behandla panamahatt

Hur man ger ditt hår ett hem Protein Behandling


Detta protein behandling kommer att spara tid och pengar.

Instruktioner

En blandning en matsked citronsaft och hela tre vispade ägg i en mixer.

2 Applicera på ren fuktigt hår och låt stelna under femton minuter i en handduk.

3 Skölj.
Detta kommer att reparera skador hår och lämnar det blankt också.

Håravfall behandling


Håravfall är ett vanligt problem. Det finns ett antal skäl till varför håravfall kan påbörjas och det finns ett antal behandlingar. Det är viktigt att identifiera vilken typ av håravfall du har och om det behöver behandling stoppas. För att göra detta, kontakta din läkare.

gallring hår

Håravfall förekommer för ett antal skäl. Det första man måste räkna ut är om ditt håravfall beror på håravfall eller om det är tillfälligt. Håravfall uppstår när håret på pannan avtar och tunnar på hjässan. Håret på sidorna och baksidan av huvudet inte tunn mönster skallighet. Tillfällig skallighet eller håravfall, uppstår när håret faller ut över hela huvudet, inklusive ryggen och sides.Temporary håravfall har många orsaker. Den vanligaste orsaken är stress. Det är möjligt att förlora en halv till tre fjärdedelar av håret på en gång på grund av stress. Svår sjukdom, kirurgi, blodförlust, brist på protein i kosten och förlossning kan alla bidra till denna typ av håravfall. När sprider kommer håret att komma ut i nävar och kommer att vara mycket märkbar.

Behandling

Om du lider av tillfälligt håravfall, är behandlingen oftast inte nödvändigt. Om orsaken är förlossning eller sjukdom då håret ska börja växa igen ganska snabbt. Om håravfall beror på stress eller låg protein då personen upplever avgivande bör ta bort källan till stress eller börja äta mer protein. När orsaken till håravfall har tagits bort sedan avgivande skulle upphöra och håret börjar växa tillbaka. Emellertid kan denna period av återväxt ta lång tid, och hår kan till och med fortsätta att falla ut efter källan till problemet har gått. Om detta händer då avgivande bör upphöra inom ett par veckor.

behandlingsalternativ

Om perioden för återväxten är för lång, eller det är omöjligt att ta bort orsaken till utsöndring, där ett antal behandlingar som är tillgängliga. Om avgivande har orsakats av en infektion eller sjukdom då antibiotika eller medel mot svamp kan förskrivas. Steroider ibland injiceras in i hårbotten för att stimulera återväxt. Det finns ett antal håravfall schampo, krämer och serum finns på apotek, och vissa laser behandlingar som har utvecklats för att uppmuntra hår återväxt.

Schampon, krämer, serum och lasrar

Schampo, serum och krämer som RegenPure, biotin, Ovaderm och Progaine anspråk på att ge näringsämnen som är nödvändiga för hårväxt att uppmuntra folliklar att börja växa igen. Laserbehandlingar, såsom Erchonia handhållen laser, värme hårsäckarna att stimulera tillväxten. Dock är laserterapi vanligtvis avsett för behandling av permanent håravfall och kan vara lite för stark för att behandla håravfall. Om orsaken till håravfall inte har behandlats, då håravfall behandling inte kan vara lika effektivt.

överväganden

Den genomsnittliga människans hårbotten har 100.000 hårstrån och förlorar omkring 100 varje dag. Detta håravfall är naturligt, kräver ingen behandling och bör inte förväxlas med utgjutelse. Om det drabbade området i hårbotten uppvisar andra än håravfall symptom, såsom smärta, klåda och röda och / eller fjällande hud, så ska du omedelbart kontakta din läkare, eftersom skälen för avgivande kan vara allvarligare.

Articular gikt är en sällsynt men allvarligt tillstånd där urinsyra kristaller bygga upp i ett djurs leder. Hos fjäderfä, är artikulära gikt oftast orsakas av uttorkning och för mycket protein i en fågels kost. Articular gikt är både förebyggas och behandlas, men det kan vara mycket farligt om det är tillåtet att gå vidare för långt.

Gikt

Gikt är ett medicinskt tillstånd som kännetecknas av ackumulering av urinsyra kristaller i kroppsvävnader. Hos däggdjur samt fåglar, är gikt orsakas av ett fel i njursystemet att spola urinsyra från kroppen, vilket leder till avlagringar av syrakristaller i kroppsvävnader. Gikt symptom förekommer ofta i de nedre extremiteterna --- fötter och vrister --- men gikt kan också påverka andra leder och inre organ.

Olika typer av gikt hos fjäderfä

Även om de flesta fall av gikt hos fjäderfä är förknippade med hög dietary protein, är det inte själva proteinet som orsakar uppkomsten av sjukdomen. Hög-protein diet är ofta också hög i kemiska gifter som skadar njursystemet och lämna djur som är mottagliga för gikt. Hos fjäderfä, är gikt i allmänhet delas in i två typer --- visceral gikt, som påverkar de inre organen, och artikulär gikt, som drabbar lederna. Båda formerna av gikt är behandlingsbar; dock artikulär gikt ofta ett kroniskt tillstånd och kommer sannolikt att återkomma med ett intervall på flera månader under hela fågeln.

Symtom på Artikulära gikt hos fjäderfä

Fjäderfä som har utvecklats artikulär gikt visar symptom på sjukdomen. Symtom på articular gikt hos fjäderfä inkluderar depression (brist på energi eller motivation att mata, ras, etc.), låg foderintag och långsam tillväxt, uttorkning, ruggiga fjädrar och en fuktig ventilations. Knölar runt lederna i fötter och tår som liknar runda pärlor kan vara närvarande, tillsammans med svårigheter att använda drabbade lederna som kan manifesteras i haltande.

Förebyggande av gikt i Fjäderfä

Gikt hos fjäderfä kan förhindras med adekvat rent vatten och noggrann övervakning av livsmedelskällor för föroreningar och gifter. En ren miljö som förhindrar fjäderfä från picka och äta potentiella gifter är ett måste. Om en historia av gikt redan har etablerats, kan tillsatsen av diuretika dricksvatten rekommenderas.

Behandling av gikt

När närvaron av fjäderfä infekterade med gikt är etablerad, måste behandlingen påbörjas omedelbart. Begränsa proteinnivåer i dieten och lägga diuretika till vattnet för att spola njursystemet. En allopatiska läkemedel, allopurinol, kan användas för att sänka urinsyranivåerna, och homeopatisk behandling Berberis vulgaris (berberis) har visat sig hjälpa fåglar klara av smärta och inflammation av gikt medan behandlingen pågår. Fåglar som har utvecklat artikulär gikt måste noggrant och kontinuerligt övervakas för återfall och behandling startas igen omedelbart om symptom noteras.

Feline cystit Behandling


Cystit hos kattdjur är associerad med inflammation i urinblåsan. Det kan bero på olika förhållanden, inklusive urinsten och bakterieinfektioner. Behandling beror på de underliggande orsakerna liksom på svårighetsgraden av infektionen.

Diet

Ägare kan använda hem behandlingsmetoder genom att ändra kattens diet. Till exempel bör katter som drabbats av detta tillstånd matas fuktade torrfoder, eller ska byta till en diet av främst våtfoder, för att öka deras vätskeintag.

fluidFörbrukning

Likaså katter behöver stora mängder av vatten för att spola ut infektionen. Ägare bör se till att katten blir vatten från flera källor.

mediciner

Även ordentlig hemvård kan läka många cystit fall i så lite som fem dagar, antibiotika är ofta nödvändiga i mer ihållande fall. Andra läkemedel som förskrivs för kattdjur cystit kan omfatta smärtstillande och amitriptylin, vilket är ett antidepressivt läkemedel.

urin Extraktion

Om en katt urinrör är helt blockerad av urinstenar, veterinärer utför ofta ett förfarande för att extrahera urin genom en spruta. Detta sker ofta i nödsituationer.

kateterisering

Kateterisering är en annan process veterinärer använder ofta i svåra fall. Katetrar införs i urinröret för att spola ut urinkristaller och att rehydrera katten.

Kosttillskott för behandling av akne


Medan de som lider av akne kommer att höra att huden renlighet, goda matvanor, motion, solljus och frisk luft är till hjälp vid behandling av denna störning av olja körtlar i huden, det finns många kosttillskott som också kan komma till deras hjälp.

Bipollen

Både bipollen och propolis, en brun hartsmaterial som samlats in av bin från knopparna av träd, har använts för att lindra akne.

örter

Alfalfa, kardborre, maskros, echinacea, ginseng, Gotu kola, haemafine, mariatistel, rödklöver, SARSAPARILL och jordgubbsblad utgör värd för örter som kan hjälpa akne drabbade.

Vitamin A och E

Vitamin A främjar tydlig, frisk hud, och E-vitamin hjälper till att förhindra ärrbildning.

B-komplex

Ansikts oiliness och blackhead bildning reduceras med B-vitaminer, speciellt pantotensyra, pyridoxin och riboflavin.

C-vitamin

C-vitamin hjälper till att bekämpa smittspridning.

Kalcium och vitamin D

Kalcium håller huden frisk, och vitamin D hjälper till att stoppa kalcium utarmning.

mineraler

Zink, som används för dermatit och eksem, är också till hjälp för akne. Kalium stimulerar njurarna för att eliminera giftiga kroppsutsöndringar.

Akne ärrbildning kan påverka alla hudtyper, och ärrbildning på brun, solbränna eller svart hud kan vara svåra att behandla med vissa ämnen. Många naturliga behandlingar, såsom citronsaft och peroxid kan orsaka en ojämn hudton och fläckiga hy. Det finns några metoder för att ta bort akne ärrbildning som är säkra för användning på African American hudtoner.

Facial Ånga

Ångande hud rutinmässigt hjälper lossa döda och missfärgad hud och hjälper till att spola ut gifter och föroreningar under huden. Ångkokning är ett naturligt sätt för afroamerikaner att behandla akne ärrbildning utan att skada deras hud eller orsakar platser ojämnheter på deras ansikten. Att ånga huden, häll nästan kokande vatten i en större skål, sedan drapera en ren handduk över huvudet och luta sig över skålen. Var noga med att inte luta sig över skålen något närmare än 12 inches eller det kan bränna huden. Efter fem till tio minuter, plaska ansiktet med kallt vatten för att tvätta bort eventuella döda hudceller och föroreningar som har kommit ut ur porerna.

Bakpulver Exfoliant

Exfolierande med bakpulver hjälper till att avlägsna döda hudceller och dödar akne bakterier utan att skada hudens lager eller orsakar inflammation. Bakpulver innehåller små partiklar, så när den masseras in i huden det inte repa eller störa ytskikt. Bakpulver som en exfoliant effektivt kan ta bort missfärgad hud eller områden av ärrbildning, främja en jämnare hy för personer med mörkare hudtoner. Om du vill använda, blanda ca 1 msk. bakpulver med ett duggregn av vatten tills en pasta bildas. Massera pastan på fuktad hud under 30 sekunder, skölj sedan huden noga med vatten.

Vitamin E olja Massage

Massera huden med vitamin E olja hjälper lossnar och återfukta områden av missfärgning, vilket gör att huden för att kasta bort rädd områden försiktigt och naturligt. Vitamin E olja ger näring också huden och bekämpar fria radikaler, hjälper till att hålla huden ser ungdomlig och levande. Om du vill använda vitamin E olja, häll ca 1/4 tsk. olja på fingrarna och massera den på ansiktet med cirkulära rörelser. Efter två till tre minuter, torka bort överflödig olja med en mjuk, ren handduk.

Feline Demens: Skyltar och behandling


Äldre katter är känsliga för felint demens. Denna sjukdom drabbar kattens beteende på många sätt som kan liknas vid Alzheimers sjukdom hos människor. Med rätt boende och behandling, kan sällskapsdjur kvar i sin familj inställning.

Tecken på Feline demens

De flesta tecken på katt demens är beteende. Till exempel kommer katter förlora intresset för mat eller ständigt vill ha mer mat. De kan putsa sig mindre och även glömma var kattlådan är belägen.

Reaktioner på stress

Katter som reagerar på en stressande sätt att normala förhållanden kan visa tecken på katt demens. Till exempel, en katt som ser rädd och försöker fly i närvaro av människor som det ser varje dag kan ha katt demens.

Förändringar i vanor

Katter som ändrar sömnmönster utan någon uppenbar anledning kan visa tecken på katt demens. Andra tecken kan sova mer än vanligt eller ylande på natten.

behandlingar

Veterinärer har flera läkemedel till sitt förfogande för behandling av katt demens. Innan behandlingen påbörjas, kommer veterinären köra tester för att eliminera fysiska krämpor som en möjlig orsak till demens. Många av de tecken på demens finns också tecken på fysisk smärta.

Vård

Tillhandahålla en miljö så tyst som möjligt för katten. Håll rutiner utfodring och rengöring av lådan så regelbundet som möjligt och ge några mediciner som tillhandahålls av veterinär.

Kaseös Lymfadenit Behandling


Kaseös lymfadenit, allmänt känd som abscess, hjälper kroppen göra sig av infektion som vanligtvis har förvärvats genom ett snitt eller en repa. Om en abscess bildas på ditt djur, kan du känna det som en bula på huden. Om du pälsen och se en upphöjd, rödaktig område som känns varmt, är det förmodligen en böld.

Får

Bölder orsakade av bakterier är vanliga i huden av får. De allvarligaste bakterie abscesser är de som orsakas av Cornebacterium psuedotuberculosis, vilket kan resultera i kaseös lymfadenit. Typiska symtom är fasta knutor under huden på grund av infektion av lymfkörtlarna. Svårt sjuka djur uppvisar gradvis förlust av muskeltonus. De orsakande bakterierna är ofta finns på huden och i miljön, och tränger in i hud via sår. Skjuvning är den primära orsaken till abscesser hos får. "Tyvärr, är behandling med antibiotika inte är effektiva och kirurgi bör endast försökt för mycket värdefulla djur."

hästar

Vanligtvis utvecklar en böld i en häst när ett sår blir infekterat och kroppen reagerar för att stoppa spridningen av denna infektion. I de tidiga stadierna, för att förhindra en böld från att utvecklas, är det viktigt att rengöra såret noga med en effektiv antiseptisk beredning, med särskild uppmärksamhet på djupet av såret; habitane eller jod baserat scrubs är bäst.

Om en böld bildar, är antibiotikabehandling kontraindicerad, och den enda behandling som behövs är att tillämpa varma kataplasmer eller agenter ritnings såsom magnesiumsulfat pasta. Att hålla kaviteten öppnas genom regelbunden bevattning tillåter såret att läka från källan utåt.

Nötkreatur

Bölder i nötkreatur är vanligtvis kallas "knölig käken" på platsen och utseende abscess. Lumpy käken inträffar efter en kalv äter hö eller gräs med skarpa frön i den. Foxtail eller taklosta - fuska grass-- frökapslar har skarpa klistermärken som kan fångas i munnen och peta in kinden vävnad. En klistermärke som petar in djupt kan öppna vägen för bakterier att orsaka infektion, och såret kommer abscess. Den primära symptom på knölig käken är stor bula i vaden kind.

Get

Getter, som hos får, utveckla infektioner i lymfkörtlarna när bakterier in genom hudsår. De vanligaste bakterierna som orsakar bölder är Cornebacterium psuedotuberculosis. För att förhindra bölder bildas, ger en säker miljö för din get; fri från vassa föremål, som kan orsaka stick- och skärsår.

Behandling

Övertid, växer en böld, och huden täcker området öppnar för att tillåta pus att fly. Även om abscesser kommer att tömmas av sig själva, bär den pus bakterier som kan infektera andra delar av kroppen. För att förhindra att infektionen sprids, är det bättre för dig eller din veterinär för att starta tömningsprocessen.

Löss Behandling hos getter


Löss angrepp, formellt känd som Pediculosis, sprids genom direktkontakt hos getter. Getter löss behandling består av att tillämpa lämpliga insekticider i pulver, spray eller pour-on formulär. Medan löss kan angripa din besättning året, de verkar i allmänhet i slutet av hösten, vintern och tidig vår. Förebyggande åtgärder kan hålla dessa bitande eller sugande parasiter från att skada dina getter.

Typer av Goat Löss

Sugande löss (Linognathus stenopsis) finns på korthåriga getter, samt långhåriga angora-typ getter. Dessa löss, som tränger get hud att dra i blod, vanligtvis angripa ryggen och bakre benen. Bitande löss (Damalinia caprae) angriper vanligtvis korthåriga raser. Två typer av bitande löss hemsöka främst angora-typ getter: Dlimbata och D crassipes. Dessa löss tugga på bocken hud och hår, ofta med fokus på huvud, hals, svans och mellan benen.

Get Löss Symtom

När ett angrepp börjar, getter tappar hår, skrapa och utveckla sekundära infektioner, och i allmänhet förlorar tillstånd. Pälsen blir ojämn och djuret kan släppa vikt. I barn, kan en dålig angrepp dödlig utgång, med killingar dör av blodbrist. Även löss är små, kan du se små grå eller bruna insekter som rör sig på din get hud. Du kan också placera en bit tejp på get hud och ta insekterna med din veterinär så att hon kan identifiera lus. Om dina djur utvecklar infekterade lesioner från konstant repor, kontakta din veterinär så att hon kan ordinera lämplig antibiotikabehandling.

Get Löss Behandling

Applicera löss-dödande insekts rekommenderas av din veterinär. Efter den inledande behandlingen, kan din veterinär rekommendera ansöka om ett nytt lus spray, damm eller häll-på produkten två veckor senare för att döda löss ägg. Din veterinär kommer sannolikt att rekommendera att behandla varje get på din gård, även de som inte visar några tecken på angrepp. Om du håller får, fråga din veterinär om du ska behandla dem också, eftersom vissa får löss kommer angripa getter. Se till att följa anvisningarna från din veterinär och de på produkten noga för dosmängder. För mycket av ett insektsmedel kan skada barn. Om du håller mjölkgetter, är det troligt att du inte kan använda mjölk under en viss tid efter applicering löss behandling.

Get Löss Prevention

Hålla djur i rena, uncrowded förhållanden och utfodra dem en hög kvalitet kost kan förebygga löss från att ta tag. Rutinmässigt undersöka dina getter för några tecken på löss. Regelbunden avmaskning av dina getter kan förhindra sugande löss angrepp. Innan föra in nya djur i besättningen, karantän dem för ett par veckor. Under karantänperioden, avmaska ​​dem och inspektera dem noga efter tecken på löss. Fråga din veterinär om avlusning insekticider i förebyggande syfte.

Spastisk kolik behandling


Uttrycket "kolik" används för att beskriva ett antal smärtsamma störningar matsmältnings hos hästar, var och en med en annan orsak. Spastisk kolik, eller muskelspasmer i tarmväggen, är den mildaste formen av buksmärtor, men ändå bör tas på allvar som kolik är en viktig, om inte nummer ett, mördare av hästar. (

typer

Det finns fem typer av kolik hos häst mag. Spastisk kolik är minst allvarliga och vanligaste, enligt Oregon State University (OSU) Extension Service. De andra typerna är impaktion, fängslande, förskjutning, och överdriven jäsning. Var och en av dessa är mer allvarlig och kan kräva kirurgiskt ingrepp för att spara hästens liv; kan det dock vara svårt att veta vid första anblicken vilken typ av kolik som orsakar henne att lida.

orsaker

Zoe Davies, i sin bok, "Introduktion till Horse Biology", säger att det sätt hästen är strukturerad predisponerar honom till mag upprör. Hästen stora kolon är 10 till 13 fot långa och hus miljarder mikroorganismer som bryter ner cellulosa. Dessa mikroorganismer är mycket känsliga för kostförändringar, såsom oregelbundna utfodring och vattning scheman, som är viktiga faktorer i att orsaka kolik.

Enligt Lon D. Lewis, DVM och författare till "Utfodring och vård av hästen," förlusten av elektrolyter kan vara en orsak. Kolik, Lewis skriver, "ofta förekommer på kvällen efter långvarig träning." Att ge för mycket vatten till en het häst efter träning även kan komma med på en attack.

Andra orsaker är interna parasiter, äta sand eller andra främmande ämnen, och felaktigt tuggas mat på grund av dåliga tänder.

Spastisk kolik i allmänhet förknippas med plötsliga foder förändringar eller andra stressande förändringar i rutin.

symptom

Början symptom är densamma för alla typer av kolik och inbegriper vägrar att äta, bita på buken eller flanken och ser orolig eller nedstämd. Svettning kan förekomma. När smärtan ökar, kan hästen bli rastlös och tass marken, ofta gå upp och ner, och försök att rulla.

Behandling

Enkel behandling är oftast framgångsrik för att lindra obehaget av spastisk kolik och består av att administrera en mild smärtstillande, försiktigt gå hästen och tillfälligt undanhålla mat. Titta på djuret noga för att avgöra om hon återhämtar sig. Snabbt ringa en veterinär när buksmärtor är måttlig till svår; temperatur, puls och andning är förhöjda, utspänd buk är närvarande; slemhinnor mörkare i färgen; eller inga avföring kan passera.

Förebyggande / Lösning

Förebyggande är den bästa försäkringen mot alla typer av kolik, inklusive krampaktig. Enligt Oregon State University Extension Service, det mest effektiva sättet att förhindra denna smärtsamma åkomma är att hålla hästar i en hage, som betesmark bevarade djur får sällan det. Andra bra metoder för handhavandet inbegriper att upprätthålla en konsekvent utfodring schema, hålla tänderna i gott skick, vilket begränsar mängden vatten efter träning, kontrollera inre parasiter och sist men absolut inte minst, minimerar stress.