brie brun kanterna

Hur man lagar grytstek i en holländsk ugn - Nybörjarguide


Matlagning i en holländsk ugn kallas bräsera, en korsning mellan stewing och ångande. Köttet varken nedsänkt i vätska eller upphängd ovanför den. Till bräsera, sitter potten grillat på botten av pannan i sjudande vätska ungefär halvvägs upp köttet, med ett tätt lock för att hålla ångan inuti.

Instruktioner

1 Kontrollera fryst kött är helt tinas. Om du använder kylda nötkött, gör det möjligt att sitta på disken i 10 minuter för att eliminera kyla. Placera den holländska ugnen på spisplattan utan värme. Öppna förpackningen av nötkött chuck och placera plattan i ungreased holländska ugnen. Vissa människor gillar att först skölja kött och trimma bort fettet.

2 Vrid brännaren till medium. Efter sex minuter på första sidan, vänd över köttet med hjälp av tången och brunt den andra sidan i sex minuter. Köttet kommer att göra sin egen saft - vara försiktiga med stänk. Till brun kanterna av kött, hålla köttet i en upprätt position med tång för två minuter för varje kant tills hela plattan är brynt. Browning är mycket viktigt eftersom det tätar i smak av steken. Det kan ta ca 20 minuter till brunt alla sex sidor. Den bör ha lätt gyllene färg, inte rosa eller mörkbrun.

3 Stäng av spisen och ta bort den holländska ugnen från brännaren och placera den på en sval brännare eller trivet. Strö salt och peppar över toppen av steken.

4 Tillsätt 1 kopp vatten och rör om i pulversoppa paket med en sked tills upplöst. Häll den flytande blandningen i botten av den holländska ugnen vid sidan det rostade men inte på toppen.

5 Flytta holländsk ugn tillbaka till den tidigare upphettade brännaren och vrid den till hög. Ta med vatten till en koka, sedan täcka tätt och minska värmen bara tillräckligt så att vattnet bubblar försiktigt. Kaminen inställningen är lite mindre än halvvägs mellan låg och mediumtemperaturen. Ett annat sätt att säga, när du inte kan se genom locket, är att böja sig ner och lyssna noga till ljudet av bubblorna mullrande i potten. Det låter som en mild stöt-bump-bula.

6 Koka i två timmar. Kontrollera med jämna mellanrum att vattnet låter som det kokar försiktigt, men inte öppna locket. Öppna locket bara om potten har slut på vatten, i vilket fall lägga till två matskedar i taget.

7 Förbered grönsakerna när det finns ungefär 10 minuter kvar av tillagningstiden två timmar. Skölj morötter under varmt vatten. Skrubba potatisen under varmt vatten med hjälp av en vegetabilisk skrubber, men inte skala. Skär varje potatis i sex bitar som är omkring 1,25 inches tjock. Vid två-timmars märke, ta bort den holländska ugnen locket med hjälp av ugn vantar och stapla grönsaker i vätskan runt steken. Du kan röra eller sked en del av vätskan över grönsakerna för att belägga dem. Tillbaka locket.

8 Koka i en timme. Gör på samma sätt när det gäller vatten bubblande och när man ska lägga till fler.

9 Förbered gryta. Sätt ugnen på 200 grader eller mindre och placera den tomma skålen inne att värma upp. På en timme märket, stänga av spisen och ta bort den holländska ugnen från den uppvärmda brännare. Ta av locket med hjälp av ugn vantar. Gör ett snitt i mitten av steken med en gaffel och kniv för att se till att det är mört och brunaktig inuti. Ta bort den uppvärmda gryta från ugnen och placera den bredvid den holländska ugnen. Med hjälp av tång, överföra kött och grönsaker till gryta, lämnar flytande grillat späck i den holländska ugnen. Skär ett ark av folie som är dimensionerad att passa över toppen av skålen och linda runt kanterna. Linda folien över toppen av skålen och tryck kanterna stängda för att täta ordentligt. Sätt grillat skålen i ugnen för att hålla värmen medan du förbereder sås.

10 Lyft och luta den holländska ugnen, häll drippings i ett mått. Kassera det mesta av vätskan utom en eller två matskedar. Tillsätt lite vatten till koppen tills den totala vätskan når exakt en kopp, sedan rör. I en burk, tillsätt exakt 1/4 kopp kallt vatten och 2 msk mjöl, sedan täcka tätt. Skaka burken tills vattnet och mjöl är väl blandade.

Med hjälp av ugn vantar, flytta holländsk ugn tillbaka till den tidigare upphettade brännaren och vrid den upp till hög temperatur. Häll vätskan drippings blandningen i den holländska ugnen. Gradvis häll i flytande mjölblandningen, under ständig omrörning. Ta såsen till en koka under ständig omrörning. Fortsätt koka en minut tills det tjocknar. Det kan ta upp till 3 minuter för att få tjock. Sänk värmen till låg för att hålla värmen.

11 Ta steken skålen från ugnen och placera på en sval brännare eller trivet och ta bort folien. Skär steken med en gaffel och kniv i 1/4-tums skivor eller stora bitar. Servera med sås och grönsaker.

Hur länge Förbi Sälj Datum kan du äta Brie ost?


Brie, en halvmjuk fransk ost, kan serveras kyld, vid rumstemperatur eller i ugn. Hur länge Brie är ätbar förbi sälja datum beror på var osten köptes, hur det gjordes och hur det lagrades. För att förhindra livsmedelsburna sjukdomar, är det bra att känna till tecken på bortskämd ost. Lite mögel kan ofta skäras bort från hårdostar, men detta är ett riskabelt drag med halvmjuk ostar som Brie.

Råmjölk

"Drottningen av ostarna," som Brie ibland kallas, är gjord på olika sätt till salu i Frankrike från när det är gjort för export till andra länder. I Frankrike är Brie traditionellt ostabiliserad och görs med obehandlad mjölk. Även rå mjölk ostar säljs i USA, kräver regeringen att de ska lagras i minst 60 dagar. Åldrandeprocessen för att göra Brie är oftast ungefär hälften så lång. Både rå mjölk Brie som skärs alltför tidigt och Brie som stabiliseras mognar aldrig helt. Vissa människor äter Brie gjort med obehandlad mjölk när det blir hård och brun, upp till ett år förbi sälja dagen, men det är säkrare att konsumera osten när det är färskt.

Tecken av att åldras

I USA är folk vana vid att se Brie som är vit på utsidan med en något fast men krämig interiör. Såsom ost åldrar, mjuknar det inre och utsidan blir hårdare och svänger lite brun. Om Brie är kvar för att fortsätta åldrande, kanterna på det inre börjar bli rinnande. Vid denna punkt, kommer du förmodligen att märka en ammoniak lukt. Osten är fortfarande ätbara vid denna tid, men vissa människor ogillar starkare, mer skarp smak.

dålig Cheese

De flesta ostar, även halvmjuk ost kan ätas en vecka eller två förbi sälja dagen, men det är viktigt att äta dem på ett ansvarsfullt sätt. Brie har en skorpa som innehåller en ätbar form. Du kanske upptäcker att svålen är smakrik. Denna vita mögel som blommar på Brie är säker att äta. Om du ser gröna mögel på Brie, men tveka inte att kasta osten bort. Grön fuzz på den normalt vita skalet eller missfärgning inuti Brie ost är alarmerande och en god anledning att bli av med ost, oavsett den tryckta sälja dagen.

Lagring

Bra förvaring vanor hjälpa förlänga hållbarheten av Brie. Innan osten skärs, är det bra att linda in det löst i vaxat papper. Men om osten inte lindas korrekt när den är skuren, kan det dehydratisera och bli hårt. I vissa miljöer, fukt, bakterier eller andra oönskade föroreningar kan förorena oinslagna Brie. Korrekt förvaring av Brie ost ingår att se till att du inte håller osten på disken längre än en timme eller två åt gången och att du lägger tillbaka den i kylskåp inställt på 40 grader Fahrenheit eller mindre efter inslag osten eller sätta den i en lufttät behållare.

Brie är en mjuk mognad ost tillverkad genom att ta bort ostmassan från formarna så snart de kan hålla sin form och ympa ytan med peniccilliun candidum. Efter några veckor, är resultatet en krämig, jordig-smaksatt ost med en ätbar vit yta mögel.

Instruktioner

1 Leta efter brie i specialitet avsnittet av din butik. Du hittar osten i hjulen, insvept i en tunn folie och placeras i en rund behållare med ett lock eller i folie inslagna kilar. Det är bäst att använda brie inom några dagar på grund av sin korta livslängd.

2 Välj ett hjul eller kil som är fyllig och elastisk. Om osten är nedsänkt och saknar fyllighet, är det antagligen börjar gå dåligt eller har lagrats på fel sätt.

3 Lukta osten och förväntar sig att ha en milt jordig doft, likt svampar. Det bör inte vara någon form av ammoniak lukt om brie är färska.

4 Observera den vita ytan formskal för en ren, fräsch utseende. Även om det kan finnas vissa inslag av svagt brun på kanterna av skalet, bör ingen grov missfärgning förekomma. Skorpan är helt ätbara, men vissa människor skulle hellre ta bort det på grund av dess något skarp smak.

5 Skär i hjulet eller ta bort svålen om du föredrar att inte äta det. Osten är krämfärgade och sipprar ut när det är på toppen av mognad. En fast hjul förmodligen inte kommer att mogna ytterligare när du får den hem, så välj en som redan är mjuk.

6 Tjäna din brie vid rumstemperatur i sin förpackning. Skiva den i kilar om du tjänar det med skalet eller bara ösa upp den mjuka, krämig ost med torkad frukt, nötter eller kex. Det är också bra på hamburgare, smörgåsar eller soppor.

Tartness av blandade bär och en gyllene, smördeg skorpa tar krämig Brie till en helt ny nivå. Brie är en mjuk, naturlig fransk ost som säljs i kilar eller rundor. Det får mogna med hjälp av formverktyg, precis som ädelost är, men istället för att ha marmorering hela, omger den ätbara mögel det yttre lagret av osten. Låt skalet när bakning Brie för att hjälpa den att hålla sin form, och om du använder en kvalitet i åldern Brie, kommer det inte påverka smaken.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 400 grader Fahrenheit. Coat en plåt med nonstick matlagning spray för att hålla botten av inslagna Brie fastnar.

2 Flavor en blandad bärkompott eller sylt med ett stänk varje citronsaft och kanel. Eller tvätta och dränera färska bär och placera dem i en kastrull med citronsaft, kanel, socker och lite vatten. Koka dem på en låg sjuda i 30 minuter till en timme eller tills de minskar i en tjock kompott. Låt bären komma till rumstemperatur innan du fortsätter.

3 Lägg ett ark smördeg eller en cirkel av rå pajskalet degen på oljad plåt.

4 Skiva den övre yttre beläggningen bort av brie. Du kan göra denna maträtt med en kil av brie, men det fungerar bäst med en hel runda som är ungefär fyra till sex inches i diameter.

5 Stapla de blandade bär på toppen av brie i ett tjockt, jämnt lager.

6 Dra kanterna av smördeg eller pajskalet upp och över toppen av brie. Försegla kanterna förslutna med dämpade fingrar. Gör listiga design med jordskorpan att dölja sömmarna. De har inte vara genomarbetade, men se till att täta dem ordentligt.

7 Vispa ihop en äggvita och en matsked vatten tills den vita och äggula införlivas fullständigt. Pensla blandningen på degen. Detta kommer att bidra till att ge det en glansig yta när det brunt.

8 Baka inslagna Brie i 20 till 25 minuter eller tills skorpan är en rik, gyllenbrun. Låt Brie sitta i minst 20 minuter före servering så att osten kan stelna lite när den svalnar.

Tips

 • Blanda hackade, kanderade pekannötter i med bären innan bakning brie att lägga till lite crunch.
 • Inte över-baka brie eftersom det kommer att smälta helt in i ett flytande tillstånd.

Brie Warming Avstånd


Brie är en mycket söt, rik, mjuk ost som är full av smak. Denna ost har sitt ursprung i Brie, Frankrike, hundratals år sedan. Den kan ätas som den är eller värms för att få fram den rika krämighet. Den viktigaste ingrediensen i brie pastöriseras komjölk, som ger den dess jämnhet. Faktisk franska brie är mycket lägre i fett, cirka 40 procent, än amerikansk brie. Oavsett vilken typ av brie du köper, kommer det fortfarande ihop fint med vin och frukt.

Instruktioner

bakning Brie

1 Avlägsna brie ur kylskåpet. Låt osten sitta i 10 minuter för att uppnå rumstemperatur. Värm ugnen till 350 grader F.

2 Täck pajform med folie. Placera brie på pajform. Placera brie i ugnen. Baka brie i 10 till 12 minuter.

3 Avlägsna brie från ugnen. Låt svalna under en minut. Slice brie på mitten, dra isär något i motsatta riktningar. Kontrollera osten så att den är helt uppvärmd. Ost kommer att visas något smält och mjuk. Servera brie med bröd eller frukt.

microwaving Brie

4 Ta brie ur kylskåpet och låt det sitta i 10 minuter. Ta bort svålen från brie. Placera ost till en mikrovågsugn skål. Placera skålen i mikrovågsugnen.

5 Mikrovågsugn brie för 60 till 90 sekunder. Smältande brie är målet. Kontrollera brie, och värm ytterligare 30 sekunder om osten är inte helt varm.

6 Ta brie från mikrovågsugnen. Rör om med en sked. Servera på en tallrik med skivad frukt och kex. Reheat i 30 sekunder om det behövs.

Tips

 • Brie slutar åldring när den är skuren, är det därför bättre att köpa ett hjul i stället för ett segment.
 • Brie inte bara par väl med champagne, men även par med vin som Sauvignon Blanc och Pinot Grigio.
 • Brie som är övermogna luktar ammoniak och ser brun och gummy.

Hur att tjäna Brie En Croute


Brie är en av de klassiska franska ostar. Denna rika, krämig, mjuk ost gjord av komjölk och innehåller cirka 45 procent fett. Medan Brie är kanske vanligast serveras vanligt vid rumstemperatur, kan det också har i komplexa och intressanta recept. Brie sv Croute - som betyder "Brie i en skorpa" - hänvisar till en hel hjul Brie insvept i smördeg sedan bakat tills Brie är helt smält.

Instruktioner

Serverings Brie en Croute

1 Placera kokt Brie sv Croute på en plan dekorativ platta eller en ost styrelse så snart den kommer ut ur ugnen. Om du använder en platta, hitta en med den planaste kanterna möjliga; upphöjda sidor kommer att göra det svårt för dina gäster att framgångsrikt skiva Brie sv Croute.

2 Sätt ostkniv på plattan eller ostbricka bredvid Brie en Croute.

3 Tillhandahålla ett urval av baguette segment, crackers eller båda. Dina gäster kommer att uppskatta att ha något som att sprida den varma, rinnande ost.

4 Servera en liten skål med frukt coulis bredvid brie med en liten sked för att låta dina gäster att ösa frukt coulis på sina brie-toppade kex eller bröd. Halloncoulis fungerar särskilt bra med Brie.

5 Tillhandahålla ett urval av färska frukter bredvid Brie en Coute. Lätthet färsk frukt kommer att fungera bra för att balansera ut den tunga rikedomen i osten. Äppleklyftor belagda lätt med citronsaft (för att förhindra brownness) och gröna druvor fungerar särskilt bra.

Hur man gör Brie


Brie är en mjuk, smidig och nästan sliskig ost som kommer från den franska provinsen Seine-et-Marne. Enligt legenden i den 8: e århundradet, Karl hade sin första smak av Brie ost och omedelbart blev kär i den. Brie kännetecknas av sin furry, vit ätlig mögel. Den huvudsakliga skillnaden mellan Brie och camembert (Camambert är vad du normalt skulle hitta i de flesta livsmedelsbutiker i USA) är bara en fråga om form och storlek. Brie kan smort på kex, parat med kött i smörgåsar, blandas i sallader eller insvept i deg och bakade för ett antal läckerheter.

Instruktioner

1 Värm mjölken och kalciumklorid till 90 grader.

2 Omedelbart lägga meso, Camembert kulturer och B. linnens när mjölken är upp till temperatur. Koka i en timme vid 90 grader. Titta osten noga och låt inte temperaturen gå över 90.

3 Tillsätt löpe efter osten har matlagning (mognad) under en timme. Låt osten vila i två timmar.

4 Skär ostmassan och tryck försiktigt in i ostformar. Detta recept kommer att fylla två formar som anges ovan. Låt formarna sitta på en platta i en timme.

5 Placera en tallrik ovanpå formen och vända den efter en timme, så att osten är nedåt på plattan. Upprepa detta steg med några timmars mellanrum; placera en annan platta ovanpå och vända formarna. Om några timmar, bör osten krympa ner till mindre än 2 inches tjock.

6 Placera ostarna i en kall låda eller kyla formarna över natten utan mer som 55 grader.

7 På morgonen, ta bort ostarna från deras formar. Osten ska glida fritt, och ändå behålla sin form.

8 Häll salt på en platta så att den sprids över plattan jämnt. Placera en ost i salt och sedan vända den över, så att båda sidor är nu tätad med salt. Avsluta genom att rulla kanterna i saltet och torka bort eventuellt överskott.

9 Placera dina förberedda ostar på en plast dränering matt som har skurits för att passa in i en plast skokartong. Sätt på locket på lådan, men inte försegla det, lämnar en halv-tums öppning. Håll lådan i en sval plats. Den idealiska temperaturen för brie att mogna är 55 grader vid 85 procent luftfuktighet. Den skokartong kommer att behålla fuktigheten, men du kan behöva en kylväska eller i kylskåp, där du kan ställa in den ovan beskrivna temperaturen.

10 Efter 10 dagar, ta bort ostarna från skokartong. Ostarna måste huden, en hårig yta mögel, vilket är signaturen huden på brie. Vid denna punkt, slå in dem i folie och lägg i kylskåp i ytterligare 20 dagar.

Tips

 • Brie är en delikat ost, så se till att du hanterar med omsorg samtidigt som det, så att osten inte faller sönder i dina händer.
 • Brie går snabbt. Det kommer att bli mogna i 30 dagar och soppa i 60 dagar, så se till att titta på det noga.
 • Detta 1 gallon parti kommer att göra två 4-tums ostar, som är ungefär en halv inches tjock när den är mogen.
 • Om detta inte är första gången gör ost och du föredrar att använda olika kulturer, kan du ersätta en annan mesophylic starter. Kom ihåg att du behöver åtminstone en Camembert kultur.
 • Om du vill vara extra försiktig i steriliseringsprocessen, be din lokala piercing / tatuerare om de autoklav din utrustning för en liten avgift.
 • Sterilisera med kokande vatten, inte alkohol. Dessutom kan du sterilisera tyget genom att stryka det på en mycket varm miljö.

Hur man gör en grillad Brie och Pear Sandwich


En grillad Brie och päron sandwich är inte din genomsnittliga grillad ost smörgås. Blandningen av söta, saftiga päron och krämig, skapar mild ost en aptitretande komfort mat med en kreativ twist. Gör smörgås enkel och strikt vegetarian, eller ändra det med kalkon, nötter, tomater eller andra läckra extramaterial. Servera grillad Brie och päron smörgås med små klasar av färgglada druvor på sidan, eller koppla ihop den med en kopp varm, hemlagad soppa.

Instruktioner

1 Tvätta en mogen, fast päron. Skär päron på mitten, sedan använda en sked eller melonbollare att avlägsna kärnan från mitten av frukten. Skär halvorna i tunna skivor.

2 Placera skivade päron i en skål med en liten mängd färsk citronsaft, sedan kasta päron lätt tills de är täckta med saft. Citronsaft bevarar färgen på päron och hindrar dem från att vända brun.

3 Värm en tung grill eller stekpanna eller medelvärme. Pensla grill lätt med matolja eller spraya med nonstick matlagning spray.

4 Sprid en liten mängd av regelbundna eller dijonsenap på en skiva smörgås bröd. Du kan också använda majonnäs eller spridning av ditt val. Nästan alla typer av rejäl smörgås bröd fungerar bra för en grillad päron och Brie smörgås, inklusive fullkornsvete, surdeg eller mutter bröd.

5 Skär Brie i tunna skivor. Ordna skivor på bröd, sedan toppa ost med skivade päron. Du kan toppa päron med skivad kalkon för en icke-vegetarisk version. Möjligheter till ytterligare sandwich ingredienser inkluderar grönsaker som spenat eller ruccola, skivade tomater, hackade valnötter eller hasselnötter, eller en lite honung.

6 Sprida toppen av smörgås med smält smör eller olivolja. Placera sandwich, oljad nedåt, i den förvärmda pan eller grill, då smör eller olja vad är nu ovansidan.

7 Grilla sandwich tills botten är ljusbrun, cirka två till tre minuter, sedan vända smörgås och grill smörgås för ytterligare två till tre minuter tills båda sidorna är rostat och osten är något smält.

8 Skär sandwich på mitten, sedan servera den varm.

Hur Take Off Skin När Baking Brie ost


Skorpan på brieost inträffar under åldrandeprocessen. Bakterier och mögel växer på kanterna av osten till något som faktiskt ser ut kattpäls. Innan förpackning, är håret-texture bakterier och mögel gnuggas bort, lämnar vita svål du är van att se. Vissa människor verkligen njuta av smaken av skalet, även om andra tycker texturen intetsägande och obehaglig. Om du använder brieost i ett recept, såsom bakade brie, kan det vara klokt att ta bort den innan bakning så alla dina vänner och familj kommer att njuta av skålen.

Instruktioner

1 Placera brie i frysen under cirka 20 minuter. Du vill inte brie att frysa, men du vill att det ska bli tillräckligt kallt att den mjuka konsistens av kräm som gör upp brie förblir hårt medan skiv.

2 Placera paring eller ost kniv och kockkniv i isvatten. Att hålla bladen så kall som möjligt kommer att hjälpa till att hålla ost kallt som du göra nedskärningar.

3 Ta brie från frysen. Placera den på en skärbräda på toppen av en bit plastfolie.

4 Sätt din paring eller ost kniv i svålen av osten längs kanten. Kniven bör vara vinkelrät mot skärbräda. Många bakade brie recept kräver ett litet hjul av brie, men om du använder en mindre triangel, kan du placera kniven längs den bakre kanten.

5 Flytta din kniv upp och ner, skära skalet på brie som du arbeta dig runt hela osten. Kom ihåg att hålla så nära svålen som möjligt så att du inte kasta överskott brie. Dessutom, efter flera nedskärningar, kan du behöva dra skalet som separeras bort. Doppa bladet tillbaka i isvatten som behövs för att hålla bladet kallt. När du har tagit bort sidan av brie, placera kniven åt sidan för att tvättas.

6 Håll kockkniv horisontellt så att det är parallellt med ostskorpa ovanpå brie. Skiva tvärs över hela ytan av brie, hålla bladet så nära svålen som möjligt. Du använder en kockkniv på grund av den större ytan hos bladet. Det kan ta tre eller fyra snitt för att ta bort den övre.

7 Lyft plastfolie, och vänds osten på skärbräda. Hantering av plastfolie kommer att hålla formen på osten intakt. Släng plastfolie när det har vänt.

8 Upprepa skärteknik med din kockkniv på vad som nu är toppen av brie. (Det var tidigare botten.) Fokus på att skära så nära svålen som möjligt. Kasta bitar som du når den andra sidan av osten hjulet, och fortsätter tills hela svålen har avlägsnats.

Hur Garnera Baked Brie


Bakade brie gör några aptitretare en varm och sliskig smakupplevelse. Även brie kan avnjutas vid rumstemperatur, utvecklar sin smak mer fullständigt vid uppvärmning. En tjock skorpa på osten håller brie tillsammans under gräddningen, men för en mer dekorativ aptitretare, är hela hjulet insvept i smördeg och bakas till en gyllenbrun. Cookie cutter garnering måste göras innan bakning osten. Andra garnering tillsatta efter gräddningen tjäna dubbel plikt som livsmedel som kompletterar krämig konsistens och mild smak av brie.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 425 grader F. Linje en plåt med bakplåtspapper.

2 Rulla ut tinade smördeg och trimma en 2-tums bred remsa från ena änden och som avsatts för dekoration. Skär den återstående bakverk i halv. Placera ratten i brie i mitten av ena halvan av konditorivaror, och trimma hörn från kanterna av konditorivaror.

3 Placera den andra halvan av degen på toppen av hjulet av ost. Applicera ett tunt lager slagen ägg med bakverk borste för att kanterna av smördeg där de kommer att överlappa varandra.

4 Tryck kanterna av smördeg tillsammans, med bakverk från den övre halvan av hjulet som överlappar bakverk från den nedre halvan. Hela osten ska täckas i konditorivaror.

5 Skjut kakmått i den reserverade 2-tums bred remsa av smördeg, och fästa formerna till toppen och sidorna av konditorivaror förpackade brie som önskas. Använd uppvispat ägg som ett lim för att hålla formen på bakverk.

6 Överför bakverk förpackade brie till pergament-fodrade bakplåten. Använda ett bakverk borste för att belägga hela hjul med ett vispat ägg.

7 Baka ost för 30 till 35 minuter, eller tills den är gyllenbrun. Kyla osten under 60 till 90 minuter.

8 Ordna osten på ett serveringsfat med kluster av röda och gröna druvor på toppen, och omgiven av baguette segment eller kex.