bella swan kläder

Bella Swan är en söt och lockande karaktär från "Twilight" -serien. Lär dig att återskapa hennes utseende från topp till tå och återuppleva Twilight erfarenhet i verkliga livet.

Instruktioner

1 Först och främst, är Bella en brunett med hår förbi axlarna. Dye och tillägg bör tillämpas för att uppnå längd och färg om du saknar heller. Du kommer också att locka håret lite i ändarna genom att linda dem runt järnet två gånger. Släpp håret efter 5 sekunder och finger kam.

2 Bella är också ovanligt blek, så att din tolkning realistisk, måste du tvätta ut huden lite. Plocka upp din foundation och borsta den över hela ansiktet. Släta ut med fuktkräm. Applicera mineralpuder på tinningarna, sopa upp.

3 För att uppnå ännu matchning, blanda färgen ner till halsen och bröstet.

4 Applicera din röda läppstift lätt, med fingret. Det utseende du vill är enkelt, så inte alltför mörk med läppstift.

5 Applicera rouge nästa. Var säker på att du inte överdriva det. det bör vara knappt märkbar på äpplen av dina kinder och på tinningarna. Blush appliceras bredvid blek vit hud kommer att se tillverkas om det är klumpiga, så blanda det helt.

6 För att slutföra utseende, bära en vanlig knapp-up blus, företrädesvis i en dämpad ton som blå. I boken och filmen, var detta Bellas definierar utseende. Lägg till ett par vanliga mörka jeans och ditt utseende är inställd.

Tips

  • För att uppnå Bellas nästan vampyr utseende, men du vill få ögonen att matcha huden. Försök att inte sätta någon färg för nära ögonen. Undvik mångfärgade kläder. Bella är lugn och dämpade färger fungerar bäst.

Hur man gör håret som Bella Swan


Ett tecken från den populära "Twilight Saga" böcker och film, är Bella Swan en naturlig skönhet som är lite av en tom pojke. Hon spelas av Kirsten Stewart i filmerna. Bella inte fuss över hennes hår och makeup, vilket gör det enkelt att replikera hennes frisyr. Hon har långt brunt, naturligt vågigt hår som faller förbi axlarna. I "Twilight", säger hon skildes det i mitten, och i filmen "Eclipse" hon ofta delar det på vänster sida.

Instruktioner

1 färga håret brunt. Bella hår är en mahogny brun. Följ den med en bra balsam och låt det sitta i håret i fem minuter innan du sköljer ut.

2 Del håret i mitten och låt den torka naturligt om ditt hår är naturligt lockigt som Bellas.

3 föna håret med hjälp av en rund borste om ditt hår har ingen naturlig våg till det. Linda en 1-tums bredd av hår runt borsten och föna. Fortsätt runt huvudet. Detta kommer att ge dig vågorna Kirsten Stewart bär i sin version av Bella i "Twilight Saga" filmer.

4 Använd en locktång för att uppnå vågorna om du inte vill använda fön. Placera en bit av hår i locktången ungefär två inches bred. Rulla upp längden på håret, räkna till tre och låta det gå. Håret ska vara vågig, men inte alltför lockigt.

5 Smooth håret och gör det blankt ser med en avslutande glans serum. Sätt en dime -stora dab i handflatan och gnugga händerna. Släta över håret. Bella hår är friskt och lyser i månskenet.

Tips

  • Avsluta Bella Swan ser med en ljus grund, och en minimal mängd ögonskugga, rouge och läppstift i neutrala färger.
  • Karaktären av Bella Swan har rakt hår i "Twilight Saga" böcker. Att vara trogen boken karaktär, föna håret rakt eller använda en varmriktning järn.

Hur man klär sig som Bella Swan


Bella Swan är en fiktiv karaktär från den populära "Twilight Saga" böcker och filmer. Många individer älskar "Twilight" -serien på grund av kärlekshistorien mellan Bella och hennes vampyr pojkvän Edward. När det gäller stil, har Bella, som porträtteras på skärmen av skådespelerskan Kristen Stewart, en distinkt utseende som är lätt för flickor att replikera. Du kan klä sig som Bella för "Twilight" händelser eller för vardagsbruk.

Instruktioner

1 Curl eller plattång håret längst ner för att efterlikna Bellas flätor. I "Twilight" -filmerna, har Bella en tendens att bära hennes hår antingen rak eller med mjuka vågor. Vanligtvis Bella bär hennes hår, men ibland kommer hon att shoppa med tunna pannband eller dra den tillbaka i en hästsvans.

2 Använd milda färgade kosmetika för att efterlikna Bella naturliga skönhet. Håll dig till tan och bruna matt ögonskuggor för att förbättra dina ögon utan att skapa en över dramatisk look. Använd en ljusbrun eyeliner att rama in ögonen. Avsluta med en förtjockning mascara.

3 Dress nonchalant och bekvämt, som Bella gör hela filmerna. Bellas varumärken inkluderar hennes klassiska svarta Converse sneakers parade med blå jeans. När det gäller toppar, gör Bella mycket skiktning med lång ärm shirts, linnen och knapp upp blusar. Även Bella inte bära många mönster, hon gör bära rutiga knapp-ups.

4 Wear kappor och jackor. Bella visas ofta bär regn slickers och huvor jackor. Hennes mest minnesvärda klädesplagg från den första filmen är en huva blå jacka, som finns att köpa (se Resurser).

5 Inköp smycken som har en rustik eller bohemisk kvalitet, att shoppa som Bella. Hon bär objekt som vänskap armband, handgjorda smycken och stenringar. Du kan också ibland se Bella i sticka baskrar i naturliga färger som grädde och solbränna.

Hur man klär upp som Bella Från "Twilight" för en kändis dag i skolan


Som en av huvudpersonerna i boken och filmen serien "Twilight" Bella Swan stil tycks återspegla den nordvästra där serien äger rum. Hon klär sig i mörka färger utan mönster, lager och tyngre jackor. Hennes avslappnad och enkel stil blir bara mer dressat vid formella händelser. Medan Bella har några dressat kläder som hennes blå balklänning för en kändis dag i skolan, kan casual Bella utseende vara mer approproate.

Instruktioner

1 Använd en mörk tvättade par monterade jeans. Accesorize dina jeans med ett par mörka icke-atletiska sneakers att gå med casual look.

2 Sätt på en långärmad rutig flanell om vädret tillåter det. Leta efter flanell i mörka färger som marin, svart eller skogsgrön. Knappen flanell upp. Eller, sätta på en neutral-färgad tunn T-shirt under flanell och använda flanell som en coverup.

3 klä upp din outfit med en enkel men strömmande blus snarare än flanell om vädret är för varmt för flanell.

4 Täck med en jeansjacka, en hoodie, överdimensionerade ylletröja eller tung curdoroy jacka om det är kallt.

5 Håll håret avslappnad och ner. Bella hår är lång, brun och har några lager hela. För att få Bella utseende, en del håret i mitten och föna det rakt. Använd en locktång för att skapa lösa vågor i hela håret. Accessorize håret med ett tunt, slätt pannband. Om du inte har brunt hår, bära en lång brun peruk.

6 Håll din makeup enkel och naturlig. Gäller inte någon typ av färgglada smink, såsom ögonskugga eller läppstift. Håll ditt ansikte fräsch.

7 Undvik att bära någon form av smycken när klä sig som Bella. Hon bär bara smycken för speciella tillfällen, såsom balen.

Hur får Alice Cullen Kläder


Alice Cullen, ett tecken från "Twilight" film-serien, spelas av skådespelerskan Ashley Greene. Alice är känd som en bit av en fashionista, alltid klädd i snygga kläder och försöker förbättra garderoben karaktär Bella Swan. Om du vill kopiera Alice Cullen stil, kan du köpa hennes kläder på några "Twilight" -relaterade webbplatser och i butiker.

Instruktioner

1 Besök Kärlek Romantik Passion hemsida och läser artikeln med titeln Klä dig som Twilight Karaktär: Alice Cullen Dräkt (se Resurser). Artikeln innehåller information om olika outfits som Alice bar under inspelningen och föreslår liknande kläder finns att köpa. När du klickar på de objekt som du vill köpa, kommer webbplatsen omdirigera dig till eBay. Du behöver inte bjuda på objekten. Du kan välja att "Köp nu" istället.

2 Titta på Köp Twilight Stuff hemsida och klicka på länken till vänster på sidan (se Resurser) för "Alice Merchandise". På webbplatsen finns länkar till tillbehör, såsom Alices choker halsband, armband, färgade kontaktlinser och kropp glitter. Webbplatsen leder dig till olika butiker, såsom Hot Topic, eBay och Amazon.com, att köpa varorna.

3 Kolla in Gå frågar Alice Cullen webbplats (se Resurser). Du kommer att se bilder av olika outfits Alice Cullen bar, tillsammans med varumärkena varje objekt. Du kan sedan besöka en webbplats, såsom Amazon.com eller eBay, att leta upp specifika objekt som du önskar. På webbplatsen finns också med namnen på några designers som kan anpassa föremål, såsom handmålade halsdukar Alice bär i filmerna.

4 Gå till en Anthropologie butik i ditt område. Om du älskar Alice rockar, kanske du kan hitta dem på Anthropologie. En av de trenchcoat som Alice sport i "Eclipse" kallas "Inverness" dike, som säljs av Anthropologie. Om du inte kan hitta den exakta ett, erbjuder butiken en mängd andra rockar som liknar den "Inverness" dike.

5 Hitta en Hurley butik i ditt område om du är intresserad av den svarta skepparkavaj Alice bär i "Eclipse". Pälsen, som kallas "Winchester YC Jacket," finns i olika färger, men om du vill ha samma utseende som Alice, plocka upp en svart man.

Tips

  • Om en butik säljs av ett objekt tillbaka med jämna mellanrum eftersom det ofta ocks de populära produkter.

Hur man rengör Lackläder


Lackläder är glänsande, glänsande utseende resultat från beläggning läder med plast eller lack. Lackläder används ofta för att göra skor, väskor och andra tillbehör. Tyvärr, smuts och skav visas tydligt på den blanka ytan. Det finns inget behov av specialiserade rengöringsprodukter; dagligvaror, såsom isopropylalkohol och diskmedel, är säkra att använda. Följ med ett tunt lager av mineralolja för att återställa glans.

Instruktioner

1 Fukta en trasa med varmt vatten och tillsätt två eller tre droppar diskmedel. Torka lackläder med fuktig trasa.

2 Skölj ur trasan och torka av lackläder för att avlägsna eventuella tvålrester. Torka lackläder med en handduk.

3 Applicera en liten mängd isopropylalkohol till en bomullstuss. Torka bort eventuella skrapmärken eller fläckar.

4 Applicera tre eller fyra droppar mineralolja till en torr, mjuk trasa. Polera lack i små, cirkulära rörelser för att föra ut sitt glansiga utseende. Torka bort överflödig olja med en ren del av duken.

Tack vare sin unika global positionering, är Spaniens klimat oerhört varierande. Från den norra kusten till Mesetas på Kanarieöarna, i landet som helhet har i allmänhet ett tempererat klimat. Landet kan delas in i fyra klimatiska regioner: den kontinentala Medelhavet, Medelhavet, subtropiska och oceaniska.

Allmän

Många människor tänker på Spanien som ett land med perfekt året runt väder. Dock är landet präglas av starka stormar och kraftiga vindar. När det gäller temperatur, genomsnittlig daglig toppar är i övre 40-talet till mitten av 60-talet Fahrenheit på vintern, de övre 60-talet till mitten av 80-talet på våren, de låga 70-talet till mitten av 90-talet på sommaren och de låga 70-talet till övre 80-talet i höst.

Vår

Våren är stranden säsongen i Spanien. Från mars till maj, kan du bekvämt vardagsrum på Costa del Sol utan en otroligt intensiv sol slå ner på dig. Men det är vår också den mest oförutsägbara säsongen i Spanien, och mer än en vacationer har sett sin resa regnade.

Sommar

Under sommaren, bara turister trotsa de stora städerna, eftersom temperaturen top regelbundet 100 grader. Väder under sommaren är i allmänhet varmt och nästan varje dag är perfekt. Norra Spanien upplever svalare --- men fortfarande trevlig --- temperaturer än de centrala och södra delarna av landet.

Falla

Höstmånaderna markerar en återgång till behaglig temperatur som fortfarande tillåter stranden dagar, vare sig på Costa del Sol, Costa Blanca eller Barcelona. Dock börjar svalare, skarpare luft råda, vilket gör att bladen för att ändra nyanser. Solen är mindre intensiv under dagen, på kvällarna är svalare och regn är vanligare.

Vinter

Med undantag för Andalusien, kan vintern vara ganska kallt i Spanien. Centralt belägna städer med höga höjder, inklusive Madrid, får ofta bördan av vintern. Norra och södra Spanien är varmare och fuktigare på vintern, uppleva så mycket som 20 dagar av regn per månad, medan bergstrakterna kommer sannolikt att se snöfall.

Gamla läder Behandling


Läder utvecklar torrhet och sprickor över tiden, vilket kan göra läder oanvändbar eller förstöra dess värde. Ju äldre lädret är, desto svårare kan det vara att ordentligt ta hand om det, om inte läder har behandlats under hela dess livstid. Ägare kan polera och skydda gamla läder, återställa dem till ett användbart tillstånd.

Klä på sig

Dressing är en term som används för att beskriva en skyddsförening att belägga läder. Läder består av många enskilda fibrer. Dessa fibrer är känsliga för vissa delar i luften, i synnerhet syre, som kan oxidera lädret över tiden på samma sätt som den rostar metall. Gamla läder är mer mottagliga för dessa oxiderande processer, så ägarna bör gälla klä ofta gamla läder för att skydda den.

smörjmedel

Fibrerna av läder gnugga mot varandra hela tiden. Vanligtvis är detta inte ett problem, speciellt med nya läder som fortfarande har en del fukt. När läder åldrar, men det tenderar att torka ut, i synnerhet på ytan. När torra fibrer skaver mot varandra, de slits eller paus, vilket leder till läder skador. För att förhindra detta, bör ägare smörja läder med en olja.

vita Insättningar

Många typer av gamla läder var ofta smörjas med talg, en bearbetad fett. Medan talg hjälper till att bevara läder, kan det också skapa problem i mycket gamla läder. Talgen kan ansamlas i vissa områden och skapa salter och vita avlagringar. Ägarna bör noggrant tvätta läder i tvål och vatten för att avlägsna dessa avlagringar och sedan tillämpa nya smörjmedel.

Försämring

Den äldre läder är, har desto mer sannolikt permanenta skador skett. Torr, sprucken läder bör tvättas försiktigt tills den blir flexibel igen, skyddas sedan med oljor. Ibland läder är så gammal har redan knäckt och dess yta har nötts bort i fläckar. I detta fall bör ägare behandla lädret mycket noga, tillämpa tjocka lager av olja och dressing, och flytta läder försiktigt.

Lagring

För att skydda gamla läder, bör ägarna alltid förvara den på en sval, torr plats åtskilt från solljus. Både solljus och värme kan förstöra redan sköra läder, så att hålla den på en säker plats hjälper åldern läderprodukter håller mycket längre.

Typer av Bell Bottom Pants


Tvärtemot vad många tror, ​​19th century amerikanska sjömän - inte hippies - var de första amerikanerna att idrotten klocka botten byxor. Marinen antagit denna byxa stil för att göra komma ut ur byxorna, när det gäller tvätt överbord, lättare. I ett par bell bottnar, benen på byxorna flare ut i ett brett "bell" form från knäet till foten. I vårt moderna samhälle, klocka botten byxor är en uppstånden sätt uttalande bärs av kvinnor, barn och män.

Jeans

Kanske den mest ikoniska klockan botten utseende är på ett par jeans. På 1960-talet, var samhälle översvämmas med motkulturens initierats av tonåringar och unga vuxna. Uniform val var i allmänhet en T-shirt och ett par bell botten jeans. Den känsla för bell botten jeans var subtil vid första men av 1970-talet hade utvecklats till en extremt bred flare från knäet till foten. Bell botten jeans på 1970-talet var vanligtvis bärs mycket lågt på höfterna. I slutet av 20 och början av 21-talet, klockan botten jeans gjorde comeback i modevärlden och är vanligen lekte med alla åldrar av jean bärare nu i en mängd olika färger.

För män Bell Bottoms

Eftersom amerikanska sjömän var de första att bära klocka bottnar, är det inte förvånande att notera dessa byxor antogs på 1960- och 1970-talet av män för att bära i många olika situationer. Tillsammans med de allestädes närvarande bell botten jeans, män lagt till dem för en mer uppklädd look, ofta idrotts stora randig klocka bottnar, klocka bottnar i vågiga psykedeliska färger eller mer konservativa stilar i dämpad manchester eller tyg av valet av 1970-talet - dubbel stickad . Mäns fritid kostymer var en avslappnad business casual mode på 1970-talet som ofta tillsatta klocka botten byxor. Idag, mode regler är gratis, så män bär klocka bottnar som är throwbacks till utseende av 1960- och 1970-talen, jeans och även bell botten dans och yoga byxor gjorda av Lycra.

Kvinnors Bell Bottoms

Även filmstjärnor av 1930-talet som Marlene Dietrich och Katharine Hepburn var kända för sina utsvängda ben byxor, var det inte förrän på 1970-talet att kvinnor verkligen bar true bell bottoms som deras byxa val. Denna tid såg uppkomsten av den avslappnade alternativ till en klänning - byxan passa en lång topp, ofta bälte i midjan, över matchande klocka botten byxor. Bell bottnar var också en gemensam "klä upp" titta, särskilt om att gå ut på stan för en natt av dans, eftersom den breda ben tillät rörelsefrihet på dansgolvet. Klä upp bell bottnar för kvinnor gjordes av sammet, satin eller läder. Idag, kvinnor bär fortfarande moderna versioner av alla dessa klocka botten alternativ.

Barn Bell Bottoms

Barn först bar klocka bottnar i den 19: e århundradet som klä upp kläder. Det noteras att drottning Victoria klädd sina söner i sjömanskostym med klockbotten byxor. Idag kan barn ofta hittas i bell botten av lättsam tyger. Jean tyg, fleece och lätt bomull och linne alla används för att skapa lätt slitna byxor för barn. Barn som deltar i dans kan också bära klocka botten dans byxor för att underlätta rörligheten. Webbplatsen All Free Virkat (allfreecrochet.com) erbjuder även en virkad mönster för att skapa en snazzy par virkade klocka bottnar för barn.

Hur man återskapa utseendet av Jacob Black Från "Twilight"


Den mystiska Quileute Indian Jacob Black är känt i "Twilight" universum som Bella Swan bästa vän / varulv. Duplicera Jakobs utseende innebär att justera håret, hud och kläder. Andra förändringar kommer också att innehålla fitness regimen att uppnå sina muskler. Du kan återskapa utseendet på Jacob Black på egen hand.

Instruktioner

1 Kamma ut axeln längd svart hår. Om ditt hår är inte riktigt lika länge som Jakobs, kan du antingen bära en peruk eller gå utan som efter varulv fas Jacob. Om ditt hår är tillräckligt lång, bör det fästas bort av ansiktet av en hår elastisk.

2 Applicera en Brun utan sol två nyanser mörkare än alabaster. Jacob Black har en rödbrun hudton, så beroende på din ton, kan du inte gå alltför mörk. Om du använder garvare, göra vissa din ansökan är till och med jämna några ränder.

3 Börja en tyngdlyftning regim. Jacob Black är våldsamt massiv för sin ålder; han har en mans muskler, inte en pojke. Prova att göra ett större antal reps (15-18) på två uppsättningar lockar att få Jakobs ton och definition.

4 Ät mer enkla kolhydrater och rött kött. Jakobs storlek är främst tillskrivas hans diet liksom hans livsstil. Han är en tonåring och raviner på enkla kolhydrater och rött kött som hamburgare.

5 Klänning i avstängt begagnade kläder. Jakobs signatur utseende är blå jeans och en svart skjorta. Han tycker om att vara mest vanligt när han förvandlas till en varulv och inte vill förstöra fina kläder. Han är mestadels barfota som ett resultat av hans varg dagar. Du kan också avstå skjortan som Jacob föredrar att vara bar överkropp.