bh brittiska storlekar

Hur konvertera europeiska skostorlekar till brittiska Storlekar


Europeiska storlekar är ett mått baserat franska systemet ursprungligen känd som Paris Poäng; i den 14: e århundradet, utvecklades King Edward II brittiska storlekar baserade i inches och storlekar korn majs. Det är inte konstigt storlek konvertering kan vara knepigt. A Paris Point är 2/3 centimeter. Europeiska storlekar beräknas genom längden på din fot i Paris Points, plus 2 centimeter. UK storlekar gå upp en hel varje 1/3 tum, med halvstorlekar är 1/6 tum. Europeiska storlekar är inte könsspecifika, medan brittiska storlekar är olika för män och kvinnor.

Instruktioner

1 Bestäm din skostorlek. Fot storlek kan förändra hela ditt liv, så har en professionell mätning kommer att bidra med dina beräkningar.

2 Lägg 33 till din skostorlek om du bär en hel storlek. Om du bär en brittisk storlek 6, skulle du ha en europeisk storlek 39.

3 Lägg 33,5 till din skostorlek om du bär en halv storlek. Om du bär en kvinno UK storlek 6,5, skulle du ha en europeisk storlek 40.

4 Faktor i skillnaden i metriska och brittiska måttenheter. A Paris Point är 2/3 cm. Eftersom mätningarna inte exakt, hittar du en liten skillnad i storlek omvandlingar som du går upp eller ner storlekar, vilket innebär att du kan behöva prova på ett fåtal europeiska storlekar för att verkligen hitta en bra passform för dig.

Tips

  • Europeiska halvstorlekar är ganska ovanligt, så runda upp till närmaste hela storlek vid konvertering.
  • För män brittiska storlekar, lägga till en extra halv storlek.

Hur konvertera amerikanska kvinnor Baddräkt Storlekar Europa


Simning är en internationell sport, och kvinnors badkläder tillverkas över hela världen, inklusive Europa och USA. Om du befinner dig i USA och köpa badkläder ur ett europeiskt företag, kanske du inte vet hur ditt American baddräkt storlek kan jämföras med din europeiska storlek. Men det finns ett enkelt sätt att ta reda på.

Instruktioner

Hitta din storlek

1 Hitta storleken på en baddräkt du redan äger som passar dig väl, genom att titta på etiketten.

2 Besök en webbplats som erbjuder en amerikansk-till-europeiska badkläder storlek konverteringstabell. Två alternativ är www.swimmersden.com och www.blk1.com.

3 Hitta din amerikansk storlek på sjökortet; till exempel, storlek 8 (a medium).

4 Skanna diagrammet för att hitta de storlekar för det land du köper baddräkt från. Till exempel är den italienska motsvarigheten till en amerikansk storlek 8 42.

Tips

  • Om du inte har tillgång till Internet, kan du uppskatta din storlek. En grov vägledning för franska, italienska och tyska storlekar är att lägga 30 till vad din amerikansk storlek är. Till exempel, en amerikansk storlek 6 (en liten) plus 30 är lika med ungefär en europeisk storlek 36. För brittiska storlekar, bara lägga till 2. Till exempel, en amerikansk storlek 12 (en stor) plus två är lika med en brittisk storlek 14.
  • Brittiska, franska, tyska och italienska badbyxor storlekar alla skiljer sig något. Om möjligt är det bäst att konvertera till storleken på ett visst land i stället för uppskattning.

Hur konverterar man från amerikanska till brittiska ringstorlekar


En illasittande ringen kan vara ganska irriterande. En del av att se till att din ring passar er rätt är att veta din ringstorlek. Detta kan vara svårt när du reser till andra länder och du inte är bekant med hur man konverterar amerikanska ringstorlekar till storleken i andra länder. Medan vi använder siffror i USA för att indikera ringstorlekar, i Storbritannien de använda bokstäver och halva steg (såsom G och G 1/2). Det finns en enkel knep som du kan göra för att hjälpa konvertera mellan amerikanska och brittiska ringstorlekar.

Instruktioner

1 Konvertera minsta amerikanska ringstorlek, storlek 1/2, till den minsta brittiska ringstorlek, storlek A. Ungefär varje US halv storlek större konverterar till en ny brittisk brev storlek. Till exempel, en amerikansk storlek 1 är en brittisk B. Storlek 1 1/2 är en brittisk storlek C. En amerikansk storlek 2 är en brittisk storlek D. Situationen blir på amerikansk storlek 4 3/4. Denna storlek motsvarar en brittisk J. Från denna punkt på varje halv storlek större är en ny bokstav i det brittiska systemet. Till exempel en amerikansk storlek 5 1/4 är en brittisk K. En storlek 5 3/4 är en brittisk L.

2 Konvertera alla amerikanska storlekar som slutar med 1/4 eller 3/4 upp en brittisk halv storlek, för amerikanska storlekar 1/2 till 4 1/2. Till exempel, amerikansk storlek 3 är en brittisk F. Således amerikansk storlek 3 1/4 lika F 1/2. Amerikansk storlek 3 1/2 är en brittisk storlek G och amerikansk storlek 3 3/4 är lika med den brittiska storlek G 1/2. Detta ändrar på storlek 4 3/4, vilket motsvarar J och storlek 5 motsvarar J 1/2. Från den utgångspunkten, som amerikanerna storlekar blir större med 1/4; de motsvarande brittiska storlekar ökar med 1/2. Till exempel, storlek 5 1/4 motsvarar K och storlek 5 1/2 motsvarar K 1/2.

3 Försök på ringen om möjligt när du handlar. Eftersom Amerika har flera ringstorlekar än Storbritannien, du är inte alltid kommer att få en exakt matchning för din ringstorlek. Du måste bestämma om du vill ha något en liten bit mindre eller en liten bit större.

Tips

  • Den typiska ringstorlek för en amerikansk kvinna är mellan en storlek 6 och 8, eller L och Q i Storbritannien. Den genomsnittliga ringstorlek för en man är mellan 9 och 11, eller J och W.

Precis som alla andra klädesplagg, varierar sko storleksstandarder beroende på tillverkare. Att förvirra konsumenterna ytterligare siffrorna används för att bestämma skostorlek kan variera beroende på i vilket land skorna tillverkades, liksom det land där de kommer att marknadsföras.
En populär källa för skor är England (och resten av Förenade kungariket). Naturligtvis har Storbritannien sitt eget unika sätt att konfigurera skostorlekar.

Instruktioner

1 Beräkna mäns skostorlekar. I allmänhet, brittiska mäns skostorlekar är bara en halv storlek skiljer sig från amerikanska mäns skostorlekar. Till exempel, om du normalt bär en amerikansk storlek 9, kommer du bära en storlek 8 1/2 i en brittisk skostorlek. Men den europeiska motsvarigheten till en amerikansk män s 9 är storlek 43.

2 Titta på kvinnors skostorlekar. Amerikanska kvinnor skostorlekar är 2 1/2 storlek siffror annorlunda än brittiska storlekar. En kvinno storlek 8 i Amerika är storlek 5 1/2 i England och storlek 38 1/2 i det europeiska systemet.

3 Mät barnstorlekar mycket noggrant. Små flickor skor är en mindre storlek nummer i Storbritannien - en amerikansk storlek 12 1/2 är en brittisk storlek 11. små pojkar skor är en halv storlek annorlunda - en amerikansk storlek 13 är en brittisk storlek 12 1 / 2.

Tips

  • Många skotillverkare från Storbritannien fortfarande beräkna skostorlekar från det europeiska systemet, så att du vet hur de dimensionera sina skor innan du köper - särskilt om du inte kan prova dem på förhand.

Hur storlek för Barnskor i Australien


Barnskor, som vuxna skor, finns i olika storlekar beroende på om du köper dem i Australien och Storbritannien eller i USA eller andra delar av världen. Om du vet hur man mäter fötterna på rätt sätt kan du lätt hitta rätt skostorlek i något land med hjälp av standardiserade konverteringstabeller. För de mest exakta resultat, använd centimeter för att ta mätningen snarare än inches, sedan konvertera mätningen tillbaka till inches genom att multiplicera antalet med 2,54.

Instruktioner

1 Ställ en bit papper på ett hårt yta våningen och har ditt barn stå med ena foten på papperet. Barnet ska vara klädd i en åtsittande par strumpor, men inga skor.

2 Rita en linje hela vägen runt foten, hålla pennan upprätt och så rak som möjligt så att den inte drar på insidan eller utsidan av själva formen på foten.

3 Upprepa steg 1 och 2 med barnets andra foten på andra pappersark.

4 Mät med det metriska linjal pappers kontur från häl till tå där avståndet är störst och jota denna mätning ner på papperet som "längd." Upprepa för den andra foten kontur.

5 Mät över pappret konturerna av foten på det bredaste stället (vid lederna strax bakom tårna) och registrera att mätning som "width." Upprepa för den andra foten kontur.

6 Lägg till 0,64 till 1,27 centimeter mätning längden för varje fot för att tillåta svängrum för växande tårna. Om hennes fötter är olika storlekar (detta är normalt) välja den längsta mätning av två för att använda som längden när räkna skostorlek.

7 Lägg .64 centimeter till varje fot bredd mätning för komfort. Använd större antal om att köpa stövlar eller skor att bäras med tunga strumpor. Återigen, välj den största fot som mätningen att gå med --- denna gång för att räkna sko bredd.

8 Konvertera mätningarna centimeter till inches (kom ihåg, bara multiplicera med 2,54 för att få inches) eller jämföra mått resultatet till inches skala i ett diagram som den från Bata, som anges i de resurser som åtföljer denna artikel.

9 Hitta ditt barns amerikanska skostorlek, sedan använda en omvandling diagram för att hitta den australiensiska motsvarighet. Easy Unit Converter internationella skostorlek omvandlare är lätt att använda. (Observera att den brittiska och australiska storlekar är likvärdiga, så på barnens skor diagram, använder brittiska storlekar.)

Hur konvertera US Kids Dress Mätningar till Storbritannien


Shopping är gränslös med flygresor och Internet, och detta gäller barnkläder. Du kan spåra allt du ser i utländska tidningar internationella TV-program. Om du hittar barnkläder i Storbritannien som du vill köpa för amerikanska barn, kan du enkelt konvertera barnen klänning mätningar amerikanska till Storbritannien. Dimensionering verkar liknande eftersom Storbritannien använder barnets ålder för storleken som i USA, men det finns liten variation i mätningarna efter ett års ålder. Baby storlekar är desamma i Storbritannien som i USA.

Instruktioner

1 Undersök amerikanska storleken på yngre barns kläder. Till exempel, om ditt barn är ett barn flicka, kanske hennes storlek i USA vara 3T, vilket innebär att hon är cirka tre år. I Storbritannien, skulle en 3T vara en 18 månader till 2 år gamla. De flickor och pojkar storlekar i USA är cirka ett år större i Storbritannien från åldrarna ett år till ca 6 år gammal. Så en fyra här skulle vara en tre i Storbritannien.

2 Undersök amerikanska storleken på äldre barn kläder. Efter omkring 6 år gammal, är de amerikanska och brittiska storlekar mer jämnt matchade. En flicka 6X eller 7 är densamma som 6 eller 7 i Storbritannien, medan pojkar är 6X 5 till 6 år i Storbritannien, och 10/12 är densamma som 11 år i Storbritannien.

3 Mät höjden på barn med måttband. Ditt barn kan vara längre eller kortare än genomsnittet och det är bäst att mäta att räkna ut den brittiska dimensionering. I Storbritannien, de använder metersystemet med centimeter snarare än inches.

4 Beräkna amerikanska mätningar från inches till centimeter. Att konvertera inches till centimeter multiplicera mätningen i inches med 2,54 för att få mätning i centimeter. Att omvandla centimeter till inches multiplicera mätningen av 0,39. Exempelvis 12 inches lika med 30,5 centimeter.

5 Matcha höjd mätning av ditt barn med de brittiska klänningstorlekar. Vissa klädstorlekar berätta den beräknade höjden för barnet. Till exempel, en brittisk storlek 11 år för en pojke är 52 inches eller 132 centimeter för höjd. Detta motsvarar en amerikansk storlek 10/12.

Pro-Keds grundades 1949. Pro-Keds etablerat sina rötter som en sportskor företag, specialiserat på basketskor. Pro-Keds har burits av NBA legender som Kareem Abdul-Jabbar och Pete Maravich. De är oerhört populär utomlands, i länder som Japan.

Vintage Basket Styles

Pro-Keds har en bestämd retro utseende till dem. Du kan gå till den officiella Pro-Keds webbplats, keds.com. Du kommer att kunna välja Classic Pro-Keds stilar, som den kungliga. Royal var Pro-Ked underskrift sko, lanserar i 1949. Du kan välja mellan läder och duk. Lädret Kungliga Pro-Keds är lite dyrare än sin duk motsvarighet. Royals finns i många färger, såsom svart, grå, röd, vit och Carolina Blå. Du kan köpa Pro-Keds Royals i hög topp eller låg. Hög-top Pro-Keds är något dyrare än den låga toppversionen.

Att välja rätt Pro-Ked

Pro-Keds finns i många olika stilar och varianter. Pro-Keds Shotmaker Royal Master och Court kung är några av de stilar. Pickyourshoes.com har ett omfattande utbud av Pro-Keds stilar och färger. Bestäm det högsta belopp du är villig att spendera. Om du vill ha en mer exklusiv stil Pro-Keds, Pro-Keds Cool Out Rocafella Records begränsad upplaga kan passa din fantasi. Om du letar efter en enklare, men färgstarka utseende, kan Pro-Keds 69er vara ett billigt alternativ för dig.

Beställa dina skor

När du har gjort din stil och färgval, få ditt kreditkort redo, så att du kan slutföra köpet. Se till att du beställer din rätt skostorlek. Vissa webbplatser såsom pickyourshoes.com plats, ge din storlek alternativ enligt amerikanska, europeiska och brittiska storlekar. Lägg dina skor i din kundvagn. Du kommer att få din totala, inklusive eventuell moms. Vid denna punkt, kan du fortsätta handla eller så kan du kolla in. När du väljer att checka ut, måste du ange ditt namn, faktureringsadress, telefonnummer och e-postadress. Sätt ditt kredit- eller betalkort-kortinformation i motsvarande fält, för att finansiera köpet. Välj önskad metod för sjöfarten. Du kommer att kunna skriva ut en kopia av din transaktion, tillsammans med en beräknad leveransdatum för dina skor.

Så här importerar Vita Flip flops för Klänningar


Om du behöver ett par vita flip flops att bära med en somrig klänning, kan du importera det perfekta paret genom att handla på nätet. Shopping på nätet kan spara tid och även öppnar upp många fler alternativ när det gäller kläder och skor. Innan du köper någon produkt, är det alltid bäst att kontrollera webbplatsens återvändande ifall skorna inte passar ordentligt och behöver bytas ut.

Instruktioner

1 Surfa på internet tills du hittar den perfekta par flip flops. Eftersom du kommer att bära dem med en klänning, kanske du vill välja ett par som har accenter som matchar din outfit.

2 Se till att webbplatsen du har valt är säker för din shopping säkerhet. Du kan tala om en webbplats är säker om ett lås visas längst ned i din webbläsare eller om webbplatsen har sidor som börjar med "https: //"

3 Mät storleken på dina fötter och forskning vad den storleken leder till, beroende på varifrån den webbplats från vilken du beställer. Till exempel, om webbplatsen har skor i brittiska storlekar har du konvertera för att avgöra din skostorlek för landet. Webbplatsen kommer sannolikt att ge dig en storleks guide som hjälper dig med det här steget.

4 Lägg till objektet i din webbutik och fortsätt till kassan. Fyll i din frakt och faktureringsinformation för att slutföra beställningen.

Hur man köper Wide Bredd skor till salu


Om du har breda fötter eller udda fot storlekar, du vet att det är inte lätt att hitta bekväma skor som inte lämnar fötterna ont. Även om det ibland verkar som alla skor är gjorda i smala eller medelbredder, kan du köpa breda bredd skor - du bara måste veta var man ska leta. Läs vidare för att ta reda på hur man köper bred bredd sportskor, breda bredd klänning skor och andra breda bredd stilar till försäljning.

Instruktioner

1 Mät dina fötter. Kontrollera om ditt riktiga ström fot storlek. Förutsätt inte att du behöver skor i samma storlek som du köpte förra. Förutsätt inte att varje bred bredd skor säljaren eller komfort sko distributör använder samma storlekstabell heller. Genom att mäta längden och bredden (och även din vristen höjd), kan du följa den breda bredd skoaffär riktlinjer storlek diagram.

2 Besök på nätet skoaffärer som har ett brett utbud av bekväma skor, såsom Zappos, eller de som handlar specifikt med bekväma skor och ovanliga storlekar, såsom Footsmart. Besök butiker som säljer Birkenstock sandaler och Birkenstock skor, som kommer i stora bredder. Besök Easy Spirit eller Naturalizer för finskor. Eller gå till en sportsko butik webbplats som New Balance. Även medelbredd är standarden för löparskor, vissa skor linjer kommer ofta i stora bredder också.

3 Kolla in de breda sko storlekstabeller. Vissa storlekar är brittiska storlekar och du kanske måste omvandla USA till brittiska skostorlekar med exakta mått och omvandla vanliga enheter metriska. Bestäm vilken bred storlek passar dig. Det finns C, D, E, EE, EEE, EEEE, W, och andra breda bredd beteckningar. Olika butiker använder olika bredd klassningssystem.

4 När du har bestämt din skostorlek beroende på hur varje sko säljare definierar det, sedan söka efter breda bredd skor i butiken. Många av dessa komfort skoaffärer har sökfunktioner som tillåter dig att välja endast breda bredd skor i din storlek.

5 Vissa märken som kommer i bred bredd inkluderar Birkenstock, Softmoc, Hush Puppies, Haflinger, SAS, Dexter, Easy Spirit, Danner, och Rockport. Vissa märken har produkter som inte är officiellt bred bredd men som tenderar att vara större, som Merrell, Ecco, och Dansko.

6 Om det är första gången du har försökt att beställa breda bredd skor på nätet, att åtminstone två bredder, och kanske till och med två skostorlekar, i den stil du vill. Sedan när du får den breda bredd skor, prova dem och returnera skor som inte passar.

7 Leta efter komfort sko försäljningen för avvecklade färger avvecklade komfort sko stilar och avvecklade material, liksom i slutet av sommaren och i slutet av vintern. Få på e-postlistor av komfort skoaffärer och bred bredd skoaffärer så att du kan få rabatterbjudanden och försäljning erbjudanden.

8 Breda bredd skor och bekväma skor tenderar att gå till försäljning mindre än vanliga skor. Om du ser en försäljning, få mer än ett par om du vet skon passar bra. Och tror inte att beståndet kommer att vara för evigt ... breda bredd skor tenderar att vara tunn på marken.

9 Bär din breda bredd skor med hålfotsinlägg sulor om skorna inte kommer med extra hålfotsinlägg. Detta rekommenderas för mul- och spinal hälsa.

Tips

  • Var noga med att följa butikernas returpolicy när du kommer tillbaka breda bredd skor. De flesta kommer inte låta dig gå utanför med skorna.

Online shopping ger kvinnor möjligheten att köpa moderiktiga kläder från hela världen. kläder kvinnors storlek varierar från land till land och beroende på placeringen av tillverkaren. Att känna med den gemensamma omvandlingssystemet används för att diktera storleksskillnader mellan amerikanska och kanadensiska storlekar och storleksnormer i andra länder kommer att bidra till en god passform.

Instruktioner

1 Skaffa en konvertering diagram nätet. Online Conversion: s hemsida ger diagram / tabeller för kvinnor storlek omvandlingar. Diagrammet kommer att lista de grundläggande reglerna i fastställandet av klädstorlekar i andra länder. Diagrammet är tänkt att ge en helhetsbild, men är inte 100 procent korrekt.

2 Välj det land storleken måste omvandlas till. USA / Kanada storlekar ibland anges i siffror eller bokstäver och använda samma storlekssystem. Tabellen eller diagram kommer att använda USA dimensionering som bas för sökning. Brev dimensionering är vanligt i t-shirts och atletisk redskap. Bokstaven storlek måste omvandlas till ett antal innan du konverterar den amerikanska storlek till en utländsk storlek.

3 Tillsätt 3 till standard USA / Kanada klänning storlek för kläder som köps i Japan. En amerikansk storlek 6 är en nio i Japan. En storlek 4 är en 7, en 9 är en 12 och så vidare.

4 Tillsätt 30 till standard USA / Kanada klänning storlek för kläder som köps i de flesta delar Europa. Europeiska kläder mäts främst av midjan. En amerikansk / kanadensisk storlek 2 skulle vara en 32 i Europa, en amerikansk 4, en 34 och så vidare.

5 Subtrahera 34 från kläder storlek i Italien. En storlek 44 i Italien skulle konvertera till en amerikansk storlek 10. En italiensk storlek 30 är en amerikansk storlek 6, 38 är en fyra.

6 Skaffa den konverterade storleken på den brittiska kläder genom att tillsätta två till den amerikanska kläder storlek. En amerikansk storlek 6 är en 8 i Storbritannien, 10 är en 12, en 8 är en 10.

Tips

  • Kontrollera retur / utbytespolitik på webbplatsen eller återförsäljare innan internationella inköp.