bifloder till rhen lista

Floder som rinner ut i Rhen


Rhen är en av de viktigaste källorna till färskvatten i Europa. Kör för cirka 1200 kilometer, Rhen sträcker sig från Reichenau, Schweiz, genom Liechtenstein, Österrike, Tyskland, Frankrike och slutligen Nederländerna, där den kombineras med två andra stora floder, redivides och slutligen mynnar ut i Nordsjön. Som den längsta floden i Europa, har det dussintals bifloder.

Schweiz, Liechtenstein och Österrike

Rhen former i de schweiziska alperna där Vorderrhein eller övre Rhen, och Hinterrhein eller Niederrhein, kombinerar. Rhen sammanfogas av Toss floden (Schweiz), den Ill (Österrike), den Aar (Schweiz) och den Birs (Schweiz).

tyskland

Rhen är Tysklands längsta flod, och det är där de flesta av flodens huvudflöden finns. Rhen sammanfogas här av Schussen, Wutach, den Alb, den Wiese, den Elz, Kinzig, Nahe, den Rench, Mosel, Nette, den Acher, Murg, Ahr, den Pfinz, det Erft , Main, Lahn, det Wied floden, Sieg, Wupper, den Düssel, Ruhr, den Enscher och Lippe floden.

frankrike

Ett antal floder bidrar till Rhen från Frankrike. Den Birsig, Ill (ej att förväxla med floden Ill i Österrike), i Moder floden, Lauter och Mosell.

Nederländerna

Innan Rhen delar i en serie av mindre floder och rinner ut i Nordsjön, är det sällskap av Oude IJssel, den Berkel och floden Meuse i Nederländerna.

Den huvudsakliga

Huvud är en av tre stora biflöden till Rhen. Huvud är en stor flod i sig 574 kilometer lång och rinner genom de tyska delstaterna Bayern, Baden-Württemberg och Hessen.

Mosel

Mosel är en annan av de stora bifloder till Rhen. Det går 545 kilometer genom Frankrike och Luxemburg, och ansluter sig till Rhen i Koblenz, Tyskland.

Neckar

Neckar är en annan stor biflod till Rhen. Det är 367 kilometer lång och huvudsakligen löper genom den tyska delstaten Baden-Württemberg. Det går Rhen i Mannheim.

Rhen - Maas - Schelde Delta

Rhen får sällskap av två andra stora floder i Nederländerna för att bilda Rhen - Maas - Schelde delta.

Skillnader i Rhen och Donau


Rhen och Donau är två av de stora floderna i Europa. Rhen och Donau är sammanlänkade via Rhen-Main-kanalen, som kombinerar med floderna för att åstadkomma en bana över kontinenten från Nordsjön till Svarta havet. Båda floder har stora historier av imperier bildas och avverkade på sina banker, och många slott - något som fortfarande står - restes inom synhåll av deras vatten.

Storlek

Även om Rhen och Donau är både stora floder, är Donau betydligt större. Rhen löper cirka 820 miles, medan Donau har en längd på mer än dubbelt så - 1780 miles - och är den näst längsta floden i Europa efter Volga. Även om båda floderna passerar genom Tyskland och Österrike, Rhen berör även länderna i Liechtenstein, Frankrike, Schweiz och Nederländerna och Donau rinner genom Slovakien, Ungern, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumänien och Ukraina.

Rutt

Källan till floden Rhen är den stora Rheinwaldhorn glaciären i de schweiziska alperna, och floden flyter nordväst därifrån tills den mynnar ut i Nordsjön. Donau, under tiden bildar med mötet med Breg och Brigach floder i Tyskland Schwarzwald och rinner österut ut i Svarta havet. Donau har mer än 300 bifloder förgreningar under sin väg - mer än sju gånger så många bifloder som Rhen.

Handel

Rhen är en viktig passage för fartygstransporter, i synnerhet i Tyskland och Frankrike, och passerar genom vissa större städer, såsom Basel och Rotterdam i Nederländerna och de tyska städerna Bonn, Köln och Düsseldorf. Donau är också en viktig kommersiell väg för Europa och det berör Wien, Österrike; Budapest, Ungern; och Belgrad, Serbien - varje huvudstad i ett land, så dess betydelse för den ekonomiska utvecklingen förstärks.

Arter

Donau har en mycket rikare samling av vilda djur än Rhen, som drabbades omfattande föroreningar under 1970- och 1980-talen, skadar många av dess inhemska arter och döda några helt. Rhen har någonstans runt 40 arter av fisk, till exempel, medan Donau ståtar med mer än 100. Donau har det övergripande mer än 5000 djurarter, inklusive cirka 180 häckande fåglar och 40 däggdjur. Donaudeltat är den sista platsen i Europa där du kan hitta en havsörn, och det har 60 procent av världens vita pelikan befolkning.

Hur konvertera torra uns till Cup Mätning


Torra uns är ett mått på vikt. De är oftast används på förpackning av livsmedel som säljs i livsmedelsbutiker. Koppar är en mätning av volym. Cup åtgärder är vanligast i recept. Eftersom varje enhet är en annan mätning av en egenskap av livsmedel, finns det inte en direkt omvandling från en till den andra. För att omvandla enheterna, en tredje egenskap som kallas "densitet" måste vara känd. Varje mat har sin egen unika densitet.

Instruktioner

Omvandling av Hand

1 Lokalisera densitet av livsmedlet. Mat densitet diagram kan hittas på nätet.

2 Se till att densiteten är i ounces per kopp. Om det inte är det, använd ett konverteringsverktyg för att skaffa de rätta enheterna.

3 Multiplicera antalet torra uns av matens densitet. Resultatet är antalet koppar.

Konvertering med Online Calculator

4 Navigera till en vikt till volym omvandlare på nätet.

5 Välj ett livsmedel från "Substance" -listan. Eller ange tätheten av maten i "Density" rutan och välj rätt enheter densitet från rullgardinsmenyn.

6 Välj "Uns [Vikt]" från "Från Denna" lista. Välj "Cup [US]" från "till detta" lista.

7 Tryck på "Beräkna." Resultatet visas i "Resultat" box.

Lista över Takeaways


Listor över hämtställen, såsom Just Eat, The Big Eat, varje meny och brittiska Takeaway är webbplatser som erbjuder listor över ta ut mat stannar över hela Storbritannien. Även om varje takeaway lista eller webbplats är unik, de flesta organiseras av olika typer av mat, genom staden eller postnummer. Varje typ mat eller området visas på en klickbar flik som tar dig till en lista med restauranger som specialiserat sig på dina önskemål. Extra såsom prisklass, pre-order och leveransalternativ, matställe betyg och interaktiva funktioner, finns också på vissa takeaway platser.

Bara Ät

Just Eat (just-eat.co.uk) är en all-inclusive användarvänlig takeaway lista komplett med en mängd unika extrafunktioner. Den enskilde användaren kan logga in på webbplatsen, anger sin stad eller postnummer och visa var och en av de hämtställen inom sitt område. För en smalare sökning kan han sedan välja en typ av livsmedel från rullgardinsmenyn eller ange en favoriträtt. Denna lista har även nedladdningsbara menyer, pre-order och leveransförmåga och avgifter och kundbetyg på takeaway kvalitet på mat och service. Bara äta innehåller en chatt om du behöver hjälp med en beställning.

The Big Eat

The Big Äta (thebigeat.com/uk/) kan du ange ditt postnummer, stad eller område, föredrog typ av mat och om du vill leverans på börjar din sökning eller inte. Hemsida sido banners visar de senaste användarbetyg av noterade hämtställen, som är klickbara om du vill kolla in matställe. När du anger din information, The Big Eat tar dig till en sökresultaten, som anordnas i listor med klickbara takeaway namn. Sökresultatsidan listar också varje takeaway adress, område och tillgängliga recensioner och visar en funktionell kartan Google med varje takeaway plats markeras.

varje Menu

Varje meny (everymenu.co.uk) är en webbplats lätt att använda med en mängd av sök och interaktiv kapacitet. När du har angett din stad, postnummer eller län eller klicka på önskad typ mat, tar listan dig till en resultatsida som visar varje tillgänglig takeaway namn, typ mat, adress och telefonnummer i en klickbar länk. När du klickar på en takeaway tar varje meny dig till dess enskild sida, som visar en funktionell kartan Google med takeaway plats och menyn om det finns.

UK Takeaways

UK Takeaways (uk-takeaways.net) kan du välja en stad eller stad från en visad klickbar lista eller bläddra genom föredra maträtt, takeaway namn eller postnummer. Även sökresultaten visa varje listad takeaway namn, adress och telefonnummer, kan menyer inte är tillgängliga. Andra funktioner inkluderar ägarens möjlighet att lägga sin takeaway till listan gratis.

Regler för amerikaner som reser till Kuba


Sedan 1960, när Fidel Castro kom till makten i Kuba, har USA: s regering begränsat sina medborgare från att resa till Kuba. Men i april 2009, lyfte president Barack Obama vissa begränsningar om resa till landet.

Tourist Travel

USA förbjuder sina medborgare från att resa till Kuba för turism. För att resa till Kuba, måste besökarna utfärdas en licens.

licenser

Sanktionerade resa till Kuba är begränsad till dem som har närmaste familj i Kuba, journalister, officiell regering och utbildningsresor.

illegal Travel

Det är olagligt för amerikanska medborgare att resa till Kuba lister förordningar resor. Det är olagligt och straffbart enligt lag att komma in Kuba från Caymanöarna, Mexiko, Bahamas och Kanada.

Handel

Om det beviljas en resa licens av USA: s regering, är det olagligt att bidra ekonomiskt till Kubas ekonomi, till exempel köpa föremål eller hyra ett hotellrum.

telekommunikation

I april 2009 beviljade president Barack Obama telekommunikationsföretag tillstånd att resa till och bedriva verksamhet i Kuba. Detta lyft påföljden möjliggör mobiltelefon och Internetanvändning Kuba.

Floden Rhen har sitt ursprung i de schweiziska Alperna och flyter genom Tyskland, Frankrike, Luxemburg och Nederländerna och i Nordsjön. Floden passerar slott, byar och berg vingårdar, liksom en mängd underbara städer, inklusive Strasbourg, Düsseldorf, Basel, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Köln och Mainz. Besökare till Rhen kan välja från ett brett utbud av flodkryssningar, med längder från ett par dagar till flera veckor. Vissa Rhen turer reser också en del av Mosel och Donau.

Instruktioner

Planera din Rhen Cruise

1 Bestäm vilken tid på året du vill gå på din kryssning. Turister trängs Rhen under sommaren, och byar och städer kan känna alltför övergivna på vintern. Om du vill undvika folksamlingar, men ändå uppleva Rhen i tempererade väder, gå på våren eller tidig höst. Regionens berömda "Tulip Time" händer i april och början av maj. Om du går då, kommer du antagligen att dela floden med massor av turister, men du får bevittna den spektakulära färger regionens tulpaner.

2 Välj önskade avgångs- och ankomst städer för kryssningen. De flesta turer erbjuder kryssningar som avgår från och ankommer till en mängd olika städer; du kommer förmodligen att kunna hitta en som erbjuder resplanen du vill. Resor ofta inte ingår i kryssning biljettpriser, så välj avgångs- och ankomst städer som du kan flyga till och från relativt billigt och att du skulle njuta av att utforska för ett par dagar före eller efter din kryssning.

3 Välj en tur organisation och längden på din kryssning. Cruising Semester i Storbritannien (Cruisingholidays.co.uk) erbjuder Rhen kryssningar som också turnera delar av Mosel och Donau, reser till Wien, Budapest och Svarta havet.

Euro River Cruises (Eurorivercruises.com) erbjuder turer avgår från en mängd olika städer, inklusive Paris, Bukarest, Amsterdam, Istanbul, Wien, Basel, Prag, Zürich, Antwerpen och Strasbourg. Du kan resa i minst tre nätter och högst 13 nätter; Priserna varierar från $ 600 till $ 3800.

Atlas River Cruise Tours (Rivercruisetours.com) erbjuder kryssningar av Rhen och Mosel med längder från åtta till 24 dagar. Priserna varierar från $ 1200 till $ 8400.

Tips

  • Innan du köper kryssning biljetter, se till att du vet vad priset inkluderar. Vissa biljetter kan omfatta flyg; andra inte.

Kanadensiska invånare har ett antal alternativ om de vill importera en bil från USA. Om du hör till denna kategori, kan bekanta dig med kanadensiska importerande krav på förhand spara mycket tid och bekymmer senare. Om du köper en bil i USA att se till att du inte får en citron genom att beställa en bil historia rapport på nätet och ordna en inspektion innan du kör den över hela linjen.

Instruktioner

1 Kontrollera att märke och modell på din bil är på Registrar of importerade bilar "fordon tillåtlighet lista, en lista över fordon som uppfyller kanadensiska importerande krav. Listan kommer också att berätta om din bil kan modifieras för att uppfylla dessa krav, som måste slutföras inom 45 dagar efter passage i Kanada.

2 Placera ett nordamerikanskt kompatibel klistermärke på fordonet. Passera några säkerhetsinspektioner eller utsläppsprov. Procure försäkring innan du passerar gränsen.

3 Skaffa ett återkallande clearance brev från återförsäljaren eller tillverkaren av bilen. Du kommer också att behöva annan dokumentation, inklusive din bil titel, registrering, köpe och fordonsidentifieringsnummer (VIN), som alla måste du visa när de korsar gränsen, där bilen kommer att genomgå en kanadensisk tullkontroll.

4 Komplett fordon Importera Form 1 när de korsar gränsen. Hålla denna form, vilket kommer att be dig om din kanadensiska postadress, i bilen, tillsammans med den tillfälliga amerikanska tillåter dig utfärdas. Betala avgifter eller skatter, inklusive en punktskatt höga utsläpp, RIV avgift och luftkonditionering punkt avgift.

5 Betala nonrefundable importavgiften. Bilen kommer att genomgå en slutlig, federal inspektion när ditt kors gränsen. En lista över kontrollmöjligheter kommer att ingå i inspektions brev du får från Registrar of importerade bilar. Presentera alla import dokumentation (till exempel Form 1 och Form 2, som du kommer att skickas till dig efter att ha passerat gränsen).

6 Få bilen registreras, när denne inspektionen vid en provins för fordons kontor. Betala provinsiella moms på priset på bilen.

Att flyga till Indien är genomförbart så länge du gör din forskning och fyll i nödvändiga pappersarbetet. Tillsammans med att ha ett pass, kommer de flesta människor inte av indisk medborgare behöver visum. Att hitta ett flygbolag är också relativt lätt som många stora flygbolag gör dagliga turer till många av Indiens storstäder och lokala indiska flygbolag har också flygningar som börjar i USA, Europa och andra delar av Asien.

Att hitta en Airline

Att flyga till Indien, måste du boka en flygning. Du har flera flygbolag att välja mellan. Det är ibland billigare att använda Indiens lokala flygbolag att flyga. Air India, för en, erbjuder flyg till Indien från New York, Chicago, Los Angeles, London och andra. Se avsnittet Resurser för länk till en lista med andra flygbolag som flyger till Indien.
Du kommer sannolikt att flyga till en av Indiens största gateway flygplatser i Delhi, Mumbai, Chennai och Kolkata. Alla dessa flygplatser har pengar utbyte faciliteter, turistbyråer och hotellbokningstjänster. Vid ankomsten, notera att det finns separata invandring skrivbord (en för indiska medborgare och en för utländska medborgare) för att behandla ditt bidrag från ett främmande land. Flygbolaget personal ger dig invandringen dokument du skulle behöva närvara vid invandring skrivbord före landningen.

Nödvändiga dokument

Innan du kan flyga till Indien, måste du ha alla dina papper i ordning. Besökare måste ha ett pass som är giltigt i minst sex månader och för många internationella besökare, visum. Brittiska, Australien, Kanada, amerikanska, japanska och andra EU-medborgare måste ha ett giltigt visum innan de tillåts komma in i landet. Du kan inte ansöka om visum vid ankomst. Du måste ansöka om visum på din lokala indiska ambassaden genom att vrida i form finns på http://passport.gov.in/cpv/VisaNote.pdf eller genom att skicka i form och handlingar som krävs. Ansökningar vände in till ambassaden behandlas samma dag. Post applikationer kan ta två veckor att behandla. Du kan ansöka om ett turistvisum som är giltigt i sex månader, ett affärsvisum som är giltigt i ett år eller mer med flera inresor privilegier eller en konferenser visum om du är en delegat konferens.

import av varor

Om du inte vill betala en plikt när du anländer i Indien, se till att inte packa skattepliktiga varor. Som med två olika skrivbord för att bearbeta inkommande flygpassagerare, finns två kanaler för besökare som transporterar gods. Den röda kanalen är för dem med tullpliktiga varor, en lista som du kan få från den indiska ambassaden eller från en egen deklarationsblankett. Om du har något att deklarera, bör du gå igenom den gröna kanalen även om de fortfarande kan skanna ditt bagage före avsluta. Om du bär 200 cigaretter, 50 cigarrer, eller 250 g av tobak eller mindre och är över 17 år, kommer du inte att debiteras en plikt. Du kan också ta in en flaska av en alkoholhaltig dryck och varor för personligt bruk eller för gåvor utan att få beskattas.

Rhen Information

September 24

Floden Rhen är känd för sina slott, vingårdar, industri och turistmöjligheter. Den är värd aktiviteter från kryssningar till floden cykelvägar och är en viktig knutpunkt.

Plats

Floden Rhen börjar i Schweiz, färdas genom Tyskland och så småningom mynnar ut i Nordsjön utanför den holländska kusten nära Rotterdam. Dess källa är Rheinwaldhorn glaciären nära den schweiziska staden Andermatt; Det utgör en del av den schweiziska-österrikiska gränsen, sedan flyter förbi Basel och utgör en del av gränsen mellan Tyskland och Frankrike.

industriellt bruk

Rhen är en viktig vattenväg som används av industrin för att transportera material mellan städerna. På grund av den höga nivån av industriell produktion, är föroreningar ett bekymmer. Rhen är ansluten till Donau och Rhone floderna med ett nätverk av flera kanaler, så att fartyg för att resa över hela Europa från Nederländerna till Ukraina.

Vingårdar och vinproduktion

Rhendalen och området Alsace gränsar till Rhen har flera vingårdar och producerar mestadels Riesling, pinot blanc, chardonnay, Sylvaner och Syrah viner. Schweiziska vingårdar längs Rhen producerar främst röda viner. Inte mycket österrikiska viner produceras med Rhen vatten, med de flesta av vingårdar beroende av Donau i stället.

aktiviteter

Båtliv, cykel- och gångvägar är vanliga längs de flesta delar av Rhen. En fyrverkeri "Rhen i flammor" hålls varje maj i Tyskland, som spänner över Rhendalen från Bonn till Linz.

Castle Visningar

Rhen är också känd för slotten som abborre på och ovanför dess banker som den gör sin väg genom Tyskland. Dessa slott var tänkta att försvara sina invånare mot angrepp, och de ser inte ut som slott i romantiska fantasier. Muromgärdade byar omger också floden.

Legends

Den mytiska Lorelei har sitt ursprung i Rhen. Enligt Encyclopedia Mythica, en tjej som heter Lorelei begick självmord genom att hoppa in i Rhen, och i döden blev hon en siren. Seglare skulle uppfylla deras bortgång när man letar efter henne och efter hennes låtar.

Craiova, Rumänien är en vacker, antika staden känd för sina kyrkor, museer och parker. Det är väl värt dagstur från Bukarest, som tar från 2 1/2 till 4 timmar med tåg.

Instruktioner

Läs om tåg från Bukarest till Craiova

1 Gå till rumänska staten Railway webbplats. Leta reda på "Schema Services på vänster sida av sidan.

2 Ange datum du vill resa från rullgardinsmenyn. Typ "Bucuresti" i fältet "Från" område och "Craiova" i "Till" område. (Var noga med att stava stadens namn korrekt, eller bara skriva "Buc" och "Cra.") Låt "Via fältet tomt om du vill stanna vid en annan rumänska staden på vägen.

3 Gå till rullgardinsmenyerna på nästa sida. Om du bara har skrivit delar av namn i "till" och / eller "från" fält, kommer du sedan måste välja rätt namn från "Stationer" rullgardinsmenyer.

4 Välj rätt station. Även om du har skrivit Bucuresti, måste du använda menyn för att välja Bucuresti Nord station - är detta centralstationen i Bukarest. (Om du lämnar det på standardinställningen, Bucuresti Baneasa, du kommer inte att hitta några tåg till Craiova.)

5 Bestäm hur specifik du vill att din information ska vara. Du behöver inte fylla i någon av de andra fälten på den här sidan, men du kan välja en avgång eller ankomsttid (Avgång Interval "eller" Ankomst Interval ") om du vill.

6 Läs om specifika tåg. På nästa sida tar dig till en lista med tåg från Bucuresti till Craiova den dag (och tid) du har valt. Det finns ikoner för att låta dig veta vilka tåg har förstklassiga fack, andra klassens fack, restaurangvagnar, sovvagnar och bagage check-in.

Boka tåg från Bukarest till Craiova

7 Läs om tidtabeller och rutter på nätet, men du kan inte boka en biljett för detta tåg via Internet. Du måste boka biljetter när du kommer till Rumänien.

8 Boka biljetter i förväg på den rumänska statliga järnvägen (SNCFR) kontor i Bukarest den Strada Domnita Anastasia 10-14 (telefon 01-313-2644).

9 Göra sista-minuten planer: om du köper en biljett mindre än 24 timmar före restiden, måste du göra det på Bucaresti Nord station.

Tips

  • Bukarest skrivs som "Bucuresti" på rumänska, och det är detta namn du kommer att behöva leta efter när tidtabellen på den rumänska statliga järnvägen webbplats.
  • Man bokar tåg från Bukarest till Craiova, ring Raileurope på 1-888-382-skena eller på länken nedan.
  • Om du skriver "Bukarest" i "Från" fältet, får du ett felmeddelande, eftersom denna stavning inte känns igen även på språksektion engelska på webbplatsen.