bleka huden med citron bältros

Hur att bleka huden med citron


Citroner har naturliga blekning egenskaper för både hud och hår. Enligt WebMD, C-vitamin i citrusfrukter - såsom citroner - kan blekna bruna fläckar. Oavsett om du har fläckar, mörka fläckar på grund av hög ålder, eller en onaturlig solbränna som du vill eliminera, citroner användning för att lätta och tona huden. Det finns flera olika sätt att använda citroner för att uppnå de resultat du önskar för blekning, och du kanske vill prova en kombination av metoder.

Instruktioner

1 Skär två citroner på mitten, ta bort fröna och pressa saften. Häll denna saft i en sprayflaska och fylla den med destillerat vatten. Spraya detta på din hud varje dag tills du uppnår önskad nivå av belysning.

2 Fyll en liten skål med 1 msk. av socker. Pressa en citron i skålen och och blanda väl. Citron och sockerblandningen bör göra en tjock pasta som ska användas som en scrub. Tillämpa denna blandning på huden samtidigt som du försiktigt massera och lämna det i ungefär fem minuter. Tvätta ansiktet med varmt vatten. Gör detta flera gånger under flera dagar tills du ser de resultat du vill.

3 Blanda lika delar av honung och citronsaft och applicera masken på huden för att skapa en avancerad belysning effekt.

4 Blanda lika delar av aloe vera juice och citron, och tillämpas på huden.

5 Blanda lika delar av kamomillte och citronsaft. Överväga att blanda citronsaft med havregryn eller gurka, som båda har lugnande egenskaper.

Tips

 • Var försiktig vid tillämpningen citron alla öppna ärr eller finnar som syran i citron kan orsaka brännskador.

Hur att bleka huden med Milk & Lemon


Kvinnor som har ljus hy, men kamp med fräknar eller mindre missfärgningar, ofta undrar hur de kan bleka huden och bli av med fräknar hemma. En blandning av mjölk och citron har varit känt för att hjälpa till fräkne avlägsnande och för att hjälpa kvinnor i att få den rena vita huden de söker. Använd en enkel hem botemedel för att göra din hud ljusare och ta bort en del av dina fräknar.

Instruktioner

1 Pressa färska citroner att få citronsaft. Använd en skål för att samla citronsaft. Du kommer att få de bästa resultaten av mjölk och citron hud blekning från färsk citronsaft. Köp massor av citroner eftersom du kommer att vilja upprepa denna process tre till fyra gånger i veckan. När du har 2-3 msk. citronsaft kan du sluta att skapa färsk citronsaft.

2 Mät en kopp mjölk i skålen och använda en visp för att blanda mjölken och citronsaft. Mjölken och citronsaft kommer att blanda ihop fint inom en minut eller två av vispa den.

3 Rengör ansiktet med varmt vatten och en ren tvättlapp. Använd inte tvål, eftersom detta kommer att täppa till porerna. Klappa ansiktet torrt med en ren handduk.

4 Mätta tvättlapp med mjölk och citron blandningen och sedan använda blandningen till ditt ansikte. Låt mjölken och citronsaft blandningen på ansiktet i några minuter och skölj sedan bort det och klappa ansiktet torrt. Upprepa processen tre till fyra gånger i veckan och du bör se resultat.

Citron är en sammandragning som avgiftar. Om du har läst Master Rengör av Stanley Burroughs, du vet kraften i citronsaft. Citron kan också hjälpa döda bakterier i samband med akne. Med en mängd av vitaminer och naturliga citronsyra innehåll, lägga till en åtstramning för ren, fräsch hud.

Instruktioner

1 Skär citron och pressa 1/4 kopp citronsaft i en liten skål. Var noga med att tvätta citron (och händerna) innan du trycker.

2 Rengör huden med mild rengör såsom Cetaphil. Du kan blanda några droppar citron in med rengöringsmedel.

3 Skölj huden noggrant och klappa torrt med en ren handduk. Blanda resterande citronsaft med ljummet vatten. Stänk på ansikte och hals.

4 Fukta en trasa med varmt vatten och placera den i ansiktet. Ligg ner i 5 minuter. Låt citronsaft och näringsämnen för att dra i. Det kan sticka lite.

5 Skölj ansiktet och spraya med en återfuktande dimma eller toner, såsom Evian spray.

Tips

 • Var noga med att tvätta händerna noggrant innan du rör din hud.
 • Tvätta utsidan av citron innan klämma i en skål (Utsidan är förmodligen behandlas med någon form av kemisk).
 • Försök Eminence Lemon Cleanser.
 • Lemon ska inte tillsättas för att öppna huden, såsom en trasig fläck eller irriterad porer. Citron är att behandla bakterier, men bör inte användas som plats behandling.

Hur att bleka huden med naturliga produkter


Åldersfläckar, akne ärr och andra skador ofta hålla dig från att ha en bra hy. Det finns hundratals formler och produkter på hyllorna som lovar att ge huden en jämn och ljusare utseende. Innan spendera pengar på produkter full av tvivelaktiga ingredienser, överväga att prova naturläkemedel och produkter för att bleka och ljusare hud.

Instruktioner

1 Skrubba huden regelbundet. Peeling avlägsnar döda hudceller och ger huden en ljusare utseende. Produkter tillämpas på ansiktet kan absorberas mer effektivt genom huden som följd. En naturlig skrubb kan göras genom att blanda farinsocker med citronsaft, som är en naturlig hud blekmedel, och olivolja. Applicera scrub på fuktig hud och gnid in försiktigt. Skölj ansiktet noga. Denna scrub kan göras en gång i veckan eller vid behov.

2 Applicera en ljusare mask på huden varje vecka. Ingredienser som papaya kommer att lätta huden. Äggvitor kommer att strama åt huden, och yoghurt och honung kommer återfukta den. Du kan göra en mask genom att blanda alla dessa ingredienser tillsammans tills du har en tjock, krämig konsistens. Applicera masken till ansiktet och låt verka i ca 10 minuter. Använd kallt vatten för att avlägsna masken.

3 Investera i en hudkräm eller hud serum som innehåller Kojic syra. Kojic syra anses vara en säkrare huden vitare alternativ till hydrokinon, enligt Health Life Journal webbplats. Applicera enligt anvisning.

4 Försök tvålar med naturliga whitening ingredienser som papaya och svart lakrits. Några företag säljer blekning tvålar med dessa som huvudingrediens.

5 hålla huden återfuktad. Vissa hud-whitening ingredienser, men naturligt, kan vara torka. Vitamin E olja och aloe vera är utmärkt för att återfukta huden.

6 Forskning naturliga solskyddsmedel och välja en beroende på din hudtyp och nivån på solskydd du behöver. Det finns många på marknaden.

Tips

 • Det är viktigt att begränsa solexponering för att upprätthålla en jämn, vitare hy.
 • Recept kan finjusteras för att fungera för just din hudtyp.
 • Personer med känslig hud bör göra en patch test först. Citron och papaya kan vara irriterande när de appliceras lokalt.

Huden vitare är önskvärt av många individer över hela världen. Blekning produkter säljs i form av tvålar, krämer och nu även piller. Den primära ingrediensen i en form av vitare piller är glutation, en aminosyra som vissa hävdar hämmar produktionen av melanin, och därigenom minska den hud. Även om många webbplatser tout dessa piller med entusiastiska vittnesmål, vetenskapliga studier som stöder glutation piller som en hud blekning är obefintlig. Om du är intresserad av att försöka dessa piller själv, gå vidare med försiktighet. Du kanske inte kan hitta läkare eller dermatologer som har hört talas om glutation piller eller som kan ge dig klartecken att använda sådana tillskott. Men om du bestämmer dig för att prova glutation piller, här är hur leverantörerna av dessa piller typiskt direktkunder att ta dem.

Instruktioner

1 Vänta tills du är 18 år eller äldre innan du använder hud blekning piller som innehåller glutation.

2. Bestäm din kroppsvikt och din hudfärg. Dessa två faktorer kan påverka vilken dosering av tabletterna du kommer att ta.

3 Titta på ditt paket av piller för detaljerade instruktioner om hur många piller att ta. Doseringen är typiskt fyra till fem kapslar per dag, beroende på din vikt och mörker din hy. De med ljusare hud tar ofta färre tabletter per dag.

4 Ta C-vitamin tillskott tillsammans med dina glutation piller. Vissa förespråkare säger C-vitamin gör glutation piller mer effektiva på vitare hud.

5 Fortsätt att använda din vanliga hud vitare krämer och tvålar som vanligt. Men sluta använda dem om du märker en reaktion på p-piller.

Tips

 • Merchandisers säga effekten av glutation piller kan variera från individ till individ, och i förhållande till hudfärg. De säger att det kan ta längre tid för vissa människor att se en effekt.
 • Var försiktig när du tar hud blekning piller. Det finns få vetenskapliga bevis som tyder på att glutation piller verkligen lätta på huden. Så det är köparen akta - din körsträcka kan variera.
 • Använd inte huden blekning piller om du tar kemoterapi medicinering eller någon typ av läkemedel för behandling av psykos. anser också att vissa säger alkohol kan förhindra glutation från att absorberas av kroppen.
 • Undvika betydande solexponering när du tar hud blekning piller. Om solexponering inte kan undvikas, tillämpa en solskyddsfaktor kräm med en hög solskyddsfaktor.
 • Det kan vara klokt att diskutera eventuella tillägg du tar med din läkare eller hudläkare.

Med alla de hudtonande rättsmedel ute, du verkligen vill välja produkter som är säkra och naturligt för din hud. Över disk produkter innehåller ofta ingredienser som du redan har i ditt skafferi. Spara pengar genom att göra hemgjord ansikts att bleka huden och för att förbättra den övergripande utseendet.

Olivolja och mandelolja

Bland de många recept på läktaren hemlagad ansikts är de viktigaste ingredienserna i olivolja och mandelolja. Du kan använda både för att återfukta och mjuka upp huden, så de är oftast de viktigaste ingredienserna i många olika blandningar ansikts.

Olivolja och havremjöl samverkar till att göra ansiktet blekmedel som håller huden mjuk, ljusare din hudton och hjälper befria ansiktet av döda hudceller som kan hindra den från ljusare ordentligt. Allt du behöver är 2 msk. havregryn, 1 tsk. yoghurt, några droppar citronsaft och 1 tsk. olivolja. Blanda samman ingredienserna väl och sedan använda blandningen till ditt ansikte och låt den torka. Tvätta masken med kallt vatten, klappa ansiktet torrt med en handduk. Gör denna behandling en gång om dagen. Citronsaft är vad hjälper till att lätta din hudfärg.

En blandning av mandelolja och majsmjöl är bra för hud blekning samt. Oljan håller huden hydrerad, vänder majsmjöl blandningen till en pasta för enkel applicering och förmågan att binda med döda hudceller, och några droppar citronsaft hjälper huden ljusare. Blanda alla ingredienser tillsammans, låt blandningen härda i ansiktet i ca 20 minuter och skölj med varmt vatten.

apelsinskal

Apelsinskal har surhet precis som citroner gör, men de är mindre hårda på din hud. Orange lättar din hud samt reparationer fläckar och läker hudens yta. För detta ansikts blekmedel, låt en apelsinskal torka i några dagar och sedan mala den till ett pulver. Blanda orange pulver och tillräckligt med mjölk för att göra det klibbigt, sedan tillämpa den på din hud. Använd denna blandning två eller tre gånger i veckan under tre eller fyra månader och förväntar oss att se din hud ljusare och fläckar minskar.

Hur att bleka huden hemma


Huden vitare blir allt mer populärt med människor i alla etniska grupper. I de flesta fall en person försöker att tona märk mörka eller missfärgade områden i huden. Det finns kirurgiska ingrepp och receptbelagda läkemedel som bleka huden, men det finns också hem blekning behandlingar som lätta hy för att ge det en jämnare hudton. Det finns många billiga behandlingar som har visat sig användbara för att bleka huden.

Instruktioner

1 Applicera citronsaft. Häll flaska citronsaft eller pressa en citron på en ren trasa. Applicera citronsaft till de områden av huden som du vill bleka. Låt verka i 30 minuter. Ett alternativ är att utsätta huden för solljus för att påskynda blekningsprocessen. Men se upp för eventuella solskador. sola endast under 10 minuter vid de flesta och inte under den soligaste delen av dagen. Citronsaft har en lång folk historia för blekning fräknar, åldersfläckar och andra missfärgningar huden och rekommenderas i artikeln "Cheap Naturliga Skin Whitening" på Bli Gorgeous webbplats. Applicera citronsaft varje dag för bästa resultat. Citronsyra erbjuder en blekning påverkar.

2 Applicera väteperoxid. Köp 3 procent väteperoxid från en stormarknad. Väteperoxid föreslås i artikeln "Ta bort hud missfärgningar" på Hair-n-Skin Care webbplats. Häll en liten mängd på en ren trasa eller bomullstuss. Applicera på de mörka eller missfärgade områden i huden. Applicera peroxid varje dag tills du får de resultat du vill. Använd inte starkare koncentrationer av väteperoxid. Dessa peroxider är endast för industriella ändamål. Väteperoxid används i många hudvårdsprodukter och tandblekningsprodukter för att bleka eller lätta.

3 Applicera glykolsyra. Köpa glykolsyra från en skönhet leverans butik. Köpa i en låg koncentration, såsom 10 till 20 procent för att börja med. Följ anvisningarna på etiketten. För de flesta glykolsyra, ansöker du den på huden med en bomullstrasa eller pad. Gäller för hela området eller bara de områden du vill bleka. Låt verka i bara en minut första gången du använder glykolsyra. Använd syran endast ett fåtal gånger i veckan. Med varje användning kan du öka tiden med 1 minut som din hud gradvis blir använda för att syran. Mayo Clinic föreslår glykolsyra som ett hem botemedel i sin artikel "Åldersfläckar." Glykolsyra är en AHA eller alpha hydroxy syra som finns i många hudvårdspreparat för att förbättra hudens utseende.

Roll citron

Den naturliga surhet citron är en del av det som gör det så en idealisk blekmedel. Citroner är fyllda med citronsyra, vilket är en ganska mild syra. För en sak, kommer citronsaft hjälpa exfoliera huden, vilket kommer att ta bort äldre, döda celler från hudytan och låt nyare celler komma till toppen. Detta kommer ofta att förbättra hudens utseende och kan hjälpa till att lätta din hudfärg. Citronsaft kommer också att arbeta som blekmedel, bidrar till att lösa upp och eliminera en del av melanin pigment som orsakar din mörkare hud.

Roll mjölk

Mjölk har två sätt på vilka det hjälper citronsaft bleka huden. Först hjälper det mjuka upp huden, vilket är viktigt för att låta citronsaft penetrera hudlagren. Citronsaft fungerar bäst som blekmedel när det kan komma förbi de översta några lager av hud, som redan dött. För det andra kan tillämpa citronsaft på huden torka ut, vilket innebär att även om din hudton kommer gradvis blir ljusare, kommer det också att bli torr och kan flaga.

Fördelar med att använda citron och mjölk

En av de viktigaste fördelarna med att använda citron och mjölk för att bleka huden är att båda produkterna är naturliga. Även om det finns en hel del hud blekning krämer och lotion som är kommersiellt tillgängliga, dessa produkter innehåller en hel del syntetiska kemikalier som kan skada huden på lång sikt. Dessutom, med hjälp av mjölk och citronsaft som ett sätt att lätta din hud är mycket billigare än att köpa dyra kosmetiska produkter. En annan fördel med att använda mjölk och citronsaft är att du kan lägga till i andra ingredienser, såsom mandlar, för att förstärka effekten.

Beauty tips med citron


Den mångsidiga citron är inte bara bra för saft. Det kan också vara en del av din dagliga skönhet regim. Citroner innehåller naturliga fruktsyror som fungerar som antioxidanter. Kraften i citroner kan rengöra, förtydliga och stimulera, vilket gör dem till en perfekt skönhet medhjälpare. De kan spara pengar på dyra skönhetsprodukter om du använder dessa tips.

Håller Nails Friska

Du kan hålla dina naglar starka och glänsande genom att blötlägga dina naglar i citronsaft i tio minuter. Därefter med en blandning av halv vinäger och halv varmt vatten använda en spik eller tandborsten att borsta dem före sköljning. Du kommer bli förvånad över din ljusa och starka naglar. Citron bleker också missfärgade naglar.

Förbättrar din hud

Doppa en citron i en liten mängd socker och gnid den över ansiktet under några minuter. Detta tar bort döda hudceller som har ackumulerats under dagen. Din hud kommer att vara ren och fräsch. Om du har fet hud, kombinera två matskedar citronsaft med en matsked av destillerat vatten och en tesked av trollhassel. Tillämpa den på din hud med bomullstussar. Om huden är torr, blanda lika delar av citron, honung och olivolja, raps eller vegetabilisk olja och tillämpas på de torra områden. Citron kan naturligtvis mjuka och lätta din hud.

hår Fördelar

Använd citronsaft på torr, tråkig och skadat hår. Efter schamponering håret, kombinera tre matskedar citronsaft, en halv kopp rå honung och tre fjärdedel kopp olivolja. Efter torkning din schamponerade håret, tillämpa de kombinerade ingredienserna. Arbetet det hela håret med en kam och lämna den på i trettio minuter. Då schampo och skick som vanligt. Det kommer att föra också höjdpunkterna i håret. Du kan också använda citroner för att behandla mjäll. Gnugga några matskedar citronsaft blandat med olivolja försiktigt i håret. Lämna det på i femton minuter och sedan schampo och skick som vanligt.

Friskar din mun

Citron blandat med vatten kan fräscha upp din andedräkt. Surheten förstör bakterier i munnen. Det kan också bleka tänderna när det blandas med bakpulver och en nypa salt. Du kan spara pengar på blekmedel och munvatten med citroner. Dessutom kan dricka varmt vatten med citronsaft och honung lugna halsont.

Hur ljusare mörka områden i huden med hjälp av Glycerin


Individer kan uppleva mörkfärgning av huden i vissa områden på grund av genetik, solexponering, vissa läkemedel eller förändringar i hormoner. Förändringar i utseendet på din hud bör undersökas av en läkare för att utesluta medicinska orsaker eller allvarligare underliggande förhållanden. Däremot kan mörka områden på huden som inte orsakas av medicinska tillstånd lättas hemma med hjälp av produkter som innehåller glycerin. Konsultera en läkare med eventuella frågor.

Instruktioner

1 Leta efter hud-blekning eller hudblekande produkter som innehåller glycerin, eftersom detta är en återfuktande ingrediens som hjälper till att skydda huden och jämnar ut hudtonen. Dessa produkter kan köpas i de flesta livsmedelsbutiker, apotek eller hälsokostbutiker.

2 Tvätta huden med en mild rengörings och varmt vatten. Torka med en mjuk handduk.

3 Applicera en liten mängd av huden ljusare grädde med en ren, torr applikator såsom en bomullstuss eller bomullstuss. Gnida in i huden med små, cirkulära rörelser.

4 Upprepa två gånger dagligen tills huden har lättat, och sedan använda en gång eller två gånger i veckan för underhåll av huden.

5 Skydda huden med solkräm med SPF 15 eller högre, som lättar krämer lämnar huden mer känslig för solen och mer benägna att brinna.

6 Gör din egen hud-ljusare grädde genom att blanda 1 tsk. natriumtetraborat med 2 tsk. glycerin och ¾ kopp rosenvatten. Dessa produkter kan köpas på de flesta apotek eller hälsokostbutiker. Applicera på huden dagligen.

7 Prova att kombinera saften pressas från en färsk citron med 1 tsk. glycerol och applicering av blandningen på den drabbade huden. Låt blandningen i 15 minuter och skölj sedan med varmt vatten. Upprepa två gånger dagligen tills du uppnår önskat resultat.