgängliga, med resten undanstoppad i skuggande träd i närheten. Om du reser med ett sällskapsdjur, har campingen sin egen hund springa område. Tvättmöjligheter och ett badhus finns också.

Bay Breeze RV On the Bay

Närmare Gulf Shores än fort, Bay Breeze RV på bukten är precis vad man förväntar sig av sitt namn: en RV park på Mobile Bay. Båtfolk och sportfiskare som denna park eftersom det har en privat båt ramp och brygga. Varje campingplats har en konkret uteplats och utsikt över bukten. Ett badhus och tvättmöjligheter finns på området. Hundar är välkomna på Bay Breeze och även har en särskild lekplats.

Platser till Camp nära Denali, AK


Denali National Park i centrala Alaska erbjuder en oöverträffad utomhus erfarenhet från att observera björnar i naturen till visning Mount McKinley, det högsta berget i Nordamerika. Denali är Athabascan för "den stora en" och Denali erfarenhet är verkligen en stor. Denali National Park ligger på riksväg 3, George Parks Highway, som förbinder Anchorage och Fairbanks. Parken är närmare till Fairbanks än Anchorage och är tillgängligt med tåg från antingen stad.

Denali National Park Campgrounds

National Park Service har flest campingplatser i området. Sex camping i parken sträcker sig från sju till 147 platser. Camping har antingen flush eller pit toaletter. Den största Camping är Riley Creek, strax innanför parkens entré. Riley Creek har utrymmen för både tält och RV campare och är den enda federala Camping öppet året runt. I allmänhet är privatfordon inte tillåtet på parkvägar, men husvagnar kan drivas till Teklanika campingplats 29 miles in i parken. Väl där får fordon inte flyttas förrän du är redo att lämna. Wonder Lake Camping, 85 miles inne i parken, är längst bort från ingången till parken. Det erbjuder utsikt över Mt. McKinley. Wonder Lake har ett besökscentrum.

En speciell husbil buss tar campare till campingplatser. Andra bussar transport besökare genom parken. En avgift tas ut för husbil buss och campingplatser.

Denali National Park & ​​bevara
PO Box 9
Denali Park, AK 99755
907-83-2294
nps.gov

Denali Grizzly Bear Resort

Denali Grizzly Bear Resort ligger på Nenana River på hållplats 231,1 på Parks Highway, omkring sex miles söder om parken gränsen. Anläggningen erbjuder både RV och tält camping, men tält camping är walk-in bara. Husvagnsplatser har el och vatten någonstans, men inte avlopp - RVers kan också välja en torr plats. Inga genomdragningen webbplatser är tillgängliga. Faciliteter inkluderar myntautomater dusch, kabel-TV, Internet, tvättmöjligheter, resedisk, spritbutik, närbutik och propan. Anläggningen erbjuder en central kokskjul för alla campare. Lägereldar är tillåtna endast i utsedda områden.

Denali Grizzly Bear Resort
PO Box 7
Denali National Park, AK 99755
866-583-2696
denaligrizzlybear.com

Denali Rainbow Village & RV Park

Denali Rainbow Village & RV Park ligger närmast full service RV Camping till parken. Camping är en mil norr om ingången till parken. Parken har 67 platser med fullständig eller partiell hook-ups, och har både back-in och genomdragningen platser. Webbplatser har picknickbord, eldplats, kabel-TV och Internet. Dricksvatten finns som finns duschar och en tvättstuga. En dump station finns. Ett litet köpcentrum är en del av komplexet.

Denali Rainbow Village & RV Park
Mil 238,6 Parks Highway
PO Box 30
Denali Park, AK 99755
907-683-7777
denalirv.com

De 10 vackraste platserna till Camp i BC, Kanada


British Columbia minnesvärda landskap sträcker sig från ståtliga, snöklädda toppar till frodiga regnskogar, orörda öar och oländig kustlinje. Camping strödda över hela den västra provinsen ger dig en mer intim upplevelse i dessa vilda platser. Med hjälp av dessa punkter som en startpunkt, kan du fiska, vandra, båt och på annat sätt utforska backcountry. De 10 campingplatser i British Columbia är kända för sin stillhet, skönhet och kvalitet.

Nära storstaden

En viktig dra av Vancouver, British Columbia största stad, är närheten av lockande utomhus. Två av provinsens bästa campingområden är faktiskt inom Greater Vancouver: Indian Arm Provincial Park och Whistler. På indiska Arm, kan du läger tillsammans med en fjord kantad av höga toppar. Gå till de primitiva camping i North Bishop, South Bishop, North Granite Falls och North Twin med kanot, kajak eller till fots. Dessa avlägsna camping är perfekt om du söker isolering och stillhet. Om du behöver hyra en kajak eller kanot, kan du göra det i närheten Deep Cove.

Även Whistler är känd som en förstklassig skidort, du kan också läger i området året runt i en husbil, tält eller jurt på Riverside Resort. Du kommer att vara nära både backcountry och preparerade spår för skidåkning och omfattande vandringsleder på sommaren. Snötäckta Whistler och Blackcomb bergen är din ständigt närvarande bakgrunder. Du kan också fiska i sommar längs Fitzsimmons Creek, som går längs campingplats. Whistler Village erbjuder en året-runt transfer ansluter Camping till affärer och restauranger i staden.

Island Time

British Columbia robusta kusten är flecked med öar, av vilka många fortfarande orörd av människohänder. På Vancouver Island, sitter China Beach Camping på fjärrkontrollen västkusten och består av 78 campingplatser för tält eller husvagnar, men det finns inga RV uppkopplingar. Du kan campa här från mitten av maj till mitten av september. Härifrån kan du komma åt spår till avskild Second Beach, för stranden kamning och valskådning.

På den östra kusten av Vancouver Island, i staden Nanaimo, är Living Forest Oceanside campingplats. Du kan campa här i ett tält eller RV. Camping vetter mot Strait of Georgia, och vandringsleder leder dig till stranden och skogen längs Nanaimo River. Du kan hyra kanoter och kajaker på campingen, och du får också tillgång till basket och beach volleyboll och en badstrand.

Newcastle Island Marine Provincial Park upptar en ö norr om Nanaimo. Den robusta Ön har tältplatser på dess södra ände, på gångavstånd från färjeläget. Du kan hyra kajaker på ön eller om du segla här på egen båt, brygga vid Mark Bay eller Newcastle Island Docks. De grönskande skogar och överflöd av vilda djur - som örnar, valar och sjöstjärnor - är minnesvärda här.

Pacific Rim National Park skyddar en sträng kust längs västra Vancouver Island. Två camping här göra listan: Green Point Campground och Broken Group öarna. På Green Point, i närheten av Tofino, kan du läger i ett tält eller en RV, men ingen anslutning finns. Stranden är en favorit för surfare, strand combers och fiskare. Brutna Group Islands är en grupp av mer än 100 öar, och sju (Dodd, Hand, Willis, Torn, Clarke, Gilbert och Gibraltar) är öppna för camping. Du kan nå dessa fläckar bara med kanot eller kajak, eftersom de är i den mest isolerade delen av parken. Här kan du njuta av fantastiska solnedgångar, tidvattensbassänger och ensamhet. Du måste packa ut allt skräp och avfall.

Prince Rupert, en glest befolkad ö på provinsens norra kust, är hem till Prince Rupert RV Campground. Här kan du utforska gammelskog regnskog, besök Khutzeymateen Grizzly Bear Sanctuary, fiska lax strax utanför kusten, och titta på späckhuggare, grå och knölvalar. Camping är öppen året runt för tält och husvagnar. Campingplatser ligger inom gångavstånd från BC Ferries terminal och nära till centrum Prince Rupert butiker och restauranger.

Djupt inne i bergen

De kanadensiska Rockies bildar den sydöstra kanten av British Columbia. På Whiteswan Lake Provincial Park, finns det fem camping värda ett besök: Inlet Creek, Packrat, Alces, White River och Home Basin. Varje erbjuder RV och tält camping och är öppen från början av maj till mitten av oktober, Inlet Creek Camping är öppet året runt. Backcountry campare kan gå till Cave Creek Campground, som är öppen året runt för primitiva camping; Det är tillgängligt med kajak, kanot eller till fots. Camping här ger nära tillgång till Whiteswan och Alces sjöar för fiske, plus många vandringsleder som head djupt in i bergiga vildmarken.

På sjön

Okanagan är British Columbia vinland, inklämt mellan kusten Range och kanadensiska Klippiga bergen. Du kan campa på Okanagan Lake Provincial Park South Park, längs vattnet. Här, rödbruna bergen stiga från stranden, en skarp kontrast till den kobolt sjön. Från parken, du är nära till områdets vingårdar och vandring i bergen. Du kan campa här med ett tält eller husvagn från slutet av mars till mitten av oktober.

Camper toppar eller skal är användbara tillägg till pickup lastbilar. De ger tillfälliga sovutrymmen för camping eller jakt; de också hålla pickup säng innehållet torrt och säkert. Camper toppar finns i en mängd olika stilar. De flesta passar på lastbilens flak, men en del sträcker sig över hytten för att ge ytterligare utrymme. De flesta har fönster. Vissa har till och med skjutbara fönster som matchar skjutbara fönster på hytten, så objekt kan överföras från hytt till sommarlägret och tillbaka. Vissa har raka sidor, vissa har backar och höga interiörer. En husbil topp stil beror på lastbilen, personliga preferenser och budget.

Instruktioner

1 Matcha din husbil topp till din pickup. Pickup säng dimensioner kommer att variera mellan tillverkare och modeller, och din topp måste passa dessa dimensioner. Mäta längden och bredden på sängen och bredden på sängsidor där toppen kommer att vila. Kontrollera viktbegränsningar på din lastbil. De flesta toppar är glasfiber eller aluminium och inte alltför tung, men vikten av toppen och innehållet i husbil kommer att påverka din lastbil. Din topp ska passa jämnt och säkert på alla sidor.

2 Få hjälp att montera din husbil topp. Även om de är gjorda av lättviktsmaterial, de flesta är fortfarande för mycket för en person att hantera. Börja med att sätta husbil topp band ovanpå sängen kanterna. Detta kommer i varierande bredder; välja ett lämpligt att bredden på din husbil översta botten kanter. Dra av skyddsfilmen och montera den på toppen av sängen kanterna. Vissa tillverkare rekommenderar en dubbel tjocklek på hytten sidan. Tejp kommer att ge en fukt / lufttätning och hjälpa till att få en säkrare fastsättning. Se till att toppen är rakt; det ska sitta ordentligt innan fastsättning.

3 Spänn fast husbil topp. Vissa stilar har låsmekanismer som fäster toppen till pickup säng. Vissa ägare använder plåtskruvar för att fästa den övre till sängen; andra borra hål och installera skruvarna (se till att nötter är på ovansidan, för enkel åtkomst). Du kan också använda C-klämmor eller speciella husbil topp klämmor som passar ovanför sidor och under läppen av sängen sida, sedan skruva fast med en bult. Innan du ordentligt säkra fästen, se till bakluckan och övre tillbaka fönster öppna och stänga ordentligt.

Tips

  • Vissa hytten över stilar har bottnar som glider in i pickup sängen; dessa kommer att ha olika fästanordningar.

Camping & RV Resorts i Galveston, Texas


Det är lätt att förstå varför det finns gott om campingplatser och RV orter i närheten av Galveston, Texas. Detta är ett vackert område som har stränderna i både Galveston Bay och Mexikanska golfen. Fiske, bad och båtliv är bland de ritar att locka campare till området. Camping i Galveston har också gott om funktioner för att göra camping upplevelsen ännu mer bekväm och trevlig.

Bayou Shores RV Park

Bayou Shores RV Park ligger direkt på stranden av Galveston Bay. Det har 84 fullständig anslutning platser som finns på en daglig, veckovis eller månadsvis. Månadskostnader kommer vid en rabatt. Några av platserna har antingen 30- eller 50-amp elektriska anslutningar och är genomdragningen. På fastigheten finns toaletter, en lekplats, en tvättstuga, duschar, en båt ramp och en fiskebrygga. Is, liksom ett fax och kopiering service, finns också. Parken är en mil från både Moody Gardens och Schlitterbahn Water Park. Parken har också en restaurang och bar.

Bayou Shores RV Park
6310 Heards Lane
Galveston, TX 77551
409-744-2837
bayoushoresrvresort.com

Jamaica Beach RV Park

Jamaica Beach RV Park ligger intill staden Jamaica Beach och tvärs över gatan från stränderna i Galveston Bay. Det erbjuder en fantastisk utsikt över både Galveston Bay och Mexikanska golfen. Det finns platser för både husvagnar och tält. RV platser är genomdragningen och kabel-tv, 20- till 50-amp el, avlopp och vatten anslutning. Det finns gratis höghastighets trådlöst internet i parken, samt ett spelrum, tvättstuga, dusch område, badtunna, pool och träningsrum. Gästerna får en kostnadsfri kontinental frukost som inkluderar hemlagad våfflor, samt gratis kaffe och en tidning. Det finns också en pendelbuss till de olika kryssningsrederier som bygger ut ur området. Grupper kan också dra nytta av parkens stora gemenskap område.

Jamaica Beach RV Park
17200 Termini San Luis Pass Road
Galveston, TX 77554
409-632-0200
jbrv.net?

Galveston Island State Park

Galveston Island State Park har campingplatser med vatten och el, inklusive några med 50-amp-anslutningar. Det finns rastplatser och toaletter som kommer med och utan dusch. Utomhus duschar finns också. De fritidsaktiviteter är det som gör denna campingplats sticker ut. Fiskare kan dra nytta av en konkret båt ramp intill parken, samt en fisk rengöring skydd. Både saltvatten och sötvatten fiske kan hittas i parken. Det finns fyra miles av stigar för vandring och mountainbike. Det finns också en kort natur / tolkande spår. Vägarna gå igenom sanddyner och anslut camping till stranden. Simning, paddling och Djurliv är andra populära aktiviteter för campare.

Galveston Island State Park
14528 Stewart Road
Galveston, TX 77554
409-737-1222
tpwd.state.tx.us

Tält Camping vid Isle Royale i Michigan


Omgiven av stora vatten Lake Superior, är Isle Royale en robust nationalpark där vandrare och campare delar skog och våtmarker med älgar och vargar. Även om det är möjligt att tillbringa en enda dag på ön, är det omöjligt att uppleva fullheten av sin vildmark skönhet i ett par timmar. Grävmaskin trafik är förbjuden på Isle Royale, så tält och båt camping är de enda alternativen för en övernattning.

Om Isle Royale

En retirerande glaciär bildades Lake Superior och Isle Royale, en enda stor ö omgiven av hundratals mindre öar. Parkens 132,018 tunnland omfattar 850 kvadrat miles av skog och insjöar. Bland de mindre än 20 däggdjursarter i parken är vargar och älgar. Dagsutflykten besöker ön för att ta en guidad tur till fots, ombord på en båt eller besöka öns fyrar eller historiska byn. Övernattande besökare kan vandra in i backcountry eller paddla till en lugn camping. Två färjor avgår punkter i Michigan för Isle Royale. Ranger III, som avgår från Houghton, och Isle Royale drottningen IV, avgår från Copper Harbor, båda tjänar Rock Harbor, platsen för en lodge med en presentbutik, övernattning, en restaurang och småbåtshamn. Parken stänger från november till mitten av april eftersom vinterväder kan vara extrem.

Camping

Isle Royale har 36 camping nås till fots eller med kanot eller kajak. Vissa campingplatser har Adirondack-stil skyddsrum med tre sidor som rymmer upp till sex campare. Tältplatser passar upp till tre tält och sex personer. Daisy Farm, med en kombination av 22 tältplatser och vindskydd, är den största campingplats på ön, och flera campingplatser har en enda tältplats eller skydd. Den maximala vistelse på varje campingplats varierar från en till fem nätter, men du kan flytta från en campingplats till en annan. En majoritet av campingplatser kan nås med båt, kanot eller kajak, men vissa kräver en portering. Platser är primitiva och har pit toaletter, men duschar är tillgängliga endast på Rock Harbor och Windigo. Vissa camping tillåter endast spisar snarare än öppen eld. Från mitten av juli till slutet av augusti, campingplatser fylla snabbt, men vissa platser är tillräckligt stor för att dela med andra grupper.

Tips och överväganden

Campare måste få tillstånd och lämna en resväg på Ranger III eller på besökarens centra vid Windigo eller Rock Harbor, men grupper med färre än sex kan inte göra reservationer - platser finns på en först till kvarn får först mala. Camping är gratis, men den normala dagliga användning avgift samlas in av vad färdtjänst du väljer. Privata båtägare kan betala sin avgift på nätet eller på besökare center. Grupper större än sex måste göra reservationer, och grupper större än 10 måste delas upp och lista olika resvägar. Vandrare måste koka eller filtrera nyttja vatten, men varje Camping, med undantag för Island Mine, har en källa av drickbart vatten.

Redskap

Kvällar är cool, och regn är inte uteslutet, så en lämplig sovsäck, tält fluga och regnkläder är nödvändigheter. Terrängen är oländig, så se till att dina kängor bryts innan rubrik in i skogen. National Park Service rekommenderar campare bära en spis för matlagning snarare än att bygga matlagning bränder. Små djur kan dra din mat - bära ett rep och väska så att du kan hänga din mat utom räckhåll. Bitande insekter är vanliga, särskilt i juni och juli - använder insektsmedel, och se till att ditt tält är bugg bevis. Hjulförsedda fordon, inklusive Portage kanot hjul och cyklar är inte tillåtna i parken. Följ "lämna några spår" metoder och packa ut allt du packa i.

RV Camping i Austin, Texas


Austin, Texas är en stor storstadsområde i Texas Hill Country. I närheten av Lake Austin och Lake Travis ger vattensporter, fiske och bad för besökare i området. Bluebonnet Hill Golf Course och Morris WIlliams Golf Course ger 18 hål för att besöka golfare. University of Texas är också i Austin. Det centrala området har massor av shopping, museer och restauranger. RV camping tillåta turister att utforska Austin området och undvika dyra hotell avgifter.

Austin Lone Star RV Resort

Austin Lone Star RV resort är en stor Camping som också har tältplatser och stugor. Det är nära Austin Zoo och Bob Bullock Texas State History Museum. Det är en gated campingplats. Campingen har en restaurang på plats känd för $ 1 allt-du-kan-äta pannkaka frukost. Det finns en livsmedelsbutik som säljer propan och RV leveranser tillsammans med mat. Campingen har också en uppvärmd pool och jacuzzi. Det finns 159 husvagnsplatser med pull-through kapacitet och träd skugga. Varje plats har kabel-TV och trådlöst internet. Platserna är tillräckligt stora för stora plattformar och slideouts. Varje plats har fullständig anslutning med 30 eller 50 amp elektrisk ström. Tvätt och dusch finns. Husdjur är välkomna.

Austin Lone Star RV Resort
7009 S I-35
Austin, TX 78744
(512) 444-6322
austinlonestar.com/

Oak Forest RV Park

Oak Forest RV Park i en lantlig miljö på 15 tunnland ekskog. Parken är 10 minuter från centrala Austin och University of Texas. En pool och hot tub är på en campingplats. Det finns också ett allrum med spel och bibliotek, shuffleboard, hästskor och en utomhus paviljong för möten. Tvätt och dusch finns. Personalen på campingen gör en daglig trash pickup på varje plats. Det finns en separat, inhägnad sällskapsdjur område för hundar. Parken säljer RV leveranser och propan. Varje plats kommer med fullständig anslutning och 30 eller 50 amp elkraft och kabel-tv. Månatliga hyresgäster kan ordna telefon och Internet.

Oak Forest RV Park
8207 Canoga Ave.
Austin, TX 78724
(800) 478-7275
oakforest-rvpark.com/

Lake Travis Inn och RV Park

Lake Travis Inn och RV Park är en gated campingplats på åtta tunnland, ligger en mil från Lake Austin och Lake Travis. Den centrala Austin är 15 minuter väster om parken. Parken har på plats tvätt och dusch. Det finns också långtidsförvaring för gäster. Parken har 80 husvagnsplatser, några med skuggande träd. Vissa webbplatser har också konkreta uteplatser, och de flesta kan passa dubbla slideouts. Sex av dessa platser är pull-för stora riggar. Varje plats har tillgång till trådlöst Internet, kabel-tv och fullständig anslutning med 30 eller 50 amp elektrisk ström. Camping tillåter husdjur i koppel utan extra kostnad. Dagliga och månatliga finns tillgängliga.

Lake Travis Inn och RV Park
4511 Doss Road
Austin, TX 78734
(512) 266-9329
laketravisinnandrvpark.com/